Info
x
Pentru studenti sau tineri absolventi
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 17:19
CABINETUL DE PSIHOLOGIE CLINICA SI PSIHOTERAPIE
- PSIHOLOG ALINA CHERCEA - Va invita sa participati la unul dintre grupurile organizate incepand cu luna octombrie 2008 : � Grup de suport cu tema � SUNT TIMID�DA� MA TRATEZ ! sau cum sa imi gestionez emotiile ? Aici veti afla cum apar si care este rolul emotiilor in viata noastra, precum si modalitati eficiente de gestionare si exprimare a emotiilor. � Grup de suport cu tema � VREAU SA AM O RELATIE sau cum sa imbunatatesc relatiile cu ceilalti �Participantii la acest grup isi vor dezvolta abilitatile de comunicare cu colegii, cu membrii familiei si cu prietenii. � Grup de autocunoastere si dezvoltare personala. Veti avea ocazia sa explorati in mod constient personalitatea proprie si, in cadrul grupului, sa clarificati si/sau sa schimbati sau sa exersati anumite aspecte. Fiecare grup se va reuni saptamanal in sedinte de cate 3 ore timp de 4 saptamani, incepand din 13 octombrie, dupa cum urmeaza : Luni intre orele 18 :00 � 21 :00 Grupul de suport cu tema � SUNT TIMID�DA� MA TRATEZ � Marti intre orele 18 :00 � 21 :00 Grupul de suport cu tema � VREAU SA AM O RELATIE ! � MIERCURI intre orele 18:00 � 21:00 Grupul de autocunoastere si dezvoltare personala Numar limitat de locuri. LOCATIE: Cabinetul de psihologie clinica si psihoterapie din cadrul agentiei BonaMea, din Str. Brailei, Bl. i , etj 2, ap., Tiglina 1. Inscrierea si informatii suplimentare la 0765 213 613 sau e-mail [email protected] pana la 08 octombrie. TOATE INFORMATIILE PRIMITE VOR FI TRATATE IN MOD CONFIDENTIAL ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1431 mesaje Membru din: 26/03/2011 Oras: Sinaia |
Postat pe: 23 Iulie 2011, ora 12:54
De la: , la data 2008-10-30 17:19:40CABINETUL DE PSIHOLOGIE CLINICA SI PSIHOTERAPIE Cred ca ar trebui si o oferta pentru cei care nu au luat bacu'
Raporteaza abuz de limbaj |