Info
x
Basescu
|
stejerean_vasile 672 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bistrita |
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 01:05
voteaza pe Melinda Lazaroi www.observatorbn.ro/chestionarmare.php !!!
Omerta Vision
|
|
Fosta membra 9am.ro 529 mesaje Membru din: 30/03/2010 |
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 06:09
Ce este mai daunator?Basescu sau Fumatul ?
Un fumator cumpara un pachet de tigari pe care scrie: "Fumatul duce la impotenta". Dupa ce citeste textul se intoarce la vinzatoare si ii spune: -Nu va suparati dar din alea care dau cancer nu mai aveti...? Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 10:36
@click : ca sa-ti dai seama de cit pe linga esti, mai citeste o data ce-a scris @657 si poate- poate o sa intelegi ca el e ti-e prieten- adica, pro B si, deci, te-ai repezit la el si l-ai insultat asa cum faci de obicei !
problema noastra este alta : daca tot ne scoatem ochii unii altora cu Mafia care ne apartine - ba noua, ba voua - si punem cap la cap numele celor pe care-i consideram imbogatitii peste noapte, jefuind ce s-a construit in timpul comunismului si care ne-a apartinut noua tuturor , am intelege ca ar trebui sa ne Unim si sa-i luam de git pe toti si sa-i intrebam: ce-ati facut cu viata noastra ? de ce va bateti joc de noi si Ro ? pina cind si pina unde aveti de gind sa mergeti ? poate ca atunci vor intelege ca asa nu se mai poate si vor trebui sa ia masuri .... si, click : inceteaza de ma invinui pe mine, omul de rind, fara alta bogatie decit munca lui cinstita ! n-am furat in viata mea, n-am mintit si inselat pe nimeni ....nu sunt partasa la nici-o privatizare si eu sunt cel caruia i s-a luat si nu i s-a dat si sunt atitia altii ca mine si ca tine- dar esti atit de oarba incit nu vezi si nu intelegi marea pacaleala : se folosesc de tine ca aceasta unire sa nu poata avea loc si nici sa le putem cere vreodata socoteala ptr. ce-au facut din tara asta frumoasa si bogata ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 11:30
Vad destul de multi cititori obsedati de privatizarea BCR si de unde s-au dus banii. Acesta a fost un superslogan in campania pdl din 2008, pe care-l sustinea si base, si la care fraierii din pnl nu au avut replica pe masura in campanie (probabil ca aveau ceva de ascuns).
Insa rog sa-mi explicati voi, dragi aducatori de jertfe lui zeus (mereu prea plini de ginduri pozitive despre mersul Romaniei), de ce base-boc au pus ministru de finante (dupa super-catastrofa pogea, contabilul lui videanu ) pe acelasi ministru care privatiza BCR in 2006 si care dadea atunci destinatia finala fondurilor obtinute din privatizare? Sa va intreb si cum a votat atunci pdl?Da, da, dragi optimisti portocalii sau observatori independenti (simpatizanti ai institutiei constitutionale a presedintelui) ministru era tot pleziristu' Vladescu!! Parca am mai vazut aceasta schema, hmmm, cumva seful mafiei personale devenit peste noapte exemplu demn de decorat si de uns ministru?! ori regimul base mintuieste si aduce pe cale cea dreapta pe gresitii si pacatosii din alte partide, dezvaluindu-si astfel misiunea mesianica in "spatiul carpato-danubiano-pontic", ori e un calcul oportunist, sprijinit pe santaje si sinecuri... Las sa alegeti voi... /
Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Fosta membra 9am.ro 270 mesaje Membru din: 5/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 14:49
De la: 9am049573, la data 2010-07-18 11:30:47Vad destul de multi cititori obsedati de privatizarea BCR si de unde s-au dus banii. Acesta a fost un superslogan in campania pdl din 2008, pe care-l sustinea si base, si la care fraierii din pnl nu au avut replica pe masura in campanie (probabil ca aveau ceva de ascuns). Pai si eu ce dracului tot incerc sa va fac sa recunoasteti ? Tocmai ca mafia politica functioneaza indiferent de partidul aflat la putere. In realitate ei politicieni sunt una si aceeasi gasca de nemernici care se acopera uni pe alti, deoarece cascavalul a fost si este impartit frateste , doar ca cei care sunt la putere au un procentaj mai mare decat cei aflati in ,,opozitie''.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 15:44
zoitica noastra- adica @click cont ,pare a fi " barbata " si ma-ntreb ce -i in capul oamenilor astora : camioneros zice ca-i barbat, dar gindeste si scrie ca o femeie....madam click se jura ca-i femeie, dar vorbeste despre sine la genul masculin....dracu sa va pieptene, bai travestitilor !
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 15:52
De la: gabigabi, la data 2010-07-18 10:36:58 @click : ca sa-ti dai seama de cit pe linga esti, mai citeste o data ce-a scris @657 si poate- poate o sa intelegi ca el e ti-e prieten- adica, pro B si, deci, te-ai repezit la el si l-ai insultat asa cum faci de obicei ! Dac e asa cum spui poate ca ar trebui sa dai un exemplu de bun simt nu crezi,? asa ca sa avem si noi astia mai nesimtiti decat tine pe cine "urma". Dar pana sa faci tu asta o sa mai treaca multa apa pe Dunare. Cat despre ...627 cred ca ar trebui sa mai treaca odata pe la scoala pe la orele de Limba Romana. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 15:53
De la: Sofronie, la data 2010-07-18 14:49:34De la: 9am049573, la data 2010-07-18 11:30:47Vad destul de multi cititori obsedati de privatizarea BCR si de unde s-au dus banii. Acesta a fost un superslogan in campania pdl din 2008, pe care-l sustinea si base, si la care fraierii din pnl nu au avut replica pe masura in campanie (probabil ca aveau ceva de ascuns). si despre tine,ce dumnezeu sa mai intelegem ? ce nu recunoastem , cind suntem cu toti de acord ca toti au furat mai mult sau mai putin in astia 20 ani ?! ce ma deranjeaza la bas' si portocalii lui este ca acuza ca numai ailalti au facut si dres, ei NU ! ei sunt ingerii domnului basescu care, NU este in politica de 20 ani pe functii Importante .....nuuuuu, el doar a stat deoparte si s-a uitat, tzitzind a mirare ! tztztz ! de cind tot spun ca vinovatia fiecaruia se poate calcula in cuantum de functie, durata si importanta ei ,ori dl. presedinte STA IN FRUNTEA LISTEI !
|
|
|
|
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 15:59
De la: click_cont, la data 2010-07-18 15:52:34De la: gabigabi, la data 2010-07-18 10:36:58 @click : ca sa-ti dai seama de cit pe linga esti, mai citeste o data ce-a scris @657 si poate- poate o sa intelegi ca el e ti-e prieten- adica, pro B si, deci, te-ai repezit la el si l-ai insultat asa cum faci de obicei ! si care ar fi acel gest sau exemplu de bun simt ? poti fi mai clara ,ca nu inteleg ce astepti de la mine, o batrina de 62 ani ? faptul ca stau de vorba cu tine,incercind sa lamurim niste lucruri ce ne privesc pe amindoua si pe noi toti, nu conteaza ?
|
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 16:05
De la: 9am049573, la data 2010-07-18 11:30:47Vad destul de multi cititori obsedati de privatizarea BCR si de unde s-au dus banii. Acesta a fost un superslogan in campania pdl din 2008, pe care-l sustinea si base, si la care fraierii din pnl nu au avut replica pe masura in campanie (probabil ca aveau ceva de ascuns). Tu esti osedatul fraierul pamantului, ce bine ati facut voi Romaniei cu privatizarea BCR? Nici unul, maimult acum acuzati pe altii pentru prostiile vostre. Nu sunt eu in masura sa raspund la tampenii de genul de ce un politician anume a facut aia si aia. De unde vrei sa ghicesc ce e in mintea politicienilor, nu cu acest lucru ne confruntam toti?? Nu stim cine spune adevarul, dar acuzatiile voastre in acest sens sunt sub orice limita a bunului simt. Asta e si motivul pentru care in fiecare zi avem divergente. Raspunde tu daca esti destept sa vad ce minciuna mai intercalezi in raspns, pentru ca tu nu esti sanatos daca spui ceva corect pe deantregul! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 16:07
De la: gabigabi, la data 2010-07-18 15:59:58De la: click_cont, la data 2010-07-18 15:52:34De la: gabigabi, la data 2010-07-18 10:36:58 @click : ca sa-ti dai seama de cit pe linga esti, mai citeste o data ce-a scris @657 si poate- poate o sa intelegi ca el e ti-e prieten- adica, pro B si, deci, te-ai repezit la el si l-ai insultat asa cum faci de obicei ! Pai uite ar fi un inceput bun, de exemplu, sa recunosti greselile celor pe care ii ridici in slavi si pe care cu draga inima i-ai redica din nou la guvernre desi e vina lor ca am ajuns aici! Ce spui?
