Info
x
Cine sunt extraterestrii ?
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 00:20
De la: dorin13, la data 2009-02-26 14:15:18EXPERIMENTUL PHILADELPHIA A REUSIT SI IN VIITOR SI IN TRECUT, DAR SE TACE. DACA S-A REUSIT DIN GRESEALA SAU DIN INTAMPLARE ASTA NU MAI STIU. POATE LA VREMEA RESPECTIVA NU S-A PUTUT STAPANII CAMPUL FORMAT !!!! Mda...astia cu Experimentul Philadelphia au descoperit ....APA CALDA !!!!!! ...si inarmati cu tehnologie si cunostinte tehnice de la...EXTRATERESTRII, se apuca tacticos sa faca EXACT CE FACEAU TRIBURILE ANASAZI fara nici un drac de tehnologie.....Ma doare capul!!!
|
|
sigi 11 mesaje Membru din: 9/12/2009 |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 16:33
NOI suntem extraterestrii. De aceea cercetam si invatzam: ca sa putem plca acasa depe aceasta planeta de salbateci. Poate totusi reusim sa gasim si sa folosim arhiva stramosilor care au ramas aici. este aparata cu "sabii de lumina tremuranda".
Raporteaza abuz de limbaj |
|
royan32 291 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 16:49
De la: sigi, la data 2010-01-02 16:33:27NOI suntem extraterestrii. De aceea cercetam si invatzam: ca sa putem plca acasa depe aceasta planeta de salbateci. Poate totusi reusim sa gasim si sa folosim arhiva stramosilor care au ramas aici. este aparata cu "sabii de lumina tremuranda". cine sunteti "noi" si cine sunt salbaticii?! ca n-am inteles formularea...si mai ales cine vorbeste despre aceste "sabii"?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
shanice 300 mesaje Membru din: 27/10/2008 |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 17:38
De la: royan32, la data 2010-01-02 16:49:13De la: sigi, la data 2010-01-02 16:33:27NOI suntem extraterestrii. De aceea cercetam si invatzam: ca sa putem plca acasa depe aceasta planeta de salbateci. Poate totusi reusim sa gasim si sa folosim arhiva stramosilor care au ramas aici. este aparata cu "sabii de lumina tremuranda". AIIAAA!!!! Prostia doare rau, iar asta e primul caz concret. M-a apuca tremuratu' !!!
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 17:43
De la: shanice, la data 2010-01-02 17:38:55PAI DACA DORMI CU FEREASTRA DESCHISA PE TIMP DE IARNA,NORMAL CA TREMURI,IA APRINDE SOBA SI INCHIDE HUBLOULDe la: royan32, la data 2010-01-02 16:49:13De la: sigi, la data 2010-01-02 16:33:27NOI suntem extraterestrii. De aceea cercetam si invatzam: ca sa putem plca acasa depe aceasta planeta de salbateci. Poate totusi reusim sa gasim si sa folosim arhiva stramosilor care au ramas aici. este aparata cu "sabii de lumina tremuranda".
Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 17:48
De la: florinpreda999, la data 2010-01-02 17:43:11De la: shanice, la data 2010-01-02 17:38:55PAI DACA DORMI CU FEREASTRA DESCHISA PE TIMP DE IARNA,NORMAL CA TREMURI,IA APRINDE SOBA SI INCHIDE HUBLOULDe la: royan32, la data 2010-01-02 16:49:13De la: sigi, la data 2010-01-02 16:33:27NOI suntem extraterestrii. De aceea cercetam si invatzam: ca sa putem plca acasa depe aceasta planeta de salbateci. Poate totusi reusim sa gasim si sa folosim arhiva stramosilor care au ramas aici. este aparata cu "sabii de lumina tremuranda". La multi ani Florinel !!! Totul ok, esti pregatit sa ne rupi picioarele pe forum anul asta??!!!
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 17:54
De la: shanice, la data 2010-01-02 17:48:38nu iubita,anu' asta vreau sa ma sparg in figuri poate ma coopteaza si pe mine in trupa de revista ,,isus,sf.petru si alti trogloditi'' si joc si io in spectacolu' de mare succes ,,De la: florinpreda999, la data 2010-01-02 17:43:11De la: shanice, la data 2010-01-02 17:38:55PAI DACA DORMI CU FEREASTRA DESCHISA PE TIMP DE IARNA,NORMAL CA TREMURI,IA APRINDE SOBA SI INCHIDE HUBLOULDe la: royan32, la data 2010-01-02 16:49:13De la: sigi, la data 2010-01-02 16:33:27NOI suntem extraterestrii. De aceea cercetam si invatzam: ca sa putem plca acasa depe aceasta planeta de salbateci. Poate totusi reusim sa gasim si sa folosim arhiva stramosilor care au ramas aici. este aparata cu "sabii de lumina tremuranda". cum sa pacalesti prostimea ca ai inviat,cand tu nici macar nu ai trait ''
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 21:41
De la: florinpreda999, la data 2010-01-02 17:54:47De la: shanice, la data 2010-01-02 17:48:38nu iubita,anu' asta vreau sa ma sparg in figuri poate ma coopteaza si pe mine in trupa de revista ,,isus,sf.petru si alti trogloditi'' si joc si io in spectacolu' de mare succes ,,De la: florinpreda999, la data 2010-01-02 17:43:11De la: shanice, la data 2010-01-02 17:38:55PAI DACA DORMI CU FEREASTRA DESCHISA PE TIMP DE IARNA,NORMAL CA TREMURI,IA APRINDE SOBA SI INCHIDE HUBLOULDe la: royan32, la data 2010-01-02 16:49:13De la: sigi, la data 2010-01-02 16:33:27NOI suntem extraterestrii. De aceea cercetam si invatzam: ca sa putem plca acasa depe aceasta planeta de salbateci. Poate totusi reusim sa gasim si sa folosim arhiva stramosilor care au ramas aici. este aparata cu "sabii de lumina tremuranda". No comment Florinel. Esti suparat rau pe viatza..... Vrei sa-ti aduc niste EBE cu taraf live??!!
|
|
|
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 21:47
De la: Bi_anca, la data 2010-01-02 21:41:54ihi,da' sa stie poezii patriotice ca mie alea-mi plac,ok???De la: florinpreda999, la data 2010-01-02 17:54:47De la: shanice, la data 2010-01-02 17:48:38nu iubita,anu' asta vreau sa ma sparg in figuri poate ma coopteaza si pe mine in trupa de revista ,,isus,sf.petru si alti trogloditi'' si joc si io in spectacolu' de mare succes ,,De la: florinpreda999, la data 2010-01-02 17:43:11De la: shanice, la data 2010-01-02 17:38:55PAI DACA DORMI CU FEREASTRA DESCHISA PE TIMP DE IARNA,NORMAL CA TREMURI,IA APRINDE SOBA SI INCHIDE HUBLOULDe la: royan32, la data 2010-01-02 16:49:13De la: sigi, la data 2010-01-02 16:33:27NOI suntem extraterestrii. De aceea cercetam si invatzam: ca sa putem plca acasa depe aceasta planeta de salbateci. Poate totusi reusim sa gasim si sa folosim arhiva stramosilor care au ramas aici. este aparata cu "sabii de lumina tremuranda".
Albert Einstein
|
|
barrrt 23 mesaje Membru din: 21/07/2009 Oras: Bacau |
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 00:33
De la: florinpreda999, la data 2010-01-02 21:47:00De la: Bi_anca, la data 2010-01-02 21:41:54ihi,da' sa stie poezii patriotice ca mie alea-mi plac,ok???De la: florinpreda999, la data 2010-01-02 17:54:47De la: shanice, la data 2010-01-02 17:48:38nu iubita,anu' asta vreau sa ma sparg in figuri poate ma coopteaza si pe mine in trupa de revista ,,isus,sf.petru si alti trogloditi'' si joc si io in spectacolu' de mare succes ,,De la: florinpreda999, la data 2010-01-02 17:43:11De la: shanice, la data 2010-01-02 17:38:55PAI DACA DORMI CU FEREASTRA DESCHISA PE TIMP DE IARNA,NORMAL CA TREMURI,IA APRINDE SOBA SI INCHIDE HUBLOULDe la: royan32, la data 2010-01-02 16:49:13De la: sigi, la data 2010-01-02 16:33:27NOI suntem extraterestrii. De aceea cercetam si invatzam: ca sa putem plca acasa depe aceasta planeta de salbateci. Poate totusi reusim sa gasim si sa folosim arhiva stramosilor care au ramas aici. este aparata cu "sabii de lumina tremuranda". Esti servit!!!! "In casa frig, afara frig Deschid fereastra si strig: Multumesc partid iubit, Ca m-ai calit!! """ Vrei mai patriotice decat asta??!!!
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 05:40
La multi ani tuturor extraterestrilor de pe topicul asta. Si extraterestrelor.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Hlluz 149 mesaje Membru din: 25/06/2009 Oras: Cluj |
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 07:42
terestra sunt Mihail draga,extra erau doar produsele din vremea comunista :)
ella
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 10:15
De la: sigi, la data 2010-01-02 16:33:27NOI suntem extraterestrii. De aceea cercetam si invatzam: ca sa putem plca acasa depe aceasta planeta de salbateci. Poate totusi reusim sa gasim si sa folosim arhiva stramosilor care au ramas aici. este aparata cu "sabii de lumina tremuranda". Download and install the BOINC software used by SETI
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 10:33
[Mytcor Numele citez "date cu caracter = '= '2010-01-03 10:15:38'] Data Sigi" Noi suntem extraterestrii. De aceea si cercetam invatzam: ca sa putem plca acasa depe aceasta planeta de salbateci. Poate totusi reusim sa gasim si sa folosim arhiva de ingrijire stramosilor au ramas aici. este aparata cu "sabii de lumina tremuranda". [/ Quote]
: SML-happy0065: Descãrcaþi si Software Instalati-ul BOINC utilizat de SETI [/ quote] Crezi ca exista ALT Extraterestru in afara de mine? : SML-happy0009:: SML-happy0009:: SML-happy0009: Raporteaza abuz de limbaj
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
Fosta membra 9am.ro 1449 mesaje Membru din: 2/11/2009 Oras: Buzau |
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 15:20
EXPERIMENTAM CORPUL CARNAL IN DIMENSIUNEA ASTA.TOT CE INVENTAM ,NE AMINTIM APELIND ;LA ARHIVA DIN CREIERUL NOSTRU PROGRAMAT SA REACTIONEZE IN FELUL ASTA.O SA NE AMINTIM SI MAI MULTE IN TIMP FIRMWEWER-ULCEREBRALAJUTINDU-NE SA FACEM ASTA.
Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
|
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 22:37
De la: mytcor, la data 2010-01-03 10:15:38De la: sigi, la data 2010-01-02 16:33:27NOI suntem extraterestrii. De aceea cercetam si invatzam: ca sa putem plca acasa depe aceasta planeta de salbateci. Poate totusi reusim sa gasim si sa folosim arhiva stramosilor care au ramas aici. este aparata cu "sabii de lumina tremuranda". Auzi ma, de ai auzit ??!!!!
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 22:39
De la: IPU, la data 2010-01-03 15:20:13EXPERIMENTAM CORPUL CARNAL IN DIMENSIUNEA ASTA.TOT CE INVENTAM ,NE AMINTIM APELIND ;LA ARHIVA DIN CREIERUL NOSTRU PROGRAMAT SA REACTIONEZE IN FELUL ASTA.O SA NE AMINTIM SI MAI MULTE IN TIMP FIRMWEWER-ULCEREBRALAJUTINDU-NE SA FACEM ASTA. Asta daca nu ne asasineaza GRAMATICA LIMBII ROMANE intre timp!!!
|
laur4winn 28 mesaje Membru din: 27/07/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 04:23
De la: Tycu, la data 2009-07-19 21:32:33De la: ioa_d, la data 2009-07-19 18:42:02:De la: Bi_anca, la data 2009-07-19 17:09:39De la: ioa_d, la data 2009-07-19 13:02:03am citit o parte dion postarile astea....dar de OZN-urile facute de nemti in razboaiele mondiale ati auzit? pe care ulterior au inceput sa le faca si alte natiuni ale lumii? v-ati gandit ca poate navele respective pe care le-ati vazut sant facute de mana omului? CU PARERE DE RAU DOMNULE TICU (DUMITRESCU?) DAR CRED CA NU LA SATELITZII DE RAZBOI SAU DE SPIONAJ GERMANI SAU JAPONEZI FACEA REFERIRE DOMNISOARA SAU DOAMNA IOA_.... CI LA EXPERIMENTELE GERMANE DE FOLOSIRE A ENERGIEI VRILL SI LA CREAREA DE AERONAVE PROPULSATE DE O ASTFEL DE ENERGIE....EXPERIMENTELE ANDROMEDA SI HONEBAU...CRED CA NU GRESESC...E MULT DE SPUS PE ACEASTA TEMA IOA_.....DIN MODUL IN CARE SCRII SI TE CONTRAZICI IMI AMINTESTI DE O DOMNOSOARA STUDENTA LA ISTORIE...IOANA PARCA...CE LA FEL SE CONSIDERA DETZINATOAREA ADEVARULUI ABSOLUT IN CE PRIVESTE ISTORIA...NUMAI PT CA FACEA FACULTATEA LA BUCURESTI...RESTUL ISTORICILOR DIN ALTE CENTRE UNIVERSITARE FIIND PT EA ZERO.. APOI DACA OFICIAL SI STIINTIFIC OZN NU EXISTA....MULTELE FENOMENE CARE SFIDEAZA STIINTZA...CUM LE EXPLICI?ILUZII? EU TRAIESC IN ITALIA...LANGA MODENA EXISTA AICI O COLINA...SAU DEAL SAU PANTA...CUM VREI SA II SPUI...PE ACEASTA PANTA DACA URCI...SI OPRESTI MASINA..FARA SA TRAGI FRANA DE MANA..SAU SA LASI MASINA IN VITEZA CE CREZI CA SE INTAMPLA? MASINA ...IN MOD OFICIAL SI STIINTZIFIC AR TREBUI SA O IA LA VALE....EI BINE...NU... PE ACEASTA PANTA...MASINA..CONTINUA SA URCE...DESI IN MOD ILOGIC SI SFIDAND LEGILE FIZICII... SAU DE FAPT ACEASTA MASINA...URCA NEOFICIAL...ILEGAL SI EMPIRIC(NESTIINTIFIC)? FRATZILOR CEI CARE VENITZI AICI CU ARGUMENTUL ASTA..CA STIINTZA SPUNE CA CEVA E IMPOSIBIL IMI AMINTITZI DE OLTEANUL DIN BANCUL ACELA...CARE DUPA CE A VAZUT LA ZOO O GIRAFA..A CONCLUZIONAT CA ARE PICIOARE PREA SUBTZIRI SA SUSTZINA UN CORP ASA GREU....DECI UN ASEMENEA ANIMAL NU EXISTA.... DE ASEMENEA....IN 1908...UN ACADEMICIAN ENGLEZ...IOCTOR IN MATEMATICA..A ARGUMENTAT STIINTIFIC PE BAZA CALCULELOR LOGICE SI A DATELOR FIZICE DESPRE PAMANT..ATMOSFERA SI GRAVITATZIE CA ESTE IMPOSIBIL CA UN CORP MAI GREU DECAT AERUL SA SE POATA RIDICA DE LA SOL PRIN MIJLOACE PROPRII....DUPA 2 ANI....SFADAND LOGICA STIINTZIFICA SI MATEMATICA....TRAIAN VUIA A REUSIT SA ZBOARE CU UN APARAT(MAI GREU DECAT AERUL) CARE FOLOSEA MIJLOACE PROPRII DE BORD...DECI...STIINTZA NU ESTE INFAILIBILA.... LEGEA RELATIVITATZII ISI INCETEAZA VALOAREA LA NIVEL CUANTIC...DAR LA NIVEL SUBCUANTIC..SE PRODUC FENOMENE CARE NU SE POT EXPLICA PRIN TEORIA RELATIVITATZII DAR ASTA NU INSEAMNA CA ACESTE FENOMENE NU EXISTA...DESI...STIINTZA PANA ACUM CATEVA ZECI DE ANI AFIRMA CA MAI MIC DECAT CUANTELE NU MAI ESTE NIMIK POT SA CONTINUI ASA.....LA INFINIT..DAR CRED CA MESAJUL A FOST RECEPTZIONAT CORECT... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 05:11
De la: laur4winn, la data 2010-01-04 04:23:38Deci fenomenul acela cu urcarea pantei este real, Nu o iluzie. De la d-ta am o confirmare clara. Or fi si iluzii unele. Dar prea sint mai ales in regiuni vulcanice. Deci sint vortexuri gravitationale. Ca m-am contrazis pe un forum ca sint iluzii si eu stiam aproape sigur ca sint vortexuri.De la: Tycu, la data 2009-07-19 21:32:33De la: ioa_d, la data 2009-07-19 18:42:02:De la: Bi_anca, la data 2009-07-19 17:09:39De la: ioa_d, la data 2009-07-19 13:02:03am citit o parte dion postarile astea....dar de OZN-urile facute de nemti in razboaiele mondiale ati auzit? pe care ulterior au inceput sa le faca si alte natiuni ale lumii? v-ati gandit ca poate navele respective pe care le-ati vazut sant facute de mana omului? Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 09:46
De la: laur4winn, la data 2010-01-04 04:23:38 EU TRAIESC IN ITALIA...LANGA MODENA unde mai exact este aceasta panta?? si in ro era intr-un sat o panta pe care in loc sa urci coborai?! demonstratie la tv etc. pana cand a venit un tip si a explicat intreg fenomenu' din pacate nu mai imi amintesc exact si nu vreau sa vorbesc prostii, dar cred ca a zis ca panta pare in urcare cand de fapt ea este in coborare, deci este o iluzie optica. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 21:12
De la: royan32, la data 2010-01-04 09:46:43De la: laur4winn, la data 2010-01-04 04:23:38 EU TRAIESC IN ITALIA...LANGA MODENA De ce nu incearca sa verse pur si simplu niste apa...chiar daca ar fi mai ilustrativ niste mercur.......??!!
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 03:44
De la: barrrt, la data 2010-01-04 21:12:37Undeva, cineva a demonstrat ca e iluzie optica. Dar probabil, doar intr-un loc. Sint mai multe in lume.De la: royan32, la data 2010-01-04 09:46:43De la: laur4winn, la data 2010-01-04 04:23:38 EU TRAIESC IN ITALIA...LANGA MODENA Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 15:51
on topic...noi, suntem ei 1...panspermie, punct.
subiect închis. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 01:19
De la: laur4winn, la data 2010-01-04 04:23:38De la: Tycu, la data 2009-07-19 21:32:33De la: ioa_d, la data 2009-07-19 18:42:02:De la: Bi_anca, la data 2009-07-19 17:09:39De la: ioa_d, la data 2009-07-19 13:02:03am citit o parte dion postarile astea....dar de OZN-urile facute de nemti in razboaiele mondiale ati auzit? pe care ulterior au inceput sa le faca si alte natiuni ale lumii? v-ati gandit ca poate navele respective pe care le-ati vazut sant facute de mana omului? Proiectul Montauk !!! PS: da' nu cred ca a fost receptionat corect...... , dar tu stii adevarul si doar asta conteaza.Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 226 mesaje Membru din: 10/01/2010 |
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 01:21
adica NOI!!!!
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 01:22
De la: mytcor, la data 2010-01-05 15:51:58on topic...noi, suntem ei 1...panspermie, punct. Dle OBTUZACHE.......ma indoiesc ca termenul pe care il pomeniti are vreo legatura..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Roman |
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 02:08
De la: royan32, la data 2010-01-04 09:46:43De la: laur4winn, la data 2010-01-04 04:23:38 EU TRAIESC IN ITALIA...LANGA MODENA Doua raspunsuri, cu voia dumneavoastra: 1) la noi in tara sunt chiar mai multe locuri unde se inregistreaza astfel de fenomene... Kd pilda in Buzau, in Maramures, mai nou, si in jud. Bacau, de-acum celebru ptr asa ceva... ma mir ca nu stiati asta... 2) Daca un bou spune ca rasaritul soarelui este o... iluzie optica, vitelu' dc sa nu rageasca in ton cu el, nu-i asa !? Ptr. conformitate, doar o mostra AICI: www.youtube.com/watch?v=vh4RGuaTpA0&NR=1 Saaaauuuuuuuuu, daca vitelusu' este intarkt in... Spania, iata varianta maura: www.youtube.com/watch?v=p6-5hnDhvKs&feature=fvw Hai, sus, ca plecam !
moroshanu62
|
|
Fosta membra 9am.ro 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Roman |
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 02:32
De la: dorin13, la data 2009-02-26 14:24:48LOGICA NOASTRA SE BAZEAZA PE INFORMATIILE PE CARE LE CUNOASTEM. CUNOSTINTELE NOASRE SUNT ATAT CAT AM INVATAT LA NIVEL MONDIAL DESPRE ABSOLUT TOT. NU CREZI? Dragul meu, mai degraba ar fi "corect" spus "pe informatiile pe care NU le cunoastem" !!! Uita-te in jur si ai sa vezi ca omenirea opereaza mai degraba pe de-anmutelea sau, in cazul cel mai... fericit, cu jumatati de adevaruri, iar oamenii (de parca ar refuza cu indarjire prezenta Duhului Sfant) de regula exprima orice altceva decat ADEVARUL. Asta se poate vedea incepand de la nevinovatele remarci dintre cuconetele care se lauda reciproc, asa doar de complezenta/fatarnicie, pana la diplomatii care pun la cale conflagratiile mondiale sau te miri ce... Intr-un astfel de context, intreb eu: CARE LOGICA !? Daca voi spune aici, in acest context, ca sursa noastra fundamentala, unica, pe care suntem datori s-o imbogatim mereu este Duhul Sfant o sa-mi sara in cap 66% dintre forumisti (prietenii stiu dc !). Cercetati si o sa vedeti ca noi, in forma asta de viata, petrecem (raportat la scara Universului) doar cat un vis ("fulmuletul" acela care-l vedem cand trecem dincolo, pe care eu va marturisesc ca l-am vazut in urma unui incident petrecut la... stomatolog !) Ce sa mai spun, ca traim (doar) in TIMP ? Sper ca asta a constatat deja orice fiinta de bun simt, cat despre Dumnezeu nici nu vreau sa aduc vorba aici... Apropo de context si de rezerva mea: ia uitati-va putin, cercetati k sa vedeti CUM a plecat Sfantu Ilie dp pamant si (poate) ne mai intalnim pe-aici... Sorry daca am plictisit pe cineva !
moroshanu62
|
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 04:22
De la: moroshan, la data 2010-01-11 02:08:42Baiatu destept. Eu am spus ca am fost contrazis de cineva, la greu, in alta parte cum ca ar fi iluzie optica, ruptura de nu stiu cum. Am spus ca or fi unele, dar nu toate. Sint si vortexuri, deocamdata inecplicabile. Decit sa jignest, mai bine invata sa citesti, ce se spune. Bou sau vitel tu alegi ce esti, in functie de ceea ce ai scris tu. Daca mai jignesti oamenii care discuta serios, primesti ce meriti.De la: royan32, la data 2010-01-04 09:46:43De la: laur4winn, la data 2010-01-04 04:23:38 EU TRAIESC IN ITALIA...LANGA MODENA Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 08:04
"bou'" intamplator era un om de stiinta, ca sa ma exprim asa, deci nu venise sa faca cercetari si sa dea explicatii de-a lela! si nici nu a venit singur din cate imi amintesc, dar ma rog... daca unii stiu mai bine!
si nu intamplator am intrebat mai sus unde este panta de la modena???? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

cum sa pacalesti prostimea ca ai inviat,cand tu nici macar nu ai trait ''
Vrei sa-ti aduc niste EBE cu taraf live??!!