Info
x
Timiditatea o boala sau ceva trecator?
|
canghel 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 20:52
De la: Nr4, la data 2009-12-17 18:16:09si eu as putea sa te contrazic doar apeland la memorie.. in liceu aveam un coleg bun la toate materiile.. vorbea frumos.. corect, scria poezii, citea o carte noua la 2-3 zile, cand povestea la lectie parca era Sadoveanu... odata scos din cadrul "oficial' , adica in pauze, daca il puneai langa o fata, era terminat.. se inrosea sfecla, zambea ca tolomacu aratandu-si toata fasolea chia si cand nu trebuia, mai mult de doua trei gajaituri si interjectii penibile nu scotea din el.. Gresesti!!! In sensul ca generalizezi fara rost. Cu o floare.... stii tu. Abilitatile de comunicare de care vorbeam nu sunt totul. Mai trebuie si alte lucruri intr-adevar, dar ideea era ca omul, odata ce isi simte aceata slabiciune trebuie sa o combata intr-un fel. Si mai este ceva, aia care nu citeau decat etichete de pe sticle aveau ciorchini de fete care citeau doar etichetele de pe cosmetice. Aici trebuie sa recunosc, lucram cu numere mari :))) Si cititorii de sticle si cei de cosmetice sunt mult mai multi decat cei de carti. |
|
Sentim3nt 26 mesaje Membru din: 28/10/2008 Oras: Arad |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 01:06
Nu-i nicio greseala,cam asa eram si io in liceu, aveam numa 9 si 10 ,eram ass la tot,si cand sa vorbesc cu o fata ma blocam,imi pierdeam cuvintele.Poti fi bun in anumite lucruri si slab in altele,ce sa faci nu toti suntem perfecti.Acolo ca alti is agramati si nu stiu citi prea bine ,am avut io de astia in clasa a 12 a erau knockout la scoala,da aveau in ei un tupeu de ii scoteau si profesori afara de la ore
.Nu-ti trebe chiar carte ca sa obti ceva ,alti se descurca si fara,trebe sa ai cap.Care vrea sa vorbeasca cu mine ,despre orice problema de viata sau in legatura cu topicu de pe forum.IDUL MEU DE MES ESTE metise_3d@yahoo.com Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 02:09
Prin autosugestie.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 02:11
De la: nastasemihail, la data 2010-01-22 02:09:22Prin autosugestie.ce e aia??? alt misticism de-al tau??? misticule
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 02:15
De la: florinpreda999, la data 2010-01-22 02:11:56De la tine stiu ca daca te sugestionezi sa nu mai fi ce esti, poti fi ce nu esti...De la: nastasemihail, la data 2010-01-22 02:09:22Prin autosugestie.ce e aia??? alt misticism de-al tau??? misticule
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 02:20
De la: nastasemihail, la data 2010-01-22 02:15:09da' vad ca incepi sa devii initiat,uceniculeDe la: florinpreda999, la data 2010-01-22 02:11:56De la tine stiu ca daca te sugestionezi sa nu mai fi ce esti, poti fi ce nu esti...De la: nastasemihail, la data 2010-01-22 02:09:22Prin autosugestie.ce e aia??? alt misticism de-al tau??? misticule
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 02:23
De la: florinpreda999, la data 2010-01-22 02:20:29Da, initiat in misticisme promovate de tine.De la: nastasemihail, la data 2010-01-22 02:15:09da' vad ca incepi sa devii initiat,uceniculeDe la: florinpreda999, la data 2010-01-22 02:11:56De la tine stiu ca daca te sugestionezi sa nu mai fi ce esti, poti fi ce nu esti...De la: nastasemihail, la data 2010-01-22 02:09:22Prin autosugestie.ce e aia??? alt misticism de-al tau??? misticule
|
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 02:25
De la: nastasemihail, la data 2010-01-22 02:23:02misticuleDe la: florinpreda999, la data 2010-01-22 02:20:29Da, initiat in misticisme promovate de tine.De la: nastasemihail, la data 2010-01-22 02:15:09da' vad ca incepi sa devii initiat,uceniculeDe la: florinpreda999, la data 2010-01-22 02:11:56De la tine stiu ca daca te sugestionezi sa nu mai fi ce esti, poti fi ce nu esti...De la: nastasemihail, la data 2010-01-22 02:09:22Prin autosugestie.ce e aia??? alt misticism de-al tau??? misticule
Albert Einstein
|
|
|
|
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 02:31
Da gurule....in misticisme.
