Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 12:21
Guvernul Manitu: Boc aduce ploaia de 400000 de euro pe an
Aflu de la Antena3 cum ca Boc a infiintat Administratia Sistemului National Antigrindina si de Crestere a Precipitatiilor. Tare, in tara in care vine viitura in fiecare an si pleaca dupa ce paraduieste casele si acareturile rurale, Boc s-a gandit ca trebuie o institutie care sa creasca precipitatiile. Nenea Boc, la mamaie la tara, acolea langa Bucale, nu e apa curenta si toata lumea cara galeti de la un put din mijlocul satului si matale o freci pe duduia Menta si te crezi Manitu?
Sau ai mai gasit o metoda sa faci sa se scurga anual in neant 400000 de cocosei europeni din care sa fie usor de cules o parte cu justificari pe care sa nu le poata verifica nici dracu’? Ce-ar fi sa aloci banii astia pentru ceva util, in loc sa-i arunci pe apa sambetei?
Zice Antena3: “Noua institutie va acorda licente pe baza carora firmele se pot ocupa de schimbarea vremii.
Potrivit conditiilor impuse de guvern, firmele care vor sa shimbe vremea pot fi societati romanesti sau straine si trebuie sa aiba angajati specialializati in domeniul interventiilor active in atmosfera, cu analize medicale si psihologice la zi.“
Tulai, ce bafta pe capul nostru!
Va dati seama ca, in tara in care s-au alocat bugete uriase catre biserici, ar fi oportun, fezabil si chiar rentabil sa facem o firma de chematori de ploaie profesionisti, care sa lucreze dupa principiile traditionale din diverse culturi, de la amerindienii lui Manitu pana la paparudele neaose? Va dati seama ca am putea dansa de bezmetici pe strazi si ulite si am putea merge la mare si la munte ca sa chemam ploaia si am face si bani din asta?
Nu mai am eu douaj’ de ani si nervi tari, ca zau as demara o astfel de minunata intreprindere. Intr-o tara cu atatia prosti merita sa faci numai biserici, sa transformi farmaciile in laboratoare de potiuni magice si homeopate si sa chemi ploaia cu incantatii care incep cu oda bocului si basescului in pogea mamii ei de viata pe udrele ridzilor in vecii vecilor, amin.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 13:28
De la: ticu, la data 2009-08-06 11:50:23De la: nastasemihail, la data 2009-08-05 23:07:23O logica elementara, arata ca daca un corp solid poate fi curbat...cu ceva care poate lua orice forma si ocupa orice spatiu...poate fi curbat. Deci spatiul. :
sml-confused0067: Domnu' nastasemihail, imi place logica matale , dar eu nu inteleg exprimarea .! - cum adica,"un corp solid poate fi curbat...cu ceva "? cum "cu ceva "?mai trebuie ceva?; In universul asta ,tot ce e solid si numai solid , se poate curba si ocupa un spatiu bine definit [ adica are marginile fixe}. Si materia gazoasa, sau lichida , poate ocupa orice spatiu , dar nedefinit , din cauza asta nu se poate curba .! Si cum universul nu este solid, ......!
..nenea Ticuuuuuuuu, huite cam asta-i logica !...
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 13:35
Pai daca tovaraseii astia alearga, dupa unele date cu 100000 km/h, in atmosfera, nu vad de ce nu ar prinde in vidul cosmiv citeva procente, poate zeci de procente din viteza luminii. Insa eu sint la parerea ca se pot dematerializa si rematerializa. Dovada: au fost vazute oznuri identice intrind unul in altul. Deci ocupind acelasi spatiu. Nemateriale. Si nu se mai aplica legile fizicii materiale.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 14:06
De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 13:35:09Pai daca tovaraseii astia alearga, dupa unele date cu 100000 km/h, in atmosfera, nu vad de ce nu ar prinde in vidul cosmiv citeva procente, poate zeci de procente din viteza luminii. Insa eu sint la parerea ca se pot dematerializa si rematerializa. Dovada: au fost vazute oznuri identice intrind unul in altul. Deci ocupind acelasi spatiu. Nemateriale. Si nu se mai aplica legile fizicii materiale.
...avem si "noi" idee d-asa ceva, "doi p-un loc", Mihaitaaa!...despre cuanta-i vorba ,...n-asa ?..
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
492 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 14:09
De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 13:35:09Pai daca tovaraseii astia alearga, dupa unele date cu 100000 km/h, in atmosfera, nu vad de ce nu ar prinde in vidul cosmiv citeva procente, poate zeci de procente din viteza luminii. Insa eu sint la parerea ca se pot dematerializa si rematerializa. Dovada: au fost vazute oznuri identice intrind unul in altul. Deci ocupind acelasi spatiu. Nemateriale. Si nu se mai aplica legile fizicii materiale.
????? daca este vorba de materie ,cum sa se dematerializeze si sa se materializeze instantaneu??? nu inteleg  ozn-urile 'vazute' sunt imposibile din punctul meu de vedere........ de existat exista extraterestrii insa noi nu apucam sa-i vedem,acestia sunt la mii de ani lumina de noi....
|
Tycu
3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 14:10
De la: mytcor, la data 2009-08-06 13:28:45De la: ticu, la data 2009-08-06 11:50:23De la: nastasemihail, la data 2009-08-05 23:07:23O logica elementara, arata ca daca un corp solid poate fi curbat...cu ceva care poate lua orice forma si ocupa orice spatiu...poate fi curbat. Deci spatiul. :
sml-confused0067: Domnu' nastasemihail, imi place logica matale , dar eu nu inteleg exprimarea .! - cum adica,"un corp solid poate fi curbat...cu ceva "? cum "cu ceva "?mai trebuie ceva?; In universul asta ,tot ce e solid si numai solid , se poate curba si ocupa un spatiu bine definit [ adica are marginile fixe}. Si materia gazoasa, sau lichida , poate ocupa orice spatiu , dar nedefinit , din cauza asta nu se poate curba .! Si cum universul nu este solid, ......!
..nenea Ticuuuuuuuu, huite cam asta-i logica !...
 Interesanta imagine,
Ticu
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 14:11
De la: mytcor, la data 2009-08-06 14:06:51De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 13:35:09Pai daca tovaraseii astia alearga, dupa unele date cu 100000 km/h, in atmosfera, nu vad de ce nu ar prinde in vidul cosmiv citeva procente, poate zeci de procente din viteza luminii. Insa eu sint la parerea ca se pot dematerializa si rematerializa. Dovada: au fost vazute oznuri identice intrind unul in altul. Deci ocupind acelasi spatiu. Nemateriale. Si nu se mai aplica legile fizicii materiale.
...avem si noi idee d-asa ceva, "doi p-un loc", Mihaitaaa...despre cuanta-i vorba ,...n-asa ?..
Eu vorbesc de o experienta vizuala. Au fost vazute 2 sau mai multe ozn, identice, intrind unul in altul. si a plecat doar unul, de pe loc.Deci au "eludat", legile fizicii noastre.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
492 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 14:13
De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 14:11:51De la: mytcor, la data 2009-08-06 14:06:51De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 13:35:09Pai daca tovaraseii astia alearga, dupa unele date cu 100000 km/h, in atmosfera, nu vad de ce nu ar prinde in vidul cosmiv citeva procente, poate zeci de procente din viteza luminii. Insa eu sint la parerea ca se pot dematerializa si rematerializa. Dovada: au fost vazute oznuri identice intrind unul in altul. Deci ocupind acelasi spatiu. Nemateriale. Si nu se mai aplica legile fizicii materiale.
...avem si noi idee d-asa ceva, "doi p-un loc", Mihaitaaa...despre cuanta-i vorba ,...n-asa ?..
Eu vorbesc de o experienta vizuala. Au fost vazute 2 sau mai multe ozn, identice, intrind unul in altul. si a plecat doar unul, de pe loc.Deci au "eludat", legile fizicii noastre.
poate al doiea mergea paralel cu cel pe care il vedeam noi,si s-a creat o iluzie optica ,ca si cum s-ar fi contopit :D
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
492 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 14:14
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 14:15
De la: mrs_reis, la data 2009-08-06 14:09:22De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 13:35:09Pai daca tovaraseii astia alearga, dupa unele date cu 100000 km/h, in atmosfera, nu vad de ce nu ar prinde in vidul cosmiv citeva procente, poate zeci de procente din viteza luminii. Insa eu sint la parerea ca se pot dematerializa si rematerializa. Dovada: au fost vazute oznuri identice intrind unul in altul. Deci ocupind acelasi spatiu. Nemateriale. Si nu se mai aplica legile fizicii materiale.
????? daca este vorba de materie ,cum sa se dematerializeze si sa se materializeze instantaneu??? nu inteleg ozn-urile 'vazute' sunt imposibile din punctul meu de vedere........ de existat exista extraterestrii insa noi nu apucam sa-i vedem,acestia sunt la mii de ani lumina de noi....
Nu e f sigur daca se dematerializeaza, dar vezi si tu acest ozn din imagine. Dispare instantaneu. Dupa ce s-au studiat mai multe cazuri se pare ca e o viteza de vreo 100000 km/h. Dar nu e ceva sigur. Poate fi si dematerializare. In privinta faptului ca intra unul in altul, a fost un caz cu martori. deci clar nu mai erau materiale, asa cum intelegem noi. Sau folosesc spatiul imens din atomi ptr a face compactarea ca la programele care compacteaza.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 14:16
De la: mrs_reis, la data 2009-08-06 14:13:44De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 14:11:51De la: mytcor, la data 2009-08-06 14:06:51De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 13:35:09Pai daca tovaraseii astia alearga, dupa unele date cu 100000 km/h, in atmosfera, nu vad de ce nu ar prinde in vidul cosmiv citeva procente, poate zeci de procente din viteza luminii. Insa eu sint la parerea ca se pot dematerializa si rematerializa. Dovada: au fost vazute oznuri identice intrind unul in altul. Deci ocupind acelasi spatiu. Nemateriale. Si nu se mai aplica legile fizicii materiale.
poate al doiea mergea paralel cu cel pe care il vedeam noi,si s-a creat o iluzie optica ,ca si cum s-ar fi contopit :D
Cazul e deja de referinta. Poate il voi intilni cazul asta. Acum nu stiu care si pe unde e.
|
Fosta membra 9am.ro
492 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 14:17
De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 14:15:28De la: mrs_reis, la data 2009-08-06 14:09:22De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 13:35:09Pai daca tovaraseii astia alearga, dupa unele date cu 100000 km/h, in atmosfera, nu vad de ce nu ar prinde in vidul cosmiv citeva procente, poate zeci de procente din viteza luminii. Insa eu sint la parerea ca se pot dematerializa si rematerializa. Dovada: au fost vazute oznuri identice intrind unul in altul. Deci ocupind acelasi spatiu. Nemateriale. Si nu se mai aplica legile fizicii materiale.
????? daca este vorba de materie ,cum sa se dematerializeze si sa se materializeze instantaneu??? nu inteleg ozn-urile 'vazute' sunt imposibile din punctul meu de vedere........ de existat exista extraterestrii insa noi nu apucam sa-i vedem,acestia sunt la mii de ani lumina de noi....
Nu e f sigur daca se dematerializeaza, dar vezi si tu acest ozn din imagine. Dispare instantaneu. Dupa ce s-au studiat mai multe cazuri se pare ca e o viteza de vreo 100000 km/h. Dar nu e ceva sigur. Poate fi si dematerializare. In privinta faptului ca intra unul in altul, a fost un caz cu martori. deci clar nu mai erau materiale, asa cum intelegem noi. Sau folosesc spatiul imens din atomi ptr a face compactarea ca la programele care compacteaza.
atunci probabil este vorba doar de o imagine transmisa de pe o planeta extraterestra care a ajuns la noi ca si lumina..... nu stiu cum sa ma exprim....
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 14:20
De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 14:11:51De la: mytcor, la data 2009-08-06 14:06:51De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 13:35:09Pai daca tovaraseii astia alearga, dupa unele date cu 100000 km/h, in atmosfera, nu vad de ce nu ar prinde in vidul cosmiv citeva procente, poate zeci de procente din viteza luminii. Insa eu sint la parerea ca se pot dematerializa si rematerializa. Dovada: au fost vazute oznuri identice intrind unul in altul. Deci ocupind acelasi spatiu. Nemateriale. Si nu se mai aplica legile fizicii materiale.
...fractionare !...diviziune celulara !...
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 14:21
De la: mrs_reis, la data 2009-08-06 14:17:41De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 14:15:28De la: mrs_reis, la data 2009-08-06 14:09:22De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 13:35:09Pai daca tovaraseii astia alearga, dupa unele date cu 100000 km/h, in atmosfera, nu vad de ce nu ar prinde in vidul cosmiv citeva procente, poate zeci de procente din viteza luminii. Insa eu sint la parerea ca se pot dematerializa si rematerializa. Dovada: au fost vazute oznuri identice intrind unul in altul. Deci ocupind acelasi spatiu. Nemateriale. Si nu se mai aplica legile fizicii materiale.
atunci probabil este vorba doar de o imagine transmisa de pe o planeta extraterestra care a ajuns la noi ca si lumina..... nu stiu cum sa ma exprim.... A fost ceva real, cu martori. Au capacitatea de a se dematerializa sau de a folosi "gaurile", din materie. E de meditat nu de negat. Atomii sint practic goi inauntru. e un spatiu gol.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 14:24
De la: mrs_reis, la data 2009-08-06 14:13:44De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 14:11:51De la: mytcor, la data 2009-08-06 14:06:51De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 13:35:09Pai daca tovaraseii astia alearga, dupa unele date cu 100000 km/h, in atmosfera, nu vad de ce nu ar prinde in vidul cosmiv citeva procente, poate zeci de procente din viteza luminii. Insa eu sint la parerea ca se pot dematerializa si rematerializa. Dovada: au fost vazute oznuri identice intrind unul in altul. Deci ocupind acelasi spatiu. Nemateriale. Si nu se mai aplica legile fizicii materiale.
....nu, nu,..erau "unTOT"...de 6 intr-unu !...
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 14:24
Sa nu mai spun de faptul ca accelereaza brusc, instantaneu. Si intorc la 90 grade. Carecteristici pe care corpurile materiale nu le pot avea.
Se poate vedea in videoul de la WTC, cum accelereaza si intorc brusc linga ferestre. Eu am incercat sa fixez o poza in dreptul ferestrelor si nu am reusit. E pe topicul cu cazuri reale de ozn. WtC nu mai sint, obiectele astea apar mai departe.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 14:25
De la: mytcor, la data 2009-08-06 14:24:18De la: mrs_reis, la data 2009-08-06 14:13:44De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 14:11:51De la: mytcor, la data 2009-08-06 14:06:51De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 13:35:09Pai daca tovaraseii astia alearga, dupa unele date cu 100000 km/h, in atmosfera, nu vad de ce nu ar prinde in vidul cosmiv citeva procente, poate zeci de procente din viteza luminii. Insa eu sint la parerea ca se pot dematerializa si rematerializa. Dovada: au fost vazute oznuri identice intrind unul in altul. Deci ocupind acelasi spatiu. Nemateriale. Si nu se mai aplica legile fizicii materiale.
Deci stii cazul. S-ar putea sa fie doar o marturie.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 14:27
De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 14:21:34De la: mrs_reis, la data 2009-08-06 14:17:41De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 14:15:28De la: mrs_reis, la data 2009-08-06 14:09:22De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 13:35:09Pai daca tovaraseii astia alearga, dupa unele date cu 100000 km/h, in atmosfera, nu vad de ce nu ar prinde in vidul cosmiv citeva procente, poate zeci de procente din viteza luminii. Insa eu sint la parerea ca se pot dematerializa si rematerializa. Dovada: au fost vazute oznuri identice intrind unul in altul. Deci ocupind acelasi spatiu. Nemateriale. Si nu se mai aplica legile fizicii materiale.
atunci probabil este vorba doar de o imagine transmisa de pe o planeta extraterestra care a ajuns la noi ca si lumina..... nu stiu cum sa ma exprim.... A fost ceva real, cu martori. Au capacitatea de a se dematerializa sau de a folosi "gaurile", din materie. E de meditat nu de negat. Atomii sint practic goi inauntru. e un spatiu gol.
vibratie Mihata, superHi frecventa !..
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 14:28
Oricum pe mine ma fascineaza aceste caracteristici, si de mult nu imi mai provoaca intoarcerea la cunostintele noastre clasice, sau teama, sau negare. Ptr mine e ceva bun. As vrea sa fie ptr cit mai multi. Sint date observationale, ce nu mai pot fi contestate.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 14:25:28De la: mytcor, la data 2009-08-06 14:24:18De la: mrs_reis, la data 2009-08-06 14:13:44De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 14:11:51De la: mytcor, la data 2009-08-06 14:06:51De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 13:35:09Pai daca tovaraseii astia alearga, dupa unele date cu 100000 km/h, in atmosfera, nu vad de ce nu ar prinde in vidul cosmiv citeva procente, poate zeci de procente din viteza luminii. Insa eu sint la parerea ca se pot dematerializa si rematerializa. Dovada: au fost vazute oznuri identice intrind unul in altul. Deci ocupind acelasi spatiu. Nemateriale. Si nu se mai aplica legile fizicii materiale.
ocular !
|
Tycu
3787 mesaje
|
Ticu
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
De la: mytcor, la data 2009-08-06 14:27:02De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 14:21:34De la: mrs_reis, la data 2009-08-06 14:17:41De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 14:15:28De la: mrs_reis, la data 2009-08-06 14:09:22De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 13:35:09Pai daca tovaraseii astia alearga, dupa unele date cu 100000 km/h, in atmosfera, nu vad de ce nu ar prinde in vidul cosmiv citeva procente, poate zeci de procente din viteza luminii. Insa eu sint la parerea ca se pot dematerializa si rematerializa. Dovada: au fost vazute oznuri identice intrind unul in altul. Deci ocupind acelasi spatiu. Nemateriale. Si nu se mai aplica legile fizicii materiale.
vibratie Mihata, superHi frecventa !.. Ca atunci cind vibreaza nisipul si se taseaza....Dar ce facem cu fiintele din ele, sau ele sint lipsa pe acolo.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 14:33
De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 14:28:00Oricum pe mine ma fascineaza aceste caracteristici, si de mult nu imi mai provoaca intoarcerea la cunostintele noastre clasice, sau teama, sau negare. Ptr mine e ceva bun. As vrea sa fie ptr cit mai multi. Sint date observationale, ce nu mai pot fi contestate.
Mihaita, imagineaza-ti spatiul ca "volum al tuturor densitatilor materiilor cunoscute si "ne cunoscute inca" apoi imagineaza-ti o deformare prin strapungere,...nah, mai simpu nu pot .
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 14:33
De la: mytcor, la data 2009-08-06 14:28:04De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 14:25:28De la: mytcor, la data 2009-08-06 14:24:18De la: mrs_reis, la data 2009-08-06 14:13:44De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 14:11:51De la: mytcor, la data 2009-08-06 14:06:51De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 13:35:09Pai daca tovaraseii astia alearga, dupa unele date cu 100000 km/h, in atmosfera, nu vad de ce nu ar prinde in vidul cosmiv citeva procente, poate zeci de procente din viteza luminii. Insa eu sint la parerea ca se pot dematerializa si rematerializa. Dovada: au fost vazute oznuri identice intrind unul in altul. Deci ocupind acelasi spatiu. Nemateriale. Si nu se mai aplica legile fizicii materiale.
ocular !
Ai vazut tu asa ceva?
Cind vorbesc cu tine am senzatia ca esti unu din fratii Max.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 14:35
De la: mytcor, la data 2009-08-06 14:33:20De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 14:28:00Oricum pe mine ma fascineaza aceste caracteristici, si de mult nu imi mai provoaca intoarcerea la cunostintele noastre clasice, sau teama, sau negare. Ptr mine e ceva bun. As vrea sa fie ptr cit mai multi. Sint date observationale, ce nu mai pot fi contestate.
Mihaita, imagineaza-ti spatiul ca "volum al tuturor densitatilor materiilor cunoscute si "ne cunoscute inca" apoi imagineaza-ti o deformare prin strapungere,...nah, mai simpu nu pot .
Intr-adevar, genial.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 14:37
De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 14:28:49De la: mytcor, la data 2009-08-06 14:27:02De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 14:21:34De la: mrs_reis, la data 2009-08-06 14:17:41De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 14:15:28De la: mrs_reis, la data 2009-08-06 14:09:22De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 13:35:09Pai daca tovaraseii astia alearga, dupa unele date cu 100000 km/h, in atmosfera, nu vad de ce nu ar prinde in vidul cosmiv citeva procente, poate zeci de procente din viteza luminii. Insa eu sint la parerea ca se pot dematerializa si rematerializa. Dovada: au fost vazute oznuri identice intrind unul in altul. Deci ocupind acelasi spatiu. Nemateriale. Si nu se mai aplica legile fizicii materiale.
vibratie Mihata, superHi frecventa !.. Ca atunci cind vibreaza nisipul si se taseaza....Dar ce facem cu fiintele din ele, sau ele sint lipsa pe acolo.
... super materie !..string-superstring
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 14:39
Ramii la chestia cu o anumita de frecventa , la care e supus obiectul, si practic se produce un fel de rezonanta, care permite intrarea unul in altul.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 14:41
De fapt si la experimentul Philadelphia s-a intimplat ca oameni sa fie prinsi in pereti. Si initiati care trec sau treceau prin pereti. Si unii au ramas blocati, din lipsa de concentrare. Deci accidente. E si un monument ridicat ptr cei care au murit asa.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 14:42
De la: ticu, la data 2009-08-06 14:28:42De la: mrs_reis, la data 2009-08-06 14:09:22De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 13:35:09Pai daca tovaraseii astia alearga, dupa unele date cu 100000 km/h, in atmosfera, nu vad de ce nu ar prinde in vidul cosmiv citeva procente, poate zeci de procente din viteza luminii. Insa eu sint la parerea ca se pot dematerializa si rematerializa. Dovada: au fost vazute oznuri identice intrind unul in altul. Deci ocupind acelasi spatiu. Nemateriale. Si nu se mai aplica legile fizicii materiale.
sml-happy0065: De cand ma chinui eu sa explic asta!!! e bine ca nu sunt singur, asa este....!
luti-va-ti "punctele" newtonienilor si face-ti ceva pe ele !...
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 14:44
De la: mrs_reis, la data 2009-08-06 14:17:41De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 14:15:28De la: mrs_reis, la data 2009-08-06 14:09:22De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 13:35:09Pai daca tovaraseii astia alearga, dupa unele date cu 100000 km/h, in atmosfera, nu vad de ce nu ar prinde in vidul cosmiv citeva procente, poate zeci de procente din viteza luminii. Insa eu sint la parerea ca se pot dematerializa si rematerializa. Dovada: au fost vazute oznuri identice intrind unul in altul. Deci ocupind acelasi spatiu. Nemateriale. Si nu se mai aplica legile fizicii materiale.
atunci probabil este vorba doar de o imagine transmisa de pe o planeta extraterestra care a ajuns la noi ca si lumina..... nu stiu cum sa ma exprim.... :
sml-confused0067:  M-am uitat in avatar, cine e frumoasa domnita de pe faleza ?Pai matale ai zis ca nu au cum sa vina OZN-urile pe la noi din cauza distantei ,asa este, si acum ti cu ele ?- le incurcaram putin , ca planeta obligatoriu este extraterestra, iar imaginea nu are cum sa ajunga 'ca si lumina', ca de fapt ea e lumina,-si daca ea a ajuns la noi,de ce nu ar ajunge si OZN-urile .?!
Ticu
|
|
|