Tycu
3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 12:10
De la: Dorulet, la data 2010-01-31 11:51:55De la: Tycu, la data 2010-01-31 09:56:05De la: smecheru_, la data 2010-01-27 21:13:42Am uitat ca RELIGIA ESTE UN MOD DE TRAI PENTRU UNII CARE SE NUMESC PREOTI.SI IN ACESTE CONDITII NU VA MIRATI CA ASEMENI PARLAMENTARILOR SI A GUVERNANTILOR VREAU PERMANENT SA FIE IN INALTUL IERARHIEI SI atunci Pe diferite interpretari si inadvertente din scrierile religioase creaza diferite curente ca de fiecare curent nou are sefime si pulime.Restul judecati-l VOI.
Cand mai postezi ceva , sa pui la sfarsit "parere personala " ca altfel te considera multi reincarnarea lui Kant filozoful, P.S. SA NU MAI UITI ALTADATA !!
Tycule, cred că tu ai căzut și te-ai lovit la cap! Tot ceea ce scriem aici pe forum sunt păreri personale....trebuie să cităm doar când spunem despre părerile altora...nu a noastre!
De-aia se numaște forum public...să poți să-ți scrii elucubațiile intelectuale....dacă le ai...nu este cazul tău, desigur...dar unii chiar au câte ceva interesant de spus!
 Da domnita , asa e , sunt pareri personale, dar ce sa fie asa interesant la cei care "lovesc" in biserica si Dumnezeu ?? la ei ma refer cand mai scriu aiureli despre biserica, sa precizeze asta !
Ticu
|
|
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 12:12
De la: tutenes, la data 2010-02-01 12:04:57De la: The_Mole, la data 2010-02-01 11:16:31De la: tutenes, la data 2010-02-01 10:00:04De la: The_Mole, la data 2010-02-01 03:12:41De la: karpov, la data 2010-02-01 03:05:57
Vadim-funar-becali = 0 ! Nu se compara cu Zelea Codreanu ! Iar Miscarea Legionara este interzisa prin lege ! Asculta si tu CD-ul cu imnul si cantecele legionarilor - sunt impresionante !
Nu mi-ai spus care-i diferenta intre ei.
Ce sustineau legionarii si nu sustine Vadim?
Interesant e ca prin lege nu e interzis comunismul in Romania ...
Din cauza carei doctrine a avut Romania mai mult de suferit ? Totusi , comunismul nu e interzis .
Eu personal habar n-am daca exista o lege care interzice miscarea legionara. Dar chiar daca exista , ar fi irelevant , ca si in cazul comunismului. Degeaba ar fi interzisa eticheta , daca produsul nu e interzis. Legea ar fi o forma fara fond , avand in vedere faptul ca altii propaga idei similare sub alta denumire de partid.
Si chiar si daca ar fi interzis fondul , legile se mai pot schimba uneori. Cum zicea Nenea Iancu : "Box populi , box Dei"
România a incriminat negarea Holocaustului în 2002, când guvenul Adrian Năstase a adoptat Ordonanța de Urgență nr. 31, ratificată prin Legea 107/2006.
Legea prevede între altele:
Art. 5. - Promovarea cultului persoanelor vinovate de
săvârșirea unei infracțiuni contra păcii și omenirii sau
promovarea ideologiei fasciste, rasiste ori xenofobe, prin
propagandă, săvârșită prin orice mijloace, în public, se
pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 3 ani și interzicerea
unor drepturi.
Art. 6. - Negarea în public a holocaustului ori a
efectelor acestuia constituie infracțiune și se pedepsește cu
închisoare de la 6 luni la 5 ani și interzicerea unor drepturi.
Sursa www.romanialibera.com/articole/articol.php?step=articol&id=9113
In urma acestei legi , bustul lui Antonescu din curtea bisericii ctitorite de el la Piata Muncii a fot acoperit cu o cutie de tabla . Ce mai , trebuie sa crezi musai in holocaust , pentru ca e lege .
Ar fi trebuit sa adauge si comunismul pe langa fascism , insa pe ala l-au adus evreii in Romania , nu cumva sa fim "antisemiti" .
Destul de rău că ne-am lăsat atrași în această "făcătură" americano-evreiască!!! doar ca să ne punem bine cu SUA...că altfel nu-mi explic de ce să negăm eroii noștrii, pentru a pupa kruri jidănești!!
Raporteaza abuz de limbaj
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 12:15
De la: doinita67, la data 2010-01-31 13:09:42cu ceva timp in urma am mai postat ce fel de preoti avem in tara si nu generalizez si vroiam ca preotul din vlad tepes calarasi sa fie sanctionat pentru atitudinea de la inmormintarea mamei soacre asfel incit am ajuns pina la Episcopia Sloboziei si Calarasilor si acest preot facut la apelul bocancilor a avut tupeul de a refuza vizita Preasfintitului Episcop la Biserica din comuna si acum va fi bagat in tribunalul preotesc unde isi risca scaunul.Nu am mustrari de constiinta si-a facut-o singur si este prea multa lume necajita in acel sat si s-a bucurat de banii lor din aia putini si cred ca acum a venit vremea sa plateasca .Asta demonstreaza ce fel de om a sfintit numele Domnului si nu este demn de acest lacas sfint.
 Ce preot era ala domnita , sa refuze si vizita episcopului ?ori este lovit la cap, ori era beat, ori era fals !
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 12:17
De la: tutenes, la data 2010-02-01 12:04:57De la: The_Mole, la data 2010-02-01 11:16:31De la: tutenes, la data 2010-02-01 10:00:04De la: The_Mole, la data 2010-02-01 03:12:41De la: karpov, la data 2010-02-01 03:05:57
Vadim-funar-becali = 0 ! Nu se compara cu Zelea Codreanu ! Iar Miscarea Legionara este interzisa prin lege ! Asculta si tu CD-ul cu imnul si cantecele legionarilor - sunt impresionante !
Din cauza carei doctrine a avut Romania mai mult de suferit ? Totusi , comunismul nu e interzis .
Eu personal habar n-am daca exista o lege care interzice miscarea legionara. Dar chiar daca exista , ar fi irelevant , ca si in cazul comunismului. Degeaba ar fi interzisa eticheta , daca produsul nu e interzis. Legea ar fi o forma fara fond , avand in vedere faptul ca altii propaga idei similare sub alta denumire de partid.
Si chiar si daca ar fi interzis fondul , legile se mai pot schimba uneori. Cum zicea Nenea Iancu : "Box populi , box Dei"
România a incriminat negarea Holocaustului în 2002, când guvenul Adrian Năstase a adoptat Ordonanța de Urgență nr. 31, ratificată prin Legea 107/2006.
unor drepturi.
In urma acestei legi , bustul lui Antonescu din curtea bisericii ctitorite de el la Piata Muncii a fot acoperit cu o cutie de tabla . Ce mai , trebuie sa crezi musai in holocaust , pentru ca e lege .
Ar fi trebuit sa adauge si comunismul pe langa fascism , insa pe ala l-au adus evreii in Romania , nu cumva sa fim "antisemiti" .
Sunt oameni care nu inteleg ca atunci cand te stabilesti in alta tara e bine sa te integrezi -daca nu vrei sa renunti la obiceiurile tale poti sa ramai in tara ta ! Daca esti evreu,maghiar,sas ,secui sau chiar tigan si observi ca nici dupa 2000 de ani bastinasii nu te tolereaza -inseamna ca e posibil sa existe ceva la tine si daca preferi sa ti se faca rau -atunci nu trebuie sa te mire un holocaust !
Evreii trebuiau sa-si schimbe strategia ,au avut destule exemple ,de intoleranta-intr-un fel ei sunt vinovatii morali ai holocaustului ! Daca parintii lor se adaptau ,asa cum noi nu mai suntem daci -puteau sa fie si ei nemti sau romani ! Si religia lor a avut un rol nefast-uneori religia inseamna pasaportul spre moarte !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1671 mesaje
|
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 12:18
Evrei în Guvernul României:
1. Ana Pauker, alias Anna Rabinsohn , Ministru de Externe și agenta nr.1 a Moscovei la București.
2. Ilka Wassermann, reala directoare a Ministerului de Externe.
3. Iosif Chișinevschi, alias Jakob Broitman, vicepreședinte al Consiliului de Miniștri și membru al Comitetului Central.
4. Teohari Georgescu, alias Burah Tescovich, Ministru de Interne.
5. Avram Bunaciu, alias Abraham Gutman, Secretar General al Adunării Naționale, realul conducător al Adunării.
6. Lothar Rădăceanu, alias Lothar Wuertzel, ministru.
7. Miron Constantinescu, alias Mehr Kohn, originar din Galați, Ministru al Minelor și membru al Comitetului Central.
8. Moises Haupt, general, comandant militar al Capitalei. 9. Laurian Zamfir, alias Laurian Rechler, general, șef al Securității, originar din Brăila. 10. Heinz Gutman, șef al Serviciului Secret Civil. 11. William Suder, alias Wilman Suder, șef al Contra Spionajului.
12. Colonel Roman, alias Roman Walter, tatăl lui Petre Roman, șef al Serviciului de Educație, Cultură și Propagandă al Armatei. 13. Alexander Moghioroș, Ministru al Naționalităților, evreu din Ungaria.
14. Alexandru Badan, alias Alexander Braunstein, șef al Comisiei de Control al Străinilor. 15. Maior Lewin, evreu, fost ofițer în Armata Roșie, șef al Cenzurei pentru presă. 16. Colonel Holban, alias Moscovich, șef al Securității pe București. 17. George Silviu, alias Gersch Gollinger, secretar general în Ministerul de Interne.
18. Erwin Voiculescu, alias Erwin Weinberg, șef al Departamentului pentru pașapoarte în Ministerul de Externe. 19. Gheorghe Apostol, alias Gerschwin, președinte al Sindicatului Muncitoresc. 20. Stupineanu, alias Stappnau, șef al Spionajului Economic. 21. Emmerick Stoffel, evreu din Ungaria, ambasador al României în Elveția. 22. Harry Fainaru, alias Hersch Feiner, șef de legație în Ambasada din Statele Unite.
23. Ida Szillagy, evreică, prietenă a Anei Pauker. Reala conducătoare a Ambasadei din Londra.
24. N. Lăzărescu, alias Burach Lazarovich, însărcinat de afaceri a României la Paris.
25. Simon Oieru, alias Schaeffer, subsecretar de stat.
26. Aurel Baranga, alias Ariel Leibovich, inspector general în Departamentul Artelor.
27. Liuba Chișinevschi, alias Liuba Broitman, președintă a Femeilor Române Antifasciste.
28. Lew Zeiger, evreu, director general în Ministerul Economiei.
29. Doctor Zeider, jurisconsult al Ministerului de Externe.
30. Marcel Breslașu, alias Mark Breslau, director general al Departamentului Artelor.
31. Silviu Brucan, alias Bruekker, redactor șef al Scânteii, conducea întreaga campanie care viza dezamăgirea poporului în ce privea domnia comunismului. In același timp conducea și înscenata campanie antisemită din România.
32. Samoila, alias Samuel Rubenstein, director guvernator al Scânteii.
33. Horea Liman, alias Lehman, redactor secund al Scânteii.
34. Inginerul Schnapp, evreu, director guvernator al ziarului România Liberă.
35. Jehan Mihai, alias Jakob Michael, șef al industriei cinematografice române.
36. Alexandru Graur, alias Alter Brauer, director general al Societății Radiofonice Române.
37. Mihai Roller, evreu, necunoscut înainte de venirea sa în România, din Uniunea Sovietică, Președinte al Academiei Române, autorul istoriei falsificate a Românilor.
38. Profesorul Weigel, tiranul Universității din București. Conducea operația de epurare a studenților anti comuniști.
39. Profesorul Lewin Bercovich, un alt tiran al Universității din București, care controla corpul profesoral, venit din Rusia.
40. Silviu Iosifescu, alias Samson Iosifovich, cel care i-a cenzurat pe Eminescu, Alecsandri, Vlahuță, de conținutul care nu se armoniza cu comunismul.
41. Joan Vinter, alias Jakob Winter, al doilea critic literar marxist al României.
42. Trei predecesori secretari generali ai Ligii Generale a Muncii au fost evrei, Alexander Sencovich, Misha Levin și Sam Asriel (Serban).
Ioan 8 ,32. Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 12:20
De la: Dorulet, la data 2010-02-01 12:12:46De la: tutenes, la data 2010-02-01 12:04:57De la: The_Mole, la data 2010-02-01 11:16:31De la: tutenes, la data 2010-02-01 10:00:04De la: The_Mole, la data 2010-02-01 03:12:41De la: karpov, la data 2010-02-01 03:05:57
unor drepturi.
Destul de rău că ne-am lăsat atrași în această "făcătură" americano-evreiască!!! doar ca să ne punem bine cu SUA...că altfel nu-mi explic de ce să negăm eroii noștrii, pentru a pupa kruri jidănești!!
 De acord! Sarutmana persoanei care a postat asta, sa-i dea Domnul sanatate si sa se bucure cu cei dragi de tot ce-i mai frumos in lumea asta !
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
|
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 15:25
bai tutenes !
io cred ca tu nu eshti sanatos la cap ...
cand o dai cu blagoslovirea cand dai cu...toporu'
shi ce daca aia inshiratzi de tine erau ovrei ?
pai nu tot romanashii i-au bagat in guvern ?
apoi, noi romanii ne tragem din tarfele dacilor care s-or cotzait cu soldatzii romani...dar care numa' romani nu erau ...ci erau scursurile europei si asiei...de pilda legiunea XIII-a macedonica cuprindea shi...ovrei. asha ca mai tutenes s-ar putea ca shi matale sa fii ...botezat cu briciu'
ai priceput ???????????????????????
si electronica !
|
|
|
lptrade_massiv
1 mesaj
Oras: Caransebes
|
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 16:13
B.O.R. este un necesar tuturor oamenilor, este singura care poate sa tina uniti oamneii cu credinta in Dumnezeu.Aceasta credinta se regaseste in cei sapte ani de acasa , se simte in fiecare din noi prin cultura noastra din familie si se regaseste si in simturile noastre.
Daca in casa noastra nu se vorbeste de Dumnezeu cu bunul simt cu iubirea fata de El atunci e si normal ca unii sa il huleasca. Majoritatea tinerilor nu au citit absolut nimic din Cartile Sfinte , nu au fost niciodata la o Slujba sa asculte cu adevarat chemarea si darul preotilor. Dar tinerii se iau dupa tot felul de emisiuni si articole dim mass media, care nu fac decat sa atraga profit de pe urma acestor subiecte care de altfel nici nu au fost clar dovedite ca fiind reale.
Cat despre preoti , acestia sunt mult mai invatati ( au facultati terminate si doctorate) decat cei care scriu despre ei.
Preotii sunt drept sustinatori a celor care au nevoie de sprijinul lor a celor care cred cu adevarat in tainele Bisericii si ale lui Dumnezeu.
Este usor sa arunci in mizerie aceasta chemare a lui Dumnezeu!
Eu va intreb daca asa sunt preotii de ce voi tinerii nu v-ati facut POPI? ca sunte-ti buni de a critica dar la munca eu nu va vad!
E usor sa stai pe internet sa barfesti, dar habar nu aveti despre ce vorbiti.
Viata fara Biserica este un hoas, vreti sa traiti in el? atunci nu aveti decat sa o faceti voi, noi restul vrem o civilizatie pe care o regasim in Sfanata Biserica!
|
|
|
click_cont
1644 mesaje
|
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 16:19
De la: Tycu, la data 2010-02-01 12:20:25De la: Dorulet, la data 2010-02-01 12:12:46De la: tutenes, la data 2010-02-01 12:04:57De la: The_Mole, la data 2010-02-01 11:16:31De la: tutenes, la data 2010-02-01 10:00:04De la: The_Mole, la data 2010-02-01 03:12:41De la: karpov, la data 2010-02-01 03:05:57
unor drepturi.
De acord! Sarutmana persoanei care a postat asta, sa-i dea Domnul sanatate si sa se bucure cu cei dragi de tot ce-i mai frumos in lumea asta !
Cam asa procedeaza un lingau...
Sai dea Dumnezeu sanatate persoanei, ce-i drept! dar ticule tu... doar aplauzi???
|
9am178149
16 mesaje
|
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 16:35
ESTE UN PROCENT INFIM AL PREOTILOR CARE AU CHEMARE PENTRU ACEASTA PROFESIE. RESTUL PREOTILOR AU FACUT DIN BISERICA UN FEL DE SRL SERVICII RELIGIOASE. COMPORTAMENTUL UNORA SFIDEAZA CEEACE TREBUIE SA FIE UN PREOT IN COMUNITATEA UNDE SLUJESTE.
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
|
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 18:23
De la: lptrade_massiv, la data 2010-02-01 16:13:01 B.O.R. este un necesar tuturor oamenilor, este singura care poate sa tina uniti oamneii cu credinta in Dumnezeu.Aceasta credinta se regaseste in cei sapte ani de acasa , se simte in fiecare din noi prin cultura noastra din familie si se regaseste si in simturile noastre.
Daca in casa noastra nu se vorbeste de Dumnezeu cu bunul simt cu iubirea fata de El atunci e si normal ca unii sa il huleasca. Majoritatea tinerilor nu au citit absolut nimic din Cartile Sfinte , nu au fost niciodata la o Slujba sa asculte cu adevarat chemarea si darul preotilor. Dar tinerii se iau dupa tot felul de emisiuni si articole dim mass media, care nu fac decat sa atraga profit de pe urma acestor subiecte care de altfel nici nu au fost clar dovedite ca fiind reale.
Cat despre preoti , acestia sunt mult mai invatati ( au facultati terminate si doctorate) decat cei care scriu despre ei.
Preotii sunt drept sustinatori a celor care au nevoie de sprijinul lor a celor care cred cu adevarat in tainele Bisericii si ale lui Dumnezeu.
Eu va intreb daca asa sunt preotii de ce voi tinerii nu v-ati facut POPI? ca sunte-ti buni de a critica dar la munca eu nu va vad!
Viata fara Biserica este un hoas, vreti sa traiti in el? atunci nu aveti decat sa o faceti voi, noi restul vrem o civilizatie pe care o regasim in Sfanata Biserica!
asculta papusha !
io cred ca ai ceva probleme...
suferi cu ...ceva sau n-ai ...ceva . stii la ce ma refer nu ?
ca femeile fara ...morcov suficient la dispozitie o c-am iau razna , asha ca matale. I-a intreaba-l pe fernando de la caransebesh sa-tzi explice el c-am ce le face gagicilor in pat de le-apuca pe alea sughitzu' . poate il convingi sa te accepte la o ...sfanta impartashanie !?
ca dupa matale singura sfanta biserica si singurul dumnezeu apartzine b.o.r.u.-lui . hai ca m-ai innebunit !
asculta la baiatu' ; io cand aud de BOr...borasc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! , iar majoritatea popilor sunt ce n-ar trebui sa fie un om sfant cum se pretind ei chipurile...adica mint,fura,se f*t in c*r , sunt betzivi , pervershi shi turnatori la...secu "
ai priceput soro ?
ps iar dumnezeu nu exista !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si electronica !
|
click_cont
1644 mesaje
|
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 18:43
De la: AZAZEL, la data 2010-02-01 18:23:48De la: lptrade_massiv, la data 2010-02-01 16:13:01 B.O.R. este un necesar tuturor oamenilor, este singura care poate sa tina uniti oamneii cu credinta in Dumnezeu.Aceasta credinta se regaseste in cei sapte ani de acasa , se simte in fiecare din noi prin cultura noastra din familie si se regaseste si in simturile noastre.
asculta papusha !
ca femeile fara ...morcov suficient la dispozitie o c-am iau razna , asha ca matale. I-a intreaba-l pe fernando de la caransebesh sa-tzi explice el c-am ce le face gagicilor in pat de le-apuca pe alea sughitzu' . poate il convingi sa te accepte la o ...sfanta impartashanie !?
ca dupa matale singura sfanta biserica si singurul dumnezeu apartzine b.o.r.u.-lui . hai ca m-ai innebunit !
asculta la baiatu' ; io cand aud de BOr...borasc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! , iar majoritatea popilor sunt ce n-ar trebui sa fie un om sfant cum se pretind ei chipurile...adica mint,fura,se f*t in c*r , sunt betzivi , pervershi shi turnatori la...secu "
ai priceput soro ?
ps iar dumnezeu nu exista !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tot asa se poate spune si despre tine. Azazel nu exista!!!!!!!!!!!  ... iar doamna (papusha) ar putea sa ignore ca a citit mesajul
|
Fosta membra 9am.ro
1671 mesaje
|
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 18:44
De la: AZAZEL, la data 2010-02-01 15:25:23bai tutenes !
io cred ca tu nu eshti sanatos la cap ...
cand o dai cu blagoslovirea cand dai cu...toporu'
shi ce daca aia inshiratzi de tine erau ovrei ?
pai nu tot romanashii i-au bagat in guvern ?
apoi, noi romanii ne tragem din tarfele dacilor care s-or cotzait cu soldatzii romani...dar care numa' romani nu erau ...ci erau scursurile europei si asiei...de pilda legiunea XIII-a macedonica cuprindea shi...ovrei. asha ca mai tutenes s-ar putea ca shi matale sa fii ...botezat cu briciu'
ai priceput ???????????????????????
Mai "sanatosule" la cap , probabil tu esti de acord cu politici de impunere cu ajutorul tancurilor !
Abereaza in alta parte !
Ioan 8 ,32. Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.
|
july
563 mesaje
|
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 18:46
Azazel poate ca a fost un pic dur, dar in mare parte are dreptate! Cum adica BOR este singura care poate sa tina uniti oamenii?
|
july
563 mesaje
|
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 18:48
Viata fara biserica nu este un haos, este chiar mai frumos!
|
click_cont
1644 mesaje
|
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 18:58
De la: july, la data 2010-02-01 18:48:01Viata fara biserica nu este un haos, este chiar mai frumos!
Da, atata timp cat "Gaaagal"-lul nostru ne ofera "Almanahe" la tava....
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 19:56
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 19:59
|
Fosta membra 9am.ro
48 mesaje
|
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 00:18
De la: parcasviu, la data 2008-11-28 21:34:05 daca mergi la popa si esti mai tinerica ,ai grija ca masa din altar nu are saltea si popa prefera pozitia CAPRA
Am auzit si eu chestia asta, de la un bou. Cica, zicea el, circula printre boi chestia cu pozitia-capra. Da' eu cred ca pe boi ii mananca pizma. Todeauna am am avut compasiune pentru boi, saracii ei nu pot utiliza decat doua pozitii, cea si hais.
Cu toata compasiunea pentru boi,
Aberluscoaiei
|
Fosta membra 9am.ro
48 mesaje
|
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 00:33
asculta papusha !
ai priceput soro ?
ps iar dumnezeu nu exista !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  [/quote]
Bai SATA-AZAZEI, parca ne-am cunoscut noi in cimitirul ala parasit cand ati taiat pisica aia de vie si v-ati rugat la necuratu cu crucile intoarse cu cracii in sus si tu strigai mai abitir ca ceilalti "nu exista Dumnezeu!"
Traiasca Nea Curatu!
Aberluscoaiei
|
Fosta membra 9am.ro
48 mesaje
|
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 00:43
De la: 9am178149, la data 2010-02-01 16:35:38ESTE UN PROCENT INFIM AL PREOTILOR CARE AU CHEMARE PENTRU ACEASTA PROFESIE. RESTUL PREOTILOR AU FACUT DIN BISERICA UN FEL DE SRL SERVICII RELIGIOASE. COMPORTAMENTUL UNORA SFIDEAZA CEEACE TREBUIE SA FIE UN PREOT IN COMUNITATEA UNDE SLUJESTE.
Cred ca cele spuse de tine caracterizeaza cel mai bine situatia din Biserica Ortodoxa. Daca ar fi dupa mine as incheia subiectul cu aceasta observatie. As mai adauga ca pe langa toate pacatele insirate, preotii ortodocsi au fost in marea lor majoritate turnatori la Secu, dupa ce inainte de razboi majoritatea dintre ei au pactizat cu diavolul in camasa verde si cu diagonala.
Aberluscoaiei.
|
marco
627 mesaje
|
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 00:45
De la: karpov, la data 2010-02-01 19:56:52De la: lptrade_massiv, la data 2010-02-01 16:13:01 B.O.R. este un necesar tuturor oamenilor, este singura care poate sa tina uniti oamneii cu credinta in Dumnezeu.Aceasta credinta se regaseste in cei sapte ani de acasa , se simte in fiecare din noi prin cultura noastra din familie si se regaseste si in simturile noastre.
Parerea ta ! Asta nu inseamna ca e si cea mai buna ! Eu unul nu o sa fiu niciodata ca Spagoveanu sau turnator la securitate -eu unul nu voi obliga pe nimeni sa introduca ""religia ""mea in scoli ......
... asta ar mai lipsi ... cursuri de prostologie in scoli ... nu e suficient ca sint liberi destui ca tine ? ...
|
marco
627 mesaje
|
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 00:51
De la: 9am097737, la data 2010-02-02 00:43:45De la: 9am178149, la data 2010-02-01 16:35:38ESTE UN PROCENT INFIM AL PREOTILOR CARE AU CHEMARE PENTRU ACEASTA PROFESIE. RESTUL PREOTILOR AU FACUT DIN BISERICA UN FEL DE SRL SERVICII RELIGIOASE. COMPORTAMENTUL UNORA SFIDEAZA CEEACE TREBUIE SA FIE UN PREOT IN COMUNITATEA UNDE SLUJESTE.
Cred ca cele spuse de tine caracterizeaza cel mai bine situatia din Biserica Ortodoxa. Daca ar fi dupa mine as incheia subiectul cu aceasta observatie. As mai adauga ca pe langa toate pacatele insirate, preotii ortodocsi au fost in marea lor majoritate turnatori la Secu, dupa ce inainte de razboi majoritatea dintre ei au pactizat cu diavolul in camasa verde si cu diagonala.
Aberluscoaiei.
... daca marea majoritatea a preotilor ortodoxi nu are fi fost EXTERMINATI de comunismul sovietic poate astazi nu mai aveam atitea comentarii imbecile pe aici ... de cind activistii cei mai jegosi au inceput sa ocupe functii cu facultati facute inainte de a termina clasele primare, de atunci si aparentele au devenit mai importante ... dar pe nimeni, nimic nu il opreste sa fie un om corect si bun in relatie directa cu traditiile lasate de inaintasii ... si nu ma refer la activistii care au murdarit totul in jurul lor ... acum vedem urmele lasate de acestia ... nimic deosebit, nimic anormal ... mai trebuiesc citeva generatii pina sa revenim la normal dupa cita spalare de creier sa practicat in comunism ...
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 00:54
|
Fosta membra 9am.ro
48 mesaje
|
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 01:05
De la: tutenes, la data 2010-02-01 12:18:12Evrei în Guvernul României:
1. Ana Pauker, alias Anna Rabinsohn , Ministru de Externe și agenta nr.1 a Moscovei la București.
3. Iosif Chișinevschi, alias Jakob Broitman, vicepreședinte al Consiliului de Miniștri și membru al Comitetului Central.
5. Avram Bunaciu, alias Abraham Gutman, Secretar General al Adunării Naționale, realul conducător al Adunării.
7. Miron Constantinescu, alias Mehr Kohn, originar din Galați, Ministru al Minelor și membru al Comitetului Central.
8. Moises Haupt, general, comandant militar al Capitalei. 9. Laurian Zamfir, alias Laurian Rechler, general, șef al Securității, originar din Brăila. 10. Heinz Gutman, șef al Serviciului Secret Civil. 11. William Suder, alias Wilman Suder, șef al Contra Spionajului.
12. Colonel Roman, alias Roman Walter, tatăl lui Petre Roman, șef al Serviciului de Educație, Cultură și Propagandă al Armatei. 13. Alexander Moghioroș, Ministru al Naționalităților, evreu din Ungaria.
14. Alexandru Badan, alias Alexander Braunstein, șef al Comisiei de Control al Străinilor. 15. Maior Lewin, evreu, fost ofițer în Armata Roșie, șef al Cenzurei pentru presă. 16. Colonel Holban, alias Moscovich, șef al Securității pe București. 17. George Silviu, alias Gersch Gollinger, secretar general în Ministerul de Interne.
18. Erwin Voiculescu, alias Erwin Weinberg, șef al Departamentului pentru pașapoarte în Ministerul de Externe. 19. Gheorghe Apostol, alias Gerschwin, președinte al Sindicatului Muncitoresc. 20. Stupineanu, alias Stappnau, șef al Spionajului Economic. 21. Emmerick Stoffel, evreu din Ungaria, ambasador al României în Elveția. 22. Harry Fainaru, alias Hersch Feiner, șef de legație în Ambasada din Statele Unite.
23. Ida Szillagy, evreică, prietenă a Anei Pauker. Reala conducătoare a Ambasadei din Londra.
24. N. Lăzărescu, alias Burach Lazarovich, însărcinat de afaceri a României la Paris.
26. Aurel Baranga, alias Ariel Leibovich, inspector general în Departamentul Artelor.
27. Liuba Chișinevschi, alias Liuba Broitman, președintă a Femeilor Române Antifasciste.
30. Marcel Breslașu, alias Mark Breslau, director general al Departamentului Artelor.
31. Silviu Brucan, alias Bruekker, redactor șef al Scânteii, conducea întreaga campanie care viza dezamăgirea poporului în ce privea domnia comunismului. In același timp conducea și înscenata campanie antisemită din România.
36. Alexandru Graur, alias Alter Brauer, director general al Societății Radiofonice Române.
37. Mihai Roller, evreu, necunoscut înainte de venirea sa în România, din Uniunea Sovietică, Președinte al Academiei Române, autorul istoriei falsificate a Românilor.
38. Profesorul Weigel, tiranul Universității din București. Conducea operația de epurare a studenților anti comuniști.
39. Profesorul Lewin Bercovich, un alt tiran al Universității din București, care controla corpul profesoral, venit din Rusia.
40. Silviu Iosifescu, alias Samson Iosifovich, cel care i-a cenzurat pe Eminescu, Alecsandri, Vlahuță, de conținutul care nu se armoniza cu comunismul.
41. Joan Vinter, alias Jakob Winter, al doilea critic literar marxist al României.
42. Trei predecesori secretari generali ai Ligii Generale a Muncii au fost evrei, Alexander Sencovich, Misha Levin și Sam Asriel (Serban).
Impresionanta lista! Desi incompleta. S-ar mai putea adauga si alte nume cu rzonanta Idisch sau galitiana. Dar ca sa fim impartiali, aceasta lista va trebui complatata si cu nume "goi", caci comunismul nu se putea mentine fara aportul lor. Si ti-as propune sa incepi cu cele mai romanesti nume, Dej si Ceausescu. E bine sa precizam ca teroarea rosie a fost adusa pe tancurile o cupantului de evrei, dar odata cu plecarea lor sau mazilirea lor, ea a fost continuata de catre romani, cu si mai mare eficienta, a caror lista nu are sfarsit...
|
marco
627 mesaje
|
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 01:10
De la: 9am097737, la data 2010-02-02 01:05:20De la: tutenes, la data 2010-02-01 12:18:12Evrei în Guvernul României:
Impresionanta lista! Desi incompleta. S-ar mai putea adauga si alte nume cu rzonanta Idisch sau galitiana. Dar ca sa fim impartiali, aceasta lista va trebui complatata si cu nume "goi", caci comunismul nu se putea mentine fara aportul lor. Si ti-as propune sa incepi cu cele mai romanesti nume, Dej si Ceausescu. E bine sa precizam ca teroarea rosie a fost adusa pe tancurile o cupantului de evrei, dar odata cu plecarea lor sau mazilirea lor, ea a fost continuata de catre romani, cu si mai mare eficienta, a caror lista nu are sfarsit...
... ar fi la fel de interesant sa cautati lista biroului politic la rusiei din timplul lui stalin ... stalin era singurul rus (georgian de fapt) ...
|
Yorick
1014 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 01:48
De la: karpov, la data 2010-02-01 12:17:19
Sunt oameni care nu inteleg ca atunci cand te stabilesti in alta tara e bine sa te integrezi -daca nu vrei sa renunti la obiceiurile tale poti sa ramai in tara ta ! Daca esti evreu,maghiar,sas ,secui sau chiar tigan si observi ca nici dupa 2000 de ani bastinasii nu te tolereaza -inseamna ca e posibil sa existe ceva la tine si daca preferi sa ti se faca rau -atunci nu trebuie sa te mire un holocaust !
Evreii trebuiau sa-si schimbe strategia ,au avut destule exemple ,de intoleranta-intr-un fel ei sunt vinovatii morali ai holocaustului ! Daca parintii lor se adaptau ,asa cum noi nu mai suntem daci -puteau sa fie si ei nemti sau romani ! Si religia lor a avut un rol nefast-uneori religia inseamna pasaportul spre moarte !
Bai Karpov! Eu te credeam baiat destept.
Cum naiba poti sa iti dai singur cu stangu'n dreptu' in asemenea hal?
Ce pricepi tu prin integrare? Sa te supui majoritatii , pentru ca ei au muschii mai mari? Pai de ce nu te integrezi tu intre crestini in cazul asta?
Integrarea inseamna sa respecti legile tarii respective, ori daca nu ma'nsel legile spun ca nu poti fi discriminat pe criterii etnice sau religioase. Astia erau integrati cu totii - plateau taxe, faceau serviciu militar (pana si in Germania in primul razboi), isi indeplineau indatoririle de cetatean intocmai ca si ceilalti oameni. Astia beneficiaza de libertatea de constiinta si de expresie intocmai precum ceilalti cetateni. Adica nimeni nu poate sa ii oblige sa renunte la credinta lor . intocmai precum nimeni nu te poate obliga pe tine sa imbratisezi o anume credinta. (si apropo - nu sunt nici evreu, in caz ca te batea gandul. Sunt roman de cand ma stiu , desi n-am o genealogie a familiei , cine stie de unde om fi venit in urma cu cateva veacuri)
Acu' ia zi-mi tu mie cine incalca legile propriei tari , daca se hotaraste sa persecute evreii pe motiv ca nu vor sa se integreze?
Evreii-s vinovati de holocaust?!?!? Evreii or fi vinovati de multe lucruri care se petrec prin Palestina in zilele noastre , insa in priviinta holocaustului.......... mai sugerez muuuuulta lectura , ca e necesara.
|
Fosta membra 9am.ro
1171 mesaje
|
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 01:59
De la: marco, la data 2010-02-02 00:45:31De la: karpov, la data 2010-02-01 19:56:52De la: lptrade_massiv, la data 2010-02-01 16:13:01 B.O.R. este un necesar tuturor oamenilor, este singura care poate sa tina uniti oamneii cu credinta in Dumnezeu.Aceasta credinta se regaseste in cei sapte ani de acasa , se simte in fiecare din noi prin cultura noastra din familie si se regaseste si in simturile noastre.
Parerea ta ! Asta nu inseamna ca e si cea mai buna ! Eu unul nu o sa fiu niciodata ca Spagoveanu sau turnator la securitate -eu unul nu voi obliga pe nimeni sa introduca ""religia ""mea in scoli ......
... asta ar mai lipsi ... cursuri de prostologie in scoli ... nu e suficient ca sint liberi destui ca tine ? ...
Bai,asta a lui marco-desteptul pamantului -daca aveai ceva creier ai fi stiut ca in general razboaiele si framantarile sociale determina progresul ! Napoleon a reusit sa schimbe europa,iar comunistii au facut pentru prima data in istorie un pas marunt in desfiintarea bisericii ! De fapt e singurul aspect pozitiv al acestora ! Daca tu crezi ca e bine sa traim in ignoranta e alegerea ta ,eu nu ma simt obligata sa accept o haita de criminali care impun religia in scoli unor copii care nu au discernamant !
La mintea ta cred ca ai fi de acord ca acesti copii sa-si inceapa viata sexuala la 7 ani ca tot nu conteaza daca au sau nu au discernamant . De unde pana unde te-ai trezit tu sa faci morala crestina-morala unei organizatii criminale ,tine-o pentru tine ...in veci vecilor amin !
Pune mana pe carte si dupa aia vino pe aici sa-ti dovedesti nestiinta !
|
marco
627 mesaje
|
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 01:59
De la: The_Mole, la data 2010-02-02 01:48:16De la: karpov, la data 2010-02-01 12:17:19
Bai Karpov! Eu te credeam baiat destept.
Cum naiba poti sa iti dai singur cu stangu'n dreptu' in asemenea hal?
Ce pricepi tu prin integrare? Sa te supui majoritatii , pentru ca ei au muschii mai mari? Pai de ce nu te integrezi tu intre crestini in cazul asta?
Integrarea inseamna sa respecti legile tarii respective, ori daca nu ma'nsel legile spun ca nu poti fi discriminat pe criterii etnice sau religioase. Astia erau integrati cu totii - plateau taxe, faceau serviciu militar (pana si in Germania in primul razboi), isi indeplineau indatoririle de cetatean intocmai ca si ceilalti oameni. Astia beneficiaza de libertatea de constiinta si de expresie intocmai precum ceilalti cetateni. Adica nimeni nu poate sa ii oblige sa renunte la credinta lor . intocmai precum nimeni nu te poate obliga pe tine sa imbratisezi o anume credinta. (si apropo - nu sunt nici evreu, in caz ca te batea gandul. Sunt roman de cand ma stiu , desi n-am o genealogie a familiei , cine stie de unde om fi venit in urma cu cateva veacuri)
Acu' ia zi-mi tu mie cine incalca legile propriei tari , daca se hotaraste sa persecute evreii pe motiv ca nu vor sa se integreze?
Evreii-s vinovati de holocaust?!?!? Evreii or fi vinovati de multe lucruri care se petrec prin Palestina in zilele noastre , insa in priviinta holocaustului.......... mai sugerez muuuuulta lectura , ca e necesara.
... nu ai prea nimerit-o tovarase ... natiunile sint ca si speciile ... absolut necesare diversitatii si evolutiei ... diversitatea personala este altceva dar trebuie raportat la majoritate ... indifernt ce este astazi politically corect ... are dreptate karpovul aici ...
|
marco
627 mesaje
|
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 02:03
De la: Horus, la data 2010-02-02 01:59:10De la: marco, la data 2010-02-02 00:45:31De la: karpov, la data 2010-02-01 19:56:52De la: lptrade_massiv, la data 2010-02-01 16:13:01 B.O.R. este un necesar tuturor oamenilor, este singura care poate sa tina uniti oamneii cu credinta in Dumnezeu.Aceasta credinta se regaseste in cei sapte ani de acasa , se simte in fiecare din noi prin cultura noastra din familie si se regaseste si in simturile noastre.
Bai,asta a lui marco-desteptul pamantului -daca aveai ceva creier ai fi stiut ca in general razboaiele si framantarile sociale determina progresul ! Napoleon a reusit sa schimbe europa,iar comunistii au facut pentru prima data in istorie un pas marunt in desfiintarea bisericii ! De fapt e singurul aspect pozitiv al acestora ! Daca tu crezi ca e bine sa traim in ignoranta e alegerea ta ,eu nu ma simt obligata sa accept o haita de criminali care impun religia in scoli unor copii care nu au discernamant !
La mintea ta cred ca ai fi de acord ca acesti copii sa-si inceapa viata sexuala la 7 ani ca tot nu conteaza daca au sau nu au discernamant . De unde pana unde te-ai trezit tu sa faci morala crestina-morala unei organizatii criminale ,tine-o pentru tine ...in veci vecilor amin !
Pune mana pe carte si dupa aia vino pe aici sa-ti dovedesti nestiinta !
... bai curus ... esti spalat/a la creier cu religia asta ... dute si impuscate ...
|
|
|