Info
x
Bosquito - radu almasan - un talent pentru straini?
|
dagaio 1073 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 00:23
Ce parere aveti, romani de pretutindeni care iubesc MUZICA DE VALOARE????
Credeti ca un asa mare talent, ar trebui sa fie dat la o parte de presa romanesca ( "cea libera" ) si de toti prostii invidiosi si corupti????? DE CE NU IL APRECIEM CU ADEVARAT? DE CE NE VINDEM SAU NE ABANDONAM ADEVARATELE VALORI ( in cazul lui Radu - un adevarat muzician, o voce perfecta, calda, expresiva, curata, barbatoasa, naturala, un om extraordinar, un suflet special, O MUZICA CE TRANSMITE CU ADEVARAT ) |
|
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 00:32
Ascultati:
www.youtube.com/watch?v=eIAvdLfRKtU&feature=related www.youtube.com/watch?v=8Z3E2eXcRDY&feature=related www.youtube.com/watch?v=6jpAIoHTxkA&feature=related www.youtube.com/watch?v=jEwANGCJkq0&feature=related www.youtube.com/watch?v=DXHTVr7fTh8&feature=related www.youtube.com/watch?v=tBlXafohPXQ&feature=related www.youtube.com/watch?v=Rs6VG5kj7aQ&feature=related www.youtube.com/watch?v=uPGO1KLvnYM&feature=related |
|
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 20:48
Ce facem cu artistii nostri care ne infrumuseteaza viata, ne ajuta sa ramanem sensibili si sa iubim mai mult?
De ce totul este condus de bani, chiar si gustul nostru estetic fiind influentat de posibilitatile materiale? Bosquito s-a destramat din cauza noastra. |
|
badeaanna 14 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 12:44
are talent timpul si o voce frumoasa. ar fi cazul macar pt straieni sa fie un talent.
|
|
Fosta membra 9am.ro 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Botosani |
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 15:32
CHIAR ASA PE UNDE MAI UMBLA BOSQUITO?
|
|
rose80 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Roman |
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 16:48
dar dc s-au despartit bre? si dc am fi noi de vina? eu nu ma simt vinovata cu nimic ca s-a despartit bosquito.. nici nu stiam.. si nu vad motivul.. ar trebui?
|
|
taraq_adrian 3 mesaje Membru din: 5/11/2008 |
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 17:31
Da' ce-i cu el ?
Unde a disparut ? S-a despartit, de cine ? Pacat, canta mishto !
|
|
mafia 2 mesaje Membru din: 6/11/2008 Oras: Calarasi |
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 18:25
|
|
|
|
|
mafia 2 mesaje Membru din: 6/11/2008 Oras: Calarasi |
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 18:33
www.youtube.com/watch?v=rTGZAGyZUJM&feature=related Bibi minune e mai tare
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Noiembrie 2008, ora 00:37
Un talent.Un tip de bun simt.Nu l-am mai vazut in ultima vreme. Il vrem!
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
bosquitoradu 2 mesaje Membru din: 14/11/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Noiembrie 2008, ora 03:24
In nici un caz Bosquito nu s-a despartit din cauza voastra. Gresit! Din cauza voastra a existat!
De fapt oamenii obisnuiti au ridicat trupa asta din nimic atunci cand nici un radio nu vroia sa o promoveze iar la televizor intrau greu. Respectele mele Romania! R. |
|
angel_girl_ingerash 15 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 14:59
bosquito este si va ramane in inimile tuturor celor ku suflet sensibil si romantic... melodii k " doua maini", "tu esti iubita mea" sau "copilul din padurea de fagi" n`ai kum s le uiti.. sunt melodiile mele d suflet alaturi d toate celelalte... ador muzika bosquito si vocea lui radu este d aur!.. la mai mult si la mai mare si nici nu vreau s aud k bosquito nu mai exista.. ar fi o prea mare pierdere pt muzik romaneaska kare e vai d kapul ei.....
Dumnezeu te vede! degeaba incerci s te ascunzi...
|
|
jazzman62 22 mesaje Membru din: 2/09/2008 Oras: Ramnicu Sarat |
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 03:12
are o voce grozava si bsietii lui fac de nu se poate pt el ii iub pe toti.....pacat ca nu mai fac nimic......i-am iubit din prima secunda cand i-am auzit.
|
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 02:32
De la: bosquitoradu, la data 2008-11-14 03:24:54In nici un caz Bosquito nu s-a despartit din cauza voastra. Gresit! Din cauza voastra a existat! RADU? Cat ma bucur ca esti pe topic! Sa nu te superi pentru ce am scris ( "Bosquito s-a destrabat din cauza noastra. " ) . Sincer am vrut sa instig la discutie pentru ca am ramas cu un gust amar atunci cand am aflat ca ai plecat din tara. Este foarte important pentru noi romanii sa stim sa ne apreciem adevaratele valori si sa incercam sa schimbam cererea de pe piata. Prea multi pleaca. Eu cred ca daca cererea ar fi alta, atunci si mass-media ar fi obligata oarecum sa faca ceea ce trebuie. Din pacate deocamdata sunt prea multi analfabeti muzical in Romania. Interesul celor care cunosc muzica buna ar trebui sa fie indreptat spre culturalizarea maselor, dar totul costa si indiferenta e mare. Eu inca mai am sperante ca va fi mai bine. Daca ne unim si luptam cu fermitate si optimism e posibil sa reusim. Nici nu stii cata simtire de roman imi provoaca stilul si vocea ta din Bosquito. Ar fi pacat sa nu mai canti romaneste. Ar fi pacat sa-ti pierzi timbrul cald si special al vocii tale si naturaletea si claritatea ei .... Eu prefer Bosquito cu Radu Almasan si Radu Almasan cu Bosquito. MULTE SUCCESE! SANATATE! FERICIRE! IUBIRE! GLORIE! |
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 18:02
Biata generatie , biata natie . Pe cand strada Bosquito ? La asa gusturi , asa valori ( pseudo = false )
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 15:33
La ce te referi, d-le marian_bd_rotaru???
Iti sugerez sa mergi pe topicul meu - "Stie cineva care e muzica adevarata? Aveti exemple?" din General ( nu e momentan pe pagina principala ) si sa notezi acolo care sunt gusturile dumitale. Sa vedem despre ce vorbesti. Da-mi exemple de adevarate valori roamnesti si straine si vezi si ce scrie acolo. Da. Stiu ce inseamna pseudo. In mare parte inseamna fals. Dar daca vorbim despre pseudoinstrumente ( de exemplu ) atunci nu vorbim despre instrumente false ( ca doar nu sunt din plastic! ) ci despre instrumente naturale neelaborate ( exemple: frunza, solzul de peste, firul de iarba, arcul sonor, buhaiul, cornul de vita, fluiere din os, tobe din piatra/lemn/lut, etc. ) "Pseudo" este un prefix cu multe sensuri, depinde de baza cuvantului. Mai vorbim. P. S. - Si sa-mi spui si mie ( o nestiutoare ) ce defecte gasesti d.p.d.v. muzical lui Bosquito. Astept cu mare interes raspunsul. |
|
bosquitoradu 2 mesaje Membru din: 14/11/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 09:44
Iti (va) multumesc pentru vorbe!
Deobicei nu scriu pe forumuri. Dagaio: chintesenta intrebarilor tale este domnul de mai sus ( Marian parca). In Romania sunt prea multi Mariani...mult prea multi. Am pus prea mult suflet si n-au inteles nimic. Sorry pentru ceilalti. Toate cele bune. Bosquito e in urma. Uita-te inainte...inainte cu tupeu! |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 11:26
Sunt si eu de aceeasi parere ca tine, Radu. Trebuie sa privim inainte....Bosquito, a fost ceva cu totul special si asa va ramane in sufletele noastre....Insa acum, ca fiecare dintre voi ati luat-o pe un alt drum, sa incercam sa va sustinem in proiectele actuale....si sa vorbim mai mult de Madame Hooligan si Bandidos, decat de Bosquito.....Bosquito, are deja un renume in Romania, insa nu stiu cati dintre iubitorii muzicii Bosquito, stiu de existenta Madame Hooligan si Bandidos si asta poate si din vina noastra, a unor fani, care ne-am obisnuit foarte greu cu gandul ca Bosquito nu mai e si visam ca poate intr-o zi aceasta trupa va "reinvia"....Insa trebuie sa dam dovada de maturitate si sa intelegem ca Bosquito a fost si nu mai e, si nu va mai exista niciodata, decat in sufletele noastre. Fiecare dintre fostii membrii ai acestei trupe sunt fericiti si impliniti in proiectele actuale, si pana la urma asta conteaza si pentru noi, fanii, ca ei sa fie fericiti si impliniti.
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 01:01
|
|
giya_elisee 37 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 10:25
la cei 26 de ani ai mei,doar 3 piesemuzicale m-au marcat cu adevarat,iar doua dintre ele apartin acestei trupe.si asta datorita solistului,un real talent-radu.doar enrique iglesias a reusit sa ma impresioneze,dar nu la fel de profud.de ce a trebuit sa-l pierdem?ca sa castigam solisti precum sexy braileanca?!rusine romanilor si in special celor care conduc televiziuni,care ar trebui sa-si selecteze mai cu atentie invitatii.
|
|
FoarteMisto 3 mesaje Membru din: 9/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 23:56
Fara Bosquito si Radu Almasan?
Romania a pierdut un cantaret cu o voce extraordinara. Am ascultat si piese recente cu formatia lui noua in limba engleza dar nu mi se pare ca sunt cu atata suflet si pasiune ca "Pepita", "Marcela", "Pas cu pas" si celelalte .... Radu, sper ca o sa revii la noi sa pui suflet romanesc in muzica noastra. Iti doresc mult succes in cariera ta. |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 13:34
BOSCHITO?CINE E BOSCHITO?
|
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 17:18
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-01-26 13:34:40 Draga Florin, tu unde ai trait? Uite mai jos niste link-uri cu cateva piese ale lor. Sigur ai auzit pe la radio, ti-a placut, dar nu ai retinut numele formatiei. BOSQUITO se scrie! www.youtube.com/watch?v=Bf1aAN8X9aw&feature=related www.youtube.com/watch?v=uPGO1KLvnYM www.youtube.com/watch?v=DXHTVr7fTh8 www.youtube.com/watch?v=dmpfjEJlbOU www.youtube.com/watch?v=tBlXafohPXQ www.youtube.com/watch?v=kYZAKbN3Vjg www.youtube.com/watch?v=eIAvdLfRKtU www.youtube.com/watch?v=lKc-vM2Hqfo www.youtube.com/watch?v=Rs6VG5kj7aQ&feature=related Le-ai ascultat pe toate? Ei, ce parere ai? Astept sa-mi spui parerea ta si raspunsul la intrebarea din titlu. P.S. Ca sa stii despre ce e vorba in titlul unui topic, trebuie sa te intorci la prima pagina si sa citesti mesajul de inceput. |
|
Fosta membra 9am.ro 1 mesaj Membru din: 29/01/2009 |
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 20:59
Bosquito a fost una dintre trupele cu a caror muzica am crescut si am fost ca majoritatea oamenilor care i-au ascultat macar odata uimita de talentul lor,de bucuria,fericirea si implinirea pe care o aveau atunci cand cantau.
Acum imi vine in minte o emisiune la Tonomatul de pe 2 prezentat de Catalin Maruta si in care aveau atata energie incat atunci cand se difuzau videoclipurile lor in studio era pur si simplu o nebunie,cantau si ei dansau...se distrau cat puteau de mult si eu fiinca eram una dintre fanele formatiei dansam,cantam si nu am stat aproape toata emisiunea locului,parca imi transmiteau si mie energia lor.Pai ore se mai pot compara ei cu trupele de acum?Mie sincer nu mi se pare,mai are cineva atata energie cata aveu ei?Si acum dupa ce au trecut cativa ani dupa ce s-au despartit le ascult melodiile si simt aceeasi placere ,emana aceeasi energie,aceeasi dorinta de a-i asculta inca odata,si inca odata,si inca odata...nu ma pot satura sa le ascult muzica. Eu le doresc multe realizari,fericire ,multe impliniri si inca mai am speranta sa mai apara o formatie ca ei desi nu cred ca ii poate intrece cineva,au fot unici si cred ca celor ce le-am ascultat muzica,acolo undeva,in inima noastra parca ne-am dori sa ii mai ascultam inca odata maca sa-i simtim cum ii simteam odata aproape de noi,de sufletul nostru. |
|
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 18:34
de 3 zila ascult bosquito shi sincer as vrea sa se reuneask trupa k deja nu mai rezis mai ales k de cand ascult bosquito simnt k nush park zbor. sincer nush dc sau despartzit dar as vrea sa se reuneask makar pt un concert in toata romania
shi apropo as dori daca se pote sami trimita cineva pe idu meu al3x_iosia@yahoo.com shi mie cv melodii de ale lui bosquito plss
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 01:56
De la: al3x, la data 2009-02-20 18:34:22de 3 zila ascult bosquito shi sincer as vrea sa se reuneask trupa k deja nu mai rezis mai ales k de cand ascult bosquito simnt k nush park zbor. sincer nush dc sau despartzit dar as vrea sa se reuneask makar pt un concert in toata romania Draga al3x, e mai simplu si poti avea toate piesele lui Bosquito care sunt pe YouTube daca iti instalezi un program. Acest program copiaza orice de pe YouTube si apoi, daca vrei, converteste in mp3 ca sa ai tu acasa pe lista de pe Windows Media Player. Iti recomand sa download de aici: www.download.com/YouTube-Downloader/3000-2071_4-10647340.html Succes si auditie placuta! P.S. Sper ca Bosquito sa se reuneasca si sa faca un turneu peste tot in Romania si in lume.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2055 mesaje Membru din: 21/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 02:56
De la: bosquitoradu, la data 2008-12-19 09:44:09Iti (va) multumesc pentru vorbe! |
|
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 02:56
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 02:57
De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-12-10 18:02:02Biata generatie , biata natie . Pe cand strada Bosquito ? La asa gusturi , asa valori ( pseudo = false ) |
|
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 02:58
DACA NU CUNOSTI,E MAI BINE SA INTREBI,DECAT SA GRESESTI
|
|
|
|

) ce defecte gasesti d.p.d.v. muzical lui Bosquito.
BOSCHITO?CINE E BOSCHITO?