Info
x
Barbatii sunt de pe marte, iar femeile de pe venus ( continuare!! )
|
Fosta membra 9am.ro 1341 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Dej |
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 18:43
Aceasta ...Ioanna D arc parca ai fi ucenicul lui Dracula.Vrei neaparat sa-i continui lucrarea si sa continui sa provoci.Ce-ar fi sa te duci sa traiesti o viata reala,sa lasi la o parte halucinatiile sa-ti gasesti un barbat dar din ala adevarat de pe planeta Marte cu care sa te razboiesti pina cind faci vreo 20 de copii ca ai grija,nu ai voie sa faci avort ca iti vine homemarcel si nu-ti mai da voie sa-l venerezi ,si dupa asta mai vorbim,Sanatate. Incearca sa te trezesti,s-a facut dimineata demult.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 19:07
deci dak mai sustin k avortul este cea mai mare crima posibila o sa-mi stergi si mie profilul?
sunt foarte suparata k l-ai dat afara pe homemarcel mie imi placea...imi placea mult...mi se parea super destept...cum ii desfiinta el pe toti cei care nu erau de acord cu el.!!!!..cum le desfiinta rand pe rand orice argument.!!!!...nu mai aveau cum sa-l contrazica...pur si simplu nu mai este nimeni de talia lui pe acest forum si acum am ramas eu singura sa combat avortul pe forumul ala....de fapt nu singura...cu irina....dar numai noi doua nu mai avem ce sa facem... o sa apara acum o gramada de timpite cu idei de genul...avort? oau! super tare! mai uita-te odata sa vezi ce status am...mi l-am pus k incepusera o gramada sa intre pe messengerul meu sau sa-mi trimita mesaje pe profil.... da...am un iubit!!!!dak asta te stresa...si-l iubesc foarte mult....si vom face si copii....cel putin 5... stai ...numai sa intre homemarcel iar pe forum....sa vezi ce o sa iasa... de-abea astept..... |
|
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 21:11
Sa fii iubita,draga.De desfiintat n-a desfiintat pe nimeni din contra,iar tu draga cred ca esti foarte greu suportata de cei din jurul tau din moment ce te agati cu atita disperare de singurul om care ti-a dat dreptate.Fii te rog pe subiect si incadreaza-te in tema.Fii pe pace.Marcel e mindru de tine in continuare.
|
|
popescuoana 36 mesaje Membru din: 3/09/2008 Oras: Fagaras |
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 21:16
Buna Ioana!
Si mie imi pare rau ca a sters contul lui HomeMarcel.Avea niste mesaje foarte interesante...Este un om stralucit pe care imi placea sa il "ascult"..Daca Vasix asa a decis......asta e.Are probabil motivele lui....:))....Motive pe care eu nu le voi intelege niciodata.Sa stii ca in general in viata oamenilor destepti li se interzice sa isi expuna parerile...(la orice nivel).O sa vezi......Acum mai raman doar cativa ale caror expuneri le citesc cu placere(Mytcor, Atotputernicul....desi acesta din urma imi este greu sa il citesc cateodata fiind prea radical uneori..:), Irina Marinescu .......eu intru, din pacate, foarte rar sa citesc parerile voastre. Treptat vom fi probabil toti eliminati. Ceea ce ma mira in continuare ca cineva care sustine ca nu e normal un avort este acuzat de rautate, lipsa de sentimente samd(o rasturnare de situatie fantastica) si apoi penalizat fara drept de apel.....Dar asta e un subiect ce trebuie dezbatut pe topicul respectiv. Numai bine....... |
|
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 21:29
Doamnelor,incercati sa stergeti nu cont. Va rog.Veti vedea ca nu se poate.Eu am reclamat administratorului 9 am ca mi se foloseste in mod ilegal fotografia copilului meu de catre homemarcel.Acesta probabil a luat masuri dat fiind faptul ca am primit si amenintari de la acest individ in ceea ce ma priveste si pe familia mea.Sau probabil chiar Marcel si-a sters contul.Inainte de a acuza verificati ceea ce vreti sa spuneti.
|
|
popescuoana 36 mesaje Membru din: 3/09/2008 Oras: Fagaras |
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 21:41
Da?Parea o persoana responsabila si de aceea nu cred sa fi facut asa ceva.Sau poate cineva ii folosea contul.....Nu mai conteaza.Bine ca nu i l-ai sters tu Vasix.Ar fi fost o dezamagire mare.Oricum, cred cu tarie ca cineva ii folosea contul.Erau mesaje postate cu numele lui care erau in contradictie cu ideile lui.Oricum, o mare mizerie ............Cine a facut-o sa ii fie rusine(mai ales cu amenintarile samd....).Asta e cand nu esti in masura sa porti un schimb de idei, treci la alte masuri.
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 22:01
ioana dark .... urmeaza sfatul lui vasix si incearca sa te trezesti !
Adevarul este ca homemarcel nu a desfiintat pe nimeni insa a injurat pe toata lumea. A fost mizerabil faptul ca a furat fotografia puiutului lui vasix. Si apoi si eu sunt impotriva avortului (lucrez intr-un spital, in cadrul sectiei "sala nasteri - nou-nascuti") insa tu esti mult prea violenta atunci cand iti exprimi parerea.Esti tanara si frageda inca si poate nu ai aflat ca viata este dura si de multe ori nedreapta ..... omul comite si alte crime nu doar avorturi. In alta ordine de idei: spui la un moment dat intr-un mesaj al tau: "referitor la forumul asta...barbatii si femeile sunt diferiti...si asa trebuie sa ramana...de ce nu intelegi tu ,dagaio ,asta?.....nimeni nu trebuie sa preia nimik din comportamentul sexului opus...femeile trebuie sa ramana femei,iar barbatii -barbati...asa e ok sa fie..serios acum...tie ti-ar placea sa ai un sot care sa se comporte ca o femeie(de exemplu sa se planga toata ziua k e prea gras )?" dar cine te-a pacalit ca a te comporta ca o femeie inseamna a te plange toata ziua ca esti grasa ? Afla ca Dagaio intelege mult mai multe lucruri decat consideri tu .... incearca sa o citesti cu mai multa atentie .... cine stie poate inveti ceva ! |
|
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 22:18
(da avortul e cel mai oribil lucru din lume...nu exista crima mai mare)
nu vorbeam insa despre avorturi ci despre homemarcel...el intrase pe acest topic si sincer il facea mult mai interesant.... avea pareri diferite ....era o discutie aprinsa pe care o urmaream incantata... acum ce sa mai vad?...o adunatura de oameni kr spun cu totii acelasi lucru...k barbatii sunt diferiti de femei(sau asta inteleg eu din ce spun ei) homemarcel a injurat pe toata lumea?....mie nu mi-a adresat niciun cuvant urat...niciodata.... da,draga...asa e ...k tine....a te comporta k o femeie nu inseamna numai a te plange toata ziua de faptul k te-ai ingrasat...mai inseamna si alte lucruri...si cu toate astea nu mi-asi dori un barbat care sa comporte asemanator femeilor...ce domne iarta-ma....e barbat sau e un gay? astept sa apara dagaio...o sa-mi spuna ea qm ar trebui sa se comporte barbatul visurilor ei.....dak si-ar dori langa ea un barbat sau o femeie cu ..... |
|
|
|
|
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 22:52
si inca ceva....k ink sunt nervoasa....cum adica ,vasix?...nu ai sters tu contul lui homemarcel?...cand ai raportat administratorului k ti-a luat poza nu stiai ce o sa urmeze?...nu puteai intui?
puteai vorbi cu el...iti dadea poza si gata....trebuia sa mai apelezi la administrator ,repede? nu ti-a trimis el nici o amenintare...a spus clar k cineva ii folosea contul....a crezut k tu esti.... puteai sa vorbesti cu el...sa-i explici..... uite care e acum rezultatul....el anima acest topic...trebuia sa fie cineva de o parere diferita de cea a lui dagaio...asa se nasteau tot felul de discutii aprinse ...se aduceau argumente...etc... cand se va intoarce el... |
|
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 11:04
Fato,ai mari probleme mintale.Asculta-ma,poti sa spui ce vrei la adresa mea incepind din acest moment,nu-ti voi mai adresa nici un comentariu.Ai mari probleme psihice si nu are nici un sens sa-mi mai bat capul.Il ai numai pe Marcel in cap si-l plingi pe toate topic-urile.Ai sa ajungi ca el sa jignesti pe toata lumea de asta consider CA AR FI INTELEPT PTR TOATA LUMEA SA IGNORE COMENTARIILE ACESTEI FETE,DACA NU SE REFERA STRICT LA TEMA DISCUTIEI.
SA AVETI O ZI BUNA. |
|
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 11:08
Nu esti doar nervoasa joanna_dark, esti si
Daca regreti atat de mult lipsa lui homemarcel deschide un alt topic in memoria lui si scrie acolo ce bun era, cat de generos si cat de intelept si alte alea ........ Si oricum nu te ingrijora prea tare, sunt sigura ca va aparea curand ..... poate sub alt nume ...... insa cu stilul sau inconfundabil nu se poate sa nu-l recunosti ! Asadar hai sa revenim la topic ... scrie deci ceva in legatura cu topicul si nu cu homemarcel. |
|
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 11:09
Ai mare dreptate vasix !
|
|
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 12:54
clao...spuneam k barbatii si femeile trebuie sa se comporte in mod diferit...pentru k sunt diferiti...chiar dagaio a spus asta in titlu topicului(barbatii sunt de pe marte,iar femeile sunt de pe venus)...deci...DIFERITI!..
draga mea....tu de ce nu scrii nimik legat de topic? ce credeai, vasix, ca dak dispare homemarcel nimeni nu va observa?...uite k sunt unii kr ii duc lipsa.... dar ..asta e...promit k nu mai aduc vorba de el dak....lasati comentariile lui asa cum sunt.... |
|
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 12:57
am vazut acum....legat de soacre....alte idei mai ai?
|
|
dagaio 1073 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 23:03
Exista unii barbati care provenind de pe Marte nu au invatat nimic din coliziunea cu Venus refuzand sa evolueze.
Stii, ioanna_dark, tu ti-ai pierdut deja cam mult din feminitate si ai inceput sa semeni cu razboinicii de pe Marte. Mie imi plac barbatii care sunt de pe Marte, dar la care treaba asta nu se vede din avion. Adica nu-mi plac barbatii badarani si prea violenti.
|
|
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 13:40
dagaio,nu aveam nimik cu tine ci cu clao asta kr in loc sa-si vada de barbatu*su(ca se plangea in pagina trecuta k o insala)sta sa-mi numere mie de cate ori sunt off topic....
in rest...sunteti ok...doar sa nu vad k au disparut brusc comentariile lui homemarcel k intru pe toate topicurile si va postez injuraturi pina o luati razna...sa vezi atunci martialitate la mine... bafta in continuare cu acest topic...eu nu o sa mai intru(am gasit unul mult mai interesant despre maresalul Antonescusi o sa ma ocup de ala)....discutie placuta! PS:dagaio,nu trebuia sa ma scoti din lista ta de prieteni...iti repet...nu aveam nimik cu tine... |
|
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 14:18
Vad ca ai invatat sa citesti ioanna_dark, bravo
Dar nu ai inca nivelul necesar pentru a intelege ceea ce citesti ! Succes la injurat ca la asta te pricepi !!! |
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 14:33
"E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati" Albert Einstein
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 08:43
Bucuriile vin din lucruri marunte, linistea vine din credinta si fapte, lumina din inima fiecaruia.
Aripile ingerilor sa ne atinga sufletul, sa ne ia toate supararile si sa lase in loc lumina si speranta! www.youtube.com/watch?v=CrzPu4-Nhpc&feature=related www.youtube.com/watch?v=FJuPDI_zNGk&feature=related www.youtube.com/watch?v=qRuKDENKApk&feature=related www.youtube.com/watch?v=ZeVmBBF0x0s&feature=related www.youtube.com/watch?v=49Jx9hRpZl8&feature=related Craciun Fericit ! Cu respect si deosebita simpatie, Daniela PASA
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 19:35
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 01:13
|
|
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 07:33
it.youtube.com/watch?v=nxJUABtNtec&NR=1
it.youtube.com/watch?v=sgr3HvAs-GM&feature=related it.youtube.com/watch?v=Or4r_4AfU9I&feature=related Sa mai radem putin |
|
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 09:45
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 13:05
am gasit un colnid foarte frumos cantat de niste copii extraordinari si...
..pentru k este a treia zi de craciun va fac si eu un cadou www.youtube.com/watch?v=bZldrOMqVqc mai conteaza ca sunt off topic? |
|
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 16:13
www.crestinortodox.ro/Asculta__Noel-2054.html
v-am mai gasit si o alta interpretare sarbatori fericite in continuare tuturor! (de o mie de ori) |
|
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 19:16
Barbatii sunt de pe marte, iar femeile de pe venus ( continuare!! )
www.youtube.com/watch?v=fxa6Vo8pKEw&feature=related www.youtube.com/watch?v=1hBwxdXzW4A&feature=related www.youtube.com/watch?v=Kdx1-Gm_cL4&feature=related Dana P
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 19:23
Da .........
Gheorghe Dinica si Stefan Iordache .....
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 19:28
|
|
Fosta membra 9am.ro 534 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 03:31
De la: joanna_dark_2007, la data 2008-12-27 13:05:35am gasit un colnid foarte frumos cantat de niste copii extraordinari si... Pastreaza-ti fortele pentru razboiul (inutil dupa parerea mea) pe care-l duci pe topicul despre avort. Cine considera ca nu poate aduce pe lume un copil va face avort, din aceleasi motive ca si pana acum, iar cine e convins ca avortul este o crima va ramane cu aceasta convingere pana la moarte, deci... inutil. Nimeni nu convinge pe nimeni. Inutile si obositoare mi se par, de asemenea, injuraturile cu care ne ameninti pe aici si obsesia ta legata de utilizatorul homemarcel, care oricum a revenit cu un alt ID... ceea ce era de asteptat! Iti mai dau un indiciu... de ce cred ca te agiti inutil. Sunt convinsa ca nu-ti va placea si vei continua sa-ti sustii punctul de vedere. In ce masura conteaza parerea ta pentru o femeie gravida care trebuie sa aleaga daca pastreaza un copil nedorit sau face avort? Atata timp cat tu esti o pustoaica ...n-ai o familie, n-ai nascut copii, nu ai responsabilitati ca mama, probabil ca iesti studenta, inca n-ai avut un job din care sa te intretii etc. Gandeste-te la asta, chiar daca e La Multi Ani! An Nou Fericit tuturor. |
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 04:21
De la: mona_simona2002, la data 2008-12-29 03:31:05De la: joanna_dark_2007, la data 2008-12-27 13:05:35am gasit un colnid foarte frumos cantat de niste copii extraordinari si... ... scuze ... se pare ca mai este cineva care nu poate sa doarma de mine ... asa e. draguta ? ... parerea ta e cunoscuta ... ce iti mai doresti ? ... sa vorbesti singura ? ... esti cam acra, pentru o mama ... si intradevar esti off topic ... referitor la subiectul mentionat, nu conteaza cit este sau nu de inutil pentru tine dar faptul ca te deranjeaza atit arata ca nu este deloc inutil ... nici nu intereseaza pe nimeni de cite ori te-ai scobit ... dar incearca macar sa fii DECENTA ...tu ai problemele tale cu copii nedoriti dar altii poate nu le au ... si le creeaza doar ... presati de ''sugestiile'' tale deloc pozitive ... |
|
|
|

si eu sunt impotriva avortului (lucrez intr-un spital, in cadrul sectiei "sala nasteri - nou-nascuti") insa tu esti mult prea violenta atunci cand iti exprimi parerea.