Info
x
Pd-l propune parlament unicameral
|
Fosta membra 9am.ro 394 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 15:33
mai pe sleau, in timp ce geoana propune 25 de mii de euro pt capsunari, pd-l propune sa se reduca numarul de parlamentari care suna mai realista? si sa nu aud prostii gen "dar ei propun 800 km de sosea, salariu mediu imens, propuneri populiste, etc" asteas oferte de partid standard, sa nu faci asemenea propuneri pt masele de electorat mai "reduse" e ca si cum ai renunta la victorie din start,
Raporteaza abuz de limbaj |
|
dcmauto 46 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 16:06
Esti perseverent...brava.Apropo.cand inveti, ce profil de liceu urmezi si in ce domeniu de activitate te vezi peste 10 ani?
|
|
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 17:08
invatz de dimineata , fac profil uman, si nu vreau deloc sa am de face cu politica peste 10 ani, politica e doar un hobby eu ma vad regizor peste 10 ani ;)
|
|
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 16:56
alte pareri?
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 13:19
Eu cred ca aia cu 25000 euro pentru cei intorsi acasa e o prostie care nu poate fi aplicata....Ce e ala "intors acasa" cum demonstrezi ca ai fost plecat la munca? Cum demonstrezi ca nu te duci iar? Ma rog...asta nu era din topic...
Parlamentul unicameral nu ar fi rau...pan la urma ambele camere la noi au cam aceleasi atributii... Ce e nashpa e ca e inca o tema de campanie...Ce vrea "pulimea"? "Unicameral!!!" "-Se faceeee!!!" In ce priveste autostrazile eu sunt convins ca numai PSD le va face... ei sunt mai organizati...stiu ce si cum se imparte de jos pana sus...Au interesele si prioritatile bine stabilite si nu pierd timpul cine si cat sa fure... Restu stau mai prost la organizare si pierd timp
|
|
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 15:09
nu cred ca psd-ul va face treaba, a demonstrat asta timp de 3 mandate ;) si mai ales daca il pun pe geoana premier, nu ma intelege gresit omul e bine-intentionat dar din pacate nu asculta nimeni de el fiindca e un "prostanac" o sa fie un fel de fatada el care sa acopere adevaratele interese ale psd-ului cei drept psd-ul sa dovedit mai harnic ca pnl-ul :-? oricum majoritatea ofertelor facute de psd sunt stintifico fantastice in schimb pdl-ul vine cu multe proiect realizabile si bune si nu numai fiindca asa vrea poporul ci fiindca ei (nu toti) chiar vor sa faca treaba in romania ;)
|
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 17:15
O noua prostie ! Deputatii care intra in componenta Camerei Deputatilor , sunt reprezentantii popolatiei . Senatorii , care intra in alcatuirea Senatului , sunt reprezentantii comunitatilor - persoane juridice . Interesul cetateanului si al comunitatii persoana juridica nu coincide de regula .
|
|
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 18:27
serios? pai norvegia ,finlanda ,suedia ,noua zeelanda , danemarca si portugalia sunt tari cu parlament unicameral si vad ca functioneaza chiar foarte bine, in plus numarul parlamentarilor ar scadea de la 400 si ceva la 200 si ceva si nu s-ar mai cheltui atatia bani pe salariile, bonusurile, primele si masinile de serviciu ale lor, plus sistemul legislativ ar functiona mult mai bine si mai rapid
|
|
|
|
|
vasyy1971 28 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 11:07
De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-10-30 17:15:07O noua prostie ! Deputatii care intra in componenta Camerei Deputatilor , sunt reprezentantii popolatiei . Senatorii , care intra in alcatuirea Senatului , sunt reprezentantii comunitatilor - persoane juridice . Interesul cetateanului si al comunitatii persoana juridica nu coincide de regula . MA FACI SA RAD
|
|
vasyy1971 28 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 11:19
De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-10-30 17:15:07O noua prostie ! Deputatii care intra in componenta Camerei Deputatilor , sunt reprezentantii popolatiei . Senatorii , care intra in alcatuirea Senatului , sunt reprezentantii comunitatilor - persoane juridice . Interesul cetateanului si al comunitatii persoana juridica nu coincide de regula . Mai citeste putin ...Dar o sa te lamuresc eu imediat...Avem parlament bicameral in care toate legile sunt dezbatute si votate sau respinse (parerea mea fara rost)...Toate legile organice mai precis cele de interes national se dezbat in camerele reunite. Asa ca ce rost are sa avem parlament bicameral? AAAAAAAAAA Daca vrem in continuare sa avem niste marionete politice in parlament da care sa doarma pe salarii +privilegii pe care nu le merita. Fac un pariu cu tine ca dupa o zi de munca multi dintre ei habar nu au de ce au ridicat mana si au votat.Pentru asta sa avem parlament bicameral?
|
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 17:00
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 12:09
Citeaza Raspunde Asociatia Victimelor Mineriadelor 1990-1991din Romania va lamureste : In iunie 1990 TRAIAN bASESCU SE AFLA LA CONSTANTA ca director fluvial NU AVEA TREABA CU MINISTERUL TRANSPORTURILOR. MINERII AU FOST ADUSI IN BUCURESTI LA SOLICITAREA LUI iON iLIESCU, PETRE ROMAN .... Nu incercati sa rescrieti istoria ca nu tine. Traian Basescu a fost ministrul Transporturilor in 1991.. ALTA POVESTE !!! pentru lasciva si toate aliasurile ei |
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 18:57
vreau sa aud pareri
|
|
LYLYKAE 309 mesaje Membru din: 11/08/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 01:18
UNICAMERAL,ADICA SA STEA NUMAI bASESCU IN CAMERA SI DIN 1991 A TOT ADUS MINERII PE FATA,INAINTE PRIN INTERMEDIAR
http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
|
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 10:33
Osingura camera la nr.9 ,ar ajunge pentr Basescu si ceilalti?Eu propun 2 etaje....
|
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 11:53
tvikea ce treaba are basescu cu parlamentul?????????"????
|
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 11:54
lascivo Asociatia Victimelor Mineriadelor 1990-1991din Romania va lamureste :
In iunie 1990 TRAIAN bASESCU SE AFLA LA CONSTANTA ca director fluvial NU AVEA TREABA CU MINISTERUL TRANSPORTURILOR. MINERII AU FOST ADUSI IN BUCURESTI LA SOLICITAREA LUI iON iLIESCU, PETRE ROMAN .... Nu incercati sa rescrieti istoria ca nu tine. Traian Basescu a fost ministrul Transporturilor in 1991.. ALTA POVESTE !!! pentru lasciva si toate aliasurile ei lasa-te odata stim cu totii adevarul nu mai da vina pe basescu ca el nu AVEA TREABA PE VREMEA AIA nu el detinea puterea si numai folosi aliasuri ca sa-ti faci auzite parerile |
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 20:55
DA MAI DRACUSOR ,TRATA VINZAREA FLOTEI ROMANESTI SA AIBA CAPITAL PENTRU MASLUIREA DOSARULUI si coruperea fraierilor
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 12:04
ai dovezi ca a facut asta ? .. nu sincer acum ai fost tu de fatza?
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 23:37
Da, asa este !
Sunt de acord, dar ... despre ce e vorba ?
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 09:29
pai o sa se reduca numarul de parlamentari pentru a se reduce cheltuielile si a pentru a accelera performanta... mi se pare ca avem si mai multi parlamentari decat unele tari care au populatia mai mare ca a noastra
deci mi se pare logic acest demers, n-o sa mai fie atatea salarii de platiit, atatea bonusuri, atatea prime, atatea avantaje (zboruri decontate, telefoane decontate, cazari decontate) etc.
|
|
stan_s_gheorghe 14 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 10:01
Terminati cu prostiile, tot ce se face, se face pt bani
Sugestie, de ce nu intrebati reprezentantii partidelor PNL, PD-L, PSD de ce nu au luat atitudine cand am informat despre situatia studentilor romani SCLAVI in Anglia ca efect al integrari Romaniei in UE? Cei de la 9 am au informatia, cei de la Antena1, Protv, Realitatea, TVR si etc, de asemena Toti tin aceasta informatie ascunsa, de ce? Intrebati, cereti inf respectiva si ve-ti fi socati |
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 12:55
poate ca guvernul britanic ne forteaza sa ne tinem gurile inchise, asta e , nu poti contracara orice problema, nu e singura dar macar sa facem alegerile cele mai convenabile in noiembrie, nu perfecte dar cat de cat convenabile
|
|
agentul 17 mesaje Membru din: 20/11/2008 Oras: Botosani |
Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 17:50
da ai dreptate dar parca vad ca nu se economiseste nimic,fiindca suntem ''saraci''
|
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 01:02
PAI asa putini sinteti la PDL ca aveti loc intr-o singura camera ? Iar pentru dracusor ,din surse sigure minerii au fost adusi de TALPES prima data si de DOUA ORI de Basescu,vorbeste cu d-nul Cosma
|
|
iulidan2 156 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 10:07
ambele propuneri par "gogosi electorale", chair daca a lui Geoana e gata rasuflata, ca romanii se vor intoarce de buna voie, iar aia cu parlamentul, nu avem norocul asta, decat daca va ramane acelasi numar de parlamentari.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 18:16
Eu, unul sunt pentru desfiintarea parlamentului. Nu vad la ce ajuta din moment ce se poate cu ordonante.
Chiar, la ce ajuta parlamentul astazi ? Bicameral sau unicameral, la ce ne foloseste ? Parerea mea e ca la nimic ... O multime de derbedei isi fac de cap ca parlamentari incat gandul care-mi vine in minte este ca nu mai vreau. Le-as da foc ! Mi-e scarba de ei ! poate ca parlamentul in sine o fi vreo chestie buna pentru democratie dar nenorocitii stia cae-l populeaza acum au reusit sa-mi formeze parerea ca trebuiesc omorati toti, fara exceptie. E ceva neclar ?
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 20:28
ai dreptate si parlamentul si PDL ul sint fara rost ,trebuie desfiintati,numai jigodii ! sa ramina numai PNL ul unicul partid bun pentru Romania ! Da ce facem cu Basescu
|
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 22:03
SI CE TI SE PARE CA MUNCESC PREA MULT?".EU CRED CA SUNT SUFICIENTI JUMATATE PENTRU TOTI .SI LA DEPLASARI AR TREBUI' LIGHENE' NU MERTANE CA TOT NU FAC DECAT SA MANANCE BINE SI SA SE PLIMBE . POATE ASA NU SI-AR RUPE GATUL DUPA POLITICA VERBALA SAU TELIVIZATA .LA REALITATE ,REUSITE ,FAPTE NU PROMISIUNI.
|
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 22:07
LA CE FOLOSESC CEI 322?.LA VORBE, DIURNE, AFACERI DUBIOASE ETC.
|
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 18:17
Eu propun ca la viitoarele alegeri PREZIDENTIALE sa fie macar un candidat care sa promoveze cu un program centrat pe
1-O Noua Constitutie, care sa schimbe sistemul din semi-prezidential intr-unul prezidential, precum in SUA; 2-O noua formula administrativ teritoriala 3-O Noua Lege Electorala, care sa se bazeze pe promovarea valorilor locale si o aotoverificare a alegerilor prin desemnarea de reprezentanti nu numai de parlamentari, bazat pe noua formula administrativ-teritoriala. 4-O noua Lege a Invatamintului, astfel ca pe intregul parcurs educational sa fie mai multe si reale examinari de separare a grului de meghin i sistemul obligatoriu s fie de la 7-16 ani. s.a.m.d. In privinta Camerelor Parlamentare e corect sa fie dou, ns numarul s fie redus la un procent de reprezentativitate mai mare, astfel nct ambele camere s fie de cel mult 250-300 persoane. (80 senatori/160 deputati) |
|
|
|

UNICAMERAL,ADICA SA STEA NUMAI bASESCU IN CAMERA
deci mi se pare logic acest demers, n-o sa mai fie atatea salarii de platiit, atatea bonusuri, atatea prime, atatea avantaje (zboruri decontate, telefoane decontate, cazari decontate) etc.
PAI asa putini sinteti la PDL ca aveti loc intr-o singura camera ? Iar pentru dracusor ,din surse sigure minerii au fost adusi de TALPES prima data si de DOUA ORI de Basescu,vorbeste cu d-nul Cosma
ai dreptate si parlamentul si PDL ul sint fara rost ,trebuie desfiintati,numai jigodii ! sa ramina numai PNL ul unicul partid bun pentru Romania ! Da ce facem cu Basescu