Info
x
Pd-l propune parlament unicameral
|
lapice2006 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Fetesti |
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 15:02
eu sunt pt parlament unicameral,pt obligativitatea votarii sub amenintarea cu amenzi consistente in caz ca nu votezi dar sunt si pentru "votul alb"prin care spui ca ai fost la vot,dar nu esti de acord cu niciun candidat.in cazul romanilor,s-ar inregistra muuuuuuuuuuullte voturi albe.nu prea avem pe cine sa alegem.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 293 mesaje Membru din: 13/01/2009 |
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 17:49
DE CE VA MAI OBOSITI SA SCRIETI PE TOPICURILE ECESTUI SITE?
TOT CEEA CE NU LE COMVINE SI NU CORESPUNDE POLITICII LOR STERG. INCLUSIV COMENTARIILE DE LA ARTICOLELE APARUTE PRIN ZIARE. ALEGETIVA UN ALT SITE SI SA MERGEM ACOLO. ASTIA CHIAR SUNT NESERIOSI DEABINELEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 12:01
De ili Stoica:
Prin FNI,Sovinvest si Gelsor,Vantu.patronul Realitatea TV si a ziarelor Gardianul si Cotidianul,a furat 8.000 de miliarde lei de la peste 300.000 de ramani.Multi dintre acestia au ramas pe drumuri.In locul lui Vantu a fost arestata Ioana Maria Vlas,pentru ca omul lui Vantu,Popa Nicolae,nu era de gasit,fugind din tara. In septembrie 2006,procurorii l-au acuzat intr-un dosar pe Dinu Patriciu de spalare de bani,delapidarea sumei de 85 milioane de dolari,manipularea pieti de capital,constituirea unui grup infractional organizat. Acuzatiile il impiedica pe Patriciu sa intervina la procurorul general si la ministrul justitiei pentru musamalizarea dosarului.Singurul care i-a promis ca-l scapa de puscarie este Mircea Geoana. Pe vremea cand era ambasador,domnul Mircea Geoana platea chirie lunara de 130.000.dolari,din banii cui? Klaus Johannis a fost acuzat de trafic international de copii:www.curentul.ro,de mari afaceri din banii publici ai primariei Sibiului si de unde pana unde acest om care nu este roman la origine viitor premier,oare noi nu mai avem oameni romani capabili? Cumnatul lui Geoana castiga 900 de milioane lei salariul lunar ca director la Eximbank,soacra lui Geoana are mai multe case decat Adrian Nastase,Doamna Costea are un dosar de mare revolutionar falsificat,Dan Voiculescu a spalat bani cu Loteria Romana,trimis in judecata in aprilie 2007,decembrie 2008. Ce vreti sa mai stiti de sustinatorii PSD?Cum au reusit acesti mari si minunati oameni sa stranga averi de sute de milioane de euro si chiar miliarde,in numai 20 de ani de la revolutie?de unde provin sursele lor de venit? Toata lumea stie cum se castigau si inca se mai castiga contractele de achizitii publice,de strazi,autostrazi,care valoreaza sute de milioane de euro,iar spaga este de cel putin 10%,cine au abtinut aceste contracte?,de unde sunt alocati aceste uriase sume de bani?,de la noi din bugetul public nu? Poate explica cineva?JOS PSD,JOS MAFIA DIN PSD,nu are rost sa vorbim cine este PSD. |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 17:12
SI OBAMA ARE ALTA CULOARE SI A AJUNS PRESEDINTE ,...SI BUCURESTIUL ARE 35%NUMAI ROMANI CURATI ,SI A AJUNSC CERSETORII EUROPEI
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 20:00
Am Atras odata atentia forumistilor spunandu-le ca de pe acest forum un nemernic oarecare, (pe atunci nu stiam cine) pe timpul campaniei electorale mi-a virusat calculatorul si mi-a schimbat continutul postarilor de pe forum. Va mai atrag odata atentia deoarece acum stiu cine este. Daca va pasa macar putin de ceea ce se intampla cu postarile voastre si cu dreptul la replica si la dezvaluirea propriilor opinii fara sa va cenzureze si fara sa va intoxice nimeni cu nerozii manipulatoare atunci va rog sa luati atitudine. Am dovada in postarile din aceasta seara ape care le citez mai jos.
Pentru a va pune pe toti in tema cu numele acestui nemernic va dezvalui numele sau de forumist: DORINEL Cei ce doresc sa scape de el si de neroziile lui o pot face ignorandu-l si ne mai raspunzandu-i la postari. Va multumesc! De la: click_cont, la data 2010-01-09 19:16:34 De la: Dorinel, la data 2010-01-09 19:13:06 De la: click_cont, la data 2010-01-09 19:09:03Admin, de ce ma cenzurezi?????????? ... nici macar nu am injurat Pentru ca admin-ul sunt eu ..... Ti-ai luat calmantele ? L-ai mai pupat pe Base pe frunte la trezire dupa somnul de frumusete ? Aha badarane, tu esti ala cu "virusurile''??? M-am prins ... na , stai tu numai... Stau ... Vezi ca mai unele la protap .... si sa vezi ce dinti au, musca tot ce prind in cale .... |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 22:44
Pai normal, e vorba de setea de putere si de control a lui Basescu. A pus gheara pe guvern, vrea s-o puna si pe parlament!!!!!
O camera parlamentara e foarte usor de controlat si mituit( e important sa aiba cat mai putin de mituit), doua, e mai greu. Si sa nu-mi vina cu economia de bani ca i-o spun pe fata: DA` MAI PRESEDINTELE LU PESTE, TIE CE TI-A TREBIUT ATATIA BANI PENTRU INSTITUTIA PRESIDINTIEI, MULT MAI MULTI CA ANUT TRECUT? NU TI-E JENA CA POPORUL FACE FOAME SI TU TE LAFAI!!!!! TE MAI POTI UITA IN OGLINDA MONSTRU CE ESTI!!!!!!!!? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 02:14
De la: 9am178165, la data 2010-01-09 22:44:35Pai normal, e vorba de setea de putere si de control a lui Basescu. A pus gheara pe guvern, vrea s-o puna si pe parlament!!!!! Daca si tu mai ai pretentia sa zici ca intelegi ceva din politica ,eu ma raspopesc si o sa tin predici ortodox-musulmane in Vatican!! Neuronii-ti erau pe sanie la pas , acuma ce mama naibii le-ai facut partie de bob ??
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 09:08
De la: camioneros70, la data 2010-01-10 02:14:57De la: 9am178165, la data 2010-01-09 22:44:35Pai normal, e vorba de setea de putere si de control a lui Basescu. A pus gheara pe guvern, vrea s-o puna si pe parlament!!!!! Acu` de ce te enervezi? Pentru ca ma refer strict pe fapte..f...a...p...t...e! Ce-ai vrea, ca acum cand toata lumea o carpaste cum poate sa strang din ochi sa nu mai vad? Stii ce ia raspunde tu concret la niste intrebari ca de aruncat cu ocari sunt satula, la concret sa te vad: - De ce institutia presidentiei a primit bani de la buget mult mai mult decat anul trecut?! - De ce ministrul dezvoltarii nu incurajeaza inlesniri de taxe pentru incurajarea reabilitarii infrastructurii auto, CFR, si de ce Doamne Sfinte vrea teren de golf contra interesului national? - De ce SRI,STS, etc. au primit atatia bani de la buget pe 2010, cum ajuta aceste servicii la modernizarea Romaniei? Astept raspunsuri serioase si documentate, astept o argumentatie solida pentru ca nu mai am intentia sa vorbesc avioane de dragul vorbitului. Daca vei incepe iarasi cu injuraturi si vorbe urate, iti dau cuvantul meu ca te las sa vorbesti singur, adica nu dispar fii linistit de pe topic, dar nici nu voi mai comunica cu tine. Si vorba mea e vorba!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 09:13
De la: 9am178165, la data 2010-01-10 09:08:49E simplu ... pentru ca se doreste instaurarea unui stat politienesc-jandarmeresc ...
Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 09:22
De la: Dorinel, la data 2010-01-10 09:13:17De la: 9am178165, la data 2010-01-10 09:08:49E simplu ...pentru ca se doreste instaurarea unui stat politienesc-jandarmeresc ... Stiu, dar camioneros refuza sistematic sa vada realitatea si atunci cand nu ai raspunsuri arunci cu ocari, foarte frumos, dar asta nu rezolva problemele!!!!!! AStept camioneros, sa stii ca voi pune accentul pe fapte, ia explica faptele de mai sus! Raporteaza abuz de limbaj |
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 15:11
www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 15:11
www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR