back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 >> Sari la pagina:

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 14:23

De la: adycucu_85, la data 2010-07-19 14:11:139am178165 ai si tu macar bunavointa sa iti pui un nume la profil ? altfel nu ai identitate. in poltica nu trebuie sa fii frumos. trebuie sa ai abiliati de lider, sa ai carisma si sa stii sa fii aproape de popor.
observ ca tratati orice subiecte in deradere si va mai plangeti ca nu merge tara bine. daca fiecare si-ar face treaba lui, acolo unde e, ar fi minunata tara asta !

Poate ca sunt modesta asa cum NU mai e la moda in Romania, pur si simplu pentru ca vreau sa demonstrez ca poti sa traiesti si sa simti normal si daca esti o "cifra" ( apropos de unul din cei din tabara ta).
Iar eu nu am intentionat sa-l ridiculizez pe basescu decat pentru ca TOCMAI EL MI-A FURNIZAT "MATERIAL" DE RIDICULIZARE!!! E atat de simplu de inteles! Singur, basescu se pune in posturi ridicole!!!
Iar chestia cu "daca toti si-ar face treaba" sunt de acord cu ea, dar nu imi "suna" mie. Ia spune-le mata simpaticule la cei de la putere sa faca bine sa se lase de eschibitionism ( costumatii peste costumatii, plimbari cu sareta, cu trotineta, cu bicicleta, cositul ierbii, crapatul lemnelor, etc.) si sa se apuce de treaba. BINE AR FI DACA NUMAI EU AS FII ACEEA CARE NU SE TINE DE TREABA, CE BINE AR MAI MERGE TARA ATUNCI. NUMAI CA NU E ASA!!!!

broscuta_super_verde

1273 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 15:31

De la: adycucu_85, la data 2010-07-19 14:11:139am178165 ai si tu macar bunavointa sa iti pui un nume la profil ? altfel nu ai identitate. in poltica nu trebuie sa fii frumos. trebuie sa ai abiliati de lider, sa ai carisma si sa stii sa fii aproape de popor.
observ ca tratati orice subiecte in deradere si va mai plangeti ca nu merge tara bine. daca fiecare si-ar face treaba lui, acolo unde e, ar fi minunata tara asta !

@178 NU e "cadindata" ! da bine ca va puneti voi nume si prenume, tot tacamul,...cat cuprinde..si mai mult. Bravo voua. Suntei bine cu voi ? Noi cei care NU facem politica DA ! Ne straduim sa rezistam, sa muncim, sa traim, sa ne crestem copiii. Asta inseamna sa faci politica dupa matale ?

Raporteaza abuz de limbaj
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 16:20

De la: broscuta_super_verde, la data 2010-07-19 15:31:37

@178 NU e "cadindata" ! da bine ca va puneti voi nume si prenume, tot tacamul,...cat cuprinde..si mai mult. Bravo voua. Suntei bine cu voi ? Noi cei care NU facem politica DA ! Ne straduim sa rezistam, sa muncim, sa traim, sa ne crestem copiii. Asta inseamna sa faci politica dupa matale ?

Multumesc mult de sustinere, am nevoie cu acesti vesnic carcotasi!!

petrebanciu

7 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 16:51

DE CE NU-L ZBOARA PE VIDEANU. DACA VIDEANU SPUNE CA ARE AVERE CA A MUNCIT ZI SI NOAPTE PENTRU INITIATIVA SA PRIVATA SA DEA BANII INAPOI CARE I-A LUAT DE LA STAT CA NU A MAI AVUT TIMP SA SE OCUPE SI DE FUNCTIILE PE CARE LE-A AVUT. AICI NU A REALIZAT DECAT PAGUBE. DOMNUL BASESCU NU S-A TREZIT DUPA CASTIGAREA ALEGERILOR. L-AM VOTAT SI AM FOST AGENT ELECTORAL NEPLATIT, AM CONVINS TOATE RUDELE SI CUNOSTINTELE SA-L VOTEZE, DAR NU-L MAI RECUNOSC. SUNT TARE SUPARAT PE MINE PT PROSTIA DE CARE AM DAT DOVADA. SPER SA MA CONTRAZICA.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 18:48

De la: gabigabi, la data 2010-07-19 08:00:41
De la: 9am056627, la data 2010-07-18 21:15:53AM SI EU O SINGURA INTREBARE,AVERILE LIDERILOR PD-L SUNT MONSTUOASE....AVERILE ,CARE SUNT IMENSE ALE LIDERILOR PNL SI PSD,SUNT LACRIMA,NU ? EU VA I NTREB DOAR ATAT ,IN 2008 IN LUNILE SEPTEMBRIE,OCT.,NOIEMBRIE,CATI BANI AU FOST INGHITITI SI DE CATRE CINE ? BANII PE VANZAREA BCR,NICI IN ACEST MOMENT NU SUNT GASITI ! DE CE ? OARE DIN ACEI BANI CINE S-A INFRUPTAT ? BINEINTELES PD-L,NU ? IN REST NUMAI BINE !

DAAAAAAAAAAA ,CRED CA O SA MERG DIN NOU LA SCOALA.......CU TOATE CA LA CE PREDAU PROFESORII AZI.....MAI BINE M-AS DUCE DIRECT LA MEDITATII,ORICUM TREBUIE SA PLATESC. CLIC,TE ROG CITESTE CU ATENTIE CE AM POSTAT,SI ASCULTO PE GABI ....EA E SINGURA DE PE TOPIC CARE INTRADEVAR CITESTE,INTELEGE SI E CAT DE CAT ONESTA.....ATAT CAT II PERMITE OPINIILE PROPRII !!!!!!!! SI CLIK ESTI FOARTE INCISIVA SI AI MARE DREPTATE IN CEIA CE POSTEZI,DAR CITESTE TE ROG SI SEMNELE DE PUNCTUATIE PUSE,CHIAR SI DE ANALFABETI.........
TE PUP GABITO !!!!! TE PUP SI PE TINE CLIK,SPER SA NU MA INJURI !!!!!!!!!!!!! SI INCA CEVA BCR A FOST VANDUT DE LIBERALI!IN SPETA DE TARICEANU SI VOZGANIAN .......ASA CA,INTELEGE CE AM VRUT SA SPUN..............
Citeste totul despre:
Consiliul Naþional al Cercetãrii ªtiinþifice din Învãþãmântul Superior, document, elitã, greºeli, ortografie, profesor, proiect ACTUAL » EDUCAÞIE »
Document plin de greºeli, redactat de elita profesorilor universitari
18 iul 2010, 16:52 | Actualizat (acum 4 ore)
REALITATEA TV Un document oficial trimis de elita profesorilor universitari este plin de greºeli de ortografie. Documentul reprezintã evaluarea unui proiect depus în cadrul programului "Resurse umane", desfãºurat chiar de cãtre Consiliul Naþional al Cercetãrii ªtiinþifice din Învãþãmântul Superior

intr-adevar, e jenant acel document plin de greseli, dar nu ti-e clar ca-s facute de cel ce l-a transcris ? dar, iarasi este foarte adevarat ca nu trebuia sa plece decit dupa o atenta verificare !.... uneori, chiar recitind textul si cautind greseala strecurata, n-o vad decit dupa ce am adaugat mesajul pe topic si mai adaug cite o erata....deci, se-ntimpla !
P.S. vezi tu ? asa cum voi va intrebati unde-s banii de la BCR- si nu pot spune ca nu-i justa intrebarea- tot asa si noi ,ne intrebam , la fel de just : unde-s cele 22 mld. de euroi imprumutati de Boc si Bas' pe care le vom plati cu virf si indesat si tu si eu si copiii tai,dar si ai mei ?
sanatate si sa ai o saptamina faina !

Pai nu ti-e clar?? in buzunarul vostru al bugetarilor! Ce este atat de greu de inteles? de ce ne-am imprumutat? nu sa promiti voi pensiile si salariile? Dar nu asta e problema, ca le-ati primit sau ca le primiti, ci faptul ca sunteti prea multi cei ce le primiti desi se stia ca nu ar trebui sa fie asa. Daca numarul vostru ar fi cel normal, ar mai fi ramas ceva si pentru sustinerea economiei si pentru investitii, desi, vorbesc poate ,prostii. Investitii rentabile si sa nu fie furate in sectorul de stat? Niciodata!

Da, ...627 tu esti ala care sari dintr-o margine in alta, cum mai vrei sa pot avea incredere in ce spui? Mai treci totusi pe la scoala pentru ca ai mare nevoie, cred-ma!

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 18:57

De la: gabigabi, la data 2010-07-18 15:44:27 zoitica noastra- adica @click cont ,pare a fi " barbata " si ma-ntreb ce -i in capul oamenilor astora : camioneros zice ca-i barbat, dar gindeste si scrie ca o femeie....madam click se jura ca-i femeie, dar vorbeste despre sine la genul masculin....dracu sa va pieptene, bai travestitilor !

Eo tampenie ce spui, ca as fi barbat, nu sunt, am recitit ceea ce am scris si am gasit intr-adevar o gresala unde probabil nu am apasat destul de tare tasta literei a de la sfarsitul unui cuvant.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 19:26

De la: gabigabi, la data 2010-07-18 17:38:01puzderie de greseli s-au facut, dar cea mai mare greseala, pe care o recunosc este ca CDR i-a dat apa la moara lui Basescu si desi au vazut ce s-a ales de PNTCD ,de Ciorbea si guvernul lui, nu s-au invatat minte si in 2004 au facut alianta DA !
- a doua mare greseala facuta de mine personal,de data asta , este ca desi l-am vazut ce-i poate pielea in calitatea de primar general al capitalei, l-am votat totusi ca Presedinte , ca unul ce era propus de societatea democratica ,tot sperind ca m-am inselat eu si omul chiar vrea sa stirpeasca coruptia- ceea ce e o utopie la fel de mare ca si comunismul - si ca il vom vedea pe Iliescu judecat ptr. mineriade si PSD ptr. cei 7 ani de "domnie " ,timp in care s-au instrainat bunurile tarii ! ce s-a ales de toate aceste visuri ? nimic, mai click ! nimic ! dimpotriva: s-au ridicat alti si mai bogati si mai corupti si cu un tupeu de nesuportat, care capuseaza bugetul statului fara nicio rusine ! am invatat cuvinte noi ca gaozar -cuvint pe care eu nu l-am auzit in viata mea pina acum ca , deh : proiectarea nu-i chiar la nivelul docherilor si marinarilor care nu vad femei cu lunile ......
am mai vazut cum se "pisca" bani de la minstere si se trimit la partid si in teritoriu, ptr. ca EBA ,fiica cea mica a presedintelui, a pohtit sa fie europarlamentara
apoi am vazut cum cele 2 ministarese ce masluisera cifre ,n-au patit nimic, ba din contra : Lenus e pe cai tot mai mari !
ce-am mai vazut ? am vazut ca in ap. de stat, guvern si presedentie + in regiile de stat , sunt salarii ,prime si bonificatii de ti se face parul maciuca dar, am aflat ca eu -pensionarul cu 200 euroi - sunt Cancerul bugetului care nu are de unde plati salariile de 5-10- 20.000 euroi celor care, saracii, ne conduc atit de bine !

Este bine ca recunosti toate asta dar ai o problema: toate au iesit la iveala abia acum, in aceasta guvernare si nu atunci in guvernarile anterioare cand s-au inradacinat si pus la cale. Asta este problema voastra a celor din opozitie. Pentru simplul motiv ca unii dintre voi, astazi ii demascati nu inseamna ca nu purtati nici o vina. Iar daca acum se incearca totusi stoparea lor nu inseamna ca voi trebuie sa le sariti in cap celor care incearca acest lucru! Este foarte trist ca odata cu stoparea acestor nedreptati trebuie sa trecem toti prin greutati dar, pentru a curata tara asta de nenorociti trebuie facute aceste sacrificii, chiar cu riscul ca PDL ul sa nu mai apuce niciodata o guvernare. Daca ne oprim acum totul este in zadar, dar daca se va merge pana la capat cu restructurarea societatii romanesti mai avem totusi o speranta. Nu rezolvi nimic daca mereu o iei de la capat de cate ori nu comvine ceva uneia sau alteia dentre parti. Toate aste se intampla pe fondul unei crize mondiale de care se pare ca nu vom scapa prea curand si tocmai din aceste motive ar trebui sa fim mai uniti. Ori eu vad in jurul meu, dezinformare continua, negativisme la tot pasul. Nici macar nu se incearca intelegerea unei situatii pana se si pune un NU in fata. Se pare ca aceasta este totusi o problema nationala. Atunci cand ai o problema cuvantul NU este rostit primul in contextul unei fraze. Daca insisti, apoi, poate ca mai primesti si un da, dar numai daca duci mana la buzunar. Diferenta dintre noi si occidentali este tocmai asta. Acolo niciodata un functionar public sau un patron no sa se gandeasca sa-ti spuna NU decat in situatia in care chiar nu exista solutie pentru problema. Ar mai fi multe de spus, iar aceste lucruri, daca voi ganditi negativ nu se vor schimba foarte curand.

VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 20:14

De la: click_cont, la data 2010-07-19 18:57:44
De la: gabigabi, la data 2010-07-18 15:44:27 zoitica noastra- adica @click cont ,pare a fi " barbata " si ma-ntreb ce -i in capul oamenilor astora : camioneros zice ca-i barbat, dar gindeste si scrie ca o femeie....madam click se jura ca-i femeie, dar vorbeste despre sine la genul masculin....dracu sa va pieptene, bai travestitilor !

Eo tampenie ce spui, ca as fi barbat, nu sunt, am recitit ceea ce am scris si am gasit intr-adevar o gresala unde probabil nu am apasat destul de tare tasta literei a de la sfarsitul unui cuvant.

Barbat,femeie ,nu conteaza ce esti,important este ca propagi idei false si aperi dogmele unui idiot ca Basescu.Satrapul se da de gol atunci cind treburile nu merg bine de la sine ,sa se poata lauda cu realizarile altora.Apropos,la voi se opreste lumina ?La fiecare adiere de vint sau strop de ploaie se opreste lumina,daca telefonati in acel moment la toate sectoarele veti afla de la 0219291 ca peste tot se afla ceva in reparatie. In realitate sunt opriri comandate pentru faptul ca nu mai exista resurse ca pe vremea lui Ceausescu.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 20:19

De la: click_cont, la data 2010-07-19 18:48:02
De la: gabigabi, la data 2010-07-19 08:00:41
De la: 9am056627, la data 2010-07-18 21:15:53AM SI EU O SINGURA INTREBARE,AVERILE LIDERILOR PD-L SUNT MONSTUOASE....AVERILE ,CARE SUNT IMENSE ALE LIDERILOR PNL SI PSD,SUNT LACRIMA,NU ? EU VA I NTREB DOAR ATAT ,IN 2008 IN LUNILE SEPTEMBRIE,OCT.,NOIEMBRIE,CATI BANI AU FOST INGHITITI SI DE CATRE CINE ? BANII PE VANZAREA BCR,NICI IN ACEST MOMENT NU SUNT GASITI ! DE CE ? OARE DIN ACEI BANI CINE S-A INFRUPTAT ? BINEINTELES PD-L,NU ? IN REST NUMAI BINE !

DAAAAAAAAAAA ,CRED CA O SA MERG DIN NOU LA SCOALA.......CU TOATE CA LA CE PREDAU PROFESORII AZI.....MAI BINE M-AS DUCE DIRECT LA MEDITATII,ORICUM TREBUIE SA PLATESC. CLIC,TE ROG CITESTE CU ATENTIE CE AM POSTAT,SI ASCULTO PE GABI ....EA E SINGURA DE PE TOPIC CARE INTRADEVAR CITESTE,INTELEGE SI E CAT DE CAT ONESTA.....ATAT CAT II PERMITE OPINIILE PROPRII !!!!!!!! SI CLIK ESTI FOARTE INCISIVA SI AI MARE DREPTATE IN CEIA CE POSTEZI,DAR CITESTE TE ROG SI SEMNELE DE PUNCTUATIE PUSE,CHIAR SI DE ANALFABETI.........
TE PUP GABITO !!!!! TE PUP SI PE TINE CLIK,SPER SA NU MA INJURI !!!!!!!!!!!!! SI INCA CEVA BCR A FOST VANDUT DE LIBERALI!IN SPETA DE TARICEANU SI VOZGANIAN .......ASA CA,INTELEGE CE AM VRUT SA SPUN..............
Citeste totul despre:
Consiliul Naþional al Cercetãrii ªtiinþifice din Învãþãmântul Superior, document, elitã, greºeli, ortografie, profesor, proiect ACTUAL » EDUCAÞIE »
Document plin de greºeli, redactat de elita profesorilor universitari
18 iul 2010, 16:52 | Actualizat (acum 4 ore)
REALITATEA TV Un document oficial trimis de elita profesorilor universitari este plin de greºeli de ortografie. Documentul reprezintã evaluarea unui proiect depus în cadrul programului "Resurse umane", desfãºurat chiar de cãtre Consiliul Naþional al Cercetãrii ªtiinþifice din Învãþãmântul Superior

intr-adevar, e jenant acel document plin de greseli, dar nu ti-e clar ca-s facute de cel ce l-a transcris ? dar, iarasi este foarte adevarat ca nu trebuia sa plece decit dupa o atenta verificare !.... uneori, chiar recitind textul si cautind greseala strecurata, n-o vad decit dupa ce am adaugat mesajul pe topic si mai adaug cite o erata....deci, se-ntimpla !
P.S. vezi tu ? asa cum voi va intrebati unde-s banii de la BCR- si nu pot spune ca nu-i justa intrebarea- tot asa si noi ,ne intrebam , la fel de just : unde-s cele 22 mld. de euroi imprumutati de Boc si Bas' pe care le vom plati cu virf si indesat si tu si eu si copiii tai,dar si ai mei ?
sanatate si sa ai o saptamina faina !

Pai nu ti-e clar?? in buzunarul vostru al bugetarilor! Ce este atat de greu de inteles? de ce ne-am imprumutat? nu sa promiti voi pensiile si salariile? Dar nu asta e problema, ca le-ati primit sau ca le primiti, ci faptul ca sunteti prea multi cei ce le primiti desi se stia ca nu ar trebui sa fie asa. Daca numarul vostru ar fi cel normal, ar mai fi ramas ceva si pentru sustinerea economiei si pentru investitii, desi, vorbesc poate ,prostii. Investitii rentabile si sa nu fie furate in sectorul de stat? Niciodata!

Da, ...627 tu esti ala care sari dintr-o margine in alta, cum mai vrei sa pot avea incredere in ce spui? Mai treci totusi pe la scoala pentru ca ai mare nevoie, cred-ma!

DEZBINA SI STAPANESTE........DA MARE DREPTATE ESTE IN ACEASTA " ZICERE" CLIK,CRED CA AR TREBUI SA MERGEM IMPREUNA LA SCOALA...CE ZICI ? SI INCA CEVA .....PE VREMEA CAND EU MA BATEAM IN CAMPANIE CU TOTI DE PE TOPIC,TU ......PROBABIL MERGEAI LA SCOALA.......PACAT CA NU PREA AI INVATAT.......DAR ASTA E, VEZI CA AI DERAPAJE CEL PUTIN JENANTE......TE APRINZI PREA REPEDE SI DAI CU MU...CII IN FASOLE.......DACA VREI SA NE : CONTRAM " ESTI OMUL MEU...NU TE REFUZ.....PROBLEMA E CA AMANDOI AVEM ACELEASI PARERI SI AMANDOI SUNTEM DE ACEIASI PARTE A BARICADEI !!!!! DAR DACA TU VREI ......EU NU TE REFUZ !!!!!!! DOAR SA AM TIMP.......MAI SCRIU SI EU DIN PICIOARE SI PE FUGA DIN CAND IN CAND.......CE SA-I FACI ,NU TOATA LUMEA STA IN FOTOLIU IN FATA CALC. ! IN REST NUMAI BINE !!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 20:26

PERSEVEREAZA SI CITESTE-TI TOATE POSTARILE..........AI SA RAMAII UIMITA ,DE CE GASESTI !!!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 20:46

Tin sa va spun ca neavind alt opozant la PDL am numito pe Elena Udrea la conducerea PDL Bucuresti

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 20:56

SARUT MANA GABITO !!!!!!!! CE MAI FACI ? CE MAI GATESTI BUN ? STIU CA SUNT BADARAN,DAR AM SA VIN ODATA LA MASA LA TINE,BINEANTELES CA AM SA SUPORT EU CHELTUIALA..DAR MI-AI DEVENIT DRAGA !!!!! AM VB. DESPRE TINE SI CU SEFU...S-A AMUZAT,SI MI-A ORDONAT SA-TI TRANSMIT SALUTARI SI SCUZE CA TE NEMULTUMESTE POLITICA LUI.....DE L-AI CUNOASTE TI-AI SCHIMBA PAREREA DESPRE EL,SUNT SIGUR....SAU MACAR L-AI INTELEGE....
FAM. CA-TI MAI FACE ? SOTUL,BAIATUL ? NU O PUNE DE O NUNTA ? AI GRIJA DE EI SI DE TINE,TE RESPECT SI TE IUBESC CA PE MAMA MEA GABITO !!!!!!!!! SA TRAIESTI MUTI ANI SI BUNI !!!!!!!!! TE PUP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 21:04

De la: buldogul, la data 2010-07-19 20:14:52

Barbat,femeie ,nu conteaza ce esti,important este ca propagi idei false si aperi dogmele unui idiot ca Basescu.Satrapul se da de gol atunci cind treburile nu merg bine de la sine ,sa se poata lauda cu realizarile altora.Apropos,la voi se opreste lumina ?La fiecare adiere de vint sau strop de ploaie se opreste lumina,daca telefonati in acel moment la toate sectoarele veti afla de la 0219291 ca peste tot se afla ceva in reparatie. In realitate sunt opriri comandate pentru faptul ca nu mai exista resurse ca pe vremea lui Ceausescu.

MAI PECHINEZ RAPCIUGOS,DE CE TE SUPRAESTIMEZI ? MARS LA CUSCA CA S-A FACUT DE CULCARE PT. POTAI CA TINE !!!!!!!!! HAI MARS SUB MASA SI INAINTE DE CULCARE IA SI TE LINGE LA CO...E CA SA SIMTI SI TU MIROSUL PE CARE IL RASPANDESTI,VREI ??????????????? DACA ESTI CUMINTE I-TI DAU UN OS S-AL SUGI.........DAR POATE MUSTI !!!!!!!!!! POTAIE CE ESTI !!!!!!!!!!!! TI-AM MAI SPUS ODATA SA TE LINISTESTI ....DAR VAD CA .........AI GRIJA SA NU TURBEZI !!!!!!!!!!!!!!

9am208821

6 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 21:07

"Ginerele meu a sarit ca ne omoara daca aducem un psiholog. Si era casa fetei mele. Noi ne ofeream sa aducem un doctor, deci sa-i acordam asistenta medicala, si stiti ce au facut? Petru nu a vrut sa ne lase sa o ducem la psiholog. I-a adus un vraci, care i-a facut sedinte prin care cica scotea rautatea din om. Apoi a zis ca o duce la Botosani la o manastire, iar cand a ajuns acolo, dupa 500 si ceva de km de condus, Madalina a cazut din picioare in curte. A dus-o pe la niste vraci de acolo, pe urma cand s-au intors acasa a continuat cu vraciul asta", a declarat, pentru Cancan, Ion Manole.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 23:44

De la: buldogul, la data 2010-07-19 20:14:52

P. S. La noi nu se opreste lumina, nu stiu pe ce melaguri indepartate locuiesti tu, Iar daca e asa pe la voi sigur de vina e incompetenta salariatilor Electrica. Si mai lasa-ma cu tampenii de genul asta sa nu-mi spui ca satrapii astia de le Electrica si sectorul energetic nu au resurse. Cred ca inca nu tre-ai trezit din bezna lui Ceasca.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 23:55

De la: 9am056627, la data 2010-07-19 20:26:48

PERSEVEREAZA SI CITESTE-TI TOATE POSTARILE..........AI SA RAMAII UIMITA ,DE CE GASESTI !!!!!!!!!!!!

Desigur, eu nu spun ca nu gresesc si nici ca nu sunt taxata sau atentionata insa tu nu ai puterea sa recunosti ca, de fapt, nu numai ca joci pe doua planuri dar te si exprimi de parca in permanenta vrei sa induci in eroare. La fel ai facut si in acel topic. Mai citeste sa vezi, se intelege exact pe dos. Toata lumea greseste dar asta nu inseamna ca toti suntem "mucosi" doar pentru ca asa iti comvine tie sa te exprimi! Si apropo de scoala, si de vremea in care tu faceai "campanie electorala", eu nu fac parte din nici un partid, iar pe vremea aia faceam bani in strainatate nu prosteam lumea cu politica de 2 bani. Daca acum sunt de alta parere decat ceilalti nu se datoreaza campaniei tale electorale sau a altora din tabara ta ci pur si simplu asa vad eu lucrurile si le-am vazut din prima zi in care am revenit in tara. In rest bafta la politica, pe mine una nu ma incalzeste cu nimic politica ta si partea de perete de care te lovesti cu capul!

9am208836

7 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2010, ora 09:28

Politique de la grappe PDL Basescu en Roumanie est un vol qualifié national.Basescu rassemblé autour de lui et les voleurs seules personnes incapables de mettre de l'argent de décision

Iisus

250 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Iulie 2010, ora 09:52

Si nemernicia ,este o virtute !

Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi. On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses. Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss. Teléfono/Fax (01662) 289 30 00
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2010, ora 11:58

De la: click_cont, la data 2010-07-19 19:26:00
De la: gabigabi, la data 2010-07-18 17:38:01puzderie de greseli s-au facut, dar cea mai mare greseala, pe care o recunosc este ca CDR i-a dat apa la moara lui Basescu si desi au vazut ce s-a ales de PNTCD ,de Ciorbea si guvernul lui, nu s-au invatat minte si in 2004 au facut alianta DA !
- a doua mare greseala facuta de mine personal,de data asta , este ca desi l-am vazut ce-i poate pielea in calitatea de primar general al capitalei, l-am votat totusi ca Presedinte , ca unul ce era propus de societatea democratica ,tot sperind ca m-am inselat eu si omul chiar vrea sa stirpeasca coruptia- ceea ce e o utopie la fel de mare ca si comunismul - si ca il vom vedea pe Iliescu judecat ptr. mineriade si PSD ptr. cei 7 ani de "domnie " ,timp in care s-au instrainat bunurile tarii ! ce s-a ales de toate aceste visuri ? nimic, mai click ! nimic ! dimpotriva: s-au ridicat alti si mai bogati si mai corupti si cu un tupeu de nesuportat, care capuseaza bugetul statului fara nicio rusine ! am invatat cuvinte noi ca gaozar -cuvint pe care eu nu l-am auzit in viata mea pina acum ca , deh : proiectarea nu-i chiar la nivelul docherilor si marinarilor care nu vad femei cu lunile ......
am mai vazut cum se "pisca" bani de la minstere si se trimit la partid si in teritoriu, ptr. ca EBA ,fiica cea mica a presedintelui, a pohtit sa fie europarlamentara
apoi am vazut cum cele 2 ministarese ce masluisera cifre ,n-au patit nimic, ba din contra : Lenus e pe cai tot mai mari !
ce-am mai vazut ? am vazut ca in ap. de stat, guvern si presedentie + in regiile de stat , sunt salarii ,prime si bonificatii de ti se face parul maciuca dar, am aflat ca eu -pensionarul cu 200 euroi - sunt Cancerul bugetului care nu are de unde plati salariile de 5-10- 20.000 euroi celor care, saracii, ne conduc atit de bine !

Este bine ca recunosti toate asta dar ai o problema: toate au iesit la iveala abia acum, in aceasta guvernare si nu atunci in guvernarile anterioare cand s-au inradacinat si pus la cale. Asta este problema voastra a celor din opozitie. Pentru simplul motiv ca unii dintre voi, astazi ii demascati nu inseamna ca nu purtati nici o vina. Iar daca acum se incearca totusi stoparea lor nu inseamna ca voi trebuie sa le sariti in cap celor care incearca acest lucru! Este foarte trist ca odata cu stoparea acestor nedreptati trebuie sa trecem toti prin greutati dar, pentru a curata tara asta de nenorociti trebuie facute aceste sacrificii, chiar cu riscul ca PDL ul sa nu mai apuce niciodata o guvernare. Daca ne oprim acum totul este in zadar, dar daca se va merge pana la capat cu restructurarea societatii romanesti mai avem totusi o speranta. Nu rezolvi nimic daca mereu o iei de la capat de cate ori nu comvine ceva uneia sau alteia dentre parti. Toate aste se intampla pe fondul unei crize mondiale de care se pare ca nu vom scapa prea curand si tocmai din aceste motive ar trebui sa fim mai uniti. Ori eu vad in jurul meu, dezinformare continua, negativisme la tot pasul. Nici macar nu se incearca intelegerea unei situatii pana se si pune un NU in fata. Se pare ca aceasta este totusi o problema nationala. Atunci cand ai o problema cuvantul NU este rostit primul in contextul unei fraze. Daca insisti, apoi, poate ca mai primesti si un da, dar numai daca duci mana la buzunar. Diferenta dintre noi si occidentali este tocmai asta. Acolo niciodata un functionar public sau un patron no sa se gandeasca sa-ti spuna NU decat in situatia in care chiar nu exista solutie pentru problema. Ar mai fi multe de spus, iar aceste lucruri, daca voi ganditi negativ nu se vor schimba foarte curand.

click,
sub pretextul "20 de ani de greseli si abuzuri", le acorzi in succesiunea logica a argumentarilor tale mult prea multe merite portocaliilor aflati la putere indrumati de idolul pagin base.

pdl au venit la putere sub un val de promisiuni marete, dublate de cele ale lui base (mai tii minte "de ce ati atras dl tariceanu numai 250 de milioane de euro finantari UEin 2008 ?"- cite au atras in 2009, parte incepute in 2008?-e exemplu de gindire negativa, nu-i asa?)

realitatea e ca din 2009 nu au fost in stare sa ia masurile asteptate de redresare in timp de criza.
nu ca nu au fost sprijiniti ci pentru ca nu au stiut sau nu au vrut.
tot timpul in aceste 19 luni au dat vina pe altii (sa spunem ca e politica si si-au dat cu stingul in dreptul).
ideea e ca au vrut sa reformeze statul, sa-l modernizeze. din pacate este cel mai incompetent guvern din 20 de ani. o spun si ziarele serioase din strainatate.

toate masurile sunt pripite si fara efecte in plan economic si social.

vrei sa le enumar?

se vede ca si restructurarea trimbitata e facuta in stil pdl. ii desfiintam postul aici dar il mutam dincolo. in acest timp pe tacute spitalele din tara au fost preluate de administratiile locale. cu tot cu datorii. o parte au fost refuzate si ramin la minist. sanatatii. Pina acum, in 6 luni , au plecat din tara peste 8000 de medici si asistenti medicali.

in timp de criza, pina acum, au crescut achizitiile publice, in primele 6 luni ale 2010, fata de 2009. in timp ce salariatilor de la stat le-au taiat 25% din salarii, cheltuielile cu personalul au crescut,
pesiile nesimtite inca se platesc, salariile de merit inca sunt incasate la cotroceni (pot pune pariu ca si base ia salariu de merit!) si pe la aproape toate institutiile.
nimic nu e mai sfidator decit faptul ca in timp de criza profunda cresc achizitiile publice pe baza aprobarilor date de ministrii din cabinetul boc si chiar de boc.

cu utimele masuri luate prin modificarea codului fiscal nu fac decit sa sufoce si mai mult mediul financiar in timp ce economia subterana creste.

nici scuza ca e timp de criza nu o mai accept. au fost lideri politici care pe timpuri de criza si-au salvat tarile: Roosevelt, Adenauer, Teacher, Peron, De Gaulle etc. La noi pdl si base nu sunt decit niste populisti care esueaza lamentabil in fiecare pas. promisul e mai usor decit punerea in aplicare. a fost mult mai usor sa-i invrajvesti pe unii impotriva celorlalti decit sa simulezi impactul TVA 24% sau taierea pensiilor si salariilor.

eu am tot dat exemple punctuale de cit de nesimtit sunt brodite legile actuale, in dispret fata de constitutie si fata de legislatia nationala (guvernul fiind condus de un constitutionalist care si-a renegat cartile).

sa nu uitam ca totul a inceput cind base ne-a spus, pe inserat, ca el este un presedinte jucator si ca nu conteaza constitutia sau legile (pe atunci jumatate din consilieri erau liberali ). nu mai reamintesc ca prin presiunile facute pe justitie si ministerul public a compromis orice ideea de anticoruptie facind din adrian nastase si gasca de acoliti niste martiri.

probabil ca pentru tine click e normal ca in timp ce blaga e in guvern, ginerele lui sa faca afaceri cu statul de 11 milioane de euro iar familia lui berceanu sa aiba afaceri cu firma care livreaza romaniei material rulant feroviar.

nici macar chestiile cu achzitii si cu contracte date pe baza culorii portocaliu nu m-au deranjat atit de mult. pentru mine cea mai nesimtita faza a fost cea cu "la munca nu l-a intins mina!". am tot spus de ce. spune-mi tu click care e aspectul pozitiv la nesimtirea lui base (angajat toata viata pe bani publici).

asa ca draga click, spune-ne tu ce este pozitiv in actula guvernare. pozitiv in efecte.
te rog sa o faci fara a repeta cliseele lui boc sau base.
cu cuvintele tale.
uita de pdl si arata tu ce simti tu ca s-a modernizat in bine, ca e la fel ca in vest de unde vii tu (nu uita ca si base a stat si el in vest).

mai discutam cind ma intorc din vacanta.

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2010, ora 13:00

Înainte de a tot acuza actuala guvernare de toate tâmpeniile din lume - ºi nu cã nu ar merita (...) - vã rog pe voi, dragi opozanþi, sã înºiraþi câteva idei ... pertinente, nu idealiste, idei ce ar putea scoate þara din rahatul în care a intrat întreaga societate umanã, in special Europa socialã ....
Mulþumesc.

PS. Vã spun eu ! Nu sunt ! Cântãm în hora organizaþiilor economice ºi financiare mondiale ... Polonia nu vã spune nimic ?
Trebuie sã te bazezi pe ceva ... sã nu intri în hora lor. Noi ce pe ce ne bazãm ?

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2010, ora 13:10

De la: 9am049573, la data 2010-07-20 11:58:31
De la: click_cont, la data 2010-07-19 19:26:00

click,
sub pretextul "20 de ani de greseli si abuzuri", le acorzi in succesiunea logica a argumentarilor tale mult prea multe merite portocaliilor aflati la putere indrumati de idolul pagin base.

pdl au venit la putere sub un val de promisiuni marete, dublate de cele ale lui base (mai tii minte "de ce ati atras dl tariceanu numai 250 de milioane de euro finantari UEin 2008 ?"- cite au atras in 2009, parte incepute in 2008?-e exemplu de gindire negativa, nu-i asa?)

realitatea e ca din 2009 nu au fost in stare sa ia masurile asteptate de redresare in timp de criza.
nu ca nu au fost sprijiniti ci pentru ca nu au stiut sau nu au vrut.
tot timpul in aceste 19 luni au dat vina pe altii (sa spunem ca e politica si si-au dat cu stingul in dreptul).
ideea e ca au vrut sa reformeze statul, sa-l modernizeze. din pacate este cel mai incompetent guvern din 20 de ani. o spun si ziarele serioase din strainatate.

toate masurile sunt pripite si fara efecte in plan economic si social.

vrei sa le enumar?

se vede ca si restructurarea trimbitata e facuta in stil pdl. ii desfiintam postul aici dar il mutam dincolo. in acest timp pe tacute spitalele din tara au fost preluate de administratiile locale. cu tot cu datorii. o parte au fost refuzate si ramin la minist. sanatatii. Pina acum, in 6 luni , au plecat din tara peste 8000 de medici si asistenti medicali.

in timp de criza, pina acum, au crescut achizitiile publice, in primele 6 luni ale 2010, fata de 2009. in timp ce salariatilor de la stat le-au taiat 25% din salarii, cheltuielile cu personalul au crescut,
pesiile nesimtite inca se platesc, salariile de merit inca sunt incasate la cotroceni (pot pune pariu ca si base ia salariu de merit!) si pe la aproape toate institutiile.
nimic nu e mai sfidator decit faptul ca in timp de criza profunda cresc achizitiile publice pe baza aprobarilor date de ministrii din cabinetul boc si chiar de boc.

cu utimele masuri luate prin modificarea codului fiscal nu fac decit sa sufoce si mai mult mediul financiar in timp ce economia subterana creste.

nici scuza ca e timp de criza nu o mai accept. au fost lideri politici care pe timpuri de criza si-au salvat tarile: Roosevelt, Adenauer, Teacher, Peron, De Gaulle etc. La noi pdl si base nu sunt decit niste populisti care esueaza lamentabil in fiecare pas. promisul e mai usor decit punerea in aplicare. a fost mult mai usor sa-i invrajvesti pe unii impotriva celorlalti decit sa simulezi impactul TVA 24% sau taierea pensiilor si salariilor.

eu am tot dat exemple punctuale de cit de nesimtit sunt brodite legile actuale, in dispret fata de constitutie si fata de legislatia nationala (guvernul fiind condus de un constitutionalist care si-a renegat cartile).

sa nu uitam ca totul a inceput cind base ne-a spus, pe inserat, ca el este un presedinte jucator si ca nu conteaza constitutia sau legile (pe atunci jumatate din consilieri erau liberali ). nu mai reamintesc ca prin presiunile facute pe justitie si ministerul public a compromis orice ideea de anticoruptie facind din adrian nastase si gasca de acoliti niste martiri.

probabil ca pentru tine click e normal ca in timp ce blaga e in guvern, ginerele lui sa faca afaceri cu statul de 11 milioane de euro iar familia lui berceanu sa aiba afaceri cu firma care livreaza romaniei material rulant feroviar.

nici macar chestiile cu achzitii si cu contracte date pe baza culorii portocaliu nu m-au deranjat atit de mult. pentru mine cea mai nesimtita faza a fost cea cu "la munca nu l-a intins mina!". am tot spus de ce. spune-mi tu click care e aspectul pozitiv la nesimtirea lui base (angajat toata viata pe bani publici).

asa ca draga click, spune-ne tu ce este pozitiv in actula guvernare. pozitiv in efecte.
te rog sa o faci fara a repeta cliseele lui boc sau base.
cu cuvintele tale.
uita de pdl si arata tu ce simti tu ca s-a modernizat in bine, ca e la fel ca in vest de unde vii tu (nu uita ca si base a stat si el in vest).

mai discutam cind ma intorc din vacanta.

Cu fiecare zi reusesti sa ma enervezi tot mai tare. Esti un idiot atunci cand sustii ca repet ce spune altcineva si esti chior deabinelea daca nu vezi ca tot ce am scris, am scris cu cuvintele mele. Ori esti prost ori te faci, ca sa ma enervezi pe mine. Ce vrei sa-ti mai spun, daca inca nu ai inteles pana acum, daca nu din alte postari, cel putin din cea pe care ai citat-o aici?? Ce vrei de fapt sa auzi?? Ce-ti place tie? Tampenii si negativisme? scuteste-ma de alte intrebari, eu una m-am saturat sa discut la infinit cu un imbecit. Basta!!!

Fosta membra 9am.ro

117 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2010, ora 14:07

De la: Dorinel, la data 2010-07-20 13:00:33Înainte de a tot acuza actuala guvernare de toate tâmpeniile din lume - ºi nu cã nu ar merita (...) - vã rog pe voi, dragi opozanþi, sã înºiraþi câteva idei ... pertinente, nu idealiste, idei ce ar putea scoate þara din rahatul în care a intrat întreaga societate umanã, in special Europa socialã ....
Mulþumesc.

PS. Vã spun eu ! Nu sunt ! Cântãm în hora organizaþiilor economice ºi financiare mondiale ... Polonia nu vã spune nimic ?
Trebuie sã te bazezi pe ceva ... sã nu intri în hora lor. Noi ce pe ce ne bazãm ?
Noi ne bazam pe politicieni iscusiti, gen; Ponta,Videanu, Hrebenciuc, Antonescu, Basescu, Boc, Nastase, Vadim,Iliescu care sunt toti foarte cinstiti si corecti.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2010, ora 14:11

De la: Dorinel, la data 2010-07-20 13:00:33Înainte de a tot acuza actuala guvernare de toate tâmpeniile din lume - ºi nu cã nu ar merita (...) - vã rog pe voi, dragi opozanþi, sã înºiraþi câteva idei ... pertinente, nu idealiste, idei ce ar putea scoate þara din rahatul în care a intrat întreaga societate umanã, in special Europa socialã ....
Mulþumesc.

hait. S-a terminat berea?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

117 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2010, ora 14:52

De la: 9am208836, la data 2010-07-20 09:28:25Politique de la grappe PDL Basescu en Roumanie est un vol qualifié national.Basescu rassemblé autour de lui et les voleurs seules personnes incapables de mettre de l'argent de décision
Dude .... toute la classe politique est juste une bande de voyous, organisé par la mafia sicilienne et le même est dirigé vers le vol organisé?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2010, ora 16:54

Desigur, eu nu spun ca nu gresesc si nici ca nu sunt taxata sau atentionata insa tu nu ai puterea sa recunosti ca, de fapt, nu numai ca joci pe doua planuri dar te si exprimi de parca in permanenta vrei sa induci in eroare. La fel ai facut si in acel topic. Mai citeste sa vezi, se intelege exact pe dos. Toata lumea greseste dar asta nu inseamna ca toti suntem "mucosi" doar pentru ca asa iti comvine tie sa te exprimi! Si apropo de scoala, si de vremea in care tu faceai "campanie electorala", eu nu fac parte din nici un partid, iar pe vremea aia faceam bani in strainatate nu prosteam lumea cu politica de 2 bani. Daca acum sunt de alta parere decat ceilalti nu se datoreaza campaniei tale electorale sau a altora din tabara ta ci pur si simplu asa vad eu lucrurile si le-am vazut din prima zi in care am revenit in tara. In rest bafta la politica, pe mine una nu ma incalzeste cu nimic politica ta si partea de perete de care te lovesti cu capul!

BUNA CLIK ! TOATA LUMEA GRESIM,E ADEVARAT...CATE ODATA DIN NEATENTIE,DIN CAUZA APARATURII,DIN CAUZA CA VREI SA SPUUI CEVA SI NU AI TIMP.....SUNT DESTULE MOTIVE SA GRESESTI ,CONTEAZA CEL PUTIN PT. MINE SA SPUI CEVA LIGIBIL ,CEVA CARE SA SA AIBA UN SENS ,SI DACA SE POATE SA SI PROBEZI SI SA NU ARUNCI CU NOROI ASA LA NIMEREALA....
EU NU SUNT MEMBRU DE PARTID !!!!!!!!!! PRIN LEGE NU AM VOIE !!! ACUM CA AM LAMURITO SI PE ASTA ,ACCESEAZA POSTARILE MELE DE DINAINTE DE CAMPANIE SI AI SA OBSERVI CA NU AM FACUT CAMPANIE CI DOAR AM SUSTINUT UN OM ,UN OM PE CARE TOATA LUMEA IL INJURA SI TOTI IL VEDEAU CAZUT............... EU STIU CA NU E BINE SA TE BUCURI DE RAUL ALTUIA,SI SA NU FACI RAU VOIT !!!!! PROBLEMA E ,CA EU CUNOSC ..........MULTE.... SA ZICEM SI FATA DE ALTII CARE ISI DAU CU PAREREA ,EU SUNT MAI INFORMAT.......! AS FI VRUT SA VAD DACA JEOANA AR FI AVUT CURAJUL,DACA IESEA PRESEDINTE ( DOAMNE FERESTE ) DACA AVEA SANGE SA IASA SI SA PUNA PICIORUL IN PRAG !!!!!!!! DESPRE POSTAREA MEA CARE TE-A DERANJAT ,TE ROG INCA O DATA SA CITESTI LITERA CU LITERA,SA IEI IN SEAMA SEMNELE DE PUNCTUATIE,SI ATUNCI POATE AI SA INTELEGI. CAT DESPRE SCOALA ,SA STII CA AM FACUT MAI MULTA DACAT........MULTI.....DAR SA STII CA LA GRAMATICA AM STAT INTODEAUNA ASA SI ASA.....BINE ,ASTEA FIIND ZISE ITI UREZ O DUPAAMEAZA PLACUTA SI SPOR IN AFACERI !!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2010, ora 17:02

De la: 9am208836, la data 2010-07-20 09:28:25Politique de la grappe PDL Basescu en Roumanie est un vol qualifié national.Basescu rassemblé autour de lui et les voleurs seules personnes incapables de mettre de l'argent de décision

MAI CULITA ,CE BINE LE MAI SPUI TU IN FRANTUZESTE......PARCA AI FI FOST LA PENSION ! SI LA FURCULITA CUM II ZICE ?.........FURCULISION ? BRAVOS MAI MUTUSARLA !!!!!!!!!!!!!!!!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2010, ora 17:14

De la: 9am056627, la data 2010-07-19 20:56:44 SARUT MANA GABITO !!!!!!!! CE MAI FACI ? CE MAI GATESTI BUN ? STIU CA SUNT BADARAN,DAR AM SA VIN ODATA LA MASA LA TINE,BINEANTELES CA AM SA SUPORT EU CHELTUIALA..DAR MI-AI DEVENIT DRAGA !!!!! AM VB. DESPRE TINE SI CU SEFU...S-A AMUZAT,SI MI-A ORDONAT SA-TI TRANSMIT SALUTARI SI SCUZE CA TE NEMULTUMESTE POLITICA LUI.....DE L-AI CUNOASTE TI-AI SCHIMBA PAREREA DESPRE EL,SUNT SIGUR....SAU MACAR L-AI INTELEGE....
FAM. CA-TI MAI FACE ? SOTUL,BAIATUL ? NU O PUNE DE O NUNTA ? AI GRIJA DE EI SI DE TINE,TE RESPECT SI TE IUBESC CA PE MAMA MEA GABITO !!!!!!!!! SA TRAIESTI MUTI ANI SI BUNI !!!!!!!!! TE PUP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aoleuuuuu, nebunuleeee ! ma bagi in puscarie cu dragostea ta ! ....m-ai ucis, pe cuvint ! ....lasa-ma asa, ne iubita si nu-i mai spune Sefului de mine ca m-am fript ... ma ia !
familia e bine ! nu punem de nunta, ca s-a spart "prietenia"....nu ma intreba cum si in ce fel, ca sti cum se-ntimpla : se aduna mici lucruri carora nu le dai o prea mare importanta,la inceput , ca sa constati in final ca treaba se-mpute pe zi ce trece si-i mai bine si sanatos s-o rupi definitiv !....ca nu-i usor, o stie oricine ,nu mai zic....saruta-ti copii din partea mea si, cine stie , dupa ce IESI TU LA PENSIE sau Sefu' , punem de'o petrecere ! te sarut prietene si ai grija de tine !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2010, ora 17:55

De la: gabigabi, la data 2010-07-20 17:14:06
De la: 9am056627, la data 2010-07-19 20:56:44 SARUT MANA GABITO !!!!!!!! CE MAI FACI ? CE MAI GATESTI BUN ? STIU CA SUNT BADARAN,DAR AM SA VIN ODATA LA MASA LA TINE,BINEANTELES CA AM SA SUPORT EU CHELTUIALA..DAR MI-AI DEVENIT DRAGA !!!!! AM VB. DESPRE TINE SI CU SEFU...S-A AMUZAT,SI MI-A ORDONAT SA-TI TRANSMIT SALUTARI SI SCUZE CA TE NEMULTUMESTE POLITICA LUI.....DE L-AI CUNOASTE TI-AI SCHIMBA PAREREA DESPRE EL,SUNT SIGUR....SAU MACAR L-AI INTELEGE....

aoleuuuuu, nebunuleeee ! ma bagi in puscarie cu dragostea ta ! ....m-ai ucis, pe cuvint ! ....lasa-ma asa, ne iubita si nu-i mai spune Sefului de mine ca m-am fript ... ma ia !
familia e bine ! nu punem de nunta, ca s-a spart "prietenia"....nu ma intreba cum si in ce fel, ca sti cum se-ntimpla : se aduna mici lucruri carora nu le dai o prea mare importanta,la inceput , ca sa constati in final ca treaba se-mpute pe zi ce trece si-i mai bine si sanatos s-o rupi definitiv !....ca nu-i usor, o stie oricine ,nu mai zic....saruta-ti copii din partea mea si, cine stie , dupa ce IESI TU LA PENSIE sau Sefu' , punem de'o petrecere ! te sarut prietene si ai grija de tine !

SARUT MANA GABITO ! IMI PARE RAU DE BAIAT...CRED CA I-A FOST GREU,DAR E BARBAT SI MAI E VB. AIA CE TI-E SCRIS IN FRUNTE TI-E PUS ! MAMA AVEA O VB. " FIECARE PAI ARE UMBRA LUI " INTELEGI CE VREAU SA SPUN........CAND O SA-L LOVEASCA APOI SE MAI DEZMETICESTE CAND ARE 2 COPII......ASA AM PATIT SI EU. CAT DESPRE ......STAI LINISTITA ,AU APUS TIMPURILE CAND ERAI LUAT DE PE STRADA.......IAR TU NU AI FACUT NIMIC,DOAR TI-AI EXPRIMAT OPINIA ,CARE NU TREBUIE SA COINCIDA CU A ALTORA,ASA CA FII FARA GRIJA !!! DESPRE PENSIE CREZI CA EU AM SA MAI APUC ASA CEVA ? NU ,NU CRED......DACA STAU SI MA GANDESC,NU PREA SUNT PENSIONARI DIN RANDURILE NOASTRE.....EI ASA E VIATA ! DE IUBIT TOT AM SA TE IUBESC,CHIAR DACA NU VREI........TE PUP,AI GRIJA DE TINE !!!!!!!!!1

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2010, ora 19:07

Nu stiu despre ce sef vorbiti voi dar seful statului a facut un gest demn, respectabil si de admirat. Ma refer la crinii pe care i-a dus Madalinei Manole. Nu ma asteptam. Gestul sau m-a impresionat. Mi-a parut omenesc si nu de imagine.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2010, ora 20:52

De la: 9am056627, la data 2010-07-20 16:54:13
BUNA CLIK ! TOATA LUMEA GRESIM,E ADEVARAT...CATE ODATA DIN NEATENTIE,DIN CAUZA APARATURII,DIN CAUZA CA VREI SA SPUUI CEVA SI NU AI TIMP.....SUNT DESTULE MOTIVE SA GRESESTI ,CONTEAZA CEL PUTIN PT. MINE SA SPUI CEVA LIGIBIL ,CEVA CARE SA SA AIBA UN SENS ,SI DACA SE POATE SA SI PROBEZI SI SA NU ARUNCI CU NOROI ASA LA NIMEREALA....
EU NU SUNT MEMBRU DE PARTID !!!!!!!!!! PRIN LEGE NU AM VOIE !!! ACUM CA AM LAMURITO SI PE ASTA ,ACCESEAZA POSTARILE MELE DE DINAINTE DE CAMPANIE SI AI SA OBSERVI CA NU AM FACUT CAMPANIE CI DOAR AM SUSTINUT UN OM ,UN OM PE CARE TOATA LUMEA IL INJURA SI TOTI IL VEDEAU CAZUT............... EU STIU CA NU E BINE SA TE BUCURI DE RAUL ALTUIA,SI SA NU FACI RAU VOIT !!!!! PROBLEMA E ,CA EU CUNOSC ..........MULTE.... SA ZICEM SI FATA DE ALTII CARE ISI DAU CU PAREREA ,EU SUNT MAI INFORMAT.......! AS FI VRUT SA VAD DACA JEOANA AR FI AVUT CURAJUL,DACA IESEA PRESEDINTE ( DOAMNE FERESTE ) DACA AVEA SANGE SA IASA SI SA PUNA PICIORUL IN PRAG !!!!!!!! DESPRE POSTAREA MEA CARE TE-A DERANJAT ,TE ROG INCA O DATA SA CITESTI LITERA CU LITERA,SA IEI IN SEAMA SEMNELE DE PUNCTUATIE,SI ATUNCI POATE AI SA INTELEGI. CAT DESPRE SCOALA ,SA STII CA AM FACUT MAI MULTA DACAT........MULTI.....DAR SA STII CA LA GRAMATICA AM STAT INTODEAUNA ASA SI ASA.....BINE ,ASTEA FIIND ZISE ITI UREZ O DUPAAMEAZA PLACUTA SI SPOR IN AFACERI !!!!!!!!!

Bai Cifra ,trebuie sa iti spun ca esti cel mai prost (dar la modul profund,performant) ,needucat,nesimtit si incult individ de pe acest forum .Evident este doar punctul meu de vedere,Base,seful tau poate te gaseste desptept foc ,simpatic, din moment ce discuta cu unul ca tine,face glumite cu tine si nu te trimite sa-i faci ghetele ,sa ii speli WCul sau alte lucruri pe care le-ai putea face tu si care oricum s-ar situa mult peste capacitatea ta.Ti-ai facut insa si tu un rost in viata ,un baiat incult si simplu ca tine mananca o paine bugetara buna, asa ca te inteleg.Pupi si tu neconditionat mana care te hraneste ca altfel erai prin satul tau "pascand" gastele . Fireste ca Base si PDLul si in prezent si pe viitor, doar la oameni ca tine vor apela ,la indivizi care pentru mangaierea sefului,pentru o vorba si o painica, latra in slujba lui .Agramati,ilogici,cu suflete rele ,mereu injurand in lipsa de discurs logic, amenintand,urand adanc , dorind raul oricarui opozant si sustinand pe cel care ii hraneste,astia sunteti in marea voastra majoritate.Minerii au fost copii pe langa tine draga Cifra, aia o faceau doar de tampiti ,tu esti si tampit si interesat ! Ai "musca" din mine, insa deocamdata nu ai posibilitea.Nu am dubii si stiu ca un om ca tine s-ar bucura teribil sa ma bata ,sa fie "stapan" ,sa vada eventual lacrimi.Vorbesc despre ce imi promiteai mie ,nu stiu daca iti mai amintesti.Celula aia in care voi ajunge la mana ta si voi plange ...Iti mai amintesti ?

Trebuie sa iti explic Cifra relatiile dintre noi .In general relatiile sunt cele in care tu ma injuri iar eu te ignor.La asta si vom reveni in curand... Din cand in cand insa,incalc aceasta regula deoarece este foarte placut pentru mine sa arat ce fel de oameni il sustin pe Base, cata obedienta, lipsa de inteligenta si incultura au .Textul tau ,probabil produsul unui maxim efort intelectual (te-a ajutat Base sau pe asta l-ai compus singur ?!) este O JALE. Cum mai Cifra ,poti scoate un astfel de text ?Doamne , esti agramat rau,incult ,primitiv ...

Hai sa discutam pe textul tau Cum adica "TOATA LUMEA GRESIM"? Si cum se greseste din cauza " APARATURII"? Te pomenesti ca tu nu faci acordurile din cauza ca aparatura s-a stricat si nu mai le face ea in locul tau ? Si ce inseamna bai cifra "LIGIBIL "? In mod normal m-as gandi la eligibil ,lizibil sau altceva in care sa spun ca ai tastat gresit din graba .Problema insa este ca nici acesti termeni nu se potrivesc cu fraza ta .

Trecand la alte aspecte ,tu iti dai seama bai Cifra cat de dus cu pluta (la modul cel mai amuzant pentru mine ) esti cand spui serios,grav, ca "EU NU SUNT MEMBRU DE PARTID !!!!!!!!!! PRIN LEGE NU AM VOIE !!! " .Acum ca ,vorba ta, am "LAMURITO SI PE ASTA " (nu vreau sa te plistisesc cu "liniutele" ,intreaba-l pe Base cand il mai vezi, ca are consilieri pe care sa ii cheme si sa ii spuna cum este corect ) ...din pacate nu ai tacut, ci ai continuat sa spui tampenii ."NU AM FACUT CAMPANIE CI DOAR AM SUSTINUT UN OM " .Cred ca nici nu prea mai au sens comentariile.Bai Cifra,erai beat sau Base era beat si ti-a spus tampeniile astea ?

Si tu ,si un alt forumist , cunoasteti multe ("EU CUNOSC ..........MULTE.... SA ZICEM SI FATA DE ALTII CARE ISI DAU CU PAREREA ,EU SUNT MAI INFORMAT.......! ") dar niciodata nu spuneti bai amuzantilor, ce anume stiti si de ce anume hotul vostru care distruge Romania este un baiat bun ! Nu spuneti deoarece de fapt NU AVETI NIMIC DE SPUS,Base nu a facut nimic bun,a facut numai porcarii ,asta va face ,asta stie sa faca.Distruge tara pentru puterea sa, astea sunt mentalitatile sale de smecher de Constanta.Cand te intalnesti cu el asa cum spui ca te intalnesti tu mereu ,sa-i spui ca ma kkc pe el si pe conducerea lui si ca distruge tara.Sa nu uiti ! Sa nu-mi trimita salutari sau vorbe de duh ci sa le pastreze pentru lichelele din jurul lui ,lichele ca tine. Eu sunt parte a unei Romanii care mereu a fost impotriva lui,acei 20% care mereu s-au opus javrelor ca el sau ca Iliescu,FSNului.O Romanie pe care unul ca tine nu o va intelege niciodata ...

Afirmatia ta "CAT DESPRE SCOALA ,SA STII CA AM FACUT MAI MULTA DACAT........MULTI.....DAR SA STII CA LA GRAMATICA AM STAT INTODEAUNA ASA SI ASA.....BINE ,ASTEA FIIND ZISE" este una absolut delicioasa. Nu stiu daca v-au fortat aia pe la SPP sau pe unde a ajuns un incult ca tine sa stiti si ceva "carte" si nu doar cafteala si injuraturi , dar cert este ca NU LE-A reusit bai Cifra. "LEA" ,cum ai spune tu dupa multa carte fata de altii.... Cred mai Cifra ca v-au pus la cursuri,ati transpirat silabisind eventual,invartind cubulete ,colorand forme geometrice , dar, la dracu,"invatamantul" este de vina ca ati terminat acele cursuri si ati iesit "gradati" pe banii tarii! Bai Cifra,erau prin semne ,desene, etc sau trebuia sa scrieti sau sa vorbiti in romana la acele cursuri ? Cum dracu poti spune ca esti "ASA SI ASA" la gramatica cand tu esti VARZA,ZOB,TOTAL AGRAMAT ?! N-ai trece nici gradinita ,ai merita sa strangi gunoiul in parc cu gradul tau de cultura si inteligenta.Tu insa ai ajuns sa discuti cu Base si sa-i faci conversatie despre forumuri PE BANII TARII .El,presedinte al tarii, ...a ajuns din pacate SA TE ASCULTE .Deh,presupun ca nu are altceva mai bun de facut decat sa asculte un idiot ca tine si sa-i faca conversatie .Se plictiseste probabil distrugand tara si planuind noi smenuri care sa il tina la putere,un Dan Diaconescu,o separare a PDLului,un partid de lingai ca al lui Oprea ,o constitutie care sa-i dea puteri nelimitate , etc .

Nu asta este insa problema ta cea mare ,gramatica. Esti si incult ,incoerent ,lipsit de logica ,obedient fata de putere,lingau fata de oricine crezi tu ca ti-ar folosi ,si mai ales RAU,INGROZITOR DE RAU SI DE PRIMITIV .Genul de om care da cuiva in cap si crede ca a facut ceva bun pentru o cauza nobila ,care stie doar sa ameninte si sa injure ,care uraste pe oricine nu ii da dreptate in afirmatiile lui de incult, nul din punct de vedere intelectual .

Te pup Cifra ,sa nu uiti sa-i transmiti lui Base scarba mea fata de el. Sa-i spui si ca am spus eu ca esti ingrozitor de prost si ca poate este bine sa te schimbe cu un baiat nativ inteligent de la vaci, care chiar daca nu are atat de multa carte ca tine ,poate are macar o gandire cat de cat clara ,o minima logica si mai ales bun simt.

Pagini: << 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: