Info
x
.... avortul este o crima ...
|
Fosta membra 9am.ro 975 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Craiova |
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 22:06
Trei betivi stateau la o masa,la care unul dintre ei zice:
- Bai,eu is trimisul Domnului pe pamant! - Taci bai,ca eu is trimisul Domnului pe pamant! La care,cel de-al treilea zice: - TACETI BAI,CA N-AM TRIMIS PE NIMENI PE PAMANT! |
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 22:41
observ k singurul argument al lui lizucaus pentru kr ar face avort dak ar ramane insarcinata e...k asa vreau!!!
si apoi ne spune sa nu o judekm...dar....ma intreb....dak ar aparea aici un infractor de rand(un crimnal ordinar) si ne-ar impartasi ce planuri are el pentru a ucide pe cineva...kr ar trebui sa fie reactia noastra? ar trebui sa-l ignoram sau sa incerkm sa-l convingem sa renunte la planurile sale? |
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 23:35
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-01 22:41:24observ k singurul argument al lui lizucaus pentru kr ar face avort dak ar ramane insarcinata e...k asa vreau!!!. ASA E JOANNA.SI MARMOTA INVELEA CIOCOLATA............EU NU AM SCRIS NICIUNDE SA NU MA JUDECI.TI-AM SPUS CLAR CA NU AI DREPTUL SA MA JUDECI,CA ESTI OM SUPUS GRESELII.AI INTELES?MAI CITESTE ODATA BANCUL CU BIN LADEN,POATE INTERPRETEZI CUM TREBUIE. PIERD TIMPUL CU TINE SI NU-MI PLACE SA PIERD TIMPUL INUTIL.CITESTE CU ATENTIE CE-AM SCRIS,CA NU VREAU SA UCID PE NIMENI.NU INCERCA SA MA CONVINGI DE NIMIC,CA VEZI PROBLEME ACOLO UNDE NU EXISTA.ELE EXISTA DOAR IN MINTEA TA.REFERITOR LA CEEA CE AI SPUS,CA AS FI ZIS EU:PENTRU CA VREAU(EU NU AM SPUS CHIAR ASA SI TI-AM ARGUMENTAT DESTUL,DAR DACA NU TE DUCE CAPUL,ASTA E,,DE UNDE NU E NICI DUMNEZEU NU CERE).SI-N VIATA TOTUL E O CHESTIE DE VOINTA,INTR-ADEVAR,VOINTA IN LIMITA POSIBILITATILOR FIECARUIA. |
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 23:54
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-01 22:41:24observ k singurul argument al lui lizucaus pentru kr ar face avort dak ar ramane insarcinata e...k asa vreau!!! Gresiti de la inceput cand argumentati afirmatia. Un "criminal ordinar" asa cum ati spus nu ar sta in libertate dupa ce a facut "crima". Daca si-a ispasit pedeapsa si are iar tendinte de a mai omori pe cineva ar trebui sa ajuti autoritatile sa-l bage inapoi in Puscarie, pentru ca nu vei putera sa-i schimbi "ideea fixa" pe care o are. Daca studiezi o carte de psihologie veti avea ocazia sa va schimbati parerea despre oameni. In ce priveste faptul ca, desi stiti ca nu ii veti convingeti pe cei care PRO avort sa-si schimbe parerea si desi stiti ca nu aveti alte argumente sa aduceti, continuati aceasta discutie doar-doar va veni cineva cu alte argumente CONTRA avort. Stiti ca nu puteti sa-i comvingeti, dar continuati. Daca asta nu este PIERDERE DE VREME, inseamna ca puteti sa discutati in continuare. Dar nu-l mai bagati si pe Iisus Hristos degeaba, ca nu reusiti nimica. Binenteles ca este doar o parere care poate fi ignorata de voi, dar nevenind cu nimic nou si fara sa ascultati si partea adversa obtineti exact contrariu. Asta doriti ? Asta o sa gasiti ! |
|
Fosta membra 9am.ro 637 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 00:00
De la: lizucaus, la data 2009-04-01 19:08:06De la: The, la data 2009-02-12 23:49:28Marcel, ai dreptate ! Inainte de a raspunde unui mesaj incearca sa intelegi despre ce este vorba ! Eu nu te-am condamnat si nu condamn pe nimeni pentru alegerile facute ... sincera sa fiu nu ma intereseaza alegerile tale ... fiecare decide ce vrea sa faca Si nu, nu ma consider Dumnezeu ! Observatia mea se referea doar la faptul ca cineva ce are argumente logice nu apeleaza la injuraturi In alta ordine de idei .... nu am nevoie sa-mi povestesti nimic si nici eu nu simt nevoia sa-ti povestesc nimic Oricum eu stiu ce inseamna suferinta deoarece stau zilnic langa oameni (dintre care multe femei) care sufera ..... si niciodata nu mi-am permis sa condamn sau sa judec
Caracterul fără înțelepciune poate mult, dar inteligența fără caracter nu valorează nimic - Cicero
|
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 00:02
De la: eugenb, la data 2009-04-01 23:54:00De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-01 22:41:24observ k singurul argument al lui lizucaus pentru kr ar face avort dak ar ramane insarcinata e...k asa vreau!!! domnule eugen...oricine crede makr putin in dumnezeu si se teme de mania lui ar trebui sa afirme in mod clar k avortul este o mare crima...si sa se declare total impotriva lui...!!! oamenii au suflet din momentul conceptiei lor...sunt toti lasati de dumnezeu ....cine ne da noua dreptul sa le luam viata?...ucigand un prunc in pantecele mamei sale savarsim o mare crima..... |
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 01:45
De la: lizucaus, la data 2009-04-01 19:08:06De la: The, la data 2009-02-12 23:49:28Marcel, ai dreptate ! ... asculta draguta ... sa nu mai lungim povestea ... PRACTIC, NICI SA VREI, NU POTI NASTE 20 DE COPII !!! ... poti intelege asta ? ... CURVELE ramin insarcinate si fac de 20 de ori AVORT ... ceea ce spui tu se refera la CURVARIE, nu l-a oameni normali la cap ... in momentul in care deschizi picioarele(prosteste sau nu, pentru bani sau pentru ''placeri'' de moment) trebuie sa VA asumati responsabilitatile aparitiei si cresterii copiilor ... imi pare rau ca PLACERILE TALE IRESPONSABILE le practici in dauna unor copii NEVINOVATI ... AR FI MAI BINE SA TE STERILIZEZI ... ... degeaba spui ca nu ai facut avort ... AI FACUT DESTULE SI NU POTI INTELEGE CE AI FACUT ... esti prea frustrata si traiesti din barbat in barbat incit sa mai ai si sentimente UMANE sau MATERNE ... se pare ca faci parte din categoria celor IRECUPERABILE, din procentul de ''pierderi'' neglijabile ... ... argumente ''logice'' nu ai ... te reduci la simple PLACERI produse de CURVARIA in care probabil te complaci si din care iti cistigi o parte din existenta ... povestesti de ''democratie'', ''civilizatie'', ''drepturi'' ... astea sint niste NOTIUNI volatile care nu JUSTIFICA IGNORANTA in care te complaci ... imi pare rau ... aceste notiuni nu au legatura cu logica ci doar cu niste TRENDURI de moment ... miine, cei care vor studia istoria romaniei vor avea posibilitatea sa inteleaga foarte bine GENOCIDUL PE CARE IL PRODUCETI ASTAZI ... dar vor plati din greu, PLACERILE si INAPOIEREA DE CARE unii ca tine dau dovada astazi ... ... n u poti spune NIMIC logic ... asa cum olborosesti ''logica'' ta bolnava se termina cu - pentru ca asa vreau eu ... dar te intreb - de ce deschizi picioarele daca NU ESTI IN STARE SA ITI ASUMI (tu si bipedul cu care te imperechezi) RESPONSABILITATEA COPIILOR TAI ... de ce NEGI dreptul la VIATA al propiului tau copil ? ... de ce nu esti suficient de MATURA sa intelegi ca esti o femeie si trebuie sa fii responsabila cu tine, cu familia si copii tai ... de ce il amesteci un d-zeu in care nu crezi ? ... de ce esti atit de infantila si totusi atit de IEFTINA ? ... de ce accepti SEX fara sa ai asigurat respect, dragoste, stabilitate, suport ? ... de ce esti atit de IEFTINA ? ... |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 01:52
De la: lizucaus, la data 2009-04-01 23:35:30De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-01 22:41:24observ k singurul argument al lui lizucaus pentru kr ar face avort dak ar ramane insarcinata e...k asa vreau!!!. Te crezi inteligentă și ești plină de aroganță, dar argumentele tale sunt duse la extrem și nu conving. Nimeni nu te judecă...nu suntem cu titlu de magistrați și forumul nu poate fi confundat cu tribunalul sau curtea de apel. Copiii nu sunt bancuri sau glume de prost gust de care să te poți lipsii sau pe care să-i omori și să-i arunci la gunoi, pentru că tu sau alta nu a știut să-și păzească fundul! Eu personal, nu am auzit de nici o femie care să facă 20 de copii. Am auzit de 13 cel mult...dar au făcut asta pentru că așa au vrut. Nu pentru că le-a impus cineva! Chiar pe timpul răposatului Ceașcă, după 5 copii puteai face câte chiuretaje te țineau baierele. Că după un anumit număr de avorturi, ajungi să faci cancer și alte..alea,alea...foarte bine! Fiecare acțiune are o reacțiune! Legea cauzei și a efectului. Și-apoi dacă cineva crede că este chiar așa de greu să crești un copil sau doi...îmi pare rău pentru el.....acea persoană doar face umbră pământului...s-a născut degeaba! Aproape tot ceea ce ai scris, este un manifest împortiva vieții! Adică îndemni toate femeile care nu au o situație materială strong să-și ucidă pruncii, doar pentru că tu așa ai face! Sincer îți spun Lizucăuș, mi-e scârbă de felul în care gândești!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
|
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 01:59
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-01 03:28:31Cine are o problema cu "tonul" folosit de catre Marcel, NU INTELEGE FAPTELE. Bravo Florin!!! Pentru acest comentariu ai un de la mine!!!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 02:06
De la: pasadro, la data 2009-04-01 21:15:10De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-01 20:57:22De la: pasadro, la data 2009-04-01 19:50:37De la: lizucaus, la data 2009-04-01 19:08:06De la: The, la data 2009-02-12 23:49:28Marcel, ai dreptate ! ... asa e PASANDRO ... viata merita traita FRUMOS ... pacat ca in mintea voastra foarte redusa TOTUL SE REDUCE LA SEX ... la CURVARIE, la PROSTITUTIE ieftina ... mai oameni buni, lumea e IMENSA, sint atitea lucruri de vazut si de invatat si voi REDUCETI totul la SEX ... SINTETI BOLNAVI ... lipsa de mobilitate, de incredere, de curaj, de demnitate va obliga sa traiti mai rau ca niste, scuzati-ma, animale ... dar alea au instincte si nu au pretentia de a influenta natura ... ele isi respecta copii si inteleg ca ei reprezinta viitorul ... pasandro, iti reduci VIATA DOAR LA SEX ... imi este mila de voi ... EXTERMINATI COPII PENTRU PLACERILE VOASTRE PERSONALE SI IRESPONSABILE ... DAR SI EI VOR SA VADA ACEASTA LUME ... INTELEGETII ... DATI-LE O SANSA ... poate ei nu isi doresc viata voastra, poate vor sa vada cum arata desertul noaptea, stele perfecte, sa se cutreiere prin jungla, sa cutreiere prin lume, sa faca fapte bune ... SA TRAIASCA ... de ce le refuzati EXISTENTA ... de ce profitati ca pentru voi a existat mila, dragoste, intelegere ? ... de ce nu dati mai departe ce ati primit ? ... adica viata ... de ce va bateti joc de viitorul copiilor vostri ? ... cu ce ramineti dupa ce va vindeti corpul atit de IEFTIN ? ... sint socat de atitudinea parsiva si perversa in care traiti ... ... pasandro ... inteleg ca ai facut multe avorturi ... TE SIMTI BINE ? ... constiinta ta se simte curata, chiar daca nu ai vazut ce ti s-a facut asta nu justifica atitudinea ta ... TE PUTEAI INTERESA ... sint profund dezamagit ... protund ... romanii nu erau in halul asta ... nu traiau intr-o CURVARIE neoficiala si nu o promovau ... ce s-a intimplat cu voi ? |
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 09:44
Citate Einstein.Incercati sa le intelegeti sensul.
Coincidența este felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim. Doar două lucruri sunt infinite, universul și prostia umană, însă nu sunt sigur despre primul. Înțelepciunea nu este produsul școlarizării, ci al încercării de o viață pentru a o căpăta. Vreau să cunosc gândurile lui Dumnezeu. Restul sunt detalii. Problemele importante cu care ne confruntăm azi nu pot fi rezolvate la același nivel de gândire la care eram atunci când le-am provocat. După mine, cel mai rău lucru într-o școală pare să fie în principal aplicarea metodelor bazate pe frică, forță și autoritate artificială. Un astfel de tratament distruge sentimentele autentice, sinceritatea și încrederea elevului. Idealurile care mi-au luminat calea și din când în când mi-au dat curaj reînnoit de a întâmpina viața cu voioșie, au fost Bunătatea, Frumusețea și Adevărul. Banalele subiecte ale eforturilor umane, posesiilor, succesului exterior, luxului mi s-au părut întotdeauna demne de dispreț. Cea mai frumoasă și mai profundă trăire omenească este misterul. Adevărata valoare a omului se stabilește mai întâi, analizând în ce măsură și în ce direcție a reușit să se elibereze de Eu. Eu ma semnez sub ele.Sunt de acord cu ele.Si mai ales vreau sa cunosc gandurile lui Dumnezeu.Restul sunt detalii. |
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 10:02
Dora,sunt inteligenta,nu ma cred.Eu sunt sigura pe ceea ce spun,tu chiar nu intelegi?Nu ma afecteaza,nu ma demoralizeaza cu nimic criticile tale.Draga mea,si criticile tale nu sunt deloc constructive pentru mine.Vreau din partea ta un feedback constructiv si sa dai dovada de persuasiune(de convingere).
Prin faptul ca ma faci aroganta,nu-mi arati deloc bunatatea ta credincioasa,si nu-mi demonstrezi cu nimic ca tu ai dreptate.Ba mai mult decat atat,ma faci sa-ti raspund cu aceeasi moneda.Adica sa te atac,cum cred eu de cuviinta. Nu ti-am citit intreg comentariul si-mi cer scuze pentru asta,ca incepusei sa ma plictisesti.Daca esti credincioasa si vrei sa ma ajuti,iti propun ceva. Uite eu vreau sa devin si o mai mare credincioasa,decat sunt acum.Numai ca aici pe Terra ma lovesc de tot felul de tentatii si de situatii neplacute.Avand in vedere ca sunt om,iar a gresii e omeneste,spune-mi tu cum sa fac cele mai potrivite alegeri,astfel incat,acestea sa fie pe placul Domnului?De ex.tu care respecti si actionezi intrucuvantul Domnului,m-ai facut aroganta,si ce Doamne iarta-ma mi-ai fi zis pe acolo(caci nu am citit tot).Mie imi vine acum,sa te iau la bataie pe bune.Cum ma convingi tu pe mine sa nu te iau la bataie,cand sunt indreptatita sa o fac,pentru ca m-ai jignit,m-ai facut si proasta si aroganta si etc.?Te rog frumos sa-mi explici,cum sa-mi stapanesc acest impuls,instinct, din moment ce tu,cea care propovaduiesti adevarul lui Dumnezeu,ma jignesti ?Sa presupunem ca eu sunt oaia ratacita,adu-ma tu pe calea cea dreapta.Dar,in nici un caz,nu o sa ma aduci,facandu-ma proasta si aroganta.E contrar legilor divine,sa aduci un om pe calea cea dreapta in felul acesta,si nici nu ai cum sa-l aduci.Deci,fac appel la credinta ta,sa ma aduci pe calea cea dreapta.E un strigat de ajutor. |
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 10:05
Dora,Marcel,Joanna,coborati de acolo din Rai de unde sunteti,si ajutati-ma va rog,sa urmez Calea cea Dreapta.Faceti-va mila pentru umila mea persoana, caci m-am ratacit,si nu mai vad drumul inapoi catre mine insumi.
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 10:53
Marcel0000000000 !....ce zici d-asta ?...
L-am plagiat de pe 9am..... Unul dintre cei mai influenti consilieri pe stiinta din guvernul american, care o sfatuieste pe Hillary Clinton pe durata administratiei Obama, avertizeaza ca populatia umana a depasit deja limitele de sustenabilitate ale planetei, indemnand, printre altele, la raspandirea ingineriei genetice in randul recoltelor. Trebuie sa continuam sa micsoram rata de inmultire a populatiei globale. Planeta nu mai poate suporta mai multi oameni. Oricum, probabil ca exista deja prea multi oameni pe aceasta planeta, a spus consilierul american Nina Fedoroff, profesor de biologie moleculara si detinatoarea unei Medalii Nationale pentru Stiinta (cea mai mare distinctie stiintifica din SUA), pentru BBC . Populatia Terrei numara in momentul de fata 6,5 miliarde de oameni, cu o crestere neta zilnica de 218.030, urmand sa creasca rapid pana la 7 miliarde, potrivit Biroului Recensamantului din SUA. |
|
balabanandrei 335 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bacau |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 11:18
De la: lizucaus, la data 2009-04-02 10:05:11Dora,Marcel,Joanna,coborati de acolo din Rai de unde sunteti,si ajutati-ma va rog,sa urmez Calea cea Dreapta.Faceti-va mila pentru umila mea persoana, caci m-am ratacit,si nu mai vad drumul inapoi catre mine insumi. Eu am impresia, repet, doar mi se pare, ca aceasta cerere pe care ai facut-o este ironica. Daca este sincera, lumea te ajuta cu placere, dar trebuie sa fii deschisa si obiectiva, pt ca altfel nu ajungem la niciun rezultat.
Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu și celelalte se vor adăuga vouă!
|
|
balabanandrei 335 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bacau |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 11:24
De la: mytcor, la data 2009-04-02 10:53:58Marcel0000000000 !....ce zici d-asta ?... Altii au aratat ca Terra poate sustine de 3 ori mai multi oameni decat sunt acum, adica 20 miliarde. Asta tine tot de "planul" pe care-l au cei din "spate". Ma repet. Altii spun ca suferim de conspiratii false, dar ei sufera din plin de "pune botu' la toate".
Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu și celelalte se vor adăuga vouă!
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 15:07
Da !...pentru a putea dezvolta culturile modificate genetic.
.... cu ce pret ?!... ...al sanatatii umane sau al sustinerii unei populatii de 3 ori mai numeroasa ?...
|
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 15:45
De la: lizucaus, la data 2009-04-01 20:53:22De la: homemarcel0, la data 2009-02-12 23:41:25De la: lizucaus, la data 2009-02-12 23:07:09De la: homemarcel0, la data 2009-02-12 23:05:38...Pai si durerile nasterii sunt foarte mari.Iar daca nasc 20 de copii,s-a dus dracu si fizicul si psihicul si sanatatea mea de toate felurile,despre care vorbesti tu in nenumaratele tale scrieri pe acest forum.Unde mai pui faptul ca trebuie sa ii tin cate 9 luni pe fiecare in pantece ca sa zic asa(9x20)=180luni.180 :12=15 ani din viata mea ar trebui sa stau numai gravida.Si intr-adevar,precum ai spus tu cu 20 de copii ai mei nu s-ar suprapopula planeta,dar viata mea s-ar duce p........ii de suflet.Nu mai punem greturile,starile generale de rau pe timpul sarcinii,grija si responsabilitatea pe care ar trebui sa o am fata de propriul meu copil pe care-l port,ceea ce presupune un stres considerabile.Si mai pune si perioada de vindecare de dupa nastere. |
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 17:21
De la: lizucaus, la data 2009-04-02 09:34:39Dragii mei,scuzati-mi ingnoranta,in materie de religie,daca nu cred in Dumnezeu,asa cum vreti voi,asta nu inseamna ca nu cred in Dumnezeu.? ... fetita ... dute si cauta-te la cap ... imi pare rau ca mi-am pierdut timpul cu tine ... mai regleaza-ti bujiile !!! ... probabil ca esti una din alea cautate de radio guerila ... PITIPOANCA DE COMPANIE ... si de la tine nu am prea multe de asteptat ... oricum nu stii ce vrei de la viata, bineinteles excluzind BANII ... ura si la gara ...
|
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 17:30
De la: lizucaus, la data 2009-04-02 09:44:54Citate Einstein.Incercati sa le intelegeti sensul. ... dudita ... parcat ca stii sa citesti ... dar asta NU TE AJUTA SA SI INTELEGI ... confunzi RAU DE TOT realitatea cu fumurile pe care le ai in cap ... ma mira ce amalgam ai in cap, PITI - iubesti Bunătatea, Frumusețea și Adevărul ... ... TOTUL DOAR PENTRU TINE ... dar iti URASTI COPII ... este dependenta de SEX fara responsabilitati ca o ''metoda'' de a obtine Bunătatea, Frumusețea și Adevărul ... ...ESTI VARZA ...... mi-a placut expresia - ***** Banalele subiecte ale eforturilor umane, posesiilor, succesului exterior, luxului mi s-au părut întotdeauna demne de dispreț.****** ... spune sincer, esti mai grasuta ? ... ai probleme de STABILITATE EMOTIONALA, nu e asa ca nu reusesti sa faci pe nimeni sa RAMINA CU TINE ? ... II INTELEG ... nu pari o persoana care sa merite efortul de a ramine o viata ... ... apropo ... VORBESTE CU D-ZEU ... ... sfatuieste-te cu el despre cele mai bune metode de a iti extermina copii ... ... mamaaaaaa, mai sinteti multe plecate cu sorcova ???? |
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 17:56
De la: lizucaus, la data 2009-04-02 10:02:23Dora,sunt inteligenta,nu ma cred.Eu sunt sigura pe ceea ce spun,tu chiar nu intelegi?Nu ma afecteaza,nu ma demoralizeaza cu nimic criticile tale.Draga mea,si criticile tale nu sunt deloc constructive pentru mine.Vreau din partea ta un feedback constructiv si sa dai dovada de persuasiune(de convingere). ... PITI ... TOTI sintem convinsi ca esti fooooarte desteapta, nu trebuie sa te indoiesti de asta ... apropo, stii ce inseamna feedback ? ... si la ce se foloseste ? ... daca esti convinsa ca poti VORBI CU D-ZEU si ESTI SIGURA PE TINE spunind ca avortul este dorinta lui d-zeu, NOI TE CREDEM (???!!!) ... nu am inteles DE CE mai ai nevoie de ''persuasiune'' din partea cuiva ... tu te ''sfatuiesti'' direct cu d-zeu ... ... ... te-as ruga ceva ... inainte de a scrie ceva incearca sa dormi citeva zile inainte, sa fii odihnita, sa te poti concentra pe ideiile pe care le scrii ... stim ca vorbesti cu d-zeu in particular dar incearca sa intelegi ca ai gresit adresa ... pacat de tine ... si de cei care au investit in tine ...
|
|
Fosta membra 9am.ro 11 mesaje Membru din: 15/01/2009 |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 18:15
Se spune ca tot ce se intampla , se intampla cu voia lui Dumnezeu....asadar si avortul! Se pare ca lizucaus nu greseste!
Pe de alta parte...crima sau nu, daca vrei sa avortezi e treaba ta, fiecare decide asupra propriului trup! Decide daca vrea sa faca copii sau vrea doar sex!!! |
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 18:34
De la: iulia1106, la data 2009-04-02 18:15:36Se spune ca tot ce se intampla , se intampla cu voia lui Dumnezeu....asadar si avortul! Se pare ca lizucaus nu greseste! Cred ca vrei sa spui ca tot ce se intampla este cunoscut de Dumnezeu. "Voia" Lui este ca noi sa avem libertate. Deoarece fara libertate nu ar exista iubire!!! Fiecare foloseste aceasta libertate cat il duce capul. Dar nu poti spune ca Dumnezeu accepta avortul..nu poti da vina pe El.. Fiecare este responsabil pentru ceea ce face si.. evident, va da socoteala pentru felul in care s-a folosit de libertate (caci Dumnezeu este si drept!!). Si raul este tolerat doar TEMPORAR (deoarece Dumnezeu are si rabdare). |
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 18:47
De la: mytcor, la data 2009-04-02 15:07:14Da !...pentru a putea dezvolta culturile modificate genetic. ... mytcor ... sint citeva aspecte pe care le pierzi din vedere ... populatia terei nu este foarte mare ... hrana, energie, exista cu gramada ... (populatia terei nu are legatura cu populatia romaniei ... romania produce hrana mai multa decit consuma) ... dar revenind - PRETENTIILE UNEI MICI PARTI A ACESTEI POPULATII SINT PREA MARI ... prea greu de suportat ... vor prea mult, si dau prea putin ... nu mai sint capabili sa evolueze ... dar se distrug singuri si sint ajutati ... atita tot ... pierderea acestei mici parti de populatie care consuma mai mult decit produce este chiar necesara ... probabil ai auzit de PARETO ... daca esti destul de obiectiv poti observa ca numai o parte a acestei POPULATII descreste in timp ce altele isi continua mersul evolutiv cum este si normal ... matematic se stie ca EVOLUTIA anumitor societati nu poate fi infinita, problema este ca unii inca nu inteleg asta si se agata de orice pentru a isi mentine traiul pe vatrai si viata dezordonata ... fac asta cu riscul de a fi ultimii din societatea lor ... exact ceea ce se si urmareste ... ... daca esti putin obiectiv vei observa, mai ales la romani aceasta tendinta de auto-distrugere ... din panica, frica de viata, puturosenie, individualism ... daca pina acum 60-70 de ani femeile nasteau 10-14 copii FARA A FI BOLNAVE DE CEVA, FARA A AVEA ATITEA CONDITII, FARA A ASTEPTA MIRACOLE, astazi SINT CONVINSE (datorita lozincilor care le-au fost introduse in cap) ca nu sint capabile nici macar sa nasca fara superconditii si asistenta ''specializata''... si daca nasc, nasc ASISTATE prin cezariana ... in curind vor fi convinse ca NU POT SA FACA NICI UN COPIL ... deja doctorii din romania au fost ''convinsi'' ca avortul e o ''binefacere'' fata de o nastere ... acum urmeaza ca tinerele sa fie si ele ''convinse'' ... simplu ... din gura in gura (door to door ''marketing'') ... in acelasi timp, tocmai datorita stresului de A AVEA confort, conditii, SEX, femeile nasc copii tot mai slabi fizic si intelectual (sper ca poti observa si asta) ... e si normal ca acesti copii NU VOR PUTEA CONCURA in lumea reala din afara romaniei si vor fi eliminati intr-un fel sau altul (prin experimente sociale, alimentatie modificata genetic, medicamente care le vor ameliora temporar starea de sanatate dar ii vor lasa foarte slabiti fata de milioanele de virusuri cu care traim in mod NATURAL, introducerea unor ''bule'' de la d-zeu(???) prin diversi sectanti, prin care sint exonerati de la orice realitate si eforturi) ... si inainte nu toti ajungeau la virsta maturitatii sau a batrinetii ... VIATA/NATURA/D-ZEU ii mai ia pe unii mai devreme, pe altii ii nenoroceste ... practic E IMPOSIBIL sa prevezi ceea ce se va intimpla miine ... poate de aceea se spune - NU LASA PE MIINE CEEA CE POTI FACE AZI ... ... asa ca, draga Mytcor ... alimentele modificate genetic au un ''beneficiar'' si un scop clar ... sa ii ''ajute'' pe cei care nu mai sint in stare sa isi apere viitorul sa se auto-distruga mai repede ... slabirea organismului (care devine foarte fragil la orice mica mutatie NATURALA a unor virusuri), sterilizarea femeilor (chiar cu ajutorul lor) si trasformarea lor in obiectre sexuale si forta de munca disciplinata dar agresiva (tocmai pentru ca au fost convinse ca este un ''cistig'' important pentru ''demnitatea'' lor de a munci prosteste pe nimic decit de a creste si educa copii, cu toate ca a educa copii inseamna multa MATURITATE SI RESPONSABILITATE pe care ele nu o mai au deja), imaturizarea barbatilor (se vede prin ''sfaturile'' date de parinti - traieste-ti viata si apoi gindeste-te la familie), distrugerea MORALEI si a VALORILOR, distrugerea increderii si respectului pentru VIATA ... cei care se inroleaza in aceste ''trenduri'' vor avea ''viitorul'' asigurat indiferent ce vor (dar nu vor putea sa faca pentru ca au fost dresati doar sa ceara dar sa nu faca nici un efort, eforturile ar fi bine sa le faca altii pentru ei) ... restul, cu toate eforturile de acum VOR MERGE INAINTE ... si vor MERITA ACEST LUCRU ... in strainatate oamenii deja stiu aceste lucruri, care de fapt S-AU MAI INTIMPLAT IN ISTORIE altor societati demult apuse ... si cine nu intelege corect istoria RISCA SA O REPETE ... romanii inca mai cred in mirajul televizorului, al speculatiilor, al utopiei, al confortului si conditiilor pe care le poti obtine doar cerundu-le, viseaza numai SEX si ''placeri'' in mod BOLNAV ... putini sint cei care mai socializeaza pentru a intelege diverse aspecte ale vietii, socializarea a capatat doar forma alergatului dupa SEX ... GRESIT ... alergatul dupa SEX, in dauna familiei si a dragostei, ii face pe foarte multi o mare si simpla masa de manevra ... sex-ul ia innebunit deja pe multi/multe ... adaugat si IMATURITATEA si IRESPONSABILITATEA (create de parinti nebuni care au ''investit'' prea mult in copii, dindu-le ca singura lege de viata - BANUL si SEX-ul) asta va duce ca NICI SA NU MAI FIE NEVOIE de culturi modificate genetic ... ... romanii traiesc cu disperare, haotic, au uitat ca TOATA LUMEA MOARE dar conteaza doar CE LASI IN URMA, CINE ISI VA MAI ADUCE AMINTE DE TINE ... ... in fine, tendintele sint usor DE CALCULAT (unul dintre cei mai mari experti - juran a fost un roman care a dezvoltat pina la perfectiune tehnica de intepretare cauza-efect, dar si eu am invatat despre ele IN STRAINATATE) ... nu e nimic de speriat, atita timp cit te raportezi LA REALITATE ... cit esti in stare sa compari cu perioade NORMALE cunoscute ... |
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 19:03
De la: iulia1106, la data 2009-04-02 18:15:36Se spune ca tot ce se intampla , se intampla cu voia lui Dumnezeu....asadar si avortul! Se pare ca lizucaus nu greseste! ... duduita ... esti SATANISTA cumva ? ... adica d-zeu ti-a deschis picioarele ? ... tot el te-a pus sa alergi dezinvolta dupa SEX fara a cauta DRAGOSTE, STABILITATE, SENTIMENTE, SUPORT, VALORI, MORALA ? ... tot d-zeu v-a duce de mina la cabinet sa AVORTATI ? ... tot d-zeu va pune sa va COTAITI pe unde apucati fara sa intrebati macar daca bipedul care va calareste va iubeste cu adevarat, daca simte ceva pentru voi, daca e serios si va poate oferi stabilitate si suport, daca vrea sa se marite cu voi ... va comportati ca niste parasute si pentru asta e D-ZEU DE VINA ????????? ... ... DRAGELOR ... sinteti BOLNAVE MINTAL ... atita tot ... ca si o alta de mai sus, in curind veti incepe sa ''vorbiti'' cu el ... VAI DE CAPUL VOSTRU ... ... PITI DE COMPANIE ... radio guerila ... ... fetelor ... UITATI-VA MAI PUTIN LA TELEVIZOR ... NU VA LUATI DUPA BABETELE RATATE DIN PERIOADA COMUNISTA CARE SI-AU RATAT VIATA INCERCIND SA FIE FEMEI-BARBAT ... ... daca sinteti INTELIGENTE nu repetati istoria si nu mai perpetuati MIZERIA ... nu va vindeti DEMNITATEA, ONOAREA si VIITORUL pentru NIMIC ... sa nu ajungeti ca unele BABETE acre si ''fericite'' in mod artificial de pe acest forum ... traiti-va viata frumos ... DRAGOSTEA si COPII sint cel mai importante lucruri in viata ... restul ??? ... praf, iluzii ... dragostea si copii NU LE POTI CUMPARA ...
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 19:54
De la: homemarcel0, la data 2009-04-02 02:06:20De la: pasadro, la data 2009-04-01 21:15:10De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-01 20:57:22De la: pasadro, la data 2009-04-01 19:50:37De la: lizucaus, la data 2009-04-01 19:08:06De la: The, la data 2009-02-12 23:49:28Marcel, ai dreptate !
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 20:07
De fiecare data cand postez , ma si semnez: Dana P .Deci, spre deosebire de multi dintre voi, am un nume, adica Dana . Ceea ce scrii in continuare (ma refer la Marcel) nu reprezinta decat interpretari care le faci in raport de cat te ajuta mintea , adica de cat te duce "mintea capului tau " ! Dana PP.S. Nu sunt de vanzare !
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 21:34
Dragii mei credinciosi de pe acest forum,nu am avut timp sa citesc tot ce a-ti scris,si nici nu ar fi avut rost,ca in afara de faptul ca va considerati toti credinciosi si destepti,si jigniti pe altii,care au o parere libera si care intr-adevar respecta cuvantul lui Dumnezeu:gen mytcor,passadro,etc.,nu sunteti decat niste egoisti si limitati.Sincer imi cer scuze pentru aceasta acuzatie,dar chiar o meritati.Nu meritati absolut nici o atentie din partea nimanui,cu atat mai putin a lui Dumnezeu.Citit cu atentie ce am scris.Pentru d-na Marinescu Irina,nu am spus ca nu as avea viata daca as creste 1-2 copii.Draga mea am spus ca nu as avea viata daca as creste 20 copii.Draga Marcele,inainte sa ma faci cum iti vine la gura,afla ca esti in postul Pastelui si ca trebuie sa-ti iubesti aproapele ca pe tine insuti.Mai afla, de asemenea ca am spus 20 de copii,asa un nr.,metaforic vorbind.Am luat un nr.la intamplare,pentru a exemplifica.Si,dragul meu,stiu exact ce e ala feedback.Pt.a-ti demonstra o sa-l afisez pe forum.Spre deosebire de voi,care dati Copy Paste,la niste articole scrise de altii,si pe care nici macar nu le cititi,d-apai sa le intelegeti,eu scriu ceea ce gandesc si ceea ce simt.Pt.cultura ta generala,d-le Marcel sunt psihoterapeut,si v-am manipulat.V-am provocat ca sa vad ce gandesc credinciosii.Se pare ca nimic.Am incercat sa va manipulez pozitiv,dar se pare ca nu ai cu cine.Poate incercati voi sa va manipulati dublu pozitiv si sa nu cadeti in capcana Satanei.Si acum sa va dau o lectie de religie,ca aveti nevoie.Sunteti dusi cu duhul rau.Daca exista rai si iad,va garantez ca iadul va asteapta.(pe acei ce hulesc numele Domnului,pe forumul asta).De manipulare a-ti auzit dragilor credinciosi?De provocare a-ti auzit dragilor credinciosi?Si mai sunteti si in postul Pastelui.Sa va fie rusine.Sincer,sunteti demni de mila.
Mi s-a facut scarba,cand v-am vazut ce a-ti scris.Nu am cuvinte sa-mi exprim repulsia,dar pot spune doar atat:Mare ti-e gradina ta Doamne,dar sigur nu e loc si pentru voi credinciosii. Sincer,va spun mi-ati lasat un gust amar,desi va inteleg foarte bine.Si anume,din cauza neputintei si slabiciunii voastre de a vedea mai departe de barna nasului,va agatati de Dumnezeu.Ceea ce ma uimeste,e ca Dumnezeu nu va deschide si ochii.Dar fiecare om are modul lui diferit si unic, de a percepe lucrurile.Incercati sa nu mai cadeti in plasa Satanei asa usor,caci repede a-ti cazut,cand v-am provocat(manipulat cum am vrut eu).Tot sincer va spun ca mi-e mila de voi. |
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 22:42
Postul Mijloc de purificare si echilibru uman
Afându-ne în Postul Sfintelor Pasti,perioadă de cea mai mare însemnătate din tot cursul anului,care ne oferă posibilitatea înfrânării de bunăvoie,se cuvine să găsim câteva cuvinte despre valoarea postului.Astăzi,puțini vorbesc despre valoarea postului,dar și mai puțini dintre creștini practică postul,pentru că nu înțeleg rostul lui religios-moral. Chiar și în Dicționarul Explicativ al Limbii române,citim:,,postul este interdicția de a mânca unele alimente(de origine animala),prescrise credincioșilor de către Biserică în anumite zile sau perioade ale anului,,. Această definiție restânge mult sensul postului,deoarece ființa omenească este cea mai complexă creatura a Lui Dumnezeu și este înzestrată cu suflet spiritual(dar se pare Marcele,ca voua celor care va lăudati ca sunteți credincioși,vă lipsește cu desăvârșire). Deci dacă prin post ne mărginim numai de la abținerea de la anumite alimente,adică practicăm postul trupesc și ignorăm pe cel spiritual,atunci dovedim că nu am înteles Rostul mai înalt al postului.Postul am putea spune ca este cea mai veche poruncă:,,din acest pom să nu mâncați,, a spsu Dumnezeu încă în paradis.Omul n-a ascultat.Apoi,de-a lungul timpului,toate celelalte patimi au năvălit asupra lui.În sens contrar,Noul Adam, Iisus Hristos,își începe activitatea postind,și ispitit fiind,biruiește,pentru a ne deschide calea spre cer.Având in vedere importanța Postului,trebuie să-i înțelegem bine sensul, căci de el depinde,în mare măsură,mântuirea sau condamnarea noastră.Postul creștin, numit și post ascetic,se deosebește de orice alt regim alimentar(medical, vegetarian, necesar sportivilor,etc.)prin obiectivul pe care-l urmărește,fiind mijlocul cel mai puternic de luptă împotriva ispitelor.Unii creștini reduc tot postul la mâncare. Dar dacă ți-ai limitat postul la mâncare și nu te-ai pregătit sufletește,rămânand același egoist,mincinos,desfrânat,postul este ca și cum n-ar fi.Mai bine ai fi mancat carne,decât să mănânci pe om blestemând și înjurând,spune un Părinte al deșertului(după puterile fiecăruia)trebuie să fie o întărire,un ajutor în lupta pe plan spiritual,un efort de a scutura tirania trupului,ca nu cumva trupul să o ia înainte cu patimile sale. Postul înseamnă în general înfânare.Frâna la gura(aviz amatorilor:Marcel,Dora, Joanna,etc.),să nu mai clevetești(bârfești),frână la urechi,să nu mai asculți șoaptele rele ale unuia împotriva altuia,frână mândriei,lăcomiei,frână desfrânării,frână minciunii,invidiei,băuturii,fumatului,răutății.Ești mândru,luptă-te să nu mai fii. Ești mincinos,desfrânat,trezește-te și biruiește-le.Fără această luptă,oricâtă fasole și cartofi ai mânca,tot nu îndeplinești adevăratul post.Restricția la mâncare este un ajutor, dar nu un scop în sine.Postul trebuie simțit ,nu ținut din obligație,ci din iubire. Mulți oameni sunt posesori ai unei păreri eronate când întreabă:,,Ce să fac.ce este mai păcat,doar să râvnești la ceva de mâncare sau la alte lucruri sau chiar să mănânci,,. Iată cum îi duce satana pe bieții oameni de nas.Cât de viclean este diavolul și cât de ușuratic este omul!Pare un lucru banal,dar îi vedem foarte fideli acestui fel de a fi. Exemplu cel mai bun voi:altceva nu a-ți știut decât să-mi răspundeți cu răutate și să mă acuzați,neștiind de fapt,cine sunt,ce sunt și ce vreau.A-ți căzut pradă ispitei,când mi-ați adus tot felul de jigniri,și a-ti citit printre rânduri ce v-am spus eu.Mai mult decât atât a-ți interpretat cum v-a venit voua bine(în sens rău).Meritați felicitări și aplauze. Nu,fraților,oricâte ispite sau tentații am avea,datoria noastră morală este să luptăm împotriva lor,să le învingem,nu să ne învingă ele pe noi(mai ușor cu clevetelile,că v-au cam învins).De asemenea,mai există în popor o falsă învățătură,în legătură cu postul.Ei spun că țin prima și ultima săptămână de post,lăudându-se foarte mult cu aceasta(ca și voi cu credința),dar iată explicația reală.Sfinții Părinți au socotit postul,mai ales cel de 40 de zile,ca o scară către cer,către Dumnezeu,ca o punte ce leagă pământul de cer; deci logic vorbind,ca să trecem această punte trebuie ținute toate cele 40 de zile,care reprezintă 40 de trepte.Dar când creștinul de azi ține primele 7 zile și ultimele 7 zile,socotim că acest post nu este ca o punte continuă,ci are numai cele două capete,începutul și sfârșitul(ca și voi cu avortul,degeaba sunteți contra avortului, dacă le aduceți înjurii și acuze altora).Prin urmare,este o punte ireală,nefolosibilă.Prăpastia este mare,distanța este mare de la un capăt la altul și nu se știe dacă mai poți realiza postul care duce la mântuire.Prăpastia este mare și între voi(cei ce se numesc întrucredința Domnului pe forum) și Dumnezeu și dacă nu vă reveniți,nu se știe dacă veți mai primi mântuirea.Asta se cheamă manipulare pozitivă,Marcele.Cum e să cazi in capcană?În propria-ți capcană?Sau scuză-mă,tu nu știi să răspunzi la întrebări,știi doar să postezi vulgarisme pe forum,dar e important de reținut că ești împotriva avortului,deoarece e o crima.Cât ai scris pe forum,mai bine scriai o carte,și te lămureai și dacă ai dreptate,în funcție de vânzări.Degeaba ai umblat mult prin lume,că nu ai învățat nimic.Eu mă întreb,ce-i înveți tu pe cei 8 copii ai tăi?Sau când mai ai timp de ei,dacă scrii întruna pe forum? |
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 22:56
Lizucaus, am ras cu lacrimi cand am citit ca esti psihoterapeut.
1. Nu-mi vine sa cred!! Nu mai reproduc aici faimoasele tale cuvinte, dar ma intreb daca pe un forum nu-ti poti controla limbajul (este simplu, nu?? raspunzi in scris, ai timp sa treci prin filtrul gandirii, sa redactezi etc...), cum te descurci in situatii fata in fata? Cum poti gestiona o discutie cu un om care chiar are probleme? 2. Apoi spui ca de fapt a fost o "manipulare pozitiva". Ce stii tu despre manipulare? Ne-ai manipulat atat de bine ca au sarit forumistii in capul tau! Apropo, nu sunt toti credinciosi.3. Nu stim daca tu crezi sau nu in Dumnezeu, dar precis Il utilizezi pt interesele tale de moment!!! Asta m-a fascinat intotdeauna la unii oameni: il iau pe Dumnezeu aliat si te ameninta cu iadul, cu Satana si cu toate cele!!!! 4. Daca toate fortele cerurilor si pamantului nu ne impresioneaza in argumentatia ta, este cazul sa ne fluturi si diplomele tale! 5.Ca sa rezum: tu injuri si apoi spui ca noi vorbim urat???!!! Eu as spune ca asta-i mania persecutiei (= paranoia), dar deh, eu nu sunt psihoterapeut. 6. Nu cred ca are rost sa te enervezi pt acest mesaj, ca in fond este un "feedback", m-ai manipulat cum ai vrut tu (te citez), deci presupun ca acest raspuns era de asteptat, nu?? 7. Asa, ca fapt divers.. daca tu iti traiesti viata asa cum vrei, libera de obligatiile legate de cresterea copiilor (1-2 sau 20, nu conteaza) de ce esti atat de nefericita incat explodezi la niste mesaje scrise de necunoscuti??? |
|
|
|

de la mine!!!
... mamaaaaaa, mai sinteti multe plecate cu sorcova ????
...