back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Exista extraterestri?

Pagini: << 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 3 August 2009, ora 20:29

Mihai
Da-i domne afara pe astia care au venit sa se certe la tine pe topic.

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 August 2009, ora 20:30

De la: romtar, la data 2009-08-03 18:35:08FLORINE gata, intrerupem jocul nostru devenit pana la urma stupid, asa cum te-am avertizat.AM CASTIGAT, badie, pariul cu talica, PARIUL nostru cam tampit, cum te-ai incapatanat sa il ducem la extrema, cum bine vezi am castigat acest pariu, ultimele doua zile dovedesc fara tagada faptul ca am avut dreptate, oamenii, indiferent de personalitatea, cultura, moralitatea, inteligenta, apartenenta lor sunt usor de manipulat prin CUVANTUL bine scris si bine gandit, prin informatii si scenarii mai ales dramatice, care ii implica pe cei dragi lor, familia, progeniturile, anijmal;ele de companie, amantele si amantii, amicii...Eu personal, chiar daca te absolv de lada de bere pentru pariul cu tine, simt ca trebuie sa ma opresc, userii nostri de pe 9am se vor simti umiliti si manipulati cand vor afla ca ne-am inteles sa ducem la absuird un joc, un experiment care, asa cum constati, nu ne onoreaza si ne obliga sa folosim un arsenal din ce in ce mai sofisticat. Eu unul ma retrag din acest pariu, te las sa te consideri superior,unicul castigator. Hai sa ramana adevarul la mijloc: ai sustinut ca oamenii sunt prosti, slabi, manipulabili, ca au gena cruzimii si crimei in sange, a indobitocirii dirijate, a sclavagismului subordonand insrtinctul foamei si fricii,ca tu ii poti juca si comanda dupa bunul plac...Eu te-am avertizat ca oameniir aman oameni, sentimentali, au sensibiliitate, nu ii poti manipula total nici macar pe 9am dupa bunul tau pla indiferent de poveste si urmari, au fost lagare de concentrare, au murit milioane de oameni si nu a platit niciun criminal de razboi si autor de gernocid cu mai mult decat o viata, propria viata, , doiar nu est chiar tu,m un mic limbric, triomisul luii Dumnezeu. Baiete, cu suferinta ta pe care nu o stiu ceilalti de pe forum, esti oricine, unul dintre noi, oarecare, cum si eu sunt oricine, oricar, oarecinee...Eu am inteles din acest joc si pariu un singur lucru: puterea cuvantului este de-a dreptul ucigasa,mai distrugatoare decat orice arma, aici te-am prins, raman consecvent principiului meu religios inspirat de catre Tatal Ceresc: "Mai intai si intai a fost cuvantul!", adica puterea, energia suprema codificata, forta codificata a ceeea ce a fost inainte,in trecutul infinit, acum in prezentul infinit si in viitorul infinit, dintotdeauna pentru totdeauna...Stii tu,discutiile noastre filozofico-religuoase, astrologice uneori si la care nu prea faceai fata dupa dou-treio paharele de tuica buna, cum se serveste pe la noi, prin Ardeal de castre o gazda buna, o nevestica mai nervoasa, mai cu mancarimi...Ori, batrane, recunoaste, CUVANTUL inseamna incepuituil si sfarsitul, spusa si nespusa, pus si nepusa, Alpha si Omega ....Ziceai ca esti topit dupa Constantin Noica si Pavel Corutz...
Personal, Florine, ma retrag din jocul tampit pe care l-ai propus, m-ai dus la extrema doar pentru cateva sticle de bere si, ma ialers, pentru satisfacerea orgoliului tau imbecil de a avea tu si numai tu ultimulcuvant si dreptate numai tu, asa cum v-au in toxicat, v-au indoctrinat superiorii tai pana in `89 cand eram amanmdoi niste putoi de pifani, racolati de securitate si mancam armata pe paine neagra, armata si serviciu la militie, pe obiective, la Jilava, asa cum ne-a prins Revolutia.. Hai sa dam dracului cartile pe fata pe acest 9am, ca si pe celelalte site-uri si bloguri pe care am tot intrat, ne-am inregistrat si ne batem joc de sarmaniii oameni! De ce sa mai intretinem mascarada asta? Ai castigat pariul, dau berea, nu sunt toti chiar prosti si numai tu esti geniu, chiar daca eu scriu mai bine si am mii de pagini de proza in spate, ca autor, trebuie sa recunosti ca la acest capitol, literatuira, am mult maiu multa forta si sunt mai aproape de Dumnezeu decat bestia non literara, non artistica din tine. ...Cand ne vedem la adresa noastra conspirativa sa imi achit pariul sau sa iti achiti pariul, depinde ce onoare mai ai? Ma recunosc invins!

Pai bine domn Rotar si domnFlorin , se poate asa ceva ,? sa faceti pariuri si noi sa nu stim ?a-ti pacalit o armata de useri cu conducerea forumului cu tot? Pai adica matale erai mamica violata , de nu mai stiam daca esti el sau ea ?Se poate domn 'Forin?si noi ne vaitam toti, cum ai ajuns tatic , chiar am vrut sa protestam ca sa fii lasat in pace, si matale te dai drept militian ?Saracul Mytcor nu stia ce sa mai zica,iar 111 dinu pregatise si un topic special lui romtar , acum trebuie sa-i chemati la bere >!!Domnu'romtar alias mamica, serios vorbind , se pare ca nu prea ai dreptate, cu mine sa fi facut pariul! da , omul este foarte usor de manipulat,sunt oameni,care au tehica de prostesc armate te oameni, chiar exemplu este guru Bivolaru care a reusit sa prosteasca o multime de oameni , aducandu-i la stadiul de dobitoc in MISA.! facem si noi un pariu , ? ca eu eram miner si te-am violat in cismigiu ?-serios , Cam Florin are mai multa dreptate . ! pot sa respir usurat ca prietenul meu Florin n-a fost militian . !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 August 2009, ora 20:34

De la: radita09_telus_net, la data 2009-08-03 20:29:31Mihai

emile,vad ca tu esti singurul care te certi cu fantomele

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 4 August 2009, ora 02:29

mai fratilor,mai copii,mai oameni buni,astia sunt de milioane de ori mai extra decat extrateranii,ia cititi colea:
Patru noi clopote cu GPS, confectionate din bronz si cu o acustica deosebita, bat incepand de duminica, la Mitropolia din Targoviste.

Potrivit reprezentantilor Arhiepiscopiei din Targoviste, cele patru clopote sunt actionate prin satelit, iar programul functioneaza printr-o antena GPS conectata la un ceas atomic amplasat langa Frankfurt.

"Practic, clopotele turnate la Baia-Mare sunt actionate cu ajutorul unui singur buton si au inceput sa bata, conform unei setari prealabile, din duminica Floriilor. (...) Cele patru clopote cantaresc aproape patru tone, sunt din bronz, cel mai mare are doua tone, iar cel mai mic are 250 de kilograme si sunt turnate dupa un model rusesc", a declarat, pentru Evenimentul Zilei, Radu Blotor, administratorul firmei
care a confectionat clopotele.

Costul celor patru clopote, de aproximativ 420.000 lei, a fost achitat de Arhiepiscopie.

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 August 2009, ora 02:32

De la: 999florin, la data 2009-08-03 20:21:28bai nesimtitilor,de ce nu-l ascultati voi pe ticusor,e singurul cerebral de pe aici,vedeti voi cum sunteti,niste rai si niste fameni,ie rusine omenirii sa va zica voua oameni,ticusor,FORTA FIE CU TINE !!!!!!

nesimtit esti tu, ca faci praf toate topicurile cu postarile tale offtopic.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 August 2009, ora 02:35

De la: ticu, la data 2009-08-03 20:00:44
De la: nastasemihail, la data 2009-08-03 19:02:56
De la: nastasemihail, la data 2009-08-03 18:21:45
De la: radita09_telus_net, la data 2009-08-03 18:18:57Terminati cu vorbaria goala!
La fapte.
Uite eu va spun o experienta de-a mea.

In 1980, eram singur in apartament, la etajul 4,ultimul.
Pe la 2 noaptea m-am trezit, dar nu puteam deschide ochii.
Am simtit cum prin peretele de la apartamentul vecin a trecut cineva.
Mi s-a facut pielea ca pe gisca, si ma treceau frigurile.
Nu stiu cine a fost, dar a trecut pe linga patul meu si a iesit prin usa de la balcon care era inchisa.
In momentele acelea am spus in gind, ca nu puteam vorbi-nu mai aveam putere, ca Duhul lui Hristos e mai puternic ca orice duh.
Farfurii zburatoare n-am vazut inca, dar prea multi sint martorii ca sa nu-i cred. Si acesti martori sint pe diferite continente.
N-or mintii toti!

Domnu'nastase , matale nu trebuia sa spui Duhul lui Cristos , ci puterea luiCristos, ca duhul se spune la cei muribunzi, [si -a dat duhul } si Isus nu a murit si sade dea dreapta Tatalui,dar mi-a placut intentia . !Acum serios, matale esti sigur ca a iesit cineva din perete ? nu cumva a fost un vis ?un fel de cosmar ?Domnu nastase, foarte serios, forte malefice exista ,si eu m-am convins, asa cum exista Dumnezeu exista si aceste forte,posibil sa fi avut legatura cu asa ceva, e adevarat ca sunt din alta lume, dar nu le confundati cu OZN-urile si extraterestri. bre !

Vezi, tu acum ai dovedit cum au aparut religiile. Eu nu am spus nimic de Isus.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 4 August 2009, ora 02:36

De la: nastasemihail, la data 2009-08-04 02:32:52
De la: 999florin, la data 2009-08-03 20:21:28bai nesimtitilor,de ce nu-l ascultati voi pe ticusor,e singurul cerebral de pe aici,vedeti voi cum sunteti,niste rai si niste fameni,ie rusine omenirii sa va zica voua oameni,ticusor,FORTA FIE CU TINE !!!!!!

nesimtit esti tu, ca faci praf toate topicurile cu postarile tale offtopic.
BA TU !!!!Ti-am dat-o,esti,fugi de ma prinde,hi,hi,hi

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 August 2009, ora 04:30

De la: radita09_telus_net, la data 2009-08-03 20:29:31Mihai
+Nu stiu cum. Nu am de ce sa-i apuc. E topicul lui Dorinel

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 4 August 2009, ora 18:11

De la: nastasemihail, la data 2009-08-04 02:35:57
De la: ticu, la data 2009-08-03 20:00:44
De la: nastasemihail, la data 2009-08-03 19:02:56
De la: nastasemihail, la data 2009-08-03 18:21:45
De la: radita09_telus_net, la data 2009-08-03 18:18:57Terminati cu vorbaria goala!
La fapte.
Uite eu va spun o experienta de-a mea.

In 1980, eram singur in apartament, la etajul 4,ultimul.
Pe la 2 noaptea m-am trezit, dar nu puteam deschide ochii.
Am simtit cum prin peretele de la apartamentul vecin a trecut cineva.
Mi s-a facut pielea ca pe gisca, si ma treceau frigurile.
Nu stiu cine a fost, dar a trecut pe linga patul meu si a iesit prin usa de la balcon care era inchisa.
In momentele acelea am spus in gind, ca nu puteam vorbi-nu mai aveam putere, ca Duhul lui Hristos e mai puternic ca orice duh.
Farfurii zburatoare n-am vazut inca, dar prea multi sint martorii ca sa nu-i cred. Si acesti martori sint pe diferite continente.
N-or mintii toti!

Domnu'nastase , matale nu trebuia sa spui Duhul lui Cristos , ci puterea luiCristos, ca duhul se spune la cei muribunzi, [si -a dat duhul } si Isus nu a murit si sade dea dreapta Tatalui,dar mi-a placut intentia . !Acum serios, matale esti sigur ca a iesit cineva din perete ? nu cumva a fost un vis ?un fel de cosmar ?Domnu nastase, foarte serios, forte malefice exista ,si eu m-am convins, asa cum exista Dumnezeu exista si aceste forte,posibil sa fi avut legatura cu asa ceva, e adevarat ca sunt din alta lume, dar nu le confundati cu OZN-urile si extraterestri. bre !

Vezi, tu acum ai dovedit cum au aparut religiile. Eu nu am spus nimic de Isus.

Cred ca am facut eu incurcatura cu topicurile !

Ticu
DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 4 August 2009, ora 23:31

De la: ticu, la data 2009-07-28 17:54:03
De la: DanubianKnight, la data 2009-07-27 19:58:04
De la: ticu, la data 2009-07-27 16:36:31
Nu inteleg de ce matale nu vrei sa intelegi ca extraterestrii si OZN-urile lor nu au venit pe pamant niciodata,este imposibila vizita lor , am vazut ca matale le ai cu misterele si explicatia stintifica a lor , cum de nu vezi si aici explicatia, ca e imposibila vizita lor. Unde vezi matale ca se misca in spatiu ? pai matale te iei dupa tot ce publica ziaristii straini ? Ei fac asta pentru bani si senzatie, mai citesc si la domnita Bi anca , unde o fi vazut extra terestrii. ? ce ai vazut matale ori a fost iluzie, sau orice dar pamantean. Domnu Nastase, in problema cu extraterestru in ou ,nu trebuia postat asta , pe mine m-ai dat gata, m-ai facut sa nu mai mananc oua, de cate ori pun ou in tigaie parca am imaginea ca-n el ar fi un extraterestru, si-l prajesc pe post de omleta ! Nu mai suntem la varsta de SF-uri !

Pe ce te bazezi cand spui ca este imposibila deplasarea interstelara?
:

sml-confused0067: Pe distante , domnu' pe distante si timp. ! aici nu se discuta de kilometri , ci de ani lumina !

De la Einstein incoace se stie ca spatiul insusi poate fi deformat, curbat etc., in anumite conditii, astfel ca distantele respective devin irelevante. Faptul a fost de altfel constatat in preajma gaurilor negre, unde atractia gravitationala este atat de puternica, incat spatiul insusi se deformeaza.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 04:40

Iar eu am facut o mica demonstratie ca aceste fiinte, e posibil sa fie de fapt imateriale, si sa se materializeze doar ptr a se manifesta in universul nostru. E vorba de acei oameni din jurul anului 1200 care promiteau ca se vor intoarce in care zburatoare de otel. Deci sint materiale, in universul nostru, numai aici pe pamint, si limitat in timp, in functie de dorinta lor. Fiind eterate nu au nici o legatura cu spatiul, timpul si legile fizicii noastre.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 August 2009, ora 11:27

2009-08-05 07:49:05.4 43.40 N 28.64 E 40 mb 4.4 BLACK SEA 2009-08-05 08:07

www.emsc-csem.org/Images/ALERT/2009/08/05/INFOs6485.jpg">

2009-08-05 07:49:02.2 43.38 N 28.62 E 2 mb 4.7 BLACK SEA 2009-08-05 08:13

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 12:47

cine a simtit cutremurul?

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 16:30

De la: DanubianKnight, la data 2009-08-04 23:31:15
De la: ticu, la data 2009-07-28 17:54:03
De la: DanubianKnight, la data 2009-07-27 19:58:04
De la: ticu, la data 2009-07-27 16:36:31
Nu inteleg de ce matale nu vrei sa intelegi ca extraterestrii si OZN-urile lor nu au venit pe pamant niciodata,este imposibila vizita lor , am vazut ca matale le ai cu misterele si explicatia stintifica a lor , cum de nu vezi si aici explicatia, ca e imposibila vizita lor. Unde vezi matale ca se misca in spatiu ? pai matale te iei dupa tot ce publica ziaristii straini ? Ei fac asta pentru bani si senzatie, mai citesc si la domnita Bi anca , unde o fi vazut extra terestrii. ? ce ai vazut matale ori a fost iluzie, sau orice dar pamantean. Domnu Nastase, in problema cu extraterestru in ou ,nu trebuia postat asta , pe mine m-ai dat gata, m-ai facut sa nu mai mananc oua, de cate ori pun ou in tigaie parca am imaginea ca-n el ar fi un extraterestru, si-l prajesc pe post de omleta ! Nu mai suntem la varsta de SF-uri !

Pe ce te bazezi cand spui ca este imposibila deplasarea interstelara?
:

sml-confused0067: Pe distante , domnu' pe distante si timp. ! aici nu se discuta de kilometri , ci de ani lumina !

De la Einstein incoace se stie ca spatiul insusi poate fi deformat, curbat etc., in anumite conditii, astfel ca distantele respective devin irelevante. Faptul a fost de altfel constatat in preajma gaurilor negre, unde atractia gravitationala este atat de puternica, incat spatiul insusi se deformeaza.

Si cand a spus Enstein teoria asta ? el stia foarte bine ca asa ceva nu se poate,daca deforma spatiul , pamantul este in spatiu, insemna ca daca ne uitam in sus , ne salutam cu martienii. Nu domnu' ,se poate curba numai ce e solid,cum sa curbezi un volum gazos sau vid , cum e universul ,sau lichid?Acele " gauri de vierme " sunt inventii regizorale pentru filme SF ca startec , si altele .!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 16:33

De la: 999florin, la data 2009-08-05 12:47:58cine a simtit cutremurul?
:

sml-confused0067: Dar inca nu a ajuns tsunami in capitala ? ca de noi a trecut !!

Ticu
Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 16:40

De la: ticu, la data 2009-08-05 16:33:29
:

sml-confused0067: Dar inca nu a ajuns tsunami in capitala ? ca de noi a trecut !!

Brutus !!!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 16:44

:

ticusor,ti se pare ca am glumit,asculta stirile

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 August 2009, ora 17:54

i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/08/03/article-0-05EF34D6000005DC-65...">

Apparently following the path of an RAF Hercules as it comes in to land, a mysterious round shape hovers ominously in the sky.

There were no flashing lights as it floated above a British military base on a rare sunny summer's day, and no close encounters of the third or any kind.

But the sight of this strange looking silver orb was enough to send a previously sceptical John Powell running for his camera.

Scroll down for video

i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/08/03/article-0-05EF34D6000005DC-65..." width="468" height="357" alt="UFO or mystery solved? Previously sceptical John Powell ran for his camera to capture this shape - although a ufologist provides a possible explanation" class="blkBorder" />

UFO or mystery solved? Previously sceptical John Powell ran for his camera to capture this shape - although a ufologist provides a possible explanation

The retired school teacher was gardening when he noticed the sun glinting off the flying object as the Hercules flew in to RAF Lyneham in Wiltshire.

He said: 'I don't believe in things from outer space but that thing was definitely tracking the plane.

'My neighbour was in the garden at the time and I wanted to shout to them, but I didn't want to say 'there's a flying saucer in the sky' so I didn't say anything in the end.'

Mr Powell, 56, added: 'I thought at the time this is too good to miss but I didn't think the picture would come out as good as this.

'I'm desperately curious to find out what it is.'

So far Mr Powell has remained in the dark since the sighting from his home in Westbury, Wiltshire, at 3.45pm on July 22.

RAF Lyneham is the military base where the bodies of dead British soldiers are flown back into the UK on Hercules planes but there were no repatriations that day.

Ministry of Defence bosses said they would not be investigating because they didn't consider the sighting to be a 'potential threat'.

A spokesman said: 'The MoD examines reports solely to establish whether UK airspace may have been compromised by hostile or unauthorised military activity.

'Unless there is evidence of a potential threat, there is no attempt to identify the nature of each sighting reported.'

But Russ Kellett, 44, vice-chairman of the British Flying Saucer Bureau, seemed to have solved the mystery.

The UFO researcher explained that a formation known as lenticular clouds are often mistaken for UFOs, as they form at high altitudes into a smooth lens or
saucer like shape.

He added: 'There is just a dark area of cloud and a light area of cloud. There are no reflections, no lights.

'I wouldn't have given it a second glance'.

Nick Pope, who used to investigate UFOs for the MoD, said: 'It's an intriguing image.  It's difficult to offer a definitive view, as the photo isn't that clear, but the fact that the witness saw something at the time  - as opposed to noticing the anomaly after the image was developed - shows there was something there in the sky.

'This is more than just a glitch with the camera or the film.'  

He added: 'Whatever you think about UFOs, the fact that something passed so close to a military aircarft is clearly of concern.

'If nothing else, this is an air safety issue. The MoD needs to investigate - it only takes one phone call to see if anything unusual was tracked on radar.'

itn.blinkx.com/p2" id="embedvideoplayer_f73a8b6046b90c8d0e8b18028ac8cc78" width="470" height="352">
itn.blinkx.com/p2">
itn.co.uk/images/mail_end.jpg%26endlink=itn.co.uk/%26partner=itn...">

itn.blinkx.com/p2" flashvars="cfg=id%3Ditn%26apiparams=f73a8b6046b90c8d0e8b18028ac8cc78%26searchtype=itn.co.uk%26skinver=3%26open_sting=MAIL_ONLINE_OPEN_KEEP%26end_sting=MAIL_ONLINE_END_KEEP%26endimage=itn.co.uk/images/mail_end.jpg%26endlink=itn.co.uk/%26partner=itn..." type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="www.macromedia.com/go/getflashplayer" width="470" height="352">

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 17:58

mytcor,surmenezi tastele degeaba,tu nu vezi ca ticusor e dus cu valu'[a venit tzunamiul si l-a luat,vom face altu' mai destupat],el nu crede ca azi dimineata eu am simtit cutremurul si inca nu-s nebun[complet]

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 August 2009, ora 18:02

....urmarind cinematica dilematicii topucului, 50%-i convertit nenea Ticu !..asa ca....tine-ti aproape !..

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 August 2009, ora 18:54

images4.wikia.nocookie.net/memoryalpha/en/images/5/5c/Argolis_Cl...">

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 19:16

De la: 999florin, la data 2009-08-05 16:44:56
:

ticusor,ti se pare ca am glumit,asculta stirile

Sa ascult stirile ?ca sa aflu cine mi-a zgaltait masa ?

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 19:19

De la: 999florin, la data 2009-08-05 17:58:07mytcor,surmenezi tastele degeaba,tu nu vezi ca ticusor e dus cu valu'[a venit tzunamiul si l-a luat,vom face altu' mai destupat],el nu crede ca azi dimineata eu am simtit cutremurul si inca nu-s nebun[complet]

Atata caz pentru o mica tremureala !!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 19:38

De la: ticu, la data 2009-08-05 19:19:47
De la: 999florin, la data 2009-08-05 17:58:07mytcor,surmenezi tastele degeaba,tu nu vezi ca ticusor e dus cu valu'[a venit tzunamiul si l-a luat,vom face altu' mai destupat],el nu crede ca azi dimineata eu am simtit cutremurul si inca nu-s nebun[complet]

Atata caz pentru o mica tremureala !!
asta a fost preludiu',sa vezi cand ne-o baga adanc ce ne mai zguduie

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 5 August 2009, ora 19:41

Sunt din Mangalia(zona cea mai apropiata de epicentrul cutremurului de astazi) iar cutremurul a fost de intensitate mica
Deja la toate stirile si peste tot..numai de cutremur se vorbeste peste tot..de parca cine stie de tsunami a fost....
Cred ca mass-media e dezamagita ca cutremurul a avut asa intensitate mica...

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 19:43

De la: CAMELYA_, la data 2009-08-05 19:41:11Sunt din Mangalia(zona cea mai apropiata de epicentrul cutremurului de astazi) iar cutremurul a fost de intensitate mica
Deja la toate stirile si peste tot..numai de cutremur se vorbeste peste tot..de parca cine stie de tsunami a fost....
orgasmu' celor din presa-i mare ca au avut cu ce-si umple golurile dintr-un mic si-o bere

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 23:05

De la: CAMELYA_, la data 2009-08-05 19:41:11Sunt din Mangalia(zona cea mai apropiata de epicentrul cutremurului de astazi) iar cutremurul a fost de intensitate mica

Ce cutremur?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 23:07

O logica elementara, arata ca daca un corp solid poate fi curbat...cu ceva care poate lua orice forma si ocupa orice spatiu...poate fi curbat. Deci spatiul.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 11:31

:

sml-love0049: Pai vezi domnita ? asa si cu OZN-urile,daca cineva vede luna dimineata , mass-media e cu stirea ca toata lumea galactica e pe noi. [caz relatat de stirile PRO TV }

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 11:50

De la: nastasemihail, la data 2009-08-05 23:07:23O logica elementara, arata ca daca un corp solid poate fi curbat...cu ceva care poate lua orice forma si ocupa orice spatiu...poate fi curbat. Deci spatiul.
:

sml-confused0067: Domnu' nastasemihail, imi place logica matale , dar eu nu inteleg exprimarea .! - cum adica,"un corp solid poate fi curbat...cu ceva "? cum "cu ceva "?mai trebuie ceva?; In universul asta ,tot ce e solid si numai solid , se poate curba si ocupa un spatiu bine definit [ adica are marginile fixe}. Si materia gazoasa, sau lichida , poate ocupa orice spatiu , dar nedefinit , din cauza asta nu se poate curba .! Si cum universul nu este solid, ......!

Ticu
Pagini: << 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului EXISTA EXTRATERESTRI?
Mergi la: