constantinescuakbar
2 mesaje
Oras: Arad
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 11:03
Þiganii - minoritate naþionalã sau majoritate infracþionalã?
persoanele de etnie RROMÃ -(aþi avut curiozitatea sã vã întrebaþi cum de a apãrut dubla consoanã *R* în faþa denumirii de ROM - prescurtarea pentru naþionalitatea ROMÂNÃ acceptatã Internaþional , ºtiaþi cã Uniunea Europeanã a trimis ,e adevarat notificarãri, referitoare la confuzia ce poate interveni între 'ROM' ºi 'RROM' -dar toate acesteta se întâmplau pe timpul domniei lui ' Ion ILICI Iliescu ' al cãrui electorat a fost format bineînþeles ºi din astfel de persoane - citiþi " Þiganii - minoritate naþionalã sau majoritate infracþionalã? "-autor Bãcanu.M
Nu trebuie sã devenim xenofobi , rasiºti (deºi, recunosc cã este din ce în ce mai greu sã mã stãvilesc mai ales când vãd ce se intampla din cauza acestor pesoane ce prejudicii avem ca natiune .
Ca incheiere , consider cã este in puterea noastrã sã spunem STOP ACUMA , altfel riscam sã ieºim pe stradã cum au ieºit alþi strigând "MA FIGLIA" - astfel nãscându se termenul de MAFIA, sã facem orice pentru viitorul nostru , ºi al celor dragi nouã.
Toatã stima celor care citind aceste rânduri au inceput sa acþioneze , pentru restul , recitiþi
P.S. Aºtept opinii , deºi consider cã sorþii de izbândã nu sunt favorabili in aceastã luptã, deoarece balanþa este înclinatã în favoarea acelora care ºtiu sã utilizeze internetul în vederea pierderii timpului online, si nu în favoarea acelora care îl utilizeaza pentru aportul de informaþii , interconectare, etc.
|
|
|
sorin_0_9
15 mesaje
Oras: Oradea
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 11:09
Mare pacat ca l-au dat jos pe Antonescu !!!! Ar fi avut el grija de ei !!! Tiganul tot tigan ramane chair daca poate pentru o perioada de timp pare un adevarat amic,pana la urma revine la obiceiurile lui si isi da arama pe fata. Astia cred ca se nasc cu genele care-i face putori,hoti violatori s.a.m.d. In lagar cu ei sa nu mai ramana nici pui de cioara !!!!! Sa-i duca naibii sa termine canalul cu ei !!!
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 11:11
De la: sorin_0_9, la data 2009-03-05 11:09:56 Mare pacat ca l-au dat jos pe Antonescu !!!! Ar fi avut el grija de ei !!! Tiganul tot tigan ramane chair daca poate pentru o perioada de timp pare un adevarat amic,pana la urma revine la obiceiurile lui si isi da arama pe fata. Astia cred ca se nasc cu genele care-i face putori,hoti violatori s.a.m.d. In lagar cu ei sa nu mai ramana nici pui de cioara !!!!! Sa-i duca naibii sa termine canalul cu ei !!!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 11:15
s-a inteles gresit, ANTONESCU era omul legii si al respectului fata de popor,el n-a avut nimic contra tiganilor ca etnie,el a fost impotriva tuturor acelora care nu respectau legea,nu munceau,furau,tradau,fie ei tigani,evrei,romani,legionari etc.,din pacate tiganii,ungurii si evreii,in majoritate se incadrau in aceste spete,asa incat.....
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
Oras: Dej
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 13:21
Ei uite pai vezi,florine?Cind spui mafie,hotie,si..omor spui tigan si gata.De aia avem nevoie de un Antonescu.Si intradevar trebuie sa faceti ceva concret ptr ca aceasta speta de oameni nu se vor civiliza niciodata.Ei stiu doar ca daca nu le convine ceva au scos sabia si cutitul si incep sa taie in stinga si-n dreapta,nu au bani? dau in cap si fac bani.Nu va ajunge?Numele de roman a ajuns sa fie totuna cu cel de rrom,de Romania se stie de tara fufelor,a tiganilor si a manelelor.
Un prim pas ar fi sa nu fie arse toate cd-urile cu manele,sa nu se mai asculte pe nicaieri manele.
opriti ratingul in emisiun ile unde sint invitati manelisti,numai voi puteti face asta.
|
diana35us
19 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 19:54
De la: sorin_0_9, la data 2009-03-05 11:09:56 Mare pacat ca l-au dat jos pe Antonescu !!!! Ar fi avut el grija de ei !!! Tiganul tot tigan ramane chair daca poate pentru o perioada de timp pare un adevarat amic,pana la urma revine la obiceiurile lui si isi da arama pe fata. Astia cred ca se nasc cu genele care-i face putori,hoti violatori s.a.m.d. In lagar cu ei sa nu mai ramana nici pui de cioara !!!!! Sa-i duca naibii sa termine canalul cu ei !!!
De acord cu tine! Unde gasim un Antonescu?
|
diana35us
19 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 20:05
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-05 11:15:34s-a inteles gresit, ANTONESCU era omul legii si al respectului fata de popor,el n-a avut nimic contra tiganilor ca etnie,el a fost impotriva tuturor acelora care nu respectau legea,nu munceau,furau,tradau,fie ei tigani,evrei,romani,legionari etc.,din pacate tiganii,ungurii si evreii,in majoritate se incadrau in aceste spete,asa incat.....
Nu s-a inteles gresit; tiganii erau majoritari si campioni la toate nemerniciile; de aceea Antonescu a initiat izolarea lor de restul societatii,
pt.ca, o astfel de natie, care nu vrea sa evolueze, nu poate fi integrata in civilizatie, orice efort s-ar incerca. Dovada...este realitatea.
|
|
|
diana35us
19 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 20:08
Cred ca nu ar fi de ajuns un Antonescu; ar fi necesar un Hitler!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
156 mesaje
Oras: Onesti
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 20:11
Mai este de adaugat ca singurii oameni de stat romani care n-ua fost corupti sunt:Regele Carol I si maresalul Antonescu.
|
slayer160971
14 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 20:17
Antonescu, Hitler, nu conteaza, macar sa vina si sa inceapa curatenia. Ma intreb oare cati dintre noi il vor sustine.
Iar despre ce a spus Madalin Voicu la TV ca Romania se va chema peste 20 de ani RROMANIA, eu ii raspund ca mananca rahat.
Peste cadavrul meu poate!
Cel putin , cand o fi sa fie, o sa iau 10 ciori cu mine.
Am zis !
Make sex- Not war
60's for ever
|
marian_bd_rotaru
1883 mesaje
Oras: Barlad
|
Postat pe: 6 Martie 2009, ora 23:12
Este adevarat ofensiva tiganeasca a inceput odata ce la conducerea tarii a ajuns un tigan modoran , dupa mama - Ion Iliescu . Termenul de rom are menirea de a transforma intelesul de ROMANIA = TARA ROMANILOR , IN ROMANIA = TARA ROMILOR ( TIGANILOR ) . Pur si simplu tiganii , sunt pe cale de a ne fura tara si a ne desfiinta ca natiune ! Tiganii conduc din umbra politica tarii si economia , controleaza televiziunile , au subminat cultura si sistemul national de valori . Sunt un cancer perfid in corpul poporului roman !
|
marian_bd_rotaru
1883 mesaje
Oras: Barlad
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 22:53
Fapt scadalos : Unul dintre liderii tiganilor , Madalin Voicu , a declarat de curand ca " peste 20 de ani , Romania se va scrie cu doi de r " ! Sa ne amintim ca in martie 1997 , tiganii si - au DECLARAT UN STAT INDEPENDENT , in mahalaua Meteo din Targu Jiu ! Desteapta - te romane pana nu va fi mult , mult prea tarziu !
|
eddy_one
19 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 11:55
nu vreau sa va tin predica de pe aces lucru dar as vrea sa va povestesc despre un priten care.... el spune ca....
TIGANII AR TREBUIE INPUSCATI
TU CE AI FACE IN LOCUL LUI?
-
|
Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 11:58
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-03-05 11:15:34s-a inteles gresit, ANTONESCU era omul legii si al respectului fata de popor,el n-a avut nimic contra tiganilor ca etnie,el a fost impotriva tuturor acelora care nu respectau legea,nu munceau,furau,tradau,fie ei tigani,evrei,romani,legionari etc.,din pacate tiganii,ungurii si evreii,in majoritate se incadrau in aceste spete,asa incat.....
atunci hitler!
tot timpul am zis ca era bine sa mai fi trait macar putin...macar sa ii mai curete oleaca
|
eddy_one
19 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 11:59
Shall we dance?
Narcotango - Shall we dance?
printeaza
trimite pe
trimite pe
yahooProfitãm de faptul cã e varã ºi vã facem o propunere cu iz sud - american : o invitaþie la concertul Narcotango , o formaþia nominalizatã la premiile Gardel din 2009 pentru cel mai bun album de tango electronic.
Articol de: Ana Maria ªimon
20.07.2009
Am fi tentaþi sã comparãm Narcotango cu Gotan Project, formaþia care a vizitat anul trecut România. Deºi analogia pare fireascã, ambele trupe revendicîndu-ºi originea ºi influenþele în muzica lui Astor Piazzolla, abordarea lor e diferitã: în timp ce Gotan Project remixeazã tangoul, oferindu-i un aer modern, Narcotango propune o nouã traducere a genului, pãstrînd însã ritmul. Totuºi, cum a reuºit sã devinã atît de popular un stil ce pãrea prãfuit, rãmas printr-un cufãr vechi al bunicilor, laolaltã cu dantelele ºi cu pantofii de dans? Ei bine, nu tot ce e vechi e bun de aruncat, iar asta a remarcat ºi Carlos Libedinsky, directorul ºcolii de muzicã "Tademus" din Buenos Aires, în timp ce-i urmãrea pe noii dansatori de tango.
Cu bandoneon la purtãtor, Carlos Libedinsky a avut nevoie doar de un percuþionist (Fernando del Castillo), un chitarist (Marcelo Toth) ºi un clãpar (Mariano Castro) pentru a crea un nou sound, compatibil cu nevoile tinerilor dansatori: neo-tango (în 2003), rebotezat ulterior tango-fusion (2006). Practic, Narcotango duce experienþa tango-ului dincolo de spaþiul intim, al cuplului care se revoltã, iubeºte ºi suferã în paºi de dans, transpunîndu-l într-un spectacol contemporan, nãscut din note muzicale ºi… butoane. Normal, doar vorbim de secolul al XXI-lea!
Noul mix însã atrage tot mai mulþi adepþi, provocînd nu numai la dans, ci ºi la eleganþã, stil, þinutã, destinate pînã nu demult doar claselor privilegiate. O profanare, ar spune adepþii ºcolilor conservatoare! Dar de ce nu? Atîta timp cît ringul se va umple cu tot mai multe cupluri care îi vor imita, de exemplu, pe Cecilia Piccinni ºi Alejandro “Lucho” Lucero, dansatorii argentinieni invitaþi sã ofere o reprezentaþie autenticã de tango în cadrul concertului din 23 iulie, iniþiativa celor de la Narcotango îºi va fi atins scopul.
Deci, nu vã uitaþi pantofii de dans acasã ºi ocupaþi-vã locul înainte de orele 21.00, trecute fix! Locaþia o ºtiþi deja de pe afiºe: Amfiteatrul “Mihai Eminescu”, din Parcul naþional
Cuvinte cheie: Narcotango, Gitan Project, Carlos Libedinsky
-
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 12:00
De la: eddy_one, la data 2009-07-20 11:55:04nu vreau sa va tin predica de pe aces lucru dar as vrea sa va povestesc despre un priten care.... el spune ca....
nu stiu ce as face in locul lui, dar in locul tau as invata sa vorbesc
|
Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 12:00
De la: eddy_one, la data 2009-07-20 11:55:04nu vreau sa va tin predica de pe aces lucru dar as vrea sa va povestesc despre un priten care.... el spune ca....
si eu spun ca trebuie impuscati. dar nu fac nimic nici in locul meu nici in al lui.
apropo, dupa ce am postat am vazut ca si voi ati mai scrsi de hitler....
|
Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 12:03
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-20 12:00:33De la: eddy_one, la data 2009-07-20 11:55:04nu vreau sa va tin predica de pe aces lucru dar as vrea sa va povestesc despre un priten care.... el spune ca....
nu stiu ce as face in locul lui, dar in locul tau as invata sa vorbesc
eu in primul rand l-as pune sa invetze putina logica, ca tot pe langa subiect vorbeste ....
|
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
Oras: Craiova
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 12:06
Bah,da' ce s-au inmultit tampitii p-aici!Cu ce,dobitocilor,sa-i impuscati?Ati pus mana,vreodata,pe un cutit sa taiati un pui de gaina?Uite unde erau cocoseii....
|
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 12:07
De la: ioa_d, la data 2009-07-20 12:00:55De la: eddy_one, la data 2009-07-20 11:55:04nu vreau sa va tin predica de pe aces lucru dar as vrea sa va povestesc despre un priten care.... el spune ca....
si eu spun ca trebuie impuscati. dar nu fac nimic nici in locul meu nici in al lui.
Te crezi o fiinta superioara,crestino?
|
Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 12:10
De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-20 12:07:34De la: ioa_d, la data 2009-07-20 12:00:55De la: eddy_one, la data 2009-07-20 11:55:04nu vreau sa va tin predica de pe aces lucru dar as vrea sa va povestesc despre un priten care.... el spune ca....
Te crezi o fiinta superioara,crestino?
momentan nu mi-am permis sa fac dobitoci si cretini niste persoane pe care nu le cunosc. nu ma cred crestina, am scris asta pe forum. si nici nu sustin faptul ca oamenii sant fiinte superioare. asa ca ataci aiurea la adresa mea
|
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 12:12
Cumpara-ti pistol...si impusca-te!
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 12:12
De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-20 12:12:05Cumpara-ti pistol...si impusca-te!
Shlomi, nu fi rau cu Ioana.e fata de treaba
Ps. Ioana si tu nu mai zi ca ai impusca tiganii, ca astea nu sunt vorbe de om inteligent
|
Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 12:16
De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-20 12:12:05Cumpara-ti pistol...si impusca-te!
asta e singura replica inteligenta la ce am scris eu?
deci asta inseamna fiinta superioara?
deci eu nu te-am jignit, asa ca nu sari asa. vorbeam ipotetic ca ar merita impuscati, nu am spus ca am sa o si fac.
|
9am073190
190 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 12:21
De la: vasix, la data 2009-03-05 13:21:05Ei uite pai vezi,florine?Cind spui mafie,hotie,si..omor spui tigan si gata.De aia avem nevoie de un Antonescu.Si intradevar trebuie sa faceti ceva concret ptr ca aceasta speta de oameni nu se vor civiliza niciodata.Ei stiu doar ca daca nu le convine ceva au scos sabia si cutitul si incep sa taie in stinga si-n dreapta,nu au bani? dau in cap si fac bani.Nu va ajunge?Numele de roman a ajuns sa fie totuna cu cel de rrom,de Romania se stie de tara fufelor,a tiganilor si a manelelor.
Un prim pas ar fi sa nu fie arse toate cd-urile cu manele,sa nu se mai asculte pe nicaieri manele.
opriti ratingul in emisiun ile unde sint invitati manelisti,numai voi puteti face asta.
Vasix, esti nedrept cand judeci etnia si nu infractiunea.
Nu generalizati, ca asta duce la progromuri....
|
Fosta membra 9am.ro
146 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 12:27
nu vreau sa le tin parte dar nici sa fiu rasist ,adevarul este ca pe unde au fost nu au facut nimic bun,probabil ca mai sunt si romi care muncesc cinstit dar foarte putini.problema este ca noi romanii suntem judecati prin prisma faptelor facurte de romi si suntem asemanati cu ei.nimeni nu va putea vreodata sa civilizeze un popor nomad,nu poti educa copii romi,bine ,mai sunt si exceptii dar majoritatea nu stau la scoala mai mult de 2-4 ani.asa sunt ei .
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 12:31
De la: bebe18, la data 2009-07-20 12:27:33nu vreau sa le tin parte dar nici sa fiu rasist ,adevarul este ca pe unde au fost nu au facut nimic bun,probabil ca mai sunt si romi care muncesc cinstit dar foarte putini.problema este ca noi romanii suntem judecati prin prisma faptelor facurte de romi si suntem asemanati cu ei.nimeni nu va putea vreodata sa civilizeze un popor nomad,nu poti educa copii romi,bine ,mai sunt si exceptii dar majoritatea nu stau la scoala mai mult de 2-4 ani.asa sunt ei .
ahha!!!!
Noi, ROMANII, stim doar sa ne plangem si sa dam vina pe altii
|
Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 12:31
De la: vasix, la data 2009-03-05 13:21:05Ei uite pai vezi,florine?Cind spui mafie,hotie,si..omor spui tigan si gata.De aia avem nevoie de un Antonescu.Si intradevar trebuie sa faceti ceva concret ptr ca aceasta speta de oameni nu se vor civiliza niciodata.Ei stiu doar ca daca nu le convine ceva au scos sabia si cutitul si incep sa taie in stinga si-n dreapta,nu au bani? dau in cap si fac bani.Nu va ajunge?Numele de roman a ajuns sa fie totuna cu cel de rrom,de Romania se stie de tara fufelor,a tiganilor si a manelelor.
romania a ajuns sa fie vazuta asa cum este vazuta si din cauza romanilor, nu doar a tiganilor. nu vreau sa iau apararea tiganilor, pentru ca si eu am sustinut ideea ca ar fi bun un hitler. dar aici vreau sa te contrazic putin. uita-te la cluburile de manele: sant pline de romani, nu de tigani. tiganii nu au bani sa dea pe intrari in cluburi, sa plateasca manelisti sa le cante la nunta - exceptie fac bine inteles cei foarte bogati. uita-te in jur si vezi cine asculta manele: majoritatea "marilor" fotbalisti romani, parlamentarii, becali (un exemplu), uita-te la familia prigoana, uita-te la emisiunile lui dan negru, s.a.m.d. intr-adevar ca tiganii asculta doar manele, dar la urma urmei cred ca sant mai multi romani care fac parte din aceasta categorie, de jos a culturii.
sincer, ar trebui sa ne civilizam toti, nu numai tiganii.
acuma e clar, cand auzi cuvantul tigan, e clar din prima ca ceva nu e bun la mijloc. cand vezi un tigan ca se apropie de tine, ca intra langa tine in compartimentul de tren, etc, e bine sa fii precaut, ca nu se stie niciodata.....scarboasa natie!
|
9am073190
190 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 12:32
De la: ioa_d, la data 2009-07-20 12:16:20De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-20 12:12:05Cumpara-ti pistol...si impusca-te!
deci eu nu te-am jignit, asa ca nu sari asa. vorbeam ipotetic ca ar merita impuscati, nu am spus ca am sa o si fac.
De coerenta cu tine insati ai auzit macar??!!
Shlomi n-a jignit pe nimeni.
Ai facut-o tu singura!!!!
|
Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 12:34
De la: 9am073190, la data 2009-07-20 12:32:59De la: ioa_d, la data 2009-07-20 12:16:20De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-20 12:12:05Cumpara-ti pistol...si impusca-te!
De coerenta cu tine insati ai auzit macar??!!
Shlomi n-a jignit pe nimeni.
Ai facut-o tu singura!!!!
daca stii citi, si presupun ca stii din moment ce vad ca scrii bine, putin mai sus a facut dobitoci si tampiti pe unii ... pe cine nu stiu ... pe cei care vor sa impuste tiganii probabil ...
|
|
|