Info
x
Dispare industria auto din sua?!
|
Fosta membra 9am.ro 303 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Mai 2009, ora 18:46
Sigur ca ultimile modele americane nu mai sant asa de gurmante dar sant destul de maricele cifrele de consum fata de omoloagele europene , o alta problema ce ma doare tare ar fii motorizarile diesel pe masinile americane prezente cam cum sant hibridele in romania si in final ultima stire FIAT VREA SA CUMPERE OPEL nu inteleg , din cate stiam divizia europeana era cea mai rentabila din tot concernul si daca se cumpara o marca americana din concern ziceam :uite ma vine calitatea europeana poate si motoare mai mici !!!! dar de unde asa ceva FIAT este pe val bun si cumpara o marca mult mai fiabila si imi este teama de dragul profitului si a mentalitatilor latine sa nu il duca la pieire
pe saracul OPEL.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Mai 2009, ora 08:59
De la: mona_simona2002, la data 2009-05-20 05:25:39Vorbeam de strazi in SUA. Am gasit intre timp si o exemplificare cu poze. Mi-a trimis-o prietenul meu Cristi din Texas: Ce-s astea? in state isteti inapoiati. Mergeti pe jos cu masina. In Rominia se merge numai cu avionul sau elicopterul. Cine nu, sta in fata calculatorului si se uita la cei care zboara. Oricum, avem strazi asa de inguste ca de-abia se mai merge pe jos. Sintem mai avansati ca voi. Sic
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 05:43
La fel spuneau si romanii acum 2000 ani si tot nu a disparut...
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
hoosier 30 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 14:34
Falimentul anuntat de GM are si partile lui bune. "Noul GM" nu va mai fi legat de sindicatele care sug banii corporatiei de ani buni. Pana nu demult, a lucra la GM era un fel de "trai pe vatrai" din cauza beneficiilor (asigurari, pensii etc) care nu faceau decat sa mareasca artificial pretul masinilor.
Firmele japoneze (care chiar au fabrici pe teritoriul SUA) neavand sindicate merg mai bine si vor produce masini in continuare. Industria auto nu va disparea in SUA pentru cel putin 2 motive: 1. Este imposibil sa traiesti in in SUA in ziua de azi si sa nu ai masina (pentru multi, cel mai apropiat magazin alimentar e la 10 mile !!!!) 2. Gigantii petrolieri au nevoie de o piata de desfacere si nu isi permit sa lase SUA fara masini... Iar gigantii petrolieri inca mai au bani....
|
|
Fosta membra 9am.ro 964 mesaje Membru din: 7/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 23:14
De la: hoosier, la data 2009-06-03 14:34:25Falimentul anuntat de GM are si partile lui bune. "Noul GM" nu va mai fi legat de sindicatele care sug banii corporatiei de ani buni. Pana nu demult, a lucra la GM era un fel de "trai pe vatrai" din cauza beneficiilor (asigurari, pensii etc) care nu faceau decat sa mareasca artificial pretul masinilor. Pana nu demult era un adevarat ,,trai pe vatrai'' sa locuiesti in SUA, mai nou un infern, mai tarziu se ocupa FEMA si Uniunea Nord Americana de asta.
Religia este o rămășiță a copilăriei inteligenței noastre, ea se va stinge pe măsură ce adoptăm rațiunea și știința ca principii directoare.
Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
|
|
Fosta membra 9am.ro 534 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 16:49
De la: Dorin_Ilie, la data 2009-06-10 23:14:43De la: hoosier, la data 2009-06-03 14:34:25Falimentul anuntat de GM are si partile lui bune. "Noul GM" nu va mai fi legat de sindicatele care sug banii corporatiei de ani buni. Pana nu demult, a lucra la GM era un fel de "trai pe vatrai" din cauza beneficiilor (asigurari, pensii etc) care nu faceau decat sa mareasca artificial pretul masinilor.Pana nu demult era un adevarat ,,trai pe vatrai'' sa locuiesti in SUA, mai nou un infern, mai tarziu se ocupa FEMA si Uniunea Nord Americana de asta. Spune-i cui ti-a zis ca: " sa locuiesti in SUA (este) mai nou un infern..." sa-ti dea banii inapoi pentru ca te-a mintit. Iar daca te-a mintit doar ca sa te simti tu mai bine, sa-ti creeze iluzia ca nu e chair asa naspa in Romania, multumeste-i! Probabil era plin de bune intentii. La un singur lucru mai trebuie sa fi atent - cateodata drumul catre Iad este pavat cu bune intentii. oricum, desi uneori ma calci pe nervi.
|
|
Fosta membra 9am.ro 964 mesaje Membru din: 7/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 23:48
De la: mona_simona2002, la data 2009-06-15 16:49:56Spune-i cui ti-a zis ca: " sa locuiesti in SUA (este) mai nou un infern..." sa-ti dea banii inapoi pentru ca te-a mintit. Iar daca te-a mintit doar ca sa te simti tu mai bine, sa-ti creeze iluzia ca nu e chair asa naspa in Romania, multumeste-i! Probabil era plin de bune intentii. La un singur lucru mai trebuie sa fi atent - cateodata drumul catre Iad este pavat cu bune intentii.asta este, mai calc si pe nervi pe altii! cat despre infern mai vorbim noi peste un an, doi! stai linistita, pentru bunastarea ta vor lucra FEMA si Uniunea Nord Americana. numai bine.
Religia este o rămășiță a copilăriei inteligenței noastre, ea se va stinge pe măsură ce adoptăm rațiunea și știința ca principii directoare.
Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
|
|
Fosta membra 9am.ro 60 mesaje Membru din: 8/12/2009 |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 17:54
UNA DIN PIERDERILE COLATERALE IN PROCESUL DE GLOBALIZARE ECONOMICA MONDIALA .
|
|
|
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 14:31
www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR

pe saracul OPEL.
oricum, desi uneori ma calci pe nervi.