back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine sunt extraterestrii ?

Pagini: << 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >> Sari la pagina:

munteanuit

4 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 11:24

Crezi ca daca ne-am conecta la o masinarie facuta tot de creierul uman, am folosi mia mult de cei 5-6% din creierul nostru? Am putea abdica mai sus? am putea transforma lumea asa cum am vrea fiecare? parerea me ii ca noi suntem si vom fi mereu cei care distrugem. Eu cred in metamorfoza si chiar i-mi doresc sa m-a intorc peste ani si ani si sa stau in umbra fiului meu si sa il ajut in momente grele, chiar de as schimba istoria vieti lui. Asa ca nu numai noi su ntem in acest univers si galaxie. Cu foarte multi ani in urma, cand am inceput sa percep si eu cat de cat viata, am invatat de la bunica mea ca " doamne-doamne" are un cerc in jurul capului si ca fata nu i se vede, drept dovada, la catva timp am vazut acel cerc pe cer, dar nu exista nicio fata, asa ca cred in indivizi de pe alte planete si in lumi paralele.

coradu

3399 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 12:15

De la: munteanuit, la data 2009-10-03 11:24:34Crezi ca daca ne-am conecta la o masinarie facuta tot de creierul uman, am folosi mia mult de cei 5-6% din creierul nostru? Am putea abdica mai sus? am putea transforma lumea asa cum am vrea fiecare? parerea me ii ca noi suntem si vom fi mereu cei care distrugem. Eu cred in metamorfoza si chiar i-mi doresc sa m-a intorc peste ani si ani si sa stau in umbra fiului meu si sa il ajut in momente grele, chiar de as schimba istoria vieti lui. Asa ca nu numai noi su ntem in acest univers si galaxie. Cu foarte multi ani in urma, cand am inceput sa percep si eu cat de cat viata, am invatat de la bunica mea ca " doamne-doamne" are un cerc in jurul capului si ca fata nu i se vede, drept dovada, la catva timp am vazut acel cerc pe cer, dar nu exista nicio fata, asa ca cred in indivizi de pe alte planete si in lumi paralele.

istoria nu se poate schimba..e..istorie si-atat..chestie de destin.,.ce-ar fi daca am putea sa schimbam cursul vietii de cate ori am avea chef?haooosss......si eu cred ca exista lumi paralele pe care nu le putem percepe..

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 14:20

De la: munteanuit, la data 2009-10-03 11:24:34Crezi ca daca ne-am conecta la o masinarie facuta tot de creierul uman, am folosi mia mult de cei 5-6% din creierul nostru? Am putea abdica mai sus? am putea transforma lumea asa cum am vrea fiecare? parerea me ii ca noi suntem si vom fi mereu cei care distrugem. Eu cred in metamorfoza si chiar i-mi doresc sa m-a intorc peste ani si ani si sa stau in umbra fiului meu si sa il ajut in momente grele, chiar de as schimba istoria vieti lui. Asa ca nu numai noi su ntem in acest univers si galaxie. Cu foarte multi ani in urma, cand am inceput sa percep si eu cat de cat viata, am invatat de la bunica mea ca " doamne-doamne" are un cerc in jurul capului si ca fata nu i se vede, drept dovada, la catva timp am vazut acel cerc pe cer, dar nu exista nicio fata, asa ca cred in indivizi de pe alte planete si in lumi paralele.
:

sml-confused0067: Vezi ca matale confuzi pe Dumnezeu si lumea lui, cu extraterestrii bre! Acel cerc e semn Dumnezeiesc , iar extraterestrii,nu au legatura cu asa ceva !!!

Ticu
royan32

291 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 14:49

De la: Tycu, la data 2009-10-03 14:20:59 sml-confused0067: Vezi ca matale confuzi pe Dumnezeu si lumea lui, cu extraterestrii bre! Acel cerc e semn Dumnezeiesc , iar extraterestrii,nu au legatura cu asa ceva !!!

haide bre nea ticu! de fapt e cam asa: ochii vad si mintea asociaza cu ce cunoaste ea!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 16:32

De la: royan32, la data 2009-10-03 14:49:35
De la: Tycu, la data 2009-10-03 14:20:59 sml-confused0067: Vezi ca matale confuzi pe Dumnezeu si lumea lui, cu extraterestrii bre! Acel cerc e semn Dumnezeiesc , iar extraterestrii,nu au legatura cu asa ceva !!!

haide bre nea ticu! de fapt e cam asa: ochii vad si mintea asociaza cu ce cunoaste ea!
:

sml-happy0065: Corect ai spus ; asa e !

Ticu
INITIATORUL

67 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 17:41

De milioane de ani,se repeta ciclul astronomic,in interval de 25 -26 mii de ani.De fiecare data in urma cataclismului ocazionat de implinirea acestu ciclu,reusesc sa se salveze viietatile existente prin diferite mijloace ,dupa cataclism se reia ciclul vietii pe Terra.In functie de gradul de civilizatie care este atins la momentul cataclismului,functie de nivelul tehnic de cunostinte ,detinut de catre cei care reusesc sa se salveze,va evolua noua lume,care va compune iarasi povesti cu extraterestrii

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 12:22

De la: INITIATORUL, la data 2009-10-03 17:41:20De milioane de ani,se repeta ciclul astronomic,in interval de 25 -26 mii de ani.De fiecare data in urma cataclismului ocazionat de implinirea acestu ciclu,reusesc sa se salveze viietatile existente prin diferite mijloace ,dupa cataclism se reia ciclul vietii pe Terra.In functie de gradul de civilizatie care este atins la momentul cataclismului,functie de nivelul tehnic de cunostinte ,detinut de catre cei care reusesc sa se salveze,va evolua noua lume,care va compune iarasi povesti cu extraterestrii

Da e posibil , si eu tind sa cred asta. !Ai zis bine," povesti cu extraterestrii "!!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 14:55

De la: INITIATORUL, la data 2009-10-03 17:41:20De milioane de ani,se repeta ciclul astronomic,in interval de 25 -26 mii de ani.De fiecare data in urma cataclismului ocazionat de implinirea acestu ciclu,reusesc sa se salveze viietatile existente prin diferite mijloace ,dupa cataclism se reia ciclul vietii pe Terra.In functie de gradul de civilizatie care este atins la momentul cataclismului,functie de nivelul tehnic de cunostinte ,detinut de catre cei care reusesc sa se salveze,va evolua noua lume,care va compune iarasi povesti cu extraterestrii

tu vezi ce scrii?

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 18:49

Vor apare extraterestri la alegerile prezidentiale

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
bbogdan

46 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 20:21

Extraterestrii nu exista.Ei sunt diavoli,care pot lua orice forma,inclusiv de ingeri de lumina.Acum, cu afirmatia asta,care e sinucigasa aici, in mediul asta supurand de ateism,sper sa gasesc persoane care au acelasi "diagnostic" cu mine:crestinismul.Cu care sa am ce discuta,inclusiv pe acest subiect,caci de atei nu duc lipsa.

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 20:24

credincioasa nu sant, dar ma bucur ca macar nu sustii teoria extraterestrilor.......

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 20:37

De la: 9am146207, la data 2009-10-04 20:21:10 Extraterestrii nu exista.Ei sunt diavoli,care pot lua orice forma,inclusiv de ingeri de lumina.Acum, cu afirmatia asta,care e sinucigasa aici, in mediul asta supurand de ateism,sper sa gasesc persoane care au acelasi "diagnostic" cu mine:crestinismul.Cu care sa am ce discuta,inclusiv pe acest subiect,caci de atei nu duc lipsa.

deci is diavoli..interesant...si masinariile lor?tot lucrul dracului or fi?daca da ,atunci chiar poseda necuratu o tehnologie al dracului de avansata..chiar.. daca au garajul la subsol?

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 20:42

De la: coradu, la data 2009-10-04 20:37:28
De la: 9am146207, la data 2009-10-04 20:21:10 Extraterestrii nu exista.Ei sunt diavoli,care pot lua orice forma,inclusiv de ingeri de lumina.Acum, cu afirmatia asta,care e sinucigasa aici, in mediul asta supurand de ateism,sper sa gasesc persoane care au acelasi "diagnostic" cu mine:crestinismul.Cu care sa am ce discuta,inclusiv pe acest subiect,caci de atei nu duc lipsa.

deci is diavoli..interesant...si masinariile lor?tot lucrul dracului or fi?daca da ,atunci chiar poseda necuratu o tehnologie al dracului de avansata..chiar.. daca au garajul la subsol?

baaaaa, tu incepi sa tii cu tabara adversa?
lasa omu in pace, bine ca santem cu unul in plus care alunga extraterestrii cu matura afara din curte.....si tu te iei de bietul om. lasa sa ne sustina aici, la ET, despre dracii lui discutam dupa ..

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 20:49

De la: ioa_d, la data 2009-10-04 20:42:52

lasa omu in pace, bine ca santem cu unul in plus care alunga extraterestrii cu matura afara din curte.....si tu te iei de bietul om. lasa sa ne sustina aici, la ET, despre dracii lui discutam dupa ..

exagera un pic cam mult,,,asocia imaginea ingerilor ce au aripi cu alienii..si eu am imaginatie,dar nu tot ce zboara se papa...asa poti sa zici ca si zgripturoaica ce calareste matura-i aliana...

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 21:01

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 15:31

De la: ioa_d, la data 2009-10-04 14:55:31

tu vezi ce scrii?

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 15:37

De la: lasciva1, la data 2009-10-04 18:49:49Vor apare extraterestri la alegerile prezidentiale

sml-confused0067Degeaba, ca pe Vadim tot o sa-l fure la voturi !!

Ticu
bbogdan

46 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 18:04

Mercic de aparare ioa_d,dar cred ca aici nu e forum CLICK! sau OTV.Daca vreti sa va dau bibliografie in sprijinul afirmatiei mele,se poate.Ar trebui sa caut niste articole,si acum,nu am chef.Amcitit despre studii comparate ale celor care spuneau ca au avut experienta din astea cu diavoli,si ale celor care avusesera "intalniri de gradul trei".Erau similare.Aceleasi senzatii de raceala,de ceva straniu,si am mai dat si de o istorisire a parintelui Cleopa in acest sens.

Cat despre alungatul E.T.cu matura,e m,ai buna spovedania si agheasma.Incerc sa discut serios pe o tema care e ideala pentru ironii,dar indreptate spre subiectul "extraterestri"si nu spre cei care au o parere sau alta.NU crezi in E.T.?Foarte bine.Crezi in bazaconiile astea?Vezi ca vei da socoteala Celui care te-a facut,nu mie.Eu?un 9AMxxxxxx acolo.
Aoleu,ioa_d nu mai exista!!!Au rapit-o extraterestrii(adica aia cu ochi albastri-nu,ca nu mai suntem in '56),cred ca s-a dus dupa spray de gandaci,ca a vazut Man in Black!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 19:31

:

sml-confused0067: Imi place afirmatia asta hotarata" Extraterestrii nu exista.", da asa este, ai dreptate ,! Daca ei sunt sau nu satanele, nu mai stiu !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 19:36

:

-confused0067: punem pariu bre ,ca matale nu ai vazut niciodata o masinarie de-a lor ?

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 19:43

De la: coradu, la data 2009-10-04 20:49:19

exagera un pic cam mult,,,asocia imaginea ingerilor ce au aripi cu alienii..si eu am imaginatie,dar nu tot ce zboara se papa...asa poti sa zici ca si zgripturoaica ce calareste matura-i aliana...

Domnu' Coradu, renunta matale la masinariile lor bre, si ramai in tabara noastra , nu mai face ca atunci cu ungurii, ca nu mai stiam de care parte esti !; ba cu ei, ba cu noi. !

Ticu
coradu

3399 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 22:14

De la: 9am146207, la data 2009-10-05 18:04:51 Mercic de aparare ioa_d,dar cred ca aici nu e forum CLICK! sau OTV.Daca vreti sa va dau bibliografie in sprijinul afirmatiei mele,se poate.Ar trebui sa caut niste articole,si acum,nu am chef.Amcitit despre studii comparate ale celor care spuneau ca au avut experienta din astea cu diavoli,si ale celor care avusesera "intalniri de gradul trei".Erau similare.Aceleasi senzatii de raceala,de ceva straniu,si am mai dat si de o istorisire a parintelui Cleopa in acest sens.
Cat despre alungatul E.T.cu matura,e m,ai buna spovedania si agheasma.Incerc sa discut serios pe o tema care e ideala pentru ironii,dar indreptate spre subiectul "extraterestri"si nu spre cei care au o parere sau alta.NU crezi in E.T.?Foarte bine.Crezi in bazaconiile astea?Vezi ca vei da socoteala Celui care te-a facut,nu mie.Eu?un 9AMxxxxxx acolo.
Aoleu,ioa_d nu mai exista!!!Au rapit-o extraterestrii(adica aia cu ochi albastri-nu,ca nu mai suntem in '56),cred ca s-a dus dupa spray de gandaci,ca a vazut Man in Black!

esti glumet...topicul cu blesteme e putin mai la vale...dar ajungi si-acolo,n-ai nici o grija,ca vad ca ai luat-o pe aratura...rau de tot..de unde atata inversunare?si..eu zic sa nu mai dai lectii la altii..pe langa ca devii incoerent,aiasta lucrare nu-i prea placuta Domnului...
stii ce ma deranjeaza?ca voi,astia ,super credinciosii priviti cu dispret pe cei pe care-i considerati voi pacatosi si luati de sus pe restul lumii..eu nu cred ca exista drac si alte asemenea specimene..toate sperietorile astea sunt scorneli de Ev Mediu,menite sa prosteasca iobagul sa se supuna stapanului,ca altfel il pune sa arda pe rug ca eretic si posedat de diavol...

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 22:23

De la: Tycu, la data 2009-10-05 19:43:43
De la: coradu, la data 2009-10-04 20:49:19

Domnu' Coradu, renunta matale la masinariile lor bre, si ramai in tabara noastra , nu mai face ca atunci cu ungurii, ca nu mai stiam de care parte esti !; ba cu ei, ba cu noi. !

n-am eu treaba,dom' TICU cu masinariile lor...poa sa se plimbe..cat despre lipsa de consecventa de care ma acuzi sa stii ca eu nu fac decat sa CAUT ARGUMENTE PRO SI CONTRA..nu toti pot fi ca matale asa inversunati...eu cred ca exagerezi,ar trebui sa te mai relaxezi...nu te teme,nu ajung ungurii in Tulcea...NU IN SEARA ASTA.
.mane cine poate sti ce-a fi?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 22:44

De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-09-15 19:36:13cine sunt pamantenii?

cei mai ciudati extraterestrii!

Sintem cea mai noua si mai moderna rasa de extraterestrii. Sintem precum tinerii moderni cu fitele lor....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 23:00

De la: 9am146207, la data 2009-10-05 18:04:51 Mercic de aparare ioa_d,dar cred ca aici nu e forum CLICK! sau OTV.Daca vreti sa va dau bibliografie in sprijinul afirmatiei mele,se poate.Ar trebui sa caut niste articole,si acum,nu am chef.Amcitit despre studii comparate ale celor care spuneau ca au avut experienta din astea cu diavoli,si ale celor care avusesera "intalniri de gradul trei".Erau similare.Aceleasi senzatii de raceala,de ceva straniu,si am mai dat si de o istorisire a parintelui Cleopa in acest sens.
Eu sint credincios si cred in ce vreau eu. Nu in ce imi ordona altii sa vad. Oricum in dumnezeul meu si al rominilor. Si am vazut de 2 ori oznuri. si nu doresc sa mai vad, ca sa traiesc in mocirla bine. si postez mai jos ce a vazut un copil de 7-8 ani. ceva identic cu ce am vazut reu, dar mai mic.

Senzatia mea clara e ca cei care tot vad draci in orice sa faca un control medical. Sau la popa de urgenta...cit mai sint.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 23:00

"Scriu in legatura cu ozn ul pe care spui ca l-ai vazut si arata ca un meteorit.Acelasi lucru am vazut si eu pe cand aveam 7 8 ani.S-a intamplat intr-o seara de vara 7-8 seara,mai exact vacanta de vara la bunici.Eram la poarta cu inca vreo 4 5 amici.A aparut din senin din spate,l-am vazut cum se apropia incet.S-a oprit deasupra noastra la 5 6 metrii inaltime exact deasupra firelor de inalta tensiune prinse de stalpi.Arata exact ca o bila de foc,avea o coada de flacari in spate, craterele de pe el il faceau sa arate ca luna,culoarea era de un portocaliu aprins.A ramas deasupra fara nici un zgomot timp de 40 50 de sec timp in care ramasesem total incremenit si ma chinuiam sa ii atentionez si pe ceilalti care aveau alte preocupari.Surpirnzator doar eu l am vazut deasupra.Chiar cand s a uitat in sfarsit cineva s-a indepartat cu o viteza incredibila miscandu-se in zig zag.Doar atunci a apucat sa l mai vada inca o persoana.Le-am povestit si parintilor dar bineinteles ca nu au crezut.Sa fim seriosi cine ar crede un copilas de 7 8 ani.De atunci nu am mai spus nimanui pana cum.L-am mai vazut dupa 2 3 zile tot pe inserate.Dar era la distanta mare aprox 15 20 km departare,nu-mi venea sa cred ca-l vad iarasi si deodata a explodat cel putin asa mi sa parut mie si a scos un sunet gen trosnitura scoasa de lem atunci cand se crapa sau rupe.Suna total ca naiba dar asta e exact ce am vazut ,nu fabulez absolut nimic."

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 23:10

De la: nastasemihail, la data 2009-10-05 23:00:26"Scriu in legatura cu ozn ul pe care spui ca l-ai vazut si arata ca un meteorit.Acelasi lucru am vazut si eu pe cand aveam 7 8 ani.S-a intamplat intr-o seara de vara 7-8 seara,mai exact vacanta de vara la bunici.Eram la poarta cu inca vreo 4 5 amici.A aparut din senin din spate,l-am vazut cum se apropia incet.S-a oprit deasupra noastra la 5 6 metrii inaltime exact deasupra firelor de inalta tensiune prinse de stalpi.Arata exact ca o bila de foc,avea o coada de flacari in spate, craterele de pe el il faceau sa arate ca luna,culoarea era de un portocaliu aprins.A ramas deasupra fara nici un zgomot timp de 40 50 de sec timp in care ramasesem total incremenit si ma chinuiam sa ii atentionez si pe ceilalti care aveau alte preocupari.Surpirnzator doar eu l am vazut deasupra.Chiar cand s a uitat in sfarsit cineva s-a indepartat cu o viteza incredibila miscandu-se in zig zag.Doar atunci a apucat sa l mai vada inca o persoana.Le-am povestit si parintilor dar bineinteles ca nu au crezut.Sa fim seriosi cine ar crede un copilas de 7 8 ani.De atunci nu am mai spus nimanui pana cum.L-am mai vazut dupa 2 3 zile tot pe inserate.Dar era la distanta mare aprox 15 20 km departare,nu-mi venea sa cred ca-l vad iarasi si deodata a explodat cel putin asa mi sa parut mie si a scos un sunet gen trosnitura scoasa de lem atunci cand se crapa sau rupe.Suna total ca naiba dar asta e exact ce am vazut ,nu fabulez absolut nimic."

ai cautat legatura intre aparitii?tra sa existe un element comun..nu stiu ce..nu cred in coincidente..poate exista vreo chestie asemanatoare si aia-i cheia..

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 23:18

De la: coradu, la data 2009-10-05 23:10:08
De la: nastasemihail, la data 2009-10-05 23:00:26"Scriu in legatura cu ozn ul pe care spui ca l-ai vazut si arata ca un meteorit.Acelasi lucru am vazut si eu pe cand aveam 7 8 ani.S-a intamplat intr-o seara de vara 7-8 seara,mai exact vacanta de vara la bunici.Eram la poarta cu inca vreo 4 5 amici.A aparut din senin din spate,l-am vazut cum se apropia incet.S-a oprit deasupra noastra la 5 6 metrii inaltime exact deasupra firelor de inalta tensiune prinse de stalpi.Arata exact ca o bila de foc,avea o coada de flacari in spate, craterele de pe el il faceau sa arate ca luna,culoarea era de un portocaliu aprins.A ramas deasupra fara nici un zgomot timp de 40 50 de sec timp in care ramasesem total incremenit si ma chinuiam sa ii atentionez si pe ceilalti care aveau alte preocupari.Surpirnzator doar eu l am vazut deasupra.Chiar cand s a uitat in sfarsit cineva s-a indepartat cu o viteza incredibila miscandu-se in zig zag.Doar atunci a apucat sa l mai vada inca o persoana.Le-am povestit si parintilor dar bineinteles ca nu au crezut.Sa fim seriosi cine ar crede un copilas de 7 8 ani.De atunci nu am mai spus nimanui pana cum.L-am mai vazut dupa 2 3 zile tot pe inserate.Dar era la distanta mare aprox 15 20 km departare,nu-mi venea sa cred ca-l vad iarasi si deodata a explodat cel putin asa mi sa parut mie si a scos un sunet gen trosnitura scoasa de lem atunci cand se crapa sau rupe.Suna total ca naiba dar asta e exact ce am vazut ,nu fabulez absolut nimic."

ai cautat legatura intre aparitii?tra sa existe un element comun..nu stiu ce..nu cred in coincidente..poate exista vreo chestie asemanatoare si aia-i cheia..

Baiatul care mi-a descris mie oznul, avea 8 ani, cind l-a vazut. Si era mic oznul. Nu mi-a spus anul. O sa mai vorbesc cu el. Sint si la acest tip de ozn marimi diferitew. Am postat fiindca eu am dovada certa acum, ca e artificial. La mine se misca lin pe cer. La el in zigzag si s-a oprit. Nu e coincidenta. Sint ozn-uri metalice, transparente, care degaja f multa lumina. Si mai sint si care imita nori, avioane etc.

Oricum trebuie sa-i cer acceptul sa-i spun numele. Poate vine aici. Dar aici e multa bataie de joc. Acolo e cenzurat la mistouri.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 23:20

Daca exista ceva comun este ca au aparate identice ca si constructie. Dar de marimi diferite. E acelasi principiu de zbor.

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 23:44

De la: nastasemihail, la data 2009-10-05 23:20:02Daca exista ceva comun este ca au aparate identice ca si constructie. Dar de marimi diferite. E acelasi principiu de zbor.

nu e posibil sa fie fabricate de pamanteni?ma gandeam ca totusi aparitiile astea -s de data relativ recenta si coincid cu etapa de dezvoltare tehnologica de mare amploare..nu am auzit de marturii certe care sa dateze din alte vremuri..bine,exclud bazaconiile cu piramidele sau povestile unor calugari nebuni...

Pagini: << 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cine sunt extraterestrii ?
Mergi la: