back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce a fost inainte de dumnezeu, dar inainte de big-ban?

Pagini: << 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 >> Sari la pagina:

alehin

2584 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 10:37

De la: mytcor, la data 2010-02-06 10:33:09
De la: gabigabi, la data 2010-02-06 07:09:23
De la: mytcor, la data 2010-02-05 19:31:20
De la: gabigabi, la data 2010-02-05 18:48:41Dorulet, oare n-am scris in lb. romana ? am spus ca povestea biblica ni se adreseaza noua : arienilor= rasa alba,ultima sosita pe scara timpului si a evolutiei raselor pe Terra !.e bine asa ?

Găbeloooooooooooooooooooooooooooooooooooo ! iar mi-ai trântit mucii-n piftie !...

.. NU EXISTĂ O RASĂ UMANĂ ARIANĂ !.. ...CLAR ?...

este o pură invenție a lui MAX MÜLLER de prin anii 1850-1853, pe care uterior chiar el a negat acest concept la sfârșitul anului 1888.

Clar , Găbelo ?....în lb.sanscrită, arya-putra sau ryakanya face referire la cu totul altceva , nici pomeneală despre vreo rasă umană ariană.

ș-apoi de la "adam și eva "pâna-n jumătatea sec XVIII a cam trecut ceva vreme, eeeeee ?!..

bun-bun ! si-nafara de termenul de Arian ,ce altceva te deranjeaza la ce-am scris ? si ce nu-i adevarat acolo ? bai,aveti un obicei nasol : va agatati de cite un spanac de cuvint ca "arian" de ex,care-i incetatenit deja, ca d'aia l-am folosit si eu,adaugind apoi : RASA ALBA ! il intoarceti si-l rastalmaciti si discutia in sine, se duce naibii ! .....ca si Dorulet ,care s-a impiedicat ,punind ea semnul de egalitate intre evrei=arieni ,desi eu n-am spus asa ceva nicicum ! ....am spus ca crestinismul este intemeiat pe vechiul testament , dar am crezut ca-i evident si nu mai trebuie explicat ca fiecare noua religie aparuta,a preluat ,modificat, transformat si integrat in ea cite ceva din religia anterioara ei ....si uite asa ,ideea s-a dus de-a dura !

..."poi" cum să nu mă enervezi Găbelo, tu așezi în frază numai termeni beletristici ș-apoi dorești să structurezi un concept superinteligent pe care-l mai dorești pe deasupra să ți-l și aghezmuim , ca tu să-i dai o văosea de factură religioasă apoi să-l așezi pe raft !...

...te-a lăsat Mole cu moullinex-ul demontat prin bucătăria-și religioasă ș-acum nu-ți mai leagă aluatul !...

în prop. de 90% religiile sunt de proveniență iudaică, excepțile fiind, cele câteva asiatice, cum ar fi hinduismul...in rest...liniște și pace, până la următoarea re-ncarnare !

I
Crestinismul este fondat de catre Iisus Hristos in urma cu aproximativ 1971 de ani in timp ce Budismul este mai vechi de doua milenii jumate fiind initiat de printul indian Siddhartha Gautama in anul 566 BC.
Iudaismul a fost fondat inaintea crestinismului si anume, in anul 1312 BC cand Moise a parasit Egiptul pentru taramul promis.
In fapt, cea mai veche religie din cele 4 mari religii ale lumii este hinduismul. Hinduismul are cele mai vechi radacini in dravidianism. Dravidianismul obisnuia sa fie o practica in jurul anilor 6000-3000 BC fiind specific sumerienilor, egiptenilor si babilonienilor.
Crestinismul este insa cea mai larga religie din lume numarand 33% de adepti din populatia globului. Islamismul ocupa locul al doilea ingloband 20% de adepti.

Islamismul este cea mai tanara religie din lume fiind fondata de catre profetul Mohamed in jurul anului 622 AC sau acum 1382 de ani, la Mecca. Islamismul numara in jur de 300 de milioane de membri

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 11:15

.Undeva in Africa , Botswana in locul numit The Tsodilo Hills a fost descoperita o grota care a scos la iveala ca existau in epoca pietrei acum 70.000 de ani ritualuri mistice (au gasit artefacte , obiecte de sapat in piatra , o camera ascunsa si ..un idol de piatra ----un piton ...se pare ca ii aduceau ofrande , si-i atribuiau puteri magice .
Arheologii l-au descoperit in 1990 iar din 2001 apare la Unesco -cel mai vechi loc ritualic uman cunoscut pana in prezent ..Bastinasii (zona este undeva in Desertul Kalahari ) cred si acum ca ei se trag din sarpe ---PITON UL.
Pe wikipedia il gasiti la Tsodilo
Sarpele .. mitul asta atat de vechi apare si in credinta crestina Soarele -lumina unul din cele mai vechi mituri cunoscute ...,, Dumnezeu este -lumina ,,.. apare si-n religia crestina

Toate astea ar trebui sa ne duca cu gandul ca originea credintei religioase si a credintei in general este : FRICA .
Toate religiile lumii au origine in credinta in fenomene supranaturale : fulger traznet mai apoi soarele ....Unii cred ca primul Dumnezeu al oamenilor primitivi a fost FOCUL ...

Raporteaza abuz de limbaj
daunemorale

1297 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 11:37

Exista si in arta noastra populara modelul spiralei, care vine din antichitate si se pastreaza, si in prezent, de multi olari. Poate ca exista o legatura, o dovada de continuitate....

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 11:45

De la: alehin, la data 2010-02-07 11:15:01.Undeva in Africa , Botswana in locul numit The Tsodilo Hills a fost descoperita o grota care a scos la iveala ca existau in epoca pietrei acum 70.000 de ani ritualuri mistice (au gasit artefacte , obiecte de sapat in piatra , o camera ascunsa si ..un idol de piatra ----un piton ...se pare ca ii aduceau ofrande , si-i atribuiau puteri magice .
Arheologii l-au descoperit in 1990 iar din 2001 apare la Unesco -cel mai vechi loc ritualic uman cunoscut pana in prezent ..Bastinasii (zona este undeva in Desertul Kalahari ) cred si acum ca ei se trag din sarpe ---PITON UL.
Sarpele .. mitul asta atat de vechi apare si in credinta crestina Soarele -lumina unul din cele mai vechi mituri cunoscute ...,, Dumnezeu este -lumina ,,.. apare si-n religia crestina

Toate astea ar trebui sa ne duca cu gandul ca originea credintei religioase si a credintei in general este : FRICA .
Toate religiile lumii au origine in credinta in fenomene supranaturale : fulger traznet mai apoi soarele ....Unii cred ca primul Dumnezeu al oamenilor primitivi a fost FOCUL ...

Mda, alții se închinau la "zeul porumb"!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 12:24

De la: alehin, la data 2010-02-07 11:15:01.Undeva in Africa , Botswana in locul numit The Tsodilo Hills a fost descoperita o grota care a scos la iveala ca existau in epoca pietrei acum 70.000 de ani ritualuri mistice (au gasit artefacte , obiecte de sapat in piatra , o camera ascunsa si ..un idol de piatra ----un piton ...se pare ca ii aduceau ofrande , si-i atribuiau puteri magice .

...întărește-ți cocoașa !...sigur ai s-o iei pe cârcă,...puțintică răbdărică numai,...imediat ce-or năvăli fundamentaliștii !...atunci să te țiiiiii !...

joeelena

59 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 13:08

De la: 9am121159, la data 2010-02-07 05:38:05CHEMARE
Vino cu mine sa fim frati,
In adunarea-n sarbatoare
A Ingerilor nepatati.
Si sa-i aducem Osanale
Prea Sfantului ce ne-a salvat.

Te chiama El,te chiama cerul,
Te chemam noi poporul Sau,
Te chiama cei Neprihaniti,
Chiar Tatal te iubeste mult,
Si iti trimite Duhul fant.

Nu-L refuza,iesi din Ninive,
Iesi grabnic si din Babilon,
Tu nu vezi ce urgii si semne
Pe tot pamantul dau de veste
Ca Domnul vine putin este
Sa-i ia pe-ai Sai la cer?

Daca nu vii El plange pentru tine,
Si mie lacrimile-mi curg
Vazand un suflet cum refuza
Iubirea Regelui prea Sfant.
O vino azi prietenul meu
Sa te impaci cu Dumnezeu.

De vei veni te va ierta,
Si haine albe iti va da,
Pe loc te va incununa,
Te va primi-n cetatea Sa,
Viata vesnica-ti va da.

Scrisa-n 10' de VALERICA NICOLESCU

Oricum la inceputul inceputului ,tot un Joe si o Elena au fost

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 13:38

De la: mytcor, la data 2010-02-07 12:24:42

...întărește-ți cocoașa !...sigur ai s-o iei pe cârcă,...puțintică răbdărică numai,...imediat ce-or năvăli fundamentaliștii !...atunci să te țiiiiii !...
Stai linistit Mytcor,nu-ti da nimeni in cap si nici nu te judeca nimeni.!!!Fiecare are Universul sau...real sau ireal

symy-apocalipsa.blogspot.ro
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 14:07

De la: Dorulet, la data 2010-02-07 11:45:56

Da probabil stra-stra mosii mexicanilor de azi -olmecii (sau aztecii mai precis )

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 14:09

De la: mytcor, la data 2010-02-07 12:24:42

Mi-am pregatit arsenalul stau la panda si astept atacatorii , sunt de fapt sus ,sus pe metereze ,am o pozitie strategica ...astept totusi intariri ..

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 14:21

De la: Dorulet, la data 2010-02-06 22:41:23
De la: tutenes, la data 2010-02-06 21:15:18
De la: Dorulet, la data 2010-02-06 16:05:35
De la: tutenes, la data 2010-02-06 15:06:41
De la: Dorulet, la data 2010-02-03 14:05:23
De la: tutenes, la data 2010-02-03 14:00:02
De la: Dorulet, la data 2010-02-03 13:58:12Tutenes, o întrebare am și eu, câți copii avea Monica Fermo???

Ce rost are intrebarea ta ?

Era o simplă întrebare...era mai ușor să răspunzi cu "are atâția" sau "nu are"...
Dacă nu avea copii...nu a renunțat practic la nimic! A schimbat doar "stăpânul" cum s-ar zice!!!

Uite si aici un exemplu graitor :
foaienationala.ro/maica-alexandra-printesa-ileana-de-romania-o-p...]

Tutenes, nu ai înțeles nimic! Nu mă interesează cei ce și-au lăsat averile la biserici...sau faptul că au dat tot în scopuri caritabile, atât timp cât ei NU AU COPII!!!!
Dacă ar avea copii, atunci ar fi de comentat acțiunile lor...și de BLAMAT în primul rând!!!
Dar dacă ei nu s-au reprodus, atunci mi se pare normal ca tot ce au să poată lăsa altora mai nefericiți....este de lăudat faptul că au ajutat neputincioșii și nu și-au lăsat averile unor unchi sau mătuși pe care poate nici nu i-au văzut în viațșa lor sau mai rău, dacă n-au pe nimeni totul revine statului!
Exemplul acelei actrițe nu mă impresionează...decce?? pentru că ea a făcut ceea ce a dorit! ce treabă am eu sau altzul cu alegerile pe care le face x, y sau z????? A fost alegerea ei!!! Asta și-a dorit ea!!! Știi ce înseamnă asta? Înseamnă că nu a făcut nici un sacrificiu!

printesa Ileana - maica Alexandra a avut 6 copii .

Și și-a lăsat copiii faliți pentru a da totul altora????? Înseamnă că nu era în toate mințile!!!!!

Nu a facut asta dar , in fine ...

Ioan 8 ,32. Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.
alessia

163 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 16:25

Pai ce sa fi fost inainte ,a spuso Elena Udrea,noi sintem urmasi lui Traian Basescu

ROMANIA ARE NEVOIE DE SCHIMBARE ,BASESCU A CUFUNDAT ROMANIA IN DEZASTRU ECONOMIC M-am edificat ! Șmecheria este clara,in 2007,in 2009 au fost prezenti la vot doar 5-6 milioane de votanti dar cu STS ul voturile au fost trecute la ambele parti si la urma au mai fost fabricate citeva sa faca diferenta pentru Basescu.Impunerea CCR ca pentru validarea Referendumului din 29 iulie 20012 sa fie 1/2 din electorat la vot,iar PDL ul sa boicoteze Referendumul interzicind prezenta la vot,se bazeaza tocmai pe faptul ca românii nu se prezinta la vot din comoditate,nepasare,analfabetism politic,indoctrinare,prostie etc si nu se poate atinge pragul de 9125000. DAR CE LEGITIMITATE ARE UN PRESEDINTE CARE FUGE DE POPOR SI BOICOTEAZA REFERENDUMUL ??????
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 11:05

De la: salvatorul, la data 2010-02-07 16:25:11Pai ce sa fi fost inainte ,a spuso Elena Udrea,noi sintem urmasi lui Traian Basescu
PAI DESPRE EA SPUNE CA ESTE URMASA LUI BASE.... LA PRESEDENTIE..... ..ASA VISEAZA EA

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 12:16

De la: 9am045616, la data 2010-02-08 11:05:37
De la: salvatorul, la data 2010-02-07 16:25:11Pai ce sa fi fost inainte ,a spuso Elena Udrea,noi sintem urmasi lui Traian Basescu
PAI DESPRE EA SPUNE CA ESTE URMASA LUI BASE.... LA PRESEDENTIE..... ..ASA VISEAZA EA

Si ce vreti voi bulangiilor,va roade ca am cizmulite de 530 $ si costum de scky de 2500 euro,in loc sa va ginditi cum sa faceti bani ,sa munciti creerul ,nu sa stati cu ochii pe televizor.Bravo lui Traian ,a vazut ce prosti are in popor si defileaza cu ei.

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 12:53

De la: alehin, la data 2010-02-07 14:07:40
De la: Dorulet, la data 2010-02-07 11:45:56

Da probabil stra-stra mosii mexicanilor de azi -olmecii (sau aztecii mai precis )

Corect!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 22:41

Noi ne inchinam la zeul telecomanda sau mouse....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
PACIFISTA

299 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 02:22

De la: fulgerul1989, la data 2010-02-05 19:44:16 La inceput ,fiecare vietuitoare avea ca origine o planeta in Univers.Cu trecerea timpului,fiecare civilizatie ,consumind resursele de pe planeta proprie,pentru a se salva a investit in cercetare ,pentru a descoperi mijlocele prtin care sa poata calatori in spatiul cosmic ,in cautarea altor planete locuibile si bogate in resurse necesare vietii.Cum pe toate planetele din Univers,civilizatiile care le locuiau aveau aceias problema,toate vituitoarele supravietuitoare au descoperit PAMINTUL,singura planeta din Univers care mai putea asigura continuarea vietii,astfel toate vietuitoarele Universului au invadat Pamintul,ocupind loc in aer,in apa ,sub pamint ,pe pamint.Cum este firesc,nu toate vietuitoarele sint egale din punct de vedere anatomic si intelectual,pastrind specificul speciei de pe planeta de pe care au venit.Singura specie OMUL a reusit sa se distanteze si a evoluat in timp.Dar daca va continua cu practicile de expansiune,in timp si spatiul material ,va distruge PLANETA PAMINT.
Atentie ! ALT LOC IN UNIVERS NU MAI EXISTA ! Doar sa se poata intr-un timp idepartat sa se mearga in excursie ,pentru a vizita planetele pustii de pe care vietuitoarele au plecat ,INVADIND PAMINTUL.

Cu referire la planetele pustii ,vizionati pe net AFTERMATH POPULATION ZERO ,ipoteza lui FULGERUL nu este departe de adevar

Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati ! Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 03:54

Si voi ma luati cu imaginatia. Ma inchin la voi, dar numai putin...sa nu ramin asa.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 04:00

Puteti sa-mi spuneti in marinimia voastra cum dracu au calatorit dinozaurii sau cateii de acum prin spatiul cosmic pina pe Pamint. Intreb numai asa, sa nu ramin cu gura cascata de mirare. Ma scuzati de limbaj, dar am ramas cum spuneam.
Teoria panspermiei spune de germeni unicelulari sau pluri f simpli, incastrati in roci. Nicidecum de fiinte mai evoluate. Noi vom inchide un ciclu, prin iesirea in spatiu cu table in jurul nostru, iar mai incolo cu alte metode.
Iar unitatea genetica a fiintelor pe Terra demonstreaza ca toate fiintele pe aici au o singura origine, nu de pe mai multe planete.

CHIOMPALIUL

360 mesaje
Oras: Caransebes

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 04:58

Vezi ca nu stii sa visezi in stil american ?

http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 05:02

Si americanii cu visele lor, cit de curind nu mai pot face mai nimic in domeniul cosmic fara ajutor international. Adica energia tuturor.

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 08:34

florinpreda999,
primul peste de pe pamantul biblic a fost adam cand a dat-o la produs pe eva propriilor sai copii,deoarece era singura femeia si trebuiau si acestia sa-si satisfaca poftele carnale si instinctele primare
------------------
De unde ai tras tu asemenea concluzie?Ce versete ai? Biblia spune despre Cain ca s'a casatorit.
Genesa 4/17.Cain s-a împreunat cu nevasta sa; ea a rămas însărcinată și a născut pe Enoh. El a început apoi să zidească o cetate, și a pus acestei cetăți numele fiului său Enoh.
Deasemenea despre Adam si Eva scrie ca au facut in continuare copii atat fii cat si fice.
Genesa 5/4După nașterea lui Set, Adam a trăit opt sute de ani; și a născut fii și fiice. Deci Biblia nu spune sa fi facut Cain incest.Nu scrie ca s'a insurat cu Eva ci cu nevastasa care putea fi una din ficele lui Adam.
Biblia spune:"Cine pronunta Numele lui Dumnezeu sa se departeze tare de rau"

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 08:48

florinpreda999,
doamna,ia intrebati-l dumneavoastra pe domnul nostru isus hristos,reusesc anu' asta sa fac primu' milion de euro,poate va spune si nu mai e cazu' sa muncesc io,va multumesc anticipat
--------------
Biblia spune:"Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si toate celelalte vi le voi da pe deasupra"

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 09:07

De la: 9am121159, la data 2010-02-09 08:48:29florinpreda999,
doamna,ia intrebati-l dumneavoastra pe domnul nostru isus hristos,reusesc anu' asta sa fac primu' milion de euro,poate va spune si nu mai e cazu' sa muncesc io,va multumesc anticipat
--------------
Biblia spune:"Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si toate celelalte vi le voi da pe deasupra"

Bravo, doamna...
Insistati. Sa stiti ca Florin e un suflet bun si deosebit, dar ii place sa faca pe duru'...

9am164734

12 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 10:07

Inainte de Dumnezeu si Big Bang n-a existat NIMIC,fiindca nu exista nici timpul.Spatiul si timpul au aparut in momentul aparitiei Universului.
Intrebarea face deci parte din genul"Ce a fost mai intai,oul sau gaina?"

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 10:27

De la: 9am164734, la data 2010-02-09 10:07:36Inainte de Dumnezeu si Big Bang n-a existat NIMIC,fiindca nu exista nici timpul.Spatiul si timpul au aparut in momentul aparitiei Universului.
Intrebarea face deci parte din genul"Ce a fost mai intai,oul sau gaina?"
COLUMB

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 10:40

De la: 9am121159, la data 2010-02-09 08:34:46florinpreda999,
primul peste de pe pamantul biblic a fost adam cand a dat-o la produs pe eva propriilor sai copii,deoarece era singura femeia si trebuiau si acestia sa-si satisfaca poftele carnale si instinctele primare
------------------
De unde ai tras tu asemenea concluzie?Ce versete ai? Biblia spune despre Cain ca s'a casatorit.
Genesa 4/17.Cain s-a împreunat cu nevasta sa; ea a rămas însărcinată și a născut pe Enoh. El a început apoi să zidească o cetate, și a pus acestei cetăți numele fiului său Enoh.
Deasemenea despre Adam si Eva scrie ca au facut in continuare copii atat fii cat si fice.
Genesa 5/4După nașterea lui Set, Adam a trăit opt sute de ani; și a născut fii și fiice. Deci Biblia nu spune sa fi facut Cain incest.Nu scrie ca s'a insurat cu Eva ci cu nevastasa care putea fi una din ficele lui Adam.

Și dacă s-a însurat cu sora lui, nu tot incest este????

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 18:03

Dorulet,
------------
Dar tu nu te uiti sa vezi ce a scris Florin?.Cu sora a fost ingaduit de Dumnezeu la inceput pentru inmultire,apoi Dumnezeu a dat alte randuieli.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 18:07

xzy,
Bravo, doamna...
Insistati. Sa stiti ca Florin e un suflet bun si deosebit, dar ii place sa faca pe duru'...
---------
Florin este copilaros....

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 18:13

De la: 9am121159, la data 2010-02-09 18:03:32Dorulet,
------------
Dar tu nu te uiti sa vezi ce a scris Florin?.Cu sora a fost ingaduit de Dumnezeu la inceput pentru inmultire,apoi Dumnezeu a dat alte randuieli.

Ei lasă că n-ai fost acolo....de unde știi că nu-i așa cum a spus Florin???
Și-apoi de ce să mă închin eu unuia care a spus că e ok incestul???
Indiferent ce a spus, să te culci cu sora ta, tot INCEST se numește!!!!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 18:26

De la: Dorulet, la data 2010-02-09 10:40:05
De la: 9am121159, la data 2010-02-09 08:34:46florinpreda999,
------------------

ei,vezi, Dorulet ? teoria mea tocmai d'aia nu v-a placut,ptr. ca explica in mod logic ca, Adam si Eva nu erau singuri pe pamint si,deci ,nu putea fi vorba despre nici-un Incest ! ....dar voi doriti doar sa aveti un motiv de gilceava si de luat in raspar ! ....parerea mea ,daca nu te superi ....si,daca-mi dai voie sa te citez : cind toti gindesc la fel,inseamna ca nimeni nu gindeste !!

Pagini: << 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce a fost inainte de Dumnezeu, dar inainte de Big-Ban?
Mergi la: