Info
x
Ce inventii v-ar placea sa existe? cu inteligenta si inventivitate putem sa ne descurcam cu putine resurse mult mai eficient!
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 07:47
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-29 07:43:54nea mihai,de ce ar avea nevoie omenirea de masinarii[citeste fiare ruginite],cand creierul uman este mult mai bine dotat decat orice rapandula robotica,nu trebuie decat sa vrem sa-i exploram si sa-i exploatam toate posibilitatile,dar deh,este mult mai usor sa spunem doamne-ajuta si sa asteptam sa pice para malaiata in gura lu'natafleata Cel ce a spus despre chestia asta o spunea ca realitate care a existat. Probabil facea un masaj la creier sau un scarpinat... Cred ca iti dai seama la ce nivel sintem daca nici nu acceptam asaceva. Calculatorul ce crezi ca ne face. Ne ridica nivelul... Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 07:49
Din moment ce s-au inventat aparate de facut gimnastica in loc sa misti corpul. De ce nu ar exista si asa ceva.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 07:50
foarte de acord cu ridicatul[cui i se mai ridica?!],dar totusi calculatorul nu-i o inventie omeneasca,un produs al inteligentei umane?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 07:52
De la: nastasemihail, la data 2009-05-29 07:49:17Din moment ce s-au inventat aparate de facut gimnastica in loc sa misti corpul. De ce nu ar exista si asa ceva.aparatele respective sunt exact pt.categoria de natafleti de care aminteam mai sus,care din cauza lenei de gandire au uitat ca mai sunt dotati si cu creiere si spera ca va veni vreun mesia sau zana maseluta sa gandeasca si actioneze in locul lor
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 20 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 14:21
una la mama sint deja inventiile toate gata numai ca nu le lasa sa se folosesca
1 motoare magnetice du-te in youtube si vezi , nu tu polutie nu tu taxe, AOUOLEU cum nu taxe...?daia nu le da drumu 2 2GB min conectie in casa fiecaruia ca deja sunt 3 alta inventie decit democratia si capitalismul nici un individual sa aibe mai mult de 100 mill de dolari , cit ar fii el de tare, si sa se inventeze sa se dea la cei mai saraci surplusul...ha...ha .haa 4 un medicament si pentru mine |
|
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 14:32
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-29 07:43:54nea mihai,de ce ar avea nevoie omenirea de masinarii[citeste fiare ruginite],cand creierul uman este mult mai bine dotat decat orice rapandula robotica,nu trebuie decat sa vrem sa-i exploram si sa-i exploatam toate posibilitatile,dar deh,este mult mai usor sa spunem doamne-ajuta si sa asteptam sa pice para malaiata in gura lu'natafleata Masinariile alea de care se spune sint indestructibile. Au fost folosite la amrirea capacitatilor intelectuale in ritm accelerat. Dar din pacate unii le-au folosit gresit si au cam incurcat-o. Au regresat. Cei care le-au folosit corect nu mai sint pe Terra. E o istorisire. Pina la proba, da sau nu, e doar o istorisire. Masinariile sint indestructibile si sint prin grote.S-ar putea sa fie pe baza de cristale, care sint indestructibili, pina intra pe mina celor mici. Nu cred ca ne-ar strica asa ceva
|
|
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 14:33
De la: nastasemihail, la data 2009-05-29 07:36:22O masina de dezvoltat capacitatile intelectuale. Undeva se spune ca in trecutul, practic necunoscut al omenirii, a existat si folosit asa ceva. Unii au folosit-o corect si au evoluat corect. Se pare ca sint cei care au parasit Terra la un moment dat. Si altii au jucat pe calculator, pardon au folosit gresit masinaria. Aia sint pe undeva pe sub noi.
|
|
Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 01:44
De la: 999florin, la data 2009-05-29 07:52:36Sa sti ca nu ai dreptate. Acele aparate erau exact cum sint aparatele de gimnastica. In loc sa alergi, faci miscare pe aparate. Numai ca in cazul lor era o diferenta intre folosirea lor corecta si defectoasa. Si mai sint pe undeva.De la: nastasemihail, la data 2009-05-29 07:49:17Din moment ce s-au inventat aparate de facut gimnastica in loc sa misti corpul. De ce nu ar exista si asa ceva.aparatele respective sunt exact pt.categoria de natafleti de care aminteam mai sus,care din cauza lenei de gandire au uitat ca mai sunt dotati si cu creiere si spera ca va veni vreun mesia sau zana maseluta sa gandeasca si actioneze in locul lor Gindirea noastra a aparut in urma provocarilor de la mediu. Deci noi am evoluat dupa provocari. Un astfel de aparat, ar fi necesar ptr a putea-o lua inaintea provocarilor. Deci nici vorba de lene. Dar s-ar putea calculatorul sa fie exact acest lucru.
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1276 mesaje Membru din: 7/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 09:40
Piatra filosofala...
|
|
Fosta membra 9am.ro 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Drobeta Turnu Severin |
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 04:23
MIAR PLACE...............
sa zbor de pe aceasta planeta sa vad galaxia .si sa nu fie trafic acolo sus . sa fiu singur. mas simti singur si cu frica de necunoscut . dar oricum ma simt cu frica si singur de necunoscut de nimeni pentru ca nam banii.
|
|
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 04:41
De la: 20122112, la data 2009-10-01 04:23:22MIAR PLACE...............Atunci cind zbori prin galaxie, chiar cu viteza de 2 ordine de marime mai mare ca viteza luminii, tot ai impresia ca stai pe loc. Asa de mari sint distantele intre stele. In privinta banilor, nici o problema sintem multi.
|
|
9am102320 3 mesaje Membru din: 19/07/2009 |
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 21:15
Cel mai bine ar fi sa ii ''miroase''pe toti hotii si banditi de la noi care au furat si jefuit Romania[Guvern,Parlament etc.],aici fiind vorba de internet cu miros,dar as adauga si un aparat care sa detecteze PROSTIA,MINCIUNA SI INSELAT ORIA politicienilor.Dar pana atunci ROMANII pot dormita linistiti.
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 17:10
Eu vreau un telefon in care pot sa pun doua cartele de la doi operatori diferiti. Ca sa nu am grija a doua telefoane dupa mine. Exista asa ceva ? Acum am un dual-sim de la Vodafone dar nu imi fac treaba ca e acelasi operator. E practic inutil doar ca sa zicem folosesc un numar pentru bussines si altul pentru week-end, familie, prieteni. Singurul avantaj e ca nu mai crai doua telefoane dupa tine dar tot nu e prea OK. Uit sa-l comut de pe un numar pe altul si am incurcaturi. Am sa renunt la cartela cu doua numere.
All Things Grow With Love
|
|
Fosta membra 9am.ro 6522 mesaje Membru din: 23/09/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 18:04
mi-ar placea sa existe..un ser,o bautura magica care daca o bei sa intineresti instant cu 20 de ani. Peste tot,nu numai fata
.Mai am timp vreo 10 ani sa sper ca se va inventa asa ceva ptr ca la 40 de ani sigru voi vrea sa arat ca la 20..CU DISPERARE!!!! Va rog,faceti desoperirea asta!!!
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 18:20
De la: crio, la data 2009-11-20 18:04:14mi-ar placea sa existe..un ser,o bautura magica care daca o bei sa intineresti instant cu 20 de ani. Peste tot,nu numai fata Dumnezeule ! si s-o iau de la-nceput cu greselile facute-n tinerete ? puah,nici gind ! fiecare virsta isi are frumusetea sa,bogatia sa ....de stii sa-ti aduni acum "graunte" ptr.mai tirziu,vei imbatrini frumos,fara regrete- ca n-ai de ce - asa-i normal si firesc si sentimentul de plenitudine e total ! normal ca fata numai e tinara si pielea frageda,dar ce cald si blind poate fi surisul tau ....si parul tau alb iti poate imbraca figura ca un nimb,am vrut sa spun,dar hai nu ziceti ca exagerez,dar e ceva adevarat in asta : uitati-va pe strada si o sa vedeti cite un om batrin care pur si simplu,straluceste ! |
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 21:15
of,nu ma consoleaza faptul ca exista batrinei radianti!!!
Si eu nu vreau sa ma intorc efectiv in timp,imi voi vrea doar chipul,corpul,ca nu cunosc metode de conservare ptr a ramine vesnic ,fizic la aceeasi virsta Poate ca suna superficial dar imi sta ca un pitic pe creier NU MA IMPAC CU IMBATRINIREA FIZICA,nu o vreau,nu o accept,nu ,nu nu!!!! Nu ma incinta nici macar ideea ca voi fi o batrinica simpatica si vesela si radianta Deci mai am 10 ani,trebuie sa se ia masuri in rpivinta asta
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 23:05
Crio, buna parte vine din interior, alunga teama asta. Poti sa arati la 40 de ani la fel sau chiar mai bine ca la 20. Ai sa vezi, nu e nevoie de ser. La un moment dat ai sa ajungi sa-ti doresti sa arati ca o doamna de varsta ta si nu mai tanara.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 09:50
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-11-20 23:05:58Crio, buna parte vine din interior, alunga teama asta. Poti sa arati la 40 de ani la fel sau chiar mai bine ca la 20. Ai sa vezi, nu e nevoie de ser. La un moment dat ai sa ajungi sa-ti doresti sa arati ca o doamna de varsta ta si nu mai tanara.
|
|
valysky 16 mesaje Membru din: 26/08/2009 |
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 17:36
sunt neam cu burebista,si de circa 100 de ani vad aceleasi motoare puturoase pe masini dini ce in ce mai computerizate
-propulsia...aceeasi-scumpa pretentioasa,poluanta.....masinile daca nu au sosea nu se mai descurca dupa atata avans tehnologic,nu avem decat aaparate mai performante.cum ar fi fost o masina antigravitationala? si cum am fi putut ajunge mai repede in orice loc din galaxie?eu cred ca astea ar fi fost niste prioritati nu clonarea sau amprenta digitala batem pasu pe loc kiar daca mentalismul dus la performante de sf,ar fi realitate,nu putem sa ne debarasam complet de tehnologie ' |
|
9am179168 10 mesaje Membru din: 20/12/2009 |
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 10:17
De la: marianarosca61, la data 2009-02-25 23:00:58internet cu perceptia mirosului.
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 10:22
De la: valysky, la data 2009-11-21 17:36:21sunt neam cu burebista,si de circa 100 de ani vad aceleasi motoare puturoase pe masini dini ce in ce mai computerizatecorect.
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 21:39
De la: 999florin, la data 2009-05-29 07:52:36De la: nastasemihail, la data 2009-05-29 07:49:17Din moment ce s-au inventat aparate de facut gimnastica in loc sa misti corpul. De ce nu ar exista si asa ceva.aparatele respective sunt exact pt.categoria de natafleti de care aminteam mai sus,care din cauza lenei de gandire au uitat ca mai sunt dotati si cu creiere si spera ca va veni vreun mesia sau zana maseluta sa gandeasca si actioneze in locul lor
Raporteaza abuz de limbaj |
|
costelino1967 89 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Braila |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 10:52
un aparat medical de eradicare a prostiei
Raporteaza abuz de limbaj
a fi sau a nu fi
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 09:56
Un domeniu cu multe necunoscute ;resurse regenerabile .mai precis energia solara are asa de multe fete de cercetat incit nu inteleg de ce umanitatea nu se apleaca asupra lor ///Stocarea lumini solare un subiect despre care nu am auzit nimic / Cu cit nu se spune nimic cu atit mai incitant ////
|
Fosta membra 9am.ro 13 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 11:18
sunt oameni care lucreaza deja la inventii ''ecologice'' folositoare intr-o noua lume, o lume diferita de ce avem acum, Proiectul este inceput in Florida
www.proiectulvenus.ro/ Raporteaza abuz de limbaj |
|
criticul 18 mesaje Membru din: 22/05/2009 |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 11:45
Mi-ar placea sa existe,bunaoara,masina-avion.Ar fi o inventie geniala! De ce?Pai in primul rand ar imbina caracteristicile tehnice ale unei masini cu ale unui avion.Ar putea fi folosita de multi oameni atat ca masina ,cat si ca avion, dar care sa zboare la altitudini joase,chiar deasupra drumului pe care ar merge masinile obisnuite, pentru a pastra directia,spre exemplu.Ar fi foarte buna atat cand mergi in tara, cat si cand mergi in strainatate.Iarna ai putea zbura cu ea, cand drumurile sunt inzapezite.Astfel s-ar face economie de resurse financiare ,fiindca ar merge tot mai putini oameni cu avionul,care este un mijloc de transport destul de scump,optand sa mearga in schimb cu masina-avion a lor.
|
criticul 18 mesaje Membru din: 22/05/2009 |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 11:50
Erata:
*masinile-avion ale lor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
vio_bar 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 13:12
Acu' imi vin in minte 2 "dorinte". As vrea sa existe 2 gadgeturi ( ca asa se cheama acum).
1. Un dispozitiv de teleportare (visul....) care sa ma ajute sa ajung in locatii indepartate in timp mic. Si cu asta am terminat cu avioanele de pasageri. 2. Un dispozitiv (ca un telefon mobil) care sa traduca din orice limba in orice limba. Gadget-ul sa "auda" (daca ii dai voie....) conversatia si sa ti-o traduca instantaneu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 13:36
De la: vio_bar, la data 2010-01-23 13:12:09Acu' imi vin in minte 2 "dorinte". As vrea sa existe 2 gadgeturi ( ca asa se cheama acum). doi-ul este deja pe testere !...made in japan. (opto-acustic) Raporteaza abuz de limbaj |
|
BERBEC1946 51 mesaje Membru din: 22/07/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 13:53
Am lucrat 3 ani la ghetutele cu reactie,costurile mari au facut sa renunt dar voi reveni.Proiectul urmarea realizarea unor ghete care erau prevazute cu sistem de propulsare ce permitea in momentul in care erai in deficit cu timpul sa parasesti solul si sa te deplasezi la circa 30 cmm de suprafata terestra cu viteza mai mare circa 20 km/h
Raporteaza abuz de limbaj
ROMANIA VA SUPRAVETUI FOARTE GREU ,FARA AGRICULTURA,INDUSTRIE PROPRIE,CRESTEREA ANIMALELOR ,PENTRU PRODUCTIA DE CARNE SI LAPTE,SCOLARIZAREA,CALIFICAREA PERSONALULUI,CERCETARE SI EXPLOATAREA INVENTIILOR ROMANESTI,.POLITICA APLICATA DUPA 1989 AU TRANSFORMAT ROMANIA IN TARA DE LUMEA A 4 A ,DIN CE IN CE MAI SARACA.
|
|
|
|

sa zbor de pe aceasta planeta sa vad galaxia .
.Mai am timp vreo 10 ani sa sper ca se va inventa asa ceva ptr ca la 40 de ani sigru voi vrea sa arat ca la 20..CU DISPERARE!!!!