back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine sunt extraterestrii ?

Pagini: << 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 15:38

De la: 9am147005, la data 2010-01-31 11:03:02
tocma' ma intorsei de la o sueta cu un extraterestru.......
zice ca in maxim juma' de ora, sa dasteapta locuitorii plaiului mioritic si sa ne pregatim ca vor fi schimbari de clima: ploi cu lovele, javre cu colaci in coada si copaci producatori de carnati, idei inovatoare si gagici trasnet.....
florine, ce zici de parerea lui talica??
pastrez prima si ultima,restu' faca fiecare cum l-o taia........

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 15:43

De la: florinpreda999, la data 2010-01-22 01:47:12
De la: Hlluz, la data 2009-12-23 17:35:32dar chiar acum ti-am spus ca plec sigur...jerbo este o prajitura cu nuca si cu gem (am folosit de caise) pe deasupra se aplica un strat de ciocolata topita -dar nu obisnuita (trebuie preparata)
si se serveste numa' la cluj sau poate fii teleportata si la bucuresti ca deja simt aroma,mmmmmmmm
ce zici se compara cu asta???www.glumite.ro/poze_haioase~10_poze_adulti_18~7478_gogoasa_cu_ci...

Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 17:31

De la: 9am147005, la data 2010-01-31 11:03:02
tocma' ma intorsei de la o sueta cu un extraterestru.......
zice ca in maxim juma' de ora, sa dasteapta locuitorii plaiului mioritic si sa ne pregatim ca vor fi schimbari de clima: ploi cu lovele, javre cu colaci in coada si copaci producatori de carnati, idei inovatoare si gagici trasnet.....
florine, ce zici de parerea lui talica??

Vezi ca ai uitat sa-ti deschizi parasuta !!!

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 19:09

SUNT ANTIGRAVITATIONALA!!!

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 19:12

De la: 9am147005, la data 2010-01-31 19:09:28

Corect...nici nu vede ce frumos îți știi lua zborul , via avatar!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
shanice

300 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 21:17

Ba, pe topicul asta, esti doar AERIANA!!!

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 21:53

De la: shanice, la data 2010-01-31 21:17:46

vulpea cand n-ajunge la struguri, zice ca-s acri!

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 01:23

De la: 9am147005, la data 2010-01-31 21:53:18

Esti teribil de inteligenta si de informata !!
Asa e!!

Acum te rog sa descifrezi asta:

PS: te rog sa nu mai intervii intr-un topic pe care nu il intelegi, ca te faci de ras si mai iti si dezminti deviza !!

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 10:09

De la: Bi_anca, la data 2010-02-01 01:23:18

Asa e!!

PS: te rog sa nu mai intervii intr-un topic pe care nu il intelegi, ca te faci de ras si mai iti si dezminti deviza !!

bianca, cu cine te certi, draguta??
ati auzit de libera exprimare? daca pana mea vrea sa se vanture pe topicul asta, asa fac fara sa cer permisiunea anumitor persoane......
mai putin a ta sau a lui shanice.....CAPITO??????????/

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 10:21

Nu te stresa de lunea dimineata, toate avem zile in care ,,suntem in aer'' ,ca sa fiu in topic --putin extraterestre!

shanice

300 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 10:41

De la: rodik_mi, la data 2010-02-01 10:21:05Nu te stresa de lunea dimineata, toate avem zile in care ,,suntem in aer'' ,ca sa fiu in topic --putin extraterestre!

Numai ca, unii dintre noi, cand suntem stressati, nu ne apucam sa ne batem joc de "libera exprimare" a altora......nici macar lunea dimineata !!!

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 10:48

Invitatie!
La o afacere senzationala,unde:
NU este taxa de inregistrare, NU exista obligatii lunare!
Oportunitate fantastica, numai ACUM!
Daca te inregistrez in timpul acestei campanii speciale, firma iti va trimite timp de 3 luni, in total 12 sticle de NONI Juice, in mod GRATUIT.
Trimite mai departe la inca 9 persoane aceasta oferta, sa se inregistreze cat mai multi in reteaua ta.
Este nevoie de 3+3+3=9 persoane, pentru ca firma sa repartizeze din reteaua internationala cate 3 Silver Manageri, in reteaua ta, pentru care vei fi recompensat cu 3X 4 l de NONI Juice, in mod GRATUIT!
Cu acest produs , faceti ce doriti: il consumam, le dam si altora, il facem direct cadou, il revindem, este absolut indiferente, este pentru promovare!
“Nu mă interesează unde locuiești și câți bani ai.

Vreau doar să știu dacă după o lungă noapte de durere și disperare,

istovit, cu oasele rupte te poți ridica și face ceea ce este necesar

pentru copii tai”. / inspirată de Oriah - Mountain Dreamer
Daca raspunsul tau este DA , la acest citat, esti un om multumit!
Dar daca acest raspuns este un NU…………

Atunci , vino alaturi de noi, si aplica oferta, pe care cativa domni americani au lansat-o pe piata in mod neconventional, in randul celor care dezvolta afaceri online in intreaga lume, si luceraza impreuna cu noi!

In bunul sens al cuvantului, s-a elaborat un proiect de afaceri inversat.
O echipa instruita in special de inalta calificare ne asteapta, si ne acorda in avans pentru munca noastra de dezvoltarea retelei, valoarea celor 3 baxuri de NONI Juice!!!!!
In consecinta, noi asiguram o echipa de 3+3+3, iar firma asigura 3 Manageri SILVER, si 3 baxuri de NONI Juice.
Pentru formatorii de retele se asigura si bonusuri in bani, dupa lansarea oficiala. Asta poate fi , in cca doua luni!!!

Pana atunci menirea noastra este, sa formam retele cat mai mari si mai stabile, dispus sa testeze in mod gratuit produsele!

Daca aveti probleme de translatare folositi; translate.google.com/translate_

Un bax de NONI Juice GRATUIT TIMP DE 3 LUNI!!!
INREGISTREAZA-TE AICI,daca doresti sa lucrezi impreuna cu noi!

way.ag/pages/?ID=437336
Nu este taxa de inregistrare, nu exista obligatii lunare!!!!
Numai sa inregistrezi la tine in retea 3+3+3 persoane, vei primi ajutorul international de produs si de parteneri SILVER.
Conditii:

Dupa inregistrarea in 2 pasi, trebuie sa recomandati aceasta oferta pentru 9 persoane care se inscriu si ei in sistem.
Inregistrarea si pentru ei este GRATUITA.

In momentul cand ai in structura 9 persoane, vei primi 3 luni consecutiv cate 1 bax de Noni Joice.

Dupa inregistrarea de 3+3+3 persoane, vei primi cadou in structura 3 distribuitori calificat deja pe nivelul SILVER din sistemul international.
Daca inregistrezi 12 parteneri in structura, primesti cadou 4 distribuitori calificati la nivel de SILVER.
Daca vei inregistra si castig dupa 3 luni, vei continua, daca nu te poti lasa de afacere.

ATENTIE!!!
De la o adresa( din acelasi domiciliu) se poate inregistra numai o persoana!!!!!!!!!

INREGISTREAZA-TE AICI,daca doresti sa lucrezi impreuna cu noi! way.ag/pages/?ID=437336

*Vorname: Prenume

*Name: Numele de familie

*Telefon: numar de telefon +40…………..
* Land: ROMANIAN RO

*e-Mail: ADRESA DE E-MAIL VALABIL

*e-Mail wiederholen: repetarea adresei de e-mail
Click pe buton!!!
Vei primi un e-mail pe adresa indicata. Deschide!!!
Click pe link, si cu numarul primit si passwordul primit intra in pagina ta.
Dupa intrare vei gasi un buton cu care poti face pasii urmatori:

Der Start
Jetzt Anmelden
Click pe el!
Pe pagina care se deschide completeaza datele semnalizate cu *steluta.
Romania apare deja intre tarile de perspectiva, alegeti Romania .
.
Firma: Firma, daca te inregistrez cu firma
Anrede: Frau =femeie/ Herr = barbat
Vorname: Prenume
Name: Numele de familie
Strasse/Nr.: Strada, bloc, apartament Nr de casa.
Plz/Ort: Plz=cod postal expl. RO123456 ORT=localitatea
Land: Tara= Romania
Personalausweisnr.: Seria si nr. Actului de identitate
Skype-name: Skype daca ai
Telefon: +40………..
Handy: Mobil: +407………….
e-Mail wiederholen e-mail inca o data
Telefax:
e-Mail:
Status zur Zeit: ocupatie
Geburtsdatum: Data nasterii, se selecteaza

Eine Änderung Ihrer persönlichen Stammdaten ist ausschließlich per e-Mail oder auf dem Postweg möglich.

Vei gasi un mic patratel, bifeaza-l!
Hiermit bestätige(n) ich/wir die Nutzungsbedingungen gelesen zu haben, und ich/wir erkenne(n) diese an.
Trimite datele tale, cu acest formular.
Daca totul este in ordine, vei primi un nou e-mail cu un salut de felicitare.
In e-mail ai 2 link –uri, prima este Back Office-ul tau(biroul virtual), iar celelat link-ul tau de promovare, cu care poti recomanda si altora aceasta oportunitate GRATUITA!
.
Nu amana transmiterea oportunitatii imediat dupa primirea link-ului personal, se inscrie multe persoane din intreaga lume, acum suntem la inceput !!!!

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 15:44

...se vede că-i topic despre "extra-terestrial"

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 15:52

Ei, nu tocmai extraterestilll.. Are si Victorita dreptate cu NONI JUICE . Cunosc o persoana care se trateaza cu Noni pentru chisturi la rinichi, doar ca eu nu sunt de parere sa recomand nimanui un leac sau medicament atata timp cat nu am studii in medicina sau farmacologie.Am patit-o si recomand tuturor: PRUDENTA

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 03:12

stefan_p85

10 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 16:37

Nu sunteti normali.......extraterestrilor,

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 10:58

EXTRATERESTRU ESTEEE....AH1 N1

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 21:28

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 10:14

De la: Bi_anca, la data 2010-02-01 01:23:18

Asa e!!

PAI NORMAL CA-S ACRI DACA NU POATE ZBURA SA AJUNGA LA IEII

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 04:20

Nu prea inteled care, cum, cine, cu cine....si mai ales citi sinteti, raportati la numarul celor care postati real....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 06:48

De la: nastasemihail, la data 2010-02-11 04:20:36Nu prea inteled care, cum, cine, cu cine....si mai ales citi sinteti, raportati la numarul celor care postati real....
fa investigatii

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 12:30

De la: florinpreda999, la data 2010-02-24 06:48:40
De la: nastasemihail, la data 2010-02-11 04:20:36Nu prea inteled care, cum, cine, cu cine....si mai ales citi sinteti, raportati la numarul celor care postati real....
fa investigatii
Poate vei avea surpriza sa descoperi si extraterestri printre cei ce posteaza

donvasi62

25 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 16:00

vad cum dintr-o cizma rosie iese un extraterestru?
vedeti si voi?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 16:08

De la: rodik_mi, la data 2010-02-27 12:30:13
fa investigatii
Sigur...

donvasi62

25 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 14:32

prea terziu a disparut extraterestrul,oare ce a ramas?

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 15:24

De la: rodik_mi, la data 2010-02-27 12:30:13
fa investigatii

Sa nu ma dai de gol !!!

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 09:23

EXTRATERESTRII SUNT CEI DIN LUMEA VIRTUALA,nu platesc taxe si impozite,nu platesc taxa de drum ............

Fosta membra 9am.ro

490 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2010, ora 10:59

De la: dorin13, la data 2009-02-26 13:51:10DACA" EXTRATERESTII" SUNT DE FAPT TOT NOI PAMANTENII, DAR PESTE O PERIOADA DE TIMP(100, 1000,10000 ..... ANI)? AU GASIT POSIBILITATEA DE INTOARCERE IN TIMP SI VOR SA VADA ETAPELE EVOLUTIEI SI INCEARCA SA NU O INFLUENTEZE!!!!!

Aia care nu socializeaza !

PE 29 IULIE 2012 EU AM CHEMAT ELECTORATUL LA VOT DAR PDL SI OAMENII DIN SERVICIILE SECRETE VOR BOICOTA SI IMPEDICA PARTICIPAREA SA NU ATINGA PRAGUL ELECTORAL SA MA REINTORC LA COTROCENI.AMBASADORII MEI DIN STRAINATATE STIU SI EI CE AU DE FACUT.MONICA MACOVEI LATRA LA BRUXELLES SA-L ASMUTA PE BARROSO SI PE MERKEL CA ASTIA SUNT CRETINI SI NU PRICEP MANEVRELE MELE,DAR AU INTERESE IN ROMANIA LA FEL CA AMERICANII.LA CCR AM OMUL MEU STEFAN MINEA SPECIALIST IN FALSURI SI DAU PESTE CAP DECIZIILE PLENULUI CIND SUNT FRAIERII PLECATI IN CONCEDII. EU NU RESPECT LEGEA PARTIDELOR POLITICE,IN SPECIAL ART.2 SI ART.46. STIAM CA LISTELE ELECTORALE SUNT UMFLATE CU PESTE 3,5 MILIOANE DE ELECTORI CA AM SI EU VAGABOANTA MEA LA AUTORITATEA ELECTORALA PERMANENTA SI VROIAM SA LE MAI TRAG O PACALEALA GAOZARILOR,DACA MAI ERA DULAUL MEU BLAGA LA MI REUSEAM.DAR NICI CU IOAN RUS NU MA PLING CA ESTE OMUL LUI BOC.DAR NU MA PLING,O AM PE ASPAZIA COJOCARU, SECURISTA CARE RASTOARNA SITUATIA LA CCR IN FAVOAREA MEA PE HANDICAPATUL ZEGREAN,PSIHOPATA IULIA,PETRE CEAUSESCU LAZAROIU INFRACTORUL CARE CU TOATE CELE 7,5 MILIOANE DE VOTURI IMPOTRIVA MEA SI INCOMPETENTA PARLAMENTULUI MA INTORC LA COTROCENI.
Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 12:28

De la: 9am045616, la data 2010-03-01 09:23:10EXTRATERESTRII SUNT CEI DIN LUMEA VIRTUALA,nu platesc taxe si impozite,nu platesc taxa de drum ............
Cum nu platim taxe de drum? Dar abonamentul de net nu e si taxa pe navigare in virtual? Sau tu te-ai ,,abtinut '' si de la taxa asta?

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 14:54

De la: rodik_mi, la data 2010-03-01 12:28:57
De la: 9am045616, la data 2010-03-01 09:23:10EXTRATERESTRII SUNT CEI DIN LUMEA VIRTUALA,nu platesc taxe si impozite,nu platesc taxa de drum ............
Cum nu platim taxe de drum? Dar abonamentul de net nu e si taxa pe navigare in virtual? Sau tu te-ai ,,abtinut '' si de la taxa asta?
fentez cat pot.....cat serviciul este-n floare ..... nici o taxa nu ma doare

Pagini: << 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cine sunt extraterestrii ?
Mergi la: