Info
x
Romanul s-a nascut poet
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Noiembrie 2013, ora 14:01
OM E�TI?
de Rodica Cernea E oare doar a min�ii noastre-nchipuire, c� suntem vii �i-n ast� lume hoin�rim? C� st�m privi la 'naltul f�r� nume, �i mielul, care zburd� pe c�mpii? Cum pot s�-mi strig �ngrijorarea de-a fi o umbr� r�t�citoare printre vii? Cum pot iubi, de sunt un g�nd, ori fum printre stihii? Cum pot s-aud, c�nd lemnu-n foc trosne�te, cum pot s� v�d urgia iernii, c�nd eu sunt doar poveste? Cum pot citi �n stele, de am orbite goale �i cum s-ascult urgia durerilor astrale? Cum s� strivesc sub talp� doar ve�tedele frunze, cum s�-mi s�rut copiii, dac� mi-e gura f�r� buze, cum s� scriu serenade, f�r� arcu� �i lun� �i cum s�-mi aud g�ndul �i marea, �n furtun�? Unde-a� putea g�si r�spunsuri, la toate ce am �ntrebat, cum s� devin fiin��, s� am un vis �naripat �i-o inim� �n corp nevinovat! R�spunde-mi de ai putere �i om e�ti, cu adev�rat!
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2013, ora 10:47
Prin colbul vremii
Noapte-mi pl�nge peste gene stelele strivind u�or, timpul trece mut, alene peste toate-i trec�tor. Pasul meu str�bate firea orologii au t�cut, unde-i Doamne m�n�stirea unde glasul s�-�i ascult? Ce e via�a Doamne, ce-i? Un ulcior din care bei vinuri dulci, am�gitoare s� tot uit a mea c�rare? S� nu-mi pot umbra a �terge din noianul umbrelor, s� nu pot prin colb a merge ori prin unda apelor? S� nu pot tr�i cuminte, s� nu pot muri u�or, s�-mi aleg cu luare-aminte visele ce nu m� dor? Colbul vremii urme-astup� �i-al meu foc mistuitor dar adesea el irup� tot mai viu, dogoritor! Adu-mi Doamne ploaie deas� �i alung�-mi g�nd nebun, �mi doresc s� fiu acas� �i nicicum s� m� r�zbun! Ce �mi las�-n m�n� timpul dup� trecerea-i fugar�; e doar colb, e doar nisipul ce-n clepsidr�-ncet coboar�! RODICA CERNEA 03.08.2012 Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2013, ora 20:50
Ploaie de toamn�!
Hohote�te cerul peste-un trup n�t�ng slobozindu-�i lacrimi, visele �mi fr�ng! N�luci vii, fuioare din p�m�nt ��nesc totul �mpresoar�, ce e viu, strivesc! P�m�ntul muste�te, ploaie sunt �i eu de t�lpi ��i lipe�te, p�r�i din trupul meu! Lut z�lud doar oale vei fi tot mereu, transformat �n cioburi de s�rutu-mi greu! Ploile de toamn�, vise-agoniz�nde doar printre morminte se mai pot ascunde! de Rodica Cernea Raporteaza abuz de limbaj
|
|
sunt_al_naibii 3127 mesaje Membru din: 7/08/2010 |
Postat pe: 10 Noiembrie 2013, ora 10:35
�ngeri �i pietre
noaptea aceasta m� vor �nghi�i vr�biile toate a�a colorate �n cioburi verzi �i cuvinte nespuse la cina de tain� prima dinspre ziua de ieri noaptea aceasta iubito seam�n� cu masca pe care �i-am cump�rat-o din t�rgul de iluzii polare eu eram pinguin tu urs alb �i-mp�r�eam visul din centrul p�m�ntului �n m�neci cu ultima uitare hai nu pl�nge vopse�te-�i sufletul cu cerneala fluturilor mei noaptea aceasta nu �tiu s� fluier iubito ***** noaptea asta �mi scriu blestemul pe lun� leg v�ntul cu ce mi-a r�mas din p�m�nt rup c�ma�a st�p�n� pe lum�n�rile arse sufletului �i cresc spre iad c�rare �i-i smulg din spate crucea legat� cu p�rul meu lung noaptea asta ascult respira�ia p�s�rilor le dau privirea pictat� pe s�rma prea moale schimb nemurirea cu o pereche de lacrimi �mi dezbrac cerul de trup �i-arunc plasa din gloan�e libelule �i mare noaptea asta voi ie�i din ultimul cuv�nt vorbind �n somn despre lupi fluturi �i-n zori pe un cal alb singuratic voi �ese aer prin spum� de val iubiri �i c�tu�e din muguri noaptea asta pe-o banc� din stele dou� pietre cu t�mplele albe vor petrece umbrele iar eu voi �nv��a s� fluier dep�rtarea - urcat� �n trenul cu �ngeri greieri �i iele... Ileana Popescu B�ldea Raporteaza abuz de limbaj
Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor
mistico-religioase s�lbatice pot ajunge la
inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adev�ratului Dumnezeu--------"Dragostea infinit� este singurul ADEV�R ... orice altceva este o iluzie."
- David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
|
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2013, ora 15:32
IMPOZITE �I TAXE
Adrian P�unescu De ce nu pune�i �i pe r�s impozit �i birul progresiv pe s�r�cie ? De ce nu pune�i taxe pe-ntuneric ? Impozita�i �i v�ntul ce adie ! Ar fi p�cat s� ezita�i �n crima De-a confisca �i s�ngele din vine, Continua�i pr�p�dul cu ardoare �i r�ul ce v� face-at�t de bine ! Taxa�i iubirea, somnul, nostalgia, Penumbra, dezn�dejdea �i oftatul �i unghiile care cresc �ntr-una, Distruge�i tot, de-a lungul �i de-a latul. Nu-i logic s� nu pune�i ni�te biruri, Pe nou n�scu�i, ce nu �tiu cum �i cheam�, Lucra�i neiert�tor �i echitabil, Impozita�i �i laptele de mam�. Dar ce fiscalitate este aia Din care nu se fur�-ntreaga p�ine Acestui neam ce �i-a luat maidanul De-a nu tr�i �n les� ca un c�ine ? Taxa�i sever �i str�ngerea de m�n� ! Impozita�i total telepatia ! Lua�i at�tea piei c�te v� place �i desfiin�a�i prin taxe Rom�nia ! Ce e complicitatea asta bleag� Cu s�r�ntocii �i dezmo�teni�ii ? Tot au �i ei ceva s� dea ca tax�, Trezi�i-le revolte �i ambi�ii ! Voi nu vede�i c� omul mai respir� ? C�t am�na�i sentin�a capital� ? Lovi�i la oase na�ia �ntreag�, �nduio�area e un fel de boal�. Ad�uga�i impozite �i taxe Pe taxe �i impozite, cuminte, Impozita�i �i lacrima �i ploaia ! Taxa�i ad�nc �i mor�ii din morminte ! Impozite pe floarea d�ruit�, Impozite pe cald, ca �i pe rece, Impozite pe rou� �i pe lun�, Impozite pe notele de 10. Cafeaua, ceaiul, apa de f�nt�n�, Fereastra, u�a, merit� accize C�nd, cu o poft� tragic�, Guvernul �i d� un nou impuls acestei crize. Impozite �i taxe pe cuvinte, Dar biruri pe ecou �i pe t�cere, A jupui poporul este nobil, C�nd nu-i mai la�i nici dreptul s� mai spere. Hei, Rom�nie, parc� r�stignit�, Degeaba vrem s� te-ntreb�m "Quo vadis ?", Nici s� tr�im aici, nu-i cu putin�� Nici s� murim acum nu mai e gratis. La lupt� �mpotriva tuturora, �ntr-un neomenesc r�zboi promiscuu, Tr�iasc� lan�ul ce ne intr�-n oase! Tr�iasc� Taxa, Jaful, Moartea, Fiscul ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Noiembrie 2013, ora 15:41
Aici isi pun userii forumului poeziile lor personale, creatiile lor.
Nu poeziile celor consacrati. Respectivii consacrati sint destul promovati peste tot. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2013, ora 15:58
De la: nastasemihail, la data 2013-11-10 15:41:34Aici isi pun userii forumului poeziile lor personale, creatiile lor. ce spui tu...straine...
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Noiembrie 2013, ora 19:02
Bambi.
Fulgi mari si rari plutesc parasind cerul, Ici colo cate-un nor acopera zenitul, Culoarea ruginie ce domina eterul, Paleste cand din ceruri coboara asfintitul. O pata abia zarita se misca prin tufisuri, Iteste o codita si-un umed botisor, E-un pui de caprioara iesit din ascunzisuri sa-si potoleasca setea la margini de izvor. Aha frumoasa mica,stai sa te iau la ochi, Viata-i iarasi pentru mine roza. Te-am nimerit,nu-mi fie de deochi, Cred ca am tras...cea mai frumoasa poza..
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Noiembrie 2013, ora 19:17
De la: giovausaro, la data 2013-11-13 19:02:32Bambi.pfuuuuuuuuuu..... ce m-ai speriat!!!! Dar bine ca s-a terminat cu happy end.
Daniela
|
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Noiembrie 2013, ora 22:46
De la: daniela_, la data 2013-11-13 19:17:46De la: giovausaro, la data 2013-11-13 19:02:32Bambi.pfuuuuuuuuuu..... ce m-ai speriat!!!! Mda... a aparut si azi...Creda ca am sa cumpar o camera cu sensor de miscare...
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2013, ora 11:08
inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adev�ratului Dumnezeu--------"Dragostea infinit� este singurul ADEV�R ... orice altceva este o iluzie."
- David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
|
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2013, ora 12:12
Ram�i a�a
Incertitudine de-o clip� Revars�-mi-te-n diminea�� �i f� cu trupul meu risip� Incertitudine de-o via�� Mai minte-m� cu o sc�nteie Spun�ndu-mi c�-i lumina-n flux R�m�i a�a cum e�ti, femeie Incertitudine de lux. IACOB VOICHITONIU Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Noiembrie 2013, ora 12:17
De la: giovausaro, la data 2013-11-13 19:02:32Bambi. Vanatorul de imagini...fain ai creat scena!
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2013, ora 12:43
ACULIN TANASEUn virtuoz al Epigramei Elegante
LORDULUI DIN MINE Fiindc� sunt un tip bonom, �mi crap�-obrazul de rușine C�nd m� apropii de un om �i m� indepartez de mine! UNUI PSEUDOCRITIC DE EPIGRAM� C� NE TRAGEM T�RT�CU�A DIN MAIMU��, �TIE-ORICINE, �NS� EU URASC MAIMU�A, C� NU S-A RETRAS DIN TINE !!! Moto 1 M�rg�ritarele �n m�na unui prost Nu pot avea �i nici nu au valoare, De-aceea sunt convins c� n-are nici un rost S� oferim la pro�ti m�rg�ritare!(Mihai Antonescu) Moto 2 �Omul care nu pricepe gluma nu e serios, e trist sau imbecil, c�nd nu e �i trist �i imbecil.�(Al.O.Teodoreanu - Pastorel) POETULUI MIRCEA DINESCU E drept c� o mai faci de oaie, Dar eu, ca semn c� te iubesc, �i-am construit vreo trei butoaie Din doagele care-�i lipsesc ! UNUI NABAB S�RAC...(cu duhul!) (umor negru...sub unghie)Din art� ar gusta puțin, C� nu-i persoan� oarecare, De n-ar fi, bietul, foarte PLIN... De GOLUL care-l face MARE ! OD� NEGHIOBILOR Din capetele lor p�trate Mai mul�i zidir� o cetate �i-i o pl�cere s� consta�i To�i pafari�tii incuiati ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2013, ora 12:53
ACULIN TANASE LA�ULUI DIN MINE Doar pentru-o vorb� de ocar� O-mpinse un vecin pe scar�; Pe mine, care v�d �i tac, M� trage a�a �n copac...! UNEI DOCTORI�E FOARTE SEXY V�d ca �tie leacuri multe Dup� ani �i ani de �coal�, C�, de mergi s� te consulte, Ea mai r�u te bag�-n boal�! UNEI ECONOMISTE (FINAN�ISTE) Era student� f�r� fumuri �i-avea mereu iubi�i fideli, Iar de atunci e tot pe drumuri, Ca s-a-ncurcat �n socoteli! POETEI CLARA MARGINEANU Cum poeta nu-i boccie, Rezolvarea-o v�d a�a: S� mai pun�-n poezie �i din frumuse�ea sa ! SOACRA �I BILIARDUL Soacra cred c�-i pedofila: Spune la pu�timea toat� Ca ar fi interesat� �i DE...BILA ! Prietenului meu, poetul George Bocsa,OCHELARII DE SOARE Tu �i porti �i st�nd pe vine �i pe ploaie �i pe nor, C� se vede mult mai bine... Bezna din interior ! SO�IE ARDELEANC� Ea cu so�u-i delicat�: Tace, �ade cum o pui, N-o ��pat dec�t o dat� Vreo cinci oale-n capu� lui ! UNUI POET INVIDIOS �I TURBULENT Talentul t�u peste masur�, Prin care-n v�rf ai vrea s-ajungi, E-acela c�, la b�utur�, ��i cresc urechile prea lungi! INSCRIP�IE PE O PIATR�... Dup� moarte, asta-i via��: N-am un vierme �n sicriu... (Fiindc� m-au m�ncat de viu Viermii de la suprafa�� !!!) EPIGONILOR �...�i dup� noi Potopul!��- url� unii (o vorb� ce cutremur� �i cerul ! ) Da-mi place foarte mult ce vor nebunii, C�, poate-o s� le spele caracterul !!! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2013, ora 12:58
Iacob VOICHITONIU RELIGIE �N ROCHIE DE SEAR� Ajut�-m� s� construiesc gr�dini De greul genei tale suspendate �i te vor face zeii mei p�g�ni P�rta�� la un mare jaf de crini C�nd se �ntorc �nvin�ii �n cetate Ajut�-m� s�-nv�� poemul scris De chipul t�u pe-un orizont de cear� C�nd mor melancolii �n c�mp deschis �i te proclam la margine de vis Religie �n rochie de sear� Ajut�-m� s� trec prin luna mai Neumilit de-at�ta frumuse�e �n faetonul t�u cu zece cai �i jur c� am s�-�i cump�r din Versailles Un trandafir �i-un titlu de noble�e Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2013, ora 13:01
IACOB VOICHITONIU
VIS CU M�RIOARA DE LA GORJ �Ia, la neica, doi-trei zlo�i...� Se f�cea c� m� iubeai de viu Domni�oar� de la T�rgu Jiu �i nu m� puteau ap�ra �ngerii de frumuse�ea ta C�-i ducea de-a valma �n ispit� Bluza ta de p�nz� prea topit�. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 939 mesaje Membru din: 4/11/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Noiembrie 2013, ora 22:54
De la: sunt_al_naibii, la data 2013-11-16 13:01:29IACOB VOICHITONIU Ce mai vis la Voichitoniu! Se facea c� are zlo�i ca s�-i dea la M�rioara de la Gorj, in toat� seara, strecur�ndu-i in...bluz� s�-l poat� iubi de viu, (M�rioara de la Jiu) fiindc� el se visa mort. �i �mpins ca un resort, Voichitoniu indr�zne� �i privi bluza seme�, transparent� �i topit� care-l duse in ispit� pe poetul vis�tor, drept �n lumea viselor. Raporteaza abuz de limbaj
Omul fericit este acela care st�p�ne�te �i munca, �i dragostea.-Sigmund Freud
Stai departe de oamenii care ��i mic�oreaz� ambi�ia. Oamenii mici �ntotdeauna fac asta. Cei cu adev�rat mari te fac s� te sim�i c� �i tu po�i deveni mare.-Mark Twain
|
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2013, ora 08:34
De la: sunt_al_naibii, la data 2013-11-16 12:58:52
|
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2013, ora 11:33
as dori si io o parere despre aceasta ....poezie...
s-ar putea ca io sa nu ma pricep sau sa nu inteleg....ce gen de poezie reprezinta.... Floare de Greata poezie de dragoste de CARMEN CADUC Am sufletul chiabur suflat in sticla De geam,oglindind targa in odai Strangandu-se-n jur pulime,explodand ca o broasca Cand becul pusca-n teste calde,moi. Ma uit pe-un sir,carlig in abator sa ma-agate, Din spatiul gropar,am doar junghiuri tablou, Ce strapung,curge sange timid,se scurge-n canalizare,mate Si trup ma impung,sunt eu in ghetou. E cald inauntru,ma ucid embolic De picurii cianurii din ploaia de afara, Chioras stand pe coaie jidan alcoolic, Visand obuz umbland pe strada. Tresar incordat de gloante fara foc, Ca s-a stins galbejind cand fierea moare Si brisca e-o sabie ce taie alb din loc in loc, Buzele-mi arse,c-o greata paloare. M-agat cu retina de balustrada, Grohaind absorbit de groapa fina de voma, C-un ranjet inclestat,carismatic,crap teasta de copila Scurgandu-se creieri prin tampla,ca barda se-ncanta. publicata in 2013-11-08 Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2013, ora 11:36
De la: _Ingrid, la data 2013-11-18 08:34:30De la: sunt_al_naibii, la data 2013-11-16 12:58:52 vrei un autograf de la autor....???
|
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2013, ora 11:45
Poezie de abator...ciudat, Carmen ar fi nume de femeie.
Mie imi displace total, numai pentru ca ai cerut parerea am citit-o pe toata. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2013, ora 11:47
De la: Fl_Orion999, la data 2013-11-18 11:36:08De la: _Ingrid, la data 2013-11-18 08:34:30De la: sunt_al_naibii, la data 2013-11-16 12:58:52 Da, asta imi place foarte mult! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2013, ora 11:47
De la: _Ingrid, la data 2013-11-18 11:45:46Poezie de abator...ciudat, Carmen ar fi nume de femeie. culmea-i ca respectiva a incadrat-o la ,,poezie de dragoste''....aici aveam io dubii... credeam ca stau io prost cu intelesul a ce inseamna dragostea.... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2013, ora 11:49
De la: _Ingrid, la data 2013-11-18 11:47:05De la: Fl_Orion999, la data 2013-11-18 11:36:08De la: _Ingrid, la data 2013-11-18 08:34:30De la: sunt_al_naibii, la data 2013-11-16 12:58:52 iacob voichitoniu este prietenul meu de 22 de ani....e fost jurnalist la defunctul,,infractorul'' ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Corina_Petre_1 428 mesaje Membru din: 28/01/2013 |
Postat pe: 18 Noiembrie 2013, ora 12:08
N-am s� v� spun ... - Zaharia Stancu
N-am s� v� spun pe cine-am iubit, dar am iubit, N-am s� v� spun pe cine iubesc, dar iubesc. C�nd bate v�ntul peste delt�, trestiile Lin se leag�n�, vii se leag�n�, vii fo�nesc. N-am s� v� spun pe cine a�tept, dar a�tept. Inima n-are aripi, dar deseori zboar�. Toate c�ntecele lumii, toate, s-o �ti�i, �ncap �ntr-un flaut, �ntr-o vioar�, Cerul n-are margini, stelele au, Miez �i margini de foc are �i soarele. V�ntul de sear� mi-a spus c-o s� moar� Dac-o s�-i rupe�i �n drum picioarele. Ce s� fac, dudule? �ncotro s-o apuc? M� strig� din patru p�r�i z�rile. Mun�ii cu p�duri cu tot mor sufoca�i �i-n cur�nd o s� moar� sufocate �i m�rile. N-am s� v� spun pe cine-am iubit, dar am iubit, N-am s� v� spun pe cine iubesc, dar iubesc, Cr�ngurile sunt pline de flori �i de iarb� �i de arbori pl�p�nzi care cresc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 939 mesaje Membru din: 4/11/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Noiembrie 2013, ora 17:10
De la: sunt_al_naibii, la data 2013-11-16 12:58:52 Mi se pare cea mai frumumoas� dintre ultimele post�ri. Rupt� dintr-o mie �i una de nop�i. Raporteaza abuz de limbaj
Omul fericit este acela care st�p�ne�te �i munca, �i dragostea.-Sigmund Freud
Stai departe de oamenii care ��i mic�oreaz� ambi�ia. Oamenii mici �ntotdeauna fac asta. Cei cu adev�rat mari te fac s� te sim�i c� �i tu po�i deveni mare.-Mark Twain
|
|
Fosta membra 9am.ro 3068 mesaje Membru din: 30/04/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Noiembrie 2013, ora 18:26
De la: mili, la data 2013-11-18 17:10:08De la: sunt_al_naibii, la data 2013-11-16 12:58:52 Nu ma mai satur citind.
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2013, ora 18:33
De la: Fl_Orion999, la data 2013-11-18 11:47:48De la: _Ingrid, la data 2013-11-18 11:45:46Poezie de abator...ciudat, Carmen ar fi nume de femeie. O fi, daca zice autoarea...eu nu am putut trece peste imaginile de abator...care numai la dragoste nu ma trimeteau...si daca ar fi Saxonul pe aici ar spune clar ce reactii are ,,dragostea" lui la asa imagini. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Noiembrie 2013, ora 22:53
De la: Corina_Petre_1, la data 2013-11-18 12:08:57N-am s� v� spun ... - Zaharia Stancu
Daniela
|
|
|
|