back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum poate explica homo religiosus urmatoarele atrocitati comise in numele religiilor ?

Pagini: << 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 00:34

De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-09 00:29:02Ca sa faci curte, ai nevoie de gradina prima data!
Ti-a dat careva gradina, pina acum?

...Cred că da, pe L18/1990 !...câte hectare ți-au dat iliescienii Karpoave ?...

pe vechiul amplasament sau la cucuieții din deal ?...

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 00:34

De la: camioneros70, la data 2010-01-09 00:32:30No , stai sa-mi sun eu avocatul meu pe bune , un contract prenuptial ...dar ala esti daca nu-l semnezi...

Semnez cum sa nu ...dupa ce-l citesc ...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 00:39

De la: mytcor, la data 2010-01-09 00:34:35
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-09 00:29:02Ca sa faci curte, ai nevoie de gradina prima data!

Da da am sa stii peste 20 de ha intravilan (div. localitati) numai ca in zona aia (Mehedinti) de unde era bunicul meu ...nu prea e dezv (asta e serios )
Numai ca (acum in gluma) eu am zestre si tot nu ma vrea Ioana eu ctred ca tot la tine Mytcore are carlig

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 00:39

De la: karpov, la data 2010-01-09 00:34:02

Pai in primul rand exista Ioana care este ca o casa pe teren si cum casa dupa codul civil ...cotropeste terenul ,iata ca am si unde pune gardul!!!
Eu am inceput de ceva vreme degeaba va chinuiti vai acum ca ...Ioana e inconjurata ...trebuie doar sa se predea
Hai veniti cu contractu' prenuptial ...nu va mai roadeti unghiile dupa gard

....someaz-o și tu , nu sta ca mormolocu' !...

Ai făciut armată ?...dacă nu atentie pufarezule colea;

primo, strigi cât te țin borjogii....

-STAI !...
APOI CU DUHUL BLÂNDEȚII,
- ...PAROLA !...

ș-acum secondo ; cu glas mieros:
- luminează-ți fața !...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 00:42

De la: karpov, la data 2010-01-09 00:39:43

Da da am sa stii peste 20 de ha intravilan (div. localitati) numai ca in zona aia (Mehedinti) de unde era bunicul meu ...nu prea e dezv (asta e serios )
Numai ca (acum in gluma) eu am zestre si tot nu ma vrea Ioana eu ctred ca tot la tine Mytcore are carlig

Baaaaaa !...o să te vrea Karpoave, eu sunt luat !...hai că n-o să scape ea așa partidă, poate faceți și-o vânătoare împreună pe domeniul Tău !-...

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 00:43

Mytcor...am cazut de pe scaun...PE BUNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 00:43

De la: mytcor, la data 2010-01-09 00:39:51
De la: karpov, la data 2010-01-09 00:34:02

Pai in primul rand exista Ioana care este ca o casa pe teren si cum casa dupa codul civil ...cotropeste terenul ,iata ca am si unde pune gardul!!!
Eu am inceput de ceva vreme degeaba va chinuiti vai acum ca ...Ioana e inconjurata ...trebuie doar sa se predea
Hai veniti cu contractu' prenuptial ...nu va mai roadeti unghiile dupa gard

....someaz-o și tu , nu sta ca mormolocu' !...

Ai făciut armată ?...dacă nu atentie pufarezule colea;

primo, strigi cât te țin borjogii....

-STAI !...
APOI CU DUHUL BLÂNDEȚII,
- ...PAROLA !...

ș-acum secondo ; cu glas mieros:
- luminează-ți fața !...

Sa stii ca am somat-o dar cred ca s-a baricadat dupa niste tratate de istorie si cred ca-ti tine tie Mytcore calea cu discutiile (vezi -marul otravit ...nu musca momeala) despre traco daci ..
Aiurea ..pretexte ...

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 00:46

De la: mytcor, la data 2010-01-09 00:42:37

Baaaaaa !...o să te vrea Karpoave, eu sunt luat !...hai că n-o să scape ea așa partidă, poate faceți și-o vânătoare împreună pe domeniul Tău !-...
Pai oi fi tu luat ..dar nu se pune ..n-ati zis voi ca ,, dragostea-i oarba ..asa ca vezi pregatesteti bagajul si tule-o nene ..ca vine ea cu pusca la tine daca nu te misti mai repede (stii ca in filmul

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 00:47

ala ,, ATRACTIE FATALA,,

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 00:48

De la: camioneros70, la data 2010-01-09 00:43:00

Mytcor...am cazut de pe scaun...PE BUNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...păi ce faci camione, circuli pe net fără centura de siguranță ?...

ia de colea 2 puncte penalizare și trimite euroii să-i depun în contul poliției rutiere !...

căt mai este punctul de amendă-n Ro?....

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 00:49

Baaa voi ati adormit ???? ce eu astept contractu' ala (pe bune sunt hotarat)
Nu va fofilati

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 00:51

De la: karpov, la data 2010-01-09 00:46:32

Pai oi fi tu luat ..dar nu se pune ..n-ati zis voi ca ,, dragostea-i oarba ..asa ca vezi pregatesteti bagajul si tule-o nene ..ca vine ea cu pusca la tine daca nu te misti mai repede (stii ca in filmul

O fi dragostea oarbă măi Karpoave da' Joanna-i fată credincioasă nu păcătuiește c-o pedepsește atotvăzătorul !....

eeeee ?!...hai ce mai stai insistă !...

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 00:54

Patroane , hai ca pe mine m-a strigat maica-mea -n casa si nu mai pot sa stau...Ciao !! Ne vedem maine la scoala Karpov...!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 00:54

...Karpoave, tu n-ai auzit că nenea camionagiu a căzut de pe scaun?...n-avea centura de siguranță fixată și-o fi avut și portiera deschisă , mai știi....acum sieracu' s-o fi-mprăștiat pe vreo arteră rutieră acum în toiul nopții !....

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 00:56

mytcor..karpov e cu 5 ani mai tanar decat mie....iar mie imi plac aia batrani....(cocosati , semi-chori , cu simtul umorului si neaparat neinsurati )....

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 00:57

De la: mytcor, la data 2010-01-09 00:51:28
De la: karpov, la data 2010-01-09 00:46:32

O fi dragostea oarbă măi Karpoave da' Joanna-i fată credincioasă nu păcătuiește c-o pedepsește atotvăzătorul !....

eeeee ?!...hai ce mai stai insistă !...
Eu insist dar tu vezi ce faci cu ,, Atractia fatala,, pe unde-ti scoti camesoiul...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 00:57

De la: camioneros70, la data 2010-01-09 00:54:07Patroane , hai ca pe mine m-a strigat maica-mea -n casa si nu mai pot sa stau...Ciao !! Ne vedem maine la scoala Karpov...!

...să faci pipilică înainte de culcare băiete, altfel o să-ți uzi așternutul, recomandabil ar fi și-o pereche de pampers, dar mai știi ce-ți mai vine peste noapte !?....

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 00:59

De la: mytcor, la data 2010-01-09 00:54:45...Karpoave, tu n-ai auzit că nenea camionagiu a căzut de pe scaun?...n-avea centura de siguranță fixată și-o fi avut și portiera deschisă , mai știi....acum sieracu' s-o fi-mprăștiat pe vreo arteră rutieră acum în toiul nopții !....

Pai da probabil ca de-aia l-a chemat maica-sa in casa ca l-a auzit cazand

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 01:00

Karpoave iti mai zic una si ma duc...Canta-i si tu o serenada ceva din mitologia greca :

AMOOOOOR !!...AMOR-AMOOOOOR !! AI CARAMBA !!! AMOOOR
AMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR !!

Simplu ma-ntelegi , pac-pac !!

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 01:00

Am stiut eu ca mariajurile aranjate nu dureaza!
Tot raul spre bine, nu mai trebuie sa cumpar cadouri.

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 01:02

De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-09 01:00:19Am stiut eu ca mariajurile aranjate nu dureaza!

uite emile ce vor sa-mi faca....vor sa-mi aranjeze o casatorie cu karpov si mie imi plac aia batrani...

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 01:02

De la: camioneros70, la data 2010-01-09 00:54:07Patroane , hai ca pe mine m-a strigat maica-mea -n casa si nu mai pot sa stau...Ciao !! Ne vedem maine la scoala Karpov...!

sa nu uiti sa-ti bei lapticu' si sa spui rugaciunea de seara

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 01:03

Si-as mai zice bai Mytcoare una , doua da`asta`i micut rau si ma baga astia la corupere...

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 01:04

De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-09 01:00:19Am stiut eu ca mariajurile aranjate nu dureaza!
Tot raul spre bine, nu mai trebuie sa cumpar cadouri.[/quote

Pai n-ai inteles nimic ...cum sa nu mai cumperi cadouri ???treaba e ca si aranjata daca eu nu macar pt Mytcor (cred ca-si pregateste pusca sa plece la vanatoare ...vrea s-o impresioneze )

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 01:04

De la: ioanna_dark, la data 2010-01-09 01:02:27

uite emile ce vor sa-mi faca....vor sa-mi aranjeze o casatorie cu karpov si mie imi plac aia batrani...
stiu io unu care cerseste in colt la cora lujerului,e cocosat,liber,are casa si 160.000 de ron la cec,merge ???

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 01:06

Ionicooo!
Cam... cit de batrini?
Ca in India au vrut s-o marite pe una de 15 ani cu unu de 64!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 01:08

De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-09 01:06:15Ionicooo!
Cam... cit de batrini?

joanna glumește,...ai să vezi tu Rădiță că-n acest week-end se va întâli cu Karpov la un suc și-o savarină !..

Karpoave, esti din Buc?...ia pune-ți neuronii la trebă și compune-i lui Joanna o invitație elegantă !..

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 01:09

Tradare , tradare de treiori tradre !! Cum mai jonica , cu intravilan , m i t i c , cu oare`s`ce umor...nu e de lasat baiatu` ...Ati face casa buna....

Zi ba Karpoave , acareturi sunt pe langa terenul ala ...??

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 01:11

Deci vor sa ne duca in eroare! Ha!

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 01:11

De la: mytcor, la data 2010-01-09 01:08:26
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-09 01:06:15Ionicooo!
Cam... cit de batrini?

joanna glumește,...ai să vezi tu Rădiță că-n acest week-end se va întâli cu Karpov la un suc și-o savarină !..

Karpoave, esti din Buc?...ia pune-ți neuronii la trebă și compune-i lui Joanna o invitație elegantă !..

nu....

tu nu sti ce preferinte am eu...

zii de masonii aia ca nu am uitat si incep sa-mi pierd rabdarea....

Pagini: << 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cum poate explica HOMO RELIGIOSUS urmatoarele atrocitati comise in numele RELIGIILOR ?
Mergi la: