Info
x
Fenomene la limita cunoasterii
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Martie 2011, ora 15:25
De la: Tramp, la data 2011-03-10 11:40:21De la: nastasemihail, la data 2011-03-10 04:29:18Cu fenomenul inedia, ceea ce se intimpla la post, si chiar in coma, se poate spune ca energia noastra este folosita la hranire. Nu ca luam acea energie din mincare. Fara mincare 10 zile, nu am incercat, si nu voi incerca. Insa fara unii "binevoitori" de pe forum, am rezistat. Si chiar m-am energizat in lipsa lor. Tu faci parte din el, la ultimele postari. Nu spui nimic, si ai pretentia ca spui. Pina acum nu ai fost asa. Iti urez...."succesuri"...la prosteala.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 10 Martie 2011, ora 15:28
Exista coma indusa medical, ptr vindecarea unor boli grave. Energia este directionata de organism exclusiv in directia vindecarii. Nu ptr alimentare sau alte functii nenecesare. Probabil s-a copiat metoda din realitatea cunoscuta.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
io_tania 63 mesaje Membru din: 23/03/2010 |
Postat pe: 10 Martie 2011, ora 18:12
Chiar daca unii sunt deranjati de faptul ca exista astfel de "fenomene" si persoane care le manifesta, acest "complex" deopotriva las si agresiv de inferioritate, nu-i face mai breji, doar pt ca sub protectia anonimatului isi permit sa dea cu tifla si sa discretiteze adevaruri tulburatoare pt mintea omului 'civilizat" si rational, in care nu prea mai este loc pt misterele divine...
Nu recomand nimanui sa posteasca din prima zece zile. Ar fi sinucidere curata, la sufletul ratacit pe care-l avem si mintea pervertita de tv si de pc si nepregatita pt asa o incercare de depasire a conditiei umane obisnuite. Puteti insa daca intr-adevar simtiti chemarea launtrica si convingerea ca este acel adevar demult uitat si indelung asteptat, sa incepeti cu o zi de post negru pe luna; abia peste cateva luni, cu cate o zi de post pe saptamana. Si apoi, dupa cativa ani, sa cuplati intre ele cate doua, apoi trei zile de post negru. Din experienta mea si a altora, amplifica spectaculos imunitatea si curariseste atat de accesibil totusi, boli cronice dintre cele mai grave, facand de rusine big-pharma... Raporteaza abuz de limbaj
I forgive you! God bless you!
|
|
Fosta membra 9am.ro 157 mesaje Membru din: 29/09/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Martie 2011, ora 20:05
plus ca mai lumineaza si viitorul.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 20:38
Cititi si urmatorul articol. Dovedeste ca inedia este un fenomen destul de raspandit si a insotit omenirea inca de la inceputurile ei.
"Inedia: sau a tri fr mncare Autor: ROMULUS POPESCU 8 septembrie 2009 Am mncat pn n-am mai putut, zise omul. Foarte mult mncare i butur, apoi "mi-am mncat" prieteni i dumani, tot ce-am prins. M-am mbuibat toat viaa. Cred c o s fac indigestie. Dar nu vreau s mor att de intoxicat. A venit vremea s mai in i eu post. De-acum va trebui s-mi ajut dumanii i prietenii i, de ce nu, s nu mai mnnc i s nu mai beau. Pentru c doresc s ajung, pn la urm, la mas cu Dumnezeu. Chiar exist oameni care triesc fr hran. Este posibil, cu toate c-i greu de crezut. Acest fenomen poart numele de inedie. Fie c este numit fenomen paranormal sau miracol religios, acesta a strnit interesul cercettorilor, care i-au constatat reala existen, dar nu l-au putut explica pe baza legilor cunoscute. Cum este posibil existena acestui fenomen? Tot ce se gsete n natur, fr a fi artificial, pe lng partea material, are i o component energetic, ce are sarcina de a-i ntreine existena. Astfel, hrana noastr nu este compus numai din materia pe care o vedem, ci i din energia existent n ea. Mncarea natural cu ct este mai proaspt cu att conine mai mult energie vital. Produsele sintetice ale industriei alimentare sunt anorganice. Acestea sunt lipsite de componenta energetic natural. Hrnirea corpului, bazat n mare parte pe aceste produse, perturb vibraia vital din ansamblul organismului, producnd disfuncii, toxicitate mrit i n final afeciuni fizice i psihice. Din aceast cauz sunt recomandate posturile, pentru ca, n perioada desfurrii lor, corpul s poat elimina toxicitatea acumulat de-a lungul timpului i, n final, s-i regseasc echilibrul funcional i structural. ENERGIE VITAL, DIRECT DIN NATUR tiina susine c alimentaia organismului uman o constituie hrana i oxigenul. Alt form de energie nu este recunoscut pentru ntreinerea vieii. Se spune c un numr de zile fr hran fizic sau cteva minute fr respiraie declaneaz procese ireversibile, n corp instalndu-se moartea. Dar, aa cum hrana conine i energie vital, aerul pe care l respirm posed, de asemenea, o component energetic vital. Deci att alimentaia cu produse naturale ct i respiraia dau posibilitatea de a ntreine viaa prin acelai tip de energie coninut n fiecare dintre ele. Hrana material sufer transformri prin procesele metabolice, eliberndu-se astfel energia necesar corpului pentru a tri. Prin evoluie spiritual se poate ajunge la ntreinerea vieii fr a se metaboliza hrana pentru obinerea acestei energii. Energia vital va putea fi absorbit direct din natur, corpul alimentndu-se prin centrii si energetici cu energia care apoi este transportat prin canalele energetice, pn la nivel celular. Consumul direct de ct mai mult energie vital ridic vibraia corpului, fcndu-l s intre n rezonan cu oceanul de Energie Universal, accesndu-se astfel o existen cu noi valene incredibile. Dar trecerea de la hran material i energetic numai la cea energetic nu se poate face dintr-o dat de oricine. Postul inut din considerente religioase mprtete aceeai idee i anume c materia nu este indispensabil vieii fizice i mai ales celei spirituale. Postul este menionat n cele mai vechi scrieri sacre descoperite. Sfinii srbatorii de lumea religioas au avut, prin postire, revelaia descoperirii altei existene detaat de cea material, conturndu-se cu aceast ocazie i o viziune mai clar asupra Divinitii. POSTUL NU E O RESTRICIE Tradiia popular arat c au fost create i alte posturi dect cele bisericeti, cum ar fi un post al Maicii Domnului inut pentru ndeplinirea unor dorine sau un post negru care se ine pentru depirea unui necaz important. Postul nu trebuie privit ca o restricie, ci ca o desctuare, ca o eliberare a naturii umane n drumul su ctre desvrire. Am amintit despre posturi, cci acestea constituie paii care au fost fcui la nceput de ctre cei care au ajuns la inedie, fenomenul care sfideaz legea imposibilei viei fr alimentaie mai mult de aproximativ o lun. Nu pledez aici pentru a convinge pe cineva s ncerce, dac ar putea s ajung la o asemenea performan. Pledez, ns, pentru dezintoxicarea corpului prin postire n mod ciclic. Omul, fiind o entitate material i spiritual aparine att vieii pmntene ct i celei extrapmntene, numai c ambele viei trebuie s se desfoare, pe ct posibil, ntr-o armonie perfect. Persoanele care au ajuns la performana inediei sunt excepii i trebuie privite ca fiind pe o alt treapt a existenei, superioar celei pe care ne aflm n mod normal. Documente istorice mai vechi, precum i scrieri din perioada contemporan consemneaz nenumrate cazuri de inedie. n 1347, s-a nscut cea care este cunoscut sub numele de Sfnta Ecaterina din Siena. Din 1363, la vrsta de 16 ani, a ales viaa monahal. De la 26 de ani viaa ei s-a desfurat sub forma unui ir nesfrit de minuni. Fr nici un fel de hran, ea a trit foarte intens, predicnd, scriind i cltorind. A murit la vrsta de 33 de ani fr a consuma nici un fel de mncare timp de 7 ani. Elisabeth von Reute a trit pn n 1420 fr a mnca timp de 15 ani. Domenica del Paradiso a trit fr hran o perioad de 20 de ani, pn n anul 1553 cnd s-a stins din via. Sfnta Lidwina nu s-a hrnit cu nimic timp de 28 de ani, pn n 1433, cnd a decedat. Academia Britanic de tiine Royal Society a studiat viaa lui Janet Mc Leod din Scoia. Din anul 1769, cnd avea vrsta de 15 ani, i s-au declanat crize de epilepsie. Din acea perioad ea a refuzat s se hrneasc pn la vrsta de 28 de ani, cnd a murit. O alt tnr de religie catolic, din Elveia, pe nume Josephine Durant, fiind paralizat, a refuzat s se hrneasc timp de 4 ani. O echip de medici calviniti, rivali ai catolicismului, au studiat ndeaproape acest caz, constatnd autenticitatea sa. Apoi, alte i alte cazuri - Zelia Bourriou, Luise Lateau, Katerina Emmerich, Mollie Fancher - au fcut vlv, la vremea lor, fiind amintite i n tratate de medicin ca fiind ciudenii ale existenei umane. Thereze Neumann, nscut n anul 1868 n Bavaria, se nscrie printre cazurile cele mai interesante din punct de vedere al fenomenului inediei. Din 1922 nu a mncat deloc pn n 1926, n aceast perioad consumnd numai lichide, iar din 1926 nu a mai but nici lichide pn n 1962, cnd s-a stins din via. Din 1927, dup un an de via fr hran solid i lichid, s-a constituit o comisie de medici care au inut-o sub observaie, supraveghind-o cu strictee. Thereze strnise nencredere, lumea medical refuznd s cread n veridicitatea posibilitii de a tri fr hran. S-a dovedit c nu era vorba de nici o excrocherie. Mai mult, greutatea corpului Therezei oscila ntre 51 i 55 de kilograme, ntr-o perioad de aproape o lun de verificri zilnice ale acesteia. Thereze Neumann, de religie catolic, n 1926, a avut o viziune cu Iisus pe Muntele Mslinilor. I s-a declanat apoi o durere insuportabil n zona pieptului, dup care a nceput s sngereze. Ulterior ea a observat c pe mini i pe labele picioarelor are rni asemntoare cu cele produse de cuiele crucificrii. Era stigmatizat. De atunci, cnd era n stare de extaz, plngea cu lacrimi de snge. Ea ajunsese i la performana de a putea s leviteze. Trecnd pe trm asiatic, mai precis indian, gsim o alt celebritate a fenomenului inediei. Se numete Giri Bala, tot femeie. Spun a fost, cci s-a stins din via acum patru decenii. i spunnd femeie, mai fac o observaie, istoricul acestui fenomen paranormal este presrat n cea mai mare parte cu nume de femei, el fiind legat totodat de credina in Divinitate. Aadar, Giri Bala, considerat sfnt nc din via, s-a nscut n India n inutul mpdurit din Nawabganj. Iat cum aceast femeie simpl la origine povestete drumul parcurs pn la inedie: "Ct am fost copil, nu am prezentat nimic remarcabil, dect poate faptul c eram o pofticioas i mncam destul de mult. Prinii m-au logodit de foarte tnr. Fata mea, m-a avetizat mama, trebuie s-i controlezi lcomia cnd vei tri printre strini, n familia soului tu. Ce vor zice acetia cnd vor vedea c tu mnnci tot timpul? Temerile mamei s-au adeverit: la vrsta de 12 ani am intrat n familia soului meu. Atunci a nceput calvarul, soacra mea i btea joc tot timpul de lcomia mea. Era foate greu s ndur ironiile i jignirile sale. ntr-o bun zi, i-am strigat n fa c nu m voi mai atinge de mncare pentru tot restul vieii. M-am retras n camera mea i m-am rugat foarte puternic. mi aduc aminte c am intrat n extaz n momentul n care am vzut o fiin de lumin care mi-a spus c Dumnezeu a rspuns rugciunilor mele i c, din acea clip, voi tri doar cu lumina astral, toi atomii corpului meu fiind ancorai n curentul infinit. Apoi, mesagerul divin mi-a artat o tehnic yoga care elibereaz trupul de nevoia de a absorbi alimente. Tehnica const dintr-o anumit mantr, coroborat cu exerciii de respiraie mult mai complicate dect clasicele Pranayama. Totul este Krya Yoga, fr medicamente sau magie! Fiina divin mi-a interzis s divulg secretul oamenilor, deoarece asta contravenea cumva planurilor lui Dumnezeu. Muli agricultori m-ar omor dac a nva oamenii s triasc fr mncare...". n anul 1950, Giri Bala a fost vizitat de celebrul yoghin hindus Paramahamsa Yogananda, care a cunoscut-o i pe Thereze Neumann. Giri era atunci n vrst de 68 de ani. Nu mai mncase i nu mai buse nimic de la vrsta de 12 ani i 4 luni, deci de 56 de ani. Fusese monitorizat de zeci de medici din lumea ntreag pn la aceast vrst. Copii nu avea, iar soul i murise de mult. De obicei, nu dormea aproape deloc. Noaptea medita, iar ziua trecea cu treburile gospodreti. Nu fusese niciodat bolnav i nu tia ce este durerea. Yogananda a ntrebat-o la un moment dat pe sfnt de ce a ales aceast cale? Btrna Giri i-a rspuns c prin aceast rencarnare trebuia s dovedeasc omenirii c omul este spirit. Pentru a progresa pe calea care duce la Dumnezeu, omul trebuie s nvee s triasc cu Lumina Divin, nu doar cu mncare. INEDIA Este un cuvnt originar din limba latin, cu semnificaia "fr hran", referindu-se la viaa unei persoane care se deruleaz lipsit total att de hrana consistent ct i de cea lichid. Persoana respectiv, chiar n aceste condiii, poate tri normal, fr vreo restricie, fr a suferi din cauza lipsei de hran. Greutatea corpului, dup o mic scdere iniial, se menine aproape constant, avnd variaii doar de cteva kilograme n plus sau n minus. Dup declanarea acestui fenomen, dac acea persoan ncearc din nou s se hrneasc normal, se va induce n corp starea de com urmat de deces. "IMITATIO CHRISTI" Stigmatele reprezint reproducerea exact pe un corp a rnilor lui Iisus. Acestea apar fie n mod spontan, fie n urma practicrii aa numitului "imitatio Christi", aspiraia de a-l imita pe Iisus, participnd din credin i dragoste pentru El la suferina Sa. Se spune ca exist n permanen pe Pmnt 12 purttori de stigmate, simbolizndu-i pe cei 12 apostoli. Cnd unul dintre acetia se stinge din via apare altul. Clugrul capucin Padre Pio este primul preot catolic ce a purtat pe trupul su rnile lui Iisus. El a purtat aceste stigmate 50 de ani, iar n 1968, cu cteva zile nainte s moar acestea i-au disprut. Padre Pio a fcut i vindecri miraculoase. El tria aproape n inedie i cu durerile rnilor, adesea insuportabile. Padre Pio a fost beatificat n aprilie 1999 i canonizat n iunie 2002. Din punct de vedere medical, stigmatele nu pot fi tratate, ele nefiind vindecabile. Acestea nu se infecteaz, nu se descompun, nu au miros urt i nu se necrozeaz. Ele sngereaz, rmnnd neschimbate, neputnd fi explicate tiinific"
|
|
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 04:09
De la: io_tania, la data 2011-03-10 18:12:24Chiar daca unii sunt deranjati de faptul ca exista astfel de "fenomene" si persoane care le manifesta, acest "complex" deopotriva las si agresiv de inferioritate, nu-i face mai breji, doar pt ca sub protectia anonimatului isi permit sa dea cu tifla si sa discretiteze adevaruri tulburatoare pt mintea omului 'civilizat" si rational, in care nu prea mai este loc pt misterele divine... Pe mine chiar acum m-a pocnit ceva de genul criza de bila pe la interiorul fiintei mele. Asa ca s-ar putea sa....nu se stie. Retrag chestia aia cu 10 zile, ca vad ca se intoarce impotriva mea. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 14:21
Felicitari pt feed-backul deopotriva intelept si dragalas.
Dovedesti ca esti mai matur decat altii care freaca degeaba menta pe forum si mai distrag si atentia de la subiecte profunde cu "pretioasele" lor interventii. Ma bucur sa vad ca mai sunt si oameni care sunt capabili sa-si recunoasca propriile limite, dar si meritele altora. Cu astfel de oameni se poate comunica si inca destul de constructiv. Ar fi cazul sa fie asa la nivel planetar in vremurile astea... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
9am244386 56 mesaje Membru din: 19/12/2010 |
Postat pe: 12 Martie 2011, ora 14:30
De la: io_tania, la data 2011-03-12 14:21:54Felicitari pt feed-backul deopotriva intelept si dragalas.
|
|
|
|
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 02:00
De la: io_tania, la data 2011-03-12 14:21:54Felicitari pt feed-backul deopotriva intelept si dragalas. Acum ma faci limitat, si te bucuri de asta.... Vezi ca ti-am luat apararea. Mai spune de subiecte, nu despre calificari pe forum. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 10:26
De la: nastasemihail, la data 2011-03-10 15:25:02De la: Tramp, la data 2011-03-10 11:40:21De la: nastasemihail, la data 2011-03-10 04:29:18Cu fenomenul inedia, ceea ce se intimpla la post, si chiar in coma, se poate spune ca energia noastra este folosita la hranire. Nu ca luam acea energie din mincare. din tot ce spui tu pe forum , majoritatea le stiu si eu , asa ca de astazi inainte........fii cel mai destept!
|
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 10:28
De la: io_tania, la data 2011-03-12 14:21:54Felicitari pt feed-backul deopotriva intelept si dragalas. Dar tu ,ce MENTA freci pe forum?Eu in pauze ma distrez pe forum
|
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 21:30
Draga n..m.., cu totii avem limite, dar vad ca la tine una ar mai fi ca nu observi toate laudele...
Cat despre subiecte, esti sigur ca poti duce si digera atatea cate stiu? Adevarurile cele mai profunde si tulburatoare se dau cu picatura, nu cu polonicul... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 21:43
De la: nastasemihail, la data 2011-03-12 04:09:58De la: io_tania, la data 2011-03-10 18:12:24Chiar daca unii sunt deranjati de faptul ca exista astfel de "fenomene" si persoane care le manifesta, acest "complex" deopotriva las si agresiv de inferioritate, nu-i face mai breji, doar pt ca sub protectia anonimatului isi permit sa dea cu tifla si sa discretiteze adevaruri tulburatoare pt mintea omului 'civilizat" si rational, in care nu prea mai este loc pt misterele divine... regim de crutare...cateva zile Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 00:45
De la: daniela_iasi, la data 2011-03-14 21:43:24De la: nastasemihail, la data 2011-03-12 04:09:58De la: io_tania, la data 2011-03-10 18:12:24Chiar daca unii sunt deranjati de faptul ca exista astfel de "fenomene" si persoane care le manifesta, acest "complex" deopotriva las si agresiv de inferioritate, nu-i face mai breji, doar pt ca sub protectia anonimatului isi permit sa dea cu tifla si sa discretiteze adevaruri tulburatoare pt mintea omului 'civilizat" si rational, in care nu prea mai este loc pt misterele divine... E obligatoriu, ca somnul. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 00:47
De la: Tramp, la data 2011-03-14 10:26:55De la: nastasemihail, la data 2011-03-10 15:25:02De la: Tramp, la data 2011-03-10 11:40:21De la: nastasemihail, la data 2011-03-10 04:29:18Cu fenomenul inedia, ceea ce se intimpla la post, si chiar in coma, se poate spune ca energia noastra este folosita la hranire. Nu ca luam acea energie din mincare. Nu sint cel mai destept, dar ne contram aiurea. Nici nu am deschis eu subiectul cu inedia. Eu ma feresc de fenomene umane, fiindca sint alunecoase. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 00:49
Inedia, e unul din fenomenele parapsi, care practic nu poate fi dovedit. E doar cuvintul persoanei respective. Martorii pot urmari maxim citeva luni. si atunci nu tot timpul.
De aceea nu se prea spune de el. E vorba de lipsa totala a hranei, timp de ani de zile, nu de post. Dar, or fi cazuri reale. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 01:35
Linkul s-a legat singur
|
|
Postat pe: 15 Martie 2011, ora 16:53
Nemtii, isi inchid temporar, reactoarele NUCLEARE!
|
Postat pe: 16 Martie 2011, ora 11:50
Fenomenul inedia a existat si exista de la inceputurile omenirii, intr-adevar nu este totuna cu postul negru si l-am putea numi ca prim stadiu suprauman de existenta. Nu cred ca in acest moment nivelul de constiinta al omenirii ar fi unul atat de spiritual, incat daca am urma cu totii pasii necesari, am atinge in masa aceasta performanta...
De obicei s-a manifestat la persoanele angajate pe calea evolutiei spirituale, dupa ani de practica asidua si foarte rar, in mod spontan, la fiinte neinitiate in tainele esoterice. Am avut si noi un astfel de caz, inainte de '89. O proaspata profesoara de matematica, dupa o drumetie montana de cateva zile, parca prin Bucegi, admirand rasaritul soarelui si simtindu-si "bateriile" prea incarcate de energia locului si de aerul curat, nu a mai avut nevoie de mancare. Cand s-a intors acasa, s-a ascuns cateva zile de mama ei, cu scuza ca abia a mancat in oras sau tocmai merge la prietena x sa manance. Insa intr-un final a trebuit sa recunoasca faptul ca nu mai poate efectiv manca nimic, dar ca se simte din ce in ce mai bine si nici nu a slabit. Dandu-si seama ca e ceva iesit din comun si ca in acele vremuri de propaganda "materialist-dialectica", in care erau si multi "ochi albastri" mai peste tot, s-au straduit sa pastreze secretul cat au putut de mult, dar intr-un final, dupa cativa ani, s-a aflat si a fost dusa la Elias pt a fi cercetata "minunea". Dupa cateva saptamani de monitorizare si analize, evident ca somitatile de acolo nu au fost capabile sa dea un raspuns competent si obiectiv, care sa multumeasca si doctrina momentului, care era serios zdruncinata... Pana la urma au lasat-o sa plece si aparent a fost lasata in pace... Dar la mai putin de un an parca, a murit in mod dubios, intr-un accident cu autor necunoscut, cand traversa pe verde... La cazurile autentice de inedia, respectivele persoane nu pot efectiv sa mance nimic, si li se face foarte rau daca li se administreaza fortat mancare, iar unele chiar mor din aceasta cauza, in chinuri cumplite... Asa ca fenomenul inedia poate fi si monitorizat si dovedit, daca se vrea... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 16 Martie 2011, ora 18:16
Mihai, vizioneaza te rog link-ul asta.
L-am primit pe FB si spune o parere. www.youtube.com/watch?v=Vqu_MYI9g-w Sper sa nu-l stearga moderatorii inainte de-al vedea tu. |
|
__gladlynelf__ 22 mesaje Membru din: 16/03/2011 |
Postat pe: 16 Martie 2011, ora 18:18
De la: Melody_, la data 2011-03-16 18:16:00Mihai, vizioneaza te rog link-ul asta. ma si miram cine-l instiga pe MIHITA la pseudochestii d-acestelea !
|
|
Postat pe: 18 Martie 2011, ora 13:35
Se sterg in prostie postarile. Nu mai am chef de forumul asta.
|
|
9am243736 2704 mesaje Membru din: 19/11/2010 |
Postat pe: 18 Martie 2011, ora 13:39
De la: Tramp, la data 2011-03-15 16:53:47Nemtii, isi inchid temporar, reactoarele NUCLEARE! e o stire veche, nu-si mai inchid nimic, sunt cele mai sigure reactoare din lume...
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Martie 2011, ora 13:42
De la: nastasemihail, la data 2011-03-18 13:35:24Se sterg in prostie postarile. Nu mai am chef de forumul asta.
Daniela
|
|
Postat pe: 18 Martie 2011, ora 13:45
De la: 9am243736, la data 2011-03-18 13:39:16De la: Tramp, la data 2011-03-15 16:53:47Nemtii, isi inchid temporar, reactoarele NUCLEARE! Sint sigure fiindca nu au avut ce au japonezii. Aparent sint sigure. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Martie 2011, ora 13:48
De la: nastasemihail, la data 2011-03-18 13:35:24Se sterg in prostie postarile. Nu mai am chef de forumul asta.In ultimele zile, parca a mers mai bine. N-am observat sa se mai stearga. Uite , mai sus am am o postare cu un link (era pt, tine) si nu a fost stearsa. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Martie 2011, ora 13:51
De la: Melody_, la data 2011-03-18 13:48:26De la: nastasemihail, la data 2011-03-18 13:35:24Se sterg in prostie postarile. Nu mai am chef de forumul asta.In ultimele zile, parca a mers mai bine. N-am observat sa se mai stearga. Uite , mai sus am am o postare cu un link (era pt, tine) si nu a fost stearsa. Mi-au sters linkurile. Si era cu definitii. Nu mai am chef de acest forum. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
9am243736 2704 mesaje Membru din: 19/11/2010 |
Postat pe: 18 Martie 2011, ora 13:53
De la: nastasemihail, la data 2011-03-18 13:45:01De la: 9am243736, la data 2011-03-18 13:39:16De la: Tramp, la data 2011-03-15 16:53:47Nemtii, isi inchid temporar, reactoarele NUCLEARE! evident, ca doar nu or importa energie electrica, au si zis acest lucru... cernavoda este pe locul 3 intr-un top 5 ca si periculozitate... ma mira faptul mai ales ca ai nostri specialisti spuneau zilele trecute ca este printre cele mai sigure din lume... cineva are interes... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Martie 2011, ora 13:56
De la: nastasemihail, la data 2011-03-18 13:51:21De la: Melody_, la data 2011-03-18 13:48:26De la: nastasemihail, la data 2011-03-18 13:35:24Se sterg in prostie postarile. Nu mai am chef de forumul asta.In ultimele zile, parca a mers mai bine. N-am observat sa se mai stearga. Uite , mai sus am am o postare cu un link (era pt, tine) si nu a fost stearsa. Iti inteleg starea. Ia o pauza dar nu pleca de tot. Eu am plecat si am revenit dupa aprox o saptamana. Nu neaparat pentru forum ca sunt destule in virtual dar mi-era dor sa vad ce mai fac, cum sunt ,,cateva avatare" de care m-am legat oarecum de aproape doi ani de cand bantui pe 9am. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Martie 2011, ora 14:06
De la: 9am243736, la data 2011-03-18 13:53:24De la: nastasemihail, la data 2011-03-18 13:45:01De la: 9am243736, la data 2011-03-18 13:39:16De la: Tramp, la data 2011-03-15 16:53:47Nemtii, isi inchid temporar, reactoarele NUCLEARE! Nici Soarele nu e sigur. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

..................inseamana ca bati recordul !
ma si miram