Info
x
Romanul s-a nascut poet
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Noiembrie 2013, ora 14:01
OM EȘTI?
de Rodica Cernea E oare doar a minții noastre-nchipuire, că suntem vii și-n astă lume hoinărim? Că stăm privi la 'naltul fără nume, și mielul, care zburdă pe câmpii? Cum pot să-mi strig îngrijorarea de-a fi o umbră rătăcitoare printre vii? Cum pot iubi, de sunt un gând, ori fum printre stihii? Cum pot s-aud, când lemnu-n foc trosnește, cum pot să văd urgia iernii, când eu sunt doar poveste? Cum pot citi în stele, de am orbite goale și cum s-ascult urgia durerilor astrale? Cum să strivesc sub talpă doar veștedele frunze, cum să-mi sărut copiii, dacă mi-e gura fără buze, cum să scriu serenade, fără arcuș și lună și cum să-mi aud gândul și marea, în furtună? Unde-aș putea găsi răspunsuri, la toate ce am întrebat, cum să devin ființă, să am un vis înaripat și-o inimă în corp nevinovat! Răspunde-mi de ai putere și om ești, cu adevărat!
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2013, ora 10:47
Prin colbul vremii
Noapte-mi plânge peste gene stelele strivind ușor, timpul trece mut, alene peste toate-i trecător. Pasul meu străbate firea orologii au tăcut, unde-i Doamne mănăstirea unde glasul să-ți ascult? Ce e viața Doamne, ce-i? Un ulcior din care bei vinuri dulci, amăgitoare să tot uit a mea cărare? Să nu-mi pot umbra a șterge din noianul umbrelor, să nu pot prin colb a merge ori prin unda apelor? Să nu pot trăi cuminte, să nu pot muri ușor, să-mi aleg cu luare-aminte visele ce nu mă dor? Colbul vremii urme-astupă și-al meu foc mistuitor dar adesea el irupă tot mai viu, dogoritor! Adu-mi Doamne ploaie deasă și alungă-mi gând nebun, îmi doresc să fiu acasă și nicicum să mă răzbun! Ce îmi lasă-n mână timpul după trecerea-i fugară; e doar colb, e doar nisipul ce-n clepsidră-ncet coboară! RODICA CERNEA 03.08.2012 Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2013, ora 20:50
Ploaie de toamnă!
Hohotește cerul peste-un trup nătâng slobozindu-și lacrimi, visele îmi frâng! Năluci vii, fuioare din pământ țășnesc totul împresoară, ce e viu, strivesc! Pământul mustește, ploaie sunt și eu de tălpi îți lipește, părți din trupul meu! Lut zălud doar oale vei fi tot mereu, transformat în cioburi de sărutu-mi greu! Ploile de toamnă, vise-agonizânde doar printre morminte se mai pot ascunde! de Rodica Cernea Raporteaza abuz de limbaj
|
|
sunt_al_naibii 3127 mesaje Membru din: 7/08/2010 |
Postat pe: 10 Noiembrie 2013, ora 10:35
îngeri și pietre
noaptea aceasta mă vor înghiți vrăbiile toate așa colorate în cioburi verzi și cuvinte nespuse la cina de taină prima dinspre ziua de ieri noaptea aceasta iubito seamănă cu masca pe care ți-am cumpărat-o din târgul de iluzii polare eu eram pinguin tu urs alb și-mpărțeam visul din centrul pământului în mâneci cu ultima uitare hai nu plânge vopsește-ți sufletul cu cerneala fluturilor mei noaptea aceasta nu știu să fluier iubito ***** noaptea asta îmi scriu blestemul pe lună leg vântul cu ce mi-a rămas din pământ rup cămașa stăpână pe lumânările arse sufletului îi cresc spre iad cărare și-i smulg din spate crucea legată cu părul meu lung noaptea asta ascult respirația păsărilor le dau privirea pictată pe sârma prea moale schimb nemurirea cu o pereche de lacrimi îmi dezbrac cerul de trup și-arunc plasa din gloanțe libelule și mare noaptea asta voi ieși din ultimul cuvânt vorbind în somn despre lupi fluturi și-n zori pe un cal alb singuratic voi țese aer prin spumă de val iubiri și cătușe din muguri noaptea asta pe-o bancă din stele două pietre cu tâmplele albe vor petrece umbrele iar eu voi învăța să fluier depărtarea - urcată în trenul cu îngeri greieri și iele... Ileana Popescu Bâldea Raporteaza abuz de limbaj
Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor
mistico-religioase sălbatice pot ajunge la
inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevăratului Dumnezeu--------"Dragostea infinită este singurul ADEVĂR ... orice altceva este o iluzie."
- David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
|
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2013, ora 15:32
IMPOZITE ȘI TAXE
Adrian Păunescu De ce nu puneți și pe râs impozit Și birul progresiv pe sărăcie ? De ce nu puneți taxe pe-ntuneric ? Impozitați și vântul ce adie ! Ar fi păcat să ezitați în crima De-a confisca și sângele din vine, Continuați prăpădul cu ardoare Și răul ce vă face-atât de bine ! Taxați iubirea, somnul, nostalgia, Penumbra, deznădejdea și oftatul Și unghiile care cresc într-una, Distrugeți tot, de-a lungul și de-a latul. Nu-i logic să nu puneți niște biruri, Pe nou născuți, ce nu știu cum îi cheamă, Lucrați neiertător și echitabil, Impozitați și laptele de mamă. Dar ce fiscalitate este aia Din care nu se fură-ntreaga pâine Acestui neam ce și-a luat maidanul De-a nu trăi în lesă ca un câine ? Taxați sever și strângerea de mână ! Impozitați total telepatia ! Luați atâtea piei câte vă place Și desființați prin taxe România ! Ce e complicitatea asta bleagă Cu sărăntocii și dezmoșteniții ? Tot au și ei ceva să dea ca taxă, Treziți-le revolte și ambiții ! Voi nu vedeți că omul mai respiră ? Cât amânați sentința capitală ? Loviți la oase nația întreagă, Înduioșarea e un fel de boală. Adăugați impozite și taxe Pe taxe și impozite, cuminte, Impozitați și lacrima și ploaia ! Taxați adânc și morții din morminte ! Impozite pe floarea dăruită, Impozite pe cald, ca și pe rece, Impozite pe rouă și pe lună, Impozite pe notele de 10. Cafeaua, ceaiul, apa de fântână, Fereastra, ușa, merită accize Când, cu o poftă tragică, Guvernul Îi dă un nou impuls acestei crize. Impozite și taxe pe cuvinte, Dar biruri pe ecou și pe tăcere, A jupui poporul este nobil, Când nu-i mai lași nici dreptul să mai spere. Hei, Românie, parcă răstignită, Degeaba vrem să te-ntrebăm "Quo vadis ?", Nici să trăim aici, nu-i cu putință Nici să murim acum nu mai e gratis. La luptă împotriva tuturora, Într-un neomenesc război promiscuu, Trăiască lanțul ce ne intră-n oase! Trăiască Taxa, Jaful, Moartea, Fiscul ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Noiembrie 2013, ora 15:41
Aici isi pun userii forumului poeziile lor personale, creatiile lor.
Nu poeziile celor consacrati. Respectivii consacrati sint destul promovati peste tot. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2013, ora 15:58
De la: nastasemihail, la data 2013-11-10 15:41:34Aici isi pun userii forumului poeziile lor personale, creatiile lor. ce spui tu...straine...
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Noiembrie 2013, ora 19:02
Bambi.
Fulgi mari si rari plutesc parasind cerul, Ici colo cate-un nor acopera zenitul, Culoarea ruginie ce domina eterul, Paleste cand din ceruri coboara asfintitul. O pata abia zarita se misca prin tufisuri, Iteste o codita si-un umed botisor, E-un pui de caprioara iesit din ascunzisuri sa-si potoleasca setea la margini de izvor. Aha frumoasa mica,stai sa te iau la ochi, Viata-i iarasi pentru mine roza. Te-am nimerit,nu-mi fie de deochi, Cred ca am tras...cea mai frumoasa poza..
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Noiembrie 2013, ora 19:17
De la: giovausaro, la data 2013-11-13 19:02:32Bambi.pfuuuuuuuuuu..... ce m-ai speriat!!!! Dar bine ca s-a terminat cu happy end.
Daniela
|
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Noiembrie 2013, ora 22:46
De la: daniela_, la data 2013-11-13 19:17:46De la: giovausaro, la data 2013-11-13 19:02:32Bambi.pfuuuuuuuuuu..... ce m-ai speriat!!!! Mda... a aparut si azi...Creda ca am sa cumpar o camera cu sensor de miscare...
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2013, ora 11:08
inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevăratului Dumnezeu--------"Dragostea infinită este singurul ADEVĂR ... orice altceva este o iluzie."
- David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
|
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2013, ora 12:12
Ramâi așa
Incertitudine de-o clipă Revarsă-mi-te-n dimineață Și fă cu trupul meu risipă Incertitudine de-o viață Mai minte-mă cu o scânteie Spunându-mi că-i lumina-n flux Rămâi așa cum ești, femeie Incertitudine de lux. IACOB VOICHITONIU Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Noiembrie 2013, ora 12:17
De la: giovausaro, la data 2013-11-13 19:02:32Bambi. Vanatorul de imagini...fain ai creat scena!
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2013, ora 12:43
ACULIN TANASEUn virtuoz al Epigramei Elegante
LORDULUI DIN MINE Fiindcă sunt un tip bonom, Îmi crapă-obrazul de rușine Când mă apropii de un om Și mă indepartez de mine! UNUI PSEUDOCRITIC DE EPIGRAMĂ CĂ NE TRAGEM TĂRTĂCUȚA DIN MAIMUȚĂ, ȘTIE-ORICINE, ÎNSĂ EU URASC MAIMUȚA, CĂ NU S-A RETRAS DIN TINE !!! Moto 1 Mărgăritarele în mâna unui prost Nu pot avea și nici nu au valoare, De-aceea sunt convins că n-are nici un rost Să oferim la proști mărgăritare!(Mihai Antonescu) Moto 2 Omul care nu pricepe gluma nu e serios, e trist sau imbecil, când nu e și trist și imbecil.(Al.O.Teodoreanu - Pastorel) POETULUI MIRCEA DINESCU E drept că o mai faci de oaie, Dar eu, ca semn că te iubesc, Ți-am construit vreo trei butoaie Din doagele care-ți lipsesc ! UNUI NABAB SĂRAC...(cu duhul!) (umor negru...sub unghie)Din artă ar gusta puțin, Că nu-i persoană oarecare, De n-ar fi, bietul, foarte PLIN... De GOLUL care-l face MARE ! ODĂ NEGHIOBILOR Din capetele lor pătrate Mai mulți zidiră o cetate Și-i o plăcere să constați Toți pafariștii incuiati ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2013, ora 12:53
ACULIN TANASE LAȘULUI DIN MINE Doar pentru-o vorbă de ocară O-mpinse un vecin pe scară; Pe mine, care văd și tac, Mă trage ața în copac...! UNEI DOCTORIȚE FOARTE SEXY Văd ca știe leacuri multe După ani și ani de școală, Că, de mergi să te consulte, Ea mai rău te bagă-n boală! UNEI ECONOMISTE (FINANȚISTE) Era studentă fără fumuri Și-avea mereu iubiți fideli, Iar de atunci e tot pe drumuri, Ca s-a-ncurcat în socoteli! POETEI CLARA MARGINEANU Cum poeta nu-i boccie, Rezolvarea-o văd așa: Să mai pună-n poezie Și din frumusețea sa ! SOACRA ȘI BILIARDUL Soacra cred că-i pedofila: Spune la puștimea toată Ca ar fi interesată Și DE...BILA ! Prietenului meu, poetul George Bocsa,OCHELARII DE SOARE Tu îi porti și stând pe vine Și pe ploaie și pe nor, Că se vede mult mai bine... Bezna din interior ! SOȚIE ARDELEANCĂ Ea cu soțu-i delicată: Tace, șade cum o pui, N-o țîpat decât o dată Vreo cinci oale-n capu lui ! UNUI POET INVIDIOS ȘI TURBULENT Talentul tău peste masură, Prin care-n vârf ai vrea s-ajungi, E-acela că, la băutură, Îți cresc urechile prea lungi! INSCRIPȚIE PE O PIATRĂ... După moarte, asta-i viață: N-am un vierme în sicriu... (Fiindcă m-au mâncat de viu Viermii de la suprafață !!!) EPIGONILOR ...și după noi Potopul!- urlă unii (o vorbă ce cutremură și cerul ! ) Da-mi place foarte mult ce vor nebunii, Că, poate-o să le spele caracterul !!! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2013, ora 12:58
Iacob VOICHITONIU RELIGIE ÎN ROCHIE DE SEARĂ Ajută-mă să construiesc grădini De greul genei tale suspendate Și te vor face zeii mei păgâni Părtașă la un mare jaf de crini Când se întorc învinșii în cetate Ajută-mă să-nvăț poemul scris De chipul tău pe-un orizont de ceară Când mor melancolii în cîmp deschis Și te proclam la margine de vis Religie în rochie de seară Ajută-mă să trec prin luna mai Neumilit de-atâta frumusețe În faetonul tău cu zece cai Și jur că am să-ți cumpăr din Versailles Un trandafir și-un titlu de noblețe Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2013, ora 13:01
IACOB VOICHITONIU
VIS CU MĂRIOARA DE LA GORJ Ia, la neica, doi-trei zloți... Se făcea că mă iubeai de viu Domnișoară de la Târgu Jiu Și nu mă puteau apăra Îngerii de frumusețea ta Că-i ducea de-a valma în ispită Bluza ta de pânză prea topită. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 939 mesaje Membru din: 4/11/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Noiembrie 2013, ora 22:54
De la: sunt_al_naibii, la data 2013-11-16 13:01:29IACOB VOICHITONIU Ce mai vis la Voichitoniu! Se facea că are zloți ca să-i dea la Mărioara de la Gorj, in toată seara, strecurându-i in...bluză să-l poată iubi de viu, (Mărioara de la Jiu) fiindcă el se visa mort. Și împins ca un resort, Voichitoniu indrăzneț îi privi bluza semeț, transparentă și topită care-l duse in ispită pe poetul visător, drept în lumea viselor. Raporteaza abuz de limbaj
Omul fericit este acela care stăpânește și munca, și dragostea.-Sigmund Freud
Stai departe de oamenii care îți micșorează ambiția. Oamenii mici întotdeauna fac asta. Cei cu adevărat mari te fac să te simți că și tu poți deveni mare.-Mark Twain
|
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2013, ora 08:34
De la: sunt_al_naibii, la data 2013-11-16 12:58:52
|
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2013, ora 11:33
as dori si io o parere despre aceasta ....poezie...
s-ar putea ca io sa nu ma pricep sau sa nu inteleg....ce gen de poezie reprezinta.... Floare de Greata poezie de dragoste de CARMEN CADUC Am sufletul chiabur suflat in sticla De geam,oglindind targa in odai Strangandu-se-n jur pulime,explodand ca o broasca Cand becul pusca-n teste calde,moi. Ma uit pe-un sir,carlig in abator sa ma-agate, Din spatiul gropar,am doar junghiuri tablou, Ce strapung,curge sange timid,se scurge-n canalizare,mate Si trup ma impung,sunt eu in ghetou. E cald inauntru,ma ucid embolic De picurii cianurii din ploaia de afara, Chioras stand pe coaie jidan alcoolic, Visand obuz umbland pe strada. Tresar incordat de gloante fara foc, Ca s-a stins galbejind cand fierea moare Si brisca e-o sabie ce taie alb din loc in loc, Buzele-mi arse,c-o greata paloare. M-agat cu retina de balustrada, Grohaind absorbit de groapa fina de voma, C-un ranjet inclestat,carismatic,crap teasta de copila Scurgandu-se creieri prin tampla,ca barda se-ncanta. publicata in 2013-11-08 Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2013, ora 11:36
De la: _Ingrid, la data 2013-11-18 08:34:30De la: sunt_al_naibii, la data 2013-11-16 12:58:52 vrei un autograf de la autor....???
|
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2013, ora 11:45
Poezie de abator...ciudat, Carmen ar fi nume de femeie.
Mie imi displace total, numai pentru ca ai cerut parerea am citit-o pe toata. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2013, ora 11:47
De la: Fl_Orion999, la data 2013-11-18 11:36:08De la: _Ingrid, la data 2013-11-18 08:34:30De la: sunt_al_naibii, la data 2013-11-16 12:58:52 Da, asta imi place foarte mult! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2013, ora 11:47
De la: _Ingrid, la data 2013-11-18 11:45:46Poezie de abator...ciudat, Carmen ar fi nume de femeie. culmea-i ca respectiva a incadrat-o la ,,poezie de dragoste''....aici aveam io dubii... credeam ca stau io prost cu intelesul a ce inseamna dragostea.... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2013, ora 11:49
De la: _Ingrid, la data 2013-11-18 11:47:05De la: Fl_Orion999, la data 2013-11-18 11:36:08De la: _Ingrid, la data 2013-11-18 08:34:30De la: sunt_al_naibii, la data 2013-11-16 12:58:52 iacob voichitoniu este prietenul meu de 22 de ani....e fost jurnalist la defunctul,,infractorul'' ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Corina_Petre_1 428 mesaje Membru din: 28/01/2013 |
Postat pe: 18 Noiembrie 2013, ora 12:08
N-am să vă spun ... - Zaharia Stancu
N-am să vă spun pe cine-am iubit, dar am iubit, N-am să vă spun pe cine iubesc, dar iubesc. Când bate vântul peste deltă, trestiile Lin se leagănă, vii se leagănă, vii foșnesc. N-am să vă spun pe cine aștept, dar aștept. Inima n-are aripi, dar deseori zboară. Toate cântecele lumii, toate, s-o știți, Încap într-un flaut, într-o vioară, Cerul n-are margini, stelele au, Miez și margini de foc are și soarele. Vântul de seară mi-a spus c-o să moară Dac-o să-i rupeți în drum picioarele. Ce să fac, dudule? Încotro s-o apuc? Mă strigă din patru părți zările. Munții cu păduri cu tot mor sufocați Și-n curând o să moară sufocate și mările. N-am să vă spun pe cine-am iubit, dar am iubit, N-am să vă spun pe cine iubesc, dar iubesc, Crângurile sunt pline de flori și de iarbă Și de arbori plăpânzi care cresc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 939 mesaje Membru din: 4/11/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Noiembrie 2013, ora 17:10
De la: sunt_al_naibii, la data 2013-11-16 12:58:52 Mi se pare cea mai frumumoasă dintre ultimele postări. Ruptă dintr-o mie și una de nopți. Raporteaza abuz de limbaj
Omul fericit este acela care stăpânește și munca, și dragostea.-Sigmund Freud
Stai departe de oamenii care îți micșorează ambiția. Oamenii mici întotdeauna fac asta. Cei cu adevărat mari te fac să te simți că și tu poți deveni mare.-Mark Twain
|
|
Fosta membra 9am.ro 3068 mesaje Membru din: 30/04/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Noiembrie 2013, ora 18:26
De la: mili, la data 2013-11-18 17:10:08De la: sunt_al_naibii, la data 2013-11-16 12:58:52 Nu ma mai satur citind.
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2013, ora 18:33
De la: Fl_Orion999, la data 2013-11-18 11:47:48De la: _Ingrid, la data 2013-11-18 11:45:46Poezie de abator...ciudat, Carmen ar fi nume de femeie. O fi, daca zice autoarea...eu nu am putut trece peste imaginile de abator...care numai la dragoste nu ma trimeteau...si daca ar fi Saxonul pe aici ar spune clar ce reactii are ,,dragostea" lui la asa imagini. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Noiembrie 2013, ora 22:53
De la: Corina_Petre_1, la data 2013-11-18 12:08:57N-am să vă spun ... - Zaharia Stancu
Daniela
|
|
|
|