back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1538 1539 1540 1541 1542 1543 1544 1545 1546 1547 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 16:45

ca de obicei, maninci castane si Insulti degeaba, doar asa, ca sa-ti reversi umorile !
daca ti-am spus ca nu l-am vazut/ auzit, ASA ESTE !
eu NU mint si NU ma-mpaunez cu vorbele altuia si stii foarte bine ca-i asa ! daca stiam ca s-a spus asta, ma feream ca de sa o spun , STIIND ca tu stai cu ochii la pinda !
asa ca, lasa-ma si cauta-ti alta victima ptr. expectoratiile tale , ca eu nu-s dispusa !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 16:51

ei, uite vezi de ce nu ne putem intelege ? ptr. ca tu esti basist - indoctrinat si ratutit in creieri si eu sunt un OM LIBER !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 16:58

De la: gabigabi2, la data 2014-09-08 16:51:51ei, uite vezi de ce nu ne putem intelege ? ptr. ca tu esti un basist ca toti basistii - indoctrinat, deci NU esti Liber in gindire si ratutit in creieri , traind intro confuzie totala si eu sunt un OM LIBER !

Fosta membra 9am.ro

309 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 17:13

chiar, "cit "!?

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 17:21

De la: gabigabi2, la data 2014-09-08 16:51:51ei, uite vezi de ce nu ne putem intelege ? ptr. ca tu esti basist - indoctrinat si ratutit in creieri si eu sunt un OM LIBER !

Tu OM liber?
Daca ai fi un om liber nu ai mai astepta cu balele curgand luna de luna o pensie nemeritata!

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 17:26

De la: Black_Friday_, la data 2014-09-08 14:15:06
De la: sirboby, la data 2014-09-08 13:51:45
De la: Black_Friday_, la data 2014-09-08 12:38:25
De la: haak0n, la data 2014-09-08 11:59:45Uite-te cine vorbeste, unul care doreste sa-l declaram; al mai Cacavaler dintre Cavalerii de Tinichea.
Buey , Frigid Black, incearca o introspctiva si analizeaza vocabularul , atitudinea si comportamentul pe care l-ai aplicat D'nei Transparente si apoi sa-ti permiti a lansa observatii adresate altora pentru modul in care se adreseaza sau comportamentul inadvcat fata de o DOAMNA, buey Cavalerule de Mucava.

Bai agentule secret cu nume de cod kaka-0-n, transperanta ta m-a jignit asa cum eu nu mi-am permis fata de ea, cu acel sictir aruncat pe forumul asta. Eu nu i-am spus niciodata "hai sictir", pe care il consider o forma de injuratura, nici nu am folosit cuvantul p.....a ca argument in discutii. Asa ca, despre ce vorbim?

Uita-te cu atentie la limbajul mitocanesc folosit de sir Bobu si apoi sa iti dai cu parerea.

Ba carnatule modul de exprimare a fost coborat de tine si Doamna mai in varsta cu expresii gen ,,ganditi cu curul",, ,,SirBOU'' etc. Sau asta e un limbaj academic care poate fi folosit de o Doamna in varsta si de un intelectual ca tine? Asa ca ...................lasa vrajeala!
Incep sa cred din ce in ce mai mult ca esti vasilica ochi de soim ,ca nu semeni deloc cu REAL BLACK!
Sau poate ma inviti si pe mine la o intalnire fata-n fata sa ma pui la punct............
cu pumnii........ alt lucru care iti arata nivelul!

Oricand sir Bobule! Nu, pe tine o sa te pup. In semn de apreciere iti ofer un Glasgow kiss....

Dementule....prima sunt eu.!!!...asa ca voi veni pentru a ma pupa.............chhhhhh...nici acolo nu te-as lasa !!.....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 17:30

De la: haak0n, la data 2014-09-08 17:18:02Partoneto, atat timp cat esti o CREDINCIASA in toti zeii nascociti de primitivii planetei, prin definitie, nu poti fi o fiinta umana libera !
Intelegi, Partoneto ?
Esti o sclava, o supusa a unui zeu, fie el crestin, hindus sau de oricare alta religie. Partoneta Nanaca!

cind iti spun ca HABAR N-AI, zici ca nu-i adevarat !
mai, basistule- vezi, iti recunosc " meritul " de a fi asa cum te-ai autointitulat - REALITATEA ULTIMA NU e un zeu , e un Concept filosofic ! mai citeste si tu, da'o-n ma-sa, nu tot astepta raspunsuri de la mine , ca tot nu le intelegi ....da' poate ca citind si studiind putin pe altii care se exprima mai bine decit mine, sa ai un declic !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 17:32

De la: 9am_4158, la data 2014-09-08 17:21:20
De la: gabigabi2, la data 2014-09-08 16:51:51ei, uite vezi de ce nu ne putem intelege ? ptr. ca tu esti basist - indoctrinat si ratutit in creieri si eu sunt un OM LIBER !

Tu OM liber?
Daca ai fi un om liber nu ai mai astepta cu balele curgand luna de luna o pensie nemeritata!

vezi-ti de treaba ta, TORTIONARULE CRETIN ! dupa 35 ani de munca ORIUNDE -n lumea DEMOCRATICA , oamenii primesc o pensie BINEMERITATA !

P.S
daca n-ai fi si tu un basist la fel de ratutit in creieri, ai fi inteles ca acel OM LIBER se refera la altceva !
offff, ce multime de oameni si pe topicul asta, dar niciun om !

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 17:41

De la: gabigabi2, la data 2014-09-08 17:32:47

Tu OM liber?

vezi-ti de treaba ta, TORTIONARULE CRETIN ! dupa 35 ani de munca ORIUNDE -n lumea DEMOCRATICA , oamenii primesc o pensie BINEMERITATA !

Jegoaso....in lumea democratica nu prea sunt lepre ca tine.....acolo sunt pensionari care au muncit si au agonisit.indivizi care isi iubesc copii si voteaza pentru viitorul generatiilor........nu sunt neica-nimeni , mincinosi, idioti, dusmanii propriilor copii....intr-un cuvant nu sunt comunisti capiati, filo-rusi, nenorociti in educatie si nemernici la suflet.....biete cuvantatoare paralitice....usor de manevrat
Voi sunteti generatiile cele mai cretine de la Burebista pana in prezent...

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 18:17

De la: 9am_4158, la data 2014-09-08 17:26:20
De la: haak0n, la data 2014-09-08 11:59:45Uite-te cine vorbeste, unul care doreste sa-l declaram; al mai Cacavaler dintre Cavalerii de Tinichea.
Buey , Frigid Black, incearca o introspctiva si analizeaza vocabularul , atitudinea si comportamentul pe care l-ai aplicat D'nei Transparente si apoi sa-ti permiti a lansa observatii adresate altora pentru modul in care se adreseaza sau comportamentul inadvcat fata de o DOAMNA, buey Cavalerule de Mucava.

Bai agentule secret cu nume de cod kaka-0-n, transperanta ta m-a jignit asa cum eu nu mi-am permis fata de ea, cu acel sictir aruncat pe forumul asta. Eu nu i-am spus niciodata "hai sictir", pe care il consider o forma de injuratura, nici nu am folosit cuvantul p.....a ca argument in discutii. Asa ca, despre ce vorbim?

Uita-te cu atentie la limbajul mitocanesc folosit de sir Bobu si apoi sa iti dai cu parerea.

Ba carnatule modul de exprimare a fost coborat de tine si Doamna mai in varsta cu expresii gen ,,ganditi cu curul",, ,,SirBOU'' etc. Sau asta e un limbaj academic care poate fi folosit de o Doamna in varsta si de un intelectual ca tine? Asa ca ...................lasa vrajeala!
Incep sa cred din ce in ce mai mult ca esti vasilica ochi de soim ,ca nu semeni deloc cu REAL BLACK!
Sau poate ma inviti si pe mine la o intalnire fata-n fata sa ma pui la punct............

Oricand sir Bobule! Nu, pe tine o sa te pup. In semn de apreciere iti ofer un Glasgow kiss....

Dementule....prima sunt eu.!!!...asa ca voi veni pentru a ma pupa.............chhhhhh...nici acolo nu te-as lasa !!.....

Tu esti "prima", Corcodele. Chiar si maine...si in seara asta, daca vrei. De cand tot astept sa te cunosc. Tie o sa iti dau cl mai infocat Glasgow kiss.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 18:19

esti bolnav de nervi, neica ! du-te si te trateaza ! e un sfat dezinteresat, asa ca, urmeaza-l !
Oriunde in lumea DEMOCRATICA, o asemenea atitudine este EXCLUSA , fiind considerata extremista de factura NAZISTA ! asa ca, mai usurel cu pianu' !

seara buna, Blackule !
upssss....te-ai interpus intre mine si zgubilisticul 4158, caruia ii e adresata postarea !

Fosta membra 9am.ro

309 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 18:26

De la: gabigabi2, la data 2014-09-08 17:30:29
De la: haak0n, la data 2014-09-08 17:18:02Partoneto, atat timp cat esti o CREDINCIASA in toti zeii nascociti de primitivii planetei, prin definitie, nu poti fi o fiinta umana libera !
Intelegi, Partoneto ?
Esti o sclava, o supusa a unui zeu, fie el crestin, hindus sau de oricare alta religie. Partoneta Nanaca!

REALITATEA ULTIMA NU e un zeu , e un Concept filosofic ! !

Pai, la cata glagorie ti-a mai ramas prin tigva CREZI ca orice este posibil si se poate intampla.

Daca afla Minciune si toata gasca lui de Sarlatani Ordinari afirmatiile pe care le faci, o sa-ti afuriseasca drastic, atat actuala existent bipeda decerebrata, pe cea de dincolo- in care iti vor putrezii ramastele de creieras, cat si viitoarea existenta reincarnata eventual bipeda, patrupeda sau miliapeda , Partoneto FilfilozoaFa !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 18:40

De la: gabigabi2, la data 2014-09-08 17:30:29
Intelegi, Partoneto ?

cind iti spun ca HABAR N-AI, zici ca nu-i adevarat !
mai, basistule- vezi, iti recunosc " meritul " de a fi asa cum te-ai autointitulat -

REALITATEA ULTIMA NU e un zeu , e un Concept filosofic !

mai citeste si tu, da'o-n ma-sa, nu tot astepta raspunsuri de la mine , ca tot nu le intelegi ....da' poate ca citind si studiind putin pe altii care se exprima mai bine decit mine, o sa ai un declic si ti se lumineaza mintea, sufletul si existenta !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 18:49

De la: gabigabi2, la data 2014-09-08 18:19:38esti bolnav de nervi, neica ! du-te si te trateaza ! e un sfat dezinteresat, asa ca, urmeaza-l !
Oriunde in lumea DEMOCRATICA, o asemenea atitudine este EXCLUSA , fiind considerata extremista de factura NAZISTA ! asa ca, mai usurel cu pianu' !

seara buna, Blackule !
upssss....te-ai interpus intre mine si zgubilisticul 4158, caruia ii e adresata postarea !

Saru' mana Gabi! Lasa ca am inteles eu cui ii era adresata urarea. Pe asta numai popa il mai trateaza.

Dar stii ce ma distreaza idiotul cand baga placa aia zgarata cu filo-rusii? Pai mai filorus decat stapanul lui care le furniza energie ieftina rusilor de la Alro, sau care incaseaza bani murdari de la rusi, prin contractele exclusive ale fie'sii cu Gazpromul, cine naiba o fi? Si cate afaceri o mai avea cu ei....

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 23:22

Tu OM liber?

De ce te mai chinui cu ei sa le explici. Astia sunt mutanti. daca ai vazut filemele acelea din trilogia Stapanul Inelelor, iti amintesti poate cum erau transformati oamenii de ctre sursa raului, Sauron.

Ce pretentii ai de la ei, cand stapanul pe care il slujesc este asa cum este?

Uita-te la el, mai ales dupa minutul 4,00:

stiri.tvr.ro/presedintele-traian-basescu-romania-va-avea-un-port...

Ori este foarte bolnav, ori era matrafoxat. Era buhait la fata, i se impleticea limba, privirea tubure, figura transfigurata de ura....Comportament de drojdier din port, nu de presedinte de tara.

Cum vrei sa se comporte orcii astia, cand Sauron-basescu este definitia urii supreme???

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 23:36

De la: Black_Friday_, la data 2014-09-08 18:17:47
De la: 9am_4158, la data 2014-09-08 17:26:20

Tu esti "prima", Corcodele. Chiar si maine...si in seara asta, daca vrei. De cand tot astept sa te cunosc. Tie o sa iti dau cl mai infocat Glasgow kiss.

Mai Vasile....te ascunzi sub id Black ca Ponta dupa doktorat........
Ca esti prost de puti nu se mai pune problema.......ca esti un rrom din Galati...se stie .......ca ai fost un biet angajat bugetar..un parlit cu 700 lei salariu, asa cum ai si recunoscut candva...se stie....iar acum traiesti dintr-un ajutor social ..se vede din postarile tale......
Nu ma pun la mintea unui rrom jegos ... cu siguranta si impotent , frustrat.....si apt doar de gainarii si furtisaguri.
Stiu ca ti-ai dat seama ca te-am ghicit....Tu sti bine ca esti exact asa cum te-am descris chiar daca incerci fara sanse sa-ti ascunzi adevarata fata de retardat si ratat din toate punctele de vedere...si ma intreb .....daca pica doktor Ponta si camarila mafiot-stalinista si ramai si fara ajutorul social nemeritat pe care il primesti ....ce se alege de tine?
Ei bine..la munca jegosule !
PS. Privitor la raspunsul dat de tine.......cl sa-i dai ma-ti.. ori poate ca deja i-ai dat...ca se cam poarta in familiile retardate!

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 23:36

Eurostat a reconfirmat caderea Romaniei in recesiune
Sep 08, 2014

Oficiul european de statistica Eurostat a reconfirmat caderea economiei Romaniei in recesiune tehnica, dupa ce tara a inregistrat o scadere a produsului intern brut cu 0,2% in trimestrul I al anului 2014 fata de trimestrul IV al anului 2013 si de 1% in trimestrul II al anului 2014 fata de precedentele 3 luni.
Datele au fost publicate de Eurostat vineri, 5 septembrie, confirmand informatiile difuzate de statistica europeana in 14 august. Datele Eurostat au la baza informatiile transmise de Institutul National de Statistica (INS) de la Bucuresti.

Romania a avut astfel, in trimestrul II din anul 2014 fata de precedentele 3 luni cea mai adanca scadere economica din intreaga Uniune Europeana.

www.ziarulprofit.ro/index.php/eurostat-a-reconfirmat-caderea-rom...

Ete mah ...si astia de la Eurostat sunt tot basisti

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 23:42

De la: Black_Friday_, la data 2014-09-08 23:22:48

Tu OM liber?

De ce te mai chinui cu ei sa le explici. Astia sunt mutanti. daca ai vazut filemele acelea din trilogia Stapanul Inelelor, iti amintesti poate cum erau transformati oamenii de ctre sursa raului, Sauron.

Ori este foarte bolnav, ori era matrafoxat. Era buhait la fata, i se impleticea limba, privirea tubure, figura transfigurata de ura....Comportament de drojdier din port, nu de presedinte de tara.

Cum vrei sa se comporte orcii astia, cand Sauron-basescu este definitia urii supreme???

Ce mah..te oftici ?
Asa matrafoxat cum o fi , e cu 10 clase peste prostachino !
A sters cu el pe jos din 2 fraze !
Si cu Taricelu' inima zburdalnica

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 23:45

De la: _2148_, la data 2014-09-08 23:42:23
De la: Black_Friday_, la data 2014-09-08 23:22:48

Tu OM liber?

Ce mah..te oftici ?
Asa matrafoxat cum o fi , e cu 10 clase peste prostachino !
A sters cu el pe jos din 2 fraze !
Si cu Taricelu' inima zburdalnica

Ponticel...a devenit mititel !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 23:56

Preºedintele Traian Bãsescu a susþinut o declaraþie de presã, la Palatul Cotroceni, în care a vorbit despre actele normative care pot afecta desfãºurarea corectã a alegerilor prezidenþiale ºi în care a cerut demisia ºefului Jandarmeriei.

Despre graþierea unei bãtrâne

Viaþa mã obligã sã revin, deºi am fãcut tot ce s-a putut ca sã am intervenþii publice rare. Azi am semnat un decret de graþiere pentru doamna Tiron Jana. Am graþiat o femeie care a sãvârºit acte de corupþie: unul în 1992 ºi altul în 1997. Doamna lucra ca asistentã medicalã ºi a promis unei alte persoane cã o va ajuta sã fie angajatã ca secretar dactilograf în spitalul din Vidra, unde lucra dânsa. Fapta de corupþie este legatã de primirea a 35 lei, în care intrã ºi bani ºi bunuri. A fost condamnatã în 1992 la doi ani cu suspendare, a doua oarã la patru ani cu executare, adunându-se ºi pedeapsa iniþialã. De ce nu a fost încarceratã din 1997 ºi pânã acum? Doamna are 72 de ani, fiind nãscutã în 1942. Asta înseamnã cã, dupã 17 ani de la condamnare, ar trebui sã intre în închisoare. Deºi cazul se referã la corupþie, este unul dintre cazurile care pot face obiectul unei graþieri.

Despre alegeri

În cursul zilei de azi mi-am fãcut timp sã fac o analizã asupra evoluþiilor premergãtoare alegerilor. A fost emis un set de acte normative ºi au fost puse sub control politic o serie de instituþii. Aceste lucruri pot afecta corectitudinea alegerilor.

Actele sunt: Ordonanþa de Urgenþã (OUG) 28 din 2013, prin care nu se mai publicã în MO sumele alocate primãriilor. Aceastã lipsã de transparenþã mã îndreaptã spre gândul cã PSD vrea sã utilizeze banii publici ca sã mituiascã primarii ca sã-l sprijine pe Victor Viorel Ponta în alegeri.

Un alt act este OUG 45 din 2014, prin care se modificã structura BEC, dar ºi a secþiilor de votare. Acest lucru nu se poate face prin OUG. ªi acest lucru, ca ºi OUG 28, trebuiau atacate de Avocatul Poporului la CCR. În 2013, Ciorbea nu era Avocat al Poporului.

OUG 55, care permite migraþia primarilor fãrã sã-ºi piardã mandatul, poate afecta procesul electoral.
Alte elemente care pot afecta alegerile: modul de funcþionare a CNA, unde reprezentanta domnului prim-ministru (n.r.- Laura Georgescu) nu are nici în clin, nici în mânecã cu observarea atentã a modului cum se desfãºoarã campania ºi activitatea în televiziuni

Un alt element care ºubrezeºte ºansele unor alegeri corecte este Avocatul Poporului, care este o anexã a Guvernului.
Un alt element ºi ultimul pe care îl observ este Ministerul de Interne - funcþionarea Jandarmeriei. Acolo ne aflãm în faþa unui fenomen de obedienþã excesivã faþã de tot de înseamnã PSD: de la un mãscãrici de televiziune la lovirea unor manifestanþi. Este o instituþie esenþialã în pãstrarea ordinei ºi bunei desfãºurãri a procesului electoral. Ce încredere sã mai avem în Jandarmerie, când lasã sã fie loviþi ziariºi care nu sunt favorabili Puterii ºi când se duc cu o întreagã divizie, dacã un mãscãrirci este deranjat de zgomotul motocicletelor? Mãscãriciul este un suporter al lui Ponta. Cer demiterea imediatã a ºefului Jandarmeriei.

Ce înþelege Ponta prin „debãsificare“

Repet o declaraþie a prim-ministrului care aduce prejudicii României. Dincolo de faptul cã este o declaraþie care face mult rãu credibilitãþii statului ºi guvernului României, aº vrea sã vãd dacã înþeleg bine ce înþelege Ponta prin debãsificare.

Probabil cã înþelege trecerea rapidã prin crizã ºi revenire la creºtere economicã. Probabil cã înþelege actul de condamnare a comunismului, pe care l-am fãcut cu toatã credinþa. Probabil înþelege faptul cã, spre deosebire de mentorii domniei sale, eu am dat dispoziþie sã se predea integral arhiva fostei securitãþi cãtre CNSAS. Aºa am aflat cã prietenul domunului Ponta, motanul Felix, era un turnãtor care îºi turna ºi familia.
Probabil prin debãsificare înþelege cã am deschis accesul în arhivele statului ºi acest lucru a avut ca efect ºi apariþia torþionarilor. Probabil, prin debãsificare, înþelege faptul cã mi-am permis ca în aprilie 2005 sã semnez, în numele statului român, Tratatul de aderare la UE. Probabil a înþeles cã a început sã funcþioneze Justiþia. Chiar ºi condamnarea lui Vîntu trebuie debãsificatã.

Probabil, asemãnãtor cu nazismul, este faptul cã am convenit parteneriatul strategic cu SUA. Probabil faptul cã în mandatul meu am fãcut constant un efort de consolidare a poziþiei României în NATO ºi UE este un element care trebuie debãsificat.
Probabil cã readucerea sub controlul României a 10.000 de km pãtraþi din zona economicã a Mãrii Negre este o acþiune care trebuie debãsificatã.
Mai am o listã foarte lungã, dar n-aº vrea sã ajungem la concluzia cã trebuie depontizare. Nu spun cã trebuie sã se producã pentru cã este extrem de specificã.

Am înþeles cã e frãmântat ce fel de cãrþi citesc. Îi citesc lucrarea de doctorat ºi nu gãsesc câteva pagini neplagiate.

Despre comisarul european

Preºedintele Traian Bãsescu susþine cã informaþia potrivit cãreia Corina Cretu va primi un portofoliu minor de comisar european (ajutor umanitar) a fost o glumã lansatã de la Bruxelles de care Ponta s-a speriat.

Toate discuþiile mele, indiferent cu cine au fost fãcute, au fost legate de nevoia asigurãrii unui portofoliu semnificativ ªtiu cã l-a descumpãnit lista cu numele Corinei Creþu, sã nu se sperie Victor Viorel, a fost o glumã de la Bruxelles Oamenii de la Bruxelles au simþul umorului ºi au lansat aceastã glumã la douã zile dupã ce Victor Viorel povestea ce negocieri complicate a avut. Întrebaþi-l cu cine a negociat. Vã asigur cã România va avea un portofoliu de care sã nu îi fie ruºine, dar el s-a speriat de o glumã. Caraghios.

Subiectul cel mai dezbãtut: suspendarea

Cãlin Anton Constantin Popescu Tãriceanu sã citeascã bine Constituþia legat de procedura de suspendare a preºedintelui. Nu poate planifica vot pe 23 septembrie ºi referendum pe 2 noiembrie pentru cã în Constituþie se precizeazã foarte clar cã preºedintele poate fi suspendat pentru maximum 30 de zile. Deci rugãmintea mea la Cãlin Anton Constantin Popescu Tãriceanu, inimã zburdalnicã, este sã citeascã Constituþia ca sã nu se mai facã de râs când planificã programul dat de Voiculescu, care e apãsat acum de plafonul puºcãriei ºi nu judecã normal, dar el e în libertate ºi ar trebui sã judece

adevarul.ro/news/politica/traian-basescu-provocare-ponta-citesc-...

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2014, ora 03:26

Din surse neautorizate, am aflat ca ponta a cazut in cap cand a fost mic,si d-aia a ramas mic....la cap,ca la trup e malai mare....ne baga in nazism,cred ca e un spion inauntru care il invata prost,ca el n-are creier sa gandeasca cat de cat....Caragiale e la zi...pupat piata revolutiei...

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2014, ora 03:27

De la: Black_Friday_, la data 2014-09-08 05:07:42
De la: sirboby, la data 2014-09-08 02:18:49
De la: gabigabi2, la data 2014-09-07 16:27:261- omul e o reala primejdie ptr. Romania, intrucit in Setea lui de Putere si frica de a nu ajunge pe mina DNA.ului, e capabil sa faca si gestul necugetat pe care-l spune Mihail, dar si toti analistii politici, altii decit "deontologii " lui !

2- cel mai mare cistig al Demiterii lui in ultimul ceas al mandatului de presedinte este- ar fi- Semnalul catre toti cei ce se vor Presedinti de tara, ca NU se poate sa incalci Constitutia Ro ,zi de zi , ceas de ceas si asta sa ramina Neamendat !

3- ptr. el , personal, ar fi LECTIA primita de la un popor ce se doreste a fi cu adevarat European si Democratic si Nu o turma de oi condusa de Bita si Dulaii unui JUPIN , ce dispune cum vrea de viata cetatenilor tarii !
in acesti 10 ani de Domnie a primit 2 semnale clare ca ceea ce face NU e bine si, de fiecare data, prin smecherie, fraudare si boicot, s-a intors la Cotroceni , stiind Foarte Bine ca e DEMIS, dar putin i-a si ii pasa , Sfidind-i pe toti !

Semanlele p....ii alea o sa fie emise daca-l suspenda pe base in ultimul moment! Mai bine zii ca tremura chilotii pe tine sa nu ii moara ,,norocul" lui nea Neloooo! Poate si al tau! De 25 de ani Romania traieste din vanzarea ramasitelor comunismului ala pe care il hulesti tu! Dar s-a ajuns la fundul sacului! Mai ramai tu de vanzare dar nu te vrea nimeni ca ai gura mare!De unde dracu vrei sa-ti mai vina pensia? Din cer? Sa fie arestati cei care au furat nu vrei,locuri de munca nu vrei ce dracu vrei?
Tu esti,nu comunista ca mine,ci STALINISTA! Asa ca lasa vrajeala cu golania si monarhia ca nu tine!
Daca il suspenda pe base or sa fie alegerile p......i ca nu ii mai tine nimeni in frau pe copy-paste & co! Halal democratie capitalista vrei tu! Mai bine iesi in strada cu pancarde ,,Traiasca in veci poporul,Ilici si copiatorul" ca de fap asta vrei tu! Vrei sa vina un ,,fat frumos" cu sacii de bani sa iti faca tie (si celorlati) ajutoare sociale,pensii, salarii bugetarilor ca in vest! In vest se mai si munceste,se mai si iese in strada cand politicienii sar calul...............TU IESI CA SA APERI INFRACTORII! De fapt ce vreti voi PSD-istii? Ce vrei tu gabi? Sa plece base ! Si eu vreau asta si o sa plece in dec. Dar daca vine ,,xeroxul" tau oare nu e acelasi lucru? Ala nu a incalcat Constitutia?Ala nu a desfiintat comisia care l-a declarat plagiator? Socrul lui nu e hot? Ala nu va mintit? Sau e ingeras?
Dar .............de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere!

Bai jegosule, tie nu iti e rusine bai haimana agramata sa vorbesti asa cu o femeie mai in varsta decat tine? Asta te-au educat bai parintii, mai ales taica-tu pe care il ridici in slavi, de zici ca el singur a muncit in tara asta?
Ce educatie ti-a dat bai APV-istul? Sa vorbesti ca ultimul tigan? Probabil ca da, pentru ca asa se comportau majoritatea celor ca el. Erau niste paraziti, betivi si hoti. Nu faceau nimic si atarnau la cadourile pe care le cereau fara rusine trupetilor ca sa le acorde permisii.

Mars bai filozof de carciuma! Esti plin de intelepciune ca WC-ul de kkt, asa ca in loc sa iti mai dai cu parerea si sa judeci pe altii, vezi-ti ba de viata ta si ai grija cum iti educi copii ca a nu iasa si ei niste derbedei ca tine.

Aceeasi pe care ti-a dat-o tie lingurarul de taica-tu! Ma rog cand nu era dupa furat gaini sau nu dormea in sant!
Ti se pare bai urmasul lui Pruteanu ca niste cuvinte gen ,,CUR'' pe care l-ea folosit gabi fac parte din alt limbaj mai elevat decat cuvantul pe care l-am folosit eu? Macar eu am avut decenta sa nu-l scriu intreg! Carnatule, fa o escala la Viena si vezi poate mai gasesti vre-o lebada!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2014, ora 03:39

De la: gabigabi2, la data 2014-09-08 17:32:47

Tu OM liber?

P.S
daca n-ai fi si tu un basist la fel de ratutit in creieri, ai fi inteles ca acel OM LIBER se refera la altceva !
offff, ce multime de oameni si pe topicul asta, dar niciun om !

Cum le stii tu pe toate...........desi nu ai vazut cum arata o vama!!!!!!!! IN LUMEA DEMOCRATICA IESI LA PENSIE CAND IMPLINESTI VARSTA DE PENSIONARE! Asta daca nu beneficiezi de alte conditii (munca in conditii dificile etc.)sau nu ai pensie privata! Ai inteles?

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2014, ora 04:18

Daca incepi sa muncesti la 16 ani,varsta minima pentru a putea munci ,plus aia 35 de ani visezi tu ca iesi la 51 de ani la pensie de stat......:)) Poate daca il pun astia pe ,,dottore"prim-ministru!!!!!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2014, ora 06:33

Iata care sunt slugile chiorului! Este de ajuns sa le injuri stapanul, ca nu dureaza foarte mult si sar slugile in apararea lui. Probabil ca sunt alertati prin reteaua de postaci basisti, primesc ordine pe telefonul rosu si sar imediat cu limbile lor catifelate sa stearga orice urma de latura de pe imaginea javrei.

4158, 2148, sir Bou...si urmeaza sa apara si kaka0n si Transpirata. Postaci cu solda in slujba matrafoxatului.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2014, ora 06:41

Inca ceva, hahlerelor. La orice discutie despre javra ordinara, argumentul vostru este "da, dar ponta...".

Daca nu sunteti in stare sa observati singuri, va dezvalui eu un secret: nu ma afecteaza ca il injurati pe ponta! Puteti sa va exersati pina nu mai puteti tot arsenalul de tiganisme primite pe lista de la centru.

Nu il votez pe ponta si de fapt nu votez pe nimeni pentru ca toti candidatii la un loc nu fac cat o ceapa degerata. Scarba mea suprema este pentru chior si pentru cei pe care ii promoveaza in speranta ca isi va prelungi domnia si nu imi doresc decat ca el sa plateasca pentru toate mizeriile lui. Restul, nu ma mai intereseaza....deocamdata.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2014, ora 06:49

De la: sirboby, la data 2014-09-09 03:27:51
De la: gabigabi2, la data 2014-09-07 16:27:261- omul e o reala primejdie ptr. Romania, intrucit in Setea lui de Putere si frica de a nu ajunge pe mina DNA.ului, e capabil sa faca si gestul necugetat pe care-l spune Mihail, dar si toti analistii politici, altii decit "deontologii " lui !

2- cel mai mare cistig al Demiterii lui in ultimul ceas al mandatului de presedinte este- ar fi- Semnalul catre toti cei ce se vor Presedinti de tara, ca NU se poate sa incalci Constitutia Ro ,zi de zi , ceas de ceas si asta sa ramina Neamendat !

3- ptr. el , personal, ar fi LECTIA primita de la un popor ce se doreste a fi cu adevarat European si Democratic si Nu o turma de oi condusa de Bita si Dulaii unui JUPIN , ce dispune cum vrea de viata cetatenilor tarii !
in acesti 10 ani de Domnie a primit 2 semnale clare ca ceea ce face NU e bine si, de fiecare data, prin smecherie, fraudare si boicot, s-a intors la Cotroceni , stiind Foarte Bine ca e DEMIS, dar putin i-a si ii pasa , Sfidind-i pe toti !

Semanlele p....ii alea o sa fie emise daca-l suspenda pe base in ultimul moment! Mai bine zii ca tremura chilotii pe tine sa nu ii moara ,,norocul" lui nea Neloooo! Poate si al tau! De 25 de ani Romania traieste din vanzarea ramasitelor comunismului ala pe care il hulesti tu! Dar s-a ajuns la fundul sacului! Mai ramai tu de vanzare dar nu te vrea nimeni ca ai gura mare!De unde dracu vrei sa-ti mai vina pensia? Din cer? Sa fie arestati cei care au furat nu vrei,locuri de munca nu vrei ce dracu vrei?
Tu esti,nu comunista ca mine,ci STALINISTA! Asa ca lasa vrajeala cu golania si monarhia ca nu tine!
Daca il suspenda pe base or sa fie alegerile p......i ca nu ii mai tine nimeni in frau pe copy-paste & co! Halal democratie capitalista vrei tu! Mai bine iesi in strada cu pancarde ,,Traiasca in veci poporul,Ilici si copiatorul" ca de fap asta vrei tu! Vrei sa vina un ,,fat frumos" cu sacii de bani sa iti faca tie (si celorlati) ajutoare sociale,pensii, salarii bugetarilor ca in vest! In vest se mai si munceste,se mai si iese in strada cand politicienii sar calul...............TU IESI CA SA APERI INFRACTORII! De fapt ce vreti voi PSD-istii? Ce vrei tu gabi? Sa plece base ! Si eu vreau asta si o sa plece in dec. Dar daca vine ,,xeroxul" tau oare nu e acelasi lucru? Ala nu a incalcat Constitutia?Ala nu a desfiintat comisia care l-a declarat plagiator? Socrul lui nu e hot? Ala nu va mintit? Sau e ingeras?

Bai jegosule, tie nu iti e rusine bai haimana agramata sa vorbesti asa cu o femeie mai in varsta decat tine? Asta te-au educat bai parintii, mai ales taica-tu pe care il ridici in slavi, de zici ca el singur a muncit in tara asta?
Ce educatie ti-a dat bai APV-istul? Sa vorbesti ca ultimul tigan? Probabil ca da, pentru ca asa se comportau majoritatea celor ca el. Erau niste paraziti, betivi si hoti. Nu faceau nimic si atarnau la cadourile pe care le cereau fara rusine trupetilor ca sa le acorde permisii.

Mars bai filozof de carciuma! Esti plin de intelepciune ca WC-ul de kkt, asa ca in loc sa iti mai dai cu parerea si sa judeci pe altii, vezi-ti ba de viata ta si ai grija cum iti educi copii ca a nu iasa si ei niste derbedei ca tine.

Aceeasi pe care ti-a dat-o tie lingurarul de taica-tu! Ma rog cand nu era dupa furat gaini sau nu dormea in sant!
Ti se pare bai urmasul lui Pruteanu ca niste cuvinte gen ,,CUR'' pe care l-ea folosit gabi fac parte din alt limbaj mai elevat decat cuvantul pe care l-am folosit eu? Macar eu am avut decenta sa nu-l scriu intreg! Carnatule, fa o escala la Viena si vezi poate mai gasesti vre-o lebada!

sire Bou, te invit si pe tine sa iesim la un ceai atunci cand te intorci de la schimbat pampersi....Hai sa vedem care dintre noi doi este mai blond. Ce zici, ai curaj bai gaina? Sau tu esti tare in gura doar de la mii de kilometri distanta?

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2014, ora 09:08

De la: Black_Friday_, la data 2014-09-09 06:49:51
De la: sirboby, la data 2014-09-09 03:27:51

sire Bou, te invit si pe tine sa iesim la un ceai atunci cand te intorci de la schimbat pampersi....Hai sa vedem care dintre noi doi este mai blond. Ce zici, ai curaj bai gaina? Sau tu esti tare in gura doar de la mii de kilometri distanta?

Caldararii sunt blonzi....dar negrii in cerul gurii.......iar rromi de origine slava sunt si mai blonzi!

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2014, ora 09:21

De la: Black_Friday_, la data 2014-09-09 06:41:31Inca ceva, hahlerelor. La orice discutie despre javra ordinara, argumentul vostru este "da, dar ponta...".

Daca nu sunteti in stare sa observati singuri, va dezvalui eu un secret: nu ma afecteaza ca il injurati pe ponta! Puteti sa va exersati pina nu mai puteti tot arsenalul de tiganisme primite pe lista de la centru.

Nu il votez pe ponta si de fapt nu votez pe nimeni pentru ca toti candidatii la un loc nu fac cat o ceapa degerata. Scarba mea suprema este pentru chior si pentru cei pe care ii promoveaza in speranta ca isi va prelungi domnia si nu imi doresc decat ca el sa plateasca pentru toate mizeriile lui. Restul, nu ma mai intereseaza....deocamdata.

Urdurosule nu te mai da dupa tingire ca nu tine.......
Ura voastra viscerala vizavi de presedinte face parte din manipularea pe care o acceptati din partea Latrinelor si nu in ultimul rand se datoreaza problemelor infractionale pe care le aveti ....
Toti aveti ceva de ascuns...ceva gen o pensioara luata naspha, un ajutor social nemeritat, un angajament luat candva in fata securistului, o turnatorie la adresa fratelui sau prietenului apropiat ori pur si simplu datorita coeficientului de inteligenta mult sub o limita rezonabila.
Voi ati inteles ca un sistem democratic autentic va poate distruge tot ce ati cladit prin minciuna, demagogie, ignoranta si lasitate iar scaparea vostra este mentinerea tarii in mizeria actuala alaturi de falnicul PSD.....partidul care are la activ crime facute cu premeditare si care este principalul devalizator al Romaniei.
Voi nu intelegeti ca politica acestui monstru va fi resimtita din plin si de generatiile care inca nu sunt nascute?
Ca pentru a va ascunde nemernicia condamnati alte zeci de miloane de romani nenasuti inca la o viata cumplita?
Sunteti atat de nemernici incat nu va mai intereseaza nimic in afara propriului destin.
Voi sunteti in stare sa bagati si tara intr-un razboi civil pentru a va ascunde nemernicia......
Rusine zombilici stalinisti!

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2014, ora 10:44

De la: Black_Friday_, la data 2014-09-09 06:33:25Iata care sunt slugile chiorului! Este de ajuns sa le injuri stapanul, ca nu dureaza foarte mult si sar slugile in apararea lui. Probabil ca sunt alertati prin reteaua de postaci basisti, primesc ordine pe telefonul rosu si sar imediat cu limbile lor catifelate sa stearga orice urma de latura de pe imaginea javrei.

4158, 2148, sir Bou...si urmeaza sa apara si kaka0n si Transpirata. Postaci cu solda in slujba matrafoxatului.

Mai adauga .....UE, NATO......toti la picioarele ,,dictatorului'' Basescu!
Nu uita sa amintesti ca doar Russia si China ne mai poate scapa de el!
Ca doar aceste ,,democratii'' originale pot duce tara pe fagasul marilor realizari revolutionare si ne poate asigura linistea DEPLIA!

Pagini: << 1538 1539 1540 1541 1542 1543 1544 1545 1546 1547 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: