back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Bosquito - radu almasan - un talent pentru straini?

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

Elnada

54 mesaje
Oras: Focsani

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 11:41

@ bosquitoradu Bosquito nu era o trupa aparuta ca ciupercile dupa ploaie si mai ales Nu imi explic ce anume Nu a mers.Defapt sunt promovate din ce in ce mai mult vulgaritatzile, deja sunt 2 posturi de televiziune cu manele si de cea mai proasta calitate, iar ceea ce numim vedete nu merita niciun respect si ne hranim din prostie si se cere prostia.
Personal imi e dor de tine, de muzica ta.Iti doresc sa ai parte de un viitor stralucit oriunde ar fi si sa fii apreciat de cei care conteaza pentru tine.

opris_anna_maria

228 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 11:52

as vrea sa te vad si sa te ascult , mai mult pe canalele noastre de televiziune , as vrea sa ma pot delecta mai mult cu vechile si noile tale melodii

annya_852004

9 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 15:20

Eu stiam ca a plecat in SUA sperand la o cariera de succes, probabil internationala...solo.

costelaeg

170 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 21:40

De la: bosquitoradu, la data 2008-12-19 09:44:09Iti (va) multumesc pentru vorbe!

Deobicei nu scriu pe forumuri.

Dagaio: chintesenta intrebarilor tale este domnul de mai sus ( Marian parca). In Romania sunt prea multi Mariani...mult prea multi.

Am pus prea mult suflet si n-au inteles nimic.

Sorry pentru ceilalti. Toate cele bune. Bosquito e in urma. Uita-te inainte...inainte cu tupeu!

Daca nu bagi in seama rautatile si te vei mentine asa serios pe drumul tau se vor gasi oameni care apreciaza muzica ta . Din partea mea tot respectul cuvenit muzica ta ma facut sa ma simt foarte bine in discoteci intre anii 2000 - 2004 , numai ca in Romania MAFIA din acest domeniu este mai presus decat valoarea . un admirator romantic

Fosta membra 9am.ro

84 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 22:15

Te gandesti la vacanta?
www.taberelemele.ro

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Aprilie 2009, ora 15:58

De la: balarie, la data 2008-11-14 00:37:26Un talent.Un tip de bun simt.Nu l-am mai vazut in ultima vreme. Il vrem!
....Nu ma vrei si pe mine?....tipul asta era sa dea o data peste pine cu masina cind ma aflam prin centru pe la Unirii ,mergea cam tare ''zapaugul'' ,dar si eu traversam pe unde nu trebuia,asa ca dupa incident si dupa un schimb reciproc de rinjete nevinovate pe care le afisam amindoi ne-am vazut fiecare de drumul ........Ce cred eu despre el ?.pai crede ca avea voce si cinta bine dar faptul pt care crede eu ca nu s-a bucurat de prea mult succes aici si a decis ca este mai bine sa plece est pt ca nu era destul de creol si oacheº ca si Pepe .....n-ati vazut tot felul de de colorati de prin tarile bananiere care dupa ce ejung aici devin rapid vedete si asta chiar daca n-au voce ...aveti o multime de exemple...

lacramioara_nicolaescu

4 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 14:41

Daca doriti sa aflati mai multe despre Radu Almasan e foarte usor, aveti Google, Radu s-a casatorit anul trecut cu cea care i-a fost prietena cativa ani, si de ceva timp a infiintat o trupa, asteptam sa apara succesul!

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 14:48

Radule spune-mi si mie cum sunt gagicile alea din America ???!!....

haihui09

38 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 20:17

Te gandesti la vacanta?
w w w.taberelemele . ro

liviu_doru2008

87 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 17:11

FAIN TIPUL , A DISPARUT IN USA ? NU-I BAI NU NE UITA I-L ASTEPT SA FACA UN SPECTACOL IN ROMANIA , I-MI LIPSESTE DZINVOLTURA SA , I-I DORESC SANATATE , BUCURII , Liviu-Doru .

CREDINTA SI CALITATE !!!
csjiorga1997

6 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 14:45

Este unul din artistii romani preferati de mine si chiar nu am mai auzit nimic de el (cu mare parere de rau). Am avut fericita ocazie sa fiu foarte aproape de el si am constatat faptul ca este pe langa un artist deosebit si un om deosebit (modest, inteligent, cult si extraordinar de sociabil). Sper sa mai auzim de el. Cred ca multi romani si-ar dori acest lucru. De fapt Bosquito, prin Radu Almasan a promovat in Romania cea mai frumoasa muzica latino, restul sunt ... de fapt nici nu sunt.

Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 3 August 2009, ora 19:48

Mi-e dor de Bosquito

Fosta membra 9am.ro

28 mesaje

Postat pe: 10 August 2009, ora 22:40

"haaaaaiii iubito vino langa mine", asta nu se uita. m-am mai gandit de cateva ori. cineva scria mai sus ca radu si-a facut o alta trupa. inca nu am auzit nimic de ei. ce pacat! dar nu e loc de nikite si savarine.

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 04:55

De la: Terente27, la data 2009-04-18 15:58:00
De la: balarie, la data 2008-11-14 00:37:26Un talent.Un tip de bun simt.Nu l-am mai vazut in ultima vreme. Il vrem!
....Nu ma vrei si pe mine?....tipul asta era sa dea o data peste pine cu masina cind ma aflam prin centru pe la Unirii ,mergea cam tare ''zapaugul'' ,dar si eu traversam pe unde nu trebuia,asa ca dupa incident si dupa un schimb reciproc de rinjete nevinovate pe care le afisam amindoi ne-am vazut fiecare de drumul ........Ce cred eu despre el ?.pai crede ca avea voce si cinta bine dar faptul pt care crede eu ca nu s-a bucurat de prea mult succes aici si a decis ca este mai bine sa plece est pt ca nu era destul de creol si oacheº ca si Pepe .....n-ati vazut tot felul de de colorati de prin tarile bananiere care dupa ce ejung aici devin rapid vedete si asta chiar daca n-au voce ...aveti o multime de exemple...

Doi "zapaugi" sa inteleg.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 00:46

De la: Terente27, la data 2009-04-20 14:48:34Radule spune-mi si mie cum sunt gagicile alea din America ???!!....

Da, buna intrebare. Daca nu ne mai canti deocamdata, cel putin delecteaza-ne cu ce se intampla pe acolo. Doamna Irina Loghin a cantat la OTV o melodie de-a ta si a vorbit foarte frumos despre tine in sensul ca te apreciaza. Poate stiai.

All Things Grow With Love
anelis

1 mesaj

Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 14:45

Super tari baietii de la 'BOSQUITO iar despre Radu Almasan pot spune ca, nu numai datorita pieselor muzicale pe care Radu le-a interpretat, el are si timbrul vocii asemanator cu al lui Jon Bon Jovi !

9am155687

5 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 14:58

De la: badeaanna, la data 2008-10-31 12:44:23are talent timpul si o voce frumoasa. ar fi cazul macar pt straieni sa fie un talent.

Viper__eye

2 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 23:41

Romanii nu l-au uitat pe Radu... Astazi ma uitam la emisiunea lui Andi Moisescu, iar unul dintre invitati l-a reamintit pe Radu... Nu isi explica unde a disparut solistul trupei Bosquito! Stia doar ca a plecat din tara! Eu ma bucur pentru ca l-am redescoperit... Si melodiile noii ale lui Radu sunt foarte faine... Sunt la fel de plien de pasiune si au un sound mult mai grav...

birdie

3 mesaje
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 15:45

da, un talent innascut. mort speranta.

luter

75 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 19:33

IN GENERAL MARE PARTE A POPULATIEI LOCUITOARE A ACESTOR MELEAGURI SE PRICEPE LA TOATE PALIERILE DE CULTURA .EDUCATIE ,SPORT ,POLITICA DAR MAI ALES LA MUZICA .ASA CA EU UN SIMPLU ASCULTATOR A MAI MULTOR GENURI MUZICALE NU MA POT ABTINE SA NU-I LOVESC IN CUTIA LIMBII PE PAPAGALII CARE AU ACASA P.C SI NU AU IN URECHI DECAT 2 SAU 3 NOTE MUZICALE CE CONTIN LINIA MELODICA DE LA manele .cum pana mea sa dai sute de E PE UN FON DE ULTIMA GENERATIE SI SA ITI PUI RING TON O MANEA .RESTUL ESTE TACERE .VA DORESC CELOR CE ATI CRESCUT CU MUZICA ADEVARATA ,UN CALDUROS LA MULTI ANI SI UN CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI SI IUBITI.

maria953

13 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 13:23

Un talent si pentru roamani.Pacat cu nu-l mai vad pe niciun post Tv.Pacat.Ar trebui sa apreciem si noi romani pe acest minunat cantaret.Eu as vrea sa mai aud muzica lui.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 18:31

Aseala IRINA lOGHIN la tv a fredonat o melodie de-a lu` Bosquito si l-a evocat pe Radu.

liviu_doru2008

87 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 11:43

SCUZE ! RADULE , HAI ACASA , DONEZ SINGE PTR. TINE , CUMPAR BILETE + , TE VREAU INAPOI , AM 50 , O GHICITOARE A ZIS CA TRAIESC 65 VREAU SA TE AUD INCA 15 ANI , RESPECT , ICU

CREDINTA SI CALITATE !!!
gh_toader

5 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 21:33

Cu textele pe care le canta , acest Radu , poate fi cel mult un cantaret marunt , de carciuma ... ing. TOADER Gh., Bucuresti

Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2010, ora 16:49

Buna, sunt noua pe site miam facut cont pt ca vreau noutati in ceea ce priveste Radu Almasan in materie de muzica,eram micuta imi amintesc ce bucurie imi facea tatal meu cind imi daruia cite o caseta cu Bosquito eram inebunita dupa melodiile lor si astazi le ascult cu mare drag, chiar imi pare enorm de rau ca s-au despartit si mai ales nu mai cinta in Rominia.. din pacate asta e Rominia ne face sa fugim incet pe toti .. si eu sunt in strainatate lucrez... si pot sa spun ca esti respectat mai mult afara chiar ca si om simplu nu neaparat vedeta pt k Rominia nu prea ne ofera alternative.. in fine ne multumim si asa, sper ca Radu akolo unde e sa aiba parte de respect pt ca merita...e dureros k avem putini cintareti buni in tara si unul din cel mai buni nu mai este in tara ... Sper ca Radu e fericit in America si sa aiba parte de tot ce isi doreste daca se poate noutati as fi bucuroasa sa ascult melodi noi pe cele mai vechi le stiu pe de rost.... chiar un adevarat talent bravo si complimenta Radu tot binele din lume si tot ce iti doresti

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului BOSQUITO - RADU ALMASAN - UN TALENT PENTRU STRAINI?
Mergi la: