Info
x
Vadim si noul sau partid
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 16:36
De la: acumvotez2009, la data 2010-01-27 16:11:21Ce a facut acest individ in ultimii 20 de ani ? In afara faptului ca a mancat ..k......k... tot timpul! Nu vezi cum vuieste presa europeana despre acest mare,, patriot'' roman? Doamne cum putem sa-i aratam respectul cuvenit? Am inteles ca este nominalizat pentru portofoliul de ,, cea mai ecologica buda'' a Parlamentului European !De la: Tycu, la data 2009-12-19 12:09:57
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 19:04
De la: acumvotez2009, la data 2010-01-27 16:36:15De la: acumvotez2009, la data 2010-01-27 16:11:21Ce a facut acest individ in ultimii 20 de ani ? In afara faptului ca a mancat ..k......k... tot timpul! Nu vezi cum vuieste presa europeana despre acest mare,, patriot'' roman? Doamne cum putem sa-i aratam respectul cuvenit? Am inteles ca este nominalizat pentru portofoliul de ,, cea mai ecologica buda'' a Parlamentului European !De la: Tycu, la data 2009-12-19 12:09:57 Multi intreaba fara sa gandeasca, fara logica, ce a facut Vadim pentru tara ? Ar fi facut multe lucruri bune , dar a fost la conducere ? pai cum o sa faca daca nu a avut cum ? Nu vezi ca cel mai spurcat partid PDL, cu infectul Boc si Basescu sunt pusi pe distrugere ?Acesti vanzatori de tara care ne-au vandut ungurilor pentru voturi, noi suntem o nulitate in Ardealul nostru, bozgorul comanda ca vrea acest ordinar tradator Bocul !Cine ne salveaza de ei ? Spurcatul , blestematul asta de capitalism, ne termina ! Inca nu v-ati convins de "presa europeana" ? o presa de doi bani ruginiti capitalista , scrisa pe hartie de WC posteaza numai minciuni,tampenii , ca sa fie si asazisii ziaristi platiti cu ceva ! Ma dau batut daca imi numesti cu argumente un partid actual cinstit care poate salva Romania in afara de PRM .A inflorit mafia, romana, capitalistii fac ce vor cu oropsitii, de ce nu ganditi cand vorbiti de Vadim ? si PRM, ?
Raporteaza abuz de limbaj
Ticu
|
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 19:17
Mai Tycusor pai romania are partide? Acestea sunt doar gasti de infractori ! PDL ul promite dar chiar daca l-am votat mare incredere nu am in el.....Dar te intreb ceva ? Ce te face sa crezi in acest maimutoi? In perioada 2000-2004 a avut cam 30% voturi in parlamentul roman...si ce a facut? A lasat PSDul sa-si faca de cap(vezi privatizarile frauduloase) cand puteau doar retragand parlamentarii sa declanseze alegeri anticipate ! A facut-o??? Nu dragule s-au multumit cu rosul cascavalului ! Acesta este Vadim.....un mare excroc si un pupincurist remarcabil !
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 19:41
De la: acumvotez2009, la data 2010-01-27 19:17:07Mai Tycusor pai romania are partide? Acestea sunt doar gasti de infractori ! PDL ul promite dar chiar daca l-am votat mare incredere nu am in el.....Dar te intreb ceva ? Ce te face sa crezi in acest maimutoi? In perioada 2000-2004 a avut cam 30% voturi in parlamentul roman...si ce a facut? A lasat PSDul sa-si faca de cap(vezi privatizarile frauduloase) cand puteau doar retragand parlamentarii sa declanseze alegeri anticipate ! A facut-o??? Nu dragule s-au multumit cu rosul cascavalului ! Acesta este Vadim.....un mare excroc si un pupincurist remarcabil ! Ai dreptate ca partidele sunt niste gasti, mai ales cele de dreapta ! Nu asa se pune problema ,noi avem nevoie de partide de stanga ,mai exact de PMR .! Vadim a facut multe lucruri bune ,a demascat hotia , mafia, a luptat pentru demnitatea romanilor mai ales cei din Ardeal calcata in picioare de bozgori, infectii astia de vanzatori de tara Boc si Basescu au vandut tara , posturi importante neofascismului infect UDMR,adevarul e ca tot ce a facut pentru Romania Ceausescu, astia au distrus , pai asa arata Romania in comunism?care era una din tarile bogate ale Europei , acest Vadim cu PRM reprezinta singura salvare cunoscuta in tara care poate sa mai salveze ce au distrus astia mai ales Bocul cu Basescu !!
Ticu
|
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 20:30
De la: Tycu, la data 2010-01-27 19:04:44Domn Tycu lasãl ca e sarac cu duhul nu vedeti ca acumavortã omul și e în comã de intrlighențã iartã-l cã nu știe ce voroveșteDe la: acumvotez2009, la data 2010-01-27 16:36:15De la: acumvotez2009, la data 2010-01-27 16:11:21Ce a facut acest individ in ultimii 20 de ani ? In afara faptului ca a mancat ..k......k... tot timpul! Nu vezi cum vuieste presa europeana despre acest mare,, patriot'' roman? Doamne cum putem sa-i aratam respectul cuvenit? Am inteles ca este nominalizat pentru portofoliul de ,, cea mai ecologica buda'' a Parlamentului European !De la: Tycu, la data 2009-12-19 12:09:57 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 20:47
De la: Tycu, la data 2010-01-28 19:41:31De la: acumvotez2009, la data 2010-01-27 19:17:07Mai Tycusor pai romania are partide? Acestea sunt doar gasti de infractori ! PDL ul promite dar chiar daca l-am votat mare incredere nu am in el.....Dar te intreb ceva ? Ce te face sa crezi in acest maimutoi? In perioada 2000-2004 a avut cam 30% voturi in parlamentul roman...si ce a facut? A lasat PSDul sa-si faca de cap(vezi privatizarile frauduloase) cand puteau doar retragand parlamentarii sa declanseze alegeri anticipate ! A facut-o??? Nu dragule s-au multumit cu rosul cascavalului ! Acesta este Vadim.....un mare excroc si un pupincurist remarcabil ! Tot nu ai raspuns la intrebare? 2000-2004???????
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 08:48
Puteti tot critica contra lui Vadim, ei si?!!!!!!!!!!
Va influenteaza el viata cumva?!! Sunteti datorita lui mai saraci sau mai bogati?!! Nu cred, e un tip pitoresc care ne ofera divertisment!!!!!! Vreti sa acuzati pe cineva?!!! Priviti spre putere ca de acolo ne vine saracia, lipsurile si jaful national, acolo sunt cei putrezi de bogati care fura inainte dar nimeni, nici o autoritate nu se sesizeaza, nu lasati ca puterea sa va deruteze spre alt subiect, demonstrati ca strategiile securiste de tip Cotroceni nu mai tin cu voi!!!!!!!!!!!! Vreti niste vinovati ca traiti prost, acestia sunt: 1. traian basescu 2. emil boc 3. partea portocalie din guvernul Romaniei Raporteaza abuz de limbaj |
|
darnic00 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 11:52
Tycule, in primul rand nu prea sunt de acord cu acele cuvinte urate cu care ii "gratulezi" pe unii dintre conducatorii Romaniei, intrucat pana la urma fiecare popor isi are conducatorii pe care ii merita. Iar daca ei sunt asa cum spui tu, nici noi, ceilalti, nu suntem mai breji. Apoi referitor la unica solutie PRM si Vadim iarasi nu pot fi de acord cu tine. Nu seful Statului sau al Guvernului fac o tara sa mearga bine sau prost, ci toti oamenii acelei tari. E important ce face seful Statului sau al Guvernului dar mai important este ce face fiecare roman in parte, fiecare dintre noi. In Romania se fura nu fiindca Basescu este hot ci fiindca noi, romanii toleram furtul. In Romania se ia spaga nu fiindca Udrea este confidenta Presedintelui ci fiindca unii dintre noi dam spaga. In Romania se moare in spitale nu fiindca Videanu a pus borduri noi in Bucuresti ci fiindca doctorii nostri nu prea au cu ce sa ne trateze iar atunci cand au cu ce nu prea au chef, si lista poate continua. Crezi tu ca daca Presedinte ar fi Vadim, te vei duce la ghiseul Primariei iar functionarul de acolo te va trata cu minimul respect cuvenit? Fii sigur ca nu! Functionarul nu are mama, nu are tata, nu are bun simt! Nu Basescu ii spune sa fie nesimtit, spagar, grandoman. Noi i-am facut sa se creada supermani iar acum suportam consecintele.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 11:58
De la: darnic00, la data 2010-01-30 11:52:50Tycule, in primul rand nu prea sunt de acord cu acele cuvinte urate cu care ii "gratulezi" pe unii dintre conducatorii Romaniei, intrucat pana la urma fiecare popor isi are conducatorii pe care ii merita. Iar daca ei sunt asa cum spui tu, nici noi, ceilalti, nu suntem mai breji. Apoi referitor la unica solutie PRM si Vadim iarasi nu pot fi de acord cu tine. Nu seful Statului sau al Guvernului fac o tara sa mearga bine sau prost, ci toti oamenii acelei tari. E important ce face seful Statului sau al Guvernului dar mai important este ce face fiecare roman in parte, fiecare dintre noi. In Romania se fura nu fiindca Basescu este hot ci fiindca noi, romanii toleram furtul. In Romania se ia spaga nu fiindca Udrea este confidenta Presedintelui ci fiindca unii dintre noi dam spaga. In Romania se moare in spitale nu fiindca Videanu a pus borduri noi in Bucuresti ci fiindca doctorii nostri nu prea au cu ce sa ne trateze iar atunci cand au cu ce nu prea au chef, si lista poate continua. Crezi tu ca daca Presedinte ar fi Vadim, te vei duce la ghiseul Primariei iar functionarul de acolo te va trata cu minimul respect cuvenit? Fii sigur ca nu! Functionarul nu are mama, nu are tata, nu are bun simt! Nu Basescu ii spune sa fie nesimtit, spagar, grandoman. Noi i-am facut sa se creada supermani iar acum suportam consecintele. PERFECT ADEVARAT!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 12:06
De la: 9am178165, la data 2010-01-30 08:48:59Puteti tot critica contra lui Vadim, ei si?!!!!!!!!!! TU ASEMENI LUI VADIM, (PARCA AI FI EL) FACETI FURTUNI IN PAHARE DE APA TOCMAI PENTRU A NU BEA ALTCINEVA DIN PAHARUL VOSTRU. GRANDOMANI LIPSITI DE RUSINE DEVENITI DIN CE IN CE MAI PATETICI PE ZI CE TRECE. VADIM PLANGE DUPA VOTURILE "FURATE"IAR TU DUPA SCAUNUL CALDUT CE TI-A FOST ZBURAT DE SUB FUND, SAU ITI VA FI. VOI TREBUIE SA INTELEGETI CA ROMANIA S-A SATURAT DE MINCIUNI SI BARFE SI CA CREDIBILITATEA VOASTRA LA ORA ACTUALA ESTE EGALA CU "0"!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 12:16
De la: click_cont, la data 2010-01-30 12:06:21De la: 9am178165, la data 2010-01-30 08:48:59Puteti tot critica contra lui Vadim, ei si?!!!!!!!!!! VOI SUNTETI LA PUTERE?!!!!!!!!!!! VOUA V-A TREBUIT PUTEREA?!!!!!!!!!!!!!! N-AI DECAT SA TE OBRAZNICESTI CAT VREI, CA PENTRU SARACIA IN CARE NE AFLAM, PENTRU PENSIA DE 300 RON A LUI NENEA GAVRIL SI PENTRU PENSIA DE 250 DE RON A LUI TANTI MARGARETA, PENTRU PAINEA CARE SI-O POT CUMPARA ODATA LA TREI ZILE, SI PENTRU CA N-AU BANI DE LEMNE ACUM PE GER, VOI SI NUMAI VOI, INTOTDEAUNA SI ZI DE ZI SUNTETI VINOVATI DOAR VOI !!!!!!!!!!!!! VOI, CINICII PD-L-EI , VOI SUNTETI VINOVATI CA FRAUDULOSUL VOSTRU FURA SI RUPE DIN BANII NOSTRII PENTRU A-SI PLATI ALEGERILE FRAUDATE DIN REPUBLICA MOLDOVA, VOI CEI DIN TERITORIU SUNTETI CEI PENTRU CARE NU MAI RAMANE NICI O BUCATICA DE CIOLAN. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Gigy 12 mesaje Membru din: 21/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 13:30
Nu vreau sa supar pe nimeni ,nu agreez politica dusa de PDL pt ca e o politica mincinoasa si pusa in slujba unor interese clare de afara .Probabil e tributul ce trebuie platit de acest partid ca sa fie la conducere .Daca citim CONSTITUTIA si tot ce deriva din ea si legile fundamentale ale statului o sa vedem ca se vorbeste clar de SEPARAREA puterilor in stat . De asemenea Presedintele Romaniei prin regulament nu are voie sa faca parte din nici o structura politica si nici sa favorizeze vreuna .
DE CE NOI ROMANII ? NU CEREM DESTITUIREA ACESTUI PRESEDINTE ALES IN MOD DEMOCRATIC care incalca cu nesimtire legile fundamentale ale statului ROMAN . El dribleaza el centreaza ,el da cu capu ,el le face pe toate pai nu suna a TOTALITATISM ,pai nu ne intoarcem la "EPOCA DE AUR " La conducatorul iubit ,bla,bla bla . Asta e marea dilema a noastra a celor multi ca nu ne reprezinta nimeni nicaeri . Gainatiii aia de parlamentari care au birouri in teritoriu si obligatii stabilite prin lege sa ia contact cu populatia si in urma discutiilor cu populatia sa propuna in parlament pe ordinea de zi discutii si dezbateri ce nemultumeste poporul ca deaia sunt alesi sa reprezinte interesele noastre nu ale lor ,ei DACA se duc pe-acolo mai trag o cearta ,un pui de somn ,citesc un ziar se mai caftesc si uiteasa mai trec 4 ani in care d-lor isi trag salarii ministeriale din banul public PE CE MUNCA ? Vizavi de VADIM & COMPANIA parerea mea ca individul este un ESCROC SENTIMENTAL .Cu asta s-a ocupat de cind se stie .Pe vremea cui CEAUSESCU era un fel de MANOLEA din zilele noastre ,aciuit pe linga aparatul de partid si stat ca se traia bine pe-acolo mai bizia cite o poezioara ,mai facea bisnita cu casete video ( ca era la moda ) si fel de fel de chestii murdare din care se tragea lozul usor ,plus ca avea o leafa de invidiat .Ce credeti ca ar fi putut face pentru Romania un asemenea personaj - nimic NE-AR FI ADUS LA AGONIE intr-un timp record ,A poate ca da intra in cartea RECORDURILOR cu aceasta problema si poate ca ar fi fost nominalizat la premiul NOBEL pentru nemernicie ,dar deocamdata avem alti candidati la astea. Asa ca pina nu crapa jegurile astea de politicieni si pina NOI NU NE DESTEPTAM SA SPUNEM PRIN VOTURILE NOASTRE NU ,pentru cei ce in 20 de ani nu au DEMONSTRAT - NIMIC totul va fi in zadar . Spre deosebire de astia CEAUSESCU a avut o mare calitate ,chiar daca am dus-o RAU am fost persecutati si ni s-a ingradit libertatea ,in perioda lui s-au construit atitea obiective importante care sunt marcante pentru ROMANIA , ROMANIA a ajuns la ZERO datoriii , si sa ma ierte dumnezeu nu am prea trait cu grija zilei de miine .CE FACEM ACUM - CARE-I POVESTEA IMBUCURATOARE ROMANIA CINE ESTI ? - /- ROMANIA INCOTRO ?
G.P
|
|
9am175157 89 mesaje Membru din: 30/11/2009 |
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 14:10
oameni buni ! cum puteti sa ginditi asa ingust, ce a facut acest om atita timp cit a fost in Parlament? va
spun eu , nu a facut n i m i c! s-a facut ca face galagie si atit cind avea posibilitatea sa faca multe , s-a complacut cu ceilalti trepadusi ca ei sa traiasca bine si sa se lafaie in bunastare. Nu ati observat ca atunci cind se ducea undeva in provincie se imbraca in costumul ala alb si cu ochelarii lui de mafiot se facea ca este alaturi de popor dar in sinea lui ridea si isi batea joc de oamenii care ieseau sa-l vada sa nu credeti ca il durea pe el de prostime erau numai vrajeli de tip parlamentar exact cum fac si restul. Nu mai cred in acest om deloc totul e fals cea ce face asa daca cineva vrea sa ma contrzica sa o faca!
|
9am085096 86 mesaje Membru din: 26/06/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 14:54
De la: Tycu, la data 2010-01-27 19:04:44De la: acumvotez2009, la data 2010-01-27 16:36:15De la: acumvotez2009, la data 2010-01-27 16:11:21Ce a facut acest individ in ultimii 20 de ani ? In afara faptului ca a mancat ..k......k... tot timpul! Nu vezi cum vuieste presa europeana despre acest mare,, patriot'' roman? Doamne cum putem sa-i aratam respectul cuvenit? Am inteles ca este nominalizat pentru portofoliul de ,, cea mai ecologica buda'' a Parlamentului European !De la: Tycu, la data 2009-12-19 12:09:57 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 14:57
tycusorule ,de cand nu ai mai fost la control la psihiatru ?sau ti-ai uitat medicamentele la partid la prm ?
|
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 15:00
De la: 9am080917_petrea, la data 2010-01-30 13:30:26 Nu vreau sa supar pe nimeni ,nu agreez politica dusa de PDL pt ca e o politica mincinoasa si pusa in slujba unor interese clare de afara .Probabil e tributul ce trebuie platit de acest partid ca sa fie la conducere .Daca citim CONSTITUTIA si tot ce deriva din ea si legile fundamentale ale statului o sa vedem ca se vorbeste clar de SEPARAREA puterilor in stat . De asemenea Presedintele Romaniei prin regulament nu are voie sa faca parte din nici o structura politica si nici sa favorizeze vreuna . FUGI NENE FUGI!!!!! SUNTEM SATUI DE ABURELI CA ALE TALE!! DE-AR FI SA MAI SUSPENDATI ODATA PRESEDINTELE NU VETI AVEA CASTIG DE CAUZA NICI 5% DIN VOTURI!!!! PLANGI DUPA CEAUSESCU SI SPERI SA SE MAI NASCA VREUNUL DIN PSD NU-I ASA? HALAL JUDECATA AI... |
|
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 15:04
este un cretin care spune despre pensiile de 250 -300 lei !!!dar inainte de a avea 250-300 ,cat au avut ?astia sunt dupa adoptarea pensiei minime sau inainte ?si de cand sunt pdl-ii la putere ?oare inaintea lor ,ilievici ce-a facut ?asta trebuia limitat la miscare total in 90
|
adrianluchiand 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 15:47
Nu sunteti sanatosi oameni buni! am lucrat cu fratele lui vadim in acelasi birou timp de 20 de ani...ne povestea ce orgii facea maria sa vadim...era un privilegiat al ceausestilor...nu mai vorbiti in necunostinta de cauza...a fost este si va fi un antisemit,un rasist convins...va spun din cele ce ne povestea ...Dumnezeu sa-l odihneasca(Paul a fost un om de omenie totusi...)
|
terzi_p_yahoo_com 125 mesaje Membru din: 9/08/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 17:29
Dar daca Vadim a fost un raspandac al vecinatatii imdepartate ? Dece sa nu cred ca acum in noul buget al anului 2010, nu a mai fost prins ? Nu mi se pare curata tendinta de a se uni cu fostii sai mentori. Ma indoiesc insa ca vor sa-si transforme partidul in gazda pentru saltimbaci I Le ajunge Vanghele !
|
9am093450 43 mesaje Membru din: 9/07/2009 |
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 21:59
Iati medicamentele de la psihiatrie si mai vorbim
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 22:12
Mai nea @tycu ,
...din fatada , semeni putin asa ... cu A. Paunescu ! Ai asa o figura "dusa cu sorcova" ca a lui ... Diferenta insa , este ca A. Paunescu face versuri , are talent , are o inzestrare aparte... Tu insa , bai ficior , ar trebui sa pui capat suferintei tale !! Ajunge atata suferinta !! ... Si daca tu nu ai curajul , angajeaza un profesionist ! Eu iti doresc din suflet sanatate ...si tot ce face referire bancul cu pendula !!!!
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 23:21
De la: camioneros70, la data 2010-01-30 22:12:26Mai nea @tycu ,ia o bere
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 09:43
De la: 9am085096, la data 2010-01-30 15:04:02este un cretin care spune despre pensiile de 250 -300 lei !!!dar inainte de a avea 250-300 ,cat au avut ?astia sunt dupa adoptarea pensiei minime sau inainte ?si de cand sunt pdl-ii la putere ?oare inaintea lor ,ilievici ce-a facut ?asta trebuia limitat la miscare total in 90 Da cretin esti tu, ca n-ai creier nici pentru o insecta nu pentru un om!!!!!!!!!!!!!! Da, de cand sunt PD-L-ii e saracia asta crunta bai minte ingusta, la locurile de munca asigurate de talharii de PD-L-isti, tu creier de musca n-o sa ai pensie deloc!!!!!!!!!!!!!!! Bine, daca nu esti de-al lui blaga sau din serviciile speciale ca astia stai linistit ca beneficiaza en gros de pensii nesimtite, doar la ei exista si se aplica lege speciala, nu?!!!!!!!!!!!!! Pai se stie ca barosanu` de la Cotroceni plateste bine!!!!!!!! Asta te-a atras si pe tine de partea lui, nu?!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 10:46
De la: 9am085096, la data 2010-01-30 14:57:32tycusorule ,de cand nu ai mai fost la control la psihiatru ?sau ti-ai uitat medicamentele la partid la prm ? E clar, vad ca vorbesti de un partid de care ai auzit doar pe la coltul strazii, eu te rog ca sa ma convingi de contrariu, numeste-mi un partid care il consideri mai cinstit, care lupta pentru demnitatea tarii, impotriva mafiei romane,cum face PRM si un adevarat patriot mai ceva decat Vadim si eu ma dau batut ! - astept numele !!!
Ticu
|
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 11:00
De la: adrianluchiand, la data 2010-01-30 15:47:49Nu sunteti sanatosi oameni buni! am lucrat cu fratele lui vadim in acelasi birou timp de 20 de ani...ne povestea ce orgii facea maria sa vadim...era un privilegiat al ceausestilor...nu mai vorbiti in necunostinta de cauza...a fost este si va fi un antisemit,un rasist convins...va spun din cele ce ne povestea ...Dumnezeu sa-l odihneasca(Paul a fost un om de omenie totusi...) Sigur ai lucrat cu fratelele lui Vadim , sau sigur asa a povestit el ? nu cred,sunt pure confuzii, in primul rand e un om dintr-o credinta care nu-i permite asa ceva, apoi e un om care niciodatanu si-a batut joc [tradat ] de familia lui, apoi spui de Ceausescu. Vadim a avut dosar cat"el de mare" la securitate, era considerat un periculos al constructiei comuniste, , ca il lauda pe Ceusescu in poeziile sale ? Pai Ceausescu merita , numai un orb, un izolat de pe timpul comunismului nu vedea ce realizari mari au facut comunistii, si acest regim infect , capitalismul, le-a distrus.Adevarata viata de pe timpul comunismului n-o sa o mai avem noi,pentru ca s-au gasit niste criminali care au ucis acest regim , a lui Ceausescu ,-De ce nu ganditi cand mai postati asa ceva ?
Ticu
|
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 11:29
De la: camioneros70, la data 2010-01-30 22:12:26Mai nea @tycu , Mi-ar placeasa seman la inteligenta cu Paunescu, oricum , multumesc pentru urare, hai pe alt topic , poate acolo intelegi mai bine !!
Ticu
|
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 12:17
De la: florinpreda999, la data 2010-01-30 23:21:34De la: camioneros70, la data 2010-01-30 22:12:26Mai nea @tycu ,ia o bere Domnu' Florin, vad ca faci cinste la toti cu bere, foarte bine bre, care-i cauza ?
Ticu
|
|
terzi_p_yahoo_com 125 mesaje Membru din: 9/08/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 12:56
Esti parte a acolitilor lui Iliescu ! Precis ai cel putin o vila luxoasa pentru care nu aideclarat veniturile cu care ai facut-o. Romania Libera anunta intentia lui Iliescu de a demara o noua suspendare a lui Basescu !!! Oare dece ? Acum Ion Iliescu si acolitii lui, simt ca, dupa declararea comunismului ca ideologie criminla, Basescu ar putea sa continue actiunile de inlaturare a tradatoriilor bolsevici, ai caror bunici inca din 1921, s-au declarat antinationali, luptand sub steagul cominternului pentru dezmembrarea Romaniei Mari. Acestia, au imbrascat repede dupa 1990, o haina de "om de bine" si inarmati cu democratia occidentala au praduit economia nationala, dupa ce au pus populatia sa strige "noi nu ne vindem tara" .DIN EI FACE PARTE SI VADIM !!
Au adus in ajutor "minerii" precum Hiler "camasile negre", dupa care au instalat de ochii lumii, un guvern marioneta, pe un an, ca apoi, sub guvernul lui Vacaroiu, sa ne faca chipurile, milionari, dandu-ne niste cupoane, pe care le-au adunat cu ajutorul tiganilor si patronilor de bufete din mainile orasenilor si taranilor naivi. Mai tarziu cu ele acolitii lui Iliescu, au cumparat, prin asa zisa "privatizare", termen pe care capul bolsevicilor, Barladeanu se straduia s-o explice poporului, la TVR1 inca din anul 1990, tot ce era mai profitabil din economia nationala.. Eu cred ca, Iliescu simte ca actualul Primministru pare sa aiba curajul sa demareze cu acest guvern reformist, aplicarea ferma codului fiscal, in sensul recuperarii impozitelor neplatite pe veniturile nedeclarate, cu care si-au construit palate si case de vacanta, cu multa ostentativitate. Ma refer la bugetarii din randul politiei, magistratilor, functionarilor publici, de la fisc, din banci, precum si alte structuturi bugetare. Se pare ca nu va elimina nici pe alesii poporului si bugetarii, care dau declaratii de avere, avand in vedere ca, fiscul nu verifica daca pentru aceste averi au achitat taxele fiscale aferente. Prin incasarea taxalor neplatite, numai in ultimii 10 ani, evident cu penalitatile de intarziere aferente, cred ca bugetul se va restabili, scapand pensionarii de cosmarul amenintarilor proferate de televilunile subordenate financiar si mediatic, "papusarilor bolsevici". Asa va dovedi ca a inceput sa conduca Guvernul si nu “mogulii”. Pai cum sa nu se gandeasca Iliescu si acolitii sai, la o noua suspendare ! Vedeti cine se opune reformelor ? |
|
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 14:08
De la: terzi_p_yahoo_com, la data 2010-02-02 12:56:22Esti parte a acolitilor lui Iliescu ! Precis ai cel putin o vila luxoasa pentru care nu aideclarat veniturile cu care ai facut-o. Romania Libera anunta intentia lui Iliescu de a demara o noua suspendare a lui Basescu !!! Oare dece ? Acum Ion Iliescu si acolitii lui, simt ca, dupa declararea comunismului ca ideologie criminla, Basescu ar putea sa continue actiunile de inlaturare a tradatoriilor bolsevici, ai caror bunici inca din 1921, s-au declarat antinationali, luptand sub steagul cominternului pentru dezmembrarea Romaniei Mari. Acestia, au imbrascat repede dupa 1990, o haina de "om de bine" si inarmati cu democratia occidentala au praduit economia nationala, dupa ce au pus populatia sa strige "noi nu ne vindem tara" .DIN EI FACE PARTE SI VADIM !! Domnu Terzi, se pare ca exagerati,s-o luam asa :Imediat dupa revolutie , trebuie sa recunoastem ca s-a imbunatatit mult viata romanului,[mai ales cu Stolojan premier ] , se gaseau de toate la preturi bune, a scazut plata energiei, etc .S-au gasit niste vanzatori si tradatori de tara, care nu vedeau cu ochi buni asa ceva , iubitori de chiaburism si fosti exploatatori din trecut , cazul taranistilor, care finantati din strainatate au manipulat prin diferite cadouri , mai ales studentii aducandu-i in P. Universitatii., cu scopul de a distruge DEMOCRATIA ! Minerii , nu au fost chemati de nimeni,[ faceam practica in abataje , stiu mai bine ,} au venit sa curete, sa salveze capitala si democratia de aceste infectii chiaburisme ! Matale spui ca vrea sa-l detroneze pe Basescu ? Doamneeee! daca s-ar intampla minunea asta Dumnezeiasca,eu promit ca zidesc o manastire, dar sa-l ia si pe rahatul asta de Boc !! cand o sa scapam de vanzatorul de Basescu si infectul Boc ??Basescu poate sa continue dar numai distrugerea tarii si demnitatea Romanilor ! Matale spui "tradatori bolsevici ", domnu' terzi , bolsevicii erau in Rusia nu la noi si nu conteaza pe cine tradau ei acolo! Da, adevarat este ca a inceput vanzarea tarii, s-a vandut industria , petrolul cu aurul, s-a vandut religia la sectanti s-a vandut Ardealul Romanesc ,etc . Domnule, Vadim este un adevarat patriot,este singurul care merita sa fie presedinte sa ne scape de infectia PDL-ista cu sefii lor! Pensionarii si bugetarii, au ajuns bataia de joc a actualului guvern, au ajuns sacrificiu lui Basescu si bandei lui !!Da, reformelor se opune Basescu cu banda de PDL, vezi realitatea domnule Terzi !!
Ticu
|
|
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 14:17
Mai nea Tycule chiar nu vrei sa intelegi ca atat pensionarii cat si bugetarii nu sunt productivi? De unde naibi vor sa fie platiti daca cei care produc duc tot greul iar ei vor doar mariri de pensii si salarii?
|
|
|
|

De PRM si Vadim , avem nevoie ca de aer , sa mai salveze ce se mai poate salva. ! Marioneta marinareasca , prin frauda si prostia unora , a ajuns in fruntea tarii , numindu-l premier, pe Terminator Boc , aceasta infecta omida ,acest dezastru al Romaniei , specialist in distrugeri de economii. si Pe Elena Udrea , aceasta japita , urmarita penal ,ca ministru ca asa vrea "sefu " "sa se usureze"! Asa ca din prostia unora si hotia altora, Romania a pierdut mult si va mai pierde mult, numai PRM si Vadim sa mai poata salva ceva !!!!
Tot nu ai raspuns la intrebare? 2000-2004???????
Domnu' Florin, vad ca faci cinste la toti cu bere, foarte bine bre, care-i cauza ?