back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Idei de afaceri

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

lucianailiescu

1 mesaj
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 15:12

ati auzit despre afacerea Network 21. E mult mai usor sa faci afaceri fara bani, aici nu-ti trebuie bani, ci vointa sa-i faci! lucianailiescu@yahoo.com

ilsg
dorud_navy

9 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 15:37

Lucrez in domeniu de mullti ani - cauta clienti cu viziuni si idei apropiate - invata-i explica-le avantajele si citestele reactiile de moment -nu pierde timpul cu neaveniti ,cauta persoanele interesate de segment ,sunt..gaseste-i !

dumarimpex

2 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 16:09

Eu sunt persoana cu idei, chiar daca risc sa fiu catalogata drept idioata de catre domnul plin de idei negative, nu mai stiu cum il cheama si nici nu conteaza. Ceea ce propune dl. bad-boy e o utopie atata vreme cat gandim astfel despre ea. Fiecare afacere se naste la inceput sub forma de idee, si nu se poate concretiza decat daca exista mai intai o idee. Daca credem suficient in idee si actionam in sensul realizarii ei, atunci se realizeaza. Tineti cont ca economia Americii - asa cum s-a construit in vremurile ei de glorie - a prosperat pe baza societatilor pe actiuni, unde multi oameni au pus cate putin si au actionat in sensul realizarii unor idei care s-au concretizat si au dus in final la obtinerea unor profituri uriase.
Din pacate, modul in care s-a privatizat economia romaneasca, loviturile gen Caritas si FNI, au devalorizat ideea de actiuni si participare comuna la dezvoltarea afacerilor, aceasta fiind poate facuta si intentionat, pentru ca marii rechini sa profite singuri si toti banii sa circule prin buzunarele lor in dauna celor multi Eu sunt convinsa ca se poate si altfel. Impreuna, putem reusi. Iata cum vad eu concret realizarea unei astfel de idei. Inainte de asta, voi expune cateva principii dupa care va trebui sa ne ghidam:
- SA GANDIM IN STIL MARE. Ma adresez domnului care propune sa ne facem culegatori. Daca dorim sa realizam o afacere in domeniul plantelor medicinale sau a fructelor de padure, VOM PLATI CULEGATORI, nu ne transformam in culegatori. Noi avem alte treburi. Din munca nu s-a imbogatit inca nimeni, doar ideile si punerea lor adecvata in practica aduc adevarata bogatie.
- SA FOLOSIM MIJLOACELE MODERNE DE CARE DISPUNEM CA SA NE DESFASURAM ACTIVITATEA. Ma adresez persoanei care si-a facut griji ca ar trebui sa gasim o sala de 20000 locuri pentru desfasurarea adunarilor generale. DAR CE ZICETI DE UN FORUM, PE CARE NE PUTEM INTALNI SI 200.000 DE OAMENI, NU DOAR 20.000? Mai mult decat atat, ne putem consulta ori de cate ori e nevoie, postam o intrebare pe forum si asteptam voturile, raspunsurile, propunerile actionarilor. Ce vreti mai democratic decat atat? (Asta s-ar putea aplica si in politica daca ar exista vointa, ia ganditi-va daca fiecare initiativa legislativa ar fi postata pe internet pentru a obtine adeziunea alegatorilor. Dar s-ar mai mari vreodata lefurile si indemnizatiile parlamentarilor? Ar mai beneficia ei de imunitate si de tot felul de avantaje, daca am putea sa hotaram noi in aceasta privinta?). Dar sa lasam politica si sa ne ocupam de afaceri.
- o putem socoti si ca un experiment, mai ales ca vom stabili o participatie suficient de mica sa nu dezechilibreze bugetul nimanui, asa cum s-a propus deja pe forum, ceva in jur de 25-30 lei pe luna. Sigur ca folosirea fondurilor va fi strict supravegheata si fiecare cheltuiala aprobata de actionari, astfel incat sa limitam la maximum posibilitatea de frauda, eu ma refer doar la faptul ca experimentul economic s-ar putea sa nu fie atat de profitabil pe cat ne-am dori, dar chiar daca s-ar intampla asa ceva, sa nu pierdem prea mult. Dar daca luam hotararile juste, nu avem de ce sa nu reusim.
- Trebuie sa intelegem ca afacerea trebuie sa se dezvolte si ca nici o afacere nu poate aduce profit din prima luna. Ea trebuie sa se dezvolte, trebuie sa o lasam sa ajunga la maturitate ca sa poata rodi, exact ca un pom sau ca o alta planta.

Iata si cateva idei de afaceri pe care le-ar putea dezvolta societatea noastra pe actiuni:
- Putem face un complex comercial gen Mall, cu spatii de inchiriat, ca sa nu mai plece toti banii realizati din chiriile pe spatiile comerciale in Turcia si in tarile arabe;
- Putem importa din China, India, Coreea si alte tari produse care au acolo preturi sub jumatate fata de pretul de aici, apoi sa le vindem ori organizand o retea proprie de distributie, ori infiintand propriile magazine on-line; Produsele pot fi: electronice, imbracaminte, medicamente, produse naturiste, produse IT, case prefabricate, materiale de constructii etc.
- Putem folosi avantajele pe care ni le ofera in acest moment zonele ecologice ale tarii, creind branduri de produse ecologice pe care sa le vindem in Europa. Sunt zone in care fructele raman neculese pentru ca taranii nu au posibilitati de desfacere. Putem infiinta centre de colectare si de prelucrare ale fructelor si legumelor, putem face fabrici de conserve sau linii de conservare prin congelare, linii de extractie a sucurilor naturale de fructe si multe altele in acest domeniu.
- Putem cumpara teren si construi o zona rezidentiala cumparand case de lemn prefabricate, astfel incat sa le putem vinde sau inchiria la preturi rezonabile.
- Putem cumpara terenuri in zone de deal sau de munte si infiinta pensiuni ecologice sau chiar hoteluri sau face alte investitii in domeniul turismului;
- Se pot realiza multe investitii in domeniul serviciilor, unde suntem mai mult decat deficitari. Putem construi, inchiria si administra camine studentesti, camine de batrani, restaurante ecologice, restaurante cu meniuri dietetice; putem infiinta centre medicale si spitale private, firme de televiziune prin cablu si altele.
- Se pot cumpara terenuri agricole si infiinta ferme profitabile, cultivand de exemplu migdali (samburii de migdala se vand cu 2-300000 lei /kg.) sau flori, sere pentru legume si flori, pentru ca majoritatea in prezent se aduc din import.
Mai am zeci de astfel de idei, pe care le voi expune cu alta ocazie, daca propunerea mea prezinta interes pentru voi. Tot in aceste conditii, va voi propune un plan pas cu pas pentru initierea si dezvoltarea acestei idei.

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 16:14

O afacere fara o investitie minima nu se poate
Dar cu 140 ron se poate incepe o afacere din care castigi 40% din valoarea prdusului restul depinde de tine
Vrei mai multe detali intra pe www.parfumfm.ro
Pentru mai multe detali putem tine legatura prin mail danielmolodovan_bn@yahho.com

banceanuvasile

105 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 16:21

Doctorul american spune: "La noi, in America , medicina e asa de avansata, ca scoatem un rinichi de la unu, il transplantam la altu si dupa 6 saptamani ala deja isi cauta de lucru!" Doctorul german raspunde: "E nimica toata; la noi, in Germania , scoatem un plaman de la unu, il transplantam la altu si dupa 4 saptamani ala deja isi cauta de lucru!" Doctorul rus spune: "Nici asta nu-i mare scofala; la noi, in Rusia, scoatem 1/2 de inima de la unu, o transplantam la altu si dupa 2 saptamani amandoi deja isi cauta de lucru!" Se ridica doctorul roman si raspunde: "N-avem ce sa comparam, toti sunteti inapoiati fata de noi; la noi, in Romania , am luat unul fara creier si fara inima, l-am pus ministru de finante si acum toti isi cauta de lucru ...

dirlo1964

167 mesaje
Oras: Medias

Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 16:40

De la: dumarimpex, la data 2008-12-06 16:09:51Eu sunt persoana cu idei, chiar daca risc sa fiu catalogata drept idioata de catre domnul plin de idei negative, nu mai stiu cum il cheama si nici nu conteaza. Ceea ce propune dl. bad-boy e o utopie atata vreme cat gandim astfel despre ea. Fiecare afacere se naste la inceput sub forma de idee, si nu se poate concretiza decat daca exista mai intai o idee. Daca credem suficient in idee si actionam in sensul realizarii ei, atunci se realizeaza. Tineti cont ca economia Americii - asa cum s-a construit in vremurile ei de glorie - a prosperat pe baza societatilor pe actiuni, unde multi oameni au pus cate putin si au actionat in sensul realizarii unor idei care s-au concretizat si au dus in final la obtinerea unor profituri uriase.
Din pacate, modul in care s-a privatizat economia romaneasca, loviturile gen Caritas si FNI, au devalorizat ideea de actiuni si participare comuna la dezvoltarea afacerilor, aceasta fiind poate facuta si intentionat, pentru ca marii rechini sa profite singuri si toti banii sa circule prin buzunarele lor in dauna celor multi Eu sunt convinsa ca se poate si altfel. Impreuna, putem reusi. Iata cum vad eu concret realizarea unei astfel de idei. Inainte de asta, voi expune cateva principii dupa care va trebui sa ne ghidam:
- SA GANDIM IN STIL MARE. Ma adresez domnului care propune sa ne facem culegatori. Daca dorim sa realizam o afacere in domeniul plantelor medicinale sau a fructelor de padure, VOM PLATI CULEGATORI, nu ne transformam in culegatori. Noi avem alte treburi. Din munca nu s-a imbogatit inca nimeni, doar ideile si punerea lor adecvata in practica aduc adevarata bogatie.
- SA FOLOSIM MIJLOACELE MODERNE DE CARE DISPUNEM CA SA NE DESFASURAM ACTIVITATEA. Ma adresez persoanei care si-a facut griji ca ar trebui sa gasim o sala de 20000 locuri pentru desfasurarea adunarilor generale. DAR CE ZICETI DE UN FORUM, PE CARE NE PUTEM INTALNI SI 200.000 DE OAMENI, NU DOAR 20.000? Mai mult decat atat, ne putem consulta ori de cate ori e nevoie, postam o intrebare pe forum si asteptam voturile, raspunsurile, propunerile actionarilor. Ce vreti mai democratic decat atat? (Asta s-ar putea aplica si in politica daca ar exista vointa, ia ganditi-va daca fiecare initiativa legislativa ar fi postata pe internet pentru a obtine adeziunea alegatorilor. Dar s-ar mai mari vreodata lefurile si indemnizatiile parlamentarilor? Ar mai beneficia ei de imunitate si de tot felul de avantaje, daca am putea sa hotaram noi in aceasta privinta?). Dar sa lasam politica si sa ne ocupam de afaceri.
- o putem socoti si ca un experiment, mai ales ca vom stabili o participatie suficient de mica sa nu dezechilibreze bugetul nimanui, asa cum s-a propus deja pe forum, ceva in jur de 25-30 lei pe luna. Sigur ca folosirea fondurilor va fi strict supravegheata si fiecare cheltuiala aprobata de actionari, astfel incat sa limitam la maximum posibilitatea de frauda, eu ma refer doar la faptul ca experimentul economic s-ar putea sa nu fie atat de profitabil pe cat ne-am dori, dar chiar daca s-ar intampla asa ceva, sa nu pierdem prea mult. Dar daca luam hotararile juste, nu avem de ce sa nu reusim.
- Trebuie sa intelegem ca afacerea trebuie sa se dezvolte si ca nici o afacere nu poate aduce profit din prima luna. Ea trebuie sa se dezvolte, trebuie sa o lasam sa ajunga la maturitate ca sa poata rodi, exact ca un pom sau ca o alta planta.

