Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
Postat pe: 6 August 2009, ora 14:46
De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 14:39:41Ramii la chestia cu o anumita de frecventa , la care e supus obiectul, si practic se produce un fel de rezonanta, care permite intrarea unul in altul.
vibratia necesara dematerializarii din "tridimensionalitate" urmeaza strapungerea densitatilor, vibratie-rematerializare -destinatie.
nastasemihail
47672 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 6 August 2009, ora 14:49
Prin deceniul 8 cind studiam "clandestin", nici eu nu stiam ce anume. Dar eram sigur de rezultat....
Deci m-a intrebat o ruda, ce tot studiam atit. Citeam si in somn....Nici nu aveam cum sa-i spun...
Adevarul e ca raspunsurile au venit dupa revolutie. Dar si multe falsuri.
Ma refer concret la date observationale, cum e cu intrarea oznurilor unul in altul. Sau faptul ca sint oameni, care au fost vazuti cum trec prin pereti. Si multe altele care acum imi vin de la sine ca informatii. Cu cit sintem mai multi si ne gindim la astfel de fenomene, raspunsurile apar mai usor.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
Postat pe: 6 August 2009, ora 14:52
De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 14:49:12Prin deceniul 8 cind studiam "clandestin", nici eu nu stiam ce anume. Dar eram sigur de rezultat....
Deci m-a intrebat o ruda, ce tot studiam atit. Citeam si in somn....Nici nu aveam cum sa-i spun...
Adevarul e ca raspunsurile au venit dupa revolutie. Dar si multe falsuri.
...falsurile-s usor detectabile atunci cand stii exact despre ce-i vorba !..
Ana_carmen_baciu
989 mesaje
Postat pe: 6 August 2009, ora 14:56
Fosta membra 9am.ro
492 mesaje
Oras: Brasov
Postat pe: 6 August 2009, ora 15:37
De la: ticu, la data 2009-08-06 14:44:22
De la: mrs_reis, la data 2009-08-06 14:17:41
De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 14:15:28
De la: mrs_reis, la data 2009-08-06 14:09:22
De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 13:35:09Pai daca tovaraseii astia alearga, dupa unele date cu 100000 km/h, in atmosfera, nu vad de ce nu ar prinde in vidul cosmiv citeva procente, poate zeci de procente din viteza luminii. Insa eu sint la parerea ca se pot dematerializa si rematerializa. Dovada: au fost vazute oznuri identice intrind unul in altul. Deci ocupind acelasi spatiu. Nemateriale. Si nu se mai aplica legile fizicii materiale.
????? daca este vorba de materie ,cum sa se dematerializeze si sa se materializeze instantaneu??? nu inteleg ozn-urile 'vazute' sunt imposibile din punctul meu de vedere........ de existat exista extraterestrii insa noi nu apucam sa-i vedem,acestia sunt la mii de ani lumina de noi....
Nu e f sigur daca se dematerializeaza, dar vezi si tu acest ozn din imagine. Dispare instantaneu. Dupa ce s-au studiat mai multe cazuri se pare ca e o viteza de vreo 100000 km/h. Dar nu e ceva sigur. Poate fi si dematerializare. In privinta faptului ca intra unul in altul, a fost un caz cu martori. deci clar nu mai erau materiale, asa cum intelegem noi. Sau folosesc spatiul imens din atomi ptr a face compactarea ca la programele care compacteaza.
atunci probabil este vorba doar de o imagine transmisa de pe o planeta extraterestra care a ajuns la noi ca si lumina..... nu stiu cum sa ma exprim....
:
sml-confused0067: M-am uitat in avatar, cine e frumoasa domnita de pe faleza ?Pai matale ai zis ca nu au cum sa vina OZN-urile pe la noi din cauza distantei ,asa este, si acum ti cu ele ?- le incurcaram putin , ca planeta obligatoriu este extraterestra, iar imaginea nu are cum sa ajunga 'ca si lumina', ca de fapt ea e lumina,-si daca ea a ajuns la noi,de ce nu ar ajunge si OZN-urile .?!
eu sunt doamna de pe faleza! daca acele imagini a fost transmise cu mii de ani in urma e posbil sa fi ajuns,dar nu cred ca un oqn real ar putea calatorii in spatiu mii de ani ca sa ajunga la noi, si sa mai si 'traieasca' intelegi ?
Fosta membra 9am.ro
492 mesaje
Oras: Brasov
Postat pe: 6 August 2009, ora 15:38
si noi,adica omenirea a transmis cateva imagini in unversc inca prin anii 60 daca nu ma insel,acele imagin calatoresc,poate ajung o data si-odata undeva
Tycu
3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
Postat pe: 6 August 2009, ora 18:10
De la: mrs_reis, la data 2009-08-06 15:37:07
De la: ticu, la data 2009-08-06 14:44:22
De la: mrs_reis, la data 2009-08-06 14:17:41
De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 14:15:28
De la: mrs_reis, la data 2009-08-06 14:09:22
De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 13:35:09Pai daca tovaraseii astia alearga, dupa unele date cu 100000 km/h, in atmosfera, nu vad de ce nu ar prinde in vidul cosmiv citeva procente, poate zeci de procente din viteza luminii. Insa eu sint la parerea ca se pot dematerializa si rematerializa. Dovada: au fost vazute oznuri identice intrind unul in altul. Deci ocupind acelasi spatiu. Nemateriale. Si nu se mai aplica legile fizicii materiale.
????? daca este vorba de materie ,cum sa se dematerializeze si sa se materializeze instantaneu??? nu inteleg ozn-urile 'vazute' sunt imposibile din punctul meu de vedere........ de existat exista extraterestrii insa noi nu apucam sa-i vedem,acestia sunt la mii de ani lumina de noi....
Nu e f sigur daca se dematerializeaza, dar vezi si tu acest ozn din imagine. Dispare instantaneu. Dupa ce s-au studiat mai multe cazuri se pare ca e o viteza de vreo 100000 km/h. Dar nu e ceva sigur. Poate fi si dematerializare. In privinta faptului ca intra unul in altul, a fost un caz cu martori. deci clar nu mai erau materiale, asa cum intelegem noi. Sau folosesc spatiul imens din atomi ptr a face compactarea ca la programele care compacteaza.
atunci probabil este vorba doar de o imagine transmisa de pe o planeta extraterestra care a ajuns la noi ca si lumina..... nu stiu cum sa ma exprim....
:
sml-confused0067: M-am uitat in avatar, cine e frumoasa domnita de pe faleza ?Pai matale ai zis ca nu au cum sa vina OZN-urile pe la noi din cauza distantei ,asa este, si acum ti cu ele ?- le incurcaram putin , ca planeta obligatoriu este extraterestra, iar imaginea nu are cum sa ajunga 'ca si lumina', ca de fapt ea e lumina,-si daca ea a ajuns la noi,de ce nu ar ajunge si OZN-urile .?!
eu sunt doamna de pe faleza! daca acele imagini a fost transmise cu mii de ani in urma e posbil sa fi ajuns,dar nu cred ca un oqn real ar putea calatorii in spatiu mii de ani ca sa ajunga la noi, si sa mai si 'traieasca' intelegi ?
Corect, ai perfecta dreptate, imi place ca matale vezi realitatea ,asta ma chinui si eu sa explic ! dar se pare ca SF-ul are mare influenta . !
Ticu
Tycu
3787 mesaje
Postat pe: 6 August 2009, ora 18:11
De la: mrs_reis, la data 2009-08-06 15:38:33si noi,adica omenirea a transmis cateva imagini in unversc inca prin anii 60 daca nu ma insel,acele imagin calatoresc,poate ajung o data si-odata undeva
Da, asa este!!!
Ticu
Bi_anca
1554 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 04:22
DEDICATZIE SPECIALA PT. @ticu :
Nu exista extraterestrii !!!! ...dar va rog sa nu faceti o asemenea afirmatzie langa tanti asta, ca nu stie de gluma si s-ar pute sa va cam ...SPARGA CAPUL !!
Bi_anca
1554 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 04:27
Deci alieni nu exista...dar EMBRIONI HIBRIZI UMANO-EXTRATERESTRII exista si inca cum !!!!!!
Asta fabuleaza...si avortonul ala la fel !!!!!
Bi_anca
1554 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 04:45
Bi_anca
1554 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 04:51
Ati vazut vreodata vaci care zboara ??? Ia privitzi putzin :
DanubianKnight
746 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 16:23
De la: ticu, la data 2009-08-05 16:30:03
De la: DanubianKnight, la data 2009-08-04 23:31:15
De la: ticu, la data 2009-07-28 17:54:03
De la: DanubianKnight, la data 2009-07-27 19:58:04
De la: ticu, la data 2009-07-27 16:36:31 Nu inteleg de ce matale nu vrei sa intelegi ca extraterestrii si OZN-urile lor nu au venit pe pamant niciodata,este imposibila vizita lor , am vazut ca matale le ai cu misterele si explicatia stintifica a lor , cum de nu vezi si aici explicatia, ca e imposibila vizita lor. Unde vezi matale ca se misca in spatiu ? pai matale te iei dupa tot ce publica ziaristii straini ? Ei fac asta pentru bani si senzatie, mai citesc si la domnita Bi anca , unde o fi vazut extra terestrii. ? ce ai vazut matale ori a fost iluzie, sau orice dar pamantean. Domnu Nastase, in problema cu extraterestru in ou ,nu trebuia postat asta , pe mine m-ai dat gata, m-ai facut sa nu mai mananc oua, de cate ori pun ou in tigaie parca am imaginea ca-n el ar fi un extraterestru, si-l prajesc pe post de omleta ! Nu mai suntem la varsta de SF-uri !
Pe ce te bazezi cand spui ca este imposibila deplasarea interstelara?
:
sml-confused0067: Pe distante , domnu' pe distante si timp. ! aici nu se discuta de kilometri , ci de ani lumina !
De la Einstein incoace se stie ca spatiul insusi poate fi deformat, curbat etc., in anumite conditii, astfel ca distantele respective devin irelevante. Faptul a fost de altfel constatat in preajma gaurilor negre, unde atractia gravitationala este atat de puternica, incat spatiul insusi se deformeaza.
Si cand a spus Enstein teoria asta ? el stia foarte bine ca asa ceva nu se poate,daca deforma spatiul , pamantul este in spatiu, insemna ca daca ne uitam in sus , ne salutam cu martienii. Nu domnu' ,se poate curba numai ce e solid,cum sa curbezi un volum gazos sau vid , cum e universul ,sau lichid?Acele " gauri de vierme " sunt inventii regizorale pentru filme SF ca startec , si altele .!
Se numeste teoria relativitatii:
Relativitatea generală
Pentru detalii, vezi: Teoria relativității generalizate.
Analogie bi-dimensională a deformării spațiu-timp descrisă în relativitatea generală.
Relativitatea generală a fost formulată de Einstein în 1916. Această teorie utilizează formulele matematice ale geometriei diferențiale și a tensorilor pentru descrierea gravitației. Spre deosebire de relativitatea restrânsă, legile relativității generale sunt aceleași pentru toți observatorii, chiar dacă aceștia se deplasează de o manieră neuniformă, unii față de ceilalți.
Relativitatea generală este o teorie geometrică, care postulează că prezența de masă și energie conduce la "curbura" spațiului, și că această curbură influențează traiectoria altor obiecte, inclusiv a luminii, în urma forțelor gravitaționale. Această teorie poate fi utilizată pentru construirea unor modele matematice ale originei și evoluției Universului și reprezintă deci unul din instrumentele cosmologiei fizice.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Bi_anca
1554 mesaje
Postat pe: 11 August 2009, ora 03:59
Si acum ce facem, ne apucam sa predam Teoria Relativitatii la toti cei care n-au invatat-o in liceu ??!! Nu de alta, dar eu aveam si profesori de fizica pe care ii depasea subiectul !!!
@DanubianKnight.....ai spus ca, citez: "Relativitatea generală este o teorie geometrică, care POSTULEAZA.....etc" .
Teoria asta a lui Einstein, am simtit-o ca o camasa de forta inca de pe vremea liceului......Nu puteam sa concep LIMITA pe care o impunea. Ma gandeam mereu ca nu e decat o usa situata in mijlocul unui desert. N-are nici o relevanta daca e inchisa, pt ca nu inchide nimic; trebuie doar ocolita.....
Adica, am considerat-o de la bun inceput un fel de postulat al unei legi fizice mult mai complexe. Si nu mult dup'aia au aparut informatzii privind Teoria Campului Unificat, care permitea, in maniera oarecum grosolana, teleportatia (dematerializarea) si invizibilitatea totala.
Deci transportul instantaneu. Presupunand ca e posibil, avand in vedere ca a fost deja obtinut in EXPERIMENTUL PHILADELPHIA, nu vad unde ar fi impedimentul in cazul extraterestrilor.
Cred ca gradul de secretizare a informatiilor privind TELEPORTATIA, are origine in natura extrem de delicata a subiectului. Imaginati-va haosul economic general pe care l-ar provoca in transporturi si tot ceea ce implica acestea, indiferent de modul de transport.
Revolutionarea intregii planete, cu deplasari imprevizibile ale polilor politici ai planetei.
Personal, cred ca motivul pt care s-a intarzaiat publicarea Teoriei Campului Unificat a lui Einstein este unul de BUN SIMTZ. Einstein insusi a justificat retragerea brosurii odata publicate de pe piatza, prin cuvintele: "Omenirea nu este inca pregatita pt o asemenea teorie ! ""
Citind protestele postate de persoane oarecum la curent cu teoriile fizicii, ii dau mare dreptate.
plesuardei
245 mesaje
Postat pe: 11 August 2009, ora 04:16
shanice
300 mesaje
Postat pe: 11 August 2009, ora 04:19
De la: aureldimaa, la data 2009-08-11 04:16:02
N-ai somn?? Daca nu intzelegi teoria aia, nu-i problema, dormi linistit, ca maine e nevoie de tine la ...... astea pe care le-ai postat...
Ca daca n-ai intzeles teoria in liceu, o mai intzelegi cand o sa zboare porcul, nu vaca !!!
Nu stiu daca intzelegi
nastasemihail
47672 mesaje
Postat pe: 11 August 2009, ora 04:29
Bai, ia nu va mai luati deTicu, ca e mai inteligent decit aveti voi impresia. El chiar acumuleaza cunostinte de la voi care va credeti destepti,....deci si de la mine.....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
plesuardei
245 mesaje
Postat pe: 11 August 2009, ora 04:31
De la: shanice, la data 2009-08-11 04:19:41
N-ai somn?? Daca nu intzelegi teoria aia, nu-i problema, dormi linistit, ca maine e nevoie de tine la ...... astea pe care le-ai postat...
Ca daca n-ai intzeles teoria in liceu, o mai intzelegi cand o sa zboare porcul, nu vaca !!!
Nu stiu daca intzelegi
N-am facut liceul,in clasa a treia,am considerat ca nu mai am ce invata de la profesori si m-am retras.Asta nu inseamna ca n-am scoala,am repetat fiecare an de cel putin trei ori,sunt toba de carte!Vaca-naripata era postata ca raspuns pentru doamna care credea ca vacile zburatoare sunt pasari rare.
shanice
300 mesaje
Postat pe: 11 August 2009, ora 04:32
De la: nastasemihail, la data 2009-08-11 04:29:14Bai, ia nu va mai luati deTicu, ca e mai inteligent decit aveti voi impresia. El chiar acumuleaza cunostinte de la voi care va credeti destepti,....deci si de la mine.....
Eu nu ma cred desteapta domnu' Nastase. Pt. ca chiar sunt ! Si nu mi se pare nici pe departe meritul meu.
Aici nu e topicul despre QI.
nastasemihail
47672 mesaje
Postat pe: 11 August 2009, ora 04:35
S-ar putea Einstein sa fi refacut calculele cu viteza luminii. Se pare ca viteza era gresita. Odata refacuta viteza corect se pare, ca se intra intr-un domeniu fabulos. In care viteza luminii nu mai e limitata la acea valoare. Nu mai intru in detalii, e o teorie a unui romin, brevetata. S-ar putea asta sa fi descoperit Einstein. Si e intr-adevar infricosator...ca universul este practic nelimitat ca viteza a energiilor. Dar numai practic ca teoria arata ca e limitata.
shanice
300 mesaje
Postat pe: 11 August 2009, ora 04:39
De la: aureldimaa, la data 2009-08-11 04:31:01
De la: shanice, la data 2009-08-11 04:19:41
Nu stiu daca intzelegi
N-am facut liceul,in clasa a treia,am considerat ca nu mai am ce invata de la profesori si m-am retras.Asta nu inseamna ca n-am scoala,am repetat fiecare an de cel putin trei ori,sunt toba de carte!Vaca-naripata era postata ca raspuns pentru doamna care credea ca vacile zburatoare sunt pasari rare.
Iti garantez ca altele sunt pasarile rare pe forum....alea care se tzin de ghidusii ...la locul lor!!!! Pe astea tre' sa le cautzi!! Hai, fa-mi placerea
nastasemihail
47672 mesaje
Postat pe: 11 August 2009, ora 04:41
Au disparut vacile care zboara....
nastasemihail
47672 mesaje
Postat pe: 11 August 2009, ora 04:43
aici e deja un topic de oameni destepti....ma retrag....ca ma simt coplesit.....
plesuardei
245 mesaje
Postat pe: 11 August 2009, ora 04:51
De la: nastasemihail, la data 2009-08-11 04:41:24Au disparut vacile care zboara....
Daca vrei sa te convingi ca nu-i asa,uite,sunt dispus sa-ti trimit doua oua de vacuta.Le tii trei zile in incubator,sa vezi ce-o sa iasa din ele!
nastasemihail
47672 mesaje
Postat pe: 11 August 2009, ora 04:56
De la: aureldimaa, la data 2009-08-11 04:51:49
De la: nastasemihail, la data 2009-08-11 04:41:24Au disparut vacile care zboara....
Daca vrei sa te convingi ca nu-i asa,uite,sunt dispus sa-ti trimit doua oua de vacuta.Le tii trei zile in incubator,sa vezi ce-o sa iasa din ele!
Pai parca spuneai ca nu ai scoala. Vad ca stii cum se inmultesc vacile...in incubator....
nastasemihail
47672 mesaje
Postat pe: 11 August 2009, ora 04:57
Au reaparut vacile. Astea sint vaci fantoma...
Tycu
3787 mesaje
Postat pe: 11 August 2009, ora 09:09
De la: Bi_anca, la data 2009-08-09 04:51:22Ati vazut vreodata vaci care zboara ??? Ia privitzi putzin :
Aooo domnita,pai matale chiar crezi in clipurile astea? Daca vrem SF-uri sunt seriale la Tv.!!!
Ticu
plesuardei
245 mesaje
Postat pe: 11 August 2009, ora 09:17
De la: ticu, la data 2009-08-11 09:09:00
De la: Bi_anca, la data 2009-08-09 04:51:22Ati vazut vreodata vaci care zboara ??? Ia privitzi putzin :
Aooo domnita,pai matale chiar crezi in clipurile astea? Daca vrem SF-uri sunt seriale la Tv.!!!
Domnu Ticsu,sunt domnule si semenea vaci,sunt crescator si stiu ce spun.Am pus mai sus un filmulet cu una dintre cele mai frumoase zburatoare ale fermei noastre!Sper ca va pricepeti la vaci,mai mult decat la vadim.
Tycu
3787 mesaje
Postat pe: 11 August 2009, ora 09:17
De la: shanice, la data 2009-08-11 04:32:32
De la: nastasemihail, la data 2009-08-11 04:29:14Bai, ia nu va mai luati deTicu, ca e mai inteligent decit aveti voi impresia. El chiar acumuleaza cunostinte de la voi care va credeti destepti,....deci si de la mine.....
Eu nu ma cred desteapta domnu' Nastase. Pt. ca chiar sunt ! Si nu mi se pare nici pe departe meritul meu.
Aici nu e topicul despre QI.
:
sml-happy0065: Felicitari! Dar al cui e meritul ca esti matale inteligenta bre?-de curiozitate intreb !!!
Ticu
Tycu
3787 mesaje
Postat pe: 11 August 2009, ora 09:48
De la: aureldimaa, la data 2009-08-11 09:17:05
De la: ticu, la data 2009-08-11 09:09:00
Domnu Ticsu,sunt domnule si semenea vaci,sunt crescator si stiu ce spun.Am pus mai sus un filmulet cu una dintre cele mai frumoase zburatoare ale fermei noastre!Sper ca va pricepeti la vaci,mai mult decat la vadim.
:sml-confused0006 Pai e bine, ca cineva mi-a zis , ca va ajunge Vadim presedinte cand vor zbura vacile !Acum sigur va ajunge !- sa dea Domnul !