Info
x
Tu cu cine votezi?
|
mirceanedelcuhd 139 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 14:00
De la: sa_ti_zambeasca_norocul, la data 2009-04-04 16:54:32La care alegeri? Chiar nu are importanta la care Alegeri . Se leaga , toate , oricum .De Europarlamentarele de anul acesta vor conta nepermis si ilogic de mult atat Prezidentialele cat si urmatoarele Locale si Parlamentare .Va fi daca vreti , " Repetitia in costume " a exercitiilor democratice ce vor urma , ca si in anul 2007 ! .VADIM este personajul politic cel mai controversat , tocmai datorita calitatilor sale justitiare , este omul politic caruia , in permanenta , inamicii politici au avut grija sa-i mentina "trendul" antidemocratic tocmai pentru a-l denigra , pentru a-i distruge IMAGINEA politica reala ce si-a creat-o cu efortul propriu national , adica necomandata din afara , ne- sponsorizata din-afara , adica un PRODUS al Natiunii Romane ! Ori asta-i de nepermis intr-o lume a mondializarii , a omogenizarii si disparitiei natiunilor , in final , intr-o lume guvernata de unicul conducator ! Judecati singuri de ce trebuie VADIM Sustinut , cu toate pacatele lui !!! |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 10:46
stiti de ce nu sunt de acord ca Vadim ar putea fi un bun presedinte ? pentru ca si el, ca si Base,sunt pasionali - Vadim chiar intr-o masura mai mare ! si omul pasional ,conduce dupa cum i se scoala azi....sau peste 5 minute....sau nu-i mai place ce-a facut ieri si miine vrea altceva !.....adica nu exista plan,nu exista metoda !
- alt motiv ar fi ca are antipatii si simpatii puternice,chiar irationale unele ! cu o asemenea atitudine,am vedea perindindu-se pe la cotroceni tot felul de specimene,mai mult sau mai putin oneste,dar cu periute harnice si e periculos ! - sa mai spun ca nu-i place,nici lui,sa fie contrazis intrucit si el e un trimis al lui dumnezeu sa fericeasca natiunea romana ? si ca,in asemenea conditii niciun sfat,de la oricine ar veni,n-ar fi ascultat ? ca el intii taie si apoi masoara ?asa ca, asezati-va la o cafea si mai ginditi-va !
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 17:59
De la: gabigabi, la data 2009-04-06 10:46:57 stiti de ce nu sunt de acord ca Vadim ar putea fi un bun presedinte ? pentru ca si el, ca si Base,sunt pasionali - Vadim chiar intr-o masura mai mare ! si omul pasional ,conduce dupa cum i se scoala azi....sau peste 5 minute....sau nu-i mai place ce-a facut ieri si miine vrea altceva !.....adica nu exista plan,nu exista metoda !gabi,dar pe mine sau pe cineva recomandat de mine l-ai vota?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 16:27
nu,nu te-as vota... nici chiar pe mine nu m-as vota,intrucit si eu sunt un temperament aproape vulcanic - e drept,m-am mai stins de vreo 10 ani- dar nu se stie cum as putea reactiona in situatii fierbinti ,iar PUTEREA e o zona ultrafierbinte si se cere un om echilibrat si cu mintea bine organizata !
|
|
Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 16:30
tu stii ce-a vrut sa spuna silviu cu invitatia sa te contactez pe tine si pe damacucamelii ....citez : "sinistra lui sotie" ?
|
|
Fosta membra 9am.ro 84 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 09:20
|
|
romlary 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 21:04
PRM SI VADIM TUDOR
|
|
publikm 72 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 00:02
- Tot ce vreau sa spun este ca: - Chiar nu ma intereseaza ce a fost cu ani in urma ... ceea ce ma intereseaza ca IN ACEST MOMENT SI PE VIITORUL APROPIAT, cu siguranta credibilitatea printului sau principelui ... sau oricum s-ar mai numi ... Radu Duda este ... si va fi mai mare decat oricui din clica actuala de politicieni care de douazeci de ani s-au tot rotit intre ei.
Iar daca eu nu sunt multumit de CE s-a facut pana acum si CUM s-a facut pana acum ... (si CHIAR NU SUNT!!) ... atunci este SINGURA optiune pentru o schimbare. Este UNICA ... noastra sansa de a iesi din starea in care ne-au adus cei care de douazeci de ani se tot schimba si se rotesc intre ei. Ce au facut EI am vazut si SIMTIT pe pielea noastra! ... Sigur ca vor aparea o multime de zvoneri si vor aparea si raspandacii care gandesc cu capul altora ... numai ca am tras deja invatamintele din sloganurile de genul: - "noi muncim si nu gandim!" ... - "nu ne vindem tara!" ... - "ala n-a mancat salam cu soia impreuna cu noi!" - chiar daca n-a fost in tara ... "ca a fost informator!" ... etc ... Deci cunoastem deja sloganurile cu care am fost pacaliti odata ... urmarea? ... cei douazeci de ani care s-au scurs ... Noi i-am trait! ... Si stim cum i-am trait! ... Nu mai putem fi inca odata pacaliti! ... Am vazut si ... "Sa traiti, bine!" ... suntem in clar cu toti cei care s-au tot rotit intre ei ... cunoastem! ... NE-A AJUNS!!! ... Acum chiar ca vrem schimbare. Totala! ... Asa ca ... sa ne dea Dumnezeu intelepciunea si puterea sa putem face trei lucruri: sa alegem sa schimbam lucrurile care SE POT schimba, sa NU incercam sa schimbam lucrurile care NU se pot schimba, si sa putem face deosebirea intre ele!! ... Albert Einstein defineste ca nebunie sa continui sa faci aceleasi lucruri si sa te astepti la rezultate diferite. (NU EU spun asta ... Albert Einstein o spune! ... iar despre el cred ca putem fi de acord cu totii ca a fost un geniu ... sau mai stii de ce ar fi capabili zvonerii si raspandacii nostri?). In concluzie, (in cazul in care ne-am gandi ca e bine ... ca este RECOMANDABIL ... sa tinem seama de ce spune cineva ca A Einstein!) ... deci daca NOI totusi am continua la alegeri sa-i rotim pe cei pe care i-am vazut pana acum ... (si ma gandesc ca in douazeci de ani ar cam fi trebuit sa ne dam seama de valoarea lor) ... ce ar insemna ca suntem? ... Nu eu o spun. Einstein o spune! ...
Cine vrea sa realizeze ceva cauta mijloace ... cine nu - cauta scuze! ...
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 01:26
pai funarele,n-are si el dreptul la un vot?ba da,de ce nu?ok,mergem mai departe
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
hostnethack 2 mesaje Membru din: 22/05/2009 Oras: Botosani |
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 01:06
nu votez cu nimeni shi nici nu ma intereseaza nimik daca iese cineva presedintele tari sau nu !
|
|
dantes 2 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 06:40
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 06:46
Cu Piti.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Shlomo_Mire_Ivan 1640 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 13:37
De la: mirceanedelcuhd, la data 2009-04-02 21:19:15 Voi vota cu Vadim !Cand e mai cinstit "justitiarul",cand scuipa flacari pe nas improscand,cu motiv sau fara, pe oricine,sau cand isi transforma focul ghenei in "nevinovate pamflete"? |
|
hercules67 14 mesaje Membru din: 10/11/2008 Oras: Galati |
Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 16:09
cu cine consider ca nu vb ci mai si incearca sa schimbe ceva
|
|
horatiubarbu 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 00:40
PRM
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 09:33
De la: dantes, la data 2009-06-07 06:40:33eu votez cu lampa pentru cabana votati si voi aici |
|
teufelssohn 26 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 14:23
Eu am fost la vot si iarasi am votat cu PSD; din nou un vot anti Macovei. Juninca Vacovei face ea singura mult mai mult rau Romaniei si poporului nostru decat toti dusmanii poporului la un loc! Cine barfeste cel mai mult Romania pe unde apuca? Chiar ea, Monica Macovei! Asta e Doina Cornea a cincinalului nostru, ca si aia la fel facea: cand se ducea in strainatate, peste tot improsca Romania cu noroi! Iar in tara, Macovei a facut numai porcarii, mai ales cat a fost minustrul justitiei: a politizat justitia si a aservit-o Cotroceniului, dar ce ma afecteaza direct este ca a distrus profesia noastra, a traducatorilor autorizati, prin faptul ca a dat apa la moara SRLurilor neautorizate de traduceri sa se bage pe traducerile de inscrisuri si sa faca dumping, concurenta neloiala si evaziune fiscala. Adica niste firme ale te miri cui, infiintate in peste 90% din cazuri de oameni din afara profesiei noastre, care nu au facut o traducere in viata lor, care nu au nicio treaba nici cu traducerile de inscrisuri in particular si nici cu activitatea notariala lin general. Astfel, Junica Vacovei a lovit si in noi, traducatorii si interperetii autorizati, precum si in notarii publici, fiindca in conformitate cu art. 8 lit. j din Legea 36/1995 - Legea notarilor publici si a activitatii notariale, efectuarea si legalizarea traducerilor de inscrisuri intra in competenta notarilor publici, este activiate notariala. Art. 14 din aceeasi Lege 36/1995, activitatea notariala se desfasoara in cadrul unui birou; prin urmare, efectuarea si legalizarea traducerilor de inscrisuri, ca activitate notariala, trebuie sa se desfasoare in cadrul BNPurilor, laolalta cu toate celelalte activitati notariale. De altfel, si inainte, pe vremea notariatelor de stat, traducerile de inscrisuri se efectuau si se legalizau numai si numai la notaraitele de stat. Iar acum teoretic BNPurile sunt singurele entitati care au competenta data de lege sa efectueze si sa legalizeze traduceri de inscrisuri; cien stie cata spaga a primit Vacovei de la samsarii cu SRLuri de traduceri ca sa schimbe in 2005 regulamentul de punere in aplicare a Legii 178/1997 privind autorizarea si plata traducatorilor autorizati si sa introduca in el in mod abuziv SRLurile astea, deci niste entitati care nu apar niciunde in cuprinsul legii si care nu era necesar sa existe, fiindca era si este cine sa faca traduceri de inscrisuri, legal si corect: notariatele, fie prin notarii publici care stiu limbi straine si pot cere sa fie autorizati ca traducatori de catre Ministerul Justitiei, fie prin traducatori interni, deci traducatori autorizati angajati ai biroului notarial, fie prin traducatori externi, deci traducatori autorizati PFA care lucreaza in regim de colaborare cu notariatele; taxarea clientilor ar trebui sa o faca notariatele, la preturi pe pagina mai mari sau egale cu onorariile minimale stabilite legal de Uniunea Nationala a Notarilor Publici cf. Art. 28 lit. C din aceeasi Lege 36/1995 si aprobate prin ordin al ministrului justitiei, iar noi, traducatorii autorizati, sa primim partea noastra, procentual, din aceste onorarii si sa taiem chitanta si factura pe BNPuri. Asa, SRLurile neautorizate fac dumping si scad preturile la clientii finali si ne forteaza pe noi, oamenii muncii care colaboram cu ele, prin inselaciune si santaj ordinar, sa scadem si noi pretul la care lucram si sa muncim aproape de pomana, sa luam pe pagina de traducere mai putin decat ia un grefier de la tribunal pentru simpla tehnoredactare. Iar daca refuzam sa lucram pentru firmele acestor samsari nenorociti, care oricum nu sunt trecute pe autorizatiile noastre ca ar avea dreptul sa ne foloseasca, fiindca nu sunt institutii ale statului, instante, organe de urmarire penala, BNPuri, BEJuri si cabinete de avocat, tot iesim in paguba, fiindca pierdem clientii atrasi de preturile de dumping ale acestor SRLuri neautorizate, exploatatoare, dumpere, incompetente si inutile, care fac ne concurenta neloiala atat noua, traducatorilor autorizati, cat si birourilor notariale, care nu pot face fata dumpingului samsarilor cu SRLuri neautorizate, fiindca BNPurile nu au voie sa scada preturile sub onorariile stabilite de UNNPR. Daca notariatele, deci BNPurile pierd clienti, ii pierdem automat si noi, traducatorii autorizati care in mod cinstit, corect si legal lucram cu ele. Nu exista solutie sa castigam clientii in fata SRLurilor dumpere: daca scadem preturile noi sub ale lor, maine le scad ele sub ale noastre si tot asa; iar daca este sa lucram cu SRLurile exploatatoare, care da, ne dau clientul (de fapt ni-l iau, ca daca nu ar fi ele, cleintul ar veni direct la noi sau la notariate!), dar la preturi de mizerie, partea leului luand-o samsarii, care nu au nici autorizatie de la MJ - aia se da pe persoana fizica nu pe SRL si e nominala si netransmisibila - si nici nu muncesc, ci iau traducerile de la noi si exact asa le dau mai departe la client, exact cum le-au luat de la noi, fara sa puna osul la munca! Adica Juninca Vacovei a introdus in profesia noastra iobagia, sclavagismul si exploatarea omului de catre om in Romania in mileniul al treilea al erei noastre! Uite de aia m-am dus la vot si am votat cu toata convingerea PSD, fiindca eu in viata mea nu o sa votez un partid pe a carui lista apare Juninca Vacovei. Vaca asta e oaia cea mai neagra care exista in Romania, atata rau ca ea nimeni nu a facut si nu face tarii si intregului popor muncitor; asa soi rau ca ea nici in turmele lui Becali nu cred ca gasesti!
http://img.userbarz.com/1/116.png
|
|
mirceanedelcuhd 139 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 15:26
De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-06-07 13:37:28De la: mirceanedelcuhd, la data 2009-04-02 21:19:15 Voi vota cu Vadim !Cand e mai cinstit "justitiarul",cand scuipa flacari pe nas improscand,cu motiv sau fara, pe oricine,sau cand isi transforma focul ghenei in "nevinovate pamflete"? Grele intrebari , dificil de raspuns , dar , paradoxal , chiar si in situatiile enumerate de dumneavoastra , dle _Mire_Ivan' , Corneliu Vadim Tudor este mai sincer cinstit si onest ca multi politruci romani in voga ori care deja au disparut ca fluturii de lampa , pentru ca nu stie de compromisuri , de secretosenii gen tact diplomatic sau diplomatie de culise . Nu , la el este valabil proverbul cu "ce-i in gusa si-n capusa" . Din pacate caracterul lui vulcanic , coleric , ii joaca feste , cum de altfel il pacalesc cu usurinta si o multime de "limbisti" din preajma sa , care-i exploateaza sensibilitatea profesionala , aviditatea de "senzational" a oricarui ziarist care conjugata cu calitatea de pamfletar da de multe ori nastere la erori . In rest ramane cum am mai spus : il prefer pe el , cu toate defectele sale nu putine , celorlalti politicieni care oricum sunt putini si pierduti in oceanul de politruci . |
|
Castelana 59 mesaje Membru din: 26/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 22:31
Hi ! Am incercat sa inteleg CE? vrea de fapt sa faca fiecare candidat, CINE? se ,,ascunde" sau ii manevreaza din spate...Concluzia finala la care am ajuns este ca nu am pe cine vota...nici unul nu merita pe deplin sa-i acord votul de care oricum nu are nevoie ! Si atunci ma intreb, daca tot s-au facut ,,cartile " ( mai nou am auzit in aceasta seara ca Oprescu ar fi ,,renuntat") si daca tot se aleg ei intre ei, pentru ce sa mai fac act de prezenta ? Pentru a se interpreta rezultatul final ca fiind ,,alegerea poporului " ? Nu pot sa mai iau parte la un asemenea show...sorry! Astept votul electronic, astept ca cei desemnati, sa prezinte proiecte intr-adevar viabile, credibile...astept ca cel care va ,,preda" presedentia sa raspunda pentru nerealizari, pentru esecuri...dar cred ca voi astepta mult si bine ! Am votat destui ani degeaba, fara sa vad nicio realizare care sa ma faca a ma mandri ca sunt roman - doar vorbe goale,scuze si balbaieli inca de la inceput de mandat.
Tot mai astept ca Mugur Isaresu sa-si prezinte candidatura ( poate la urmatoarea sesiune ), astept un roman destept si care sa nu fie dispus la a face compromisuri nerentabile, aducatoare doar de pagube si zile negre, astept ca si noi sa invatam nu doar a cere , sa invatam a fi constienti ca ni se va da doar daca si noi dam tot ce este mai bun in noi, astept sa nu mai facem ceva doar pentru a face ( stiti voi, da bine ,,ochiului ")...astept sa constientizam fiecare dintre noi ce? si, cat? de bine ne facem datoria de angajat, de tata, de mama, de ce vreti voi...astept sa devenim intr-o oarecare masura, mai maturi si mult mai responsabilili ! Se spune ca noaptea este un sfetnic bun si ca nu aduce anul ce aduce ceasul, deci tot sce este posibil ca votez...daca voi avea PE CINE ? Cheers!
Castelana
|
|
Castelana 59 mesaje Membru din: 26/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 22:35
Dragut ! Baiatul meu care nu poate inca vota mi-a soptit : mama, eu l-as vota pe Mos Craciun !
No comment !!
Castelana
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 09:10
De la: tongue_in_cheek, la data 2009-11-21 22:35:42Dragut ! Baiatul meu care nu poate inca vota mi-a soptit : mama, eu l-as vota pe Mos Craciun ! Sa-i vad intai platforma program .Nu ma impresioneaza pe mine niste reni , o sanie zburatoare si mita electorala sub brad. Base a promis cadouri mai mari decat Mosul,la sanie il pune pe Boc sa traga si se hahaie asa de bine incat l-a eclipsat pe Mosul.Nu are inca barba si parul albe dar daca nu mai iese presedinte probabil ca le va avea.
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 09:50
Incepe sa adie fosnetul schimbarii la Cotroceni ...
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
ili_stoica 39 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 15:48
Basescu!
|
|
ili_stoica 39 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 15:49
Basescu!
|
|
april_ro 136 mesaje Membru din: 9/08/2009 |
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 15:57
Întrebat de ziariºti cum a votat la prezidenþiale Iliescu a rãspuns: "Pentru Bãsesc... pentru Geoanã".
|
|
Valy 27 mesaje Membru din: 12/08/2009 Oras: Bacau |
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 18:18
Dragul meu: daca tu consideri ca Vadim merita votul tau, eu no comment , esti la fel ca el ...... cine se aseamana se aduna. SORYYYYYYYY voteaza Vadim SATELITUL
El baga la puscarie toti mafiotii, dar al ce este? Ce ai tu de spus despre el ? ce a facut el in viata lui politica? ...... in afara de a critiaca pe altiii a facut ceva bun...... are tinere de minte dar altceva bun in capul lui nu are nimic. Singurul care a candidat de cele mai multe ori si nu luat niciodata.....VOTEAZA VADIM....te felicit....... bravo...... ca sigur va ramane iar cu crutuca. |
|
gigilipianu 443 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 18:33
Dragi participanti la FORUM. Nu vorbesc explicit pentru ca nu vreau sa manipulez pe nimeni. Nici copiilor mei sau sotiei eu nu le-am spus pe cine sa voteze ci doar ca trebuie sa voteze. Cei care ma cunosc stiu ca spun adevarul. Sunt unii care au inteles cu cine vreau eu sa votez prilej pentru ei de a INTRA IN PARANOIA si a ma jigni de parca eu nu as avea dreptul la o parere mai ales cand prezint argumente si pretind si altora sa stie despre ce este vorba. Adevarul supara iar minciuna este cea mai placuta, unora. Am mai spus: sa dea Domnul sa n-am dreptate ! Veti vedea, dupa aceste alegeri presidentiale. Dupa aceste alegeri nu cred ca vom mai avea ocazia sa mai putem face ceva pentru romani. Nu ma refer numai la Vadim pentru ca si alti candidati au fost ilegal inlaturati de la televiziune in pofida prevederilor legale. Si daca este sa ma refer numai la candidatul Eduard Manole si este suficient sa intelegem ca era mai bun decat cei trei. In curand vom fi minoritari la vot. Chiar in ipoteza unor alegeri viitoare nefraudate si daca se unesc tiganii cu ungurii si alte minoritati cu o participare de peste 90% si ne-au batut la vot. Vor fi din ce in ce mai putini romani. Cei din tara se sting usor, ca un vis, iar cei din afara ori sunt manipulati ori nu mai au dragoste de Romania pentru ca nu i-a putut pastra la ea acasa.
|
|
Sorina_Luca 48 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 19:05
VADIM
Unica
|
|
9am106095 13 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 19:43
eu votez cu udmr ,ei se tin de cu8vant mai mult ca alte partide
|
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:04
www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

.Nu ma impresioneaza pe mine niste reni , o sanie zburatoare si mita electorala sub brad.
Base a promis