back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

omenirea,omenia,facerea de bine ..... si calaii !

Pagini: << 1 2 3 4 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 05:27

6704 mesaje

Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 12:32
Citeaza Raspunde

JUSTIȚIE SAU INJUSTIȚIE?

În data de 15-02-2010, eu și soțul meu, Mihalcea Olavi, am primit câte o comunicare fiecare:

,,ROMANIA Alba Iulia, 04.02.2010 CURTEA DE APEL ALBA IULIA DOSAR NR.606-57-2009

CĂTRE,
MIHALCEA CĂTĂLINA
loc. Petroșani, str. Aviatorilor, bl. 66, ap.25, Județ HUNEDOARA
Vă facem cunoscut că sentința penală nr. 122-13.10.2009 a Cu.ții de Apel Alba Iulia, ramasă definitivă prin decizia penală nr. 234/25.01.2010 a ÎCCJ, ați fost obligat la plata sumei de 200 lei cheltuieli judiciare către stat.
Vă punem în vedere să faceți dovada plății acestei sume, prin depunerea ricipisei de plată integrală a acesteia la Cu.tea de Apel Alba Iulia. Plata cheltuielilor judiciare către stat se face în numerar sau cu ordin de plată în contul bugetului de stat nr. RO80TREZ00220330125XXXXX deschis la Trezoreria Alba.

Judecător delegat Grefier executări penale, Ștefan Făț Florina Boțan,,

Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
florinpreda999
6704 mesaje

Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 12:37
Citeaza Raspunde

RĂSPUNSUL ÎNALTEI CU.ȚI DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE

Stimată doamnă Mihalcea Cătălina,

Urmare cererii dumneavoastră prin e-mail Înaltei Cu.ți de Casație și Justiție la data de 19 februarie 2010, vă comunicăm următoarele:

Dosarul nr. 606/57/2009 al Înaltei Cu.ți de Casație și Justiție - Secția Penală a fost soluționat prin decizia nr. 234/25.01.2010, cu următoarul cuprins:"Respinge ca nefondate recursurile declarate de petiționarii Mihalcea Olavi și Mihalcea Cătălina. Obligă rec. pet. la plata sumelor de căte 100 lei cheltuieli judiciare statului."

Decizia sus-menționată este în curs de redactare - dosarul în integralitatea sa aflându-se la magistratul redactor în vederea redactării deciziei - , după redactarea, tehnoredactarea și semnarea deciziei de către membrii completului de judecată dosarul va fi înaintat Cu.ții de Apel Alba Iulia.

Cu stima
Grefier,
S. Bodeanu
ÎNALTA CU.TE DE CASATIE SI JUSTITIE
Biroul de Informare si Relatii Publice

Str. Batistei nr.25 Sector 2 Bucuresti
Tel./Fax: 021-313.76.55, 021-315.17.87
Centrala: 021-310.39.08, 021-310.39.09, 021-310.39.12, int.126
e-mail: relatii.publice@scj.ro, www.scj.ro

Cum poate Cu.tea de Apel Alba Iulia să ne oblige pe mine și pe soțul meu la plata sumei de 200 lei fiecare, reprezentând cheltuieli judiciare către stat, fără a respecta ce au hotârât judecătorii prin Sentința penală nr. 122 din 13-10-2009 și prin Decizia nr. 234 din 25-01-2010?
Să fie o greșeală? Cam multe greșeli s-au făcut și se tot fac în cazul Mihalcea!
Ele vin să confirme modul defectuos în care s-a desfășurat cercetarea penală și judecarea tuturor dosarelor cazului Mihalcea și atestă că oamenii legii pot comite nenumărate greșeli , pot consemna în documente fapte și date ireale, știind că nimeni nu-i va trage la răspundere.
O greșeală foarte gravă este tocmai faptul că fiul meu, Mihalcea Andrei Iulian, a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe o perioada de 6 ani de pentru o infracțiune pe care nu a săvarșit-o, o infracțiune fabricată de polițiștii Todor Vasile, Balint Ernest și procurorul Nicodim Ioan.
Datorită acestor persoane necinstite nu am putut să scoatem la lumină adevărul cazului Mihalcea în toate cauzele înaintate instanțelor din Romania. Aceste persoane dețin funcții care le permit să aplice legea dupa bunul lor plac, făra să țină cont că distrug vieți nevinovate.
O altă greșeală gravă a fost consemnată în sentința Cu.ții de Apel Alba Iulia dată în dosarul nr. 928/57/2006 în care s-a consemnat faptul că fiul meu e recidivist, cănd de fapt el nu avea antecedente penale, recidiviști fiind cei trei infractori care ne-au agresat pe toți membrii familiei.
Liderul grupului infracțional, Argeșeanu Valeriu Cosmin, a declarat mincinos, în scris, în faza de urmărire penală, că nu are antecedente penale, iar oamenii legii l-au crezut pe cuvânt, dar l-au făcut infractor recidivist pe fiul meu.
Voi face o cronologie a tuturor minciunilor și greșelilor consemnate în dosarele cazului Mihalcea, demonstrând cu probe legale tot ce voi afirma, să vadă românii cum justiția și poliția mi-au distrus familia pentru a apăra interesele adevăraților infractori și ale celor care i-au favorizat.
Pentru că nu am fost implicați niciodată în vreun conflict, eram convinși că poliția și justiția sunt în slujba cetățeanului, a adevărului și a dreptăți. Cât de mult ne-am înșelat!
În zadar ne-am plâns de modul defectuos în care s-a desfășurat cercetarea penală și judecarea dosarelor, pentru că nimeni nu a dorit să efectueze o cercetare cinstită și legală.
Am dovedit întodeauna cu probe legale, de necontestat, toate acuzațiile aduse infractorilor, politiștilor, medicilor legiști, procurorilor și judecătorilor.
Greșelile și ilegalitățile oamenilor legii ne-au costat sute de milioane de lei în cei 5 ani de procese, de am ajuns datori la bănci. De ce să plătim noi greșelile lor?
Ce șanse de a-și câștiga dreptatea au cei care nu au bani, nu au acces la credite și nici minime cunoștințe juridice?
Noi, cetățenii obișnuiți, suntem obligați să plătim când comitem o greșeală, oricât de mică ar fi aceasta, dar când oamenii legii greșesc, frângând destine, distrugând vieți, nu dau socoteală nimănui. Unde-i dreptatea?
,,Nimeni nu e mai presus de lege”. Așa spune cel de-al doilea alineat al art. 16 din Constituția României. De ce nu se aplică?
Cum să mai aibă românul curaj să sesizeze un act de corupție organelor competente, când constată că chiar cei cărora se adresează nu respectă legea?
Oricare cetățean pare a fi apărat de o mulțime de legi, dar cănd ajunge în fața judecătorilor descoperă că se află singur și că, fără bani și relații, încrezându-se doar în legi, poate ajunge oricănd în postura de infractor chiar și fără să fie vinovat.

pic6.piczo.com/aparatidreptur...2&vsrc=preview

aparatidrepturile.piczo.com/cazulmihalcea?cr=6

"În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar..."
George Orwell

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 21:34

Salut florin preda 999
tzi-am admirat pozele cu mirese fericite...tu in care din ele eshti...sper cu nu faci parte dintre panaramele si zdrentzele alea care-shi arata pupaza !?
sau mai shtii ?

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 23:05

Si eu mi-am amintit de tine Azazel , azi cand am fost sa ridic niste stampile, n-am gasit loc de parcare si mi-am parcat masina in parcarea de la Astoria. Mi-am amintit de avatarul tau, am zambit si-am mers mai departe ca aveam multe de rezolvat.

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 15:47

De la: rodik_mi, la data 2010-02-23 23:05:51Si eu mi-am amintit de tine Azazel , azi cand am fost sa ridic niste stampile, n-am gasit loc de parcare si mi-am parcat masina in parcarea de la Astoria. Mi-am amintit de avatarul tau, am zambit si-am mers mai departe ca aveam multe de rezolvat.

asha este cu...azazel...frange inima ...ardelencelor !?
te pupicesc oricum, pentru ca eshti o dragutza !

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 17:00

Vezi, @rodik, ti-am zis ca e baiat bun...

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 17:07

De la: AZAZEL, la data 2010-02-24 15:47:32
De la: rodik_mi, la data 2010-02-23 23:05:51Si eu mi-am amintit de tine Azazel , azi cand am fost sa ridic niste stampile, n-am gasit loc de parcare si mi-am parcat masina in parcarea de la Astoria. Mi-am amintit de avatarul tau, am zambit si-am mers mai departe ca aveam multe de rezolvat.

Multumesc Azazel, si tu ai probabil un chip angelic ascuns sub masca acestui avatar! Oricum, te-a dibuit si xzy ca esti baiat bun

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 17:10

De la: rodik_mi, la data 2010-02-24 17:07:55
De la: AZAZEL, la data 2010-02-24 15:47:32

Multumesc Azazel, si tu ai probabil un chip angelic ascuns sub masca acestui avatar! Oricum, te-a dibuit si xzy ca esti baiat bun
Asa e

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 17:15

De la: xzy, la data 2010-02-24 17:00:35Vezi, @rodik, ti-am zis ca e baiat bun...

Eu mi-am dat seama ca e baiat bun inca inainte sa apara el pe forum ! Am avut o premonitie (a nu se confunda cu revelatia ,inspiratia divina sau vedenia ) .

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 17:18

De la: karpov, la data 2010-02-24 17:15:41
De la: xzy, la data 2010-02-24 17:00:35Vezi, @rodik, ti-am zis ca e baiat bun...

Eu mi-am dat seama ca e baiat bun inca inainte sa apara el pe forum ! Am avut o premonitie (a nu se confunda cu revelatia ,inspiratia divina sau vedenia ) .

Nu cred ca ai avut o premonitie ca eu mi-am bagat prenandez in ochi. Ma amaninca ca dracu. Si cind ma gindesc ca e a treia oara intr-o saptamina. Trece in 24 h.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 17:20

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 17:25

De la: symy1, la data 2010-02-24 17:20:17

Voiai sa pui o eticheta si nu o gasesti in raft ! Asa e ?

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 09:53

salve dom' florinpreda999 (nu cumva cifrele sunt de-a-ndoaselea ?)
m-am uitat cu admiratie la avataru' lu' mata . fain cabinet de...studiu ti-ai ales . si cate...tomuri in rafturi. ce mai, esti o adevarata sugativa !
hai ca te vad om cult, il citezi pe avicena ;
da' de mohamed din horezm sau mohamed ibn musa algovarismi ce parere ai .
sa te vad acu !

si electronica !
Pagini: << 1 2 3 4 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului OMENIREA,OMENIA,FACEREA DE BINE ..... SI CALAII !
Mergi la: