back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Rolul femeii in societatea moderna?

Pagini: << 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 >> Sari la pagina:

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 18 August 2010, ora 16:31

De la: nastasemihail, la data 2010-08-18 03:34:30Bai...se intra intra intr-o era masculina. Mai lasati-o cu matriarhatul, ca macane. Va fi mai bine si ptr femei. Nu vedeti cum se bucura cind nu conduc ele. Le placeeeee.

Pai sa le dam ce le place!
Sa faca copii,sa-i creasca si sa stea toata ziua la cratita!
Mai departe ne descurcam cu topicul ,,amanta..........''

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 19 August 2010, ora 12:51

De la: Tramp, la data 2010-08-18 16:31:17
De la: nastasemihail, la data 2010-08-18 03:34:30Bai...se intra intra intr-o era masculina. Mai lasati-o cu matriarhatul, ca macane. Va fi mai bine si ptr femei. Nu vedeti cum se bucura cind nu conduc ele. Le placeeeee.

Pai sa le dam ce le place!
Sa faca copii,sa-i creasca si sa stea toata ziua la cratita!
Mai departe ne descurcam cu topicul ,,amanta..........''

Stiam eu ca am dreptate

Raporteaza abuz de limbaj
verdeazuriu

91 mesaje
Postat pe: 19 August 2010, ora 13:56

dedicatie muzicala " Parazitii"

broscuta_super_verde

1273 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 August 2010, ora 21:43

Sa-si educe copiii. Sa nu-i lase victime ale sistemului de indobitocire. Sa le ofere muuulta afectiune, niciodata un copil nu poate fi iubit prea mult. Nu exista termenul de "prea multa iubire". Iubirea neconditionata vindeca toate lipsurile si tarele ce ii inconjoara. Sa creasca oameni si nu indivizi reci, cinici, indolenti. Cum il cresti asa il ai si tot asa il au semenii lui.
Avem nevoie de oameni cu suflet si constiinta. Pentru asta este nevoie de parinti calzi, responsabili si iubitori si de dascali de calitate, buni si bine platiti. Avem nevoie de un sistem de invatamant care sa formeze constiinte ci nu de unul care sa ne dea doar "oameni calificati". Altfel, poti ajunge in situatia sa fii prajit cu un aparat de diagnostic sau tratament de catre personalul "doar calificat" sau "bine calificat". Fara constiinte, fara minti deschise nici o meserie nu poate fi facuta corespunzator. Copiii nostri au nevoie de o educatie cat mai completa indiferent de drumul pe care il iau in viata.
Regret ca va intristez dar daca macar o persoana din maternitatea Giulesti, avea mintea deschisa si cugetul drept, stia cum sa actioneze. Imi amintesc ca in gimnaziu, la ora de dirigentie, veneau din cand in cand, politisti, pompieri, cate un parinte specializat intr-un anumit domeniu si ne invatau cate ceva din toate. De atunci stiu si mi-am format instinctul ca atunci cand vad o flacara, pun mana pe o carpa fug la chiuveta si o ud si o arunc peste ceea ce a luat foc. Nu o data mi s-a intamplat asta, in casa, la bucatarie. Asta iarna in pod am lipit ceva cu silicon si am avut proasta inspiratie de a verifica coltul respectiv cu lumanrea in mana. A luat foc instantaneu de la vaporii respectivi. Am fugit, am luat cerceasul de pe pat, l-am udat repede in baie si am fugit in pod. Am stins focul dar putea sa aiba loc o tragedie. Din gimnaziu stiu ca prin foc poti sa treci cu o patura uda pe tine si ca cel mai mare dusman in cazul unei catastrofe este panica.
Domnul prezident propovadueste ca "nu avem nevoie de filozofi". Fiecare lucru are filozofia lui iar ei "filozofii" formeaza constiinte si minti deschise. Nu avem nevoie doar de simpli "oameni calificatI". Avem nevoie de oameni complet educati si apoi calificati. Cu brute si grobieni nu faci nici o treaba si pentru asta e nevoie de spirit.
Astfel, femeia cat de "moderna" ar fi ea are ca principala sarcina educarea si formarea spirituala a propriilor copii. Ce pui intr-un copil se intoarce inzecit inapoi. Nu lasati exclusiv pe seama bonelor, bunicilor sau profesorilor acest lucru oricat de corect ar parea, nu este.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 20 August 2010, ora 15:53

De la: verdeazuriu, la data 2010-08-19 13:56:11dedicatie muzicala " Parazitii"

Ceva mai naspa nu dedici?

Fosta membra 9am.ro

520 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 22 August 2010, ora 08:23

Rolul femeii in societatea moderna

Mereu imi vine-n minte o idee
cand ma gandesc femeii sa-i dau rol;
Ce-ar fi modern far-o femeie?
N-ai fi decat un suflet gol.

Fie ea blonda sau bruneta,
frumoasa sau mai potrivita,
in primul rand o vreau cocheta,
isteata foc, gingasa pentru-a fi iubita.

Sotie tandra si o buna mama,
sa fie stalpul unei casnicii,
s-o pierd din ochi, de buna seama,
sa ma rasfete cu saruturi -mii.

Pe calea cautarii sa tot stea,
a vietii noastre destinata cheie.
Natura ar fi trista fara ea.
Sa-i multumim ca e femeie!

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 22 August 2010, ora 10:34

De la: emil_pislaru, la data 2010-08-22 08:23:45

Felicitari doamnei pt aceasta dedicatie frumoasa si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti .

GINA
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 23 August 2010, ora 12:57

P scurt ;sotie,mama,amanta si liber profesionista!

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 23 August 2010, ora 13:08

Eu sunt foarte magulita, si recunoscatoare pentru aceste randuri, imi dau o stare de bine...multumesc Emil

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 23 August 2010, ora 19:24

De la: , la data 2008-11-24 15:44:33rolul femei este la cratita,nu in firme,reprezentante,trusturi sau politica!!!

Din contra ele sant hotarate .....si care pot ...si au studii in diferite domenii .......au demonstrat contrariul .....si le poate face pe toate

GINA
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 August 2010, ora 19:39

Sa fie f ascultatoare. De exemplu sa asculte tribal house....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 23 August 2010, ora 19:54

De la: nastasemihail, la data 2010-08-23 19:39:49Sa fie f ascultatoare. De exemplu sa asculte tribal house....

Multe sant si ascultatoare , depinde de firea lor ...........

GINA
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 24 August 2010, ora 15:32

Dumnezeu a facut-o pe Eva din coasta lui Adam!
Femeia in mod normal si de drept trebue sa asculte de barbat fara drept de replica!
Si barbatul a zis asa !Tu femeie din coasta mea ,sa ma slujesti cu credinta si respect!
Sa fii o buna mam si o buna casnica!

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 26 August 2010, ora 09:11

De la: nastasemihail, la data 2010-08-23 19:39:49Sa fie f ascultatoare. De exemplu sa asculte tribal house....

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 26 August 2010, ora 10:16

Milioane de femei urasc barbatii, deoarece se simt folosite, se simt niste instrumente sexuale.
Nicio feneie nu-si va respecta partenerul daca simte ca e folosita. Nimeni nu este menit sa traiasca in sclavie. Daca vorbim despre iubire, ea este daruire si nu un mijloc de-ati satisface nevoile.
Daca alte milioane de barbati, urasc femeile, motivul este acelasi.

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 26 August 2010, ora 10:21

De la: Bursuc, la data 2010-08-26 10:16:04Milioane de femei urasc barbatii, deoarece se simt folosite, se simt niste instrumente sexuale.
Nicio feneie nu-si va respecta partenerul daca simte ca e folosita. Nimeni nu este menit sa traiasca in sclavie. Daca vorbim despre iubire, ea este daruire si nu un mijloc de-ati satisface nevoile.
Daca alte milioane de barbati, urasc femeile, motivul este acelasi.

nu cred ca femeile acelea chiar ii urasc...poate au asa o lehamite..,,.off, inca o mica imperfectiune a unei opere care putea fi desavarsita''

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 26 August 2010, ora 10:42

Ingrid, tu din care tabara faci parte?

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 26 August 2010, ora 10:56

De la: Bursuc, la data 2010-08-26 10:42:40Ingrid, tu din care tabara faci parte?

A femeilor calde si intelegatoare.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 26 August 2010, ora 11:01

Calda si intelegatoare?
Esti cumva lesby? Pentru ca la femeile traditionaliste n-am stiut ca se gasesc aceste calitati...

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 26 August 2010, ora 11:01

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 26 August 2010, ora 11:07

De la: Bursuc, la data 2010-08-26 11:01:44Calda si intelegatoare?
Esti cumva lesby? Pentru ca la femeile traditionaliste n-am stiut ca se gasesc aceste calitati...
i

Imi pare rau ca ai aceasta problema...nu sunt nici lesby nici traditionalista, sunt normala si detest generalizarile...le consider responsabile pentru o mare parte dintre erorile de comunicare.

Fosta membra 9am.ro

1253 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 August 2010, ora 11:37

...n-ai stiut !!!...www.220.ro/umor-romanesc/CE-STIU-BARBATI-DESPRE-FEMEI/bn9tzMYtXu/

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 26 August 2010, ora 11:51

De la: Ingrid, la data 2010-08-26 11:07:17
i

Imi pare rau ca ai aceasta problema...nu sunt nici lesby nici traditionalista, sunt normala si detest generalizarile...le consider responsabile pentru o mare parte dintre erorile de comunicare.

De unde ai dedus tu ca "am o problema"? Si de fapt, ce problema?
"Desi vorbesti pe inteles, eu nu te pot pricepe"

N-am generalizat si chiar m-am exprimat simplu: "(eu) n-am stiut"...
Cand NU STI ceva, poti afla, poti invata. Mai greu este sa CREZI CA STI si de fapt te amagesti crezand ca sti...
Si nu trebuia sa sari ca arsa deoarece daca eu respect femeile, mai intai si intai le respect chiar pe cele lesby !

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 26 August 2010, ora 12:07

Tu ai zis ca la femeile traditionaliste nu ai gasit caldura si intelegere.
Mie imi pare rau ca tu ai aceasta problema ...care-i partea greu de inteles?

Am sarit in sus - daca asa consideri reactia mea- pentru ca nu doresc sa fiu incadrata la lesby, nu e cazul si ma deranjeaza.
E vorba strict de persoana mea de asemeni, nu dau calificative, nu fac aprecieri.
N-am vrut sa te deranjez cu raspunsul meu, te rog sa ma scuzi daca am ,,reusit''asta.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 26 August 2010, ora 12:14

Ingrid,
Ai observat ca imi face placere sa dialoghez cu tine.
Poate nici exprimarea mea n-a fost prea fericita...
Cineva spunea ca un prieten adevarat nu se supara niciodata...

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 26 August 2010, ora 14:53

Revin la Topic.
Femeia trebuie sa ramana femeie. Asa cum a lasat-o Dumnezeu.
N-ati observat ca nimeni nu poate pacali o femeie? Stiti de ce? Deoarece sant fiinte foarte exacte si puternice. Nu in ce priveste forta fizica, ci in ce priveste rezistentza lor interioara.
Observati cu atentie: ori de cate ori apare un dialog despre femei, ele se fac ca nu-s atente, dar bagati de seama! Ele asculta tot si iau seama de tot ce se vorbeste...
Murfy zice: "Ii poti pacali pe toti cei din jurul tau, dar nicio data ...nevasta!"
Si din punct de vedere sexual, problemele sant tare complicate.
Daca barbatul are un orgasm LOCAL, orgasmul femeii este GENERAL. Intregul ei corp, fiecare fibra din ea vibreaza, pulseaza de extaz. Cand o femeie NORMALA (apropos de remarca cuiva) patrunde in orgasm, ea incepe sa strige tot felul de cuvinte sau sunete fara inteles. Inauntrul ei apare o traire extatica, o bucurie imensa plina de intensitate si pasiune.
Daca femeia poate reusi orgasme multiple, nu stiu daca barbatul poate asa ceva. Gurile rautaciose zic ca dupa ejaculare gata...
Din punctul meu de vedere, femeia ramane femeie atat timp cat ii respecti libertatea. Libertatea reala, recunoscuta si respectata, iti va aduce in faza...femeia reala. Cea adevarata.
Ca societatea noastra este moderna sau nu, chiar nu stiu (uneori ma indoiesc eu insumi dupa modul in care ne purtam).
Un lucru este cert. Nimeni nu poate trai fara libertate. Ba da. Pasarile din colivie.
Voua vi-ar placea sa traiti in aceasta "libertate"?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 August 2010, ora 15:02

De la: 9am076753, la data 2010-08-23 19:54:01

In special tribal house

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 August 2010, ora 15:03

De la: Bursuc, la data 2010-08-26 14:53:54Revin la Topic.
N-ati observat ca nimeni nu poate pacali o femeie? Stiti de ce? Deoarece sant fiinte foarte exacte si puternice. Nu in ce priveste forta fizica, ci in ce priveste rezistentza lor interioara.
Observati cu atentie: ori de cate ori apare un dialog despre femei, ele se fac ca nu-s atente, dar bagati de seama! Ele asculta tot si iau seama de tot ce se vorbeste...
Murfy zice: "Ii poti pacali pe toti cei din jurul tau, dar nicio data ...nevasta!"
Daca barbatul are un orgasm LOCAL, orgasmul femeii este GENERAL. Intregul ei corp, fiecare fibra din ea vibreaza, pulseaza de extaz. Cand o femeie NORMALA (apropos de remarca cuiva) patrunde in orgasm, ea incepe sa strige tot felul de cuvinte sau sunete fara inteles. Inauntrul ei apare o traire extatica, o bucurie imensa plina de intensitate si pasiune.
Daca femeia poate reusi orgasme multiple, nu stiu daca barbatul poate asa ceva. Gurile rautaciose zic ca dupa ejaculare gata...
Din punctul meu de vedere, femeia ramane femeie atat timp cat ii respecti libertatea. Libertatea reala, recunoscuta si respectata, iti va aduce in faza...femeia reala. Cea adevarata.
Ca societatea noastra este moderna sau nu, chiar nu stiu (uneori ma indoiesc eu insumi dupa modul in care ne purtam).
Un lucru este cert. Nimeni nu poate trai fara libertate. Ba da. Pasarile din colivie.

Femeia va deveni barbata.

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 26 August 2010, ora 15:06

De la: nastasemihail, la data 2010-08-26 15:03:26
De la: Bursuc, la data 2010-08-26 14:53:54Revin la Topic.

Femeia va deveni barbata.

Avand drepturi egale ,se descurca si singura !......pe o insula pustie!

Fosta membra 9am.ro

1253 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 August 2010, ora 17:43

De la: nastasemihail, la data 2010-08-26 15:02:51
De la: 9am076753, la data 2010-08-23 19:54:01

In special tribal house

house zici ??? video.muzicahouse.net/Naguale-Get-Up-Official-Videoclip

Pagini: << 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ROLUL FEMEII IN SOCIETATEA MODERNA?
Mergi la: