Info
x
Basescu
|
pescarul12345 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 10:28
unde ai trimis comentariul meu 9AM news.iar umbli cu magari ca la alegeri?
|
|
pescarul12345 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 10:33
9am news ai luat-o azi la cioc sau ti-o trag eu nitelus, basistilor imputiti.!!!!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 10:41
De la: SILVER_9AM, la data 2011-04-19 18:13:52De la: broscuta_super_verde, la data 2011-04-19 15:58:22De la: SILVER_9AM, la data 2011-04-17 18:40:04De la: super_green_frog, la data 2011-04-17 17:16:59La multi ani floricelelor si floriceilor de pe aici si pe oriune ! stai linistit, ca aici nu te contrazice nimeni : broscuta e o frumusica si dulcica si eu o iubesc tare mult, chiar daca ea zice ca s-a ingrasat !
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 11:20
Ministrul Muncii a demisionat din funcþie. Declaraþiile lui Botiº dupã demisie:" Este o demisie de onoare".
Nenea Botis ,ai fost prins cu mana in sac asa ca este destul de greu sa vorbesti acum de onoare...De altel ieri declarai ca "dacã este un coflict demonstrat în termeni juridici, atunci existã o singurã cale: îmi voi da demisia",iar azi vorbesti de onoare...Ai tot atata onoare cata are orice delicvent prins in casa unui om cu bijuteriile in mana... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 11:27
De la: vaneamarin, la data 2011-04-20 11:20:08Ministrul Muncii a demisionat din funcþie. Declaraþiile lui Botiº dupã demisie:" Este o demisie de onoare". si tinind cont ca ieri don premier ii lua apararea, tinindu-l in brate, ar cam trebui sa-si dea si ' mnealui demisia ca nu poti sustine un hotoman si tu sa nu fi la fel ! doamne- doamne si ce mai lupta ei impotriva coruptiei !
|
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 11:32
"Pentru mine nu este o suprizã schimbarea atitudinii faþã de mine, atâta timp cât oamenii nu acceptã sã trãiascã într-o Românie modernã. O Românie modernã înseamnã o Românie pe care nu o fac 15 miniºtri, ci o fac 22 de milioane de români. Eu astãzi sunt, mâine nu mai sunt preºedinte, depinde de români cum vor sã aibã þara", a afirmat Bãsescu.
Draga Base,traim intr-o Romanie in care politica nu o fac 15 ministri ci un singur nebun de la Cotroceni.O romanie moderna nu inseamna saracie,nu inseamna inchiderea spitalelor,nu inseamna furtul la numaratoare voturilor ,nu inseamna ridicatul mainii in sistem turma la semnul sefului de grup,nu inseamna hahaielile tale , nici trimiterea unei analfabete la Bruxelles prin grija sclavilor tai portocalii ,nu inseamna jignirea profesorilor sau a doctorilor,nici a taranilor lasati fara subventii ,nici sotii de ministri care deturneaza fonduri europene,nici telegondole portocalii in colturi uitate de lume ,nici sali de sport in sate ca sa castige trepadusii PDLului bani contra fidelitate.Pe scurt draga Base,daca vrei o romanie moderna da-ti dracului demisia si fugi in Libia ca ai distrus complet Romania ,javra ordinara ce esti ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 11:35
De la: gabigabi, la data 2011-04-20 11:27:01De la: vaneamarin, la data 2011-04-20 11:20:08Ministrul Muncii a demisionat din funcþie. Declaraþiile lui Botiº dupã demisie:" Este o demisie de onoare". Da,azi dimineata inca mai era stirea pe Mediafax in care Boc spunea ca Botis este un ministru si un om cinstit ... .De ce oare un om cinstit isi da demisia ?...Sa nu-i accepte dom'le demisia, ca este pacat sa se piarda un om cinstit in guvernul Boc care oricum este in mare criza de asa ceva ...
|
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 11:52
De la: vaneamarin, la data 2011-04-20 11:32:30"Pentru mine nu este o suprizã schimbarea atitudinii faþã de mine, atâta timp cât oamenii nu acceptã sã trãiascã într-o Românie modernã. O Românie modernã înseamnã o Românie pe care nu o fac 15 miniºtri, ci o fac 22 de milioane de români. Eu astãzi sunt, mâine nu mai sunt preºedinte, depinde de români cum vor sã aibã þara", a afirmat Bãsescu. mda si cind spunea asta, figura lui era desfigurata de ura ....are o ura rea, crincena, pe poporul si tara asta si nu inteleg de ce !? niciodata un presedinte de tara nu si-a insultat cetatenii in asa hal cum a facut-o al doilea "cel mai iubit fiu al poporului " , marele amator de bai de multime ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 12:11
De la: gabigabi, la data 2011-04-20 11:52:28De la: vaneamarin, la data 2011-04-20 11:32:30"Pentru mine nu este o suprizã schimbarea atitudinii faþã de mine, atâta timp cât oamenii nu acceptã sã trãiascã într-o Românie modernã. O Românie modernã înseamnã o Românie pe care nu o fac 15 miniºtri, ci o fac 22 de milioane de români. Eu astãzi sunt, mâine nu mai sunt preºedinte, depinde de români cum vor sã aibã þara", a afirmat Bãsescu. El oricum uraste pe oricine nu sta in genunchi in fata lui ...Din moment ce poporul a ajuns sa faca ceva pe "reformele" si "modernizarea " lui si nu mai da navala sa il aplaude, ci eventual sa-l huiduie,normal ca uraste si poporul.Cum oare de sustinatorii sai nu realizeaza ca omul asta este cea mai mare jigodie ? Cum a ramas cu "noi cu voi,ei cu ei"?... Raporteaza abuz de limbaj |
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 13:18
De la: vaneamarin, la data 2011-04-20 12:11:29De la: gabigabi, la data 2011-04-20 11:52:28De la: vaneamarin, la data 2011-04-20 11:32:30"Pentru mine nu este o suprizã schimbarea atitudinii faþã de mine, atâta timp cât oamenii nu acceptã sã trãiascã într-o Românie modernã. O Românie modernã înseamnã o Românie pe care nu o fac 15 miniºtri, ci o fac 22 de milioane de români. Eu astãzi sunt, mâine nu mai sunt preºedinte, depinde de români cum vor sã aibã þara", a afirmat Bãsescu. Bine ati revenit, domn Vanea! Sper ca pb. temporare sa se fi rezolvat in totalitate si sa nu mai aveti parte de altele! "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 13:22
De la: vasile_vali, la data 2011-04-20 13:18:34De la: vaneamarin, la data 2011-04-20 12:11:29De la: gabigabi, la data 2011-04-20 11:52:28De la: vaneamarin, la data 2011-04-20 11:32:30"Pentru mine nu este o suprizã schimbarea atitudinii faþã de mine, atâta timp cât oamenii nu acceptã sã trãiascã într-o Românie modernã. O Românie modernã înseamnã o Românie pe care nu o fac 15 miniºtri, ci o fac 22 de milioane de români. Eu astãzi sunt, mâine nu mai sunt preºedinte, depinde de români cum vor sã aibã þara", a afirmat Bãsescu. Salutare domnul Vali !!!! Cu problemele si cu viata stiti cum este ,NIHIL SINE DEO .
|
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 13:54
UN POPOR NEPERFORMANT
Iatã cã dupã atâþia ani de trai în mijlocul poporului român aflãm de la preºedintele þãrei cã neamul pe care-l pãstoreºte este neperformant. Bravos! Cã locuitorii României nu lucrã performant sau ºed la cârciumã - frumos loc de penitenþã, altminteri - sã be ºi lasã pãmântul roditor al patriei strãbune pârloagã. Aferim! Cã lenea e cucoanã mare ºi statul social providenþial visat nu poate exista fãrã performanþe economice. Curat-murdar! ªi tot aºa a ºuguit mai-marele Statului Român Unitar - scrie la Constituþia de care face mereu caz Traian Bãsescu -, supãrat pe propriul popor. Sã ne trãiascã! Cam puturos cum ar veni ºi pus pe descurcãreala lui om trãi cum o fi ºi-o vrea bunul Dumnezeu. Doamne ajutã! Totul e cam neperformant în România - dupã opinia ursuzã a performantului preºedinte, mai puþin oamenii din partidul care l-a propulsat, cei care-l susþin necondiþionat - nur Liebe, ohne Geld (doar dragoste, fãrã bani) - ºi propria-i familie. Nu ºtim exact performanþele copiilor - ºtim doar cã s-au pricopsit rapid fãrã prea multe opinteli în viaþã, ºtim doar cã fratele este ºi el un mare performant în a face bani buni din nu se ºtie bine ce afacerlâcuri prin portul Constanþa. De cum performeazã cu banii statului membrii guvernului performant condus de performantul Emil Boc nu este greu sã evaluãm. E uºor sã faci performanþã risipind banii obºtii ºi norodului pe te miri ce aiureli. Este performant sã bagi bani la teºcherea din cine ºtie ce matrapazlâcuri, cu sau fãrã acte, dacã ºtii sã suceºti ºi sã rãsuceºti fonduri mioritice sau europene. O fi performant sã organizezi concerte (cam 400.000 euro bucata) la Londra sau Bruxelles pe bani publici ºi sã ai sala goalã (Londra) sau sã fugi la avion (Bruxelles) cã nu mai ai chef de concert cu Regele Belgiei ºi ambasadorii NATO. Românii neperformanþi vorbesc ºi ei, ce sã facã. Exemplele cu performanþele ºi neperformanþele românilor pot fi adunate cu nemiluita ºi livrate cu ghiotura. Nu despre asta este vorba. Este vorba însã de faptul cã ºeful statului român trebuie sã se comporte ca un ºef de stat ºi pãstor de turmã. Oricât de idioþi ar fi jucãtorii lui, orice antrenor este obligat sã-i încurajeze ºi sã-i conducã la performanþã. Oricât de leneºi ar fi niºte lucrãtori manuali ar putea simþi cã pot da mai mult din ei dacã ar auzi ºi-o vorbã bunã. Nu doar sudalme ºi bombãneli ºi invective. Oricât de rãi ar fi niºte copii, cu puþinã rãbdare ºi abilitate retoricã poþi sã-i transformi într-o masã care sã asculte ºi sã performeze. Cu adevãrat.Avem nevoie de încredere ºi speranþã, nu doar de taxe, impozite ºi mãsuri aiurea impuse cu anasâna. Altfel rãmânem doar în zona gargariselii televizoriste. Cum s-a întâmplat recent prin Covasna, unde Traian Bãsescu s-a retras sã lucreze la noua Constituþie. Dar ºi-a fãcut timp pentru a-ºi boscorodi tovarãºii de drum. Brusc ºi ãºtia au devenit neperformanþi, dupã ce l-au slugãrit ani în ºir. ªi acum am rãmas doar cu ce grozavi suntem eu ºi ciracii mei performanþi pe bani publici, iar voi, ceilalþi, niºte leneºi ºi tâmpiþi. Greu de înghiþit. Dar cum suntem þara cu cele mai multe paturi de spital din UE, merge. Cã veni vorba, de ce se duc sã se trateze mahãrii români prin strãinãtãþuri dacã avem aºa multe paturi disponibile? Greu de gãsit rãspunsuri logice. Mai pe scurt, a se scuti. Paºte fericit ºi performant vã dorim! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 14:18
Din adancurile prostiei,interviu pentru Mediafax cu Valeriu Tabara ...
"De altfel, eu cred cã, dincolo de ceea ce spun unii, preºedintele îºi respectã partenerii, dacã nu faci greºeli mari. Dacã faci greºeli, e clar cã nu te iartã, nu? ªi e normal sã fie aºa", afirmã Valeriu Tabãrã în interviu. Domnul Tabara nu ne spune ce inseamna greseala pentru Traian Basescu dar este limpede ca distrugerea economiei nationale,nu este considerata o greseala, ci ca un mare merit si un pas inainte catre modernizarea tarii. .Probabil ca Basescu considera ca fiind greseala si sanctioneaza ,atunci cand cineva din PDL indrazneste sa scoate limba din fundul sau prezidential .Domnul Tabara insa,baiat vigilent,are grija sa nu faca acest lucru...Mai departe interviul poate sa fie bagat la categoria NO COMMENT deoarece este extrem de graitor ... În ceea ce priveºte disputele din interiorul PDL, Tabãrã spune cã majoritatea protagoniºtilor sunt prieteni, iar "ceea ce se întâmplã acum este un mic divertisment, nici mãcar o stare conflictualã", deºi "campania este extrem de serioasã". Ministrul Agriculturii vorbeºte în interviu ºi despre mama sa, în vârstã de 81 de ani, care locuieºte la þarã ºi are o pensie de 300 de lei, însã este "o mare susþinãtoare a preºedintelui Traian Bãsescu".
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 14:29
Si tot Valeriu Tabara declara ca la tara carciumile sunt pline, dar nu gasesti pe nimeni sa-ti sape gradina cu 100lei .Ma intreb daca mama dansului nu ar dori sa-si suplimenteze veniturile cu 33% sapand o gradina ? Este batrana si nu mai poate ?! Probabil, dar asa sunt multi oameni la tara si sunt lasati sa traiasca CHIAR din acei bani, deoarece statul basescian nu incurajeaza trantorii, ca mama domnului Valeriu Tabara si pomanagii care asteapta cu mana intinsa banii de la stat
. Tabara,sa o pui pe mamica ta la munca bai,ca prea sta cu mana intinsa la stat !
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 14:33
De la: 9am049573, la data 2011-04-19 21:11:18broscuto, Da, salile sunt pline cam peste tot si asta ne da nadejde. Romania profunda exista chiar daca am ajuns sa fim condusi de oameni fara cuget in goana nebuna dupa acumulare strict materiala. Zilele trecute am auzit o treaba simpla si pe intelesul oricui. Daca ai doi bani, cu unul sa-ti cumperi o paine si cu celalat un crin, asa este lasat pe lume sa pastram echilibrul intre material si spiritual. Iti umpli burdihanul dar faci si un gest frumos,generos, iti faci casa dar si plantezi ceva caci nu putem trai intre betoane, mergi la piata dar cumperi si o carte, mergi la Mall dar mergi si la o expozitie sau anticariat, teatru, concert, samd. Echilibrul asta exista in societate si asta ne da nadejde. Raporteaza abuz de limbaj
All Things Grow With Love
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 14:48
De la: super_green_frog, la data 2011-04-20 14:33:16De la: 9am049573, la data 2011-04-19 21:11:18broscuto, Broscuto, sa stii ca te iubesc .Pur prieteneste , dar tot dragoste se numeste .
|
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 15:01
Doua lucruri care se bat cap in cap,o "viziune" portocalie si o realitate cumplita....
1)Valeriu Tabara :Din pãcate, eu aº spune cã în România se lucreazã cel mai puþin ºi susþin punctul de vedere al preºedintelui, nu pentru a mã asocia cu dânsul. Gândiþi-vã cã începem ziua, sãptãmâna de lucru luni la amiazã ºi o terminãm poate joi la amiazã, nu vineri la amiazã”, a afirmat Tabãrã. "Nu poti gasi pe cineva care sa iti sape gradina cu 100lei " (adica aproximativ 25Euro-nota mea) 2)Stire Mediafax: Grecia,35 de români care munceau, în condiþii de sclavie, la cules de fructe în sudul Greciei, au fost salvaþi de poliþia localã. Românii fuseserã recrutaþi în þarã, cu promisiunea unui salariu de... 25 de euro pe zi. Bai boilor de guvernanti rupti de realitate ,cine ii plateste pe cei de la tara cu 100 lei ca sa sape o gradina , cand multi dintre ei nu au bani nici sa traiasca de pe azi pe maine ? Cum spuneti imbecililor ca romanii sunt lenesi cand alearga saracii disperati dupa slujbe si nu ii mai angajeaza nimeni dupa 50 de ani ?Cand ati alungat toti investitorii,cand ati desfiintat firme cu forfetarul,cand ati pus economia pe butuci cum de spuneti ca oamenii sunt saraci deoarece sunt lenesi si nu inteleg "modernizarea" voastra tupeistilor ?Cum idiotilor spuneti ca romanii sunt pomanagii lenesi care nu vor sa sape o gradina cu 25Euro cand isi parasesc si familiile pentru banii astia ca sa lucreze ca sclavi in strainatate ?Animalelor ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 283 mesaje Membru din: 17/04/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 17:48
De la: vaneamarin, la data 2011-04-20 14:48:03De la: super_green_frog, la data 2011-04-20 14:33:16De la: 9am049573, la data 2011-04-19 21:11:18broscuto, BA ,IA LASATI'MI PRINTESA IN PACE,VA ROG O SINGURA DATA !!!!!! ACUM TOTI O IUBITI ? IA MAI INCET CU IUBIREA VOASTRA........ARE TREABA SI DE ALT'FEL E SI OCUPATA.......
Raporteaza abuz de limbaj
Cu siguranþã ai cunoscut cel puþin o datã în viaþã liniºtea interioarã pe care o produce iertarea. Atunci când nu poþi ierta, simþi ceva greu în tine, precum o ancorã aruncatã în mijlocul mãrii care nu te lasã sã înaintezi cu barca vieþii.
|
|
Fosta membra 9am.ro 283 mesaje Membru din: 17/04/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 17:51
De la: vaneamarin, la data 2011-04-20 12:11:29De la: gabigabi, la data 2011-04-20 11:52:28De la: vaneamarin, la data 2011-04-20 11:32:30"Pentru mine nu este o suprizã schimbarea atitudinii faþã de mine, atâta timp cât oamenii nu acceptã sã trãiascã într-o Românie modernã. O Românie modernã înseamnã o Românie pe care nu o fac 15 miniºtri, ci o fac 22 de milioane de români. Eu astãzi sunt, mâine nu mai sunt preºedinte, depinde de români cum vor sã aibã þara", a afirmat Bãsescu. VANIA,VANIA,MAI USOR......ATII CA NU AI VOIE SA FACI EFORT,MAI USOR.......
Cu siguranþã ai cunoscut cel puþin o datã în viaþã liniºtea interioarã pe care o produce iertarea. Atunci când nu poþi ierta, simþi ceva greu în tine, precum o ancorã aruncatã în mijlocul mãrii care nu te lasã sã înaintezi cu barca vieþii.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1431 mesaje Membru din: 26/03/2011 Oras: Sinaia |
Postat pe: 21 Aprilie 2011, ora 01:59
Sa va traiasca botis,bai pedeleilor ! Sper ca cei care au votat basescu sa nu mai pice de prosti la urmatoarele alegeri ! A alege pdl,psd,pnl,pc,udmr , e dovada clara de prostie....politica
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Aprilie 2011, ora 06:37
De la: super_green_frog, la data 2011-04-20 14:33:16De la: 9am049573, la data 2011-04-19 21:11:18broscuto, Sunt de acord cu tine in privinta florii, dar nu crinul! Are un parfum perfid, de-aia nu e bine sa dormi cu el in aceeasi camera. Si in trecut simboliza stigmatul. Mai sunt atatea flori de unde sa alegi, lalele, liliac, trandafiri, marcise, zambile... Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 21 Aprilie 2011, ora 06:44
Urasc minciuna si pe cei ce fac din ea o lozinca si seful de cotro nu a scapat nimic din cele rele sa nu le treaca prin aparatul sau de partid / daca toate acestea se numesc democratie inseamna ca atit germania si usa sint comuniste /
PESTELE SE STRICA DE LA CAP? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Aprilie 2011, ora 12:03
dar ,cum de nu zice nimeni nimic de saga lu' Vintu ? nu vi separe interesant ce se-ntimpla , mai ales in culise ? de 1 an si ceva astept eu, cel putin, explicatia promisa de el, in legatura cu "noaptea furtunoasa' a venirii lui geoana la el acasa , la chemarea lui intempestiva ! de ce l-a chemat ? ce i-a spus atit de important ? cine i-a chemat pe ziaristii de la Catavencu, de l-au tras aia-n poza pe Geoana ? de ce l-a da tpe mina lu' base' legat si impachetat , au ramas niste intrebari pina acum si iata ca ieri, am inteles scenariu !
Vintu a fost strins cu Popa pe post de usa si amenintarea cu inchisoarea l-a determinat sa-l tradeze pe geoana si, totodata , sa incheie un "contract "cu Ghita care, usor-usor preia realitatea tv si-i schimba orientarea ....Vintu nu-i cuminte si pune ceva contre si, pac la "razboiu" : Ghita e amenintat cu moartea de catre Vintu , care-i arestat !... vine, uite acus' si Popa si se va juca actul final ! in toata povestea asta nu Vintu este personajul principal ,ci Realitatea tv ....urmeaza Antena 3 ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 21 Aprilie 2011, ora 23:03
De la: 9am104796, la data 2011-04-21 06:44:34 Urasc minciuna si pe cei ce fac din ea o lozinca si seful de cotro nu a scapat nimic din cele rele sa nu le treaca prin aparatul sau de partid / daca toate acestea se numesc democratie inseamna ca atit germania si usa sint comuniste / Depinde cine prepara saramura !
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Aprilie 2011, ora 16:28
De la: vaneamarin, la data 2011-04-20 15:01:24Doua lucruri care se bat cap in cap,o "viziune" portocalie si o realitate cumplita.... Ei, na ... si tu acum ... Adica n-au vrut sa fie sclavi in tara si s-au dus sa fie sclavi afara. Sa sti ca nenea tabara a cam spus un adevar ... Nu prea mai gasesti pe nimeni sat- sape gradina... ma rog n-a spus cat de mare e gradina domnului ... Tabara, dar asa este ... asa-numitii "saraci" nu accepta sa munceasa pentru 100 lei pe zi la sapat gradina. Daca te gandesti nitel vor cam 2.200 lei pe luna .... fara impozit, net. Plus mancare, tigari si cafea ... Nena Vanea, nu mai jeli la mormant strain ... Si pe urma, cine sa le platesca "oamenilor napastuiti" tot felul de ajutoare si asistente sociale, cand ei, n-au cotizat nici un leut in decursul vietii lor de necolectivizati ? Io ? Poate tu Vanea si cei care gandesc asa ca tine, cu mentalitatea asta de sindicalist si comunist imbecil ... Ia, mergi matale in America si sa vezsi daca geme cineva de mila ta si daca pune botul al vrajeli de genul asta. Sau mai aproape, pe aci prin Germania, Italia ... N-am mai scris de ceva vreme dar vad ca ati ramas Vanea si Gabi, vajnici luptatori de serviciu. Ba, voi n-aveti alta treaba ? E o moda dementa sa se jeleasca de mila saracilor ... Toti pun botul la chestia asta cu saracii. Da bine... Ca aia cu incalzirea planetei ... De fapt, pe toti ii doare-n popou despre saraci si despre protectia mediului. Saracii sunt buni pentru ca sunt prosti si voteaza cu cei care simuleaza mai bine ca le-ar pasa de ei. Toti cei care sunt in opozitie se erijeaza in aparatorii intereselor celor napastuiti, a pensionarilor, a asistatilor social ... a celor care numai sug bani de la buget. Mai nou se geme de mila liderilor de sindicat ... Ca, atata vreme cat au domnit marii "luptatori" in ale snidicalismului salariul minim a ramas cam la 150 euro nu vede nimeni. Cat de putred de bogati au ajuns si demagogii astia de la sidicate nu vede nimeni ... Se pune placa cu sclavia. Da bine. Se gasesc prosti s-o creada. Mai da bine chestia cu "tirania" si "setea de putere" a lui Basescu. Termenii astia sunt folositi de fatuce care habar n-au ce spun. Si de lepre batrane care stiu exact ce spun. Mi-e foame. Va voi lumina cu impresii din putul gandiriii mele cu alte prilejuri. Pana atunci va doresc sa aveti liniste si pasti fericiti ! Tuturor ! Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 22 Aprilie 2011, ora 17:13
De la: Silviu, la data 2011-04-22 16:28:42De la: vaneamarin, la data 2011-04-20 15:01:24Doua lucruri care se bat cap in cap,o "viziune" portocalie si o realitate cumplita.... Silviule, exagerezi si nu cred ca n'ai sti asta..Oricum, nu pt asta iti raspund, ci pentru a'ti multumi si a'ti ura si tie, precum si celorlalti forumisti -chiar si celor care m'au injurat- Sarbatori fericite! "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Aprilie 2011, ora 18:19
nu sunt @ Silviule plingacioasa de serviciu, dar nu s-ar fi ajuns aici, in situatia de a nu putea plati pensiile si salariile, daca in aceasta glorioasa conducere pedeloaie n-ar fi ramas pe drumuri 700.000 de oameni fara sansa de a-si gasi locuri de munca care, sunt sublime dar lipsesc cu desavirsire ! si multi sunt la virsta la care Nimeni nu mai are nevoie de ei ! ....bine ca au rasarit si prospera firme ca a lui Botis ,de reconversie profesionala ptr. posturi ce nu exista pe piata muncii ! e usor sa darimi ceva zicind ca-i o cosmelie dar, fir-ar sa fie, mai intii construieste-ti casa moderna dorita si apoi darima cosmelia ca altfel dormi in santz ! ...si, dl. tabara, maninca spanac : nimeni Nu da 100 lei ptr. sapat gradina !
P.S. un PASTE FERICIT si tie si alor tai !
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Aprilie 2011, ora 20:10
De la: gabigabi, la data 2011-04-22 18:19:47nu sunt @ Silviule plingacioasa de serviciu, dar nu s-ar fi ajuns aici, in situatia de a nu putea plati pensiile si salariile, daca in aceasta glorioasa conducere pedeloaie n-ar fi ramas pe drumuri 700.000 de oameni fara sansa de a-si gasi locuri de munca care, sunt sublime dar lipsesc cu desavirsire ! si multi sunt la virsta la care Nimeni nu mai are nevoie de ei ! ....bine ca au rasarit si prospera firme ca a lui Botis ,de reconversie profesionala ptr. posturi ce nu exista pe piata muncii ! e usor sa darimi ceva zicind ca-i o cosmelie dar, fir-ar sa fie, mai intii construieste-ti casa moderna dorita si apoi darima cosmelia ca altfel dormi in santz ! ...si, dl. tabara, maninca spanac : nimeni Nu da 100 lei ptr. sapat gradina ! TOV GABI ,CUM TI'A IESIT COZONACII ?
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 23 Aprilie 2011, ora 08:12
De la: Silver9AM, la data 2011-04-22 20:10:37De la: gabigabi, la data 2011-04-22 18:19:47nu sunt @ Silviule plingacioasa de serviciu, dar nu s-ar fi ajuns aici, in situatia de a nu putea plati pensiile si salariile, daca in aceasta glorioasa conducere pedeloaie n-ar fi ramas pe drumuri 700.000 de oameni fara sansa de a-si gasi locuri de munca care, sunt sublime dar lipsesc cu desavirsire ! si multi sunt la virsta la care Nimeni nu mai are nevoie de ei ! ....bine ca au rasarit si prospera firme ca a lui Botis ,de reconversie profesionala ptr. posturi ce nu exista pe piata muncii ! e usor sa darimi ceva zicind ca-i o cosmelie dar, fir-ar sa fie, mai intii construieste-ti casa moderna dorita si apoi darima cosmelia ca altfel dormi in santz ! ...si, dl. tabara, maninca spanac : nimeni Nu da 100 lei ptr. sapat gradina ! nu-i mai fac de mult si ii iau de'agata, silvare ! un Paste Fericit tie si alor tai !
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 23 Aprilie 2011, ora 10:41
De la: vaneamarin, la data 2011-04-20 11:32:30"Pentru mine nu este o suprizã schimbarea atitudinii faþã de mine, atâta timp cât oamenii nu acceptã sã trãiascã într-o Românie modernã. O Românie modernã înseamnã o Românie pe care nu o fac 15 miniºtri, ci o fac 22 de milioane de români. Eu astãzi sunt, mâine nu mai sunt preºedinte, depinde de români cum vor sã aibã þara", a afirmat Bãsescu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Asta da nepasare de sine.
SI DIN PARTEA MEA AI .......
.De ce oare un om cinstit isi da demisia ?...Sa nu-i accepte dom'le demisia, ca este pacat sa se piarda un om cinstit in guvernul Boc care oricum este in mare criza de asa ceva ...
.Probabil ca Basescu considera ca fiind greseala si sanctioneaza ,atunci cand cineva din PDL indrazneste sa scoate limba din fundul sau prezidential .Domnul Tabara insa,baiat vigilent,are grija sa nu faca acest lucru...
deºi "campania este extrem de serioasã".