Iata si cateva idei de afaceri pe care le-ar putea dezvolta societatea noastra pe actiuni:
- Putem face un complex comercial gen Mall, cu spatii de inchiriat, ca sa nu mai plece toti banii realizati din chiriile pe spatiile comerciale in Turcia si in tarile arabe;
- Putem importa din China, India, Coreea si alte tari produse care au acolo preturi sub jumatate fata de pretul de aici, apoi sa le vindem ori organizand o retea proprie de distributie, ori infiintand propriile magazine on-line; Produsele pot fi: electronice, imbracaminte, medicamente, produse naturiste, produse IT, case prefabricate, materiale de constructii etc.
- Putem folosi avantajele pe care ni le ofera in acest moment zonele ecologice ale tarii, creind branduri de produse ecologice pe care sa le vindem in Europa. Sunt zone in care fructele raman neculese pentru ca taranii nu au posibilitati de desfacere. Putem infiinta centre de colectare si de prelucrare ale fructelor si legumelor, putem face fabrici de conserve sau linii de conservare prin congelare, linii de extractie a sucurilor naturale de fructe si multe altele in acest domeniu.
- Putem cumpara teren si construi o zona rezidentiala cumparand case de lemn prefabricate, astfel incat sa le putem vinde sau inchiria la preturi rezonabile.
- Putem cumpara terenuri in zone de deal sau de munte si infiinta pensiuni ecologice sau chiar hoteluri sau face alte investitii in domeniul turismului;
- Se pot realiza multe investitii in domeniul serviciilor, unde suntem mai mult decat deficitari. Putem construi, inchiria si administra camine studentesti, camine de batrani, restaurante ecologice, restaurante cu meniuri dietetice; putem infiinta centre medicale si spitale private, firme de televiziune prin cablu si altele.
- Se pot cumpara terenuri agricole si infiinta ferme profitabile, cultivand de exemplu migdali (samburii de migdala se vand cu 2-300000 lei /kg.) sau flori, sere pentru legume si flori, pentru ca majoritatea in prezent se aduc din import.
Mai am zeci de astfel de idei, pe care le voi expune cu alta ocazie, daca propunerea mea prezinta interes pentru voi. Tot in aceste conditii, va voi propune un plan pas cu pas pentru initierea si dezvoltarea acestei idei.

Aceasi Marie cu alta palarie!Putem ,dar folosim spray!

forever_florentina

7 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 18:41

buna seara
despre ce este vorba?

forever_florentina

7 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 18:43

alinadanielaq

24 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 19:20

De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-11-14 10:49:19va dau un sfat valabil fiecare in judetul in care domiciliaza sa infiinteze o asociatie cu scop lucrativ,sa incerce sa adune in aceasta asociatie cel putin 10-20.000 de oameni cu diverse pregatiri si idei,sa stabileasca o cotizatie lunara de cel putin 20-25 lei, 25x12x20.000=6.000.000lei/an,aprox.1.6milioane euro,bani tocmai buni pt.a va organiza intr-o societate pe actiuni ,in care fiecare sa fie participant activ si egal la toate activitatile si inclusiv la profit.inchipuiti-va cate lucruri se pot face cu acesti bani.fiti uniti,nu va lasati pacaliti de politicienii zilelor noastre si veti trai mai bine si fericiti!incercati sa eliminati din jurul dumneavoastra latratorii la stele si pe toti aceia care nu se pricep decat la lozinci si vorbe goale

un alt sfat in afara de a strage bani de la 10-20.000 de oameni nu ai? hai sa iti spun.strangi banii astia de la 15.000 de oameni nu zic 10 mii nici 20 mii.dece strangi banii, deschizi o afecere intr-un divers domeniu cum spui u ( ca asta spui strangeti bani si investiti in diverse). deci dupa strangerea de bani avem o societate pe actiuni cu 15.000 de actionari cu drepturi egale toti. facem o sedinta in care se i-au decizii importante pt companie. oamenii aia ii tii acolo in picioare sau ii duci in piata bucurestiului ca sa tii sedinta? si carfe este domeniul , altul in afara de diverse bineinteles. ? mersi.

cat_ola

17 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 21:43

Of Doamne ... Zau ca nu am vazut nici o idee constructuva aici! Eu - printre altele - am deschis o societate de comert - puteti sa vedeti ce am - www.sarbatoridevis.com si www.bicotrade.com

Am luat-o de la "lingura de lemn", cu marele avantaj ca tin eu contabilitatea, nu alt cineva (economie de cateva milioane) si vreau sa va spun ca ... nu se fac averi! Parerea mea e ca de la o societate te poti aste[ta sa creasca incet - si sa speri ca o sa creasca sigur. O sa va spun la sfarsitul anului cum a mers, avand in vedere ca e infiintata din iunie ...

