Info
x
Armata obligatorie sau sa fim mercenari
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 17:16
DE CE NU MAI ESTE ARMATA OBLIGATORIE CEA PE CARE ALEXANDRU IOAN CUZA A INFIINTAT-O (stie cineva ca CUZA era comunist?)PENTRU CA ACUMA E SINGURUL LOC DE MUNCA PENTRU INCULTI PE CARE CAPITALISMUL LA CREAT PENTRU A MENTINE PACEA ZIC EI DAR CAND TE DUCI IN ALTA TARA SA OMORI SI MAI ESTI SI PLATIT TE NUMESTI MERCENAR NU SOLDAT TE PLATESTE SA OMORI DECI TE NUMESTI MERCENAR CA OMORI PENTRU BANI MAJORITATEA MERCENARILOR DIN ROMANIA CARE AU FOST TRIMISI IN KOSOVO IRAK SAU AFGANISTAN HABAR NU AU PENTRU CE SUNT TRIMISI EI STIU CA SE DUC CASA FIE PUTIN MAI BOGATI DAR NU STIU CA BANI DIN CARE EI SUNT PLATITI SUNT FURATI CU PRETU VIETI DE LA CEI CARE AU PETROL SI ALTE BOGATI SI POLITICA DIFERITA FATA DE CEA A IMPERIULUI AMERICAN
DACA PE CEI DIN IRAK SA U AFGANISTAN I NUMIM TERORISTI INSEAMNA CA TOTI CEI CARE AU LUPTAT DE A LUNGUL ISTORIE IMPOTRIVA IMPERIULUI INVAZOR (DECEBAL,MIRCEA CEL BATRAN,MIHAI VITEAZUL,PARTIZANII,SANDINISTII DIN NICARAGUA ,VIETCONGUL ETC.)SUNT TERORISTI PENTRU CA LUPTAU IMPOTRIVA ASUPRIRI SI A INVAZIEI ASA CA DESCHIDETI OCHII SI NU MAI FITI NAIVI MERCENARI PE CARE VOI I PLANGETI CAND MOR OMOARA MII DE VIETI NEVINOVATE Raporteaza abuz de limbaj |
|
lerolv4 282 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 19:07
Armata obligatorie!!!
|
|
lorduljohn 499 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 19:12
Daca , armata ar fi obligatorie, militarii nu ar mai putea fi manipulati si trmisi acolo unde vrea "marele licurici" !
Mercenarii pot fi folositi oriunde , oricand si oricum ! Pacat , de drapelul in care sunt infasurati cand vin morti,in interesul altora ! Pacat ca acesti oameni -poate , de tot respectul- sunt declarati "eroi nationali" si apoi famiile lor primesc tot felul de onoruri si drepturi , chiar si mari sume de bani , in timp ce altii mor de foame ! |
|
sirius_zegetina 808 mesaje Membru din: 28/01/2009 Oras: Resita |
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 18:20
Subsriu in totalitate! Serviciul militar obligatoriu a fost desfiintat din interes, dar in niciun caz unul national! Pe cine ne-au dat ca exemplu - tari in care armata nu-i obligatorie, Germania, S.U.A.? ! Hai, ca-i de ras! Nemtii, la o adica, au militaria-n sange si nu de-acum - sa ne amintim de trecutul lor; francezii au infiintat Legiunea Straina - stie cineva in ce scopuri mai e folosita acum, dupa "restructurarea" ei? Uitati-va la o pag. pe "neogen" - la cluburi - ca acolo mai strecoara cate ceva printre randuri! Cat despre S.U.A. ce sa mai vorbim? E acolo vreunul care sa nu stie sa se foloseasca de-o arma, incepand cu plozii de scoala si terminand cu aia de-i cauta moartea pe-acasa si ei-s pe drumuri? Iar cand "prezidentu`" face "apel la popor" sa-si ia sarsanaua-n sale si sa purceada la drum peste harapi, infasurati, imbroboditi ori "ictere" consumatoare de orez pt. "apararea democratiei, drepturilor lu` peste prajit" si-altele asemenea, e vreunul care sa zica "nu"?! Pai... e anti-democratic, detractor, retardat, anti toate alea si si-a "aranjat" norocu` pe vecie! Numa` la noi...
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 23:02
TOTI SUNT NISTE MERCENARI
ARMATA NU AR TREBUI SA EXISTE STIATI CA IMPERIUL AMERICAN CHELTUIE MAI BULTI BANI PE ARMATA DECAT JUMATE DIN GLOB ASA CA PETNRTU ATI IMPUNE O POLITICA AI NEVOIE DE MERCENARI DESFIINTAM ARMATA SI SUNTEM TOTI PACIFISTI ANARHIEEEEEEEEEEE
|
|
Postat pe: 6 Martie 2009, ora 13:57
Utopic! Atata timp cat unii au "oua" mai mari in "cofraje" decat altii si poftesc la ceea ce nu le poate apartine de drept niciodata, e nevoie si de-o armata - nu de mercenari! Bb ess, nu visa Nemtia ca stiu mai bine decat tine ce rahat muiat de ploaie-i si-acolo; si nu numai acolo. Daca te-mpinge nevoia, mergi si vezi; cam toate muncile "prestate" de romance prin occidentu` ala mult visat, se limiteaza la a curata in c*** sau a-l sterge de "mamaliguta uscata" si stii cui? unor basoalde si-a unor besatroci pe care moartea a omis sa-i treaca-n catastif! Ori alte "munci" pe corso-uri renumite! Daca ne-ar incolti careva (prin absurd, fiindca nu cred ca se va ajunge la asta) cine mai stie sa tina o arma-n mana, cei de la 40 de ani in sus, care sa tina-n viata si nimicarnitele de fufe, cocalari, politruci si muhaiele religioase? Las-o jos ca macane!
|
|
eastside 179 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 6 Martie 2009, ora 23:19
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-06 13:57:56 Lasa, ca stii ce-am vrut sa spun... Nefericitul ala de-a pierit saptamina trecuta, pentru care patrie a murit? In razboiul cui lupta el, si impotriva cui? Da, sigur, romanii au onoarea de a se ocupa , cu ranita in spate, de cea mai periculoasa regiune din Afganistan, in timp ce altii arunca de la 10 000 de metri bombe in capul unor amariti. Cit despre cei care se simt in stare sa tina o arma in mina (nu ca ar conta in caz de Doamne fereste), sa se ingrijeasca intii sa aiba ce sa apere si ce sa lase mai departe celor care vin. Ca de la cei trecuti de 80 de ani, stim prea bine ce-am mostenit. |
|
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 01:48
De-acord pana la un punct: daca ne curg balele dupa "straineturi" clar ca nu face sa ne mai aparam; dar nu uita un lucru, mai intai trebuie sa stii ce vrei, adica sa-ti faci ordine-n capatana - vreau sa vad brute straine marsaluind pe strazile noastre sau nu, fiindca oricat te-ar bombarda (ai atatea exemple de dupa `90 in destule tari), teritoriul tarii nu-i cucerit decat atunci cand il calca si cizma infanteristului. Sarbii au avut ce apara, crezi ca le-a mers stralucit? ori nu s-au gandit decat la pamantul lor si nu la politruci, cocalari si lepre? Crezi ca printre ei nu-s destui de tipul asta? Sunt, fii sigura! Palestinenii cum o duc, bine? De ce lupta? Pt. o tara - iar a lor e inca o tara din vis; noi avem una, dar n-am avea cine s-o apere! Cine-i vinovat daca nu noi, cu mentalitatea asta de c******? Crezi ca daca nu ne-am apara pana si saracia, ar veni vreun strain c-o armata de ocupatie sa ne dea ceva? Cam ce crezi ca ne-ar da, suturi, violuri pana si de fetite (cum a fost si mai e cazul in Japonia chiar si-azi de unde "vitejii" americani nu se mai dau dusi)? Ti-ar placea sa nu poti iesi de cum se insereaza, ca nu stii daca, facand trei pasi afara, nu te trezesti c-un rumegator de chewing-gum care sare pe tine? Si fiindca-i facut referire la amaratu` care-a crapat ca un caine in Afghanistan, pricepi de ce-am sustinut ca nu ne-ar fi trebuit tampenia crasa numita pompos "armata profesionista", termen ce se rezuma scurt si clar la mercenari? De-aia!!!
|
|
|
|
|
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 10:00
Subscriu, dar tot pina la un punct. Despre sirbi, au zis-o si altii mai destepti ca noi, jos palaria. Daca patria inseamna doar ce e intre granite, ok, avem pentru ce ne bate capul, dar termenul cred ca e mult mai larg.
Fara a fi un extremist, citesc testamentul lui Ion Antonescu si ma intristez. Dupa mai bine de 60 de ani, bubele sint aceleasi. Istoria nu ne-a invatat nimic. Eu n-am invatat nimic, pentru ca n-am avut de la cine. Cine face rating la tv azi ? Curvele si panaramele. Consider ca sint la concurenta cu toate aceste lepre din simplul motiv de epuizare de resurse. Poate sa-mi plesneasca o vena in cap incercind sa fac dreptate in tara asta, sau pot sa imbatrinesc frumos acolo unde pot lasa o amprenta, alta decit cea ecologica. Naspa-i ca n-am gasit inca locul ala. Cu ce trebuie sa incepem ? Cu dragostea de tara, sau cu ura pentru dobitoci ? Nu cumva ar trebui sa fie, pentru inceput, una si aceeasi ? Am mai spus-o si cu alte ocazii (desi nu-mi atribui paternitatea cuvintelor), Altii au facut gradini in desert, iar noi nu sintem in stare nici macar sa culegem. Fereasca Sfintul de razboi. Oriunde pe planeta. N-ar fi decit un prilej in plus pentru unii sa mai faca niste bani. Si totul e de vinzare, mai ales in RO. |
|
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 12:32
Aici - fara cuvinte in plus, total de-acord! Nu suntem intregi, fiindca nici tara nu e! Iar cata vreme mai-ma(ga)rii nostri ne cer drepturile in genunchi, de ce s-or fi mirand cand li se face pipi-n cap?! De-atatea plecaciuni facute din frageda pruncie, or fi uitat sa mai stea si-n pozitie de drepti... iar amu` mai fac si-nchinaciuni si bat matanii pe la icoane! Mai mare circu`! Da` barbatii tarii unde-s? ca din cate vad, ei au deschis topicu`, iar dupa vreo trei comentarii, am ramas... doua care sucesc aspectu` pe fata si pe dos, in vreme ce lor le lipsesc... comentariile! Treaba-i asta?! Nimic de adaugat, barbatilor? In fond, in voi ar trebui sa vedem ocrotirea si paza... Dupa cum reactionati, se poate trage concluzia ca - in caz de nevoie - n-avem decat sa ne aparam singure... pe noi ori si pe voi?!
|
|
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 15:03
Sirius, cu scuzele de rigoare pentru tardivitate, trebuie sa precizez ca sint purtator de.....
Asta nu inseamna ca nu-ti dau dreptate. Unde sinteti fratilor ?! |
|
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 03:09
Iar eu, amice, am fost cativa ani buni, purtatoare de , asa ca... sa intrebam in cor: unde sunteti, fratilor? V-a parasit "puterinta", ori sunteti "fortosi" numa` cand ii rostu` de "dovedit" niste stacane pantecoase pline cu palinca sau alte licori "divine"?!
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 15:13
ce vina are tara ca unii cetateni ai ei sunt asa precum i-ai descris tu?pt.cei mentionati de tine exista leacuri,numai sa vrem sa facem ceva.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 23:55
Sirius, daca ai fost in stare sa faci ce-ai facut, spune despre tine ca ai mai mult curaj decit multi coiosi de pe-aici... Sa lupti pentru identitatea ta pina-ntracolo, pentru mine e un semnal ca mai e cineva atit de hotarit, sa mai poti face treaba pe-aici.
Naspa-i ca sigur vom deveni niste penibili in curind. Asteapta, si-ai sa vezi...... |
|
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 23:58
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-07 12:32:27
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 23:58
|
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 00:01
Grea intrebare,mi-ar trebui cel putin cateva zile ca sa pot sa dezbat o asemenea problema,in principiu nu exista tara fara tradatori,nici tradatori fara stapan,restul e multe[ca e peste cincizeci] de discutat.
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 11:31
......cu alte cuvinte Sirius, "de la al cu tata-n gura pan' la al cu barba sura" !...
Cu toata stima ce-o port armatei , va inteb ca "laic"in ale militariei : Cum naiba se face ca a disparut CADA ?... Cum naiba a ajuns armata sa alerge de una singura si sa iasa pe locul 2 dupa buluceala decembrista, basca sa plateasca oalele sparte taman cel ce a reusit a-l scoate pe N.Ceausescu din sediul CC s-al trimite la Targoviste?... Nu cumva se aplica cu succes maxim formula: "urma scapa turma "?... |
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 15:12
Mytcor, raspunsul la intrebarea ta ar primi punctajul maxim daca s-ar da. Nu ca n-ar exista raspuns ori ca n-ar fi cunoscut la nivelul structurilor superioare - nu poate fi dat - nici verbal, nici in scris, fiindca ar trebui sa dea socoteala cam multi, iar unii mai sunt in viata! Ti-amintesti de doua cazuri de oameni dispusi la "vorbire"? (doua imi vin acum in minte, restul ar trebui sa caut prin "hartoage"). Cazurile Ardeleanu si Gusa; au cam "dat coltu`" intr-un mod cat se poate de "nevinovat": unul - stropindu-si gradina, celalalt - ca urmare a "imbolnavirii" de-un cancer cu evolutie galopanta si cu final "tragic pt. care ne exprimam regrete sincere"! (cred ca stii de ce-am pus ghilimelele si cui ii apartin "regretele"!) Presupun ca mai stii cine-a fost ministrul MApN pe vremea CADA, ce-a fost, cine i-a "facut vant" de-a ajuns in fruntea armatei, cu ce interese, etc. La fel, cred ca mai sti de grupul "Corbii" si de "Scrisoarea celor sase". Cine-a ramas la vedere dupa bulibasala lui `89? Armata, ca detinea cea mai mare cantitate de armament, deci sa plateasca "oalele sparte", din moment ce zvonacii alergatori dupa teroristi n-au putut prezenta nicio dovada consistenta a existentei acestora! Iti amintesti de "teroristii" lui Trosca? Asta-i cam tot ce-au putut prezenta - "dovada" ce s-a "fasait" precum un balon intepat. Trebuie sa te-nvat eu cum se scrie istoria? Cat priveste comentariul tau ca apropos la ce-am postat - da, cei din zona avem propriile noastre legi strabune, la o adica, legi care ne dicteaza sa aparam pamantul si nu doar propria piele, ca-i al NOSTRU si nu al "veniturilor" de oriunde ar fi acestea si oricum s-ar numi. Iar lui "Che - marxistu`" pot doar sa-i dau un sfat: sa citeasca printre randurile "Manifestului", sa caute-n tratatele vechi de istorie, sa rasfoiasca (barem atat) "Protocoalele" si abia dup-aceea sa-si dea cu parerea! Deocamdata se foloseste de parerile altora, n-a venit cu nimic propriu.
|
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 15:46
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-09 15:12:28 Sirius, pt. mine Generalul F.A.Stanculescu ramane general al ARMATEI ROMANE !....indiferent de vr-o vremelnica hotarare a "justitiei" Ro. opinia exprimata si pe topicul specific temei. numai ca acum, am sa postez cateva versuri s-am sa deranjez multa lume. Cu tot riscul de a fi injurat, acest risc ni-l asum !... |
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 15:55
SFANTA LASITATE ROMANEASCA Datoritã þie stãm în umbrã, Nu mai pot valorile sã creascã, Stãm de-un veac cu mîinile în ºolduri - Sfîntã laºitate româneascã! ªi de-atîta chin ºi de durere, Nu mai pot nici mamele sã nascã, Nu primim nimic, dar ni se cere - Sfîntã laºitate româneascã! Trãdãtori cu sufletul de slugã, Ce-au ajuns la viaþa boiereascã, Au venit la sînul tãu sã sugã - Sfîntã laºitate româneascã! Bietul nostru neam e plin de urã, El, ce ºtie-atîta sã iubeascã, Nu mai ºtie omul cîte-ndurã - Sfîntã laºitate româneascã! Din cuprinsul sfintei noastre þãri Rup vecinii cu mãsea frãþeascã ªi ne-aºteaptã noi ameninþãri - Sfîntã laºitate româneascã! De-ar veni ºi-aici un pic de bine, Dictaturi sã nu ne mai umbreascã, Poate-atuncea vom scãpa de tine - Sfîntã laºitate româneascã! D.Ureche |
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 15:57
Normal, dar - daca nu ma-nsel - CADA a intrat in "cadere libera" din perioada predecesorului gen. Stanculescu - la acesta ma refeream de fapt; cu toata buna-vointa, gen. Stanculescu avea deja mainile legate din cauza problematicii "Romtehnica" - nu putea face altceva decat sa-ncerce dezvaluirea adevarului, sau macar a unei parti a acestuia prin intermediul altor persoane aparent fara legatura cu demersul sau; n-a reusit, iar consecintele se vad - cunoscutul "tap ispasitor"; treburile sunt mai complicate decat par!
|
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 16:17
Jos palaria pt. aceasta postare, Mytcor! Cred ca m-au calcat suficient pe picioare o serie-ntreaga de lichele, canalii, dobitoci si lingai; drept raspuns, tuturor specimenelor amintite le "dedic" si eu o poezie:STEJARUL Tu, om strain, cu bani in punga Ce ai venit sa-mi cumperi vita, Stiut-ai ca la mine-n strunga Mai plange inca Miorita? Tu, om strain, ce scrii istorii, Cu pana calpa, mincinoasa, Stiai ca-n timpul meu de glorii Tu n-ai avut pamant, nici casa? Tu, om strain, ce-mi vinzi vopsele Sa pangaresc a` Tarii flamuri, Manjeste-ti soiul tau cu ele Si lasa-mi zestrea mea de ramuri! Tu, om strain, ce-mi furi strabunii, Sperand sa-mi furi cu dansii harul, Nu simti ca-n vuietul furtunii Se-nalta mandru, drept, Stejarul?! Tu, om strain, viclean si rece, Ce-mi coci robia si amarul, Stii ca esti val si valul trece, In timp ce vesnic e Stejarul?! Ca esti strain, lipsit de Casa, Te inteleg, sarac de tine! Sezi, manca pita de pe masa, Apoi te du, te du cu bine! |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 16:20
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-09 16:17:20
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 16:29
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-09 16:17:20 mariusmioc.wordpress.com/2008/10/16/o-problema-ramasa-de-lamurit... |
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 18:14
Printre mai multe altele, si la asta m-am referit.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 August 2010, ora 04:04
Sa se faca armata la domiciliu
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
9am210618 18 mesaje Membru din: 20/08/2010 |
Postat pe: 20 August 2010, ora 07:04
De la: lerolv4, la data 2009-03-03 19:07:25 Armata obligatorie!!! Noi PDL ul si Basescu preferam mercenarii ,catrag in popor daca se rascoala
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Subsriu in totalitate! Serviciul militar obligatoriu a fost desfiintat din interes, dar in niciun caz unul national! Pe cine ne-au dat ca exemplu - tari in care armata nu-i obligatorie, Germania, S.U.A.? ! Hai, ca-i de ras! Nemtii, la o adica, au militaria-n sange si nu de-acum - sa ne amintim de trecutul lor; francezii au infiintat Legiunea Straina - stie cineva in ce scopuri mai e folosita acum, dupa "restructurarea" ei? Uitati-va la o pag. pe "neogen" - la cluburi - ca acolo mai strecoara cate ceva printre randuri! Cat despre S.U.A. ce sa mai vorbim? E acolo vreunul care sa nu stie sa se foloseasca de-o arma, incepand cu plozii de scoala si terminand cu aia de-i cauta moartea pe-acasa si ei-s pe drumuri? Iar cand "prezidentu`" face "apel la popor" sa-si ia sarsanaua-n sale si sa purceada la drum peste harapi, infasurati, imbroboditi ori "ictere" consumatoare de orez pt. "apararea democratiei, drepturilor lu` peste prajit" si-altele asemenea, e vreunul care sa zica "nu"?! Pai... e anti-democratic, detractor, retardat, anti toate alea si si-a "aranjat" norocu` pe vecie! Numa` la noi...