|
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 02:39
De la: nastasemihail, la data 2010-01-22 02:31:50Da gurule....in misticisme.recunosti valoarea,este??? ai inceput in sfarsit sa cunosti adevarul ???
Albert Einstein
|
|
gabriela_azem 2 mesaje Membru din: 18/01/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 09:27
Eu sunt nou pe aici, ins, am citit cu mult interes, acest "meci" pe tema timiditii.Unii si-au dat cu presupusul de unde izvorste, altii cum sa faca, dar nimeni nu l-a intrebat pe Radu ce vede el cand se uit in oglind?
Dale Carnegie(parintele scolii de conduita in public) spunea cam aa: " Inainte sa iesi din casa, uita-te in oglinda, zmbeste-ti singur si iesi din casa cu imaginea aceasta a ta". Este fundamanetal sa ai tu o imagine pozitiva despre tine. Ochii sunt oglinda sufletului si, cautand in ochii celorlalti aprobare, compasiune si tot ceea ce ai tu in minte, nu ve-i avea decat priviri ostile, batjocoritoare, plictisite. Fiecare are problemele lui si nu are timp sa conforteze pe nimeni. Asadar(aici ies si eu la interval cu sfaturi), dupa mine care inca mai sunt timida dar toti ma cred o increzuta si o dura, ar trebui sa-ti procuri aceasta carte a lui Dale Carnegie(a scris mai multe) - Cum sa ne comportam cu ceilalalti si sa-i facem prietenii nostri(poate are titlul un pic altfel, ca eu il am in alta limba). Studiaza aceasta carte, cu un evidentiator in mana,colorand toate frazele pe care crezi ca le poti aplica in cazul tau. Nu "manca" paginile...ia-o usurel, cate un pic, in asa fel sa poti aplica invatamintile de acolo. Psihologii sunt necesari dar, cu banii dati acolo, poti face altceva...iesi in lume. Du-te la teatru sau la opereta chiar daca nu-ti place, uite asa! ca sa schimbi macazul. Si ar mai fi ceva. Cauta pe net unde se face MEDITATIE, stii aceea legata de yoga, sau chiar Sahaja Yoga(asta este gratis) - acolo inveti tehnici de respirare care ajuta enoooooorm de mult. Pentru a concluziona: cauta mai intai cartea lui Carnegie(poate cineva chiar o are si ti-o imprumuta dar, in cazul asta nu o poti mazgali ) si cauta cat de repede un curs de Meditatie simpla(nu transcedentala) sau chiar inscriete la Yoga.Cu speranta ca nu am fost foarte plictisitoare, i-ti doresc tot binele din lume o data cu luarea unei decizii corecte care sa te ajute intr-adevar.