|
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 17:38
puzderie de greseli s-au facut, dar cea mai mare greseala, pe care o recunosc este ca CDR i-a dat apa la moara lui Basescu si desi au vazut ce s-a ales de PNTCD ,de Ciorbea si guvernul lui, nu s-au invatat minte si in 2004 au facut alianta DA !
- a doua mare greseala facuta de mine personal,de data asta , este ca desi l-am vazut ce-i poate pielea in calitatea de primar general al capitalei, l-am votat totusi ca Presedinte , ca unul ce era propus de societatea democratica ,tot sperind ca m-am inselat eu si omul chiar vrea sa stirpeasca coruptia- ceea ce e o utopie la fel de mare ca si comunismul - si ca il vom vedea pe Iliescu judecat ptr. mineriade si PSD ptr. cei 7 ani de "domnie " ,timp in care s-au instrainat bunurile tarii ! ce s-a ales de toate aceste visuri ? nimic, mai click ! nimic ! dimpotriva: s-au ridicat alti si mai bogati si mai corupti si cu un tupeu de nesuportat, care capuseaza bugetul statului fara nicio rusine ! am invatat cuvinte noi ca gaozar -cuvint pe care eu nu l-am auzit in viata mea pina acum ca , deh : proiectarea nu-i chiar la nivelul docherilor si marinarilor care nu vad femei cu lunile ...... am mai vazut cum se "pisca" bani de la minstere si se trimit la partid si in teritoriu, ptr. ca EBA ,fiica cea mica a presedintelui, a pohtit sa fie europarlamentara apoi am vazut cum cele 2 ministarese ce masluisera cifre ,n-au patit nimic, ba din contra : Lenus e pe cai tot mai mari ! ce-am mai vazut ? am vazut ca in ap. de stat, guvern si presedentie + in regiile de stat , sunt salarii ,prime si bonificatii de ti se face parul maciuca dar, am aflat ca eu -pensionarul cu 200 euroi - sunt Cancerul bugetului care nu are de unde plati salariile de 5-10- 20.000 euroi celor care, saracii, ne conduc atit de bine ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 17:47
un inceput la fel bun, ptr. reconciliere ,ar fi mai @click ,sa spui si tu acum ,despre cei pe care-i ridici tu in slavi si de dragul carora / caruia , esti capabila sa-ti sacrifici familia ,tu mincind piine cu ceapa, ca ei sa manince icre negre ! ....iti dai seama ce-si rid astia-n pumni si ce misto fac de poporul asta prost ce se cearta degeaba, nereusind sa identifice Inamicul adevarat ?
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 21:15
AM SI EU O SINGURA INTREBARE,AVERILE LIDERILOR PD-L SUNT MONSTUOASE....AVERILE ,CARE SUNT IMENSE ALE LIDERILOR PNL SI PSD,SUNT LACRIMA,NU ? EU VA I NTREB DOAR ATAT ,IN 2008 IN LUNILE SEPTEMBRIE,OCT.,NOIEMBRIE,CATI BANI AU FOST INGHITITI SI DE CATRE CINE ? BANII PE VANZAREA BCR,NICI IN ACEST MOMENT NU SUNT GASITI ! DE CE ? OARE DIN ACEI BANI CINE S-A INFRUPTAT ? BINEINTELES PD-L,NU ? IN REST NUMAI BINE !
DAAAAAAAAAAA ,CRED CA O SA MERG DIN NOU LA SCOALA.......CU TOATE CA LA CE PREDAU PROFESORII AZI.....MAI BINE M-AS DUCE DIRECT LA MEDITATII,ORICUM TREBUIE SA PLATESC. CLIC,TE ROG CITESTE CU ATENTIE CE AM POSTAT,SI ASCULTO PE GABI ....EA E SINGURA DE PE TOPIC CARE INTRADEVAR CITESTE,INTELEGE SI E CAT DE CAT ONESTA.....ATAT CAT II PERMITE OPINIILE PROPRII !!!!!!!! SI CLIK ESTI FOARTE INCISIVA SI AI MARE DREPTATE IN CEIA CE POSTEZI,DAR CITESTE TE ROG SI SEMNELE DE PUNCTUATIE PUSE,CHIAR SI DE ANALFABETI......... TE PUP GABITO !!!!! TE PUP SI PE TINE CLIK,SPER SA NU MA INJURI !!!!!!!!!!!!! SI INCA CEVA BCR A FOST VANDUT DE LIBERALI!IN SPETA DE TARICEANU SI VOZGANIAN .......ASA CA,INTELEGE CE AM VRUT SA SPUN.............. Citeste totul despre: Consiliul Naþional al Cercetãrii ªtiinþifice din Învãþãmântul Superior, document, elitã, greºeli, ortografie, profesor, proiect ACTUAL » EDUCAÞIE » Document plin de greºeli, redactat de elita profesorilor universitari 18 iul 2010, 16:52 | Actualizat (acum 4 ore) REALITATEA TV Un document oficial trimis de elita profesorilor universitari este plin de greºeli de ortografie. Documentul reprezintã evaluarea unui proiect depus în cadrul programului "Resurse umane", desfãºurat chiar de cãtre Consiliul Naþional al Cercetãrii ªtiinþifice din Învãþãmântul Superior Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 21:45
De la: gabigabi, la data 2010-07-18 15:44:27 zoitica noastra- adica @click cont ,pare a fi " barbata " si ma-ntreb ce -i in capul oamenilor astora : camioneros zice ca-i barbat, dar gindeste si scrie ca o femeie....madam click se jura ca-i femeie, dar vorbeste despre sine la genul masculin....dracu sa va pieptene, bai travestitilor ! La pdl BAZA STA IN TRTAVESTITI si curvevenite de pelaPSD,PNL DULCEATA ZILEI TALE, ofer clipe unice,extaz,pasiune,sex oral,normal,69,french kiss,dus impreuna,fantezii,fetish,uro,dominare,masaj relaxare,erotic,finalizare orala,pe sanii,deepthroat,jocuri xxx 0761647594 >>> 18 Jul 21:31
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 21:48
click,
invitatia la inghetata fusese pe bune! bineinteles ca ti-as fi propus inghetata italiana sau nestle. in nici un caz clujana sau algida! ma intreb de ce admin. au retras articolul "Basescu se jura ca nu e implicat in arestarea lui Diaconescu" personal cred ca in septembrie la lansarea grilei de toamna, la dan diaconescu in emisiune va fi invitat T.B. ! el va fi grav si va jura lui DD ca nu stia nimic, si ca pixelii erau albastri! astfel, va fi realizat un nou record de audienta! in rest, vad ca am ajuns la un consens: toti fura! toate partidele au vina lor (e si slogan basescianist). avem un punct comun cu care toti suntem de acord... bine, acum sa ne intoarcem sa discutam despre base care tine sub calcii puterea politica a cestor vremi, fie ca ne place sau nu. Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 22:33
originala ...nu-mi plac copiile .
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 22:44
Oare am auzit bine? basescu s-a plictisit de politica si vrea sa renunte la presedintie? Se zvoneste ca vrea sa se faca top model!!
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 00:27
659 de pagini pentru un impostor... Asadar, hai sa trecem la lucruri cu adevarat serioase:
Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania. Raporteaza abuz de limbaj
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Fosta membra 9am.ro 1142 mesaje Membru din: 16/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 00:33
De la: 9am178165, la data 2010-07-18 22:44:08Oare am auzit bine? basescu s-a plictisit de politica si vrea sa renunte la presedintie? Se zvoneste ca vrea sa se faca top model!! Eu cu auzul stau prost de la batranete.Dar matale ce iarba fumezi ???
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 01:19
De la: click_cont, la data 2010-07-17 13:00:04Click, sã-þi fie de bine ! Eºti o urmaºã de nãdejde a lui Traian ! A þarii lui Traian !De la: Dorinel, la data 2010-07-17 12:48:29Sã-þi fie de bine Click ! Nu putem sã plângem dupã tine ...
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
BATALUL 109 mesaje Membru din: 23/02/2010 Oras: Braila |
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 07:07
De la: Realista, la data 2010-07-17 20:09:45De la: Sofronie, la data 2010-07-17 14:32:03Voi da un raspuns de final, pentru ca nu mai pot suporta atata ,,NAIVITATE''......Avem ce meritam. Se spune ca acest popor a fost inzestrat de Divinitate cu tot ce este mai bun. EX ospiatalitate, harnicie, umor si multa istetime. Din pacate singurele noastre,, calitati'' ca si natiune sunt; prostia, hotia, nesimtirea, lenevia, invidia si frica . Din acest motiv taraim prost si meritam tot raul din lume pentru ca suntem un popor handicapat si nesimtit. Pestele de la cap se impute,Basescu vrea sa modeleze tineretul dupa chipul,asemanarea si metehnele lui !
http://stareanatiunii.com/informatii-despre-traian-basescu.html
|
|
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 07:30
De la: DanubianKnight, la data 2010-07-19 00:27:48 659 de pagini pentru un impostor... Asadar, hai sa trecem la lucruri cu adevarat serioase: buna dimineata de luni, tuturor ! sa aveti o saptamina cit sepoate de buna- asa va urez ! @danubianule , asa-i e un Impostor si n-ar fi meritat atentia noastra concentrata pe el de aproape 2 ani dar, vezi matalutza, e ca un cui in talpa pantofului care nu numai ca te jeneaza, ci chiar te raneste ! P.S. iti admir tenacitatea ptr. o cauza mai buna, poate, decit topicul asta si ti-am semnat petitia....pot s-o semnez de 2 ori sau nu-i corect ? oricum, ai de la mine un
|
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 07:35
De la: oLady, la data 2010-07-19 00:33:52De la: 9am178165, la data 2010-07-18 22:44:08Oare am auzit bine? basescu s-a plictisit de politica si vrea sa renunte la presedintie? Se zvoneste ca vrea sa se faca top model!! Buni, nu mai sti de gluma ? eu, de ex. l-as vedea facind reclama la visichi cu 3 cuburi de gheata si, la sfirsitul clipului avertismentul : alcoolul dauneaza grav sanatatea natiunii !
|
MANELISTUL 271 mesaje Membru din: 16/01/2010 Oras: Constanta |
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 07:52
De la: gabigabi, la data 2010-07-19 07:35:12De la: oLady, la data 2010-07-19 00:33:52De la: 9am178165, la data 2010-07-18 22:44:08Oare am auzit bine? basescu s-a plictisit de politica si vrea sa renunte la presedintie? Se zvoneste ca vrea sa se faca top model!! Gata,la toamna trecem pe tulburel !
|
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 08:00
De la: 9am056627, la data 2010-07-18 21:15:53AM SI EU O SINGURA INTREBARE,AVERILE LIDERILOR PD-L SUNT MONSTUOASE....AVERILE ,CARE SUNT IMENSE ALE LIDERILOR PNL SI PSD,SUNT LACRIMA,NU ? EU VA I NTREB DOAR ATAT ,IN 2008 IN LUNILE SEPTEMBRIE,OCT.,NOIEMBRIE,CATI BANI AU FOST INGHITITI SI DE CATRE CINE ? BANII PE VANZAREA BCR,NICI IN ACEST MOMENT NU SUNT GASITI ! DE CE ? OARE DIN ACEI BANI CINE S-A INFRUPTAT ? BINEINTELES PD-L,NU ? IN REST NUMAI BINE ! intr-adevar, e jenant acel document plin de greseli, dar nu ti-e clar ca-s facute de cel ce l-a transcris ? dar, iarasi este foarte adevarat ca nu trebuia sa plece decit dupa o atenta verificare !.... uneori, chiar recitind textul si cautind greseala strecurata, n-o vad decit dupa ce am adaugat mesajul pe topic si mai adaug cite o erata....deci, se-ntimpla ! P.S. vezi tu ? asa cum voi va intrebati unde-s banii de la BCR- si nu pot spune ca nu-i justa intrebarea- tot asa si noi ,ne intrebam , la fel de just : unde-s cele 22 mld. de euroi imprumutati de Boc si Bas' pe care le vom plati cu virf si indesat si tu si eu si copiii tai,dar si ai mei ? sanatate si sa ai o saptamina faina !
|
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 08:03
De la: MANELISTUL, la data 2010-07-19 07:52:06De la: gabigabi, la data 2010-07-19 07:35:12De la: oLady, la data 2010-07-19 00:33:52De la: 9am178165, la data 2010-07-18 22:44:08Oare am auzit bine? basescu s-a plictisit de politica si vrea sa renunte la presedintie? Se zvoneste ca vrea sa se faca top model!! vorba cintecului " bun ii vinul ghiurghiuliu baut toamna spre tirziu...." Raporteaza abuz de limbaj |
|
MANELISTUL 271 mesaje Membru din: 16/01/2010 Oras: Constanta |
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 08:08
22.000.000.000 de euro ,pentru 5 ani jumate de sechestrare la Cotroceni! Cam putin !
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 11:45
De la: oLady, la data 2010-07-19 00:33:52De la: 9am178165, la data 2010-07-18 22:44:08Oare am auzit bine? basescu s-a plictisit de politica si vrea sa renunte la presedintie? Se zvoneste ca vrea sa se faca top model!! Pai stai draga, de ce te superi? Ce nu observi ca da incet si basescu in boala lui Mazare, o fi gelos pe popularitatea lui de veritabil dandy al Romaniei?!! Ce-ti spune tie: sacoul alb, o alta croiala a hainelor? Pai stiam ca dandysm-ul e un mijloc de exprimare artistic, acu` vad ca devine si unul politic. Si oricum, basescu este si un barbat foarte "frumos", hainele cad pe el atat de "minunat", udrea il iubeste dezinteresat, prin urmare e clar: basescu e pe cale sa devina noul Botezatu al Romaniei!!!! "Bianca" nelacrimogena a acestui nou "Bote" exista deja si schimba si ea costumatii peste costumatii, amandoi se folosesc de tot felul de tertipuri pentru a se infiltra permanent in memoria cetateanului roman, regia de Cotroceni lucreaza la foc continuu!!!! Totusi, o postura noua si spectaculoasa au scapat-o din vedere, desi aceasta este foarta uzitata de personajele celebre ale politicii: ARESTUL PREVENTIV!!!! Ohhh, dar..... oare ce tinuta si-ar pune zambitoarea toanta udrea, si.... mai ales, consortul neoficial al dumneaei, basescu!!! Cred ca acest spectacol ne-ar satisface pe marea majoritate a cetatenilor Romaniei!!
|
|
adycucu_85 259 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 14:11
9am178165 ai si tu macar bunavointa sa iti pui un nume la profil ? altfel nu ai identitate. in poltica nu trebuie sa fii frumos. trebuie sa ai abiliati de lider, sa ai carisma si sa stii sa fii aproape de popor.
observ ca tratati orice subiecte in deradere si va mai plangeti ca nu merge tara bine. daca fiecare si-ar face treaba lui, acolo unde e, ar fi minunata tara asta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

) pe acelasi ministru care privatiza BCR in 2006 si care dadea atunci destinatia finala fondurilor obtinute din privatizare? Sa va intreb si cum a votat atunci pdl?
/
Pai si eu ce dracului tot incerc sa va fac sa recunoasteti ? Tocmai ca mafia politica functioneaza indiferent de partidul aflat la putere. In realitate ei politicieni sunt una si aceeasi gasca de nemernici care se acopera uni pe alti, deoarece cascavalul a fost si este impartit frateste , doar ca cei care sunt la putere au un procentaj mai mare decat cei aflati in ,,opozitie''.
si care ar fi acel gest sau exemplu de bun simt ? poti fi mai clara ,ca nu inteleg ce astepti de la mine, o batrina de 62 ani ? faptul ca stau de vorba cu tine,incercind sa lamurim niste lucruri ce ne privesc pe amindoua si pe noi toti, nu conteaza ?