dagaio
1073 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 15:51
Se pare ca cineva a avut grija sa-mi stearga topicul cu acelasi nume asa fara nici un fel de explicatii, avertizare, fara nici un motiv, fara vreo atentionare a vreunei abateri de la regulile utilizarii forumului.
Topicul initial ajunsese la pagina 6 si s-au discutat acolo multe aspecte ale diferentelor dintre sexe. S-au expus multe opinii, pareri, atitudini, conceptii.
Asadar, haideti sa continuam!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
Oras: Dej
|
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 15:53
Dar cum se poate sa iti stearga topicul? Ai intrebat administratorul?
|
dagaio
1073 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 16:02
Da. Am trimis mesaj si administratorului prin 9am si prin e-mail la office@9am.ro inca de aseara cand am constat disparitia si inca nu am primit nimic.
Intai am crezut ca mi-a transferat topicul pe general sau altundeva, dar nu l-am gasit in alta parte. Apoi am pus link-ul cu numele topicului si mi-a dat o pagina cu ceva raspuns cu 23 august la nustiuce articol, adica ceva ce nu are deloc legatura cu topicul meu.
Ti se pare corect? Ca mie nu. Am fost suparata. Bine ca mi-a trecut repede ca nu pot sa tin supararea. Sper ca acum sa nu-mi mai dispara.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 01:14
...  ...
|
|
|
dagaio
1073 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 01:22
|
dagaio
1073 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 01:24
homelessmarcel,
te bucuri, asa-i?
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 01:26
... iar doarme bibicul ...
|
|
|
dagaio
1073 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 01:30
Sotul meu? Nu. Inca nu doarme. O sa dormim imediat. Ce e? Iti faci griji pentru ceva?
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 01:36
... eu ? ... nuuuu ... in nici un caz ... intrebam si eu ... poate imi multumesti ca iti ridic ratingul ... ce crezi ? ...
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
Oras: Dej
|
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 15:18
PTR UTILIZATORI:HOMEMARCEL IMI FOLOSESTE IN MOD ILEGAL CA AVATAR POZA COPILULUI MEU.SPER CA ACEASTA PROBLEMA SA FIE REZOLVATA DE CATRE ADMINISTRATOR
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 15:29
De la: vasix, la data 2008-12-18 15:18:41PTR UTILIZATORI:HOMEMARCEL IMI FOLOSESTE IN MOD ILEGAL CA AVATAR POZA COPILULUI MEU.SPER CA ACEASTA PROBLEMA SA FIE REZOLVATA DE CATRE ADMINISTRATOR
... imi pare rau amice, cineva mi-a spart contul a afisat mesaje si topice noi in numele meu ... mi-a modificat atavarul ... sint asa de suparat ...
|
dagaio
1073 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 18:12
homemarcel,
vrei sa-mi faci rating la topic certandu-te si aici?
Nu vreau razboi! Stiu ca esti tu mai razboinic, dar te rog.
Invata de la femei sa iubesti si sa ierti! Cred ca ai destule femei care sa te ajute cu asta. Succes!
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 18:24
De la: dagaio, la data 2008-12-18 18:12:24homemarcel,
vrei sa-mi faci rating la topic certandu-te si aici?
Nu vreau razboi! Stiu ca esti tu mai razboinic, dar te rog.
Invata de la femei sa iubesti si sa ierti! Cred ca ai destule femei care sa te ajute cu asta. Succes!
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 18:26
scuza-ma dagaio nu mi-o lua in nume de rau,iubesc femeile dar sa nu uitam ca tot de la ele putem invata tradarea,razbunarea,egoismul si barfa,o seara buna alaturi de cei dragi iti doresc,s-auzim numai de bine!
|
dagaio
1073 mesaje
|
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 00:50
De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-12-18 18:26:42scuza-ma dagaio nu mi-o lua in nume de rau,iubesc femeile dar sa nu uitam ca tot de la ele putem invata tradarea,razbunarea,egoismul si barfa,o seara buna alaturi de cei dragi iti doresc,s-auzim numai de bine!
Draga florin_bad_boy,
nu stiu printre ce femei te invarti tu, dar nu e chiar asa.
Sunt si femei de genul asta, dar categoric mai putine decat barbatii de acelasi fel. Nu?
Daca crezi ca femeia ii invata totul pe barbati, atunci ce sunt barbatii? Un fel de roboti? Trebuie programati?
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 18:24
De la: dagaio, la data 2008-12-19 00:50:49De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-12-18 18:26:42scuza-ma dagaio nu mi-o lua in nume de rau,iubesc femeile dar sa nu uitam ca tot de la ele putem invata tradarea,razbunarea,egoismul si barfa,o seara buna alaturi de cei dragi iti doresc,s-auzim numai de bine!
Draga florin_bad_boy,
Sunt si femei de genul asta, dar categoric mai putine decat barbatii de acelasi fel. Nu?
Daca crezi ca femeia ii invata totul pe barbati, atunci ce sunt barbatii? Un fel de roboti? Trebuie programati?
Dagaio .... sunt femeie ..... si de multe ori am aprobat mesajele tale (cel putin o parte dintre ele) insa de data asta florin_bad_boy are dreptate ..... sunt multi barbati care au invatat ce inseamna tradarea tocmai de la femei ..... spun asta deoarece cunosc cateva situatii reale
Si in alta ordine de idei ... barbatii nu sunt roboti ce trebuie programati insa ..... cine creste si educa un baietel care ajunge barbat ????? Mama .... adica : O FEMEIE !!!!
Am si eu o intrebare SOACRELE (alea rele si acre) in ce categorie intra ?
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 23:03
De la: cla03, la data 2008-12-19 18:24:44De la: dagaio, la data 2008-12-19 00:50:49De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-12-18 18:26:42scuza-ma dagaio nu mi-o lua in nume de rau,iubesc femeile dar sa nu uitam ca tot de la ele putem invata tradarea,razbunarea,egoismul si barfa,o seara buna alaturi de cei dragi iti doresc,s-auzim numai de bine!
Draga florin_bad_boy,
Dagaio .... sunt femeie ..... si de multe ori am aprobat mesajele tale (cel putin o parte dintre ele) insa de data asta florin_bad_boy are dreptate ..... sunt multi barbati care au invatat ce inseamna tradarea tocmai de la femei ..... spun asta deoarece cunosc cateva situatii reale
Si in alta ordine de idei ... barbatii nu sunt roboti ce trebuie programati insa ..... cine creste si educa un baietel care ajunge barbat ????? Mama .... adica : O FEMEIE !!!!
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 23:07
iti multumesc frumos pisicuto,esti o dulce m-ai salvat de la razboi,exact asta vroiam sa-i expun lui dagaio si inca multe dar am evitat o lupta si cu ajutorul tau,inca o data iti multumesc,apropo de cearta dagaio de ce am eu impresia[daca gresesc sper sa-mi fie scuzele acceptate]ca mereu in toate comentariile tale tu provoci la cearta si scandal?s-auzim numai de bine!
|
dagaio
1073 mesaje
|
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 23:56
De la: cla03, la data 2008-12-19 18:24:44De la: dagaio, la data 2008-12-19 00:50:49De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-12-18 18:26:42scuza-ma dagaio nu mi-o lua in nume de rau,iubesc femeile dar sa nu uitam ca tot de la ele putem invata tradarea,razbunarea,egoismul si barfa,o seara buna alaturi de cei dragi iti doresc,s-auzim numai de bine!
Draga florin_bad_boy,
Draga cla03,
Sa nu uitam ca cei mai multi care tradeaza si inseala sunt totusi barbatii.
Sa fim seriosi! Mama poate il invata multe pe baiat, dar oare tatal unde a fost?
Apoi barbatul care a devenit nu mai are cum sa se "redreseze"? El nu se maturizeaza? Nu trece totul prin filtrul sau, tot ce a invatat? Cate mame spun sau indeamna pe baietii lor sa-si insele nevestele?
Sa nu-mi spui ca toate mamele au daruit tot ce e negativ. E imposibil.
Nu cumva dragostea si caldura sufleteasca o simti prima data de la mama?
De ce oare baietii se indragostesc mult mai rar decat fetele?
Soacra aceea acra si rea este o femeie care a suferit mult si e foarte frustrata. Este o femeie care vazand tinerele fete ( cu tineretea si frumusetea lor si cu tot viitorul in fata care deja e mai frumos decat ce a avut ea, si o viata vizibil mai usoara ) devine foarte invidioasa sau i se pare foarte anormal ca femeia sa fie mai fericita si mai respectata de toti. Stiu ca si mama s-a certat cu amandoua nurorile ei, le-a dat sfaturi care nu le faceau bine tocmai pt. ca ea nu vede pentru femei o viata mai usoara si mai frumoasa. E vorba nu doar de invidie sau rautate, ci si de conceptii vechi si gresite despre locul femeii in societate, conceptii greu de depasit sau de schimbat la multi oameni.
Mama m-a pregatit de foarte mica sa fiu "sotia model" in conceptia ei desigur. Dar pentru ca m-am maturizat si am vazut viata si realitatea prin ochii mei, am trecut totul prin filtrul meu, am putut sa observ multe greseli si sa ma regasesc ca personalitate ( avand o personalitate puternica, am fost de f. multe ori impotriva deciziilor mamei mele privind persoana mea si viitorul meu ).
|
Fosta membra 9am.ro
677 mesaje
Oras: Buzau
|
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 00:02
SISTEMUL are influenta asupra femei si barbatului ambii paminteni.Eram copil ,exsta o ordine fiecare avea serviciul si atributiunile lui,existau fabrici si uzine,aveam agricultura cu irigatii. Dupa 1989 totul a intrat pe mina bisnitarilor care au vindut fabricile ,uzinele celor care leau preluat si leau transformat in fier vechi.Femeile au devenit prostituate iar barbatii pribegi pe meleaguri straine.Aceastai Romania prezenta pastorita de politruci.
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
dagaio
1073 mesaje
|
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 00:02
De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-12-19 23:07:50iti multumesc frumos pisicuto,esti o dulce m-ai salvat de la razboi,exact asta vroiam sa-i expun lui dagaio si inca multe dar am evitat o lupta si cu ajutorul tau,inca o data iti multumesc,apropo de cearta dagaio de ce am eu impresia[daca gresesc sper sa-mi fie scuzele acceptate]ca mereu in toate comentariile tale tu provoci la cearta si scandal?s-auzim numai de bine!
Draga florin_bad_boy2006,
imi esti simpatic, chiar daca nu sunt de acord de multe ori cu tine.
Aici pe forum NU sunt lupte. E prea mult spus. Sunt doar polemici si e foarte normal. Parerile mele sunt contradictorii de foarte multe ori pentru ca ele chiar sunt foarte diferite ( asa sunt eu mai ciudata ... ) nu pentru ca as vrea sa ma cert. Departe de mine gandul asta. Eu aduc argumente si incerc sa nu jignesc. Se mai intampla uneori, recunosc, si imi cer scuze.
Sa auzim numai de bine!
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 09:12
Pentru Dagaio
Pentru florin_bad_boy
Nu ne certam ..... avem doar pareri diferite si este normal sa fie asa ! Eu intru sa va citesc cu multa curiozitate si placere chiar si atunci cand vin moarta de oboseala de la servici.
Am pomenit aici soacrele (nu toate - sa nu generalizam - ci doar acelea acre si rele) deoarece eu am trait momente grele din cauza soacrei ! Tocmai ea si-a "impins" mult-iubitul fiu in bratele amantei. Si cunosc si experienta amara a unor prieteni ce au avut ghinionul sa aiba si ei o podoaba de soacra ...... Ai dreptate Dagaio cand pomenesti unele conceptii vechi si gresite.
Insa nu este adevarat ca baietii se indragostesc mult mai rar decat fetele.
Am vazut multe cazuri de barbati indragostiti cu adevarat care s-au ales cu inima franta, dezamagiti si tradati de femei ce nu vedeau in ei decat ...... un "pui bun de jumulit"
Experienta dura a unui barbat ce a intalnit o "femei fatala" il poate schimba pe acesta asa incat nu va mai avea incredere in dragostea simpla si curata, va teme mereu tradarea.
La fel se intampla si cu o femeie ce s-a indragostit de un barbat ce nu este capabil sa vada in ea decat un "animal domestic folositor la casa omului".
Exista atat barbati lipsiti de scrupule cat si femei lipsite de suflet.
Va urez sa aveti parte doar de iubire si zile senine !
|
gabigabi
12108 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 12:06
hei, acceptati inca o voce la comentariile voastre ? am citit ce-ati scris si vreau sa va-ntreb ceva si va rog sa fiti sincere : dar voi cind veti fi soacre,cum veti fi ? va veti aduce aminte de mizeriile inghitite pe vremea tineritii si va veti razbuna si voi ? sau inteleptite de durere ,veti intrerupe cercul vicios al invidiei si urii,purtindu-va cu dragoste fata de nurorile voastre ,devenindu-le prietene ?
@florinas - si femeilea alea care-nseala,tradeaza si mint,au fost la rindul lor tradate si mintite ! este vorba tot despre acel cerc vicios al razbunarii; al neintelegerii ; al neiubirii,pina la urma,care trebuie intrerupt cumva....dar,tine minte : ce nu te omoara,te intareste ! sunt pietre de-ncercare presarate-n calea vietii noastre,in urma carora devenim mai buni sau din contra !....este alegerea noastra si toata viata noastra e o obtiune,la capatul careia devenim Om sau continuam sa fim un animal cu 2 picioare care imita omul !  Sarbatori fericite !
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 12:39
Gabigabi ai mare dreptate .... uite eu am un baiat si de multe ori m-am intrebat ce fel de soacra voi fi .......
Cu sinceritate raspund la intrebarea ta si trebuie sa marturisesc : ma rog sa nu devin acra si indiferenta, ma rog sa nu fiu nedreapta si geloasa !
Si apoi cred ca o mama care il iubeste cu adevarat pe fiul sau nu poate avea decat iubire pentru aleasa lui ! Vreau sa spun .... iubesc pe aceea ce-l iubeste !
Ai dreptate .... ceea ce nu te omoara, te intareste ! Si adaug: te intelepteste !
Eu nu cred in razbunare si incerc sa am mereu in minte un lucru: "Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face !"
In fond razbunarea si gelozia au facut multe rele atat barbatilor cat si femeilor.
Sarbatori fericite si pline de lumina si pentru tine gabigabi !
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 12:50
Si cand s-au ciocnit cele dou planete ?cum facem sa distrugem planeta Venus ?
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 12:58
Nea Mitica, ai grija mare bre sa nu te dibuiasca astia de la DNA, ca-i bai mare conasule, vad ca esti si violent, pote-ti trimit astia mascatii la domitiliu' lu' matale!
Lasa-n pace pe Venus, nu se uita ea la toti miticii .
|
LOLI
25 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 13:26
MI SE PARE CA NU MAI SUNTETI CHIAR PE SUBIECT ...DAR NU CONTEAZA FIECARE SCRIE CE VREA PE AICI........REFERITOR LA TOPIC ....... LA MINE IN CUPLU E INVERS...  EU SUNT DE PE MARTE SI EL E DE PE VENUS  VA PUP , SARBATORI FERICITE
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 13:46
ce trista e viata fara homemarcel....
trebuie sa recunosti dagaio k avea si el ideile lui...pe care le sustinea foarte inversunat....tu sareai sa-l contrazici si asa iesea o discutie de toata frumusetea pe care o urmaream cu mult interes....asa cu cine o sa te mai contrazici tu acum pe probleme legate de emanciparea femeii?...e trist k pe forumul tau sa intre numai oameni kr sunt de acord cu tine(cand e vorba de o astfel de problema)...aveam nevoie sa vad certuri,confruntari,parari diferite(pe un forum ca asta sau ala despre discriminare e super ok sa ne mai contrazicem-nu si in cazul forumului despre avort)
ti-am raspuns fiindca ma intrebai cu alta ocazie de ce mie dor de homemarcel...poi....ma mai amuzam si eu...si mi se parea super destept...aveai ideile lui pe care le sustinea bine...chiar ii lasa pe ceilati fara nici un contraargument(oare cum reusea?)
referitor la forumul asta...barbatii si femeile sunt diferiti...si asa trebuie sa ramana...de ce nu intelegi tu ,dagaio ,asta?.....nimeni nu trebuie sa preia nimik din comportamentul sexului opus...femeile trebuie sa ramana femei,iar barbatii -barbati...asa e ok sa fie..serios acum...tie ti-ar placea sa ai un sot care sa se comporte ca o femeie(de exemplu sa se planga toata ziua k e prea gras  )?
|
Fosta membra 9am.ro
677 mesaje
Oras: Buzau
|
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 14:40
important este ca femeia sa simta in pat ca are barbat ,in rest in viata de familie si in public sintem toti egali ,cu o conditie; sa fim sanatosi fizic si mintal
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 15:01
De la: mytcor, la data 2008-12-20 12:58:57Nea Mitica, ai grija mare bre sa nu te dibuiasca astia de la DNA, ca-i bai mare conasule, vad ca esti si violent, pote-ti trimit astia mascatii la domitiliu' lu' matale!
Lasa-n pace pe Venus, nu se uita ea la toti miticii . Ai dreptate , dar daca nu ar fi fost planeta Venus , aveam varsta cu 10 ani mai tanar ca acum, si ar fi viata barbatilor mai mare !
Ticu
|
|
|