"EU SUNT ACEEA, EU SUNT"
|
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 13:52
De la: radu20, la data 2010-01-21 01:06:44Nu-i nicio greseala,cam asa eram si io in liceu, aveam numa 9 si 10 ,eram ass la tot,si cand sa vorbesc cu o fata ma blocam,imi pierdeam cuvintele.Poti fi bun in anumite lucruri si slab in altele,ce sa faci nu toti suntem perfecti.Acolo ca alti is agramati si nu stiu citi prea bine ,am avut io de astia in clasa a 12 a erau knockout la scoala,da aveau in ei un tupeu de ii scoteau si profesori afara de la oreAm urmarit topicul de la inceput,si am observat ca la tine nu doar timiditatea e o problema ci si faptul ca, ceri un sfat si apoi cand iti este oferit, pe langa ca nu-l accepti ,ai o atitudine nepotrivita fata de cei ce vor sa te ajute. Am un fiu de varsta ta, nu e timid si are multi amici si prieteni desi are calculator de 14 ani . Dar, stie sa vorbeasca si sa scrie corect, stie sa relationeze cu cei ce intra in contact, citeste carti sa-si imbogateasca atat cunostintele cat mai ales vocabularul Calculatorul e un instrument bun dar sa stii ce sa faci cu el . Nu doresc sa te jignesc nici ,,sa ma iau de tine'', ca esti aradean de-al meu, dar daca ai timp, mediteaza la ce am postat si vezi ce ai de facut Esti inca tanar si poti recupera. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 15:22
radacinile timiditatii trebuiesc cautate in trecut, gasit motivul care a declansat aceasta manifestare.... uneori, datorita unor "reguli' impuse de societate , unii indivizi isi inhiba dorinta de exteriorizare si se retrag in carapace ca testoasele..... fenomenul este des intalnit in randul copiilor care au tendinta de a ridiculiza si jigni orice si pe oricine fara a avea nici cea mai mica idee despre conceptul " respecta-i pe ceilalti asa cum te respecti pe tine!" o anumita doza crescuta de sensibilitate poate cauza iarasi timiditatea.......autosugestia, cultivarea stimei de sine si cativa prieteni de nadejde, pot vindeca inhibitiile si rezolva anumite probleme ce le poti intalni in viata....... esential e sa vrei.....
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 22:14
Radu sa ai rabdare ca o sa fi mai tarziu mai indraznet o sa-ti infrangi timiditatea si sa vezi ca o sa fi alt om .Trebuie sa ai mult curaj sa treci peste ceea ce simti ca te blocheaza si cu cu timpul totul se rezolva in favoarea ta .Nu uita ca nu este o boala aceasta timiditate ci o stare care dureaza o perioada de timp ,iar in unele cazuri chiar toata viata .Important ca aceasta timiditate sa dispara sau sa se diminueze din intensitate .
GINA
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 04:36
De la: 9am147005, la data 2010-02-06 15:22:37Le stii ..... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
anca_relu_upcmail_ro 477 mesaje Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 14:53
Cert timiditatea nu este o boala...
Timiditatea isi are chiar farmecul ei Timiditate = Sinceritate Prefer timizii educati decat tupeistii needucati Timiditatea chiar este ...O CALITATE... Pentru cei ce o inteleg...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 15:08
Timiditatea este ceva trecator ! E strans legata de lipsa de experienta si de lipsa increderii in sine ! Cu varsta ,timiditatea dispare !
|
Prototypa 197 mesaje Membru din: 2/11/2009 |
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 23:40
Ce bine ca nu nu am astfel de probleme!
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 02:59
De la: Prototypa, la data 2010-03-19 23:40:31Ce bine ca nu nu am astfel de probleme! Esti sigura ?
|
CAMELEONII 164 mesaje Membru din: 12/02/2010 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 06:49
De la: radu20, la data 2008-10-28 16:59:21Am 20 de ani si sunt timid,recunosc ptr mine ii ca si o boala nu ma pot schimba asa usor,oricum din cauza asta am pierdut mult in viata,nam prieteni asa multi,nici macar prietena,asa is in ultimi 3 ani de cand mam infundat in calculator,acuma is in ultimu an de liceu si incep sa regret anumite chesti,cam ce sfaturi miati da si ce parere aveti despre aceata intrebare "Timiditatea o boala sau ceva trecator?",bagati idu meu de yahoo azrail_gringo ca sa vorbesc cu cineva despre asta..... Nu te mai masturba ,lasa pozele si filmele porno de pe calcuator,treci la ceva real la viata,fetele abia asteapta
Traian Bsescu a venit azi la Cluj pentru a le transmite oamenilor s mearg n 29 iulie la vot indiferent de modul n care aleg s voteze ...dar ar prefera un DA sa plece pe mare......
|
|
Fosta membra 9am.ro 1888 mesaje Membru din: 24/02/2010 |
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 09:28
Timiditatea e o recomensa a gandirii: cand nu stii sa intervii intr-o anumita situatie care cere actiune ferma devii timid! Poate fi si o boala dar sigur nu sunt motivatii care sa te determine s-o tratezi atunci cand ti-e teama ca ai putea contagia si pe altii.
|
Prototypa 197 mesaje Membru din: 2/11/2009 |
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 21:05
De la: karpov, la data 2010-03-20 02:59:12Da sunt sigura!De fapt niciodata nu am avut astfel de probleme,si nici nu m-am lasat niciodata intimidata de nimeni,pt ca anumite problm pe care le-am avut pana acum m-au intarit,si mi-au dat putere sa infrunt lumea.O persoana cu cat te vede mai slaba de inger cu atat profita mai mult de tine.So?De la: Prototypa, la data 2010-03-19 23:40:31Ce bine ca nu nu am astfel de probleme! In general incerc sa cunosc slabiciunile celor din jur,iar cand ma simt atacata,imi este usor sa-i atac si eu la randul meu deoarece le cunosc slabiciunile si stiu unde sa actionez.Ce naiba doar sunt scorpion!
|
Sentim3nt 26 mesaje Membru din: 28/10/2008 Oras: Arad |
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 10:50
Am mai scapat de timiditate cat de cat,mi cam greu sa am incredere in oameni,desi miam facut prieteni ,nu prea poti sa ai incredere totala in multi ca te si mai vb pe la spate si alte chesti,numai am probleme de genu,da urmatoru pas vreau sa imi fac o prietena desi mi greu sa vb cu o fata ,fata in fata sau sa o privesc in ochi,cam ce miati recomanda,fara sfaturi aiurea.Oricum ms mult pentru sfaturile date pana acuma.id de mes yahoo metise_3d referitor la subiect sau alte probleme.
|
Fosta membra 9am.ro 572 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 14:06
si eu sunt timid si pt mine ce sfat aveti sfatuitorilor?
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 16:39
De la: georgedinbv, la data 2010-05-29 14:06:24 esti sigur ca mai esti timid dupa toate berile astea?
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 17:28
De la: georgedinbv, la data 2010-05-29 14:06:24 Asculta Geoge se vede ca esti glumet ......cum esti timid daca aspiri la postul de presedinte ...? Esti chiar indraznet nu timid .....si te felicit pt asta
GINA
|
|
Fosta membra 9am.ro 572 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 30 Mai 2010, ora 02:37
De la: 9am076753, la data 2010-05-29 17:28:56De la: georgedinbv, la data 2010-05-29 14:06:24 nu aspir chiar la postul de presedinte... am zis ca vreau si io la ciolan... mi-ai dat o idee de un nou topic...
|
Postat pe: 30 Mai 2010, ora 04:15
Timiditatea se trateaza cu...palme
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Mai 2010, ora 06:17
De la: nastasemihail, la data 2010-05-30 04:15:05Timiditatea se trateaza cu...palme asa
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 6 August 2010, ora 01:12
De la: nastasemihail, la data 2010-05-30 04:15:05Timiditatea se trateaza cu...palme ...undeeeeeeeee
|
|
|

.Nu-ti trebe chiar carte ca sa obti ceva ,alti se descurca si fara,trebe sa ai cap.
) si cauta cat de repede un curs de Meditatie simpla(nu transcedentala) sau chiar inscriete la Yoga.
In general incerc sa cunosc slabiciunile celor din jur,iar cand ma simt atacata,imi este usor sa-i atac si eu la randul meu deoarece le cunosc slabiciunile si stiu unde sa actionez.Ce naiba doar sunt scorpion!