Info
x
Idei de afaceri
|
sab_ovidius 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 00:52
Ideile sunt OK, dar ca sa incepi o afacere de la 0, ai nevoie de ceva capital, si pana incepi sa faci rulajul, trece timpul, si te poti trezii ca ai investit toti bani, si se vad niste semne dar in 4,5 luni, si atunci e foarte urat (trebuie sa apelezi la credite). Legat de plante medicinale, stiu ca poate fi o treaba profitabila (Germania importa o catitate mare de plante medicinale), dar ai nevoie de teren, de un tip de planta modificaat, care sa iti dea 4,5 flori la o tulpina si nu 1 cum este la musetel, sunt costuri de intretinere, plata angajatilor, niste utilaje, de inceput, si ca sa poti spune ca ai iesit pe profit iti trebuie cel putin 100 de ha.
Spre exemplu rapita, care se foloseste in industria carburantilor, poti spune ca ai profit doar dupa 150 de ha. (si cand ma gandesc la profit ma gandesc la o suma de 700-800 mill, bani vechi, ceea ce nu este mult, intr-un an de zile ) |
|
emapasaniuc 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 07:44
Daca ai 5 joburi,nu te intereseaza si al saselea?Brokeraj in asigurari
|
|
StMurgeanu 15 mesaje Membru din: 2/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 09:58
bad boy :),
daca esti versat, experimentat si trecut prin foc, atunci probabil ca unele idei, sfaturi din carte ti se vor parea truisme. Dar totusi, sper sa iti placa stilul si mesajul cartii. Chiar as vrea sa-ti aflu parerea, sincer. Cartea se adreseaza in primul rand absolventilor, studentilor, celor aflati la inceput, fara experienta vasta. Multumesc :) www.concediaza-ti-seful.ro |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 06:10
De la: emapasaniuc, la data 2008-11-17 07:44:50Daca ai 5 joburi,nu te intereseaza si al saselea?Brokeraj in asigurari |
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 06:17
momentan in romania este foarte greu sa faci bani in asigurari,atata timp cat mentalitatea romanilor nu se va schimba,am fost implicat in acest fenomen in timpul campaniei pt.pensii obligatorii private,dar am constatat ca romanii sunt sceptici si reticenti la tot ce este nou ,noroc cu legea care ii obliga sa-si asigure locuintele ca altfel ei n-o faceau nici pe asta si iarasi venea viitura sau cutremurul si iarasi stateau cu mana intinsa la pomana guvernului.mersi totusi pt.bunele intentii dar deocamdata un NU hotarat ,peste cativa ani POATE. Toate cele bune iti doresc.
|
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 15:28
Multumesc.
Cand ai sa te hotarasti ,tot in brokeraj in asigurari ai sa ma gasesti.Asigurarile sunt in plina ascensiune,si din experienra-ti spun ca merg .Si foarte bine. |
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 07:00
De la: sab_ovidius, la data 2008-11-17 00:52:09Ideile sunt OK, dar ca sa incepi o afacere de la 0, ai nevoie de ceva capital, si pana incepi sa faci rulajul, trece timpul, si te poti trezii ca ai investit toti bani, si se vad niste semne dar in 4,5 luni, si atunci e foarte urat (trebuie sa apelezi la credite). Legat de plante medicinale, stiu ca poate fi o treaba profitabila (Germania importa o catitate mare de plante medicinale), dar ai nevoie de teren, de un tip de planta modificaat, care sa iti dea 4,5 flori la o tulpina si nu 1 cum este la musetel, sunt costuri de intretinere, plata angajatilor, niste utilaje, de inceput, si ca sa poti spune ca ai iesit pe profit iti trebuie cel putin 100 de ha. |
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 07:08
domnule draga cine te impiedica sa devii culegator simplu si sa incepi o colaborare cu o firma care prelucreaza asemenea plante sau fructe si abia dupa un an ,doi,dupa ce ai strans un mic capital sa incerci sa cumperi cateva hectare pe care sa le cultivi si sa le exploatezi la maxim si eficient,urmand ca abia dupa inca doi,trei ani sa reusesti sa construiesti o microferma de 50-100ha,dar daca vrem totul repede,sa investim azi si sa castigam ieri si nu avem rabdare n-o sa progresam deloc,deoarece marile averi[nu ma refer aici la teparii romani]se realizeaza in timp[bob cu bob se umple sacul]s-auzim numai de bine
|
|
|
|
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 13:22
tampitei,prostalai,fatalai toti care ne dau sfaturi cum sa facem bani,niste impotenti mai bine faceti voi si dati-ne si noua
|
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 14:16
De la: gabimaimon, la data 2008-11-20 13:22:24tampitei,prostalai,fatalai toti care ne dau sfaturi cum sa facem bani,niste impotenti mai bine faceti voi si dati-ne si noua |
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 14:20
fata draga nu fii trista fiindca e pacat,daca te mananca-n p....a treci la scarpinat altceva ce poti sa discuti cu asemenea personaje,poate ne spui cum faci tu bani:cu gura sa cu curul?in incheiere s-auzim numai de bine,haidi pa!
|
|
callingcard 13 mesaje Membru din: 16/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 15:27
E foarte corect ceea ce s-a scris aici.
Eu m-am apucat de telefonie internationala. Citeva idei pe care le-am invatat pe piele proprie: - Sa livrezi ceea ce vrea clientul nu ceea ce crezi tu ca esti bine ( deci studiezi piata si vezi daca exista piata aia, iar dupa aia fabrici exact ceea ce vrea clientul si ce cauta clientul ). - Ideal este sa produci ceea ce vinzi, ca sa eviti doscontinuitati in aprovizionare etc. - Un produs virtual ar fi cel mai bun, dar si un produs fizic e bun, daca poti sa faci multe in cazul unei cresteri enorme a cererii. - Daca nu ai marje mari de profit nu te baga. - Trebuie sa stii sa faci absolut tot ceea ce produce compania ta ( nu poti fi speciualist in toate, dar incearca sa vezi prin ce trece fiecare muncitor. E si o lectie de modestie admirabila ). - Daca e complicat si te chinui atunci cel mai probabil ai facut ceva gresit. - Mai mereu este cineva care s-a gindit la o idee similara, si mai mereu vei gasi sprijin ( aici vreau sa spun, sprijin gratuit ) , dar trebuie sa intrebi in locurile bune. - Urmareste banii, urmareste banii, urmareste banii. Daca binzi 3 produse : - unul de suflet - 2 care aduc bani ---- Renunta la ala de suflet si ocupa-te de alea care aduc bani. vei avea timp ulterior se te ocupi si de ala de suflet. - incearca sa automatizezi orice proces, in asa fel incit sa muncesti cit mai putin - incearca sa documentezi fiecare proces, in asa fel incit daca vei vrea sa vinzi compania, cumparatorul sa stie ce are de facut fara sa te intrebe prea mult. - Cind gindesti un produs il gindesti ca sa il vinzi in intreaga lume. In fine un pic de studiu nu a stricat nimanui, si nici studierea biografiilor unora care au facut bani. |
|
minerul 50 mesaje Membru din: 22/10/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 07:09
PENTRU FLORIN BAD BOY 2006
cunosc o persoana din vremea cind mustea prostia in piata Universitatii.In timp ce prostimea se agita si se inghesuia sa asculte balivernele trimbitate de la balconul Universitatii,ELTRON,asa era porecla persoanei despre care vorbesc ,selecta oameni din rindul multimii pentru ai invata cum sa obtina acei 75 $/persoana in baza pasaportului(el primea comision 10 $) a aparut Legea cu societatile comerciale si a dat un anunt in presa ca intocmeste SRL uri ,pentru care asigura 100.000 lei capitalul social,atunci echivalentul a 500 $,in fapt consemna 100 mii lei la CEC (ACEIAS PENTRU TOATE SOCIETATILE PE CARE LA CONSTITUIA)facea copie si o depunea la judecatoria sectorului in dosarul de constituire al Srl ului.A constituit 1300 SRL uri in 3 luni pentru care a primit comisioane de 1500 lei fiecare.Petre Roman a dat o lege prin care orice detinator de SRL posesor de pasaport,poate cumpara din banca valuta pentru deplasare in strainatate pentru prospectarea pietii.ELCTRON,avea o masina de scris robotron,scria noaptea acte de constituire,dimineata avea la usa zeci de clienti,platea colegii de scoala ai copilului sa stea la notariatele de sectoare si judecatorii unde asteptau clientii,intocmea dosare pentru obtinerea vizelor de plecare in strainatate a celor carora le facuse srl,intocmea dosare pentru banci de la care posesorii de srl si pasaport cumparau valuta in vederea deplasari(cazare,transport,masa etc)Cind dolarul ajunsese la 180 lei/dolar cumparat din banca la casa de schimb se cumpara cu 390-400 lei.In baza documentelor mai sus amintite lua banii din banca sii vindea dublu la casa de schimb nu la bisnitari,zilnic sumele se dublau,facea cu aceias SRL operatiuni la toate bancile.Clientii veniti din tara stateau pe la hotel pina le facea rost de cel putin 1000 $ si plecau avind vize in strainatate la munca.Cu banii din comisioanele primite a cumparat pieile de vaca stocate in COMPIL urile din tara deoarece Tabacaria Jilava nu mai lucra,piei exportate in Italia la Argzinano-Verona la 1$/kg,a exportat ciresele pietrose ,erau lasate de izbeliste dar in Italia se cerea in iulie ciresele duronii,a strins toate cojile de oua rezultate din procesele tehnologice al fabricilor de profil alimentar si cofetarii si lea exportat in Japonia etc. etc in timp ce sute de romani cascau gura la baliverne in P-TA UNIVERSITATII.un amanunt ,A LUCRAT SINGUR,a urmarit personal totul platindui pe cei pe care-i folosea cu bani buni pentru acele vremuri.Cam lunga paranteza istorisirilor,revin la propunerea cu stringerea acelor 20.000 oameni cu stringerea unui capital.OAMENII AU EXPERIENTA CARITASULUI-nu mai au incredere,pe urma in circuit sint lansati bani de 9 ori mai mult decit acoperirea in aur(gindeste un pic ce se poate intimpla in orice zi)SCENARIUL CRIZA-intentia Stolo-prim ministru (in 1992 a nationalizat valuta micilor intreprinzatori transformindo in lei in conturile din banca dupa care dolarul la facut a 2 a zi 490 lei se gasea doar la negru)inflatia vertiginoasa. Remarc totusi dorinta si incercarea de esire dintro stare aparent fara esire,o sclipire.la adresa capitalsiincredere@yahoo.com,pot scrie toti cei care cred ca doresc sa aiba buna stare pin munca si care cred ca nu sint tradatori ai intereselor comune,compiuterul selecteaza nuantele interesante si la raspunde,le trimite convocare.
|
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 21:06
HAI SA FACEM O SESIUNE DE BRAIN STORMING..... sigur sigur va fi nascuta o idee buna!!! cine vrea sa incerce s ma anunte
|
|
ursache 1 mesaj Membru din: 30/11/2008 Oras: Iasi |
Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 18:41
esti multumit de cit cstigi din brokeraj ?Cum ai reactionat dupa 1 luna de activitate inacest domeniu?
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 14:41
De la: ursache, la data 2008-11-30 18:41:58esti multumit de cit cstigi din brokeraj ?Cum ai reactionat dupa 1 luna de activitate inacest domeniu? Nu mai stiu daca am fost multumita dupa prima luna.Dar acum sunt foarte multumita.Cine vrea sa dea tunuri,nu are de ce sa se apuce de ac afacere.Cine vede castigul in perspectiva,are toate sansele. |
|
Smiley20 8 mesaje Membru din: 30/11/2008 Oras: Drobeta Turnu Severin |
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 14:18
Ce ziceti de o afacere on-line?sau nu prea aveti incredere in asa cv? Ei bn eu am incercat si aceasta modalitate de a face bani si sunt chiar multumit am intalnit un site care este chiar serios am fost platit pana acum de 2 ori cate 75$ si "lucrez"pe siteul acesta de cam o luna! pt cine are nevoie de cv bani de buzunar e chiar ok dar se poate castiga si mai mult de atat totul e sa te implici mai mult!
Acest site te plateste pt a le face niste comentari despre siteurile lor cam 6 la numar si primesti 27$ dupa care trebuie sa aduceti oameni sa se inscrie pe site si primiti pt fiecare cate 1.25$ ! Dak vati hotarat sa incepeti o afacere on-line puteti sa incepeti cu asta. Dak vreti inscrietiva prin link-ul acesta: www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=smileyjupanu Uni dintre noi poate nu cred in asa cv dar nu uitati nu va costa nimik sa incercati! Dak vreti mai multe informatii contactatima la id petrynr1 |
|
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 18:43
De la: dirlosan_gheorghe64, la data 2008-12-04 18:04:51De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-11-14 10:49:19va dau un sfat valabil fiecare in judetul in care domiciliaza sa infiinteze o asociatie cu scop lucrativ,sa incerce sa adune in aceasta asociatie cel putin 10-20.000 de oameni cu diverse pregatiri si idei,sa stabileasca o cotizatie lunara de cel putin 20-25 lei, 25x12x20.000=6.000.000lei/an,aprox.1.6milioane euro,bani tocmai buni pt.a va organiza intr-o societate pe actiuni ,in care fiecare sa fie participant activ si egal la toate activitatile si inclusiv la profit.inchipuiti-va cate lucruri se pot face cu acesti bani.fiti uniti,nu va lasati pacaliti de politicienii zilelor noastre si veti trai mai bine si fericiti!incercati sa eliminati din jurul dumneavoastra latratorii la stele si pe toti aceia care nu se pricep decat la lozinci si vorbe goaleAdica sa infintam cate un caritas mai mic in fiecare orasel din Romania ,nu?Si daca se poate sa ne unim in cuget si simtiri,nu si-n alte locuri,iar dumneata sa ne conduci spre capitalismul de aur!Mai baiatule ,mai!Ma tu esti prost,esti idealist adica tot un fel de cooperatist!Uite eu pun 25 de lei pune si tu la fel si tzin eu bani,da!Mai aduna inca 24998 de baieti(fraieri)ca dau o bere taica!!! |
|
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 18:56
cumetre,talica vad ca iti arde de scarmanat,de ce nu citesti totul si faci lucrurile doar pe jumatate[probabil si mataluta ca marea majoritate a romanilor atotputernici si atoatestiutori esti facut tot pe jumatate din juma de viol cu juma de iubire,din juma de idee cu juma de prostie pura ,cu juma de adevar si juma de minciuna,cu juma de creier si restul ce-o da domnul]mai bine decat sa faci pe criticul de arta,literar sau de orice fel,ai stoarce creierul ala blegit inainte de vreme si ne-ai spune si noua o idee[fie ea si utopica,cum de altfel am recunoscut ca este a mea cu cei care ar trebui sa se uneasca]si nu ai mai bate campii cu astfel de elucubratii despre orice fara sa spui nimic concret si fara sa ajuti pe nimeni cu nimic,in incheiere iti recomand sa-ti revizuiesti atitudinea ,sa pui mana serios pe carte spre a-ti umple golurile din creier si in rest s-auzim numai de bine!
|
|
dirlo1964 167 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Medias |
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 18:49
De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-12-04 18:56:43cumetre,talica vad ca iti arde de scarmanat,de ce nu citesti totul si faci lucrurile doar pe jumatate[probabil si mataluta ca marea majoritate a romanilor atotputernici si atoatestiutori esti facut tot pe jumatate din juma de viol cu juma de iubire,din juma de idee cu juma de prostie pura ,cu juma de adevar si juma de minciuna,cu juma de creier si restul ce-o da domnul]mai bine decat sa faci pe criticul de arta,literar sau de orice fel,ai stoarce creierul ala blegit inainte de vreme si ne-ai spune si noua o idee[fie ea si utopica,cum de altfel am recunoscut ca este a mea cu cei care ar trebui sa se uneasca]si nu ai mai bate campii cu astfel de elucubratii despre orice fara sa spui nimic concret si fara sa ajuti pe nimeni cu nimic,in incheiere iti recomand sa-ti revizuiesti atitudinea ,sa pui mana serios pe carte spre a-ti umple golurile din creier si in rest s-auzim numai de bine!Mai bad(e)florin sa sti ca ai nimerit-o cu jumatatile,chiar sunt ca majoritatea romanilor!O idee utopica a fost si a mea :trimite-mi 25 de ron si sa sti ca-i administrez foarte bine!As putea sa o ajut pe prietena ta cu un sfat:lasa-l ,urgent pe idiotul acesta(parca asa se numesc aia care au idei utopice)este un looser de meserie portar la bloc! As mai putea sa o ajut si cu altceva insa numai pe bani!Uite o idee!
|
|
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 09:53
De la: dirlosan_gheorghe64, la data 2008-12-05 18:49:23De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-12-04 18:56:43cumetre,talica vad ca iti arde de scarmanat,de ce nu citesti totul si faci lucrurile doar pe jumatate[probabil si mataluta ca marea majoritate a romanilor atotputernici si atoatestiutori esti facut tot pe jumatate din juma de viol cu juma de iubire,din juma de idee cu juma de prostie pura ,cu juma de adevar si juma de minciuna,cu juma de creier si restul ce-o da domnul]mai bine decat sa faci pe criticul de arta,literar sau de orice fel,ai stoarce creierul ala blegit inainte de vreme si ne-ai spune si noua o idee[fie ea si utopica,cum de altfel am recunoscut ca este a mea cu cei care ar trebui sa se uneasca]si nu ai mai bate campii cu astfel de elucubratii despre orice fara sa spui nimic concret si fara sa ajuti pe nimeni cu nimic,in incheiere iti recomand sa-ti revizuiesti atitudinea ,sa pui mana serios pe carte spre a-ti umple golurile din creier si in rest s-auzim numai de bine!Mai bad(e)florin sa sti ca ai nimerit-o cu jumatatile,chiar sunt ca majoritatea romanilor!O idee utopica a fost si a mea :trimite-mi 25 de ron si sa sti ca-i administrez foarte bine!As putea sa o ajut pe prietena ta cu un sfat:lasa-l ,urgent pe idiotul acesta(parca asa se numesc aia care au idei utopice)este un looser de meserie portar la bloc! As mai putea sa o ajut si cu altceva insa numai pe bani!Uite o idee! |
|
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 10:02
baiete poate sti tu ceva din propria-ti experienta despre looseri,asta e soarta majoritatii romanilor,eu vreau sa pot sa-i fac sa se trezeasca si sa inteleaga ca nu-i destul sa faci pe atoatestiutorul sau pe baiatul smecher pe un forum daca nu sti cum sa-ti poti face viata mai usoara si mai fericita,cat despre postul de portar la bloc ,eu consider ca nu-i o rusine sa muncesti cinstit pt.a=ti indeplini visele cu atat mai mult cu cat am de platit rate la banci de 3.900lei/luna,asa ca mai bine ai pune mana sa faci ceva pt.tine si ai tai decat sa te plangi ca nu se poate si sa stai cu mana intinsa si creierul in chiloti,in rest s-auzim numai de bine!
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 10:36
De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-12-06 10:02:23baiete poate sti tu ceva din propria-ti experienta despre looseri,asta e soarta majoritatii romanilor,eu vreau sa pot sa-i fac sa se trezeasca si sa inteleaga ca nu-i destul sa faci pe atoatestiutorul sau pe baiatul smecher pe un forum daca nu sti cum sa-ti poti face viata mai usoara si mai fericita,cat despre postul de portar la bloc ,eu consider ca nu-i o rusine sa muncesti cinstit pt.a=ti indeplini visele cu atat mai mult cu cat am de platit rate la banci de 3.900lei/luna,asa ca mai bine ai pune mana sa faci ceva pt.tine si ai tai decat sa te plangi ca nu se poate si sa stai cu mana intinsa si creierul in chiloti,in rest s-auzim numai de bine! Dana PP.S. Esti mai tare decat mine la rate. Sanatosi sa fim si sa le platim , ca altfel "nu ne mai da".
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
Fosta membra 9am.ro 52 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 11:34
au ancercat unii si stai sa vezi! taxe impozite pe salarii si an general legislatia e facuta pt firme mari si puternice care au cifra de afaceri :) ti-ar conveni sa muncesti o luna si stat sa ia 60% prin impozit!daca afacerea merge e ok ramai si tu cu cva prin buzunare!sau la negru da ai nevoie de justificare pt firme !
|
|
Fosta membra 9am.ro 52 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 11:40
si mai stiu o vb! oameni cu idei ne puse an practica si care au mereu idei se numesc idioti!
|
|
itzhac_covaliu 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 12:12
Cu placere m-as angrena intr-o initiativa care sa conduca spre o afacere, in cazul in care pot fi implicat cu experienta acumulata, impreuna cu alte persoane din diverse domenii de activitate. Consider CRIZA o OPORTUNITATEmai mult decat o AMENINTARE.
|
|
vladrvr 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 12:37
DESTINE BROKER companie de servicii financiare integrate - intermediaza la preturi negociabile
- asigurari (imobile si bunuri,auto,asigurari de calatorie,raspundere civila, risc financiar, IMM-uri, viata) la urmatoarele societati de asigurare: - Astra - Allianz - Asiban - Asirom - Asitrans ( Euroins ) - Ardaf - BCR - Carpatica - Delta Addendum - Euroasig - Generali - Omniasig - Unita - AIG LIFE - ING - pensii private - AIG - ING - credite si serv.bancare (credite persoane fizice si juridice, credite de consum, ipotecare, carduri debit si credit, over draft) la bancile: - Alpha bank - Bancpost - BCR - OTP Bank - Pireus - Raiffeisen - Unicredit Tiriac - Volksbank Contact - Radu Vladimir Rauta E-mail: destine_broker@yahoo.com Tel. 0730 078 093 / 0730 078 108 /0745 940 883 / 0364 178 402 Fax. 021 313 61 01 / 031 81 71 475 |
|
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 12:38
cel mai simplu este sa incepi o afacere pe internet, nu ai nevoie de multi bani la inceput, iar rata de profit poate ajunge si la 50% in scurt timp
afacerea mea este sa sustin antreprenorii de pe Internet |
|
dirlo1964 167 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Medias |
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 12:54
De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-12-06 10:02:23baiete poate sti tu ceva din propria-ti experienta despre looseri,asta e soarta majoritatii romanilor,eu vreau sa pot sa-i fac sa se trezeasca si sa inteleaga ca nu-i destul sa faci pe atoatestiutorul sau pe baiatul smecher pe un forum daca nu sti cum sa-ti poti face viata mai usoara si mai fericita,cat despre postul de portar la bloc ,eu consider ca nu-i o rusine sa muncesti cinstit pt.a=ti indeplini visele cu atat mai mult cu cat am de platit rate la banci de 3.900lei/luna,asa ca mai bine ai pune mana sa faci ceva pt.tine si ai tai decat sa te plangi ca nu se poate si sa stai cu mana intinsa si creierul in chiloti,in rest s-auzim numai de bine!Bravo !Lasa ca stau eu cu mana altundeva!Dar m-as bucura pt.tine daca ti-ar schimba astia dobanzile tot la 30 de zile!La ce valoare intelectuala esti si la cati bani castigi tu ca portar , poate rezolvi criza financiara pe cale sa se instaureze in romanica!Numai un idiot pcr-ist ,poate sa mai creada ca 20000 de romani mai pot sa se uneasca(ca asa zice un "idealist")sa faca o cooperativa(asa se numesc )cu scopul lucrativ!Ei urmeaza partea frumoasa: ce sa lucreze?Deschizi pe forum o tema!Si pana stabilim 20000 idei se duc dracului bani pe curentul consumat de calculator!Aaaaa! De acea ai deschis tema???Hai ca te las tocmai trebuie sa deschizi poarta!Grija la dobanzi!!!
|
|
alina_morosan 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Suceava |
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 13:02
ati intimidat omu....
hopa tropa europa...unii nici nu stiu ce spun>>dar trebuie sa-i intelegm pe toti
|
|
|
|

cunosc o persoana din vremea cind mustea prostia in piata Universitatii.In timp ce prostimea se agita si se inghesuia sa asculte balivernele trimbitate de la balconul Universitatii,ELTRON,asa era porecla persoanei despre care vorbesc ,selecta oameni din rindul multimii pentru ai invata cum sa obtina acei 75 $/persoana in baza pasaportului(el primea comision 10 $) a aparut Legea cu societatile comerciale si a dat un anunt in presa ca intocmeste SRL uri ,pentru care asigura 100.000 lei capitalul social,atunci echivalentul a 500 $,in fapt consemna 100 mii lei la CEC (ACEIAS PENTRU TOATE SOCIETATILE PE CARE LA CONSTITUIA)facea copie si o depunea la judecatoria sectorului in dosarul de constituire al Srl ului.A constituit 1300 SRL uri in 3 luni pentru care a primit comisioane de 1500 lei fiecare.Petre Roman a dat o lege prin care orice detinator de SRL posesor de pasaport,poate cumpara din banca valuta pentru deplasare in strainatate pentru prospectarea pietii.ELCTRON,avea o masina de scris robotron,scria noaptea acte de constituire,dimineata avea la usa zeci de clienti,platea colegii de scoala ai copilului sa stea la notariatele de sectoare si judecatorii unde asteptau clientii,intocmea dosare pentru obtinerea vizelor de plecare in strainatate a celor carora le facuse srl,intocmea dosare pentru banci de la care posesorii de srl si pasaport cumparau valuta in vederea deplasari(cazare,transport,masa etc)Cind dolarul ajunsese la 180 lei/dolar cumparat din banca la casa de schimb se cumpara cu 390-400 lei.In baza documentelor mai sus amintite lua banii din banca sii vindea dublu la casa de schimb nu la bisnitari,zilnic sumele se dublau,facea cu aceias SRL operatiuni la toate bancile.Clientii veniti din tara stateau pe la hotel pina le facea rost de cel putin 1000 $ si plecau avind vize in strainatate la munca.Cu banii din comisioanele primite a cumparat pieile de vaca stocate in COMPIL urile din tara deoarece Tabacaria Jilava nu mai lucra,piei exportate in Italia la Argzinano-Verona la 1$/kg,a exportat ciresele pietrose ,erau lasate de izbeliste dar in Italia se cerea in iulie ciresele duronii,a strins toate cojile de oua rezultate din procesele tehnologice al fabricilor de profil alimentar si cofetarii si lea exportat in Japonia etc. etc in timp ce sute de romani cascau gura la baliverne in P-TA UNIVERSITATII.un amanunt ,A LUCRAT SINGUR,a urmarit personal totul platindui pe cei pe care-i folosea cu bani buni pentru acele vremuri.
Dana P