Info
x
Isus hristos---singurul mijlocitor intre oameni si dumnezeu
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 15:22
Andu
Are vreo importanta???CORNILESCU....A FOST ORTODOX....Dar Duhul Sfant i-a deschis ochii sa vada..!!!!
Raporteaza abuz de limbaj
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
mariatu 320 mesaje Membru din: 4/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 15:30
Vreau sa iau legatura cu emrreno.Ma poate ajuta cineva???
Domnul este Pastorul meu.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1499 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 15:36
De la: symy1, la data 2009-03-18 15:22:42Andu Are o mare importanta... Bine zis .. a fost ortodox... cat despre duhuri nu fi asa sigur ca le deosebesti bine... Pana acum cativa zeci de ani toti erau ortodocsi la noi in tara (crestin=ortodox)... daca tu crezi ca esti mai destept ca toti stramosii tai si te lepezi de ei ce pot sa-ti zic eu... ia-l pe cornilescu de mana daca crezi ca este asa luminat... Ce a fost taiat din vita lui Hristos si-a facut propria lui Biserica si a simtit nevoia sa faca o traducere "corespunzatoare"... care sa-i sustina ideile..
Hazardul este mãsura ignoranþei noastre. (Henry Poincare)
|
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 16:00
Andule, exgerezi, sari calul, intelegi????
|
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 16:04
De la: mariatu, la data 2009-03-18 16:00:58Andule, exgerezi, sari calul, intelegi???? Crestinii nu sunt numai la ortodocsi si catolici asta sa va intre bine in cap! Hristos este cel care a spus ca acolo unde sunt doi sau trei in numele meu sunt si eu cu ei. Cine spune ca Hristos este Fiul Lui Dumnezeu este crestin, si doar El ii judeca stilul de viata el da verdictul nu tu si altii ortodocsi sau catolici. Pomul il cunosti dupa roada.
|
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 16:08
Pocaieste-te Andule....ai vrea sa ai tu rasplata lui Cornilescu.Tu ai ramas "blocat"la sfintele traditii....eu ma incred in CUVANTUL LUI DUMNEZEU....nu in dogme,traditii....sper ca la final sa ne intalnim....sa vedem care a avut dreptate !!!
Dumnezeu va judeca.!!!
|
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 19:33
De la: symy1, la data 2009-03-18 16:08:34Pocaieste-te Andule....ai vrea sa ai tu rasplata lui Cornilescu.Tu ai ramas "blocat"la sfintele traditii....eu ma incred in CUVANTUL LUI DUMNEZEU....nu in dogme,traditii....sper ca la final sa ne intalnim....sa vedem care a avut dreptate !!! Hristos i-a trimis pe apostoli sa-i cladeasca Biserica (nu pe Cornilescu) si a spus asa: LUCA 10:16 16. Cel ce vã ascultã pe voi pe Mine Mã ascultã, ºi cel ce se leapãdã de voi se leapãdã de Mine; iar cine se leapãdã de Mine se leapãdã de Cel ce M-a trimis pe Mine. Deci iata ca exista mijlocitori intre noi si Hristos, dupa cuvantul lui Hristos. Intre Tatal si Fiul intr-adevar nu exista mijlocitor, dar la Fiul nu poti ajunge daca te lepezi de Biserica, de invatatura si de botezul apostolic.
|
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 21:30
De la: Andu30, la data 2009-03-18 19:33:46De la: symy1, la data 2009-03-18 16:08:34Pocaieste-te Andule....ai vrea sa ai tu rasplata lui Cornilescu.Tu ai ramas "blocat"la sfintele traditii....eu ma incred in CUVANTUL LUI DUMNEZEU....nu in dogme,traditii....sper ca la final sa ne intalnim....sa vedem care a avut dreptate !!! Pai da, Isus se ofera a fi Unic Mijlocitor intre oameni si Dumnezeu (iar aici vb despre rugaciuni , adica CUI te rogi si in numele CUI te rogi) nu la cei care duc invatatura mai departe, apostolii sunt cei care au dus mesajul LUI in lume, nu spune ca ei sunt mijlocitori stii f bine ca Pavel a si subliniat de ce nu a botezat oameni , pt ca stiau cat de limitati sunt unii si ca vor ajunge sa creada ca prin botez oamenii vor ajunge sa creada ca sunt ai lui(adica ai lui Pavel) nu ai lui Hristos(Dumnezeu). Nici un apostol nu a scris in Biblie ca tb sa te inchini (rogi) lui , mamei lui Isus sau altora decat lui Dumnezeu in numele lui Isus. App, din ce a scris Symy nu reiese ca biserica e zidita pe Cornilescu, Cornilescu a tradus Biblia (la solicitarea unor ortodocsi- parca asa imi amintesc)ca si cei care au tradus Biblia ortodocsa si nu cred ca nici aici nu s-au strecurat anumiti termeni care poate nu redau sensul original al textului.
|
|
|
|
|
tilsor 1415 mesaje Membru din: 2/02/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 08:57
De la: Andu30, la data 2009-03-18 19:33:46De la: symy1, la data 2009-03-18 16:08:34Pocaieste-te Andule....ai vrea sa ai tu rasplata lui Cornilescu.Tu ai ramas "blocat"la sfintele traditii....eu ma incred in CUVANTUL LUI DUMNEZEU....nu in dogme,traditii....sper ca la final sa ne intalnim....sa vedem care a avut dreptate !!! ANDU draga..cred ca si in BIBLIA ta gasesti acele versete in care chiar HRISTOS spune"de o cameruta de sus" in care doar tu cu EL sa fii. Se da multe exemple in Biblie unde apostolii au dat sa se inchine la ingeri si au fost opriti spunindu-le ca si ei sint inchinatori la DUMNEZEU.. Deci Biblia prezinta clar ca exista doar o singura inchinare..LA TATAL...PRIN FIUL..CU PUTEREA DUHULUI SFINT...
Maranatha
|
|
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 09:40
De la: tilsor, la data 2009-03-19 08:57:19De la: Andu30, la data 2009-03-18 19:33:46De la: symy1, la data 2009-03-18 16:08:34Pocaieste-te Andule....ai vrea sa ai tu rasplata lui Cornilescu.Tu ai ramas "blocat"la sfintele traditii....eu ma incred in CUVANTUL LUI DUMNEZEU....nu in dogme,traditii....sper ca la final sa ne intalnim....sa vedem care a avut dreptate !!! Exista o singura inchinare catre Dumnezeu. Nimeni nu confunda pe Dumnezeu cu altcineva. A zis cineva ca se inchina altcuiva pretinzand ca acela este dumnezeu? si ii aduce inchinare "ca" lui Dumnezeu? Eu nu cred ca vreun ortodox a spus in viata lui asta. Bine daca asculti pe "altii" care vorbesc in numele ortodocsilor atunci da, iti vor spune orice ca sa te amageasca cu o credinta rastalmacita si simplificata. Exact numai in Duhul SFANT te poti ruga cu adevarat lui Dumnezeu? Dar il ai? Este cu tine Duhul lui Dumnezeu de vorbesti de El? Si daca il ai de unde il ai? si de unde stii ca este Duhul lui Dumnezeu?
|
|
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 10:32
Andu
Iata ce zice INVATATORUL:"Si umblarea dupa lucrurile firii pamantesti,este moarte,pe cand umblarea dupa lucrurile DUHULUI,este VIATA si PACE."....Deci ceice sunt pamantesti,nu pot sa-i placa lui Dumnezeu"...Romni 8/7-8.... 1.Deci:Un pocait nu sta cu tigara in gura.......ortodoxu DA 2Un pocait NU bea bauturi alcolice.....ortodoxu bea 3un pocait NU injura pe Dumnezeu....ortodoxu DA ECT....ECT....OARE UN CRESTIN ADEVARAT CARE ARE DUHUL SFANT IN INIMA LUI ...FACE CE FAC ORTODOXI (majoritatea)Oare DUHUL SFANT....zice: da in cap,fumeaza,bea,fura,minteste.... SPUNE ANDU CINE ARE DUHUL LUI ISUS IN INIMA??????ASA TE INVATA SFANTA TRADITIE.!!!!!!! PE MINE MA INVATA BIBLIA....CUVANTUL LUI DUMNEZEU.....FAPTELE VORBESC......TU VEI FI TAIAT SI ARUNCAT IN FOC...CA POMUL NERODITOR.....POCAIESTETE.....ANDULE..!!!!! DOMNUL ISUS SA AIBA MILA DE NOI TOTI...
|
|
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 11:58
De la: symy1, la data 2009-03-19 10:32:06Andu Iti bazezi judecata pe generalizari. Priveste ce se intampla in tarile majoritar neoprotestante si ai sa vezi roadele, daca judecata ta se bazeaza doar pe oameni ... si nu vrei sa asculti de Hristos. Cand o sa stai in fata lui Hristos si o sa te intrebe asa: De ce te-ai lepadat de apostolii pe care Eu i-am trimis sa-mi faca Biserica? De ce te-ai lepadat de invatatura lor si de Biserica pe care Eu i-am trimis sa o faca? De ce ai imbratisat invataturi straine care Eu nu le-am lasat si care au fost inventate de oameni? De ce te-ai lepadat de Mine, facand toate acestea? Oare nu stiai ca am zis: "Cel ce vã ascultã pe voi pe Mine Mã ascultã, ºi cel ce se leapãdã de voi se leapãdã de Mine; iar cine se leapãdã de Mine se leapãdã de Cel ce M-a trimis pe Mine. " sau cand am zis: "ªi Eu îþi zic þie, cã tu eºti Petru ºi pe aceastã piatrã voi zidi Biserica Mea ºi porþile iadului nu o vor birui. " Tu atunci sa-i explici lepadarea de Biserica apostolica cu raspunsurile de mai sus care mi le-ai dat mie... Si nu uita tu justifici un pacat foarte mare (Hula impotriva Duhului Sfant !!! si Hula impotriva Bisericii!!! Duh Sfant dat prin apostoli care este lucrator in Biserica lui Hristos pana la sfarsitul veacurilor) cu pacate incomparabile ca dimensiune (fumat, betie etc). Dupa un alt cuvant tot al lui Hristos cu logica asta strecori camila si opresti tantarul. Si o sa-ti arate Hristos cum fiecare dintre aceia (ortodocsi) care au facut pacatele spuse de tine platesc dupa masura dreapta, si tot cu masura dreapta vei plati si tu cu mai putine pacate (ca numar) dar mult mai grele (Hula impotriva Duhului Sfant).
|
|
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 12:22
Andu
CINE NU E CREDINCIOS IN LUCRURILE MICI....CUM VA PUTEA EL FI IN LUCRURILE MARI????.....MAI CITESTE SCRIPTURILE ANDU....""LA LEGE SI LA MARTURIE""
|
|
dnldobre 47 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 12:34
ASA DOMNULE !!!! ZII INAINTE CA ZICI BINE CURAJ !!!!
|
|
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 12:40
DOMNULE SORIN ......DACA NUMELE ESTE EXACT ? ESTE BINE CA DISCUTATZI DESPRE ACEST SUBIECT F. IMPORTANT SI CA AVETZI CUNOSTINTZE EXACTE DESPRE BIBLIE .IN PLUS LE MAI IMPARTASITZI SI ALTORA ACESTE INVATZATURI SANATOASE CACI MAI ALES ACUM IN ZILELE NOASTRE AVEM NEVOIE DE ACEASTA HRANA SPIRITUALA MAI MULT CA ORICAND . SUCCES ! de la Daniel
|
|
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 12:43
PT. D_NUL SORIN ! CA BINE ZICI DOMNULE ........ZII INAINTE CA ZICI BINE ! CURAJ ! TREZESTE - I SI PE CEI CARE SUNT PIERDUTZI IN CEATZA !!! CA AU MARE NEVOIE DE ACEASTA HRANA SPIRITUALA !
|
|
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 12:48
DACA IMI DATZI VOIE SA PARAFRAZEZ ACEST RASPUNS DAT DE TILSOR ........SITUATZIA INCA NU ESTE ASA DE CRITICA INCAT D_ZEI SI ISUS SA INTERVINA ......IN CARTEA REVELATZIA SAI APOCALIPSA PUTEM SA GASIM DESCRIEREA TIMPURILOR IN CARE VOR ACTZIONA D_ZEU SI ISUS - IN CONCORDANTZA !!! acestia vor intervenii nu in mod special PT. CA ASA VOR EI CI PT. CA SITUATZIA O NSA FIE ATA DE CRITICA INCAT DACA NU INTERVIN NU VA MAI RAMANE NICI UN OM PE PAMANT .........ACEASTA ESTE REALITATEA !!!! DECI SITUATZI VA DEVENII INIMAGINAL DE CRITICA !!!!! SI NUMAI ATUNCI O SA INCEAPA " MARELE NECAZ "
|
|
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 13:13
ANDU DRAGA,as fi vrut sa raspund intii D-lui DANIEL,dar voi fi scurt si va raspund la amindoi,pe rind...
Tie ANDULE,in primul rind....Nu pot spune ca am DUHUL SFINT (dupa Biblie si,dupa mine,nimeni nu poate avea pretentia ca are DUHUL SFINT si sa se comporte ca un pacatos;sau chiar daca e crestin si are aceasta pretentie trbuie sa i se vada si roadele,chiar minunile savirsite.)pentru ca sint o persoana pacatoasa care se lupta cu "eul" sau pentru a implini voia DOMNULUI si a primi DUHUL SFINT. Apoi,ANDULE,stii bine ca in aceasta lume sint 2 feluri de duhuri....cum le deosebesti tu....caci BIBLIA vine si prezinta clar ca si SATANA are puterea de a contraface multe minuni.... VREAU sa te intreb care DUH (sau al cui duh) face ca icoanele sa plinga,sa curga mir ..de nu stiu unde...anumite statui sa plinga,sa se mai vindece cineva...ca in BRAZILIA ,acuma...si altele... De ce avem nevoie de toate astea cind il avem pe DUMNEZEU si invatatura SA BIBLICA.... AS vrea sa pun o alta intrebare...daca ar veni HRISTOS azi cum ne-am comporta noi cu EL...(mi-e chiar frica sa ma gindesc) DOMNULE DANIEL...cititi Biblia,rugati-va la DUMNEZEU sa-L intelegeti si sa vi se descopere in SCRIPTURA...si apoi veti sti ce sa faceti...S Sa va umple DOMNUL de bucuria mintuiri in HRISTOS... Andule...sa nu intelegi ca in raspunsul dat am pus si rautate...nu ..te iubesc,ca pe fratele meu...
Maranatha
|
|
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 13:14
De la: symy1, la data 2009-03-19 12:22:31Andu Exact asta spun si eu. Incepem sa cadem de acord. Daca nu esti pe "calea cea dreapta" cum sa te poti apropia de Dumnezeu oricat de bine ai face alte lucruri. Fara Hristos ce poti face? Cine nu este drept credincios si face Hula impotriva lui Dumnezeu cum sa se poata apropia de Dumnezeu..? Asa sunt destul de multi atei sau islamisti etc care nu fumeaza si nu beau si bine fac pentru ca insasi firea ii invata ce e bine si ce e rau. Dar nu li se poate socoti ca fapta buna pentru ca nu le fac intru Hristos. Sunt lepadati de Hristos si de Biserica lui care a fost cladita pe apostoli. Cine face o fapta buna in numele unui alt dumnezeu i se va socoti de Hristos ca fapta buna? Daca hristosul tau este unul mincinos inventat de oameni oare ce plata vrei de la Adevaratul Hristos? cand insusi Hristos ne-a spus: Feriti-va de hristosii mincinosi care vin in zilele din urma... Oare nu ai citit ca cine nu este in vita/sau se taie din vita adica Hristos in care apostolii sunt mladitele se va taia si se va arunca in foc!!! Da, sigur ca le mai citesc, oricat as citi tot mai ai multe de invatat. Stiu asta...
|
|
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 13:29
De la: tilsor, la data 2009-03-19 13:13:27 Asta este intrebarea ta? Ce nevoie ai de lucrarea Duhului Sfant? Pai Duhul Sfant este viu si lucrator dupa cuvantul lui Hristos. Nu a spus El ca ne va trimite pe Mangaietorul??? Cum ce nevoie avem de El? Oare nu ai citit ca Belzebutul nu poate lucra impotriva lui Belzebutul? Nu avem voie sa ne vindecam de boli prin puterea lui Dumnezeu? Nu avem voie sa eliberam indracitii prin puterea Duhului Sfant? Oare trupurile Sfintilor care sunt locasurile Duhului Sfant si sunt madulare in aceeasi Biserica apostolica nu au voie sa imprastie puterea Duhului Sfant pentru noi care suntem pacatosi? Oare icoanele care prin sfintire sunt purtatoare de Duh Sfant nu au voie sa faca minuni? Oare noi nu stim cine si-a revarsat puterea asupra lor? De ce spune Hristos ca pacatul impotriva Duhului Sfant nu se va ierta? Oare poate vindeca Satan un paralitic sau un orb? Satan nu poate face decat amagiri (minuni amagitoare) si nu vindecari adevarate. Invata sa deosebesti duhurile. Oare Satan poate face sa se coboare lumina din cer de Paste deasupra mormantului lui Hristos? Oare poate intoarce satan Iordanul inapoi de Boboteaza cand arunca preotul ortodox crucea in apa? Oare poate face satan sa se schimbe firea apei cand este sfintita de preot incat sa nu se mai strice niciodata? ""Iar dimineaþa ziceþi: Astãzi va fi furtunã, pentru cã cerul este roºu-posomorât. Fãþarnicilor, faþa cerului ºtiþi s-o judecaþi, dar semnele vremilor nu puteþi! "" Este oare chiar atat de greu sa deosebesti duhurile? Satan face doar minuni amagitoare, el nu poate vindeca o boala cu adevarat, poate doar lasa impresia asta...
|
|
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 14:28
Tilsor
Am gasit ceva pentru sufletul tau....referitor la legi,porunci...Ozi binecuvantata... Galateni 3/24-26....
|
|
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 14:38
ANDULE draga,nu ma intelege gresit,cred in DUHUL SFINT,cunosc toata lucrarea si puterea LUI ..dar ai trecut peste ceva ce chiar Biblia prezinta....SATANA are putere sa contrafaca chiar revenirea lui ISUS,atunci cum zici ca nu are putere sa faca minuni...Cine-i antihristul....ce face el... de ce tremuram cind auzim de cipuri si 666...Andule....trezestete..pina nu-i prea tirziu..
Maranatha
|
|
ANDULE draga,nu ma intelege gresit,cred in DUHUL SFINT,cunosc toata lucrarea si puterea LUI ..dar ai trecut peste ceva ce chiar Biblia prezinta....SATANA are putere sa contrafaca chiar revenirea lui ISUS,atunci cum zici ca nu are putere sa faca minuni...Cine-i antihristul....ce face el... de ce tremuram cind auzim de cipuri si 666...Andule....trezestete..pina nu-i prea tirziu..
Maranatha
|
|
Maranatha
|
|
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 15:00
De la: tilsor, la data 2009-03-19 14:38:44ANDULE draga,nu ma intelege gresit,cred in DUHUL SFINT,cunosc toata lucrarea si puterea LUI ..dar ai trecut peste ceva ce chiar Biblia prezinta....SATANA are putere sa contrafaca chiar revenirea lui ISUS,atunci cum zici ca nu are putere sa faca minuni...Cine-i antihristul....ce face el... de ce tremuram cind auzim de cipuri si 666...Andule....trezestete..pina nu-i prea tirziu.. Satana nu are nicio putere reala.. el are doar putere de amagire... Satan nu o sa vindece niciodata vreo boala pentru ca el nu are puterea asta. El da, are putere sa aduca o invatatura mincinoasa ca sa insele pe cei alesi, poate sa-si ia imagine de inger doar pentru a te amagi. Sa faca lucrari de amagire complexe dar niciodata nu va face ceva real concret: o vindecare a unui om spre exemplu. Aceasta este doar de la Dumnezeu. Omul acela care va veni in zilele din urma (antihristul sau omul nelegiuirii) va face minuni si semne in sensul de amagire si se va comporta ca facator de pace tocmai spre amagirea oamenilor pentru ca acestia sa se lepede de Hristos cel adus de apostoli. Lucrarile lui Satan sunt multe de substituire sau de modificare ale legii lui Dumnezeu. De ce crezi ca ii numeste "hristosi mincinosi" pentru ca se dau hristosi dar nu sunt... Satan intotdeauana a vrut sa fie "ca" Dumnezeu, el nu are puterea lui Dumnezeu dar vrea sa fie cinstit de oameni. De asta incearca dezbinarea Bisericii puse de apostoli (vezi multe referiri in Noul Testament) pentru ca vrea sa rupa din Biserica cati mai multi oameni. Hula impotriva Duhului Sfant este pacatul lui favorit. Pacatul caderii primordiale a fost tocmai pentru ca vroia sa fie "ca" Dumnezeu. De aceea prin lucrarea lui Satan se nasc biserici rupte din Biserica apostolica pentru ca asta este lucrarea diavolui dezbinarea, ruperea si substituirea Duhului Sfant cu duhul si invatatura diavolului... Exista UN Domn, O credinta si UN Botez... cele aduse de apostoli...orice altceva este de la amagitorul... prin oameni care au facut voia acestuia... in diferite perioade din istorie...
|
|
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 15:02
Orice invatatura noua care nu are piatra de temelie in Hristos si apostoli nu este de la Dumnezeu...
|
|
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 15:48
voi sectarii nu sunteþi oameni. Voi sunteþi draci fãrã de coarne, cã voi cãutaþi sã distrugeþi Biserica ºi sã-i rupeþi pe oameni de la ea, ca sã-i duceþi în iad. Mãcar dracii au coarne, iar voi nu aveþi deºi faceþi ca ei.
Andu...asta este invatatura....adevarata????Ia citeste tot "adevarul"....vezi ca ANDREI a postat un link....pe sa ne cunoastem religia orto....
|
|
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 16:34
De la: symy1, la data 2009-03-19 15:48:25voi sectarii nu sunteþi oameni. Voi sunteþi draci fãrã de coarne, cã voi cãutaþi sã distrugeþi Biserica ºi sã-i rupeþi pe oameni de la ea, ca sã-i duceþi în iad. Mãcar dracii au coarne, iar voi nu aveþi deºi faceþi ca ei. Ce am scris eu mai sus este mult mai dur decat ce citezi tu... in principiu eu evit sa acuz omul, ci doar credinta gresita... La fel de DUR este si apostolul Ioan fata de invataturile gresite: Epistola IOAN 1 9. Oricine se abate ºi nu rãmâne în învãþãtura lui Hristos nu are pe Dumnezeu; cel ce rãmâne în învãþãtura Lui, acela are ºi pe Tatãl ºi pe Fiul. 10. Dacã cineva vine la voi ºi nu aduce învãþãtura aceasta, sã nu-l primiþi în casã ºi sã nu-i ziceþi: Bun venit! 11. Cãci cel ce-i zice: Bun venit! se face pãrtaº la faptele lui cele rele. 12. Multe având a vã scrie, n-am voit sã le scriu pe hârtie ºi cu cernealã, ci nãdãjduiesc sã vin la voi ºi sã vorbesc gurã cãtre gurã, ca bucuria noastrã sã fie deplinã. Uite cum zice apostolul daca vine cineva cu o alta invatatura sa nu-l primesti in casa ta. Iata cata duritate. Si chiar isi manifesta clar dorinta sa trasmita invataturile Bisericii in viu grai si nu in scris. Uite si sfatul pentru episcopii din Biserica Apostolica: FAPTE 20 28. Drept aceea, luaþi aminte de voi înºivã ºi de toatã turma, întru care Duhul Sfânt v-a pus pe voi episcopi, ca sã pãstraþi Biserica lui Dumnezeu, pe care a câºtigat-o cu însuºi sângele Sãu. 29. Cãci eu ºtiu aceasta, cã dupã plecarea mea vor intra, între voi, lupi îngrozitori, care nu vor cruþa turma. 30. ªi dintre voi înºivã se vor ridica bãrbaþi, grãind învãþãturi rãstãlmãcite, ca sã tragã pe ucenici dupã ei. Deci vezi, din Biserica vor pleca acesti amagitori. Vrei exemple: Cornilescu, Luther, Arie.. etc Oare nu e scris destul de clar? II Timotei 4:3-4 "Cãci va veni o vreme cînd nu vor mai suferi învãtãtura sãnãtoasã ci - dornici sã-si desfãteze auzul - îsi vor grãmãdi învãtãtori dupã poftele lor si îsi vor întoarce auzul de la adevãr si se vor abate cãtre basme." Tit 3:9-10 "Iar cele nebune cercãri si graiuri de neamuri si pricini si sfãdiri de lege, pãrãseste-le, pentru cã sunt nefolositoare si desarte. Pre omul eretic, dupã întîia si a doua mustrare, pãrãseste-l, stiind cã s-a îndãrãtnicit unul ca acela si pãcãtuieste, fiind singur de sine osîndit." Iacov 2:10 "Pentru cã cine va pãzi toatã legea, dar va gresi într-o singurã poruncã, s-a fãcut vinovat fatã de toate poruncile."
|
|
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 16:53
Marile biserici au deformat invatatura Lui Hristos, au introdus cultul icoanelor, cultul mortilor, ideea ca omul poate fi "scos" din iad prin rugaciunile celor apropiati.
Mantuirea nu este conditionata de inchinarea la sfinti, de rugaciuni pt morti, de mijlocirea preotilor(e f bine daca mai multi se roaga pt un om ) Duhul Sfant il da Tatal din Ceruri, omul il primeste in momentul in care a ales sa-l urmeze pe Hristos. Mantuirea e ceva personal, Isus e cel de care nu tb sa te rusinezi, El e cel pe care tb sa-l marturisesti prin viata si gura ta.
|
|
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 22:38
De la: Andu30, la data 2009-03-19 16:34:40De la: symy1, la data 2009-03-19 15:48:25voi sectarii nu sunteþi oameni. Voi sunteþi draci fãrã de coarne, cã voi cãutaþi sã distrugeþi Biserica ºi sã-i rupeþi pe oameni de la ea, ca sã-i duceþi în iad. Mãcar dracii au coarne, iar voi nu aveþi deºi faceþi ca ei. Despre care invatatura vb Pavel? Cea cu icoane, inchinari la sfinti,rugaciuini post mortem care mantuiesc, ......el vb la despre o invatatura deja intemeiata, scrisa de ei nu de altii peste sute de ani, nu de o alta invatatura "imbinatatita" dupa ei.
|
|
|
|