back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Isus hristos---singurul mijlocitor intre oameni si dumnezeu

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

tilsor

1415 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Martie 2009, ora 10:16

MARCU 13;13
VETI FI URITI DE TOTI PENTRU NUMELE MEU;DAR CINE VA RABDA PINA LA SFIRSIT,VA FI MINTUIT

Raporteaza abuz de limbaj
Maranatha
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 11:31

Intr-o lume surda glasul adevarului pare o nebunie pt.cei cufundati in mocirla pacatului.
Nu e de mirare ca nu pot pricepe cand Dumnezeu le vorbeste.
Isi vor intoarce urechea de la adevar,si se vor indrepta spre istorisiri inchipuite.2 Timotei 4,4.

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 3 Martie 2009, ora 20:17

de data aceasta vreau sa prezint o scurta povestioara....
Un sarman sarac trecea saptaminal de 2 ori printr-un sat din apropierea mea si cersea mila de la fiecare casa....Avea un mod interesant de a-si face anuntata prezenta,strigind tare :cine-s da ,lui isi da;cine-s face lui isi face, si asa trecea pe la fiecare casa...
O femeie saturindu-se de glasul sau,hotaraste sa termine cu acest cosmar(pentru ea) si face o piine mare,alba in care pune otrava...si i-o da saracului...
Dupa ce si-a adunat bruma de pomana se intoarce la coliba lui,de la morginea satului ,dinspre padure si incepe sa sorteze ce a primit...
La un moment dat se opreste cineva la usa colibei si cere un pahar cu apa,un tinar ce se intorcea de la vinatoare,neprinzind nimic si fiind si lihnit de foame....Era baiatul femeii ce-i dadu-se piinea saracului...
Saracul ii da apa si-i da si de mincare tocmai piinea ce o primise de la mama lui...Acesta o lua ,multumi si pleca...;ajungind acasa ,i se facu rau si-i povesti mamei ce mincase....Din rau in mai rau..acesta muri....iar peste sat vintul aducea parca un ecou...CINE-S DA,LUI ISI DA;CINE FACE ,LUI ISI FACE....

Cam asa facem si noi cu HRISTOS....ca nu exista...ca-i din basme...ca-i evreu sau jidov..ca e demodat....si multe alte aberatii.............
PENTRU MINE HRISTOS ESTE UNICA MEA SANSA DE A OBTINE IERTAREA DE PACATE SI MINTUIREA......pentru tine...???????????????????????????

Maranatha
symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 23:57

AMIN...AMIN.....AMIN...

symy-apocalipsa.blogspot.ro
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 09:55

ISUS in luca 11,23 spune "
CINE NU ESTE CU MINE ESTE IMPOTRIVA MEA;SI CINE NU ADUNA CU MINE RISIPESTE"

Maranatha
Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 10:02

De la: tilsor, la data 2009-03-05 09:55:45ISUS in luca 11,23 spune "
CINE NU ESTE CU MINE ESTE IMPOTRIVA MEA;SI CINE NU ADUNA CU MINE RISIPESTE"

De acord! Dar sa trecem la practica: credinta fara fapte este.....?

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 10:04

Tilsor
Vreau sa te intreb ceva:CATI TALANTI TI-A DAT DUMNEZEU???
Astept un rspuns duhovnicesc...nu firesc...!!!!

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 10:07

De la: symy1, la data 2009-03-05 10:04:29Tilsor

Ma intrebi pe mine? 3
Dar tie?

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 10:13

EMRRENO...mare adevar ai vorbit.....dar sa mai adaug ceva.....CE FACE DREAPTA SA NU STIE STINGA...

Maranatha
mariatu

320 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 10:20

De la: emrreno, la data 2009-03-05 10:07:41
De la: symy1, la data 2009-03-05 10:04:29Tilsor

Ma intrebi pe mine? 3
Dar tie?

Te referi la copii???

Talant inseamna , daruri, ce faci pentru Dumnezeu, pentru lucrarea lui, pentru raspandirea Evangheliei, ....sa nu ingropi talantul, adica sa nu ingropi ceea ce a pus Dumnezeu in tine sa pui acel dar "la lucru", sa-l dezvolti, sa-l inmultesti, sa aduca rod.

Domnul este Pastorul meu.
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 10:21

SYMY....nu voi da un numar,ci un fapt....
...cei pe care i-am primit i-am pus la "schimbator" si astept vremea cind va veni STAPINUL sa pot SA_I dau socoata..
(poate te asteptai la alt raspuns..dar eu l-am gasit pe cel care ma motiveaza)

Maranatha
symy1

4661 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 10:33

Se vede ca ai dat un raspuns intelept....nu te-ai laudat cu ce ai primit de la Dumnezeu....fi binecuvantat.
Doresc ca Harul si Pacea LUI sa fie cu noi toti,sa aducem roade sfinte in visteria Domnului.!Lupta nu sa sfarsit....

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 18:24

ROMANI 13 ,11-14
VA ROG CITITI ACESTE VERSETE...IN ELE NI SE CERE VEGHERE SI CURATIRE..

APROAPE ACASA........
APROAPE ACASA.............
APROAPE ACASA.....

Maranatha
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 12:03

Dumnezeu ne porunceste sa iertam ori de cite ori sintem raniti si sa ne impacam ori de cite iri este posibil,pentru ca viata este prea scurta ca sa nu facem asa..

Maranatha
symy1

4661 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2009, ora 12:18

mariatu

320 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2009, ora 12:24

De la: symy1, la data 2009-03-08 12:18:09

Ce?
E greu,nu?

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2009, ora 12:55

As vrea sa amintesc despre DARUL pe care nimeni nu-l doreste...CONFRUNTAREA.
Pentru ca aicea este nevoie de oameni care spun adevarul.
Multi dintre noi n-am cerut niciodata cuiva sa fie"omul-care-ne-spune-adevarul" in ceea ce ne priveste,din acelasi motiv pentru care nu prea ne urcam pe cintar:ne este prea frica de ce-am putea afla.....Tot asa multi dintre noi IL refuza pe HRISTOS de frica a ceea ce ar putea EL spune despre noi...
Priviti spre HRISTOS si ve-ti primi IERTARE...si MINTUIRE

Maranatha
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2009, ora 16:18

GALATENI cap.3 cu vs 24
ASTFEL,LEGEA NE_A FOST UN INDRUMATOR SPRE HRISTOS,CA SA FIM SOCOTITI NEPRIHANITI PRIN CREDINTA.

Arta de a citi oamenii:EMPATIA

Poate ca te intrebi cind vor ajunge oamenii din viata ta sa fie suficient de maturi,suficient de sanatosi sau suficient de normali pentru a deveni un angrenaj cu reglaj fin,fara sa mai fie nevoie sa mai lucreze la deprinderile lor rationale...Ei bine,asta nu se va intimpla niciodata..
De aceea e nevoie de ceva mai presus de om si acesta este OMUL HRISTOS..

Maranatha
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 13:21

Ieri seara am fost cu cineva la spital,foarte grav bolnav,pe moarte si intruna se ruga la DUMNEZEU si la ISUS HRISTOS...
Oare de ce oamenii in suferinta isi aduc aminte ca nu este decit aceasta posibilitate..?

Maranatha
yozzos

47 mesaje
Oras: Caracal

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 13:27

De la: tilsor, la data 2009-03-08 12:55:15As vrea sa amintesc despre DARUL pe care nimeni nu-l doreste...CONFRUNTAREA.

Pentru ca aicea este nevoie de oameni care spun adevarul.

Multi dintre noi n-am cerut niciodata cuiva sa fie"omul-care-ne-spune-adevarul" in ceea ce ne priveste,din acelasi motiv pentru care nu prea ne urcam pe cintar:ne este prea frica de ce-am putea afla.....Tot asa multi dintre noi IL refuza pe HRISTOS de frica a ceea ce ar putea EL spune despre noi...

Priviti spre HRISTOS si ve-ti primi IERTARE...si MINTUIRE

priveste spre o carte de gramatica si "ve-i" primi intelepciune. poate ti se vor largi orizonturile umpic mai mult si vei putea sa intelegi ce inseamna biblia cu adevarat.

Nu am drept de semnatura
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 16:36

YOZZOS,multumesc foarete mult pentru corectare(a fost scris in masina-dar nu e o scuza)
Ce bine imi pare ca in acea despartire ai inteles ce inseamna -MIJLOCIREA.
Sa fii binecuvintata...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NUMAI ATIT AI AVUT DE SPUS......ce pacat..............

Maranatha
symy1

4661 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 16:43

Foarte spiritual...xyz...esti plina de dragoste..."crestina"

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 12:09

IOAN,14,15-31

Maranatha
Fosta membra 9am.ro

130 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 17 Martie 2009, ora 10:00

De la: tilsor, la data 2009-02-27 15:53:51Am deschis acest topic,pentru ca cei mai multi trateaza problemele religioase prin "intermediari" pamintesti,ceea ce nu este deloc Biblic.
In 1 Timotei cap,2 vs 5 spune...
CACI ESTE UN SINGUR DUMNEZEU,SI ESTE UN SINGUR MIJLOCITOR INTRE DUMNEZEU SI OAMENI: OMUL ISUS HRISTOS..
Simplu,adevarat,concret....fara drept de replica...
IOAN 14 cu 6:
ISUS I_A ZIS: "EU SINT CALEA,ADEVARUL SI VIATA. NIMENI NU VINE LA TATAL DECIT PRIN MINE.

Oare este atit de greu sa plec,singur,genunchiul si sa ma rog lui DUMNEZEU implorind mila lui HRISTOS si,jertfa sa,pentru iertarea faptelor mele..?

Dar mai am un vs,Faptele Apostolilor cap. 4 cu vs 12

IN NIMENI ALTUL NU ESTE MINTUIRE: CACI NU ESTE SUB CER NICI UN ALT NUME DAT OAMENILOR, IN CARE TREBUIE SA FIM MINTUITI.

Ce ocazie unica de rezolvare a problemelor sufletului nostru..a vietii noastre...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TOTUL TRBUIE TRATAT DIRECT....

Se scrie Iisus Hristos, in prmul rand.
Iar daca ai fi discutat despre problemele acestea cu un sfant al zilelor noastre nu ai mai fi deschis acest topic.
Totusi, hai sa zic si eu ceva cu folos. Cum ramane cu acele cateva versete din Evanghelia lui Ioan in care Iisus ii indeamna pe apostoli sa primeasca Duhul Sfant cu care sa vesteasca Evanghelia tuturor oamenilor si sa boteze in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh..... si le-a dat puterea, prin harul Sau, de a ierta, dezlega si lega pacatele celor care bunavoiesc sa-si mantuiasca sufletul????????????????????????

Fosta membra 9am.ro

130 mesaje

Postat pe: 17 Martie 2009, ora 10:03

De la: dagaio, la data 2009-02-27 16:17:12

CHIAR? PE BUNE? VAI CATI OAMENI RATACESC!

Din punctul meu de vedere, Isus Hristos a fost un OM GENIU, UN FEL DE GURU, DAR NU UN ZEU.

EU AM O RELATIE SPECIALA CU CREATORUL MEU SI NU AM NEVOIE DE MIJLOCITORI.
DE CE AS AVEA NEVOIE, DACA CREATORUL MEU ESTE OMNIPREZENT?

Sa ne fereasca Dumnezeu de o asa atitudine pierzatoare de suflet. Doamne ajuta!

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 17 Martie 2009, ora 21:15

SABINA...Biblia mea este ortodoxa-traducere CORNELESCU....si ISUS e scris asa...(nu scrierea ma intereseaza ci persoana sa fie cea care trebuie)
Apoi..da-mi un sfint din zilele noastre.....?
Nu as vrea sa scriu pe acest topic ce cunosc si ce am gasit..in materie de sfinti ai zilelor noastre....
DOAMNE.....VINO CURIND....caci nu stiu ce VEI mai gasi pe pamint cind VEI reveni...

Maranatha
sopfos1

16 mesaje

Postat pe: 17 Martie 2009, ora 21:37

Pentru tilsor
Ai citit istoria religiilor?Daca da,,,,nu ai nici o indoiala despre toate sectele astea?Eu prin nastere sunt un pacatos de crestin ortodox,care a facut multe blestematii la viata lui.As vrea sa indrept tot ce am facut rau,,dar vorba fericitului Augustin,,,,,poti sa intorci vantul inapoi?si am o mare durere in suflet de cind Dumnezeu mi-a intins mana si m-a salvat din moarte.despre biblie si cele sfinte te invit sa vb pe mess sau skype,,,,,,,,,,,,sopfos@yahoo.com

Fosta membra 9am.ro

130 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2009, ora 14:30

De la: tilsor, la data 2009-03-17 21:15:48SABINA...Biblia mea este ortodoxa-traducere CORNELESCU....si ISUS e scris asa...(nu scrierea ma intereseaza ci persoana sa fie cea care trebuie)
Nu as vrea sa scriu pe acest topic ce cunosc si ce am gasit..in materie de sfinti ai zilelor noastre....
DOAMNE.....VINO CURIND....caci nu stiu ce VEI mai gasi pe pamint cind VEI reveni...

Foarte multi asa zisi preoti nu sunt de fapt preoti. Sunt doar niste eretici si va fi vai de sufletul lor dincolo pentru cate suflete distrug pe Pamant cu atitudinea lor infecta fata de Adevar. Daca intradevar vrei sa ai de a face cu oameni sfinti ar fi indicat sa ajungi pana la parintele Iustin Parvu, sau la parintele Arsenie Papacioc.

Un sfant ortodox american, Seraphim Rose, de la Platina (California ), spunea ca daca Hristos ar merge pe strada in zilele noastre, ori L-ar rastigni a doua oara, ori L-ar interna intr-un spital de nebuni, pentru ca lumea de astazi nu are nevoie de Hristos.

Daca nu te apuci sa studiezi domeniul in profunzime, daca nu cauti, nu vei gasi niciodata nimic.

mariatu

320 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2009, ora 14:46

De la: sabina_prodan, la data 2009-03-18 14:30:47
De la: tilsor, la data 2009-03-17 21:15:48SABINA...Biblia mea este ortodoxa-traducere CORNELESCU....si ISUS e scris asa...(nu scrierea ma intereseaza ci persoana sa fie cea care trebuie)

Foarte multi asa zisi preoti nu sunt de fapt preoti. Sunt doar niste eretici si va fi vai de sufletul lor dincolo pentru cate suflete distrug pe Pamant cu atitudinea lor infecta fata de Adevar. Daca intradevar vrei sa ai de a face cu oameni sfinti ar fi indicat sa ajungi pana la parintele Iustin Parvu, sau la parintele Arsenie Papacioc.

Un sfant ortodox american, Seraphim Rose, de la Platina (California ), spunea ca daca Hristos ar merge pe strada in zilele noastre, ori L-ar rastigni a doua oara, ori L-ar interna intr-un spital de nebuni, pentru ca lumea de astazi nu are nevoie de Hristos.

Daca nu te apuci sa studiezi domeniul in profunzime, daca nu cauti, nu vei gasi niciodata nimic.

Oamenii au avut intotdeauna nevoie de Hristos, Il regasim in Biblie , in imimile noastre, in mijlocul nostru.El a spus ca acolo unde se aduna doi in Numele LUI este si El acolo!!
Inca mai este timp pt ca oamenii sa se intoarca la Hristos, la Dumnezeu, Usa este inca deschisa.Dar vai va fi cei care nu L-au primit cand Usa se va inchide.
Sunt vremuri in care dispunem de bani pt a cumpara o biblie, bisericile au usile larg deschise,preoti, invatatori, pastori, internet, informatii pt a afla mai multe sunt din belsug, maine va fi prea tarziu

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 15:03

Traducerea lui Cornilescu NU ESTE ORTODOXA ci neoprotestanta.

Hazardul este mãsura ignoranþei noastre. (Henry Poincare)
Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ISUS HRISTOS---SINGURUL MIJLOCITOR INTRE OAMENI SI DUMNEZEU
Mergi la: