back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce credeti despre biserica ortodoxa romanasi preotii ei?

Pagini: << 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 >> Sari la pagina:

Yorick

1014 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 13:24

De la: teo_teodora_lili0, la data 2010-02-02 13:06:24
SA RIDICE PIATRA CEI FARA DE PACAT.
STITI MACAR CINE A SPUS ASTA SI IN CE IMPREJURARI?

Stiu eu! Stiu eu, tovarasa' educatoare! Mos Ion Roata, nu?

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 13:25

De la: rodik_mi, la data 2010-02-02 12:55:39Ne vom integra si noi in tiganie!
Sunteti deja integrati!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 13:27

De la: The_Mole, la data 2010-02-02 13:24:45
De la: teo_teodora_lili0, la data 2010-02-02 13:06:24
SA RIDICE PIATRA CEI FARA DE PACAT.
STITI MACAR CINE A SPUS ASTA SI IN CE IMPREJURARI?

Stiu eu! Stiu eu, tovarasa' educatoare! Mos Ion Roata, nu?
Nooooo ...cum Mos Ion Roata //// A SPUS-O UNUL CARE AVEA SI PACATE ..DAR CRED CA SUFEREA SI DE HERNIE

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 13:35

De la: Horus, la data 2010-02-02 13:23:16Mole ,
Eu am senzatia ca prietenii tai ,, aplaudacii ,, iti fac un maare deserviciu ,banuiesc ca te-ai impus ca un fel de ,, guru,, printre ei si ..pe buna dreptrate ai o minte ascutita (de ce oare s-o spune asa???) esti un bun interlocutor , te remarci sigur imediat in orice grup(cred) insa tu ai ajuns sa crezi ca tot ce poate fi demonstrat ,palpat , masurat este si adevarat
Chestia cu integrarea-asimilarea ..ar suporta multe discutii si sigur adevarul are atatea fetze cate minti il cauta ....
Integrati ?! ce sa spun !? nu sunt nici tzaranii la oras (la o prima generatie _ nici strinul in alt oras ,orice diferenta de oricare gen ar tinde probabil sa se contureze mai bine in alt mediu ...

Ce spuneai de nostalgia egalitatii??? ca barbatul ar fi mai ,, egal,, decat femeile??? (chestia cu ciomageala ) ce egalitate ar fi asta????
EU TE CITESC CU INTERES DAR TU OBSERV CA DEVII MANIAC CU PRECIZARILE ..
Cred CA ATUNCI CAND TE INDRAGOSTESTI DE CINEVA (ASTA DACA TI S-A INTAMPLAT ...fac si eu un exercitiu de imaginatie .!!.)) nu te lasi dus de ,, val ,, ci incerci ca-ti explici ,, mecanismul,, si demontezi piatra cu piatra tot edificiul ...si dupa aia te minunezi ca nu a mai ramas nimic decat niste reactii fizic0-chimice !!??!?!?!

Despre evrei ce sa zic probabil am sa-ti servesc argumentul tau cu discernamantul ..ce daca unul de 14 ani are mai mult discernamant decat unul de 50 ??/ nu construim reguli pt un caz izolat ,pt exceptii ..
Hitler o fi gandit ca tine???? nu conteaza ca mai sunt si evrei cinstiti????
Apropo de holocaut ...exista si o ,, participare ,, a victimei de ex. intr-un viol .stiai ??? atunci cand ea de ex apare goala sau indecent imbracata in apropierea potentialului ,, armasar?!?!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 13:36

...Horus, ce mai face Karpov ?...și-a "dat" tezele !!..

...observ că l-ai calmat pe Marco0, tu cât de ciufulită ești ?...

...apropos;...am făcut un experiment plecând de la cele susținute de Mole, am luat map IDU și l-am suprapus hărții arealelor geografice dpdv religios.

...incearcă-l și tu !...o să ai o surpriză.

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 13:38

Cartitzoiule , te-ai ascuns in cotlon ????

certype

2 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 13:50

BOR = O adunatura de paraziti in sutane

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 13:53

De la: mytcor, la data 2010-02-02 13:36:57...Horus, ce mai face Karpov ?...și-a "dat" tezele !!..

...apropos;...am făcut un experiment plecând de la cele susținute de Mole, am luat map IDU și l-am suprapus hărții arealelor geografice dpdv religios.

Karpov cred ca pregateste ,,Tezele din aprile ..SI TRE' SA-I PLATEASCA DREPTURI DE AUTOR FAMILIEI /URMASILOR LUI Ceausescu,,

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 14:03

De la: Horus, la data 2010-02-02 13:53:40
De la: mytcor, la data 2010-02-02 13:36:57...Horus, ce mai face Karpov ?...și-a "dat" tezele !!..

Karpov cred ca pregateste ,,Tezele din aprile ..SI TRE' SA-I PLATEASCA DREPTURI DE AUTOR FAMILIEI /URMASILOR LUI Ceausescu,,

...n-ar fi mai bine să se pregătească pe cele din Iunie ?....poate prinde-o freastră favorabilă pt. surfing, oricum, e-o peroadă mai călduroasă, Aprilie s-ar putea să fie timpul ploios, așa-l predicțoonează cei de la meteo !....

...aaa...să facă și-o recapituare a cărticici șefului de cuib, niciodată nu se știe ce subiect extragi din basca prof-ului !..

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 14:03

Cartitzoiuleeeee !!(!Mole ...sapi la galerii??? munca grea ..de ocnas asta cu argumentarile...cauta pardon sapa ,sapa amice !!!)

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 14:08

De la: marco, la data 2010-02-02 03:07:49... ia zi daca recunosc ca sunt un Retard Pardon oligofren gradul 1 SI CA AM ARGUMENTULmic mic de doar 3,5 cm intelegi ca sunt FRUSTRAT????

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 14:10

De la: Horus, la data 2010-02-02 14:08:50
De la: marco, la data 2010-02-02 03:07:49...

ia zi daca recunosc ca sunt un Retard Pardon oligofren gradul 1 SI CA AM ARGUMENTULmic mic de doar 3,5 cm intelegi ca sunt FRUSTRAT????

AAAAaaaaa vad ca se poate si asa !!?? ai inceput sa-ti faci autobiografia???? C.Vul romantzat???

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 14:12

De la: marco, la data 2010-02-02 03:07:49... daaaaaa....bine așa este, cum spui tu madmoiseloase jos !

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 14:22

De la: mytcor, la data 2010-02-02 14:12:01
De la: marco, la data 2010-02-02 03:07:49... daaaaaa....bine așa este, cum spui tu madmoiseloase jos !

Asa este cum spui mata neicushorule, puishorule !!
Hotzomanulee!!!

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 14:24

' OTZOMANULEEE!!

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 15:03

De la: Horus, la data 2010-02-02 13:23:16Mole ,
Eu am senzatia ca prietenii tai ,, aplaudacii ,, iti fac un maare deserviciu ,banuiesc ca te-ai impus ca un fel de ,, guru,, printre ei si ..pe buna dreptrate ai o minte ascutita (de ce oare s-o spune asa???) esti un bun interlocutor , te remarci sigur imediat in orice grup(cred) insa tu ai ajuns sa crezi ca tot ce poate fi demonstrat ,palpat , masurat este si adevarat
Chestia cu integrarea-asimilarea ..ar suporta multe discutii si sigur adevarul are atatea fetze cate minti il cauta ....
Integrati ?! ce sa spun !? nu sunt nici tzaranii la oras (la o prima generatie _ nici strinul in alt oras ,orice diferenta de oricare gen ar tinde probabil sa se contureze mai bine in alt mediu ...

Ce spuneai de nostalgia egalitatii??? ca barbatul ar fi mai ,, egal,, decat femeile??? (chestia cu ciomageala ) ce egalitate ar fi asta????
EU TE CITESC CU INTERES DAR TU OBSERV CA DEVII MANIAC CU PRECIZARILE ..
Cred CA ATUNCI CAND TE INDRAGOSTESTI DE CINEVA (ASTA DACA TI S-A INTAMPLAT ...fac si eu un exercitiu de imaginatie .!!.)) nu te lasi dus de ,, val ,, ci incerci ca-ti explici ,, mecanismul,, si demontezi piatra cu piatra tot edificiul ...si dupa aia te minunezi ca nu a mai ramas nimic decat niste reactii fizic0-chimice !!??!?!?!

Poate ca sunt maniac cu precizarile - nu stiu , probabil asa imi e firea. Pe de alta parte poate fi vorba de o necesitate pe care o simt , pentru ca eu nu vad aproape niciodata lucrurile doar alb sau negru , ci in multe nuante.
Pentru mine ateii nu-s toti buni si nici credinciosii nu-s toti rai. Nu pot sa neg ca Stalin era ateu , dar argumentez de ce cred ca motivatiile sale nu au legatura cu ateismul. De partea cealalata , a credintei gasesc pe cineva precum Steinhardt care imi place, chiar daca nu ii impartasesc opiniile legate de existenta divinitatii.
Pentru mine romanii sau evreii nu-s buni sau rai ci in ambele natii gasesc oameni de toate soiurile. Exista romani care ma fac sa imi fie rusine sa recunosc ca sunt si eu , asa precum Vadim. Si exista evrei despre care consider ca aduc ceva spiritului uman , asa precum Woody Allen. Sau poate Einstein.
Pentru mine diferentele intre homo- si hetero- sunt neobservabile la nivel de categorie. La nivel de individ , evident ca se vor gasi exemple negative in ambele categorii, dar asta nu poate fi o scuza pentru a discrimina intreaga categorie. Trebuie pedepsit doar individul care a facut ceva nasol, cum e cazul dementului din Austria.

Pentru asemenea motive simt nevoia sa fac precizari adesea. Tin la acuratetea unei idei, si mai ales incerc sa determin cat mai precis motivele pentru a avea o parere sau a avea parerea contrara.
Exista momente cand ma enervez impotriva anumitor pareri , cum ar fi asta cu invinovatirea victimelor. Mie mi se pare ca ar trebui sa ne raportam cu totii la apartenenta la rasa umana , nu la apartenenta la cutare popor. Daca ii acuzi pe credinciosi pentru faptul ca religia imparte lumea in categorii arbitrare , care intra in conflict, de ce atunci faci la randul tau o impartire arbitrara in categorii (dupa alte criterii) care are acelasi efect? Dupa parerea mea trebuie sa ne dam seama de faptul ca toti suntem oameni si suntem egali , in loc de a ne privi unii pe altii ca diferiti.
Chestia cu evreii este suparatoare pentru ca mi se pare ca exact asta e punctul de confuzie al credinciosilor cand pun semnul egal intre ateism si nazism sau comunism. Tocmai un alt dogmatism este sursa persecutiei , dogmatism care se numeste "nationalism" , si nu are nici o legatura cu ateismul. Ateismul este lipsa apartenentei la credinta , lipsa apartenentei la un grup anume, este tocmai lipsa diferentierii "noi-ceilalti".
Insa daca o iei pe calea invinovatirii victimelor si a sustinerii justetii nationalismului , tot ce reusesti sa faci este sa intaresti convingerea credinciosilor ca au dreptate sa puna semnul egal intre ateism si dogmatismele pe care le numeam.

In priviinta indragostirii..... depinde de moment. Pot sa incerc sa analizez lucruri in anumite momente, pe cand in altele pot sa fiu doar bucuros. Sa ma folosesc de o analogie care nu-mi apartine.... imagineaza-ti un bucatar care face un tort. Daca ii cunoaste ingredientele inseamna oare ca nu mai poate sa guste cu aceeasi placere din tort? Eu zic ca poate.
Pe de alta parte , oricum nu poti sa cunosti toate retetele posibile.
Eu nu as putea nicidecum avea pretentia ca pricep intru-totul oamenii si , din experienta, as zice ca intotdeauna au capacitatea sa ma surprinda, deci ...... absolut nici un pericol sa demontez tot edificiul.

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 15:22

De la: Horus, la data 2010-02-02 13:35:01
Despre evrei ce sa zic probabil am sa-ti servesc argumentul tau cu discernamantul ..ce daca unul de 14 ani are mai mult discernamant decat unul de 50 ??/ nu construim reguli pt un caz izolat ,pt exceptii ..
Apropo de holocaut ...exista si o ,, participare ,, a victimei de ex. intr-un viol .stiai ??? atunci cand ea de ex apare goala sau indecent imbracata in apropierea potentialului ,, armasar?!?!

Un nou concept de asimilat: prezumptia de nevinovatie. Asta zice ca starea "by default" a fiintei umane in fata legii este nevinovatia. Daca vrei sa pedepsesti pe cineva pentru o vina oarescare , mai intai trebuie sa o dovedesti, prin judecarea actiunilor precise ale fiecarui individ, nu asa pe o categorie intreaga "evreii".
Cei de la Nurenberg au fost judecati pentru actiuni precise pe care le-au facut fiecare, nu s-a pus pistolul la tampla intregii categorii : "nazistii"

Asta cu participarea victimei ... sugerezi ca bunicul lu' Karpov s-a perindat prin fata pe la Securitate si le striga din strada: "n-aveti tupeu sa ma incarcerati, fraierilor!" Ceva ma face sa ma indoiesc ca asa s-au petrecut lucrurile , desi - e drept - n-am nici o dovada ca n-a fost asa.

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 15:29

The Mole...

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 15:58

Mole ,
ai spus ca ,, evreii aduc ceva spiritului uman : ex Einstein W.Alen ????ai zis ca trebuie sa ne raportam ,, ca apartenenta ,, la rasa umana si nu la un popr anume !? de ce crezi ca Eistein ar fi fost altfel daca s-ar fi nascut in India//// ??? conteaza ca a fost evreu pt tine ??? de ce ai marcat cu bila alba apartenenta lui la un anumit popor???
Exemplul cu bucatarul (chiar daca nu-ti apartine..) nu e tocmai fericit pt ca intr-un : la fel se bucura un bucatar de tortul lui daca stie ca a pus niste zahar caramel ,paine si oua si din combinatia asta absolut neinteresanta a iesit ceva bun ...si altfel se bucura un musafir care-si inchipuie ca cine stie ce ingrediente deosebite si bune a pus bucatarul ..de-a iesit ceva asa de....rafinat trebuie putin mister ca altfel se duce ..ineresul naibii si treci la next level

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 16:04

De la: The_Mole, la data 2010-02-02 15:22:00
De la: Horus, la data 2010-02-02 13:35:01

Un nou concept de asimilat: prezumptia de nevinovatie. Asta zice ca starea "by default" a fiintei umane in fata legii este nevinovatia. Daca vrei sa pedepsesti pe cineva pentru o vina oarescare , mai intai trebuie sa o dovedesti, prin judecarea actiunilor precise ale fiecarui individ, nu asa pe o categorie intreaga "evreii".
Cei de la Nurenberg au fost judecati pentru actiuni precise pe care le-au facut fiecare, nu s-a pus pistolul la tampla intregii categorii : "nazistii"

Asta cu participarea victimei ... sugerezi ca bunicul lu' Karpov s-a perindat prin fata pe la Securitate si le striga din strada: "n-aveti tupeu sa ma incarcerati, fraierilor!" Ceva ma face sa ma indoiesc ca asa s-au petrecut lucrurile , desi - e drept - n-am nici o dovada ca n-a fost asa.

Referitor la participarea victimei ...eu cred ca fata de cei 10 milioane sau cat or fi fost ---de adulti comunisti sau nu care nu au fost inchisi , anchetati sau impuscati de regimul comunist -----bunicul lui Karpov cred ca dupa prima ancheta putea sa inteleaga (ca si altii) ca este prea mic pt un razboi asa de mare si sa-si vada de-ale lui si familia lui ..suportand ca ceilalti in tacere ,
Bunicul lui a continuat a trimis csrisori lui Paunescu , continua sa vorbeasca fara cenzura sfidand pericolul...
Eu nu cred ca cei care au facut inchisoare erau singurii nemultumiti la vremea aia ...
Deci (destul de cinic ,,)dramatic ..dar si victima are un rol

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 16:07

De la: symy1, la data 2010-02-02 15:29:37The Mole...
The Mole ... esti pe faza????? vezi ca aplaudacii tai nu sunt cei cu care bei doar bere filtrata sau nu .. pana-ti amortzesti simturile ...si ti se-mpleticeste limba

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 16:07

De la: Horus, la data 2010-02-02 15:58:22Mole ,
ai spus ca ,, evreii aduc ceva spiritului uman : ex Einstein W.Alen ????ai zis ca trebuie sa ne raportam ,, ca apartenenta ,, la rasa umana si nu la un popr anume !? de ce crezi ca Eistein ar fi fost altfel daca s-ar fi nascut in India//// ??? conteaza ca a fost evreu pt tine ??? de ce ai marcat cu bila alba apartenenta lui la un anumit popor???
Exemplul cu bucatarul (chiar daca nu-ti apartine..) nu e tocmai fericit pt ca intr-un : la fel se bucura un bucatar de tortul lui daca stie ca a pus niste zahar caramel ,paine si oua si din combinatia asta absolut neinteresanta a iesit ceva bun ...si altfel se bucura un musafir care-si inchipuie ca cine stie ce ingrediente deosebite si bune a pus bucatarul ..de-a iesit ceva asa de....rafinat trebuie putin mister ca altfel se duce ..ineresul naibii si treci la next level

.... și-n nextu' tot misteru' poartă fesu' !.....

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 16:09

De la: Horus, la data 2010-02-02 16:07:04
The Mole ... esti pe faza????? vezi ca aplaudacii tai nu sunt cei cu care bei doar bere filtrata sau nu .. pana-ti amortzesti simturile ...si ti se-mpleticeste limba

Horus, ce-ai Dom'le cu omu' , ți-a picat cu tronc ș-acum e-n probe ?...

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 16:16

De la: mytcor, la data 2010-02-02 16:09:28
De la: Horus, la data 2010-02-02 16:07:04

Horus, ce-ai Dom'le cu omu' , ți-a picat cu tronc ș-acum e-n probe ?...

Da !!! e-n probe , numa' ca-l scot greu din galerii , cred ca uita pe unde-si pune ,, argumentele ,, si pana le gaseste pe intuneric cu tot sonarul lui de cartitza .

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 16:18

De la: mytcor, la data 2010-02-02 16:07:37

Pai vezi de-aia a ramas neinsurat ..si cu toti prietenii barbati !!! femeile fug una cate una ..pana-si gaseste el argumentele prin retzeaua lui de galerii

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 16:27

De la: Horus, la data 2010-02-02 16:18:23
De la: mytcor, la data 2010-02-02 16:07:37

Pai vezi de-aia a ramas neinsurat ..si cu toti prietenii barbati !!! femeile fug una cate una ..pana-si gaseste el argumentele prin retzeaua lui de galerii

....hai să-ți servesc una caldă și-nfuriată replică a la Mole Ro patent Nr. 36885433

..."
Numa ca bigamia poate fi aplicata si invers. O femeie cu doi barbati. Nu prea imi dau seama daca va spori natalitatea asa... "

...nu-și găsește logica, poate-l ajuți !...

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 16:59

Pai bigamie nu inseamna doar un barbat casatorit cu 2 femei sau mai multe ci si invers ...numai ca in lumea concreta numai arabii (barbati)mormonii si unele triburi au privilegiul asta(oare??)
Un barbat de-abia e capabil sa intretina o femeie , ce naiba -i trebuie doua ?!

:Sotia: Ai facut cumparaturile? Sotul: Bad command or filename. Sotia: Dar te-am rugat de dimineata... Sotul: Syntax Error. Abort? Sotia: Nici macar noul televizor? Sotul: Variable not found.... Sotia: Bine, da-mi cartea de credit, merg eu la cumparaturi... Sotul: saring Violation. Access denied! Sotia: Tu vorbesti serios, glumesti sau incerci sa ma enervezi? Sotul: Too many parameters... Sotia: Cum de m-am maritat eu tocmai cu tine? Sotul: Data type mismatch. Sotia: Dar salariul cand il iei? Sotul: File in use... Try later. Sotia: Ma faci sa ma intreb... ce insemn eu pentru tine? Sotul: Uncanown Virus

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 17:14

De la: Horus, la data 2010-02-02 16:59:21Pai bigamie nu inseamna doar un barbat casatorit cu 2 femei sau mai multe ci si invers ...numai ca in lumea concreta numai arabii (barbati)mormonii si unele triburi au privilegiul asta(oare??)

:Sotia: Ai facut cumparaturile? Sotul: Bad command or filename. Sotia: Dar te-am rugat de dimineata... Sotul: Syntax Error. Abort? Sotia: Nici macar noul televizor? Sotul: Variable not found.... Sotia: Bine, da-mi cartea de credit, merg eu la cumparaturi... Sotul: saring Violation. Access denied! Sotia: Tu vorbesti serios, glumesti sau incerci sa ma enervezi? Sotul: Too many parameters... Sotia: Cum de m-am maritat eu tocmai cu tine? Sotul: Data type mismatch. Sotia: Dar salariul cand il iei? Sotul: File in use... Try later. Sotia: Ma faci sa ma intreb... ce insemn eu pentru tine? Sotul: Uncanown Virus

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 17:26

De la: mytcor, la data 2010-02-02 17:14:21
De la: Horus, la data 2010-02-02 16:59:21Pai bigamie nu inseamna doar un barbat casatorit cu 2 femei sau mai multe ci si invers ...numai ca in lumea concreta numai arabii (barbati)mormonii si unele triburi au privilegiul asta(oare??)

Razi tu , razi , da' io'mi fac griji !! Mole s-o fi ratacit prin galerii ?? sau o fi gasit ceva radacini pardon tomuri de ros ...si nu se mai indura sa iasa la suprafata !!!

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 17:28

Parca-l vezi acum aparand cu falcile pline , rumegand si scotand pamantul din galerii nici el nu stie pe unde-o sa iasa !!

Pagini: << 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ce credeti despre Biserica Ortodoxa Romanasi preotii ei?
Mergi la: