Info
x
Tu cu cine votezi?
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 21:16
De la: Atotputernicul, la data 2008-12-08 21:15:18De la: elena_tom06, la data 2008-12-05 15:28:37cumva a castigat atotputernicul pentru ca are puterea sa jigneasca pe toata lumea fara nici un pic de respect. Buna, Eu sunt blonda . Are vreo relevanta in acest context? Daca da, te rog sa-mi spui si mie care ar fi aceea. Multumesc , Dana P
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 21:31
De la: pasadro, la data 2008-12-05 21:42:51De la: pasadro, la data 2008-12-05 21:41:50De la: mytcor, la data 2008-12-05 18:24:02Nenea admin9a.m....lasa vrajeala !..Dovada ?... Domnule 9am_admin, Astazi am observat ca a intrat "cineva" pe "proprietatea mea", adica in spatiul in care eu mi-am spus parerea "mea proprie si personala"; nu inteleg ce cauta keke aici . Eu sunt de fel o persoana posesiva, cu un dezvoltat simt al proprietatii si cred de aceea nu inteleg ce se petrece . Deci, domnule 9am_admin, tinand cont si de si faptul ca suntem prieteni, consider ca trebuie sa primesc o explicatie : unde scriu eu este spatiul meu sau al lui keke. E adevarat ca nu platesc nimic, dar eu am fost prima. Multumesc anticipat, Dana P
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
IoanDanila 81 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 20:39
Am votat si, cu ce ne-am ales? Cu praful de pe Toba?
..................se cununa robul lui Dumnezeu Democrat-Liberal, Cu roaba luiDumnezeu de Stanga PSD .... Aleluia ca la aceasta cununie avem Nasi pe robii lui Dumnezeu iredentisti Maghiari U......D.....M.....Reeeeeeeeeeee. Astia suntem si cu noi ve-ti lupta timp de patru ani.... Amin. |
|
pusy_55 283 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 14:10
scoate-ti asta,nu mai este de actualitate.Votez cu MINE.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 21:09
De la: pasadro, la data 2008-12-08 21:16:26De la: Atotputernicul, la data 2008-12-08 21:15:18De la: elena_tom06, la data 2008-12-05 15:28:37cumva a castigat atotputernicul pentru ca are puterea sa jigneasca pe toata lumea fara nici un pic de respect.
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 23:24
De la: Atotputernicul, la data 2008-12-10 21:09:11De la: pasadro, la data 2008-12-08 21:16:26De la: Atotputernicul, la data 2008-12-08 21:15:18De la: elena_tom06, la data 2008-12-05 15:28:37cumva a castigat atotputernicul pentru ca are puterea sa jigneasca pe toata lumea fara nici un pic de respect.
|
|
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 08:46
Noi vedem numai doi la suta din realitate - OSHO
Faptura omului e foarte simpla, personalitatea lui nu; personalitatea e foarte complexa. Personalitatea e ca o ceapa - are multe foi, multe straturi de conditionare, de corupere, iar ascunsa în spatele acestor straturi multe se afla fiinta simpla a omului. E ascunsa dupa atât de multe filtre încât nu se poate vedea, însa, din cauza ca e ascunsa dupa atâtea filtre nici ea nu poate vedea lumea, pentru ca tot ce ajunge la ea e corupt de filtre înainte de a ajunge la ea. Nimic nu ajunge la tine asa cum este. Exista multe interpretari intermediare. Vezi ceva, si primii care falsifica acel ceva sunt ochii tai si simturile tale. Apoi ideologia ta, religia ta, societatea, biserica îl falsifica, iar dupa ele emotiile tale. si asa mai departe. Când acel ceva ajunge la tine aproape ca nu mai e deloc ce-a fost initial, sau e într-o masura atât de mica încât e ca si cum n-ar fi. Vezi acel ceva numai daca filtrele tale îti permit sa vezi, iar filtrele nu prea îti permit. Oamenii de stiinta sunt de acord cu acest punct de vedere; ei spun ca noi vedem numai doi la suta din realitate - numai doi la suta! Nouazeci si opt la suta din realitate se rateaza. Când ma asculti pe mine, auzi doar doi la suta din ceea ce spun. Nouazeci si opt la suta îti scapa, iar când nouazeci la suta se pierde, acei doi la suta sunt scosi din context. Este ca si cum ai lua la întâmplare doua pagini dintr-un roman, una de aici, alta de acolo, si apoi ai încerca sa reconstitui întregul roman pe baza acelor doua pagini. Nouazeci si opt de pagini lipsesc! N-ai nici o idee despre ce contin ele, nu stii nici macar ca exista. Ai numai doua pagini si reconstitui întregul roman. Aceasta reconstituire este inventia ta. Nu e descoperirea adevarului, este imaginatia ta. Si exista o nevoie launtrica de a umple golurile. Ori de câte ori vezi ca doua lucruri n-au legatura unul cu celalat, mintea simte nevoia imperioasa de a le lega, altfel nu se simte deloc în largul ei. Asa ca inventezi o veriga. Dana P P.S.Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (Cicero)
|
|
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 08:49
www.cotidianul.ro/omul_anului_cotidianul_next_generation-67437.html
www.cotidianul.ro/omul_anului_cotidianul__aurora_simionescu__fat... cotidianul.ro/dinica__moraru___i_beligan_au_ridicat_sala_in_pici... Dana PP.S.www.trilulilu.ro/medeea/d814ff68c4ad5b
|
|
|
|
|
pusy_55 283 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 20:59
cu mutu
|
|
xtremist 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 19:47
Multumesc 9am.ro si ncp.ro (Nobila Casa Paper) pentru cadoul de Craciun pe care l-am luat astazi;)
De asemenea, multumesc pentru promtitudine si seriozitate. Ma refer, desigur, la laptop. Sarbatori fericite tuturor! |
|
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 00:51
Tuturor forumistilor 9am si administratorului acestui forum
Va doresc "La multi ani plini de sanatate si decizii intelepte !". La multi ani dragi Romani ! www.youtube.com/watch?v=oL1EOInBS-I&feature=related www.youtube.com/watch?v=XN8Zq41lzo4&feature=related www.youtube.com/watch?v=i4tuwmCC01s&feature=related www.youtube.com/watch?v=apqh3ECCido www.youtube.com/watch?v=NQ6IUGCXqAE&feature=related felicitari.ele.ro/Sorcova_--i2715.html LA MULTI ANI TUTUROR ROMANILOR ! Dar nu uita, cand esti voios, Romane, sa fii bun! Romane, sa fii bun! LA MULTI ANI ROMANI, LA MULTI ANI ROMANIA ! Cu deosebita simpatie, Daniela PASA
|
|
Fosta membra 9am.ro 77 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 15:15
"eu cu cine votez" astept idei despre persoanele potrivite pt romania desi trebuie sa trecem prin politica....... mersi
|
|
vladimir_danciu 63 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 08:12
Stimate doamne si domnisoare eu votez cu dumneavoastra,azi fiind o zi special va doresc multa sanatate,prosperitate,fericire si bucurie alaturi de cei dragi. !!!!!!!!!!!!!!!!
vladimir
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 23:57
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 10:02
De la: vladimir_danciu, la data 2009-03-01 08:12:46 Stimate doamne si domnisoare eu votez cu dumneavoastra,azi fiind o zi special va doresc multa sanatate,prosperitate,fericire si bucurie alaturi de cei dragi. !!!!!!!!!!!!!!!! Niciodata nu-i prea tarziu sa spui "multumesc", deci : Multumesc ! Dana P
|
|
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 10:13
Probabil ca vom folosi topicul acesta si pentru alegerile prezidentiale, dar pana atunci va invit sa nu uitati sa directionati cei 2% din impozitul pe anul 2008 catre organizatia care credeti ca-i merita.
Campania 2% - pentru copiii bolnavi de cancer! Sectorul de afaceri si mass media pot sprijni aceasta campanie pentru Asociatia P.A.V.E.L., informand angajatii de aceasta oportunitate, scriind despre aceasta prevedere sau oferind spatiu publicitar pentru materialele campaniei (afis, pliante, spot TV si radio). Ce ofera Asociatia P.A.V.E.L.? - furnizare de materiale informative privind preventia, depistarea precoce si tratamentul cancerului; - gazduirea gratuita a pacientilor si / sau insotitorilor acestora pe perioada spitalizarii; - furnizarea de suport material familiilor copiilor bolnavi, dar si altor pacienti bolnavi de cancer - in functie de posibilitati (proteze ortopedice, proteze mamare, scaune mobile, medicamente,..); - face legatura intre familiile copiilor bolnavi (la solicitarea lor) si diferite clinici de peste hotare, in vederea efectuarii unui tratament sau a unei operatii, in cazuri deosebite; - organizeaza evenimente pentru copiii spitalizati; - ofera terapie prin joc la sectiile de oncologie si hematologie pediatrica; - ofera consilierea psihologica pacientilor si familiilor; - face lobby si advovacy pentru drepturile pacientilor cu cancer. Conform prevederii 2% din Codul Fiscal (art.57 si 84 din Legea nr.571/2003 privind Codul fiscal) ai optiunea de a decide cum sã fie cheltuiti 2% din impozitul pe venit (net anual impozabil). Aceastã suma nu e o donatie, nici o sponsorizare. De fapt, doar ‘bagi mana in buzunarul statului’ si directionezi procentul de 2% pentru a ajuta. Pot parea sume mici, dar, potentialul lor poate fi semnificativ. Trebuie sã alegeti o singurã organizatie neguvernamentalã!! Alocarea a 2% nu este o obligatie! Este un drept si o optiune care aratã dorinta de a-i ajuta pe altii, de a decide ce se intampla cu impozitele noastre! Aceasta suma va invitam s-o directionati pentru sponsorizarea Asociatiei P.A.V.E.L., ale carei activitati aveti ocazia sa le aflati din acest site. Lupta cu maladia numita cancer este una de uzura si doar cei care o duc zi de zi stiu cat de grea este. In marinimia dumneavoastra aveti acum ocazia sa va alaturati noua si va asiguram ca banii dumneavoastra vor fi utilizati pentru ajutorarea celor napastuiti. Astfel: - ii ajutati pe cei suferinzi; - va implicati in viata comunitatii; - va exprimati un drept democratic; - luati decizii privind fondurile din bugetul statului; - va simtiti util si implicat într-o cauza care merita; Ce trebuie sa faceti ? Completezi Formularul 230 (Declaratia de venit global): « Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2 % din impozitul anual » cu datele tale de identificare si cu datele noastre. Cititi si Instructiunile de utilizare ale acestor formulare. Daca obtineti, pe langa salarii si alte venituri, veti completa Formularul 200 - Declaratie speciala privind veniturile realizate in anul 2006, la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut, inclusiv capitolul III, Destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul pe venitul anual datorat. Nu va faceti probleme daca atunci nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. La destinatia fondurilor veti trece: - Denumire organizatie neguvernamentalã : Asociatia P.A.V.E.L. - Adresa: Sos. Mihai Bravu 311 - 313, Bl. SB 1, Sc. 1, Ap. 1, Sector 3, Bucuresti - Cod de identificare fiscala : 8956076 - Cont Bancar (IBAN) : RO81 BPOS 7100 3031 332R OL01 , BANC POST S.A., sucursala TITAN, sector 3, Bucuresti Acest formular trebuie depus anual pânã la data de 15 mai. Se depune direct la registratura organului fiscal în raza cãruia aveti domiciliul fiscal sau prin scrisoare recomandatã cu confirmare de primire. Sectorul de afaceri si mass media pot sprijni aceasta campanie , informand angajatii de aceasta oportunitate, scriind despre aceasta prevedere sau oferind spatiu publicitar pentru materialele campaniei (afis, pliante, spot TV si radio). Acum, PENTRU CA STII, POTI SA AJUTI! Dana P
|
|
costelaeg 170 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 14:47
Mai inchide-ti subiectul asta, ne plictiseste . Incercati alte subiecte. As dori sa va propun un nou subiect . " Merita romania sa primeasca imprumuturi FMI " daca ajung tot in buzunarele bancherilor sub forma de dobanzi si apoi in DIVIDENDE ? Astept parerile voastre.
|
|
Fosta membra 9am.ro 84 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 22:53
Te gandesti la vacanta? Intra pe www.taberelemele.ro
|
|
goaaddict2003 55 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 27 Martie 2009, ora 02:08
Cu cine votez? Scurt si la obiect: Crin Antonescu !!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1512 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 15:50
Mare atentie pentru sustinatorii (din senin) lui Crin Antonescu (si aici ma refer in special la bucuresteni) sa nu va luati vreo teapa la fel de mare cum v-ati luat cu Sorin Oprescu, "primar" care e deja de 9 luni in fruntea orasului si in afara de faptul ca am vazut in continuare borduri puse (culmea, lumea l-a injurat pe videanu pentru asta, na ca oprescu continua) si de lupta de a trece spitalele din bucuresti sub administratia capitalei (normal, omu a fost director la 4 spitale simultan, acum de ce n-ar fi "patron" peste toate) nu a facut NIMIC. Aceleasi haite de caini, aceleasi gropi, aceleasi gunoaie si sticle de plastic pe spatiile verzi (care si alea sunt pe cale de disparitie), acelasi rahat de caine pe toate trotuarele.
Si nu uitati ca si atunci sustinerea lui a fost total irationala, s-a inghesuit lumea sa-l voteze pe oprescu ca e simpatic sau din mai stiu eu ce alte motive tampite, din senin asa. ATENTIE sa nu va luati aceeasi teapa si cu Crin Antonescu! |
|
gigilipianu 443 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 20:25
Acum, dupa ce am vazut ce inseamna optiunea noastra si ne-am lamurit ce pot face alesii nostri, in fata noilor alegeri europarlamentare cred ca sunteti cu totii de acord ca ne trebuie altceva, o alternativa pe care nu am incercat-o serios pana acum. Ne-am luat dupa altii, dupa fantasme din trecut dupa cosmaruri induse de altii in mintea noastra. Este timpul sa ne trezim, sa ne sculam in picioare si sa aratam raspicat tuturor ca ne ajunge si ca ne dorim cu totul altceva. Pentru cine are pata la ochi este bine s-o inlature pentru ca viitorul nostru ne va costa mult mai mult de cat prezentul, care prezent vedeti si d-stra acum cat ne costa. Din pacate timpul merge doar inainte si nimic nu ne poate face s-o luam iar de la inceput. Desi topicul spune clar sa raspunzi cu cine votezi, eu nu vreau sa va raspund. Deschideti ochii si veti vedea, ganditi cu mintea voastra si veti sti mai mult decat folosind-o pe a altora. Logos.
|
|
YTRUM 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ramnicu Valcea |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 16:11
cu PNL
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 16:30
De la: Republicanus, la data 2009-03-31 15:50:59 Sustinerea lui Oprescu a fost perfect logica ,deloc irationala ,a fost un vot impotriva PDL .Orban era atacat cu "accidentul",Diaconescu nu avea sanse reale,ramaneau deci Blaga si Oprescu .Ca urmare a nefericitelor prestatii ale primarilor Basescu si Videanu de ce te miri ca oamenii au votat importiva PDL ?....Pe acest sistem ,votul IMPOTRIVA,voi vota si eu anul acesta,daca o sa fie cazul (dupa mine nu intra in turul doi decat daca poporul roman s-a prostit de tot ) IMPOTRIVA LUI BASESCU . |
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 16:31
De la: YTRUM, la data 2009-04-02 16:11:20
|
|
twincle 275 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 19:42
cu P.D.L. , daca vor merita !!!!
teo
|
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 21:08
De la: e_frunza, la data 2009-04-02 19:42:59 Vor "merita",vor face scandaluri cu nemiluita ,vor acuza tot ce misca ,se vor pretinde victime ale unor conspiratii, iar poporul ,spera ei ca o sa fie impresionat de "activitatea" prestata .Au sanse ,romanii fac uneori confuzie intre scandal inutil populist si actiunea logica si corecta.Metoda insa este jenanta ,marca Basescu .Nu voi vota niciodata astfel de oameni . |
|
mirceanedelcuhd 139 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 21:19
Voi vota cu Vadim !
Macar el este sincer , cinstit si onest . Si asta o spun , in deplina cunostinta de cauza si situatie . Credeti-ma , dintre toti politicienii pe care ii cunosc , si am pretentia ca cunosc destui de multi din pleiada actuala , Vadim merita cel mai mult VOTUL MEU ! |
|
Fosta membra 9am.ro 2055 mesaje Membru din: 21/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 09:06
votati soarele mamii lor!
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 09:52
gigilipianu : ce raspunsuri sibilinice dai !
|
|
Sorina_Luca 48 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 16:54
La care alegeri?
Europarlamentare, presedentie? Cine merita sa fie votat, sa vina in fata si sa spuna ce a facut bun pentru Romania. Aveti exemple bune? Cine, ce si cand a facut?
Unica
|
|
|
|

Dana P
ID-ul ,com-ül si data postarii..
cu PNL
cu P.D.L. , daca vor merita !!!!