Info
x
Gasirea perechi potrivite pe net sau prietenia de la distanta,ce pareri aveti?
|
Sentim3nt 26 mesaje Membru din: 28/10/2008 Oras: Arad |
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 07:11
Am 20 de ani.De vreo 3 ani folosesc netu,da nu prea am acordat importanta sa folosesc hi5,situri de relati de prietenie,sau sa vb cu fetele pe mes,mai eram interesat de net ca sa joc counter strike si alte jocuri.Ca nu prea credeam in asa ceva ca poate fi posibil.Chestia este ca ceea ce ii pe net nu tot timpu ii real 100%.Totusi o fata cam de o varsta cu mine a reusit asa intrun fel sa imi atraga atentia cu felul ei de a gandi si asemanarile dintre noi.Din prima zi neam inteles bine pe mes,desi distanta mare dintre noi ii destul de mare,si neam gandit sa incercam sa ne si intalnim curand sa ne vedem fata in fata indiferent de distanta mare.Totusi aceaste metode de gasire a perechi pe net is din ce in mai frecvent folosite,chiar si distanta mare dintre cei care fac asta nu cred ca mai conteaza la un timp,desi ti urat sa te gandesti ca persoana cu care vb ii la cateva sute de km sau cateva mii.Nu pot sa zic ca am o parere destul de buna despre aceste chesti pe net,ca nu tot ceea ce pare a fi ii chiar real,da unele lucruri merita incercate chiar daca anumite lucruri iti stau in cale,trebe sa renunti la anumite lucruri si trebe luate anumite decizi destul de grele.Desi cred ca ii destul de greu asa ceva,trebe sa ai mare noroc sa reusesti.
Gasirea perechi potrivite pe net sau prietenia de la distanta,ce pareri aveti? Merita oare incercat asa ceva sau nu merita,ii doar o pierdere de timp nu stiu ce sa zic.Io deocamdata is doar la inceput cam ce sfaturi miati da? Sa auzim numai de bine,si cei care au trecut prin asa ceva sa vad cam ce pareri au.Idu meu de mes azrail_gringo cei care vor sa vorbeasca despre aceasta chestie sau despre orice altceva.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
vivalordtudor 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Martie 2009, ora 16:15
|
|
vivalordtudor 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Martie 2009, ora 16:28
Salutare tuturor.Este foarte adevarat ca fiecare are nevoie de cineva ,Poti sa cladesti o casa si singur dar Biblia spune ca Daca nu zideste Domnul o casa degeaba lucreaza cei ce o zidesc ,si ca FERICIREA vine de la D-zeu.Asa ca merita cercetate toate lucrurile si luati cei BUN
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 22:51
De la: radu20, la data 2009-03-03 07:11:54Am 20 de ani.De vreo 3 ani folosesc netu,da nu prea am acordat importanta sa folosesc hi5,situri de relati de prietenie,sau sa vb cu fetele pe mes,mai eram interesat de net ca sa joc counter strike si alte jocuri.Ca nu prea credeam in asa ceva ca poate fi posibil.Chestia este ca ceea ce ii pe net nu tot timpu ii real 100%.Totusi o fata cam de o varsta cu mine a reusit asa intrun fel sa imi atraga atentia cu felul ei de a gandi si asemanarile dintre noi.Din prima zi neam inteles bine pe mes,desi distanta mare dintre noi ii destul de mare,si neam gandit sa incercam sa ne si intalnim curand sa ne vedem fata in fata indiferent de distanta mare.Totusi aceaste metode de gasire a perechi pe net is din ce in mai frecvent folosite,chiar si distanta mare dintre cei care fac asta nu cred ca mai conteaza la un timp,desi ti urat sa te gandesti ca persoana cu care vb ii la cateva sute de km sau cateva mii.Nu pot sa zic ca am o parere destul de buna despre aceste chesti pe net,ca nu tot ceea ce pare a fi ii chiar real,da unele lucruri merita incercate chiar daca anumite lucruri iti stau in cale,trebe sa renunti la anumite lucruri si trebe luate anumite decizi destul de grele.Desi cred ca ii destul de greu asa ceva,trebe sa ai mare noroc sa reusesti. Acuma......nu poti sa crezi ,chiar tot ce vezi....sunt care-si dau identitati si varste false...si inventeaza chestii despre ei care nu sunt adevarate....trebuie sa fi naiv sa crezi orice si ma refer in general....dar totusi poate fi si adevarata , povestea persoanei cunoscute pe net....exista si riscuri...fiecare, face cum doreste
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 23:00
Nu risti nu castigi...!!!!
Asa ajungi in scoala vietii...pune mana,gusta,incearca....TE-AI FRIPT....????????? Mai incearca..!!!!
Raporteaza abuz de limbaj
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 01:36
Azi am vazut la TV. o femeie ucisa de un partener pe care l-a cunoscut pe net. Daca moare ce sa mai incerce?
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 02:14
De la: 9am121159, la data 2010-01-21 01:36:39Azi am vazut la TV. o femeie ucisa de un partener pe care l-a cunoscut pe net. Daca moare ce sa mai incerce? Well, astfel de cazuri sunt extrem de rare....iar în viața de zi cu zi se întâmplă frecvent...în general în cupluri ce se cunosc de-o viață...deci, nu trebuie generalizat!!! Și răspunsul meu la topic: Categoric, da! Cunosc destule cazuri care și-au cunoscut partenerul în mediul virtual ! Totul este ca cei doi să aibă suficient curaj să se cunoască și în viața reală! ![]() ...și da, vorbesc din experiență proprie!!! În ce privește prietenia la distanță...eu am un motto: " distanța scade pe măsura cunoașterii și acceptării!!!"
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 11:06
Unde dragoste nu e....NIMIC NU E.....!!!!
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 11:33
Da, deacord cu Dorulet. Cunosc persoane care s-au cunoscut pe net dar care ulterior s-au cunoscut si in viata reala.E IMPORTANTA compatibilitatea.. Diferentele sociale,culturale si religioase, sunt deasemenea importante. Astea se pot lamuri si pe net. Incercarea moarte n-are!
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 21:46
* Modifica Nici o introducere * ADEVARUL DUPA BIBLIE Nu ati vazut?,nu ati auzit?Domnul vine curand.Semnele veniri Lui sant pe tot pamantul si au fost in toate timpurile,pentru ca fiecare generatie sa lase dumnezeii facuti de maini omenesti numiti draci In Deutronom 32/17 ; Apocalipsa 9/20 si sa se intoarca la Dumnezeul Cel Adevarat:Ezechel 20/12,20.Dar in zilele noastre semnele s'au transformat in urgii aceasta insemnand ca venirea Domnului este foarte aproape.Exemple de urgii vedem frecvent in zilele noastre.Cand sa mai pomenit sa ploua cu cisterna ca in zece minute sa ajunga apa la strasina casei iar oameni sa fie luati impreuna cu animalele,dusi de ape si inecati.Pietre mari ca oul de gasca,sa cada peste case si vegetatie distrugandu-le.Alunecari de teren care au inghitit orase intregi si localitati.Cutremure de grde 5-9 pe tot pamantul.Valuri inalte care au facut mii de victime,distrugand localitatile in care s'au revarsat.Razboaie care ridica stapaniri peste stapaniri.Oameni ajunsi la disperare care se sinucid dandu-si foc,aruncandu-se in fata trenurilor,aruncandu-se de la etaje,spanzurandu-se,inpuscandu-se etc.Cu toate acestea oameni trec pe langa toate acestea nepasatori,impietriti si adormiti fata de Dumnezeul Cel Adevarat,nevoind sa-L cunoasca,necrezand ca exzista,nevoind sa-L asculte si sa se intoarca la El pentru ca sa l-i se stearga pacatele si sa vina peste ei vremuri de inviorare,sa-si mantuiasca sufletul,sa treaca de la moarte la viata,de la intuneric la lumina,de la minciuna la adevar.Nu vor sa vina la Doctorul Cel mare sa-i vindece atat de ranile trupesti cat si de cele spirituale.Cumparati-va in loc de bautura si tigari mai intai o Biblie si incepeti sa cititi, acolo veti gasi toate adevarurile lui Dumnezeu si invataturile sanatoase,toata voia Lui si sacrificiul pe care L-a facut ca sa salveze pe toti aceia care-L cauta cu toata inima.VENITI,VENITI,VENITI la Cel ce va poate da VIATA VECINICA fara bani si fara plata.A Lui sa fie slava,cintea,puterea ,taria,lauda,adorarea,multumirile,inchinaciunea,gl- oria,totul. Amin o Centrul Atentiei o Modifica o 10 decembrie 2009 o 2 comentarii o evaluare: 10,0 * GLASUL SENTIMENTELOR Doamne toata omenirea e lovita-n sentimente Ca dusmanul sta la panda si pacatul zamisleste Cei casatoriti se-nsala si amantii fac la fel Si cu totii traiesc clipa inventata de misel Sentimentele-s distruse la tot pasul de minciuna Care-aduc in inimi jale,suferinta si minciuna Apoi vine despartirea cu singuratatea grea Greu sa-ti mai gasesti perechea ca fugi si de umbra ta. Glasul sentimentelor striga-n inimi cu suspine Clocotesc ca un vulcan,pentru cei fugiti in lume Mangaierea e speranta ca maine va fi mai bine Cautam cu toti perechea,asteptand ca,poate vine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 21:54
De la: rodik_mi, la data 2010-01-21 11:33:57Da, deacord cu Dorulet. Cunosc persoane care s-au cunoscut pe net dar care ulterior s-au cunoscut si in viata reala.E IMPORTANTA compatibilitatea.. Diferentele sociale,culturale si religioase, sunt deasemenea importante. Astea se pot lamuri si pe net. Incercarea moarte n-are! Poate are !!
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 21:56
Imi pare rau, am vrut sa transfer numai poezia.Am vrut sa sterg ce este scris deasupra poeziei dar nu am reusit.Voi stiti cum sa sterg?
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 21:57
De la: Ebony, la data 2010-01-21 21:54:33ai patit-o ???De la: rodik_mi, la data 2010-01-21 11:33:57Da, deacord cu Dorulet. Cunosc persoane care s-au cunoscut pe net dar care ulterior s-au cunoscut si in viata reala.E IMPORTANTA compatibilitatea.. Diferentele sociale,culturale si religioase, sunt deasemenea importante. Astea se pot lamuri si pe net. Incercarea moarte n-are!
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 21:59
De la: 9am121159, la data 2010-01-21 21:56:08Imi pare rau, am vrut sa transfer numai poezia.Am vrut sa sterg ce este scris deasupra poeziei dar nu am reusit.Voi stiti cum sa sterg?cu buretele sau eventual cu foi rupte din biblie,ca-s sugative bune [in principal aspira creierele slabe si le sterge omenescul din ele ]
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 22:03
De la: florinpreda999, la data 2010-01-21 21:57:19De la: Ebony, la data 2010-01-21 21:54:33ai patit-o ???De la: rodik_mi, la data 2010-01-21 11:33:57Da, deacord cu Dorulet. Cunosc persoane care s-au cunoscut pe net dar care ulterior s-au cunoscut si in viata reala.E IMPORTANTA compatibilitatea.. Diferentele sociale,culturale si religioase, sunt deasemenea importante. Astea se pot lamuri si pe net. Incercarea moarte n-are! Nu. Doamne fereste!!!...Dar eu sunt ca si Toma necredinciosul,...nu prea cred.....baliverne
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 22:11
De la: Ebony, la data 2010-01-21 22:03:16De la: florinpreda999, la data 2010-01-21 21:57:19De la: Ebony, la data 2010-01-21 21:54:33ai patit-o ???De la: rodik_mi, la data 2010-01-21 11:33:57Da, deacord cu Dorulet. Cunosc persoane care s-au cunoscut pe net dar care ulterior s-au cunoscut si in viata reala.E IMPORTANTA compatibilitatea.. Diferentele sociale,culturale si religioase, sunt deasemenea importante. Astea se pot lamuri si pe net. Incercarea moarte n-are! La ce anume te referi când spui "baliverne"????
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Fosta membra 9am.ro 122 mesaje Membru din: 29/03/2010 |
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 04:17
pE NET GASIM PERECHEA CEA MAI POTRIVITA DE AIA MA VANTUR SI IO NOAPTEA PE TOATE FORUMURILE SA GASESC UNA POTRIVITA
|
Ion_Albu1940 34 mesaje Membru din: 20/03/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 19:02
De la: radu20, la data 2009-03-03 07:11:54Am 20 de ani.De vreo 3 ani folosesc netu,da nu prea am acordat importanta sa folosesc hi5,situri de relati de prietenie,sau sa vb cu fetele pe mes,mai eram interesat de net ca sa joc counter strike si alte jocuri.Ca nu prea credeam in asa ceva ca poate fi posibil.Chestia este ca ceea ce ii pe net nu tot timpu ii real 100%.Totusi o fata cam de o varsta cu mine a reusit asa intrun fel sa imi atraga atentia cu felul ei de a gandi si asemanarile dintre noi.Din prima zi neam inteles bine pe mes,desi distanta mare dintre noi ii destul de mare,si neam gandit sa incercam sa ne si intalnim curand sa ne vedem fata in fata indiferent de distanta mare.Totusi aceaste metode de gasire a perechi pe net is din ce in mai frecvent folosite,chiar si distanta mare dintre cei care fac asta nu cred ca mai conteaza la un timp,desi ti urat sa te gandesti ca persoana cu care vb ii la cateva sute de km sau cateva mii.Nu pot sa zic ca am o parere destul de buna despre aceste chesti pe net,ca nu tot ceea ce pare a fi ii chiar real,da unele lucruri merita incercate chiar daca anumite lucruri iti stau in cale,trebe sa renunti la anumite lucruri si trebe luate anumite decizi destul de grele.Desi cred ca ii destul de greu asa ceva,trebe sa ai mare noroc sa reusesti. Se zice ca un tip si o tipa s-au cunoscut pe internet. Au corespondat ei o saptamana apoi si-au dat intalnire. S-au placut si el a cerut-o in casatorie. Ea l-a intrebat : nu e prea repede sa ne casatorim ? El: De ce , doar avem o saptamana de cand ne cunoastem pe net. O sa ne cunoastem mai bine pe urma. Zis si facut, s-au casatorit, a trecut luna de miere si intr-o zi frumoasa s-au dus la un strand. El s-a suit pe trambulina de 10m si a facut o saritura de toata frumusetea dupa care i-a spus sotiei : Stii , am fost campion national la sarituri ! Dupa vreo 5 minute se scoala si ea din sezlong si intra in bazinul olimpic si incepe sa inoate de la un capat la altul, odata , de doua ori, de 10 ori. Dupa 25 de bazine iese afara si se aseaza la loc langa sot. El : si tu ai fost campioana nationala ?- Nu, eu am fost prostituata in Braila si lucram pe ambele maluri ! |
|
Ion_Albu1940 34 mesaje Membru din: 20/03/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 19:02
De la: radu20, la data 2009-03-03 07:11:54Am 20 de ani.De vreo 3 ani folosesc netu,da nu prea am acordat importanta sa folosesc hi5,situri de relati de prietenie,sau sa vb cu fetele pe mes,mai eram interesat de net ca sa joc counter strike si alte jocuri.Ca nu prea credeam in asa ceva ca poate fi posibil.Chestia este ca ceea ce ii pe net nu tot timpu ii real 100%.Totusi o fata cam de o varsta cu mine a reusit asa intrun fel sa imi atraga atentia cu felul ei de a gandi si asemanarile dintre noi.Din prima zi neam inteles bine pe mes,desi distanta mare dintre noi ii destul de mare,si neam gandit sa incercam sa ne si intalnim curand sa ne vedem fata in fata indiferent de distanta mare.Totusi aceaste metode de gasire a perechi pe net is din ce in mai frecvent folosite,chiar si distanta mare dintre cei care fac asta nu cred ca mai conteaza la un timp,desi ti urat sa te gandesti ca persoana cu care vb ii la cateva sute de km sau cateva mii.Nu pot sa zic ca am o parere destul de buna despre aceste chesti pe net,ca nu tot ceea ce pare a fi ii chiar real,da unele lucruri merita incercate chiar daca anumite lucruri iti stau in cale,trebe sa renunti la anumite lucruri si trebe luate anumite decizi destul de grele.Desi cred ca ii destul de greu asa ceva,trebe sa ai mare noroc sa reusesti. Se zice ca un tip si o tipa s-au cunoscut pe internet. Au corespondat ei o saptamana apoi si-au dat intalnire. S-au placut si el a cerut-o in casatorie. Ea l-a intrebat : nu e prea repede sa ne casatorim ? El: De ce , doar avem o saptamana de cand ne cunoastem pe net. O sa ne cunoastem mai bine pe urma. Zis si facut, s-au casatorit, a trecut luna de miere si intr-o zi frumoasa s-au dus la un strand. El s-a suit pe trambulina de 10m si a facut o saritura de toata frumusetea dupa care i-a spus sotiei : Stii , am fost campion national la sarituri ! Dupa vreo 5 minute se scoala si ea din sezlong si intra in bazinul olimpic si incepe sa inoate de la un capat la altul, odata , de doua ori, de 10 ori. Dupa 25 de bazine iese afara si se aseaza la loc langa sot. El : si tu ai fost campioana nationala ?- Nu, eu am fost prostituata in Braila si lucram pe ambele maluri ! |
|
necunoscut 2279 mesaje Membru din: 5/03/2010 |
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 19:09
Vai domnu'Albu, nu ma asteptam.
Nu trageti in pianist!
24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1888 mesaje Membru din: 24/02/2010 |
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 20:01
De la: GigiOctan, la data 2010-04-09 19:09:05Vai domnu'Albu, nu ma asteptam. Despre pereche nu am nici o parere pentru ca niciodata nu am vrut sa cunosc pe cineva de pe net in acest sens. Totusi mi s-a intamplat si e foarte frumos. Numai sa nu fie de sens contrar! Apropo Gigi tu pe cine vrei sa cunosti real de pe net?
|
necunoscut 2279 mesaje Membru din: 5/03/2010 |
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 20:22
De la: norinmunti, la data 2010-04-09 20:01:33De la: GigiOctan, la data 2010-04-09 19:09:05Vai domnu'Albu, nu ma asteptam. Pe toti ...dar oare vreau?! Sunt atat de frumosi in imaginatia mea..... E intereseanta lumea aceasta, chiar vezi cum se leaga niste relatii cum avatarele se cauta si se completeaza minunat. . . ..doua avatare in special, se potriveau in mod deosebit, isi intelegeau si-si completau ideile, le vedeai interesul pentru topicuri similare, se cautau de indata ce intrau pe forum...uneori vedeai ca el e online dar nu intra fara ea...dupa care devenea foarte vorbaret. La un moment dat a inceput sa faca aluzii despre o posibila intalnire...retineri firesti, o tacere....vorbeau deja mult pe privat. O pauza de forum, am crezut ca lucrurile au fost atat de minunate in real incat au uitat de forum! Ma rog, se descompletasera niste discutii care erau mai amuzante cu vorbele lor cu dublu inteles, dar..bine ca era bine! Dar, au reaparut. Mult schimbati, parca se evitau, uneori postau unul langa altul, fara legatura, apoi ea a inceput sa lipseasca, el sa fie fara chef...nu mai erau amuzanti, cand au disparut aproape ca nu s-a observat. Imi mai aminteam de ei uneori si am avut ocazia sa vorbesc ciu adminul., altceva, dar l-am intrebat daca stie cum s-a terminat iubirea celor doua avatare. Stia, nu parea prea marcat....,,aaa, aia !? Erau ai aceluiasi user...''
Nu trageti in pianist!
24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1888 mesaje Membru din: 24/02/2010 |
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 20:31
De la: GigiOctan, la data 2010-04-09 20:22:40De la: norinmunti, la data 2010-04-09 20:01:33De la: GigiOctan, la data 2010-04-09 19:09:05Vai domnu'Albu, nu ma asteptam. Frumoasa poveste de dragoste pana la un anumit punct chiar credeam ca despre mine se vorbeste in propozitiune, dar nu! Nu-i nimic, asemanarea inca ma incanta si imi indeamna cugetul sa spere ca intr-o zi ne vom gasi! Acum sa nu crezi ca nu am si eu destui amici dar nu le dau web ci numai ei mie. Ii las sa-si inchipuie ca sant ceea ce nu sunt in realitate si mergem mai departe. E frumos aici ca poti sa-i duci cu vorba, uneori se supara si dupa ce le trece o iau de la capat! Un fel de munca de Sisisf! Dar e frumos, poate prea frumos sa devina si adevarat!
|
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 21:40
De la: Ebony, la data 2010-01-20 22:51:52De la: radu20, la data 2009-03-03 07:11:54Am 20 de ani.De vreo 3 ani folosesc netu,da nu prea am acordat importanta sa folosesc hi5,situri de relati de prietenie,sau sa vb cu fetele pe mes,mai eram interesat de net ca sa joc counter strike si alte jocuri.Ca nu prea credeam in asa ceva ca poate fi posibil.Chestia este ca ceea ce ii pe net nu tot timpu ii real 100%.Totusi o fata cam de o varsta cu mine a reusit asa intrun fel sa imi atraga atentia cu felul ei de a gandi si asemanarile dintre noi.Din prima zi neam inteles bine pe mes,desi distanta mare dintre noi ii destul de mare,si neam gandit sa incercam sa ne si intalnim curand sa ne vedem fata in fata indiferent de distanta mare.Totusi aceaste metode de gasire a perechi pe net is din ce in mai frecvent folosite,chiar si distanta mare dintre cei care fac asta nu cred ca mai conteaza la un timp,desi ti urat sa te gandesti ca persoana cu care vb ii la cateva sute de km sau cateva mii.Nu pot sa zic ca am o parere destul de buna despre aceste chesti pe net,ca nu tot ceea ce pare a fi ii chiar real,da unele lucruri merita incercate chiar daca anumite lucruri iti stau in cale,trebe sa renunti la anumite lucruri si trebe luate anumite decizi destul de grele.Desi cred ca ii destul de greu asa ceva,trebe sa ai mare noroc sa reusesti. Eu cred ca pe net poti simti mai bine persoana respectiva decat in viata reala ! In viata reala multi se feresc -incearca sa para altfel decat sunt -vor sa-si mareasca sansele de a te cuceri ! In viata reala ,la inceput, nu abordezi toate subiectele -pe net poti sa-i remarci postarile pe diverse topicuri ! Pe net varsta ,intr-adevar poate fi modificata -procedand astfel insa poti avea ghinionul de a placea ,ca barbat,o fata mai in varsta, pe care insa sa nu o poti aborda desi poate in realitate tu esti mai in varsta decat persoana respectiva ! daca exista"compatibilitate "pe net dar aceasta depinde si de varsta pe care ti-ai dat-o atunci ai dat-o in bara ! E posibil ca in viata reala sa existe compatibilitate dar tu de fapt sa nu ai curajul sa -i spui varsta reala -ca sa nu o pierzi in realitatea virtuala !
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 21:44
De la: norinmunti, la data 2010-04-09 20:31:00De la: GigiOctan, la data 2010-04-09 20:22:40De la: norinmunti, la data 2010-04-09 20:01:33De la: GigiOctan, la data 2010-04-09 19:09:05Vai domnu'Albu, nu ma asteptam. |
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 05:08
De la: 9am045616, la data 2010-04-09 21:44:28De la: norinmunti, la data 2010-04-09 20:31:00pe asta nu o mai primeste niciDe la: GigiOctan, la data 2010-04-09 20:22:40De la: norinmunti, la data 2010-04-09 20:01:33De la: GigiOctan, la data 2010-04-09 19:09:05Vai domnu'Albu, nu ma asteptam.
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 22:54
Si totusi in zilele noastre,perechea se gaseste din ce in ce mai greu,iar despartirile tot mai frecvente.Si pentruca foarte multi au ales sa traiasca in curvie si preacurvie,crimele sant tot mai dese ca Dumnezeu nu doarme.
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 23:13
De la: 9am121159, la data 2010-04-24 22:54:14Si totusi in zilele noastre,perechea se gaseste din ce in ce mai greu,iar despartirile tot mai frecvente.Si pentruca foarte multi au ales sa traiasca in curvie si preacurvie,crimele sant tot mai dese ca Dumnezeu nu doarme. adica daca nu doarme el le face?? madame, s-ar putea sa ai dreptate....
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 23:14
mai Radu tu daca vrei sa-ti faci o prietena pe forum trebe sa procedezi ca,Karpov....sa ai sufletul sensibil ca el...
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
marco 627 mesaje Membru din: 16/01/2010 |
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 23:16
De la: Merry, la data 2010-04-24 23:14:06mai Radu tu daca vrei sa-ti faci o prietena pe forum trebe sa procedezi ca,Karpov....sa ai sufletul sensibil ca el... ... buna gluma ...
|
|
|

Unde dragoste nu e....NIMIC NU E.....!!!!
La ce anume te referi când spui "baliverne"????
iarta doamne pe cei ce ai luat chipul si asemanarea lor