constantinamzaru

1 mesaj
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 23:41

ai perfecta dreptate prietene suntem niste oi proaste care punem botul la tot felul de promisiuni electorale,dupa care suntem luati in calcul ca o cantitate neglijabila.afacere cinstita in Romania cu un profit satisfacator nu exista.nu sa fii peste noapte Tiriac sau Becali dar totusi sa ai satisfactia la ceea ce faci..de trei luni mi-am deschis o pizzerie si ma trezesc la 5 dim ineata si ajung acasa la 9 -10 seara ,si nu am nici o satisfactie pt ca muncesc pt salarii la angajati chiria care ai vinzare ,nu ,ai trebuie platita ,apa ,curent ,bani pt rulaj marfa,protocoale si alte cheltuieli care apar fara sa vrei si uite asa cind tragi linie ramai cu niste bani cu care fara sa ai atata bataie de cap poti sa tii iei ca un angajat.statul Roman nu incurajeaza cu nimic micile intreprinderi sau o mica afacere .Nu stie cum sa te mai deshidrateze cu tot felul de taxe si impozite.in loc sa puna mina la treaba sta sa negocieze aliante ,pe noi nu ne intereseaza aliantele lor si simpatiile lor politice ,noi vrem strazi fara gropi TVA mic la mincare ,ca daca nu mananci nu poti sa muncesti deci nu are de unde sa-ti opreasca taxe si impozite .si mai sunt multe de zis ,dar fara o grupare gen ETA DIN SPANIA nu reusim nimic .pe astia de la putere nu-i sperie decit moartea.

Smiley20

8 mesaje
Oras: Drobeta Turnu Severin

Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 11:23

Castiga Bani Adevarati Online De Acasa
In primul rind nu vreau sa ma intelegeti gresit ,
eu nu vreau sa fac reclama sau alte chesti ,
eu vreau sa va arat ca este usor sa faci bani pe net doar sa vrei .
Si in al doilea rind EU NU VA POT OBLIGA SA si FACETI CE VA ZIC ,
TOTUL DEPINDE DE VOI.
Si nu in ultimul rind vreau sa mentionez ca site-ul a ajuns
la 100.000 de utilzatori (deci POATE e serios poate nu) .

Ok cum functioneaza :

1) Iti faci un cont ;
2) Dai click pe survey-urile care ti le dau ei;
3) Le spui parerea ta despre 2 site-uri pe survey ;
4) Primesti 4$ pe survey + 6$ bonus de inscriere ;
5) Odata ce ai acumulat peste 75$ i poti da afara .

SIMPLU SI RAPID .

P.S. Inca o data EU NU VA POT OBLIGA SA VA ALATURATI
MIE SI MULTOR PRIETENI DE-AI MEI.
TOTUL DEPINDE DE VOI .
REGISTER AICI> www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=smileyjupanu

PAREREA MEA ESTE CA NU PIERDETI NIMIC DACA VA INREGISTRATI SI INCERCATI .Bafta

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 14:04

Banii pe Internet nu se castiga asa usor cum zic unii,

nu va pierdeti timpul cu cei care va promit sa castigati bani dand clickuri pe reclame sau alte prostii.

Gandeste-te simplu, daca activitatea pe care o desfasori pe Internet este UTILA celorlalti atunci exista sigur si o modalitate de a monetiza aceasta activitate, adica de a castiga bani pe Internet.

Pentru cei care desfasoara vreo activitate utila pe Internet dar nu castiga inca bani, scrieti-mi si o sa incerc sa va ajut.
Ma gasiti cautand victorantos.

forever_florentina

7 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 14:23

spune-mi si mie despre ce vorba?

vladrvr

3 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 20:06

Oportunitatea momentului !!!
Castigi bani vorbind la telefon ! Toti vorbim la telefon, nu ?
De ce sa nu o facem mai ieftin si sa facem din asta o afacere ?
E posibil ! Sa nu uitam ca cel mai bogat om al momentului a facut avere din telecomuncatii...
Vrei sa incerci ?
Suna si vezi despre ce este vorba !

0730 078 108

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 14:05

De la: forever_florentina, la data 2008-12-07 14:23:41spune-mi si mie despre ce vorba?

de exemplu daca desfasori o activitate utila pe un forum,esti moderator sau doar scrii si lumea te apreciaza,
atunci ai putea sa pui reclame in semnatura ta, iar vizitatorii sa dea click pe aceasta reclama deoarece sunt interesati de tine si de ce faci tu pe forum

aceasta reclama iti poate aduce bani,
bani sa fii platit de advertiser...

sorinheisu

61 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 14:17

Cadouri si sanatate - Aloe vera.
Produse cosmetice si de machiaj, ingrijire personala, controlul greutatii, suplimente alimentare, bauturi nutritive pe baza de Aloe vera. www.elinaa.eu

adifig2001

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 17:56

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 18:35

hai sa va mai dau un impuls:o agentie de plasare a fortei de munca sau o agentie matrimoniala,sunt afaceri cu investitii aproape de zero si la cum se prefigureaza viitorul sunt sanse mari sa reusiti,succes in viata si nu va lasati sugestionati de negativisti sau cretini cum sunt destui care se perinda si pe aici,s-auzim numai de bine!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 18:36

De la: dumarimpex, la data 2008-12-06 16:09:51Eu sunt persoana cu idei, chiar daca risc sa fiu catalogata drept idioata de catre domnul plin de idei negative, nu mai stiu cum il cheama si nici nu conteaza. Ceea ce propune dl. bad-boy e o utopie atata vreme cat gandim astfel despre ea. Fiecare afacere se naste la inceput sub forma de idee, si nu se poate concretiza decat daca exista mai intai o idee. Daca credem suficient in idee si actionam in sensul realizarii ei, atunci se realizeaza. Tineti cont ca economia Americii - asa cum s-a construit in vremurile ei de glorie - a prosperat pe baza societatilor pe actiuni, unde multi oameni au pus cate putin si au actionat in sensul realizarii unor idei care s-au concretizat si au dus in final la obtinerea unor profituri uriase.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 18:38

foarte bun comentariul tau,te astept sa vii cu mai multe idei,comentarii si chiar precizari concrete,iti multumesc anticipat,s-auzim numai de bine!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 21:41

De la: constantinamzaru, la data 2008-12-06 23:41:57statul Roman nu incurajeaza cu nimic micile intreprinderi sau o mica afacere .

Hmmm...... tu crezi ca faci parte din categoria "micile intreprinderi"?! Nu mai tin minte ce cifre de afaceri au la categoria "intreprinderi mici si mijlocii" - dar sigur iti spun ca sunt greu de atins. Si dupa ceea ce ai povestit, situatia ta financiara nu arata deloc de categoria aia. Nu o spun ca sa te ranesc, Doamne fereste, dar cred ca aici se opreste clasificarea statului ro, restul nu exista. Din acest motiv si pentru ca am citit despre afaceri si pe alte forumuri (cercetand... fiindca si eu visez sa am candva afacerea mea) - vreau sa va intreb despre spaga.

Dupa parerile unora - in Ro - problema nu ar fi ideea sau banii, ci baronii locali, primariile, orice fel de autoritate cu care intri in contact ca firma - fiindca vor spaga. Daca o dai - te cocoseaza pana iti moare firma. Daca nu o dai - te fac ei sa te cocosezi de amenzi si iti moare firma.....

DECI - cei care aveti deja firma - ce parere aveti? Merita sa continuam sa visam, sa pregatim si sa deschidem o afacere in Ro? (nu vreau sa schimb subiectul, ci doar sa il intregesc, scuze, cercetez si eu...)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 00:06

De la: Betty, la data 2008-12-18 21:41:48
De la: constantinamzaru, la data 2008-12-06 23:41:57statul Roman nu incurajeaza cu nimic micile intreprinderi sau o mica afacere .

Hmmm...... tu crezi ca faci parte din categoria "micile intreprinderi"?! Nu mai tin minte ce cifre de afaceri au la categoria "intreprinderi mici si mijlocii" - dar sigur iti spun ca sunt greu de atins. Si dupa ceea ce ai povestit, situatia ta financiara nu arata deloc de categoria aia. Nu o spun ca sa te ranesc, Doamne fereste, dar cred ca aici se opreste clasificarea statului ro, restul nu exista. Din acest motiv si pentru ca am citit despre afaceri si pe alte forumuri (cercetand... fiindca si eu visez sa am candva afacerea mea) - vreau sa va intreb despre spaga.

Dupa parerile unora - in Ro - problema nu ar fi ideea sau banii, ci baronii locali, primariile, orice fel de autoritate cu care intri in contact ca firma - fiindca vor spaga. Daca o dai - te cocoseaza pana iti moare firma. Daca nu o dai - te fac ei sa te cocosezi de amenzi si iti moare firma.....

DECI - cei care aveti deja firma - ce parere aveti? Merita sa continuam sa visam, sa pregatim si sa deschidem o afacere in Ro? (nu vreau sa schimb subiectul, ci doar sa il intregesc, scuze, cercetez si eu...)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 00:17

Betty ai foarte mare dreptate in privinta spagilor,eu sunt stan patitul,am avut un butic cu de toate cum este la moda acum,iti spun ca dadeam spaga si la soferii de pe masinile de coca-cola si pepsi nu numai la garda financiara,politie sau primarie,inspectia sanitar-veterinara,totusi am supravietuit cu brio,facand ceea ce fac toti buticarii si anume pe aceeasi factura vindeam si cumparam marfa de cel putin zece ori,mai rai au fost unii dintre prietenii mei care m-au lucrat pe la spate cand trebuia innoit contractul de inchiriere,dand spaga la dafi[fostele intreprinderi locative]si facand noul contract pe numele lor,atunci cine este adevaratul dusman?in concluzie ,oricate lucruri rele ti s-ar intampla,odata plecat pe drumul liberului intreprinzator trebuie sa mergi inainte,indiferent ce greutati ai intampina,s-auzim numai de bine!

Fosta membra 9am.ro

8 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 12:58

mai draga tu maturule invata sa ieri si vei gastiga ceva azi

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 14:43

De la: nicolau_doru, la data 2008-12-19 12:58:15mai draga tu maturule invata sa ieri si vei gastiga ceva azi

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 14:43

adica?fii mai explicit,te rog!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 18:26

De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-12-19 00:17:09Betty ai foarte mare dreptate in privinta spagilor,eu sunt stan patitul,am avut un butic cu de toate cum este la moda acum,iti spun ca dadeam spaga si la soferii de pe masinile de coca-cola si pepsi nu numai la garda financiara,politie sau primarie,inspectia sanitar-veterinara,totusi am supravietuit cu brio,facand ceea ce fac toti buticarii si anume pe aceeasi factura vindeam si cumparam marfa de cel putin zece ori,mai rai au fost unii dintre prietenii mei care m-au lucrat pe la spate cand trebuia innoit contractul de inchiriere,dand spaga la dafi[fostele intreprinderi locative]si facand noul contract pe numele lor,atunci cine este adevaratul dusman?in concluzie ,oricate lucruri rele ti s-ar intampla,odata plecat pe drumul liberului intreprinzator trebuie sa mergi inainte,indiferent ce greutati ai intampina,s-auzim numai de bine!

Multumesc de informatie, f. interesant...... Din tot ce am citit pe aici si pe la alte subiecte de genul asta - trag concluzia ca merita sa faci afaceri, chiar daca e un mod aparte de a face asta in economia noastra.

Eu visez la un mic magazin si la o sera. Apoi - pentru un barbat priceput - cred ca o afacere ar fi si ceva de genul "reparam orice" - fiindca eu niciodata nu gasesc meseriasi pt. reparatii minore si din cand in cand. Eventual pe baza de abonament lunar si sa apelam la el doar cand e nevoie. Ce depaseste notiunea de reparatie / intretinere minora - se poate taxa in plus.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 14:09

asta cu "reparam orice" suna foarte bine :)

ar putea fi o afacere de succes!

dirlo1964

167 mesaje
Oras: Medias

Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 14:46

Pe cuvantul meu ,daca am vazut o singura idee viabila,vandabila si alte alea aici ! Numai sfaturi si "stupid people"Uite ,intru si eu in nota generala si vin si eu cu o propunere : un magazin care sa vanda momeala ptr. pescari! Rame sunt din belsug in Romania!Viermusi ,lacuste(cai de iarba)porumb,mamaliga,oua de furnica,pestisori vii ,lipitori,carabusi,pantofari,viermi de scoarta de copac si regina momelilor COROPISNITA!Acestea se gasesc oriunde in tara!Vandute la un pret rezonabil si mai ales la fata locului ,adica acolo unde sunt pescarii,i-ti pot aduce o suma bunicica de bani in buzunar zilnic !Nu ai treaba cu facturarea,cu fiscul si cu imprumutul la banca!Te duci la primarie i-ti faci o autorizatie de prestari serviciu ,platesti vreo 96 ron si esti in afacere!Nu depinzi de nimeni,doar de pescari !Si sa-l vad eu pe pescarul acela care refuza o momeala proaspata adusa la fata locului(binenteles cum am mai zis la un pret rezonabil)si in ton cu anotimpul !De obicei pescarii sunt oameni ocupati in timpul saptamani si i-si procura greu momeala din lipsa de timp !Intrebati pescarii daca nu s-ar bucura sa aiva pe cineva sigur care sa procure momeala ptr. ei !Eu unul sigur m-as abona!!!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului idei de afaceri
Mergi la: