Info
x
Ce inventii v-ar placea sa existe? cu inteligenta si inventivitate putem sa ne descurcam cu putine resurse mult mai eficient!
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 01:17
Aparate de zbor antigravitationale.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
CMDRAGANELLO 8 mesaje Membru din: 2/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 10:13
- Un card bancar in stare sa memoreze soldul din contul de disponibil saulimita de creditare ramasa si sa ti-l redea prin simpla expunere la lumina si apasarea pe un punct anume. Un astfel de card ar revolutiona lumea circulatiei monetare si a banilor de cont,altfel banii aflati in poseta sau in portfeu nu produc nimic. - Sunt absolut convins ca STIINTA (incluzand inteligenta si inventivitatea,dar si mult studiu,multa munca si perseverenta,ambitie,sacrificiu si...bani) este principalul factor de productie.Exista mari diferente de productivitate intre cele mai dezvoltate tari si asta ca urmare gradului in care este promovata si angajata stiinta in viata de zi cu zi.Sa va dau un exemplu ? Franta! In 1970 s-au infiintat facultati cu profilul economisirea energiei. Apoi aici s-a pus in functiune centrala mareo-motrica de la Rance;95%din energia electrica este produsa in centrale nucleare;aici s-a construit in urma cu 30 de ani inegalabilul Concorde (si se continua:acum cel mai performant avion de pasageri este A-380),ca sa ma opresc doar asupra catorva aspecte. 29,03.2009 , cmdraganello -Leul Neimblanzit |
|
craigdavidro 33 mesaje Membru din: 26/01/2009 |
Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 14:57
De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-12-03 11:05:48In Japonia se produc 250000 de inventii anual . In Romania mult sub 1000 . Nu trebuie uitat Domnul Profesor Vitalie Belousov , fondatorul scolii romanesti de inventica sau Piere Verone , cel care a scis cea mai buna carte in domeniu din literatura stiintifica romana Domnule Dr. Marian BD Rotaru Dihor Baiatul care a pus topicul este un baiat f f interesant si a pus o intrebare care eu sincer o gasesc importanta( in contextul in care noi ne distrugem viata ca sa supravietuim cand de fapt cu tehnologia existenta nu ar fi nevoie de un efort prea mare pentru a ne sustine viata) ...si tu ce faci?...din nou o faci pe-a desteptul cu noi...tu esti rubrica de "Stiati ca..." Du-te mai in p m .Raspunde la intrebarea din topic. Sau nu vezi dar te dai chinez....Marsh Dincolo!!!..e vremea ta... |
|
craigdavidro 33 mesaje Membru din: 26/01/2009 |
Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 15:03
Exista variante mult mai bune si mai curate de combustibil decat cele actuale. Exista organizari sociale mult mai bune decat cele actuale, modalitati de plata mult mai putin coruptibile si daunatoare decat sistemul monetar actual, tehnologii care pot transforma o planeta in agonie din nou intr-un parc natural. Dar noi nu vrem asta pt noi si copii nostri. Noua ne place zgomotul, praful, ne plac spatiile inguste si ideile marunte. Degeaba avem stiinta, ne lipseste constiinta si cunostinta. Ne vedem Dincolo Marian Rotaru...
|
|
racukoto 209 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tulcea |
Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 16:02
Eu, tare as dori sa se inventeze un...opritor de ganduri rele sau de intenții rele, egoiste. Poate un "filtru" de unde electromagnetice ...rele, ale creierului..
Nici macar nu banuim ce s-ar intampa pe planeta noastră. Poate am avea mancare sufiecientă, energie asisdere, poate deja am locui pe lună, poate demografia nu a r fi asa de...ingrijoratoare. Cine stie ? Hai sa vedem cam ce ar fi ? Ce ziceți ? |
|
9am031078 64 mesaje Membru din: 12/04/2009 |
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 01:43
Un dispozitiv care sa ne scape de lichele , jigodii , escroci , etc.,etc.,etc.,la scara planetara , atat in timpul prezent cat si in cel viitor .
|
|
racukoto 209 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tulcea |
Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 08:56
Eu nu mi-l imaginez asa, ca asa lichelele tot ar exista.
Eu mi-l imaginez ca un dispozitiv care opreste ...creierul sa emită unde electromagenetice....rele. Deci, sa fii obligat sa ...emiti numai unde ...bune. In consecinta, sa nu mai putem ..gandi si actiona decat ..bine. Daca numai le-ar ...evidentia, tot ar fi bine, ca-i vom identifica pe..."lichele", hoti, criminali si in genere pe oamenii rai. Ar fi o solutie si fara...dispozitiv. Sa ne impunem sa fim ....buni si cinstiti, in limita bunului simt. Adica, daca cineva ar vrea sa te omoare, sa nu pui gatul in fata cutitului lui, ci invers, dar sa nu ridici mana, inarmata sau nu, asupra nimanui. Cu tuate ca nu sunt..religios, tare bine ar fi sa respectam macar decalogul regulilor primordiale ale religiel crestine...cele 10 porunci. Lumea ar avea o alta fata. Din nefericire, raul se ...copiaza mai bine, decat binele, ma refer la comportament. Oamenii buni si cinstiti au ajuns sa fie considerati......prosti sau nedescurcareti sau natafleti, dar in esenta limbii romane...prosti. |
|
Fosta membra 9am.ro 5013 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 17:52
Pilule de la care sa nu mai dormi si sa nu te simti obosit din cauza somnului. "pilula anti-somn"
|
|
|
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 06:15
Motivul ptr care la noi a cunoscut un recul inventica si cercetarea.
Inainte de 1989, s-a ajuns sa se cerceteze si realizeze produse cu beneficiari punctuali dupa tema de proiect data de beneficiar. Dinamica realizarilor era f mare. Dupa 1990 s-a trecut la cercetare pe teme centralizate, prin stat. Da ati auzit bine, CENTRALIZATE. Este invers de cum s-a declarat. Temele dupa 1990 erau facute de cercetatori, inainte de 1990 se ajunsese sa fie cerute de beneficiari, deci practic cerute de piata. Acum nu stiu cum este, daca mai exista cercetare. In privinta inventicii, era inainte de 1990, invers fata de cercetarea generala. Inventiile apartineau cam tuturor. Numai tiltlul de glorie apartinea punctual persoanei sau colectivului. Nu se dorea plata inventiilor. Iar noi rominii sintem cam fraieri de buni si ne iau altii inventiile si descoperirile. Sintem in expectativa in domeniul asta.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 06:17
De la: aadnanaaa, la data 2009-04-24 17:52:00Pilule de la care sa nu mai dormi si sa nu te simti obosit din cauza somnului. "pilula anti-somn" In timpul somnului se vindeca boli de care nu stii si nu vei sti niciodata. Are un rol mai mare decit ne place sa credem, somnul.
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 06:18
Imbracaminte mulata pe corp cu proprietati adaptabile la temperatura, umiditate, etc.
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 06:24
Un otel sau metal cu propritatile de duritate al diamantului si flexibilitatea metalelor. Stiu ca sa gasit o mostra cazuta de nu se stie unde cu aceasta proprietate. E vorba de structura cristalina, necunoscuta acum.
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 13:14
De la: nastasemihail, la data 2009-04-25 06:17:38De la: aadnanaaa, la data 2009-04-24 17:52:00Pilule de la care sa nu mai dormi si sa nu te simti obosit din cauza somnului. "pilula anti-somn" Pai sa vindece si bolile pe care le vindeca somnul, sa te faca sa uiti ce uiti in timpul somnului, intr-un cuvant sa fie echivalent cu somnul.Asta as vrea eu sa se inveteze
|
|
Shlomo_Mire_Ivan 1640 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 13:20
Sa vindece si foamea,setea,libidoul...
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 13:25
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-04-25 13:20:05Sa vindece si foamea,setea,libidoul... EXISTA !...for ALL , EUTANASIA !...vedeti c-a deschis un BOU un topic p-aceasta tema . Va rezolva el cu" inventia lui" pe toti !...
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 13:26
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-04-25 13:20:05Sa vindece si foamea,setea,libidoul...
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 13:26
De la: mytcor, la data 2009-04-25 13:25:28De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-04-25 13:20:05Sa vindece si foamea,setea,libidoul...
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 13:39
Eutanasia,salveaza Romania!
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 13:41
Acu am vazut,omu' se referea la d-astia care sufera gen vadim,base,boc....sunt de acord!
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 14:32
Daaaaaaaaa ?....si ce-ai vrea, sa-i eutanasiem !?....prin aplicarea metodei.... salariului minim pe economie ?...
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 14:35
De la: mytcor, la data 2009-04-25 14:32:05Daaaaaaaaa ?....si ce-ai vrea, sa-i eutanasiem !?....prin aplicarea metodei.... salariului minim pe economie ?... La cat fura, pot trai si cu salariul minim
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 15:04
De la: mytcor, la data 2009-04-25 14:32:05Daaaaaaaaa ?....si ce-ai vrea, sa-i eutanasiem !?....prin aplicarea metodei.... salariului minim pe economie ?...Salariul minim?Chiar atat de barbar ma crezi? |
|
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 15:26
De la: aadnanaaa, la data 2009-04-25 13:14:41De la: nastasemihail, la data 2009-04-25 06:17:38De la: aadnanaaa, la data 2009-04-24 17:52:00Pilule de la care sa nu mai dormi si sa nu te simti obosit din cauza somnului. "pilula anti-somn" E o utopie ce spui. Scuza-ma dar poti dormi f adinc si putin, prin autosugestie. Dar nu putin si superficial. Trebuie sa scoti absolut tot din cap si iti propui ora de sculare. Dar daca nu e adinc somnul, e de rau. In timpul somnului apare o stare de functionare a creierului, sau 2. care nu se realizeaza in stare de veghe si nici de meditatie. Aici e cheia. E chestia aia ca nu poti fi si inauntrul tau si in afara in acelasi timp. Asta a spus-o o persoana inchisa la un ospiciu, fiindca a spus asta la toti si a rupt craci din fata unei primarii in semn de protest.... Nu glumesc. E real. Si ce a spus el si ce i s-a intimplat. Esenta somnului este esirea din noi in astral si ne hranim. Cum te poiti hrani daca nu te hranesti. In nici un fel. Asa e si cu somnul. Trebuie sa inchidem o usa ca sa intram in incaperea cealalta, unde ne hranim pe partea energetica. Bolile se vindeca in marea lor majoritate in somn. Eu personal dorm atit de adinc ca nici nu stiu pe ce lume sint cind ma trezesc. Si ma simt f bine.
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 16:21
..
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 17:29
De la: nastasemihail, la data 2009-04-25 15:26:21De la: aadnanaaa, la data 2009-04-25 13:14:41De la: nastasemihail, la data 2009-04-25 06:17:38De la: aadnanaaa, la data 2009-04-24 17:52:00Pilule de la care sa nu mai dormi si sa nu te simti obosit din cauza somnului. "pilula anti-somn" Haide sa nu exageram, am zis mai mult sub forma de gluma(dar chiar nu imi place sa dorm) si eu dorm foarte adanc si destul de putin.Si stiu ca au fost delimitate 3 tipuri de gandire alfa, beta si gama si am citit si cum se manifesta fiecare.Nu as mai putea sa redau acum cum ca am citit acum 5-6 ani.si stiu ca somnul nu se poate inlocui
|
|
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 06:57
Masina de mincat cind ti-e lene sa maninci sau esti bolnav.
|
|
Fosta membra 9am.ro 115 mesaje Membru din: 10/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Mai 2009, ora 22:52
De la: adela1zone, la data 2009-02-13 23:31:29Gabymarinescu ai spus un lucru f. imp. cu planificarea demografica - sa fie un nr. fix de oameni dar te-as intreba ceva: - daca se ajunge sa se lamureasca ce este de fapt fiinta umana, care sunt oamenii adevarati si care de fapt sunt anormali totali , ce crezi ca ar trebui sa se faca? Poate are cineva vreo parere.......Pe ceilalti îi ineaca sau îi impusca ..ce alt ceva crezi ca s-ar intimpla cu ei ,....iar cei ''perfecti'' care ar fi conceputi in laboaratoare ar iesii cu trei maini,cinci picoare ,doua capete si in loc de vorbit ar muge.... ..hai sa fim serioasi chiar credeti ca laboratorul de genetica si deciziile radicale ale oamenilor de stiinta ar putea fi mai bune decit insasi natura in care traim cu legile si regulile ei ,chiar daca uneori ni se pare ff cruda?!!.................Si acum sa trecem si la lucruri ''ff serioase''...eu cred ca ar trebuii sa se imventeze o masina care sa faca femeile sa spuna:- da iubitule ,cum zici tu iubitule , fa cu mine ce vrei iubitule....e.t.c..
|
|
Fosta membra 9am.ro 964 mesaje Membru din: 7/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Mai 2009, ora 22:59
Ce inventii mi-ar placea sa existe? Omul nou. Sa fie din nou pe pamant si cu capul pe umeri.La propriu!
Religia este o rămășiță a copilăriei inteligenței noastre, ea se va stinge pe măsură ce adoptăm rațiunea și știința ca principii directoare.
Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
|
|
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 07:36
O masina de dezvoltat capacitatile intelectuale. Undeva se spune ca in trecutul, practic necunoscut al omenirii, a existat si folosit asa ceva. Unii au folosit-o corect si au evoluat corect. Se pare ca sint cei care au parasit Terra la un moment dat. Si altii au jucat pe calculator, pardon au folosit gresit masinaria. Aia sint pe undeva pe sub noi.
Oare o fi numai poveste? Fiindca cei care au spus despre aceste masinarii, spunea ca au fost reale. Masinile sint practic indestructibile si se pare ca mai exista pe undeva ascunse prin grote, incaperi subterane.
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 07:43
nea mihai,de ce ar avea nevoie omenirea de masinarii[citeste fiare ruginite],cand creierul uman este mult mai bine dotat decat orice rapandula robotica,nu trebuie decat sa vrem sa-i exploram si sa-i exploatam toate posibilitatile,dar deh,este mult mai usor sa spunem doamne-ajuta si sa asteptam sa pice para malaiata in gura lu'natafleata
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
|
|