Info
x
Timiditatea o boala sau ceva trecator?
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 August 2010, ora 01:46
De la: radu20, la data 2010-01-21 01:06:44Nu-i nicio greseala,cam asa eram si io in liceu, aveam numa 9 si 10 ,eram ass la tot,si cand sa vorbesc cu o fata ma blocam,imi pierdeam cuvintele.Poti fi bun in anumite lucruri si slab in altele,ce sa faci nu toti suntem perfecti.Acolo ca alti is agramati si nu stiu citi prea bine ,am avut io de astia in clasa a 12 a erau knockout la scoala,da aveau in ei un tupeu de ii scoteau si profesori afara de la ore
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Sentim3nt 26 mesaje Membru din: 28/10/2008 Oras: Arad |
Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 07:34
Deja is aproape 3 ani de cand am facut acest topic va voi spune si finalu povesti desi nu ma asteptam sa reusesc sa fac anumite lucruri mai repede de 25 de ani,cu gandul de a gasi o rezolvare cum sa ma integrez mai usor in societate,multumesc tuturor care au dat un sfat bun,mau ajutat mult anumite sfaturi date de unele persoane care au avut timpul si rabdarea sa imi explice anumite lucruri ,sami dea detali,exemple tot pe mess,uni miau recomandat t sa ma orientez spre psihologie si asa am si facut vreo 2 ani tot am citit si am caut cauzele,probleme si rezolvarile acestei stari numite timiditate.
Am avut esecuri in a gasi o prietena sami fac relatie,da in ultimu timp pot vorbi mai usor cu o fata sa o conving (agat) cred ca din cauza ca am studiat ceva psihologie,am reusit sa fac anumite fete sa le ranesc fara sa vreau am abandonat relatia (nu stiu cred ca mi frica de o relatie sa o duc mai departe) abia mai tarziu miam dat seama ca acele persoane tineau la mine acum regret enorm treaba asta ca erau fete care au tinut la mine nu eram multe doar cateva.Oricum daca am reusit sa fac treaba inseamna ca am avut mentori buni care au avut rabdare multa cu mine sa imi explice niste chesti care mau ajutat cativa ani mai tarziu. Acuma numai am probleme cand vad o multime de oameni am reusit sa scap de aceasta problema,poate acuma am ceva tupeu in mine dar nu e de ajuns sa duci o viata simpla si normala cu tot ceti trebuie prieteni,o relatie stabila etc. Pentru care doresc sa vorbeasca cu mine despre acest subiect sau despre orice sa bage in lista idiu meu IDIUL MEU DE MESS YAHOO ESTE arad.radu Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 15:48
De la: 9am180342, la data 2010-02-06 13:52:43De la: radu20, la data 2010-01-21 01:06:44Nu-i nicio greseala,cam asa eram si io in liceu, aveam numa 9 si 10 ,eram ass la tot,si cand sa vorbesc cu o fata ma blocam,imi pierdeam cuvintele.Poti fi bun in anumite lucruri si slab in altele,ce sa faci nu toti suntem perfecti.Acolo ca alti is agramati si nu stiu citi prea bine ,am avut io de astia in clasa a 12 a erau knockout la scoala,da aveau in ei un tupeu de ii scoteau si profesori afara de la oreAm urmarit topicul de la inceput,si am observat ca la tine nu doar timiditatea e o problema ci si faptul ca, ceri un sfat si apoi cand iti este oferit, pe langa ca nu-l accepti ,ai o atitudine nepotrivita fata de cei ce vor sa te ajute. Am un fiu de varsta ta, nu e timid si are multi amici si prieteni desi are calculator de 14 ani . Dar, stie sa vorbeasca si sa scrie corect, stie sa relationeze cu cei ce intra in contact, citeste carti sa-si imbogateasca atat cunostintele cat mai ales vocabularul Calculatorul e un instrument bun dar sa stii ce sa faci cu el . Nu doresc sa te jignesc nici ,,sa ma iau de tine'', ca esti aradean de-al meu, dar daca ai timp, mediteaza la ce am postat si vezi ce ai de facut Esti inca tanar si poti recupera. La ce bun? Cine ia in seama sfaturile primite pe net? E la fel. Si scrie cu aceleasi greseli , doar ca si-a schimbat ID... Pacat...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Iulie 2011, ora 00:23
De la: Melody_, la data 2011-07-18 15:48:24De la: 9am180342, la data 2010-02-06 13:52:43De la: radu20, la data 2010-01-21 01:06:44Nu-i nicio greseala,cam asa eram si io in liceu, aveam numa 9 si 10 ,eram ass la tot,si cand sa vorbesc cu o fata ma blocam,imi pierdeam cuvintele.Poti fi bun in anumite lucruri si slab in altele,ce sa faci nu toti suntem perfecti.Acolo ca alti is agramati si nu stiu citi prea bine ,am avut io de astia in clasa a 12 a erau knockout la scoala,da aveau in ei un tupeu de ii scoteau si profesori afara de la oreAm urmarit topicul de la inceput,si am observat ca la tine nu doar timiditatea e o problema ci si faptul ca, ceri un sfat si apoi cand iti este oferit, pe langa ca nu-l accepti ,ai o atitudine nepotrivita fata de cei ce vor sa te ajute. Am un fiu de varsta ta, nu e timid si are multi amici si prieteni desi are calculator de 14 ani . Dar, stie sa vorbeasca si sa scrie corect, stie sa relationeze cu cei ce intra in contact, citeste carti sa-si imbogateasca atat cunostintele cat mai ales vocabularul Calculatorul e un instrument bun dar sa stii ce sa faci cu el . Nu doresc sa te jignesc nici ,,sa ma iau de tine'', ca esti aradean de-al meu, dar daca ai timp, mediteaza la ce am postat si vezi ce ai de facut Esti inca tanar si poti recupera. Sa stii ca eu am gasit multe sfaturi bune. Sau mi-am adus aminte de ele, de pe net. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Iulie 2011, ora 00:29
Luati si voi exemplu. Cuceresti fetele vorbind despre....stiinta.
Si daca nu inteleg cu vorba buna, le spuneti ca daca nu....stiinta...pica avioanele. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|

.Nu-ti trebe chiar carte ca sa obti ceva ,alti se descurca si fara,trebe sa ai cap.