Info
x
Vadim si noul sau partid
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 18:09
De la: AZAZEL, la data 2009-11-23 15:58:25De la: july, la data 2009-11-20 17:52:37Ticu, te rog sa-mi spui un singur lucru Bun ce a facut Vadim pt tara aceasta. In afara de lins fundul lui Ceausescu! sml-happy0044 Se poate, posibil si asta !
Ticu
|
|
sea_shell 418 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 13:22
Vadim Tudor e un dezaxat mintal...De cat de mult a acumulat ,si-a pierdut simtul realitatii....
Un om intelept nu actioneaza ca el,chiar daca are alte convingeri politice.. Ma surprinde ca sunt multi ca si el... |
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 18:04
De la: sea_shell, la data 2009-11-24 13:22:02Vadim Tudor e un dezaxat mintal...De cat de mult a acumulat ,si-a pierdut simtul realitatii.... sml-tongue0023: Da , ai dreptate, aici in Romania un om daca arata devarul in fata , arata hotia, mafia printre politicieni, si alti borfasi si vrea sa lupte pentru starpirea ei cum face Vadim , e dezaxat , si cum face un intelept ? ca borfasii si mafiotii de acum ? ca distrugatorii de tara ca Basescu, Antonescu, Gioana , care face alianta cu neofascismul UDMR ? astia sunt inteleptii, cu asa conceptii ca astea , nu mai da Romania inainte !!!
Ticu
|
|
cantiacatalin 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 10:59
|
|
tocileanu_florentina 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 12:33
MEDICAMENTE ACUM CRED CA NU ESTI SANATOS .TE INDRAGEAM CREDE-AM CA ESTI SINCER DAR ESTI LA FEL CA CEILALTI CUM TI-A DAT SI TIE UN OSCIOR TE-AI ALIAT CU HOTI SI CU PROSTANACI MARE-I GRADINA LUI DUMNEZEU SI MULTI P------- MAI INTRA IN EA RUSINE,RUSINE .RUSINE NU ESTI PENTRU TARA ESTI PENTRU TINE RANCHINOS SI NEBUN AI DOVEDIT DIN PLIN
|
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 10:44
Salvarea Romaniei sta in Vadim si PRM !!! vanzatorii de tara, vor conducerea tarii, vor "ciolanele " numai pentru ei!!!
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 11:02
De la: Tycu, la data 2009-11-26 10:44:17 MAI CARAGHIOSULE CRED CA-TI TREBUIE MULTA MINTE PENTRU A MAI CREDE IN ACEST RETARDAT! CAND IA MEDICAMENTELE ESTE ANTI MAFIE DAR CAND ESTE LASAT UN PIC DIN MANA DE DOCTORI O IA RAZNA SI VOTEAZA CU CEI PE CARE AI SPURCA ..... STI CUM SE NUMESC ACESTI INDIVIZI? PUPINCURISTI OMULE !
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 15:28
De la: acumvotez2009, la data 2009-11-26 11:02:01De la: Tycu, la data 2009-11-26 10:44:17 sml-confused0006: Si atunci care e cel mai bun din celalti 11 candidati care au fost? spune un nume. Iti spun eu bre, nici unul , toti snt niste parveniti, ipocriti, tradatori si vanzatori de tara, exemp. ipocritul de Crin , distrugatorul de Basescu, vanzatorul de Geoana , fascistul de kelemer, sau care ? Inainte de a spune ceva de cineva , studiaza-l mai intai, ca asa sa n-ai habar de ei mai bine lasa!!!!! si treci pe alt topic !
Ticu
|
|
|
|
|
dany_bu22 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 16:06
doar denumirea partidului o schimba restu e la fel
|
|
dany_bu22 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 16:06
doar denumirea partidului o schimba restu e la fel
|
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 17:38
Domnule presedinte C.V.Tudor, s-a vazut clar ca borfasii, si excrocii ordinari te-au furat la voturi, noi suntem alaturi de dvs, un om cinstit , un adevarat patriot, stim ca-i incurcai pe mafioti in afacerile lor , si pentru asta ai fost inlaturat prin cea mai ordinara hotie . ! dar pana la urma adevarul va iesi la vedere !!!!!!!!
Ticu
|
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 20:17
Vezi Ticu, s-a intamplat exact cum te asteptai mai putin. Acest ' domn cinstit si patriot" Vadim s-a aliat cu UDMR pt a fi impotriva lui Basescu. Eu ma asteptam la reactia acesta...asa sunt toti. Asa ca, noi de ce sa ne certam? Merita?
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 22:47
Acum cat au un procent asa mic la alegeri nu ma mai sperie Vadim si ai sai, dar au plecat din PRM , multi membrii s-au dus cum bate vantul sa intre in Parlament.Dintre care Olguta Vasiliu, care acum membra in bravul PSD, cu gurita ei ca nu o intrece nimeni, este invitata la toate emisiunile televizate ,facandu-i propaganda electorala lui MIRCEA GEOANA PSDistul.
GINA
|
|
21goot 103 mesaje Membru din: 16/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 13:53
in toti acesti ani l-am stimat pe vadim pt ca era incontra ungurilor si cunostea istoria -dar acum m-a dezamagit este in clasa fraudelor psd care conduce tara la prapastia ei pt a avea un post in parlament asa cum fac toti cei fraudati de psd rusine vadim
bafta base
cristal
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 14:10
De la: july, la data 2009-11-30 20:17:58Vezi Ticu, s-a intamplat exact cum te asteptai mai putin. Acest ' domn cinstit si patriot" Vadim s-a aliat cu UDMR pt a fi impotriva lui Basescu. Eu ma asteptam la reactia acesta...asa sunt toti. Asa ca, noi de ce sa ne certam? Merita? Domnita, nu confunda populatia de etnie maghiara de la noi, cu UDMR. Si in aceasta etnie,sunt foarte multi loviti de mafia si hotia de la noi , ca si majoritatea romanilor si nimeni , nici Vadim sau alt PRM-ist , nu are nimic cu ei,pericolul Romaniei este UDMR , NU ETNIA MAGHIARA ! daca iesea Vadim presedinte, sa mai fi fost si PRM la conducere, mafia si hotia erau lovite rau in plin, si fii matale sigura ca viata noastra , indiferent ca e maghiar , roman sau orice minoritate , se schimba radical in bine, dar la noi comanda americanii pe cine sa punem sef , in functie de interesul si mafia americana . America este un pericol pentru toata Romania, indiferent de etnie ! E recomandat ca maghiarii sa se departeze de acest UDMR , ca ei nu le reprezinta interesul , s-a vazut asta ! Asa ca domnita , Vadim se aliaza cu maghiarii,nu-i nicio problema, dar cu UDMR , niciodata > !!!!
Ticu
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 14:17
De la: 9am076753, la data 2009-11-30 22:47:58Acum cat au un procent asa mic la alegeri nu ma mai sperie Vadim si ai sai, dar au plecat din PRM , multi membrii s-au dus cum bate vantul sa intre in Parlament.Dintre care Olguta Vasiliu, care acum membra in bravul PSD, cu gurita ei ca nu o intrece nimeni, este invitata la toate emisiunile televizate ,facandu-i propaganda electorala lui MIRCEA GEOANA PSDistul. PRM si C.V. Tudor nu sperie pe nimeni in afara de hoti , mafioti ,afaceristii dubiosi , excrocii , si cei care calca in picioare demnitatea tarii si a poporului, daca pe matale te sperie precum spui, inseamna ca faci parte din aceste categorii murdare bre , pe care Vadim si noi vrem sa le distrugem , ca prea ne-au infectat destul !!
Ticu
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 14:24
De la: 21goot, la data 2009-12-01 13:53:41in toti acesti ani l-am stimat pe vadim pt ca era incontra ungurilor si cunostea istoria -dar acum m-a dezamagit este in clasa fraudelor psd care conduce tara la prapastia ei pt a avea un post in parlament asa cum fac toti cei fraudati de psd rusine vadim S-a mai precizat asta , Vadim nu a fost niciodata contra ungurilor, i-a respectat si inteles, dar a fost si este contra UDMR-ului , care reprezinta fascismul si pericolul Romaniei si a unor capi secuisto fascisti de care e bine si maghiarii sa se departeze de ei. ! El nu a facut alianta cu PSD , ci a lasat la alegerea fiecarui PRM -ist cu cine sa voteze!!!!
Ticu
|
|
valysky 16 mesaje Membru din: 26/08/2009 |
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 15:28
nu stie nimeni cu certitudine ce poate face vadim.stim in skimb cu totii ce au facut ceilalti....in umila mea educatie lucrurile sunt simple-la situatii extreme,masuri extreme.cred ca ar fi meritat incercat si asa ceva.ce mai avem de pierdut ?
este toata lumea convinsa ca e un pericol ? sau e doar spalare de creieri ? |
|
valysky 16 mesaje Membru din: 26/08/2009 |
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 15:31
sa nu uitam ca printre romani mai sunt si unii care o duc bine si nu se ingrijesc de ziua de maine.si cred eu, ca aceia se tem de vadim.
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 16:20
De la: valysky, la data 2009-12-01 15:31:23sa nu uitam ca printre romani mai sunt si unii care o duc bine si nu se ingrijesc de ziua de maine.si cred eu, ca aceia se tem de vadim. Asa este , se vede ca matale ai inteles bine cum e situatia !,
Ticu
|
|
tocileanu_florentina 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 09:39
pai cu ,care la avut ce a facut ?a trecut de partea celor pe care-i mascarea numai sa apuce si el un oscior RUSINE ESTI UN OM NEBUN MAI BINE AI INFIINTA O CASA DE NEBUNI SI IN CARE AI BAGA TOTI ALIATI TAI SI TU SA LE FI CODUCATOR ,,LASA-NE SI DUTWE SI TE TRATEAZA CA ESTI DE BALAMUC NU DE PARTID
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 12:39
La facerea lumii, Dumnezeu, pentru a-i ajuta pe oameni sa prospere, a hotarât sa dea printr-o Lege Divina fiecarei natii câte doua virtuti. Astfel, El i-a facut: - Pe elvetieni - ordonati si respectuosi fata de legi; - Pe englezi - perseverenti si studiosi; - Pe japonezi - muncitori si rabdatori; - Pe francezi - culti si rafinati; - Pe spanioli - veseli si ospitalieri etc. Când a ajuns la români, I-a spus îngerului consilier care si nota: - Românii vor fi inteligenti, cinstiti si buni politicieni; Dupa ce a publicat-o în Monitorul Celest, îngerul a remarcat: - Doamne, ai dat tuturor popoarelor câte doua virtuti, iar românilor trei. Oare în acest fel, nu cumva ei îi vor depasi si exploata pe toti ceilalti? - Aoleu, asa e! Ai dreptate! Atunci sa revenim cu o Ordonanta. Pentru ca virtutile Dumnezeiesti, o data acordate, nu se mai pot lua înapoi, precizez ca nimeni nu va putea avea mai mult de doua virtuti, din cele trei, în acelasi timp! Si astfel, se explica de ce românii care: - Sunt inteligenti si cinstiti, în nici un caz nu fac politica; - Sunt cinstiti si fac politica, categoric nu sunt inteligenti; - Fac politica si sunt inteligenti, fara nici un fel de dubiu, nu sunt deloc cinstiti! Este bine că au ieșit "mogulii" unora în luminile reflectorelor, ar fi bine să iasă absolut toți "mogulii" de prin toate partidele politice românești la rampă, să vedem și noi cine sunt și ce pot face pe viitor pentru cetățenii româniei. Aaaa, pot lua cu ei de mânuță și baronașii locali, nu de alta, dar s-ar putea simți nedreptățiți sieracii, ș-apoi să demonstreze cetățenilor români ce pot face spre binele tuturor, că destul și-au umplut buzunarele-n ultimii 20 de ani numai pentru ei. Dacă aș fi în locul viitorului președinte, indiferent care ar fi acesta, dacă tot se desfinnțează o cameră a parlamentului (senatul), aș înființa o cameră consultativă formată numai din acești "moguli și baroni locali"... Având în vedere cele anterioare și potența lor financiară, n-ar trebui să primească nici un fel de indemnizație din partea statului Român, munca lor ar trebui să se transpună mai întâi în interesul tuturor cetățenilor români și mai apoi în al lor personal. Pragmatic sau utopic,...aaaa ?! Are să vină sărbătorile de iarnă, o să așteptați să vă facă alții cadouri copiilor voștri de Crăciun așa cum au făcut-o anul trecut ?... Hilfskonvois nach Rumänien Weihnachtsgeschenke für Kinder in Armut Die meisten Kinder in Deutschland werden an Heiligabend auch dieses Jahr wieder jede Menge Geschenke bekommen. In Rumänien sieht das anders aus. Dort erhalten viele Kinder gar kein Geschenk, weil die Armut so groß ist. Die Stiftung Kinderzukunft und der Service-Club Round Table Deutschland starten deshalb auch in diesem Jahr zum mittlerweile achten Mal einen Weihnachtspäckchenkonvoi nach Rumänien. ...sau o să vă băgați mințile-n cap și-o să vă solidarizați pentru a vă obține drepturile necesare unor cetățeni demni ai unui stat de drept și democrat ?... am să repet acest com. până o să vă plictisiți, poate așa o să vă reveniți !... picătura chinezească, ..n-așa?!... |
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 17:05
Vadim un personaj politic controversat, care a facut istorie dar ar fi cazul sa credem ca e de domeniul trecutului urat.
GINA
|
|
9am025509 24 mesaje Membru din: 1/04/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 11:17
Nici nu trebuie luat in seama. Zii Vadim si trge apa.
|
|
andre_crin 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 18:48
draga mea cine a vandut totul pe nimic?vadim sau iliescu?cine e de vina pt cei 20 de ani de saracie vadim?a fost la putere?nu cred ?sant mai buni pnllistii pdelistii psdistii care dupa 4 ani se cosmetizeaza se aranjeaza si fac pe desteptii?cine a vandut petromul care aducea ani in economie?tipa urla ca un nebun cum zice lumea ca nu trebuie vandut petromul ca se ajunge la fund sacul cu banii
a avut dreptate?mi se pare ca da din moment ce tot imprumutam banii pt a plati salariile cand s-a vandut bcr-ul(cine tipa ca diperatul? ca nu e bine vadim- am ajuns sca toti banii sa iasa din tara?am ajuns am ajuns sa avem cele mai mari dobanzi din europa?noi paltim aia care punem botul la altii am ajuns ca unul care spune lucruriolr pe nume sa il caracterizam ca drept nebun ca sa se zice asa e la moda unde o sa ne duca ipocrizia asta? tipa da asa e uita-te in rurma si ai sa vezi cam toti cei care ti-au vorbit frumos au facut praf tara iar unul care e nebun cum zici tu iti spune vedre in fata desptre jaful din economie fratilor ne meritam soarta arpopo ai auzit de vadim macar sa fie banuit de un fapt de coruptie?ca a furat?in schimb toti au palns ca sant dusi la dna de fapt numai pt santaj draga mea ne meritam soarta asta e romania ipocrizie tampenie si figuri de buftea si apoi planfgem ca noi vrem de fapt ce vrem sa ne proeteasca altii |
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 18:51
TICULE SAU CUM ITI ZICE AI TU CULTURA MACAR 10 LA SUTA CAT ARE NEBUNUL ASTA?FRUMOS DECI SA INTELG CAND CINEVA VINE SI SPUNE VEDRE IN FATA GATA E NEBUN?INTERESANT LIMBAJ SI CEILATI CARE TE MINT SANT INTELIGENTI SI FRUMOS INTERESANT
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 18:53
PRIETENE ESTI ORI TAMPIT ORI VREI SA FI MINTIT ORI IPOCRIT DAR TU NU TE-AI UITAT LA REALITATEA SAU LA ANTENA NU AI VAZUT PE FATA FURACIUNILE ZAU
|
|
Celina 180 mesaje Membru din: 7/09/2009 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 21:04
DECAT UN BASEL, MAI BINE UN TUDOREL!! CE PACAT CA NU I EL IN LOCUL ;;BASELULUI, ACUM;;!!
-
|
|
gugulanul 54 mesaje Membru din: 27/11/2009 |
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 09:53
Ce avere are domnul Vadim ?? Ne da noua amaratilor din averea sa ??
Nu mai poate de saracia romanilor
Viki
|
|
gugulanul 54 mesaje Membru din: 27/11/2009 |
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 10:12
Ai dreptate , eu, am fost la Targu Secuiesc, cu probleme de serviciu, oamenii de acolo se confrunta cu aceleasi probleme ca si ale noastre , somaj, lipsa locuri de munca etc.Exemplu acolo este o fabrica de suruburi ,care a fost foarte buna, si a cumparat-o un maghiar de al lor, nu ii amintesc numele ca nu merita.Acesta a procedat ca totii patronii romani , a redus , activitatea, a redus nr. de salariati, si acum este aproape inchisa .Probabil s-a incheiat contractul cu AVAS si acum este propietar cu drepturi depline, banii si-a scos intreit, si acum vrea sa o vanda la fier vechi
Viki
|
|
|
|

si cum face un intelept ? ca borfasii si mafiotii de acum ? ca distrugatorii de tara ca Basescu, Antonescu, Gioana , care face alianta cu neofascismul UDMR ? astia sunt inteleptii, cu asa conceptii ca astea , nu mai da Romania inainte !!!
MAI CARAGHIOSULE CRED CA-TI TREBUIE MULTA MINTE PENTRU A MAI CREDE IN ACEST RETARDAT! CAND IA MEDICAMENTELE ESTE ANTI MAFIE DAR CAND ESTE LASAT UN PIC DIN MANA DE DOCTORI O IA RAZNA SI VOTEAZA CU CEI PE CARE AI SPURCA ..... STI CUM SE NUMESC ACESTI INDIVIZI? PUPINCURISTI OMULE !