back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Fenomene la limita cunoasterii

Pagini: << 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Martie 2011, ora 15:25

De la: Tramp, la data 2011-03-10 11:40:21
De la: nastasemihail, la data 2011-03-10 04:29:18Cu fenomenul inedia, ceea ce se intimpla la post, si chiar in coma, se poate spune ca energia noastra este folosita la hranire. Nu ca luam acea energie din mincare.
Cind nu mincam, energia noastra practic se elibereaza. Dar ce fel de energie?
Ca eu cind nu maninc, sint fara putere. Dar doar in prma zi. Daca nu maninc suficient mai multe zile, intr-adevar ma energizez, si slabesc bineinteles.

daca rezisti 10 zile fara mancare ..................inseamana ca bati recordul !

Fara mincare 10 zile, nu am incercat, si nu voi incerca.
Insa fara unii "binevoitori" de pe forum, am rezistat. Si chiar m-am energizat in lipsa lor. Tu faci parte din el, la ultimele postari. Nu spui nimic, si ai pretentia ca spui.
Pina acum nu ai fost asa. Iti urez...."succesuri"...la prosteala.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2011, ora 15:28

Exista coma indusa medical, ptr vindecarea unor boli grave. Energia este directionata de organism exclusiv in directia vindecarii. Nu ptr alimentare sau alte functii nenecesare. Probabil s-a copiat metoda din realitatea cunoscuta.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
io_tania

63 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2011, ora 18:12

Chiar daca unii sunt deranjati de faptul ca exista astfel de "fenomene" si persoane care le manifesta, acest "complex" deopotriva las si agresiv de inferioritate, nu-i face mai breji, doar pt ca sub protectia anonimatului isi permit sa dea cu tifla si sa discretiteze adevaruri tulburatoare pt mintea omului 'civilizat" si rational, in care nu prea mai este loc pt misterele divine...

Nu recomand nimanui sa posteasca din prima zece zile. Ar fi sinucidere curata, la sufletul ratacit pe care-l avem si mintea pervertita de tv si de pc si nepregatita pt asa o incercare de depasire a conditiei umane obisnuite.
Puteti insa daca intr-adevar simtiti chemarea launtrica si convingerea ca este acel adevar demult uitat si indelung asteptat, sa incepeti cu o zi de post negru pe luna; abia peste cateva luni, cu cate o zi de post pe saptamana. Si apoi, dupa cativa ani, sa cuplati intre ele cate doua, apoi trei zile de post negru. Din experienta mea si a altora, amplifica spectaculos imunitatea si curariseste atat de accesibil totusi, boli cronice dintre cele mai grave, facand de rusine big-pharma...

I forgive you! God bless you!
Fosta membra 9am.ro

157 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2011, ora 20:05

plus ca mai lumineaza si viitorul.

io_tania

63 mesaje
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 20:38

Cititi si urmatorul articol. Dovedeste ca inedia este un fenomen destul de raspandit si a insotit omenirea inca de la inceputurile ei.

"Inedia: sau a trăi fără mâncare
Autor: ROMULUS POPESCU 8 septembrie 2009

Am mâncat până n-am mai putut, zise omul. Foarte multă mâncare și băutură, apoi "mi-am mâncat" prieteni și dușmani, tot ce-am prins. M-am îmbuibat toată viața. Cred că o să fac indigestie. Dar nu vreau să mor atât de intoxicat. A venit vremea să mai țin și eu post.

De-acum va trebui să-mi ajut dușmanii și prietenii și, de ce nu, să nu mai mănânc și să nu mai beau. Pentru că doresc să ajung, până la urmă, la masă cu Dumnezeu.

Chiar există oameni care trăiesc fără hrană. Este posibil, cu toate că-i greu de crezut. Acest fenomen poartă numele de inedie. Fie că este numit fenomen paranormal sau miracol religios, acesta a stârnit interesul cercetătorilor, care i-au constatat reala existență, dar nu l-au putut explica pe baza legilor cunoscute.

Cum este posibilă existența acestui fenomen? Tot ce se găsește în natură, fără a fi artificial, pe lângă partea materială, are și o componentă energetică, ce are sarcina de a-i întreține existența. Astfel, hrana noastră nu este compusă numai din materia pe care o vedem, ci și din energia existentă în ea. Mâncarea naturală cu cât este mai proaspătă cu atât conține mai multă energie vitală.

Produsele sintetice ale industriei alimentare sunt anorganice. Acestea sunt lipsite de componenta energetică naturală. Hrănirea corpului, bazată în mare parte pe aceste produse, perturbă vibrația vitală din ansamblul organismului, producând disfuncții, toxicitate mărită și în final afecțiuni fizice și psihice. Din această cauză sunt recomandate posturile, pentru ca, în perioada desfășurării lor, corpul să poată elimina toxicitatea acumulată de-a lungul timpului și, în final, să-și regăsească echilibrul funcțional și structural.

ENERGIE VITALĂ, DIRECT DIN NATURĂ
Știința susține că alimentația organismului uman o constituie hrana și oxigenul. Altă formă de energie nu este recunoscută pentru întreținerea vieții. Se spune că un număr de zile fără hrană fizică sau câteva minute fără respirație declanșează procese ireversibile, în corp instalându-se moartea. Dar, așa cum hrana conține și energie vitală, aerul pe care îl respirăm posedă, de asemenea, o componentă energetică vitală.

Deci atât alimentația cu produse naturale cât și respirația dau posibilitatea de a întreține viața prin același tip de energie conținută în fiecare dintre ele. Hrana materială suferă transformări prin procesele metabolice, eliberându-se astfel energia necesară corpului pentru a trăi. Prin evoluție spirituală se poate ajunge la întreținerea vieții fără a se metaboliza hrana pentru obținerea acestei energii.

Energia vitală va putea fi absorbită direct din natură, corpul alimentându-se prin centrii săi energetici cu energia care apoi este transportată prin canalele energetice, până la nivel celular. Consumul direct de cât mai multă energie vitală ridică vibrația corpului, făcându-l să intre în rezonanță cu oceanul de Energie Universală, accesându-se astfel o existență cu noi valențe incredibile. Dar trecerea de la hrană materială și energetică numai la cea energetică nu se poate face dintr-o dată de oricine.

Postul ținut din considerente religioase împărtășește aceeași idee și anume că materia nu este indispensabilă vieții fizice și mai ales celei spirituale. Postul este menționat în cele mai vechi scrieri sacre descoperite. Sfinții sărbatoriți de lumea religioasă au avut, prin postire, revelația descoperirii altei existențe detașată de cea materială, conturându-se cu această ocazie și o viziune mai clară asupra Divinității.

POSTUL NU E O RESTRICȚIE
Tradiția populară arată că au fost create și alte posturi decât cele bisericești, cum ar fi un post al Maicii Domnului ținut pentru îndeplinirea unor dorințe sau un post negru care se ține pentru depășirea unui necaz important. Postul nu trebuie privit ca o restricție, ci ca o descătușare, ca o eliberare a naturii umane în drumul său către desăvârșire.

Am amintit despre posturi, căci acestea constituie pașii care au fost făcuți la început de către cei care au ajuns la inedie, fenomenul care sfidează legea imposibilei vieți fără alimentație mai mult de aproximativ o lună.

Nu pledez aici pentru a convinge pe cineva să încerce, dacă ar putea să ajungă la o asemenea performanță. Pledez, însă, pentru dezintoxicarea corpului prin postire în mod ciclic. Omul, fiind o entitate materială și spirituală aparține atât vieții pământene cât și celei extrapământene, numai că ambele vieți trebuie să se desfășoare, pe cât posibil, într-o armonie perfectă. Persoanele care au ajuns la performanța inediei sunt excepții și trebuie privite ca fiind pe o altă treaptă a existenței, superioară celei pe care ne aflăm în mod normal. Documente istorice mai vechi, precum și scrieri din perioada contemporană consemnează nenumărate cazuri de inedie.

În 1347, s-a născut cea care este cunoscută sub numele de Sfânta Ecaterina din Siena. Din 1363, la vârsta de 16 ani, a ales viața monahală. De la 26 de ani viața ei s-a desfășurat sub forma unui șir nesfârșit de minuni. Fără nici un fel de hrană, ea a trăit foarte intens, predicând, scriind și călătorind. A murit la vârsta de 33 de ani fără a consuma nici un fel de mâncare timp de 7 ani.

Elisabeth von Reute a trăit până în 1420 fără a mânca timp de 15 ani. Domenica del Paradiso a trăit fără hrană o perioadă de 20 de ani, până în anul 1553 când s-a stins din viață. Sfânta Lidwina nu s-a hrănit cu nimic timp de 28 de ani, până în 1433, când a decedat.
Academia Britanică de Științe Royal Society a studiat viața lui Janet Mc Leod din Scoția. Din anul 1769, când avea vârsta de 15 ani, i s-au declanșat crize de epilepsie. Din acea perioadă ea a refuzat să se hrănească până la vârsta de 28 de ani, când a murit.

O altă tânără de religie catolică, din Elveția, pe nume Josephine Durant, fiind paralizată, a refuzat să se hrănească timp de 4 ani. O echipă de medici calviniști, rivali ai catolicismului, au studiat îndeaproape acest caz, constatând autenticitatea sa.
Apoi, alte și alte cazuri - Zelia Bourriou, Luise Lateau, Katerina Emmerich, Mollie Fancher - au făcut vâlvă, la vremea lor, fiind amintite și în tratate de medicină ca fiind ciudățenii ale existenței umane.

Thereze Neumann, născută în anul 1868 în Bavaria, se înscrie printre cazurile cele mai interesante din punct de vedere al fenomenului inediei. Din 1922 nu a mâncat deloc până în 1926, în această perioadă consumând numai lichide, iar din 1926 nu a mai băut nici lichide până în 1962, când s-a stins din viață. Din 1927, după un an de viață fără hrană solidă și lichidă, s-a constituit o comisie de medici care au ținut-o sub observație, supraveghind-o cu strictețe.

Thereze stârnise neîncredere, lumea medicală refuzând să creadă în veridicitatea posibilității de a trăi fără hrană. S-a dovedit că nu era vorba de nici o excrocherie. Mai mult, greutatea corpului Therezei oscila între 51 și 55 de kilograme, într-o perioadă de aproape o lună de verificări zilnice ale acesteia.

Thereze Neumann, de religie catolică, în 1926, a avut o viziune cu Iisus pe Muntele Măslinilor. I s-a declanșat apoi o durere insuportabilă în zona pieptului, după care a început să sângereze. Ulterior ea a observat că pe mâini și pe labele picioarelor are răni asemănătoare cu cele produse de cuiele crucificării. Era stigmatizată. De atunci, când era în stare de extaz, plângea cu lacrimi de sânge. Ea ajunsese și la performanța de a putea să leviteze.

Trecând pe tărâm asiatic, mai precis indian, găsim o altă celebritate a fenomenului inediei. Se numește Giri Bala, tot femeie. Spun a fost, căci s-a stins din viață acum patru decenii. Și spunând femeie, mai fac o observație, istoricul acestui fenomen paranormal este presărat în cea mai mare parte cu nume de femei, el fiind legat totodată de credința in Divinitate.
Așadar, Giri Bala, considerată sfântă încă din viață, s-a născut în India în ținutul împădurit din Nawabganj.

Iată cum această femeie simplă la origine povestește drumul parcurs până la inedie: "Cât am fost copilă, nu am prezentat nimic remarcabil, decât poate faptul că eram o pofticioasă și mâncam destul de mult. Părinții m-au logodit de foarte tânără. «Fata mea, m-a avetizat mama, trebuie să-ți controlezi lăcomia când vei trăi printre străini, în familia soțului tău. Ce vor zice aceștia când vor vedea că tu mănânci tot timpul?» Temerile mamei s-au adeverit: la vârsta de 12 ani am intrat în familia soțului meu. Atunci a început calvarul, soacra mea își bătea joc tot timpul de lăcomia mea.

Era foate greu să îndur ironiile și jignirile sale. Într-o bună zi, i-am strigat în față că nu mă voi mai atinge de mâncare pentru tot restul vieții. M-am retras în camera mea și m-am rugat foarte puternic. Îmi aduc aminte că am intrat în extaz în momentul în care am văzut o ființă de lumină care mi-a spus că Dumnezeu a răspuns rugăciunilor mele și că, din acea clipă, voi trăi doar cu lumina astrală, toți atomii corpului meu fiind ancorați în curentul infinit. Apoi, mesagerul divin mi-a arătat o tehnică yoga care eliberează trupul de nevoia de a absorbi alimente.

Tehnica constă dintr-o anumită mantră, coroborată cu exerciții de respirație mult mai complicate decât clasicele Pranayama. Totul este Krya Yoga, fără medicamente sau magie! Ființa divină mi-a interzis să divulg secretul oamenilor, deoarece asta contravenea cumva planurilor lui Dumnezeu. Mulți agricultori m-ar omorî dacă aș învăța oamenii să trăiască fără mâncare...".

În anul 1950, Giri Bala a fost vizitată de celebrul yoghin hindus Paramahamsa Yogananda, care a cunoscut-o și pe Thereze Neumann. Giri era atunci în vârstă de 68 de ani. Nu mai mâncase și nu mai băuse nimic de la vârsta de 12 ani și 4 luni, deci de 56 de ani. Fusese monitorizată de zeci de medici din lumea întreagă până la această vârstă. Copii nu avea, iar soțul îi murise de mult. De obicei, nu dormea aproape deloc. Noaptea medita, iar ziua trecea cu treburile gospodărești. Nu fusese niciodată bolnavă și nu știa ce este durerea.

Yogananda a întrebat-o la un moment dat pe sfântă de ce a ales această cale? Bătrâna Giri i-a răspuns că prin această reîncarnare trebuia să dovedească omenirii că omul este spirit. Pentru a progresa pe calea care duce la Dumnezeu, omul trebuie să învețe să trăiască cu Lumina Divină, nu doar cu mâncare.

INEDIA
Este un cuvânt originar din limba latină, cu semnificația "fără hrană", referindu-se la viața unei persoane care se derulează lipsită total atât de hrana consistentă cât și de cea lichidă. Persoana respectivă, chiar în aceste condiții, poate trăi normal, fără vreo restricție, fără a suferi din cauza lipsei de hrană. Greutatea corpului, după o mică scădere inițială, se menține aproape constantă, având variații doar de câteva kilograme în plus sau în minus. După declanșarea acestui fenomen, dacă acea persoană încearcă din nou să se hrănească normal, se va induce în corp starea de comă urmată de deces.

"IMITATIO CHRISTI"
Stigmatele reprezintă reproducerea exactă pe un corp a rănilor lui Iisus. Acestea apar fie în mod spontan, fie în urma practicării așa numitului "imitatio Christi", aspirația de a-l imita pe Iisus, participând din credință și dragoste pentru El la suferința Sa. Se spune ca există în permanență pe Pământ 12 purtători de stigmate, simbolizându-i pe cei 12 apostoli. Când unul dintre aceștia se stinge din viață apare altul. Călugărul capucin Padre Pio este primul preot catolic ce a purtat pe trupul său rănile lui Iisus.

El a purtat aceste stigmate 50 de ani, iar în 1968, cu câteva zile înainte să moară acestea i-au dispărut. Padre Pio a făcut și vindecări miraculoase. El trăia aproape în inedie și cu durerile rănilor, adesea insuportabile. Padre Pio a fost beatificat în aprilie 1999 și canonizat în iunie 2002. Din punct de vedere medical, stigmatele nu pot fi tratate, ele nefiind vindecabile. Acestea nu se infectează, nu se descompun, nu au miros urât și nu se necrozează. Ele sângerează, rămânând neschimbate, neputând fi explicate științific"

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2011, ora 04:09

De la: io_tania, la data 2011-03-10 18:12:24Chiar daca unii sunt deranjati de faptul ca exista astfel de "fenomene" si persoane care le manifesta, acest "complex" deopotriva las si agresiv de inferioritate, nu-i face mai breji, doar pt ca sub protectia anonimatului isi permit sa dea cu tifla si sa discretiteze adevaruri tulburatoare pt mintea omului 'civilizat" si rational, in care nu prea mai este loc pt misterele divine...

Nu recomand nimanui sa posteasca din prima zece zile. Ar fi sinucidere curata, la sufletul ratacit pe care-l avem si mintea pervertita de tv si de pc si nepregatita pt asa o incercare de depasire a conditiei umane obisnuite.
Puteti insa daca intr-adevar simtiti chemarea launtrica si convingerea ca este acel adevar demult uitat si indelung asteptat, sa incepeti cu o zi de post negru pe luna; abia peste cateva luni, cu cate o zi de post pe saptamana. Si apoi, dupa cativa ani, sa cuplati intre ele cate doua, apoi trei zile de post negru. Din experienta mea si a altora, amplifica spectaculos imunitatea si curariseste atat de accesibil totusi, boli cronice dintre cele mai grave, facand de rusine big-pharma...

Pe mine chiar acum m-a pocnit ceva de genul criza de bila pe la interiorul fiintei mele. Asa ca s-ar putea sa....nu se stie.
Retrag chestia aia cu 10 zile, ca vad ca se intoarce impotriva mea.

io_tania

63 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 14:21

Felicitari pt feed-backul deopotriva intelept si dragalas.
Dovedesti ca esti mai matur decat altii care freaca degeaba menta pe forum si mai distrag si atentia de la subiecte profunde cu "pretioasele" lor interventii. Ma bucur sa vad ca mai sunt si oameni care sunt capabili sa-si recunoasca propriile limite, dar si meritele altora. Cu astfel de oameni se poate comunica si inca destul de constructiv. Ar fi cazul sa fie asa la nivel planetar in vremurile astea...

9am244386

56 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 14:30

De la: io_tania, la data 2011-03-12 14:21:54Felicitari pt feed-backul deopotriva intelept si dragalas.
Dovedesti ca esti mai matur decat altii care freaca degeaba menta pe forum si mai distrag si atentia de la subiecte profunde cu "pretioasele" lor interventii. Ma bucur sa vad ca mai sunt si oameni care sunt capabili sa-si recunoasca propriile limite, dar si meritele altora. Cu astfel de oameni se poate comunica si inca destul de constructiv. Ar fi cazul sa fie asa la nivel planetar in vremurile astea...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2011, ora 02:00

De la: io_tania, la data 2011-03-12 14:21:54Felicitari pt feed-backul deopotriva intelept si dragalas.

Acum ma faci limitat, si te bucuri de asta....
Vezi ca ti-am luat apararea. Mai spune de subiecte, nu despre calificari pe forum.

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 10:26

De la: nastasemihail, la data 2011-03-10 15:25:02
De la: nastasemihail, la data 2011-03-10 04:29:18Cu fenomenul inedia, ceea ce se intimpla la post, si chiar in coma, se poate spune ca energia noastra este folosita la hranire. Nu ca luam acea energie din mincare.
Ca eu cind nu maninc, sint fara putere. Dar doar in prma zi. Daca nu maninc suficient mai multe zile, intr-adevar ma energizez, si slabesc bineinteles.

daca rezisti 10 zile fara mancare ..................inseamana ca bati recordul !

Insa fara unii "binevoitori" de pe forum, am rezistat. Si chiar m-am energizat in lipsa lor. Tu faci parte din el, la ultimele postari. Nu spui nimic, si ai pretentia ca spui.

din tot ce spui tu pe forum , majoritatea le stiu si eu , asa ca de astazi inainte........fii cel mai destept!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 10:28

Dar tu ,ce MENTA freci pe forum?Eu in pauze ma distrez pe forum

io_tania

63 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 21:30

Draga n..m.., cu totii avem limite, dar vad ca la tine una ar mai fi ca nu observi toate laudele...
Cat despre subiecte, esti sigur ca poti duce si digera atatea cate stiu?
Adevarurile cele mai profunde si tulburatoare se dau cu picatura, nu cu polonicul...

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Martie 2011, ora 21:43

De la: nastasemihail, la data 2011-03-12 04:09:58
De la: io_tania, la data 2011-03-10 18:12:24Chiar daca unii sunt deranjati de faptul ca exista astfel de "fenomene" si persoane care le manifesta, acest "complex" deopotriva las si agresiv de inferioritate, nu-i face mai breji, doar pt ca sub protectia anonimatului isi permit sa dea cu tifla si sa discretiteze adevaruri tulburatoare pt mintea omului 'civilizat" si rational, in care nu prea mai este loc pt misterele divine...

Pe mine chiar acum m-a pocnit ceva de genul criza de bila pe la interiorul fiintei mele. Asa ca s-ar putea sa....nu se stie.

regim de crutare...cateva zile

Daniela
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2011, ora 00:45

De la: daniela_iasi, la data 2011-03-14 21:43:24
De la: nastasemihail, la data 2011-03-12 04:09:58

regim de crutare...cateva zile

E obligatoriu, ca somnul.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2011, ora 00:47

De la: Tramp, la data 2011-03-14 10:26:55
De la: nastasemihail, la data 2011-03-10 15:25:02

din tot ce spui tu pe forum , majoritatea le stiu si eu , asa ca de astazi inainte........fii cel mai destept!

Nu sint cel mai destept, dar ne contram aiurea. Nici nu am deschis eu subiectul cu inedia.
Eu ma feresc de fenomene umane, fiindca sint alunecoase.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2011, ora 00:49

Inedia, e unul din fenomenele parapsi, care practic nu poate fi dovedit. E doar cuvintul persoanei respective. Martorii pot urmari maxim citeva luni. si atunci nu tot timpul.
De aceea nu se prea spune de el.

E vorba de lipsa totala a hranei, timp de ani de zile, nu de post.

Dar, or fi cazuri reale.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2011, ora 01:35

Linkul s-a legat singur

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 16:53

Nemtii, isi inchid temporar, reactoarele NUCLEARE!

io_tania

63 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2011, ora 11:50

Fenomenul inedia a existat si exista de la inceputurile omenirii, intr-adevar nu este totuna cu postul negru si l-am putea numi ca prim stadiu suprauman de existenta. Nu cred ca in acest moment nivelul de constiinta al omenirii ar fi unul atat de spiritual, incat daca am urma cu totii pasii necesari, am atinge in masa aceasta performanta...
De obicei s-a manifestat la persoanele angajate pe calea evolutiei spirituale, dupa ani de practica asidua si foarte rar, in mod spontan, la fiinte neinitiate in tainele esoterice.

Am avut si noi un astfel de caz, inainte de '89. O proaspata profesoara de matematica, dupa o drumetie montana de cateva zile, parca prin Bucegi, admirand rasaritul soarelui si simtindu-si "bateriile" prea incarcate de energia locului si de aerul curat, nu a mai avut nevoie de mancare. Cand s-a intors acasa, s-a ascuns cateva zile de mama ei, cu scuza ca abia a mancat in oras sau tocmai merge la prietena x sa manance. Insa intr-un final a trebuit sa recunoasca faptul ca nu mai poate efectiv manca nimic, dar ca se simte din ce in ce mai bine si nici nu a slabit.
Dandu-si seama ca e ceva iesit din comun si ca in acele vremuri de propaganda "materialist-dialectica", in care erau si multi "ochi albastri" mai peste tot, s-au straduit sa pastreze secretul cat au putut de mult, dar intr-un final, dupa cativa ani, s-a aflat si a fost dusa la Elias pt a fi cercetata "minunea". Dupa cateva saptamani de monitorizare si analize, evident ca somitatile de acolo nu au fost capabile sa dea un raspuns competent si obiectiv, care sa multumeasca si doctrina momentului, care era serios zdruncinata... Pana la urma au lasat-o sa plece si aparent a fost lasata in pace... Dar la mai putin de un an parca, a murit in mod dubios, intr-un accident cu autor necunoscut, cand traversa pe verde...

La cazurile autentice de inedia, respectivele persoane nu pot efectiv sa mance nimic, si li se face foarte rau daca li se administreaza fortat mancare, iar unele chiar mor din aceasta cauza, in chinuri cumplite... Asa ca fenomenul inedia poate fi si monitorizat si dovedit, daca se vrea...

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2011, ora 18:16

Mihai, vizioneaza te rog link-ul asta.
L-am primit pe FB si spune o parere.

www.youtube.com/watch?v=Vqu_MYI9g-w

Sper sa nu-l stearga moderatorii inainte de-al vedea tu.

__gladlynelf__

22 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2011, ora 18:18

De la: Melody_, la data 2011-03-16 18:16:00Mihai, vizioneaza te rog link-ul asta.
L-am primit pe FB si spune o parere.

www.youtube.com/watch?v=Vqu_MYI9g-w

Sper sa nu-l stearga moderatorii inainte de-al vedea tu.

ma si miram cine-l instiga pe MIHITA la pseudochestii d-acestelea !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2011, ora 13:35

Se sterg in prostie postarile. Nu mai am chef de forumul asta.

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2011, ora 13:39

De la: Tramp, la data 2011-03-15 16:53:47Nemtii, isi inchid temporar, reactoarele NUCLEARE!

e o stire veche, nu-si mai inchid nimic, sunt cele mai sigure reactoare din lume...

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Martie 2011, ora 13:42

De la: nastasemihail, la data 2011-03-18 13:35:24Se sterg in prostie postarile. Nu mai am chef de forumul asta.

Daniela
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2011, ora 13:45

De la: 9am243736, la data 2011-03-18 13:39:16
De la: Tramp, la data 2011-03-15 16:53:47Nemtii, isi inchid temporar, reactoarele NUCLEARE!

e o stire veche, nu-si mai inchid nimic, sunt cele mai sigure reactoare din lume...

Sint sigure fiindca nu au avut ce au japonezii. Aparent sint sigure.

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2011, ora 13:48

De la: nastasemihail, la data 2011-03-18 13:35:24Se sterg in prostie postarile. Nu mai am chef de forumul asta.
In ultimele zile, parca a mers mai bine. N-am observat sa se mai stearga. Uite , mai sus am am o postare cu un link (era pt, tine) si nu a fost stearsa.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2011, ora 13:51

De la: Melody_, la data 2011-03-18 13:48:26
In ultimele zile, parca a mers mai bine. N-am observat sa se mai stearga. Uite , mai sus am am o postare cu un link (era pt, tine) si nu a fost stearsa.

Mi-au sters linkurile. Si era cu definitii.
Nu mai am chef de acest forum.

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2011, ora 13:53

De la: nastasemihail, la data 2011-03-18 13:45:01

evident, ca doar nu or importa energie electrica, au si zis acest lucru...
cernavoda este pe locul 3 intr-un top 5 ca si periculozitate... ma mira faptul mai ales ca ai nostri specialisti spuneau zilele trecute ca este printre cele mai sigure din lume... cineva are interes...

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2011, ora 13:56

De la: nastasemihail, la data 2011-03-18 13:51:21
De la: Melody_, la data 2011-03-18 13:48:26

Mi-au sters linkurile. Si era cu definitii.
Nu maia m chef de acest forum.

Iti inteleg starea. Ia o pauza dar nu pleca de tot.
Eu am plecat si am revenit dupa aprox o saptamana. Nu neaparat pentru forum ca sunt destule in virtual dar mi-era dor sa vad ce mai fac, cum sunt ,,cateva avatare" de care m-am legat oarecum de aproape doi ani de cand bantui pe 9am.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2011, ora 14:06

De la: 9am243736, la data 2011-03-18 13:53:24
De la: nastasemihail, la data 2011-03-18 13:45:01

evident, ca doar nu or importa energie electrica, au si zis acest lucru...
cernavoda este pe locul 3 intr-un top 5 ca si periculozitate... ma mira faptul mai ales ca ai nostri specialisti spuneau zilele trecute ca este printre cele mai sigure din lume... cineva are interes...

Nici Soarele nu e sigur.

Pagini: << 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului FENOMENE LA LIMITA CUNOASTERII
Mergi la: