back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce inventii v-ar placea sa existe? cu inteligenta si inventivitate putem sa ne descurcam cu putine resurse mult mai eficient!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 14:07

De la: BERBEC1946, la data 2010-01-23 13:53:25
Am lucrat 3 ani la ghetutele cu reactie,costurile mari au facut sa renunt dar voi reveni.Proiectul urmarea realizarea unor ghete care erau prevazute cu sistem de propulsare ce permitea in momentul in care erai in deficit cu timpul sa parasesti solul si sa te deplasezi la circa 30 cmm de suprafata terestra cu viteza mai mare circa 20 km/h

...mmmmde !...ce să-ți fac ?...te-ai bâlbâit în timpul efectuării numărătorii inverse, ai uitat să-ți montezi instalațiile postcombustie, Umbrărescu n-a definitivat asfaltările-n zona pistelor de testare a prototipului, așa că.....mmmmde !...da' cu flăcările violet ce-ai făcut?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 14:17

un pistol ak47 cu gloante teleghidate anti...dacisti

adrianaciocoveanu

1 mesaj
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 14:22

Vrei sa faci bani mai usor?Iata o varianta:nu tb decat sa intri pe link-ul de mai jos,citesti despre ce e vb si vezi dc iti convine sau nu.N-ai nimic de pierdut si n-o sa ma apuc acum sa scriu toate etapele,pt k o sa ai destul de citit acolo,si cel mai bine,zic eu,e knd vezi cu ochii tai despre ce e vorba!
Incearca,n-ai de pierdut decat cateva minute in fata calculatorului si nu esti obligat sa te inscrii...
Ce zici,te-am facut curios/curioasa? ;)
Multa bafta!
com/pages/index.php?refid=adrianaciocovea

afrim

9 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 15:43

- exista masina asta elicopteru daca nu stiati numai ca nu are o viteza asa de mare cum ti-ai dorio,dar are si un farmec vezi toate frumustile locurilor pe unde treci.elicopterul are avantajul ca poti pleca de ori unde nu trebuie piste speciale -oricum ii prea scump ,si nici masina aia care ti-o doresti si daca se va inventa n-o sa fie accesibila pt tot norodu.

CAFRIM
caiustimar

46 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 16:12

Teleportarea ar fi un lucru bun.Aici e frig asi pleca in Tenerife mai ales ca am hotelul gratis 7 zile! Va astept si pe voi ! Fac cinste cu hotelul tot 7 zile si nu glumesc de fel.Am mai fost si a fost superb! Veniti pe www.caius.ro , dati-mi un mail cu telefonul vostru ( cei care doriti sa mergeti) si va contactez eu!

VALENTIN_STAN64

45 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 19:05

exista telefoane cu doua cartele in ele, pe retele diferite. cauta la parteneri autorizati sau pe net

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 02:37

De la: super_green_frog, la data 2009-11-20 17:10:37Eu vreau un telefon in care pot sa pun doua cartele de la doi operatori diferiti. Ca sa nu am grija a doua telefoane dupa mine. Exista asa ceva ? Acum am un dual-sim de la Vodafone dar nu imi fac treaba ca e acelasi operator. E practic inutil doar ca sa zicem folosesc un numar pentru bussines si altul pentru week-end, familie, prieteni. Singurul avantaj e ca nu mai crai doua telefoane dupa tine dar tot nu e prea OK. Uit sa-l comut de pe un numar pe altul si am incurcaturi. Am sa renunt la cartela cu doua numere.[/quote CAUTA PE NET SI GASESTI,TELEFOANE CU 2 CARTELE SAU ADAPTOARE CU 2 CARTELE,EU AM ASA CEVA CUMPARAT DE PE INTERNET DE VREO 3 ANI.

BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 06:47

De la: mytcor, la data 2010-01-23 14:07:11
De la: BERBEC1946, la data 2010-01-23 13:53:25
Am lucrat 3 ani la ghetutele cu reactie,costurile mari au facut sa renunt dar voi reveni.Proiectul urmarea realizarea unor ghete care erau prevazute cu sistem de propulsare ce permitea in momentul in care erai in deficit cu timpul sa parasesti solul si sa te deplasezi la circa 30 cmm de suprafata terestra cu viteza mai mare circa 20 km/h

...mmmmde !...ce să-ți fac ?...te-ai bâlbâit în timpul efectuării numărătorii inverse, ai uitat să-ți montezi instalațiile postcombustie, Umbrărescu n-a definitivat asfaltările-n zona pistelor de testare a prototipului, așa că.....mmmmde !...da' cu flăcările violet ce-ai făcut?

Flacarile violete,le foloseste tata ca sa pacaleasca alegatorii,mai desteptule,iar Umbrarescu cotizeaza serios la pusculita,ca altfel ia papara de la tata pentru gropile din asfalt.

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
criticul

18 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 15:17

BERBEC1946' date='2010-01-23 13:53:25']
Am lucrat 3 ani la ghetutele cu reactie,costurile mari au facut sa renunt dar voi reveni.Proiectul urmarea realizarea unor ghete care erau prevazute cu sistem de propulsare ce permitea in momentul in care erai in deficit cu timpul sa parasesti solul si sa te deplasezi la circa 30 cm de suprafata terestra cu viteza mai mare circa 20 km/h

Splendid, este ceva, inseamna ca epoca masinilor-avion este mai apropae decat cred eu.

criticul

18 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 15:18

Erata:

aproape, nu apropae,e de la viteza de tastare, ce sa-i faci!

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 15:21

De la: criticul, la data 2010-01-24 15:18:27Erata:

aproape, nu apropae,e de la viteza de tastare, ce sa-i faci!
Lasati, maestre, cu totii gresim.Putini recunoastem.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 15:21

De la: ioanna_dark, la data 2010-01-23 14:17:22un pistol ak47 cu gloante teleghidate anti...dacisti
Chiar asta iti doresti?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am095133

28 mesaje
Oras: Miercurea Ciuc

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 20:56

Un Medicament GRATUIT care să facă PROSTIA să doară.
și un supliment alimentar GRATUIT pentru cetățenii României, care să le dea înainte mintea de pe urmă.

Și o LEGE de vot obligatoriu pentru toți cetățenii statului Român.

De restul vor avea grijă mințile istețe miruite de Cel de Sus.

alecu_ioan

15 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 13:43

Energia si conervarea ei.
Romania are o sursa de energie care nu o exploateaza din motive necunoscute. Aceasta energie este sub forma de Hidrogen Sulfurat si se gaseste acumulata in Marea Neagra . Cantitatea este in jur de 5 miliarde tone si in fiecare zi se mai adauga 10.000 tone . In acest moment acesta substanta poate sa asigure necesarul de energie pentru toate tarile riverane, pentru cel putin 50de ani, fara a luoa in considerare centitatea de H2S care se acumuleaza zilnic. Am conceput o instatalatie cu puterea de 1.4 MGW ,adica cit centrala nucleara de la Cernavoda ,si care poate fi realizata de ROMANIA . Costul investitiiei este in jur de 1.2 miliarede euro.Amortizarea ei este in jur de 5- 7 ani dela punerea in functiune. In Romania sunt create inventii, dar nimeni nu doreste aplicarea lor. In acest moment am in constructie un convertor cuantic pentru conversia energiei interne a unor substante care sunt excitate cu energia din mediu indiferent de anotimp. Acesta este raspunsul meu si pot fi contatctat la adesa;
alecu_ioan@yahoo.com.
Cu stima , ing si inventator Alecu Ioan.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 03:48

Cumva sa ne hranim direct din mediu.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 03:58

Aparat de zburat la purtator. Sint deja, dar cu consum enorm de combustibil. Autonomie doar 2 min.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 03:59

Pile atomice individuale. Deocamdata doar ptr uz militar si spatial. Ne va scoate definitiv din criza energetica. Dar nu cred ca vor da pe mina particularilor, ceva atit de periculos.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 04:01

Module de cultivare hidroponica a plantelor. Se poate realiza. Mai ales ptr zone aride. Sau oricine doreste. Chiar si ptr conditii climatice deosebite se pot realiza. Munti, zone arctice.

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 06:35

De la: nastasemihail, la data 2010-01-26 03:48:56Cumva sa ne hranim direct din mediu.

Asta astept si eu...ca pierd atata timp pretios cu mancatul...

9am095133

28 mesaje
Oras: Miercurea Ciuc

Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 18:29

Ce inventii v-ar placea sa existe?
Cu inteligenta si inventivitate putem sa ne descurcam cu putine resurse mult mai eficient!

Care e diferența dintre INTELIGENȚĂ și INVENTIVITATE?

Nu cumva e un pleonasm pe undeva ?

Putem să ne descurcăm cu puține resurse mult mai eficient!

Ce înseamă EFICIENT dacă nu a te descurca cu puține RESURSE, adică a folosi resursele EFICIENT.

Nu cumva e o exprimare pleonastică pe undeva.

Adică nu cumva cuiva âi place să BATĂ APA ÎN PIUĂ și-și caută fraierii

VALENTIN_STAN64

45 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 20:46

De la: alecu_ioan, la data 2010-01-25 13:43:35Energia si conervarea ei.
Romania are o sursa de energie care nu o exploateaza din motive necunoscute. Aceasta energie este sub forma de Hidrogen Sulfurat si se gaseste acumulata in Marea Neagra . Cantitatea este in jur de 5 miliarde tone si in fiecare zi se mai adauga 10.000 tone . In acest moment acesta substanta poate sa asigure necesarul de energie pentru toate tarile riverane, pentru cel putin 50de ani, fara a luoa in considerare centitatea de H2S care se acumuleaza zilnic. Am conceput o instatalatie cu puterea de 1.4 MGW ,adica cit centrala nucleara de la Cernavoda ,si care poate fi realizata de ROMANIA . Costul investitiiei este in jur de 1.2 miliarede euro.Amortizarea ei este in jur de 5- 7 ani dela punerea in functiune. In Romania sunt create inventii, dar nimeni nu doreste aplicarea lor. In acest moment am in constructie un convertor cuantic pentru conversia energiei interne a unor substante care sunt excitate cu energia din mediu indiferent de anotimp. Acesta este raspunsul meu si pot fi contatctat la adesa;
alecu_ioan@yahoo.com.
Cu stima , ing si inventator Alecu Ioan.
STIMATE DOMN si inginer si inventator......incep prin a va spune ca si eu am studii superioare absolvite si chiar si un brevet de inventie dar nu stie nimeni de aceste lucruri, cu exceptia membrilor de familie si a citorva amici. de f. multe ori chiar imi este rusine de faptul ca am o inventie si o diploma universitara , asa ca nu le pomenesc in nici o discutie publica! revenind la subiect, inteleg ca prin desfacerea acestui H2O ,sau prin oxidarea lui, se obtine energie dar si altceva ce eu nu am inteles. daca acel ceva este un produs toxic atunci inventia nu este aplicabila, datorita conditiilor de mediu. apoi energia se masoara in wati, kilowatti, megawatti si gigawatti si simbolul MGW nu imi este cunoscut. in alta ordine , O SINGURA PERSOANA, nu poate calcula o instalatie energetica asa de complexa, de una singura si mai ales nu poate calcula si costurile acesteia, indiferent de moneda in care sunt exprimate aceste costuri..........daca-mi permiteti, va sugerez realizarea practica a unei instalatii de dimensiuni reduse (proiect pilot), apta a debita o putere de 100-5000 W, pe care sa o faceti publica...dupa aceea se vor gasi investitori privati sau guvernamentali, care sa dezvolte un astfel de proiect energetic de dimensiuni industriale CU STIMA, UN OM OBISNUIT

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2010, ora 22:00

Sosete gen perna electrica. Am tras niste geruri iarna asta. Orice puneam in picioare....parea inutil. In parc cu copilul nu puteam sa stau mai mult de jumatate de ora din cauza picoarelor degerate. Atunci m-am gandit ce bune ar fi niste sosetute cu baterii sa dai drumul la incalzire in ghete cand e nevoie. Bat campii ?

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2010, ora 07:05

QAm vazut niste inventii de gatit prin inductie electromagnetica si parca un alt principiu. Ca se incalzea un pahar de sticla pus direct pe sursa. Imi scapa principiul. S-ar putea microunde, dar in aer. Obiectele erau f frumoase ca design. Acum citiva ani. Nu le-am mai vazut pe nicaieri acele principii si aparate de gatit. F moderne. Totul era o masa cu nimic pe ea.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2010, ora 07:10

Haine mulate pe corp, ptr orice anotimp. Cu termoreglaj, dar din fibra. Nu aparate. Am senzatia ca deja e posibil. Si bineinteles sa elimine umezeala, numai intr-un sens. Precum canadienele. Si antialergice bineinteles.....si cu fundita.....

necunoscut

2279 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 07:29

De la: nastasemihail, la data 2010-03-22 07:10:50Haine mulate pe corp, ptr orice anotimp. Cu termoreglaj, dar din fibra. Nu aparate. Am senzatia ca deja e posibil. Si bineinteles sa elimine umezeala, numai intr-un sens. Precum canadienele. Si antialergice bineinteles.....si cu fundita.....

Zicere suedeza: nu exista vreme rea ci doar haine proaste. Cred ca s-au apropiat mult de dorinta ta..

Nu trageti in pianist! 24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2010, ora 07:34

De la: xzy, la data 2010-01-26 06:35:03
De la: nastasemihail, la data 2010-01-26 03:48:56Cumva sa ne hranim direct din mediu.

Asta astept si eu...ca pierd atata timp pretios cu mancatul...
Toamna sa stam sub copaci si sa mincam fructele de-a gata. Sau o masina de mincat, iar noi sa ne odihnim, dormim, distram.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2010, ora 07:35

De la: GigiOctan, la data 2010-03-22 07:29:18
De la: nastasemihail, la data 2010-03-22 07:10:50Haine mulate pe corp, ptr orice anotimp. Cu termoreglaj, dar din fibra. Nu aparate. Am senzatia ca deja e posibil. Si bineinteles sa elimine umezeala, numai intr-un sens. Precum canadienele. Si antialergice bineinteles.....si cu fundita.....

Zicere suedeza: nu exista vreme rea ci doar haine proaste. Cred ca s-au apropiat mult de dorinta ta..
Alte fiinte au. Noi de ce nu.

necunoscut

2279 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 07:38

De la: nastasemihail, la data 2010-03-22 07:35:20
De la: GigiOctan, la data 2010-03-22 07:29:18

Alte fiinte au. Noi de ce nu.

Pentru ca am inventat hainele

Nu trageti in pianist! 24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
dagaio

1073 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Martie 2010, ora 12:49

De la: 9am095133, la data 2010-01-26 18:29:37Ce inventii v-ar placea sa existe?
Cu inteligenta si inventivitate putem sa ne descurcam cu putine resurse mult mai eficient!

Care e diferența dintre INTELIGENȚĂ și INVENTIVITATE?

Nu cumva e un pleonasm pe undeva ?

Putem să ne descurcăm cu puține resurse mult mai eficient!

Ce înseamă EFICIENT dacă nu a te descurca cu puține RESURSE, adică a folosi resursele EFICIENT.

Nu cumva e o exprimare pleonastică pe undeva.

Adică nu cumva cuiva âi place să BATĂ APA ÎN PIUĂ și-și caută fraierii

Draga d-le 9am095133,

urmatoarele simple definitii sper ca va vor raspunde EFICIENT la intrebarile dvs.

Inventivitate = imaginatie creatoare, ingenuozitate
Inteligenta = o calitate a intregii activitati mintale, ca expresie a organizarii superioare a tuturor proceselor psihice, inclusiv a celor afectiv - motivationale si valitionale. Pe masura ce se formeaza si se dezvolta mecanismele si operatiunile tuturor celorlalte functii psihice vom intalni o inteligenta flexibila si supla.

Efficient = eficace, ceva care produce un anumit efect folositor, ceva ce produce efectul asteptat
Resursa = rezervă sau sursă de mijloace susceptibile de a fi valorificate într-o împrejurare dată

Si acuma, eu cred ca aveti nevoie de un prieten ca am observat ca inca n-aveti niciunul. Ce ziceti?

dagaio

1073 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Martie 2010, ora 12:53

Inca ceva.

Nimeni nu e fraier pentru ca raspunde pe un topic!

... si oricum vad ca v-ati conformat

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce inventii v-ar placea sa existe? Cu inteligenta si inventivitate putem sa ne descurcam cu putine resurse mult mai eficient!
Mergi la: