back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Fenomene la limita cunoasterii

Pagini: << 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 01:06

De la: revenitu, la data 2011-02-14 19:18:17Nimic nu este ceea ce pare....
M-am uitat mereu atent la filmul Matrix . Aparte de puzderia de termeni fantastatici întâlniþi în acest film , cel mai genial (ºi asta mi-a plãcut) a fost conceptul , ideea de bazã ...
Dar dacã ... mi-am spus mereu în barbã ...
Sunt multe "enigme" vii pe Terra !
Nimeni nu are curajul sã le supunã dezbaterii publice . Sunt sigur cã þinerea la distanþã a publicului larg de aceste enigme , secrete , are o altã explicaþie dacât aceea cã impactul pentru public a aflãrii lor este unul devastator ...
Internetul .
Acest fenomen , la limita CUNOAªTERII ...

.

Nu au curajul sa le supuna dezbaterii, fiindca au devenit conservatori, cei ce detin functii. Si le e teama de ridicol. rezolva netul.
Informarea e totala. Si sintem inca la momentul adevarului, cu el. Minciunile sint cernute si eliminate de useri, f repede.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
cristianvitu

732 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 11:55

De la: nastasemihail, la data 2011-02-11 03:35:36
De la: Ingrid, la data 2011-02-08 19:01:28Le-ai descris fosrte bine. Ciudata enigma.Probabil pana nu se construieste o ipoteza cat de cat credibila, nu se anunta descoperirea...

Ce ipoteza? In cazul acelor uriasi? E clar ca s-au descoperit si sint in beciuri de muzee, la secret.
In statele respective unde s-au gasit.

schelete umane( nu umanoide!) au fost gasite la Cetateni jud Dambovita, Pantelimon-SAI, Bozioru- jud. Buzau...poate or mai fi si alte locuri despre care nu am stiinta! ..imi vine sa rad manzeste...cum dracu sa fie un ET de talie uriasa taticu lor?...unde baga el o ditamai p.u.tza?!..o sa zici ca a comis o inseminare in vitro, ori in...ce borcane aveau ei....maaa laaasi?..n-am nimic cu ipoteza vietii straine de Pamant, nici cu ipoteza interventiei ET de-a lungul istoriei omului, asupra acestuia..da`, hai bre!...sa n-o dam prea mult de gard...ori stricam gardul, ori..stricam scula! ..o fi careva care gandeste ca pe Pamant a existat o singura rasa?..o fi!..ca-s destui ce ce indeamna la ideea antropocentrista!(Antropocentrism (din limba greacã: άνθρωπος, anthropos, "fiinþã umanã"; and κέντρον, kentron, "centru") este credinþa cã oamenii trebuie consideraþi a fi deasupra tuturor celorlalte aspecte ale realitãþii)

Raporteaza abuz de limbaj
de omnia dubitandum
Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 13:36

Vitule , nu lua niste subiecte serioase intr-o analiza superficiala , caci vei avea mereu indoieli asupra oricarei intrebari ce va lua nastere in mintea ta ! Aprofundeaza mai atent .
Ai amestecat cam multe in postarea de mai sus .
Sunt sigur ca nici tu nu te mai intelegi pe tine ...
O relaxare la munte , cu multe plimbari prin mama natura , sunt sigur ca va fi cat se poate de benefica .....

Jules Verne....
cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 14:51

Adevarul e ca am MEREU indoielei privitor la intrebarile ce se nasc in mintea-mi!...la fel cum e de edevarat ca de trei luni nu am mai coborat, la picior, Tampa...Amestecul, e intentionat!..candva am postat plin de seriozitate...mi-a trecut!...vazand cum se bat campii....Scuza-ma Revenitule, dar asta mi-e parerea! Despre ceea ce aprofundez, nu vorbesc!...mereu imi dau seama ca, in fapt, nu stiu nimic!
Revenind la subiectul postarii mele anterioare...s-o iau pe indelete:
Uriasi au existat! Proba existentei lor exista!..nu ma intreba unde!...dar in locurile de care am pomenit, ceea ce am zis , s-a petrecut...din `42 pana azi!
Amestecul unei civilizatii ET e dovedit..pe de o parte de imposibilitatea gasirii verigii lipsa din ipoza lui Darwin, pe de alta parte de urme lasate de civilizatii superioare tehnologic celei presupuse a fi aexistat la vremea respectiva pe Pamant...urmele de la Cetatuia au 36 000 de ani, trepiedul de Al pur de la Brad..hm..nu stiu, dar pot sa aflu, avand in vedere ca a fost gasit intr-o geoda, in galeria unei mine de aur....grotele cu peretii acoperiti de o " pre scriere" pana azi neinteleasa, mai veche decat cea de la Tartaria, situate la Nucet-Bozioru.iar ma sustin! Cu ce?!..cu doua variante: ori civilizatia pe planeta e ciclica, ori vine cineva cand si cand si se amesteca...
Spune Revenitule, pot sa spun ceva?!..pot spune ceva concret?..eu zic ca nu! Tu, ce zici?(poate-mi triniti un mail prin care-mi spui cum te numesti, de vei dori...detest apelativul folosit, mai ales ca si eu sunt tot un revenit!)

de omnia dubitandum
Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 15:26

Daca observai mai atent unele postari , nu se putea sa nu remarci ca lumea "veche" de pe/aici ma mai "striga" Adi ...
Poti , pentru inceput sa citesti (in intregime sau partial ) topicul STIATI CA ...
Poti cauta singurel , cu 3 motoare de cautare , tot ce te intereseaza legat de un subiect anume . Nu vei face altceva decat sa iti umpli mintea de intrebari ... mai mult sau mai putin , fara raspuns ...
Pe subiectul gigantilor umani , ale caror schelete stau marturie a existentei lor pe acest Pamant , sunt foarte multe de discutat . Pe forum nu are rost sa te intinzi , pentru ca mesajele lungi si f lungi nu le citeste nimeni pana la capat , si se "pierd" amanunte importante ...
Nu te chinui sa dai o explicatie ... Nu cauta "teorii"...
Sigur , multe lucruri pot fi explicate deja , referindu-ma strict la SECRETE . Nu inteleg insa , de ce INCA mai sunt tinute la sertar ....
De ce nu sunt facute publice ...
Teoriile despre aparitia vietii pe planeta Pamant au inceput sa se inmulteasca , daca ai observat .
Pai asta nu inseamna soc , pentru noi , oamenii ?
Nu cred ca ne v-a mai putea soca ceva ...
Parerea mea este ca , ne-ar trebui un alt nivel de intelegere ...

Jules Verne....
NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 20:31

De la: nastasemihail, la data 2008-11-03 03:49:31HAIDETI SA DEZBATEM FENOMENE DE GENUL: ENERGETICA UMANA, ENERGETICA VIULUI IN GENERAL, FENOMENE NATURALE INEXPLICABILE SI ALTELE.

BASESCU
Cea mai puternica mafie din Romania este cea a armamentului. Ea are ca baza contrabanda de arme desfasurata in jurul lumii. Pe langa aceasta sunt comisioane fabuloase obtinute prin contracte militare. In varful acestei mafii extrem de puternice se gaseste Traian Basescu. Fiecare export de arme conform legislatiei poarta semnatura comandantului suprem. Aceasta mafie avand la dispozitie sume enorme a cumparat intreaga structura a democratiei Romanesti. Justitia. servicile secrete, armata, parlamentul sunt in mana mafiei armelor care actioneaza nestingherit. Despre aceasta mafie nu se aude mai nimic si toate eforturile mele facute in calitate de jurnalist de investigatie specializat in terorism si transport ilegal de arme se lovesc de zidul implacabil al tacerii. In lume au existat trei imperii globale de armament conduse de 3 negustori ai mortii : BOUT, KASSAR SI BASESCU. Primi doi au transportat in jurul lumii armele produse de fabricile de armament ale statului roman. Kassar a fost extradat si a luat 20 de ani, Bout a fost extradat de curand din Tailanda si in curand va avea loc procesul lui la New York.
Antena 3 nu scoate nici-un piuit despre faptul ca Basescu este citat ca martor principal ( si in curand acuzat ) in acest proces, Punctul principal al acuzarii reprezinta rachetele sol aer pe care Bout a incercat sa le procure pentru a pe trimite teroristilor columbieni FARC. Toate aceste rachete sunt de provenienta romaneasca. Absolut toate capetele de acuzare in acest proces leaga pe Basescu de transportul de armament si terorismul international. Flota aeriana a ucrainianului Bout ( 6o de avioane si helicoptere ) are ca baza cadoul facut de Basescu . Lumea vorbeste de vanzarea flotei comerciale dar nu se scoate nici-o vorbulita despre vanzarea flotei aeriene de catre Basescu pe un pret de nimic. Un Tupolev la pretul unui jeep sau unui apartament...

Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 22:56

De la: nastasemihail, la data 2009-02-25 23:35:20A vazut cineva vreun fulger globular.

Da ! Bunica mea ! O fugarea si simtea ceva ca o apasare

Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 23:06

De la: cristianvitu, la data 2011-02-15 14:51:09Adevarul e ca am MEREU indoielei privitor la intrebarile ce se nasc in mintea-mi!...la fel cum e de edevarat ca de trei luni nu am mai coborat, la picior, Tampa...Amestecul, e intentionat!..candva am postat plin de seriozitate...mi-a trecut!...vazand cum se bat campii....Scuza-ma Revenitule, dar asta mi-e parerea! Despre ceea ce aprofundez, nu vorbesc!...mereu imi dau seama ca, in fapt, nu stiu nimic!
Uriasi au existat! Proba existentei lor exista!..nu ma intreba unde!...dar in locurile de care am pomenit, ceea ce am zis , s-a petrecut...din `42 pana azi!
Amestecul unei civilizatii ET e dovedit..pe de o parte de imposibilitatea gasirii verigii lipsa din ipoza lui Darwin, pe de alta parte de urme lasate de civilizatii superioare tehnologic celei presupuse a fi aexistat la vremea respectiva pe Pamant...urmele de la Cetatuia au 36 000 de ani, trepiedul de Al pur de la Brad..hm..nu stiu, dar pot sa aflu, avand in vedere ca a fost gasit intr-o geoda, in galeria unei mine de aur....grotele cu peretii acoperiti de o " pre scriere" pana azi neinteleasa, mai veche decat cea de la Tartaria, situate la Nucet-Bozioru.iar ma sustin! Cu ce?!..cu doua variante: ori civilizatia pe planeta e ciclica, ori vine cineva cand si cand si se amesteca...
Spune Revenitule, pot sa spun ceva?!..pot spune ceva concret?..eu zic ca nu! Tu, ce zici?(poate-mi triniti un mail prin care-mi spui cum te numesti, de vei dori...detest apelativul folosit, mai ales ca si eu sunt tot un revenit!)

Sint multe dovezi de civilizatii ciclice, dar nu sint luate in calcul, deocamdata.
F multe.
Uriasii sint consemnati in toate legendele. Iar la bibilica se spune si cum au aparut cei 40000. E data si cifra. erau f multi.

in Oceanul Atlantic, in NV Africii linga insulele Canare, daca nu ma insel, sint urme submarine de strazi. De fapt sint multe urme de orase submarine scufundate, prin Atlantic. Inclusiv prin Marea Caraibelor.
Constructii uriase submarine.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 23:10

Fiindca s-a deschis discutia despre civilizatii disparute,
In Marea Caraibelor, Marea Egee, si Oceania, se banuie pe baza dovezilor, ca au fost suprafete f mari de uscat cu civilizatii umane pe ele. Iata ca acum chiar in locul unde spunea Platon ar fi ceva. In fata Gibraltarului.
In privinta uriasilor, parerea mea, ca au fost o greseala, veriga infundata a evolutiei.
Se si spune ca au aparut din imperecherea femeilor oameni cu alte fiinte. se spun in clar la bibilica. O fi asa.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2011, ora 00:35

De la: nastasemihail, la data 2011-02-15 23:06:08
De la: cristianvitu, la data 2011-02-15 14:51:09Adevarul e ca am MEREU indoielei privitor la intrebarile ce se nasc in mintea-mi!...la fel cum e de edevarat ca de trei luni nu am mai coborat, la picior, Tampa...Amestecul, e intentionat!..candva am postat plin de seriozitate...mi-a trecut!...vazand cum se bat campii....Scuza-ma Revenitule, dar asta mi-e parerea! Despre ceea ce aprofundez, nu vorbesc!...mereu imi dau seama ca, in fapt, nu stiu nimic!

Sint multe dovezi de civilizatii ciclice, dar nu sint luate in calcul, deocamdata.
F multe.
Uriasii sint consemnati in toate legendele. Iar la bibilica se spune si cum au aparut cei 40000. E data si cifra. erau f multi.

in Oceanul Atlantic, in NV Africii linga insulele Canare, daca nu ma insel, sint urme submarine de strazi. De fapt sint multe urme de orase submarine scufundate, prin Atlantic. Inclusiv prin Marea Caraibelor.

400000 de uriasi.

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2011, ora 01:20

F multe.

Corect ! Cu oraºe , strãzi , borne kilometrice....

... mã refer la construcþiile subacvatice ... Existã (sau existau) în format video pe internet ....

Jules Verne....
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2011, ora 01:24

Adi!!! te-ai treziyt sa be i apa?

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2011, ora 01:26

De la: revenitu, la data 2011-02-16 01:20:26

F multe.

... mã refer la construcþiile subacvatice ... Existã (sau existau) în format video pe internet ....

Pe net inca nu am gasit, decit un rezumat de filmare f rapida. Sint scari uriase. Mai amri decit la templele amerindiene si decit la piramidele egiptene.
In media s-a facut anuntul. eu stiam de f multi ani. acum s-au hotarit sa faca anunturi.

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2011, ora 15:22

De la: Ingrid, la data 2011-02-16 01:24:40 Adi!!! te-ai treziyt sa be i apa?

Vââhaat ?
Ce-ai cu mini , monºer ?
...am zis ceva nu la locul lui ?
Apa nu e bunã ??......

Jules Verne....
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2011, ora 22:00

De la: revenitu, la data 2011-02-16 15:22:03

Vââhaat ?
Ce-ai cu mini , monºer ?
...am zis ceva nu la locul lui ?
Apa nu e bunã ??......

E onvidioasa.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2011, ora 22:02

Ce ai cu el? Dupa ce ca sintem la discutii 2,5, cu mine bineinteles, vii sa ne tulburi.....

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2011, ora 23:08

Aaa ha-ha-haaa !!
M-am prins !!
Ingriiiiid !!
Scuze ! Nu sunt "constructii" subacvatice , ci orase gigant scufundate ! ....
E bine corectia , draga ???

Jules Verne....
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2011, ora 14:19

De la: nastasemihail, la data 2011-02-16 01:26:40

F multe.

Pe net inca nu am gasit, decit un rezumat de filmare f rapida. Sint scari uriase. Mai amri decit la templele amerindiene si decit la piramidele egiptene.
In media s-a facut anuntul. eu stiam de f multi ani. acum s-au hotarit sa faca anunturi.

O "reþea de strazi" pe fundul marii, la una dintre locaþiile propuse de orasul pierdut din Atlantis a fost reperat , harta orasului arata fantastic,poate este si un simbure de adevar cu Arca lui NOE!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2011, ora 14:23

De la: Tramp, la data 2011-02-17 14:19:45
De la: nastasemihail, la data 2011-02-16 01:26:40

F multe.

O "reþea de strazi" pe fundul marii, la una dintre locaþiile propuse de orasul pierdut din Atlantis a fost reperat , harta orasului arata fantastic,poate este si un simbure de adevar cu Arca lui NOE!

Vezi ca daca mai spui de potop si arca, il superi pe Florin. El se pare ca a ramas pe afara......

MARIUS_UNGUREAN

9 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2011, ora 01:21

De la: nastasemihail, la data 2008-11-03 03:49:31HAIDETI SA DEZBATEM FENOMENE DE GENUL: ENERGETICA UMANA, ENERGETICA VIULUI IN GENERAL, FENOMENE NATURALE INEXPLICABILE SI ALTELE.

ca sunteti batuti cu leuca in cap !

6. situsim | 17 Feb 2011 18:58
SUNTEM POPORUL CEL MAI BATUT DE SUS
AM OMORAT IN NUMELE LIBERTATII
NE-AM UCIS SUFLETUL
AM INJOSIT STALPII SOCIETATII
AU LOVIT PRESEDINTELE SI CEI CARE NE-AU CONDUS
BASESCU SI-A BATUT JOC DE ARMATA ISI BATE JOC IN CONTINUARE DE BISERICA
A ARUNCAT CU NOROI SI NIMENI NU A RIDICAT MANA SA OPREASCA JAFUL SI NECISNSTEA
NIMENI
NICI EU
NICI TU
NIMENI
SUNTEM CEI MAI DE RUSINE POPOR
STUDENTII STIU CA DIN 2008 L-AU PUPAT IN FUND PE BASE
STIU CAND ERA SA FIE SUSPENDAT
ERA SA IAU AMENDA PENTRU INJURII ADUSE PUTERII DE STAT
AM ZIS CA E HOT
SI
SI POLITIA CARE ACUM II PARE RAU DE CE A ALES
ERA SA MA AMENDEZE

ASTA E

ARMATA NU M-AI AVEM
FLACAII NU M-AI AJUNG BARBATII AJUNG NARCOMANI SI SE UMPLU DE ETNOBOTANICE
AM 31 DE ANI
AM FACUT ARMATA SI DE MULTE ORI PLANG DUPA ORDINEA SI DISCIPLINA DE ATUNCI
AM FACUT FACULTATEA SI AM STIUT SA MA ORGANIZEZ CA IN ARMATA
MA RUGAM IN BISERICA PENTRU SANATATEA SI PARINTII MEI
AM DISTRUS TOTTTULLL
PACAT

OARE O SA RIDICAM MANA
OARE O SA RIDICAM MANA
SI SA STRIGAM ODATA

PENTRU TOTDEAUNAAAAAAA
AJUNGEEEEEEEEEEEEE HOTILORRRRRRRRRRRR

ca sunteti batuti cu leuca in cap ! 6. situsim | 17 Feb 2011 18:58 SUNTEM POPORUL CEL MAI BATUT DE SUS AM OMORAT IN NUMELE LIBERTATII NE-AM UCIS SUFLETUL AM INJOSIT STALPII SOCIETATII AU LOVIT PRESEDINTELE SI CEI CARE NE-AU CONDUS BASESCU SI-A BATUT JOC DE ARMATA ISI BATE JOC IN CONTINUARE DE BISERICA A ARUNCAT CU NOROI SI NIMENI NU A RIDICAT MANA SA OPREASCA JAFUL SI NECISNSTEA NIMENI NICI EU NICI TU NIMENI SUNTEM CEI MAI DE RUSINE POPOR STUDENTII STIU CA DIN 2008 L-AU PUPAT IN FUND PE BASE STIU CAND ERA SA FIE SUSPENDAT ERA SA IAU AMENDA PENTRU INJURII ADUSE PUTERII DE STAT AM ZIS CA E HOT SI SI POLITIA CARE ACUM II PARE RAU DE CE A ALES ERA SA MA AMENDEZE ASTA E ARMATA NU M-AI AVEM FLACAII NU M-AI AJUNG BARBATII AJUNG NARCOMANI SI SE UMPLU DE ETNOBOTANICE AM 31 DE ANI AM FACUT ARMATA SI DE MULTE ORI PLANG DUPA ORDINEA SI DISCIPLINA DE ATUNCI AM FACUT FACULTATEA SI AM STIUT SA MA ORGANIZEZ CA IN ARMATA MA RUGAM IN BISERICA PENTRU SANATATEA SI PARINTII MEI AM DISTRUS TOTTTULLL PACAT OARE O SA RIDICAM MANA OARE O SA RIDICAM MANA SI SA STRIGAM ODATA PENTRU TOTDEAUNAAAAAAA AJUNGEEEEEEEEEEEEE HOTILORRRRRRRRRRRR
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2011, ora 03:17

F multe.

Le-am gasit pe net. Sint prin tot Atlanticul.

dalina

388 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 19:07

Mit sau realitate,,Atlantida''
zx518g2455fxxm

42518gzk55fxm3s

Pentru a stabili etimologia acestui cuvant pornim de la Antilia care reprezinta ultimul vestigiu al Atlantidei. Exista motive temeinice pentru a se crede ca aceasta mai exista la inceputul secolului al XIV-lea, situandu-se in mijlocul "Marii occidentale" la paralela 28.

Antilia e o portiune a Atlantidei, scapata ca printr-un miracol de cataclismul de acum douasprezece milenii, ca sa dispara si ea pentru totdeauna pe la anul 1550.

Etimologia insulei Antilia este inca si mai curioasa. La baza acesteia sta forma "ante-ilia", adica insula din fata, deci pamant necunoscut, sau insula dinainte, adica cea mai veche, cu alte cuvinte Atlantida!

42518gzk55fxm3s

zx518g2455fxxm

42518gzk55fxm3s

Coordonatele Atlantidei

zx518g2455fxxm

42518gzk55fxm3s

Atlantida se presupune ca a existat "in centrul lumii". Studiind diferite harti vechi s-a ajuns la concluzia ca Antarctica este Atlantida deoarece aceasta neacoperita de gheata seamana izbitor cu harta lumii vazuta din Antarctica. Aici ea pare a fi buricul pamantului inconjurata de toate celelalte continente. Vazuta din Antarctica lumea are doar un ocean, "adevaratul acean", exact cum spunea Platon.

Harta Atlantidei

(1665)

Insa pentru identificarea Atlantidei mai erau doua obstacole de trecut si anume faptul ca Antarctica era inghetata de milioane de ani si catastrofa care ar fi putut distruge un continent intr-o zi si-o noapte.

O harta a Americii de Nord in timpul Epocii Glaciare arata ca pe multe insule din nordul indepartat nu a existat nici urma de gheata. Cum era posibil?

Polul Nord de-a lungul a 80 000 de ani a avut trei pozitii diferite si anume in Yukon, Marea Groenlandei si Golful Hudson. In urma cu 80 000 de ani, Polul Nord s-a deplasat de la districtul Yukon catre Marea Groenlandei, apoi, in urma cu 50 000 de ani, de la Marea Groenlandei catre Golful Hudson, si, in urma cu 12-17 000 de ani, de la Golful Hudson catre pozitia actuala. Cu alte cuvinte, cea mai recenta deplasare a invelisului a inceput in anul 15 000 i.e.n. si s-a incheiat in 10 000 i.e.n.

Comparatie intre imaginea actala a Antarcticii si harta Atlantidei (1665)

Aceste deplasari ale Polului Nord nu s-au petrecut pe nesimtite si, cel putin din punct de vedere al oamenilor de atunci, aceasta deplasare de la Golful Hudson catre pozitia actuala probabil ca a avut efect de soc, unele cataclismice, cum ar fi deplasarea invelisului scoartei din zona La Brea, California din 11 000 i.e.n., in urma careia, pe parcursul a 25 de ani, au disparut zeci de specii.

In sprijinul acestei teorii este si faptul ca, in Antarctica, gheata era mai groasa in zonele unde ningea mai putin, ceea ce parea a fi absurd, odata ce zapada se transforma in gheata. La fel de ciudat era faptul ca gheata mai subtire se gasea in zonele in care ningea mai abundent. Explicatia era ca zonele cu gheata groasa dainuiau in Cercul Antarctic cu mii de ani inainte de zonele cu gheata subtire. Cu alte cuvinte, Antarctica se deplasase, iar partea situata in afara Cercului Antarctic este acum localizata in interiorul acestuia.

Proiectie a globului pamantesc cu Antarctica in mijloc

Populatia Atlantidei

zx518g2455fxxm

42518gzk55fxm3s

Acest continent se presupune ca a fost populat de hiperboreeni deoarece dupa cum stim, Polul Nord era in timpurile preistorice mai cald decat astazi datorita faptului ca planeza noastra se invartea, inainte de potop, in jurul unei axe situate perpendicular pe planul elipsei circumsolare, ceea ce facea ca pe atunci anotimpurile sa fie inexistente. Este stabilit cu precizie faptul ca Suedia si Norvegia au cunoscut o vegetatie de tip tropical, care constituie explicatia existentei astazi in aceste tari a ambrei galbene fosilizate, de origine rasinoasa, care se gaseste pe tarmurile Marii Baltice.

Se presupune ca hiperboreenii erau foarte inalti, cu pielea alba si avand, printre alte caracteristici, ochi mari, albastrii si limpezi si parul blond deschis. Este de asemenea posibil ca sangele acestora sa nu fi fost rosu si sa fi avut o culoare apropiata de albastru din cauza continutului bogat in gaz carbonic.

Este posibil ca locuitorii Atlantidei sa fi avut un al treilea ochi. Pentru initiati, al treilea ochi, situat in principiu in mijlocul fruntii, este un organ misterios, apt de a percepe ceea ce e subtil pentru simturile noastre grosolane. Inseamna ti ochiul imaginatiei si al visului, caci intors spre interior, pare sa actioneze asupra universului intim.

Pentru biolog, este glanda pineala sau epifiza, de marimea unei nucsoare, asezata in mijlocul creierului si care nu poate sa serveasca la mare lucru caci se calcifiaza la varsta adulta.

Probabil ca ea comanda un simt necunoscut care trebuie sa aiba o stransa legatura cu instinctul.

Cu cat vertebrele urca pe scara evolutiei, cu atat acest ochi devine o glanda, pierzand fibrele sale nervoase care il legau de creier.

Invers, ea capata o inervasie exceptionala venind de la sistemul simpatic si mai ales de la lobul cervical superior care primeste excitatiile sale de la ochi. In acest sens este un analizator de gradul doi.

Epifiza actioneaza emitand o substanta hormonala asupra glandelor genitale si aceasta pare sa franeze sistemul sexual. Poate din aceasta cauza initiatul, dotat cu al treilea ochi, se detaseaza de placerile corpului in beneficiul exercitiilor spirituale.

Faptul ca epifiza pierde, odata cu varsta, calitatile sale de ochi intors spre unoiversul interior, ne face sa credem despre copil ca este psihologic, mai bine inzestrat decat adultul pentru a percepe manifestarile elementului ocult si chiar pentru a deveni medium si vizionar.

Totul se petrece ca si cum inteligenta sa, abia trezita, ar gasi o compensatie intr-un instinct ultra sensibil.

Civilizatia Atlantidei

Civilizatia Atlantidei avea un nivel spiritual si tehnologic mult mai avansat ca al nostru. Acest lucru este dovedit de vestigiile gasite si scrierile despre acestia.

Ca de exemplu atlantii descoperisera secretul captarii energiei solare pe care o concentrau asupra unei pietre "cu proprietati magnetice", incat ea emitea mai multa energie decat primea.

Aceasta energie -pe care noi o vom numi in zilele noastre produs al dezintegrarii atomice-era distribuita in diferite circuite de utilizare: industrie, transporturi, menaj, asa cum servesc astazi undele pentru a ghida unele vehicule.

Marea piatra atomica era asezata intr-o constructie in forma de dom, prevazuta cu panouri culisante, ca la observatoarele astronomice. Stralucirea sa se putea exercita in toate directiile: "Radiatiile ce se propagau erau invizibile, dar actionau asupra pietrelor, suport al fortei care furniza energie motrica avioanelor, vehiculelor de placere, circuland aproape de Terra si navelor mergand pe sub apa."

Schita a domului cu apect de piramida si in varf piatra atomica

(Webshots, Aqueos Atlantis)

Piatra cu energie solara era un cristal mare, cilindric pentru a capta energia si a o retine in mijlocul cilindrului. Astfel de pietre au fost descoperite le Zucatan in 1933.

Este posibil ca folosirea nesabuita a energiei atomice sa fi provocat dezintegrari neprevazute in natura inconjuratoare. In final poate acest lucru a fost cauza directa a calei de-a doua distrugeri a Atlantidei.

"Te crezi un nimic si tu contii rezumatul universului."

(Avicenea-filozof si medic arab)

"Omul este nemuritor si se reproduce fara incetare. Noi suntem stramosii nostrii. In acest sens, viata noastra constienta, actuala, nu este decat o bucatica din viata marelui nostru "EU" etern. Existenta superioara, cea in care eul nostru a invatat mai mult, este cea care deja a trecut."

Creat de Arania

cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2011, ora 11:21

Nene! N-am nimicuþa cu omul care gândeºte, care aratã ceva "filtrat"- bun sau rãu...insã trebile astea cu umplutul paginii mã scot din þâþânile-mi ºi aºa deajuns de mãcinate de Guvernul pe care nu l-am votat dar mã pãstoreºte unde vrea puþa lui, fãrã sã-l doarã pe undeva de ce vrea puþa mea!!! Dacã tot vorbim vreun oarece p-aci, mãcar sã fie ceva, nu pierderea timpului...cã ºtiu sã-l pierd ºi altfel....

de omnia dubitandum
DI

154 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2011, ora 11:29

De la: cristianvitu, la data 2011-02-21 11:21:20Nene! N-am nimicuþa cu omul care gândeºte, care aratã ceva "filtrat"- bun sau rãu...insã trebile astea cu umplutul paginii mã scot din þâþânile-mi ºi aºa deajuns de mãcinate de Guvernul pe care nu l-am votat dar mã pãstoreºte unde vrea puþa lui, fãrã sã-l doarã pe undeva de ce vrea puþa mea!!! Dacã tot vorbim vreun oarece p-aci, mãcar sã fie ceva, nu pierderea timpului...cã ºtiu sã-l pierd ºi altfel....
...YOU RIGHT...JUST IGNORE IT!

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2011, ora 21:27

Cristian , aº vrea sã fac o precizare :
...mi-a plãcut ideea susþinutã mai de mult de Miºu (nãstasemihai) , care îndemna postatorii sã þinã cont de subiectul topicului . Cinstit ar fi sã nu ne spunã cineva acest lucru cam ... de la sine înþeles !! a fãcut aceastã precizare tocmai în virtutea faptului cã se posta aiurea-n tramvai ....
Mai ruga pe cei ce deschid topicuri , sã le ºi "pãstoreascã" ca atare ...
dar cu cine sã te înþelegi ???
Cu frustraþii care , nebagaþi în seamã niciunde ( din motive lesne de înþeles), posteazã frenetic aceleaºi mesaje repetate la exasperare , doar-doar , vreun cineva il/o va bãga în seamã ...
Unii sunt de-a dreptul patetici !! Culmea , dacã vreunul se "rãþoieºte" la el/ea îºi ºterge contul ...

... manifestãri de clasa a II+a

La modul sincer , am început ºi eu sã mã cam plictisesc de docenþi , doctori , profesori ... din toate domeniile , cu care sincer nu poþi stabili un dialog normal , pentru cã ei , bineînþeles , le ºtiu pe toate !!!
Omit aceºti "monºtrii sacrii" ai umanitãþii cã TOÞI AVEM DREPTUL !!!!... sã existãm pe Terra !!!!!!!!!
Iar dacã suntem de acord toþi cu acest drept , frumos ar fi sã ne ºi respectãm !!!

.

Jules Verne....
cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 22 Februarie 2011, ora 12:45

De la: nastasemihail, la data 2011-02-21 07:09:44
De la: cristianvitu, la data 2011-02-21 00:15:09
De la: dalina, la data 2011-02-19 19:07:51
zx518g2455fxxm

42518gzk55fxm3s

Pentru a( ...) deja a trecut."

Creat de Arania

GÃSESTI ASTA LA (...) dar m-am enervat definitiv cu copy-paste-urile astea!

Vrei de la mine?.......Bucegii sint un vul.....
De la mine. Mai vorbim cind erupe..... (..)

Treaba cu Bucegii astupaþi cu cenuºa vulcanicã e a lu' matale...Nene, esti inconfundabil ! O fi bre, ceva cenuºã p-acolo...însã cu siguranþã a cãrat-o ...Vântu' !...Slavã Domnului, avea de unde!

de omnia dubitandum
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Februarie 2011, ora 15:23

De la: cristianvitu, la data 2011-02-22 12:45:07
De la: nastasemihail, la data 2011-02-21 07:09:44
De la: cristianvitu, la data 2011-02-21 00:15:09
De la: dalina, la data 2011-02-19 19:07:51
zx518g2455fxxm

42518gzk55fxm3s

Pentru a( ...) deja a trecut."

Creat de Arania

GÃSESTI ASTA LA (...) dar m-am enervat definitiv cu copy-paste-urile astea!

Vrei de la mine?.......Bucegii sint un vul.....
De la mine. Mai vorbim cind erupe..... (..)

Treaba cu Bucegii astupaþi cu cenuºa vulcanicã e a lu' matale...Nene, esti inconfundabil ! O fi bre, ceva cenuºã p-acolo...însã cu siguranþã a cãrat-o ...Vântu' !...Slavã Domnului, avea de unde!

Cenusa vulcanica este pe directia vinturilor dominante. Dinspre nord, nord-vest, spre Baragan. Baraganul are acelasi pamint ca pe platou. Negru tuci. Tufurile vulcanice dau aceasta culoare.
Am crezut ca e de la muntii vulcanici, dar sint cam departe. Si ar trebui toata Tara Birsei sa aiba acelasi sol. Si nu prea. De aici provine ideea.
In plus pietrele sint conglomerate, cu acest material negru, cu nisip si gresii. Incorporate cu pietre ascutite. La apa nu ramine nimic ascutit. Totul se rotunjeste. deci....Dor la explozii pietrele ramin ascutite.

Babele au la baza acest tuf intarit ca un ciment. Peste tot unde se decoperteeaza natural, apare nisip amestecat cu acest tuf negru.

De jur imprejur la o anumita distanta este pamint lutos galben si sisturi cristaline. Daca ar fi de la muntii vulcanici pe platou, ar trebui sa fie peste tot acest tuf, si nu e.
In plus cutremurele persistente, cam prea concentrat din Vrancea. Se stie ca cutremurele sint si in apropierea vulcanilor, cam pina in citiva zeci de km.

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2011, ora 16:53

cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2011, ora 10:57

In Vrancea se întâlnesc trei plãci tectonice...munþii Harghita sunt primii din grupa orientalã a Carpaþilor, formaþi în urma activitãþii vulcanice...Bãrãganul are sol nisipos+ ne amintim cã aici a fost vegetaþie de stepã...Câmpia Romãnã are un sol bogat în cernoziom-etimologic sol negru, probabil din slavã, odatã cu comunismul...cenuºa vulcanicã are diverse culori , în funcþie de constituenþa mineralogicã; tuful vulcanic este cenuºã cementatã, cu duritate scãzutã-fapt ce a permis utilizarea din cele mai vechi timpuri istorice cunoscute- material de construcþie al etruscilor sau romanilor...Conglomeratul este o rocã de cementare rezultatã în urma acþiunii apei asupra carbonaþilor anhidri aflaþi în interstiþiul unor aglomerãri de roci de dezagrgare mai mult, ori mai puþin rotunjite în urma rostogolirii sub acþiunea torenþilor sau cursurilor de apã...Orogeneza, a ridicat depozitele de conglomerate preexistente ...la fel ca ºi pe calcarele ori gresiile vecine...vezi ºi exemplele de "zãcãminte" de travertin sau diatomit aflate...tot la înãlþimi ...montane . Deci: nu are nici o legãturã vreo explozie sau rampã de aterizare vehicule spaþiale cu negrul remarcat de tine...sincer, eu am avut acum cîþiva ani o lucrare chiar lângã Babele( Centrul turistic ºi Salvamontul) ºi în afara rocilor obiºnuite de dezagregare, ori a rocii de bazã, nu am remarcat ceea ce aminteºti la nici un orizont al fundaþiilor.
Despre legenda de sorginte pelasgã, care explicã toponimia locurilor ºi remarca referitoare la o anumitã orientare a vârfurilor vecine în raport cu Sfinxul din Bucegi, despre ameþeala creatã de "Viitor cu cap de mort"...altã datã!

de omnia dubitandum
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2011, ora 11:02

De la: cristianvitu, la data 2011-02-25 10:57:12In Vrancea se întâlnesc trei plãci tectonice...munþii Harghita sunt primii din grupa orientalã a Carpaþilor, formaþi în urma activitãþii vulcanice...Bãrãganul are sol nisipos+ ne amintim cã aici a fost vegetaþie de stepã...Câmpia Romãnã are un sol bogat în cernoziom-etimologic sol negru, probabil din slavã, odatã cu comunismul...cenuºa vulcanicã are diverse culori , în funcþie de constituenþa mineralogicã; tuful vulcanic este cenuºã cementatã, cu duritate scãzutã-fapt ce a permis utilizarea din cele mai vechi timpuri istorice cunoscute- material de construcþie al etruscilor sau romanilor...Conglomeratul este o rocã de cementare rezultatã în urma acþiunii apei asupra carbonaþilor anhidri aflaþi în interstiþiul unor aglomerãri de roci de dezagrgare mai mult, ori mai puþin rotunjite în urma rostogolirii sub acþiunea torenþilor sau cursurilor de apã...Orogeneza, a ridicat depozitele de conglomerate preexistente ...la fel ca ºi pe calcarele ori gresiile vecine...vezi ºi exemplele de "zãcãminte" de travertin sau diatomit aflate...tot la înãlþimi ...montane . Deci: nu are nici o legãturã vreo explozie sau rampã de aterizare vehicule spaþiale cu negrul remarcat de tine...sincer, eu am avut acum cîþiva ani o lucrare chiar lângã Babele( Centrul turistic ºi Salvamontul) ºi în afara rocilor obiºnuite de dezagregare, ori a rocii de bazã, nu am remarcat ceea ce aminteºti la nici un orizont al fundaþiilor.
Despre legenda de sorginte pelasgã, care explicã toponimia locurilor ºi remarca referitoare la o anumitã orientare a vârfurilor vecine în raport cu Sfinxul din Bucegi, despre ameþeala creatã de "Viitor cu cap de mort"...altã datã!

Extraterestrii,e destepti,nu lasa sa se vada locurile de decolare si aterizare a farfuriilor,caci astfel nu mai poti fi luat pe nepregatite ,la o adica ramanem nu mai cu felul unu,de la Traian ,caci l-a pacalit pe Decebal cand i-a furat potgoriile de Vie si au ascuns drumul la subpamanteni....

Pagini: << 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului FENOMENE LA LIMITA CUNOASTERII
Mergi la: