silena
30 mesaje
|
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 10:30
 Are u sure?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
3 mesaje
Oras: Braila
|
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 11:51
urat ce se intampla cu mihaela si cu dani.o credeam fata serioasa.relatia cu mascariciul ala o discrediteaza.mascariciul cu gura sloboda , nu il aude nimeni ce educatie da la emisiune si la o ora matinala ?nu are sef?rusine!emisiunile ar trebui sa fie educative nu drept la replica.ai ceva de spus mergi la emisiuni dupa ora 24.rusine postului antena 1 unde are mascariciul emisiune la prima ora.sunt dezolata ca mihaela ar fi gasit ceva la acest tip.
aveam impresia ca doreste un barbat fin, educat, manierat,care se potrivea modelului ei - acum cred ca se potriveste cu mascariciul
bravo !
|
teo_dora63
1 mesaj
|
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 13:02
Oare care este secretul de a renunta la un barbat in adevaratul sens al cuvantului din multe puncte de vedere....mai ales material pentru Mihaela, si a aborda o aventura cu un pusti care oricand se poate lauda cu TROFEUL avut ? ? ?
Este o relatie de aventura, de scurta durata de care Mihaela nu avea nevoie.OK, probleme cu Elan , treaba lor, nu este nici prima care divorteaza nici ultima , dar sa incepi a umbla prin paturile pustilor ,deja este o problema de caracter...Ce viitor are aceasta relatie ??? Poate se iubesc OK, dar pana cand ? El ce asteapta de la ea ? Cat o sa reziste in aceasta relatie ? Tineretea isi spune cuvintul...Ea ce va face cand se va trezi ca altele sunt mai tinere , mai frumoase si mai indraznete...? Personal nu-l cunosc nici pe el nici pe ea , nu stiu ce fel de oameni sunt in particular, simpatiile nu conteaza, dar sunt oameni ca noi ceilalti iar aventura aceasta nu o sa dureze mult....Varsta isi va spune cuvantul....Aventura o puteau avea in alta parte , nu sa rasufle....Mihaela esti sigura ca merita pustiul asta prestigiul tau, toate barfele astea ?
Nu ma intelege gresit, nu are nimeni nimic cu viata ta, faci cum simti, dar nu era momentul acum, si nu am incredere in aceasta relatie....nici daca vroiai sa demonstrezi cine esti... ai uitat ca trebuia sa fi o doamna nu o jucarie a unui pusti.? ? ? .....
|
office10_11
2 mesaje
Oras: Pitesti
|
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 15:10
Chiar nu inteleg care este treaba voastra...
|
|
|
twe5wer
4 mesaje
|
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 17:59
Daca si baietasul asta are fata de gigolo.... nu se mai vindeca tara asta de ridicol.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 08:12
Pe bune ......baiatu nu are nici o vina.....orice barbat are datoria sa incerce! Daca ea este proasta si a cazut in plasa.......asta ester!Bravo lui!
Pentru Mihaela Radulescu......dupa toate figurile de le facea pe la TV....acum bag de seama ca este tot o p- - - - - - - - -a dar de lux! Este prea vulgar sa ma exprim in cuvinte!!
Multumesc!
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 11:12
Ce sa spun e treaba voastra cu cine se fute Raduleasca
|
|
|
sea_shell
418 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 13:13
Si sunteti invidiosi(oase)?????
este o femeie desteapta....open mind....putine sunt asa.....Si oricum fiecare isi traieste viata asa cum considera ca-i e bine..De ce nu puteti voi dormi ca Mihaela face nu stiu ce.......Si in fond ce face???? Vedeti-va de viata voastra pentru ca sigur aveti ''scheleti ''prin dulapuri ...Nu mai judecati ...Ce face de fapt? Nu a mers o relatie,a terminat-o,a inceput alta....Care e problema?! Aveti mentalitati invechite,de pe vremea comunismului,crescuti si educati in spiritul dogmelor ....Mie,sincer imi pare rau ca fac parte dintr-o natie atat de otravita...
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
80 mesaje
|
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 13:42
De la: d_2, la data 2008-10-18 12:23:31Nu e problema nimanui cu cine se cupleaza Raduleasca. In particular. Da ea se da exemplu de Personaj Public marcant, etic, telectual... Scrie carti, activeaza in campanii sociale, etc... Si atunci e normal sa te apuce oftica nitel cind o vezi dindu-si arama pe fata. Pt ca e cinic si umilitor sa vezi cine devine Vedeta azi in Romania... Ce idoli avem...
subscriu
pe mine personal nu ma intereseaza ce face raduleasca in particular, cu cine se cupleaza, de ce divorteaza sau cati copii face si cu cine, dar ma revolta ipocrizia cu care face parada de niste valori pe care nu le are. Daca iesi pe sticla si te dai exemplu ca mama si sotie cu familie perfecta, ba mai dai si sfaturi altora cum sa atinga acest deziderat, macar taci din gura si ascunde-te cand se dovedeste, o luna mai tarziu, ca ai mintit. Si cand ma gandesc cat de multe persoane o admira!
|
olar_a
1 mesaj
Oras: Oradea
|
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 14:01
Cred ca la "vedetele" astea li se urca la cap de atata bine, pe langa faptul ca primesc bani de-a moaca ca orcum nu lucreaza nimic ci doar isi afisaza trupul si hainele mai vorbesc si niste aberatii la emisiunile pe care le prezinta si da o educatie proasta tinerilor atat prin ceea ce spun cat si comportament, care in cazul de fatza nu e demn de o doamna asa cum pretinde a fi Mihaiela Radulescu
|
eugen_e_d
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 16:23
|
Floriana
7 mesaje
|
Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 20:34
mascariciul cu gura sloboda , nu il aude nimeni ce educatie da la emisiune si la o ora matinala ?nu are sef?rusine!emisiunile ar trebui sa fie educative nu drept la replica.ai ceva de spus mergi la emisiuni dupa ora 24.rusine postului antena 1 unde are mascariciul emisiune la prima ora.
Intr-adevar, acest baiat lipsit de maniere m-a deranjat inainte de a afla de relatia lui cu Mihaela. Are o atitudine , care nu poate constitui un exemplu de comportament pentru copiii mei care se uita uneori dimineata la tv. Chiar eram pe punctul de a semnala acest lucru la Antena 1, acum daca as face acest lucru, ar fi considerat un atac la persoana , desi acest copil obraznic si ingamfat nu poate fi considerat o persoana , ci un "mascarici"cum l-ati caracterizat . Dar se pare ca aceasta este politica postulu, dupa prostituata de lux, Andreea Mantea , exact acest gigolo mai lipsea ca sa fie reteta completa. Rusine , Antenei 1!
|
sea_shell
418 mesaje
|
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 15:44
Nu pot sa cred ca o intamplare ,in fapt banala, poate sa scoata atata otrava....De ce nu va place de ea? Pentru ca are curaj sa desfida varsta si ''canoanele '' timpului????Pentru ca arata bine si e desteapta? Stiti de ce arata bine? Pentru ca nu are atata venin pe care sa-l arunce asupra altora......
|
Fosta membra 9am.ro
80 mesaje
|
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 12:25
De la: laly_3l, la data 2008-10-22 15:44:14Nu pot sa cred ca o intamplare ,in fapt banala, poate sa scoata atata otrava....De ce nu va place de ea? Pentru ca are curaj sa desfida varsta si ''canoanele '' timpului????Pentru ca arata bine si e desteapta? Stiti de ce arata bine? Pentru ca nu are atata venin pe care sa-l arunce asupra altora......
Arata bine - incontestabil. E desteapta - discutabil. E ipocrita - evident (daca i-ai urmarit declaratiile in ultima vreme). De-aia nu-mi place. Antipatia mea n-are nici o legatura cu relatia ei cu Dani. Chiar imi face placere cand vad un astfel de cuplu, prea multa lume considera ca o femeie peste 40 ani nu mai are ce oferi. Dar nu pot aprecia pozitiv omul Mihaela Radulescu, nu inteleg si ma doare admiratia pe care i-o acorda atatia creduli.
|
sea_shell
418 mesaje
|
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 15:26
Catcos,lasa lumea sa traiasca asa cum isi alege...Fiecare are liber arbitru si-si alege ceea ce i se potriveste....Fa si tu la fel...
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 17:32
Daca avea un iubit bogat spunea lumea ca o face pt bani, daca nu are bani, o face pt .. altceva.  Gura lumii sloboda. Nu a reusit nimeni sa opreasca barfa, nu vad cum ar opri-o ea. Asa mai bine isi traieste viata si gata. Ceea ce va doresc si dvs, si mie.
|
Fosta membra 9am.ro
80 mesaje
|
Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 18:58
De la: laly_3l, la data 2008-10-23 15:26:37Catcos,lasa lumea sa traiasca asa cum isi alege...Fiecare are liber arbitru si-si alege ceea ce i se potriveste....Fa si tu la fel...
ai dreptate, fiecare are setul sau de valori... sau "valori". Mi-am dat si eu cu parerea, sau nu de asta sunt deschise aceste topicuri?
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 11:49
o data ca nu e vorba de dogmele comunismului, ci de invatatura bisericii - care nu se invecheste, nu se perimeaza, ci e aceeasi de 2000 de ani. Acum, daca oamenii nu mai vor sa tina seama de ea - paguba lor. Daca iti bagi capul in nisip si spui ca nu exista pacat si ca poti face ce vrei, esti liber sa o faci - dar asta nu inseamna ca nu exista pacat, ci doar ca ai tu capul in nisip. Pe de alta parte, ca fRaduleasca face curvasaraie ar fi problema si pacatul ei. Dar pentru ca e un personaj atat de public (nu am pus-o eu sa fie asa), faptele ei, pentru destui oameni mai slabuti de minte sau mai necopti, au putere de exemplu. Cum sa ii explic unui copil ca e bine sa fie serios si nu sa umble din pat in pat, cand toate aceste "modele de succes" isi trambiteaza curvasaraile ?! Asa ca nu noi murim de grija Mihaelei Radulescu - ea ne sare in ochi de peste tot (nici prin oras nu poti merge fara sa o vezi pe afise) si ne explica ce bine si frumos e sa fii coarda.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 18:05
;;;;;;;;E batrana, la 40ani??? Arata de zeci de ori mai bine decat;; Magda lui ;Tolea, care are doar,, 22sau 24!! Atunci;; IZDRAELA;; si ;;LIVIU;???? Cum sunt???  Lasati, oamenii in pace! Sunt ;liberi sa faca ce vor;;! Iar, voi,,;;invidioaselor;; i-a mai taceti cu ;;etichetarea!! Dani Otil??? Sa fie, sanatos!!
|
ramonaanda
13 mesaje
Oras: Oradea
|
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 15:04
dupa parerea mea...consider si militez ptr. faptul ca fiecare om are libertatea de a-si trai viata in sensul in care doreste,fara limite...dar ei au ales sa fie cunoscuti,au ales nu o meserie,ci o profesie...asta ca si alte profesii,de ex profesor,etc....implica mai mult ca si a fi inginer...au ales sa fie celebri,iar asta implica avantaje si dezavantaje de care toti suntem constienti...trebuie sa fie o eticheta...ptr ca celebritatile traiesc din admiratia fanilor...nu condamn relatia lor...iubirea e ceva Dumnezeiesc...dar sa ne gandim si la impactul si la influenta asupra celor din jur,care le cumpara cartile sau le privesc emisiunile,caci datorita lor sunt ceea ce sunt...daca doreau libertate nu trebuiau sa aleaga viata publica...
|
Fosta membra 9am.ro
80 mesaje
|
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 17:30
exact, ramona, statutul de persoana publica implica si responsabilitati, nu doar avantaje. Daca te erijezi in model, nu mai poti spune "e viata mea si ma priveste ce fac".
|
raeuska
2 mesaje
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 18:33
de ce gigolo? a mai cucerit si pe altcineva inafata de raduleasca?
nu va mai mirati atat: este ceva normal ca un baiat sa fie atras de o femeie mai in varsta care arata bine la corp,iar o femeie in varsta sa se cupleze pt aventuri cu baieti mai tineri decat ea,caci astfel le creste tonusul........
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2008, ora 19:00
De la: anica_ciocarlan, la data 2008-10-17 11:51:39urat ce se intampla cu mihaela si cu dani.o credeam fata serioasa.relatia cu mascariciul ala o discrediteaza.mascariciul cu gura sloboda , nu il aude nimeni ce educatie da la emisiune si la o ora matinala ?nu are sef?rusine!emisiunile ar trebui sa fie educative nu drept la replica.ai ceva de spus mergi la emisiuni dupa ora 24.rusine postului antena 1 unde are mascariciul emisiune la prima ora.sunt dezolata ca mihaela ar fi gasit ceva la acest tip.
aveam impresia ca doreste un barbat fin, educat, manierat,care se potrivea modelului ei - acum cred ca se potriveste cu mascariciul
bravo !
mascarici ,mascarici ...da' se zice-ntarg ca are mami ,baiatu' asta o scula...hahaha ...cica-i legata cu jartiera...shi moldovencele astea sunt tare fomiste dupa treburi d-astea ... n-ai citit shi matale ziaru' ca baiatu' i-o pune de dimineatza fix la 6...pana cand o tzine ,asha cu pusu ' ei stiu ...  hai ,zau ,nu fa pe naiva ca nu tzine ...
si electronica !
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2008, ora 19:08
pt.raeuska (de la ratzushca cumva ?)
ca bine zici mami ...gaina batrana face supa buna ...shi io cand am avut 20 de ani trageam la una de 57 ...da' io ii cam puneam perna pe cap sa n-o vad ca altfel nu-mi venea (chestia aia cu erectzia stii matale !)
de moldoveanca se vorbea de mult ca umbla numa' dupa morcov tanar ...da'drept sa spun s-a cam zbarcit si cica vrea numa' perversiuni ,adica in alt' loc ...mi shi rushine sa spun ! te pupicesc .pa !
si electronica !
|
gcioararo
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 15:14
Intr-un moment chiar o indrageam si apreciam,suparandu-ma f. tare cand citeam ceva urat de ea.Acum am inteles:cred ca doar taica-su si frate-su nu ....au avut ceva cu ea ca de restul...Dan Chisu,Dan Bitman,cei 3-4 soti oficiali,Adrian Sarbu...toti directorii de televiziuni pe unde a fost...si lista pare ca nu se mai termina.
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 16:05
De la: gcioararo, la data 2008-11-20 15:14:55Intr-un moment chiar o indrageam si apreciam,suparandu-ma f. tare cand citeam ceva urat de ea.Acum am inteles:cred ca doar taica-su si frate-su nu ....au avut ceva cu ea ca de restul...Dan Chisu,Dan Bitman,cei 3-4 soti oficiali,Adrian Sarbu...toti directorii de televiziuni pe unde a fost...si lista pare ca nu se mai termina.
da' de saracu' DAN IOSIF ai uitat ? sa-i fie tarana usoara ...ca si asta a ars-o de i-a mers fulgii moldovencei !
si electronica !
|
Fosta membra 9am.ro
33 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 09:01
treaba ei cu cine se*******...ca persoana , insa daca e si publica, nu mai e NUMAI treaba ei....Ce sa invete fetele tinere de la ea ? ca multe o au ca si model....Si asta e un motiv pentru care vedem la televizor fete de 10 ani gravide !!!!
Spiritual, nu lasa nimic in urma ei....material, poate, dar in rest ?????om fara nimic...."gol"....
Si sa nu mai vad scris pe aici "fiecare traieste cum vrea si fara limite". Ma pustanilor ma !!!....traim intr-o societate, care e formata din suma tuturor entitatilor umane traitoare + suma activitatilor acestora care se rasfring asupra celorlalti + suma relatiilor intre indivizi !!!! Auzi....traieste cum vrea, ca are liber arbitru.....Dar ceea ce daruieste sau emana in jur, in societate, cu asta cum ramane ???/ Sau e singura pe o insula pustie si n-are treaba cu nimeni ....
Chestia cu fiecare face ce vrea fara limite o scriu aia care in loc de creier au o masa gelatinoasa compusa 150% din estrogeni sau androgeni....
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 03:28
ASA ESTE. TREBUIE SA TRAIM DUPA NORMELE IMPUSE DE ALTII. NOI NU TREBUIE NICI SA GINDIM MACAR. LIBERUL ARBITRU NU EXISTA. NORMELE MORALE SINT CELE IMPUSE DE ALTII. TU NU AI VOIE NICI SA GINDESTI.  DUPA COMUNA AVANSATA PARCA CE VINE?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
doru_bmw_x5
43 mesaje
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 12:12
EI INCERACA SI EL SARACU ACUM CAT E PE VAL
|
doru_bmw_x5
43 mesaje
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 12:13
GIGOLO DANI OTIL BUNA TREABA CICA MIHAELA L-AR FI PUS OLEACA LA .....BARA