back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Religia in scoli, pro sau contra ?

Pagini: << 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 17:08

De la: florescu_vasile2001_2, la data 2009-12-31 17:45:30Domnule...camioneros...,A pretinde ca experienta personala este 100/100 cea mai ...este un act ...Personal,in intimitate, am destule indoieli...Un singur lucru este clar :credinta in care m-am nascut nu este intamplatoare...Daca vrei sa aprofundezi ideile religioase mai intai trebuie sa inveti sa citesti din biblie...Cu cat vei citi mai mult cu atat vei constata ca esti miiic...Cum va explicati ca marii. oameni de stiinta au fost si sunt credinciosi...?Toate religiile sunt adevarate.Este vorba de acelas Dumnezeu...Aprofundand cunoasterea religiei in care te-ai nascut realizezi ca nimic nu este intamplator.Vorbesc de sfintii adevarati...Sunt atatea argumente din care reiese "buna credinta"...In intimitate credinta iti ofera cumpatul;ceea ce este cel mai important lucru in existenta noastra.,indiferent ce sold ai in banca...Confundati credinta cu biserica...Biserica este o institutie sociala.Subiectul pe care il propune este Dumnezeu...Una dintre explicatiile starii negre in care se zbate societatea noastra este este lipsa de cultura religioasa in randurile populatiei....Dupa 50 de ani de comunism...Hotii,mincinosii,alergatori fara pauza dupa galbeni...,de sus pana jos...

Dle. Vasile : La Multi Ani !

camioneros,asta a si spus : ca este un singur Dumnezeu ! iar eu chiar am spus ca nu intimplator ne-am nascut acum si aici si ortodocsi !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 12:01

De la: camioneros70, la data 2009-12-31 12:09:44am lucrat ceva ani in Israel -iudaism
la fel...................in italia - catolici
m-am nascut si traiesc in Romania- ortodocsi...
Facand o analiza , a ceea ce am vazut si trait la viata mea , trag concluzia , ca religia asta , de vrem s-o mai si prerdam in scoli , e asa ceva de satpanit gloatele , ca daca le scapam din mana , ajungem iar ca in sodoma si gomora...ca parca stie cineva care a trait vremurile alea....?
Religiile astea multe de pe pamant , toate , dar toate , au un numitor comun : DUMNEZEU !!
Oare , suntem noi vrednici , macar sa-i pomenim numele , ne vom ridica noi vreodata la rangul asta de ai pronunta macar numele??? Ne chinuim sa traducem , sa interpretam...bla .bla ...si nu vedem ceva ce este evident....Toti , pamanteni si extra , vorbim de acelasi Dumnezeu - atotstapanitorul nostru si al Universului !
Stiu ca acum toti preotii o sa ma huleasca , da` cainii latra ursu` trece ...Le reamintesc tutror crestinilor ca vaticanul a recunoscut ca exista viata extraterestra !!!! Dragi credinciosi , mai vreti ceva ????? Pai asta echivaleaza cu acuzatia de inalta tradare , cum tu biserica sa hulesti in halul asta si sa arunci la gunoi secole de teze si teorii religioase. Vrednicii nostrii preoti , nu le-am auzit pliscul la comentariile vaticanului....sau aia sunt altceva??...
Ptr. mine , singura religie in viata , este DUMNEZEU , si atat.................
PEACE BROTHER`S, ....PEACE!!!

... mult simabilosul red lorry , atacă subiiectul retrospectiv, bravo dom-le !...

Observ ca mnătăluță ce cam articulezi nehotărât, poi ce faci ?...

Ori e laie ori bălae, ori există ori nu !,,,că doar nu stăm să mai analizăm acum după 2 ani acel comunicat al Vaticanului făcut de către însuși Jose Gabriel Funes directorul Observatorului de la Vatican.

Găboanțo, n-am smotocit noi acel pamflet oficial-religios prin care luminățiile lor ne spuneau că " 'Extraterestrul este fratele meu" ?...

Stimabilosu' red lorry , ATENȚIE !...SCOALA, te pregătește pentru VIAȚĂ !...RELIGIA, te pregătește pentru MOARTE ( ceea ce n-a reușit nimeni să ne spună până-n prezent, ete faptul că ; nu se știe dacă a și reușit cineva să susțină acest examen apoi să mai obțină și-o diplomă de excelență necesară trecerii marelui prag către eternitate)

"Mon cheriților", a mixa religia cu știința în sistemul de învățământ, nu faceți altceva decât a produce pe bandă rulantă generații întregi de hermafrodiți intelectuali.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 16:24

De la: mytcor, la data 2010-01-03 12:01:35
De la: camioneros70, la data 2009-12-31 12:09:44am lucrat ceva ani in Israel -iudaism
la fel...................in italia - catolici
m-am nascut si traiesc in Romania- ortodocsi...
Facand o analiza , a ceea ce am vazut si trait la viata mea , trag concluzia , ca religia asta , de vrem s-o mai si prerdam in scoli , e asa ceva de satpanit gloatele , ca daca le scapam din mana , ajungem iar ca in sodoma si gomora...ca parca stie cineva care a trait vremurile alea....?
Religiile astea multe de pe pamant , toate , dar toate , au un numitor comun : DUMNEZEU !!
Oare , suntem noi vrednici , macar sa-i pomenim numele , ne vom ridica noi vreodata la rangul asta de ai pronunta macar numele??? Ne chinuim sa traducem , sa interpretam...bla .bla ...si nu vedem ceva ce este evident....Toti , pamanteni si extra , vorbim de acelasi Dumnezeu - atotstapanitorul nostru si al Universului !
Stiu ca acum toti preotii o sa ma huleasca , da` cainii latra ursu` trece ...Le reamintesc tutror crestinilor ca vaticanul a recunoscut ca exista viata extraterestra !!!! Dragi credinciosi , mai vreti ceva ????? Pai asta echivaleaza cu acuzatia de inalta tradare , cum tu biserica sa hulesti in halul asta si sa arunci la gunoi secole de teze si teorii religioase. Vrednicii nostrii preoti , nu le-am auzit pliscul la comentariile vaticanului....sau aia sunt altceva??...
Ptr. mine , singura religie in viata , este DUMNEZEU , si atat.................
PEACE BROTHER`S, ....PEACE!!!

... mult simabilosul red lorry , atacă subiiectul retrospectiv, bravo dom-le !...

Observ ca mnătăluță ce cam articulezi nehotărât, poi ce faci ?...

Ori e laie ori bălae, ori există ori nu !,,,că doar nu stăm să mai analizăm acum după 2 ani acel comunicat al Vaticanului făcut de către însuși Jose Gabriel Funes directorul Observatorului de la Vatican.

Găboanțo, n-am smotocit noi acel pamflet oficial-religios prin care luminățiile lor ne spuneau că " 'Extraterestrul este fratele meu" ?...

Stimabilosu' red lorry , ATENȚIE !...SCOALA, te pregătește pentru VIAȚĂ !...RELIGIA, te pregătește pentru MOARTE ( ceea ce n-a reușit nimeni să ne spună până-n prezent, ete faptul că ; nu se știe dacă a și reușit cineva să susțină acest examen apoi să mai obțină și-o diplomă de excelență necesară trecerii marelui prag către eternitate)

"Mon cheriților", a mixa religia cu știința în sistemul de învățământ, nu faceți altceva decât a produce pe bandă rulantă generații întregi de hermafrodiți intelectuali.

din pacate , maestre de moarte nimeni nu va scapa....e sigur..cu totii vom muri !!!
da..e adevarat religia ne pregateste pentru marea trecere..si e singura care face acest lucru...restul materiilor ne pregatesc doar pentru viata asta in care suntem doar tarana....
fara religie vom trece in lumea cealalta complet nepregatiti...
asculta cantarea asta si ia aminte la versurile ei...www.crestinortodox.ro/cantari-bisericesti/a2113-camara-ta-mantui... ne da toacmai acea haina de care avem neioe pentru a ne infatisa in fata lui dumnezeu...
deh...un om care a uitat de religie vede in moarte doar un eveniment care se intampla mereu altuia...asa cum probabil o vezi si tu !!!....vai cat de tare se inseala....va veni un timp cand si sufletul tau se va cere de la tine si atunci...cu ce vei mai ramane?....unde va fii toata faima dobandita pe pamant?...crezi ca te va urma in mormant?...unde vor fii averile?....unde vor fii toate cunostiintele dobandite?...vor ramane cu toate aici , in aceasta lume si nu te vor mai putea ajuta cu nimic....
singurul lucru pe care il vei lua cu tine vor fii faptele bune...
asa ca...toti cei care militeaza pentru interzicerea religiei ar trebuie sa se gandeasca de 2 ori...si asta nu ti-o spune o fata fara scoala....

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 16:27

mytcor..sa-ti mai adaug ceva...religia te pregateste si pentru viata...aminteste-ti cele 10 porunci in permanenta...aminteste-ti ca trebuie sa-l iubesti pe dumnezeu din toata inima ta , iar pe aproapele tau ca pe tine insuti ...aminteste-ti ca atunci cand cineva te loveste trebuie sa-i intorci si obrazul celalalt...si nu uita ca iisus hristos a murit pe cruce si pentru tine...ca sa te poti mantui...

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 00:46

De la: ioanna_dark, la data 2010-01-03 16:27:55mytcor..sa-ti mai adaug ceva...religia te pregateste si pentru viata...aminteste-ti cele 10 porunci in permanenta...aminteste-ti ca trebuie sa-l iubesti pe dumnezeu din toata inima ta , iar pe aproapele tau ca pe tine insuti ...aminteste-ti ca atunci cand cineva te loveste trebuie sa-i intorci si obrazul celalalt...si nu uita ca iisus hristos a murit pe cruce si pentru tine...ca sa te poti mantui...
Ioana, doua din cele zece porunci ale lui ... Cel Ce Este ... suna cam asa :
"Eu sunt Domnul, Dumnezeul tău."
"Să nu ai alți dumnezei afară de mine. Să nu-ți faci chip cioplit, nici vreo înfățișare a lucrurilor care sunt sus în ceruri, sau jos pe pământ, sau în apele mai de jos decât pământul. Să nu te închini înaintea lor și să nu le slujești."

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 03:04

De la: Dorinel, la data 2010-01-04 00:46:39
De la: ioanna_dark, la data 2010-01-03 16:27:55mytcor..sa-ti mai adaug ceva...religia te pregateste si pentru viata...aminteste-ti cele 10 porunci in permanenta...aminteste-ti ca trebuie sa-l iubesti pe dumnezeu din toata inima ta , iar pe aproapele tau ca pe tine insuti ...aminteste-ti ca atunci cand cineva te loveste trebuie sa-i intorci si obrazul celalalt...si nu uita ca iisus hristos a murit pe cruce si pentru tine...ca sa te poti mantui...
Ioana, doua din cele zece porunci ale lui ... Cel Ce Este ... suna cam asa :
"Eu sunt Domnul, Dumnezeul tău."
"Să nu ai alți dumnezei afară de mine. Să nu-ți faci chip cioplit, nici vreo înfățișare a lucrurilor care sunt sus în ceruri, sau jos pe pământ, sau în apele mai de jos decât pământul. Să nu te închini înaintea lor și să nu le slujești."

Holy Moly brother ...si subscriu

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 03:13

Si pentru ioana d`arc a crestinatatii contemporane : Eu nu hulesc , ma cultiv...caci sunt prost de bubui ...si cand o veni aia cu coasa , o sa zica :" Halt !! Asta nu, ca ne explodeaza , dracu` Raiu`...lasati-l aici !! " De-aia , ma cultiv si tine cont , eu cand a predat profa` -fotosinteza - am lipsit la lectia aia , si-ti dai seama ce greu imi e acuma...?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 06:00

Intr-adevar religiile sint ptr pregatirea plecarii. Dar si intrarea in viata, botez, casatorie.
Parca dacii aveau cultul nemuririi. In privinta asta ne luau.
Exista macar cineva pe acest forum sa fii infruntat moartea in fata. Cea din partea oamenilor sau vreo boala. Sau din partea naturii.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 06:07

De la: nastasemihail, la data 2010-01-04 06:00:24Intr-adevar religiile sint ptr pregatirea plecarii. Dar si intrarea in viata, botez, casatorie.
Exista macar cineva pe acest forum sa fii infruntat moartea in fata. Cea din partea oamenilor sau vreo boala. Sau din partea naturii.

Exista cativa - 21 decembrie 1989. Exista lucruri mai importante decat viata.

Nu trageti in pianist!
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 07:14

De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-04 06:07:07
De la: nastasemihail, la data 2010-01-04 06:00:24Intr-adevar religiile sint ptr pregatirea plecarii. Dar si intrarea in viata, botez, casatorie.

Tu. Ai infruntat.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 09:28

De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-04 06:07:07

Ioan 8 ,32. Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.
9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 23:27

The,
Care este credinta adevarata ?
------------
Credinta adevarata se gaseste in Biblie nu in Istoria religiilor.Biserica adevarata este Biserica care implineste toate cele zece porunci si credinta lui Isus.Apocalipsa 14/12

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 23:32

De la: 9am121159, la data 2010-01-30 23:27:31The,
------------
Credinta adevarata se gaseste in Biblie nu in Istoria religiilor.Biserica adevarata este Biserica care implineste toate cele zece porunci si credinta lui Isus.Apocalipsa 14/12
cine,unde,cand si cum,te va potoli vreodata??? zi bre doamna de cat ai nevoie si facem cheta

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 23:43

Sant de acord sa se predea religia in scoli,sa se faca cursuri cu toata omenirea dar dupa Biblie, caci Biblia este citita in toate bisericile. Sa se scoata din scoli icoanele, statuile facute de maini omenesti numite in Apocalipsa 9/20 demoni.Biblia spune ca din pruncie sa cunosti Sfintele Scripturi.Dar sant o multime de oameni demonizati care au ca dumnezeu pantecele si nu vor ca oamenii si copii sa cunoasca adevarurile Biblice, predandu-le orice altceva in loc sa predea Biblia.Totusi Biblia spune ca pana la urma copii vor afla adevarul Biblic si parintii lor se vor rusina si rusinea lor va fi vesnica.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 23:47

florinpreda999,
The,
------------

cine,unde,cand si cum,te va potoli vreodata??? zi bre doamna de cat ai nevoie si facem cheta
-------------
Inapoia mea satana.......

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 23:50

Mooooama , Floooooriiiineee !!!!!!!!!!!!!!!! Gata !!
JUR CA TANTI TE IUBESTE !!! JUR PE BIBLIA EI , DACA MA LASA !!!

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 23:54

De la: 9am121159, la data 2010-01-30 23:47:59florinpreda999,
The,
------------

-------------
Inapoia mea satana.......

Insistati doamna ca-i baiat bun, de ce sa ramana pe calea pierzaniei?

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 20:27

De la: 9am121159, la data 2010-01-30 23:43:21Sant de acord sa se predea religia in scoli,sa se faca cursuri cu toata omenirea dar dupa Biblie, caci Biblia este citita in toate bisericile. Sa se scoata din scoli icoanele, statuile facute de maini omenesti numite in Apocalipsa 9/20 demoni.Biblia spune ca din pruncie sa cunosti Sfintele Scripturi.Dar sant o multime de oameni demonizati care au ca dumnezeu pantecele si nu vor ca oamenii si copii sa cunoasca adevarurile Biblice, predandu-le orice altceva in loc sa predea Biblia.Totusi Biblia spune ca pana la urma copii vor afla adevarul Biblic si parintii lor se vor rusina si rusinea lor va fi vesnica.

Si eu as fi de acord cu predarea religiei in scoli ,cu o conditie ,sa fie religia mea si obiectele mele de cult si cartea mea de rugaciuni ! De ce sa mi se impuna biblia ?

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 10:55

Horus,
Si eu as fi de acord cu predarea religiei in scoli ,cu o conditie ,sa fie religia mea si obiectele mele de cult si cartea mea de rugaciuni ! De ce sa mi se impuna biblia ?
---------------------
Trebuie sa cunosti Biblia ca sti ce sa faci dupa voia lui Dumnezeu si sa capeti viata in loc de moarte,adevarul in loc de minciuna si lumina in loc de intuneric, ca sa intri pe porti in cetate, ca sa nu te faci cenusa vesnica.

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 11:48

De la: 9am121159, la data 2010-02-03 10:55:36Horus,
---------------------
Trebuie sa cunosti Biblia ca sti ce sa faci dupa voia lui Dumnezeu si sa capeti viata in loc de moarte,adevarul in loc de minciuna si lumina in loc de intuneric, ca sa intri pe porti in cetate, ca sa nu te faci cenusa vesnica.

Eu agreez budismul,e o religie mai apropiata de suflet decat crestinismul,sunt adepta cultului falusului,de ce oare ,la scoala nu mi s-a permis sa-mi ""postez""si eu obiectele de cult ? Seamana a discriminare sau e frica preotilor fata de concurenta ?

july

563 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 14:00

Poti sa citesti biblia fara sa urmezi "calea " pe care iti recomanda.Doar asa, pt. cultura ta, exact ca orice alta carte.
De aceea sunt de acord si cu predare religiei in scoli...dar nu dogma....Nu strica !

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 17:51

De la: july, la data 2010-02-05 14:00:39Poti sa citesti biblia fara sa urmezi "calea " pe care iti recomanda.Doar asa, pt. cultura ta, exact ca orice alta carte.
De aceea sunt de acord si cu predare religiei in scoli...dar nu dogma....Nu strica !

Ce inteleg copiiii aia de 7 ani despre crimele lui dumnezeu ,din vechiul testament,sau despre crimele facute in numele crestinismului !

romanstecyk

2 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 19:18

Eu am studiat religia dupa 18 ani .nu am devenit religios dar ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta.

july

563 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 17:57

karpov, eu nu m-am gandit nici o clipa sa fie citita biblia la scoala! Poti sa povestesti din ea, poti sa dai exemple. Atat.

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 18:51

CORECT ar fi sa se predea ISTORIA RELIGIILOR in paralel Cu TEORIA EVOLUTIONISMULUI ....!!!!!

Credinta fiecaruia este ceva mult prea personal ...oricum indiferent cat de multe carti cu tema religioasa citesti ...eu cred ca tot un fel de Dumnezeu personal ai adica fiecare dupa capacitatea lui de prelucrare si stocare , de evolutia personalla ,, nu in ultimul rand si de capacitatea intelectuala (cognitiva)

Dacă te uți pe o recentă statistică vei avea supriza să afli că cea mai mică rată a criminalității se constată în rândul țărilor unde majoritatea populației se declară atee. Cea mai înaltă, în rândul țărilor creștine și musulmane.

Desigur, când vorbim despre criminalitate nu ne rezumăm doar la ucis oameni. mai sunt violuri, răpiri, tâlhării, furturi, incesturi și alte qestii distractive.... Amin!

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 01:24

Gigi,
---------------
Dumnezeu spune sa ne ducem credinta pana la sfarsit,numai diavolul spune sa ne potolim.Nici pe acest topic nu pot vorbi de Dumnezeu?

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 01:31

Kaprov,
Ce inteleg copiiii aia de 7 ani despre crimele lui dumnezeu ,din vechiul testament,sau despre crimele facute in numele crestinismului !
----------------
Asa cum voi va dati mai destepti ca noi cei in varsta desi de multe ori unii nu ne ajung, asa si copii vor fi mai destepti ca voi.Ei vor intelege mai mult daca se preda Biblia fara icoana in fata.Dar sant muuuuulti care doresc sa nu afle copii adevarul.Cine muta Romania din loc daca scoateti icoanele din biserici asa cum este voia lui Dumnezeu dupa Biblie?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 01:32

De la: 9am121159, la data 2010-02-08 01:24:31Gigi,
---------------
Dumnezeu spune sa ne ducem credinta pana la sfarsit,numai diavolul spune sa ne potolim.Nici pe acest topic nu pot vorbi de Dumnezeu?
Mai bine vorbiti de sistemele de propulsie antigravitationale sau pe baza de dislocare a spatiului. Sau noile materiale inteligente, care nici eu nu le stiu. Sau despre acumularea cunostintelor prin...divinitate direct. Fara efort.
Sau despre gaurile de vierme.

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 02:38

De la: nastasemihail, la data 2010-02-08 01:32:25
De la: 9am121159, la data 2010-02-08 01:24:31Gigi,
---------------
Mai bine vorbiti de sistemele de propulsie antigravitationale sau pe baza de dislocare a spatiului. Sau noile materiale inteligente, care nici eu nu le stiu. Sau despre acumularea cunostintelor prin...divinitate direct. Fara efort.
Sau despre gaurile de vierme.

Dau un regat pentru o ...gaura de vierme ! ( Richard 3 ) !

marco

627 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 02:53

De la: Horus, la data 2010-02-03 11:48:36
De la: 9am121159, la data 2010-02-03 10:55:36Horus,
---------------------

Eu agreez budismul,e o religie mai apropiata de suflet decat crestinismul,sunt adepta cultului falusului,de ce oare ,la scoala nu mi s-a permis sa-mi ""postez""si eu obiectele de cult ? Seamana a discriminare sau e frica preotilor fata de concurenta ?

... mai curus, mai ... de ce vrei tu sa fii un defect al naturii ... e bine ca vrei sa gindesti dar multumeste-i cuiva ca te-ai nascut in romania acestor ani ... tu chiar crezi ca e un fel de joaca de-a religia altora ? ... daca te-ai fi nascut in tari catolice sau protestante si cintai de la 3 ani in corul bisericii ? ... sau daca te nasteai in tari musulmane si te rugai de cinci ori pe zi ? ... sau in tari budiste si te duceai voluntar (dar obligatoriu) 2 ani in temple ? ... ai mai fi spus ca vroiai sa cunosti religia ortodoxa ? ... cred ca trebuie sa fii multumit cu ce ai si sa cunosti mai bine ceea ce ti-ai lasat ai tai inainte de a te comporta ca un copil razgiiat de prea mult confort si pierdere de vreme ...

Pagini: << 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Religia in scoli, pro sau contra ?
Mergi la: