Info
x
Basescu
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 7 Septembrie 2014, ora 16:27
1- omul e o reala primejdie ptr. Romania, intrucit in Setea lui de Putere si frica de a nu ajunge pe mina DNA.ului, e capabil sa faca si gestul necugetat pe care-l spune Mihail, dar si toti analistii politici, altii decit "deontologii " lui !
2- cel mai mare cistig al Demiterii lui in ultimul ceas al mandatului de presedinte este- ar fi- Semnalul catre toti cei ce se vor Presedinti de tara, ca NU se poate sa incalci Constitutia Ro ,zi de zi , ceas de ceas si asta sa ramina Neamendat ! 3- ptr. el , personal, ar fi LECTIA primita de la un popor ce se doreste a fi cu adevarat European si Democratic si Nu o turma de oi condusa de Bita si Dulaii unui JUPIN , ce dispune cum vrea de viata cetatenilor tarii ! in acesti 10 ani de Domnie a primit 2 semnale clare ca ceea ce face NU e bine si, de fiecare data, prin smecherie, fraudare si boicot, s-a intors la Cotroceni , stiind Foarte Bine ca e DEMIS, dar putin i-a si ii pasa , Sfidind-i pe toti ! |
|
Fosta membra 9am.ro 1089 mesaje Membru din: 12/07/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Septembrie 2014, ora 16:40
Fitch a confirmat ratingul României ºi a revizuit în scãdere estimarea de creºtere economicãwww.mediafax.ro/economic/fitch-a-confirmat-ratingul-romaniei-si-...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Septembrie 2014, ora 16:57
De la: gabigabi2, la data 2014-09-07 16:27:261- omul e o reala primejdie ptr. Romania, intrucit in Setea lui de Putere si frica de a nu ajunge pe mina DNA.ului, e capabil sa faca si gestul necugetat pe care-l spune Mihail, dar si toti analistii politici, altii decit "deontologii " lui ! Asa doamna maso.....da-i inainte cu tupeu.....mai inventati o ,,tradare''...vedeti voi ce gasiti deoarece electoratul idiot al psd este pregatit sa iasa la urne...... Auzi ....,,LECTIA primita de la un popor ce se doreste a fi cu adevarat European si Democratic si Nu o turma de oi condusa de Bita si Dulaii unui JUPIN , ce dispune cum vrea de viata cetatenilor tarii !'''' Pai voi sunteti poporul roman??? Mai LEPRELOR...ADEVARATUL ..popor roman ESTE FORMAT DIN cei peste 3,5 milioane de cetateni care muncesc afara ...alaturi de alte doua milioane care tin tara in echilibru plecand dimineata la MUNCA si familiile lor ......restul..sunteti doar pleava societatii.......ramasita imperiului sovietic,,,,colhosnici,,,,,niste neica-nimeni.....micinosi , puturosi si profitori.....asa ca NU POPORUL ROMAN VREA SUSPENDAREA ....si asa cum am mentionat ...acesta posibila noua lovitura de stat este sustinuta doar de catre SCURSURILE SOCIETATII ...... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Septembrie 2014, ora 17:07
incearca niste bai reci, electrosocuri, ceva, ca ai Turbat de tot, nebunule cu suflet si minte de TORTIONAR !
|
Postat pe: 7 Septembrie 2014, ora 17:10
De la: gabigabi2, la data 2014-09-07 17:07:38incearca niste bai reci, electrosocuri, ceva, ca ai Turbat de tot, nebunule cu suflet si minte de TORTIONAR ! PROSTI ATI FOST DIN NASCARE.....PROSTI ATI RAMAS PANA LA BATRANETE...... NU POPORUL ROMAN VREA SUSPENDAREA ....si asa cum am mentionat ...acesta posibila noua lovitura de stat este sustinuta doar de catre SCURSURILE SOCIETATII .. Sictir......cersetoare psdista! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Septembrie 2014, ora 17:23
NU POPORUL ROMAN VREA SUSPENDAREA ......acesta posibila noua lovitura de stat este sustinuta doar de catre SCURSURILE SOCIETATII .
De ce nu cereti voi psdistilor repatrierea in tara care va educat........deoarece poporul rus va asteapta cu bratele deschise.......ori doriti sa faceti si in Romania ceva gen Ukraina.....??? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 309 mesaje Membru din: 6/07/2014 |
Postat pe: 7 Septembrie 2014, ora 17:28
De la: gabigabi2, la data 2014-09-07 15:29:14De la: haak0n, la data 2014-09-07 11:36:50Bine mey, Coprophilousule, cu asemenea teste defilezi tu pe forum? Prezinta-mi DOVADA, Partoneto, prezinta-mi textul pe care l-a postat Karpov, NESIMTITO ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Septembrie 2014, ora 17:34
De la: nastasemihail, la data 2014-09-07 14:36:21De la: haak0n, la data 2014-09-07 13:30:11Candidatul independent la Preºedinþie Monica Macovei a declarat: BA' Xerxetatorule nesimtit habarnist, ba' Urechistule Paranormal, inainte de a incerca sa faci afirmatii speculative referitoare la studiile superioare pe care le-as fi urmat si absvolvit sau nu, ar cam fi cazul sa te decizi ce fel de studii superioare ai frecventat tu si pe unde le-ai absolvit, in cadrul "institutului electrotehnic"(!? ICPE) , dupa cum ai afirmat si chiar ti-ai inscriptionat pe un oarecare website candva, insa in urma unui a propos acid ,intre timp, ti-ai modificat statutus-ul, sau vreo facultate din cadrul Institutul Politehnic Bucuresti, cum ar fi, Facultatea Electrotehnicca profilele : Energetica, Electronica, Autmatica. Mmmmm !? Reusesti sa te hotarasti ce fel de studii superioare si in cadrul carei facultati le-ai absolvit, Mr. Xexetaoror nesimtito-habarnist NastaseMihail ? In fine, Laudarosule Mincinos Nesimtit, iti lipsesc cunostintele elementare din domeniile mai sus nominalizate, insa nimic nu te opreste si cu o nesimtire infinita pretinzi ca ai absolvit cursurile unor FACULTATI DE PROFIL din cadrul IPB, NESIMTITULE, insa ai fost incapabili sa rezolvi o problema specifica de-o certa simplitate, pe care ti-a oferit-o spre rezolvare Rabdu (Radu-b10) ! HABARNISTLE NESIMTIT, vezi-ti de OZN-urile care iti zboara prin creieras, de Reiki, de AstrOloaga ta gandire, de Levitatia tuturor spanzuratior antebelici sau a Sarlatanilor Ordinari, de ....mai du-te dracului de analfabet stiintifico-functional, HABARNIST NASASE MIHAIL. Siktir TROLListule oligofren HABARNIST !
|
|
|
|
Postat pe: 7 Septembrie 2014, ora 17:42
De la: gabigabi2, la data 2014-09-07 16:27:261- omul e o reala primejdie ptr. Romania, intrucit in Setea lui de Putere si frica de a nu ajunge pe mina DNA.ului, e capabil sa faca si gestul necugetat pe care-l spune Mihail, dar si toti analistii politici, altii decit "deontologii " lui ! Acesta este vreun text COPY/PASTE mediatizat din putul gandirilor pe care DEONTOLOGII A3 l-au defecat spre a fi mirosit si ingurgitat de multimea semianalfabeta de pulifrici cu gurile cascate, naivi/e, ignoranti/e, superstitioasi/e, conspirationisti/e si proasti/e facuti/e gramada sau este vreo rafala de concluzii emanata din tigva ta de Partoneta Paranormala !?
|
Postat pe: 7 Septembrie 2014, ora 18:10
e PAREREA mea, domnule !
au nu-ti place ? treaba matale si a celorlalti basiti - impreuna cu Stapinul vostru - care ati RATAT Sansa extraordinara, sansa primita-n 2004 , de a FACE CEVA bun ptr. Romania , ceea ce nu s-a intimplat ! T. B NU a cerut, negociat si nici nu a dorit ceva ptr. TARA ci, numai ptr. el si camarila lui ! daca -ncepi sa-mi spui iar despre Justitia aia a lui, independenta, atunci am sa-ti spun ca si pe asta a RATAT-O , intrucit scopul ei NU a fost aflarea Adevarului in cauzele judecate si nici Justetea hotaririlor ei ci, Rafuiala Politica !
|
Postat pe: 7 Septembrie 2014, ora 18:14
pardon, chestia cu justitia nu a fost ratata deloc , asa cum am spus initial si asta ptr. ca Asta a Vrut sa faca din ea : un Instrument politic ! deci , asta i-a iesit ....in rest, NIMIC !
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Septembrie 2014, ora 22:57
De la: nastasemihail, la data 2014-09-07 15:09:07De la: PaulaZ, la data 2014-09-07 14:49:17De la: nastasemihail, la data 2014-09-07 14:39:01De la: PaulaZ, la data 2014-09-07 14:19:10România va ramane intreaga si presedintele apropriat o va prezida . Autoritatile vor veghea la linistea si la securitatea cetatenilor intern si extern. Pai asa e legea in Romania! Si n=cu ce e vinovat primarul ca presedintele de bloc a furat banii? Vinovatii cauta-i printre voi! Raporteaza abuz de limbaj
Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi
ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi
Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri
Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Septembrie 2014, ora 23:47
Ramane cum zic batranii,
Nu mor caii cand vor cainii... Caii mor in libertate Cainii mor ca n-au dreptate... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 02:18
De la: gabigabi2, la data 2014-09-07 16:27:261- omul e o reala primejdie ptr. Romania, intrucit in Setea lui de Putere si frica de a nu ajunge pe mina DNA.ului, e capabil sa faca si gestul necugetat pe care-l spune Mihail, dar si toti analistii politici, altii decit "deontologii " lui ! Semanlele p....ii alea o sa fie emise daca-l suspenda pe base in ultimul moment! Mai bine zii ca tremura chilotii pe tine sa nu ii moara ,,norocul" lui nea Neloooo! Poate si al tau! De 25 de ani Romania traieste din vanzarea ramasitelor comunismului ala pe care il hulesti tu! Dar s-a ajuns la fundul sacului! Mai ramai tu de vanzare dar nu te vrea nimeni ca ai gura mare!De unde dracu vrei sa-ti mai vina pensia? Din cer? Sa fie arestati cei care au furat nu vrei,locuri de munca nu vrei ce dracu vrei? Tu esti,nu comunista ca mine,ci STALINISTA! Asa ca lasa vrajeala cu golania si monarhia ca nu tine! Daca il suspenda pe base or sa fie alegerile p......i ca nu ii mai tine nimeni in frau pe copy-paste & co! Halal democratie capitalista vrei tu! Mai bine iesi in strada cu pancarde ,,Traiasca in veci poporul,Ilici si copiatorul" ca de fap asta vrei tu! Vrei sa vina un ,,fat frumos" cu sacii de bani sa iti faca tie (si celorlati) ajutoare sociale,pensii, salarii bugetarilor ca in vest! In vest se mai si munceste,se mai si iese in strada cand politicienii sar calul...............TU IESI CA SA APERI INFRACTORII! De fapt ce vreti voi PSD-istii? Ce vrei tu gabi? Sa plece base ! Si eu vreau asta si o sa plece in dec. Dar daca vine ,,xeroxul" tau oare nu e acelasi lucru? Ala nu a incalcat Constitutia?Ala nu a desfiintat comisia care l-a declarat plagiator? Socrul lui nu e hot? Ala nu va mintit? Sau e ingeras? Dar .............de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 02:27
De la: gabigabi2, la data 2014-09-07 18:14:19 Uite ca mie mi se rupe de justitie! Cum i s-a rupt si tatalui meu pe vremea lui Ceausescu! Sunt cinstit si nu are nimeni ce sa-mi faca? Ti-e frica de autoritatile statului? De ce tot ii tragi cu justitia? A terminat copiatorul cu autostrazile,cu lucurile de munca,cu agricultura,cu economia si nu poate lua justitia ca e in mana lui base?Si sa zicem ca o ia din mana lui base,intrebarea e ce face cu ea? O da lui dra......g......nea sau baronilor! Deci asa cu iti scriam si cu vre-o 3 ani in urma tu ca sa scapi de dracu votezi cu taica-su! Asa l-ai votat si pe base si acum il vrei jos! Esti usor de prostit si asta arata ca esti .................intelectuala! ? ! !
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 05:07
De la: sirboby, la data 2014-09-08 02:18:49De la: gabigabi2, la data 2014-09-07 16:27:261- omul e o reala primejdie ptr. Romania, intrucit in Setea lui de Putere si frica de a nu ajunge pe mina DNA.ului, e capabil sa faca si gestul necugetat pe care-l spune Mihail, dar si toti analistii politici, altii decit "deontologii " lui ! Bai jegosule, tie nu iti e rusine bai haimana agramata sa vorbesti asa cu o femeie mai in varsta decat tine? Asta te-au educat bai parintii, mai ales taica-tu pe care il ridici in slavi, de zici ca el singur a muncit in tara asta? Ce educatie ti-a dat bai APV-istul? Sa vorbesti ca ultimul tigan? Probabil ca da, pentru ca asa se comportau majoritatea celor ca el. Erau niste paraziti, betivi si hoti. Nu faceau nimic si atarnau la cadourile pe care le cereau fara rusine trupetilor ca sa le acorde permisii. Mars bai filozof de carciuma! Esti plin de intelepciune ca WC-ul de kkt, asa ca in loc sa iti mai dai cu parerea si sa judeci pe altii, vezi-ti ba de viata ta si ai grija cum iti educi copii ca a nu iasa si ei niste derbedei ca tine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 11:26
De la: gabigabi2, la data 2014-09-07 18:10:23 :Pe dracu, a ta, mincinoaso ! Inspecteaza arhiva video de la A3 si in mod sigur ai sa descoperi deliratul text pe care l-ai postat, "parere personala" antenaplay.ro/v/rpSSV6v2sRa, emisa de laringele unui nelipsit invitat din platourile A3. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 11:51
De la: gabigabi2, la data 2014-09-07 18:14:19 Partonetaretardata, numai imbecilitati debitezi ! Te-au prostit aia de la A3 afirman ca dosarele penale instrumentate lui Nastase sau Voiclescu ar fi dosare penale orchestrate politic, insa eu n-am constatat sa se fi auto-sesizat vreun for international -Amnesty International www.amnesty.org/en/region/romania - sau european , care sa le apere depturile celor doi hoti spagari condamnati definitiv si irevocabil pentru faptele PENALE pe care le-au comis, Partoneto !
|
Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 11:59
Uite-te cine vorbeste, unul care doreste sa-l declaram; al mai Cacavaler dintre Cavalerii de Tinichea.
Buey , Frigid Black, incearca o introspctiva si analizeaza vocabularul , atitudinea si comportamentul pe care l-ai aplicat D'nei Transparente si apoi sa-ti permiti a lansa observatii adresate altora pentru modul in care se adreseaza sau comportamentul inadecvat fata de o DOAMNA, buey Cavalerule de Mucava.
|
Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 12:38
De la: haak0n, la data 2014-09-08 11:59:45Uite-te cine vorbeste, unul care doreste sa-l declaram; al mai Cacavaler dintre Cavalerii de Tinichea. Bai agentule secret cu nume de cod kaka-0-n, transperanta ta m-a jignit asa cum eu nu mi-am permis fata de ea, cu acel sictir aruncat pe forumul asta. Eu nu i-am spus niciodata "hai sictir", pe care il consider o forma de injuratura, nici nu am folosit cuvantul p.....a ca argument in discutii. Asa ca, despre ce vorbim? Uita-te cu atentie la limbajul mitocanesc folosit de sir Bobu si apoi sa iti dai cu parerea. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 13:31
De la: haak0n, la data 2014-09-08 11:51:36De la: gabigabi2, la data 2014-09-07 18:14:19 Chia asa , toti astia care se plang de dosare politice , de ce nu dau statul roman in judecata , daca se cred asa nevinovati si hartuiti de justitia lui Basescu ?!? La cati bani au furat , isi permit ORICE aroganta... Astia care va tot plangeti ca face Basescu dosare politice , ia sariti cu raspunsul ! Il plangeti pe "saracu" Nastase -doctor in drept
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 13:42
De la: Black_Friday_, la data 2014-09-08 12:38:25De la: haak0n, la data 2014-09-08 11:59:45Uite-te cine vorbeste, unul care doreste sa-l declaram; al mai Cacavaler dintre Cavalerii de Tinichea. Adica , tu esti ala care stabilesti nivelul pana la care poti sa fii jignit ca raspuns la jignirile tale Brava Blackule ! Musetica te-a mangaiat , fata de cum as fi procedat eu in locul ei Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 13:51
De la: Black_Friday_, la data 2014-09-08 12:38:25De la: haak0n, la data 2014-09-08 11:59:45Uite-te cine vorbeste, unul care doreste sa-l declaram; al mai Cacavaler dintre Cavalerii de Tinichea. Ba carnatule modul de exprimare a fost coborat de tine si Doamna mai in varsta cu expresii gen ,,ganditi cu curul",, ,,SirBOU'' etc. Sau asta e un limbaj academic care poate fi folosit de o Doamna in varsta si de un intelectual ca tine? Asa ca ...................lasa vrajeala! Incep sa cred din ce in ce mai mult ca esti vasilica ochi de soim ,ca nu semeni deloc cu REAL BLACK! Sau poate ma inviti si pe mine la o intalnire fata-n fata sa ma pui la punct............ cu pumnii........ alt lucru care iti arata nivelul!
|
|
Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 14:08
De la: _2148_, la data 2014-09-08 13:42:49De la: Black_Friday_, la data 2014-09-08 12:38:25De la: haak0n, la data 2014-09-08 11:59:45Uite-te cine vorbeste, unul care doreste sa-l declaram; al mai Cacavaler dintre Cavalerii de Tinichea. Dar cine vrei sa stabileasca? Tu? Daca eu nu te injur, tu de ce crezi ca ai avea dreptul sa ma injuri pe mine? Daca tu crezi ca ai fi procedat altfel, inseamna ca esti mai mitocanca decat ea. Brava tie, pupa-te! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 14:15
De la: sirboby, la data 2014-09-08 13:51:45De la: Black_Friday_, la data 2014-09-08 12:38:25De la: haak0n, la data 2014-09-08 11:59:45Uite-te cine vorbeste, unul care doreste sa-l declaram; al mai Cacavaler dintre Cavalerii de Tinichea. Oricand sir Bobule! Nu, pe tine o sa te pup. In semn de apreciere iti ofer un Glasgow kiss....
|
Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 14:21
De la: Black_Friday_, la data 2014-09-08 14:15:06De la: sirboby, la data 2014-09-08 13:51:45De la: Black_Friday_, la data 2014-09-08 12:38:25De la: haak0n, la data 2014-09-08 11:59:45Uite-te cine vorbeste, unul care doreste sa-l declaram; al mai Cacavaler dintre Cavalerii de Tinichea. ......................si tu te crezi Cuc Norris sau poate esti mircica ,,fara frica'' de la latrine?
|
|
Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 14:56
De la: haak0n, la data 2014-09-08 11:26:50De la: gabigabi2, la data 2014-09-07 18:10:23 imi pare rau, cognitivule, dar eu am INTIIETATEA Opiniei ....uita-te la timpii mei de postare si la momentul cind a spus el ce-a spus....de altfel, chiar NU l-am vazut , caci am avut alte chestii de facut , mult mai interesante ! dar, nu o data mi-am exprimat parerea ca , dat fiind coincidenta repetarii unor vorbe/ pareri din postarile mele , din 2 una : -ori politicienii se mai inspira de pe site.urile astea, preluind ce mai spun oamenii ; - ori , intr-adevar, sunt o buna observatoare si analista si ca atare, spiritele mari se-ntilnesc ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 15:08
De la: Black_Friday_, la data 2014-09-08 12:38:25De la: haak0n, la data 2014-09-08 11:59:45Uite-te cine vorbeste, unul care doreste sa-l declaram; al mai Cacavaler dintre Cavalerii de Tinichea. hai, mai Blackule, fii serios ! " limbajul mitocanesc " este in Naturelul lor ; si mintea rasucita cu judecata atit de strimba incit fac din alb negru si viceversa ! asa-i IDOLUL lor, asa sunt si ei si de aceea nimic din ce face, zice sau comploteaza / manipuleaza , NU li se pare Anormal ....asa fac si ei si atunci, din pct. lor de vedere, T> B este CEL MAI BUN , ceilalti , toti-toti , sunt jigodii, zoaie, gaozari si pasarici, penali si puscariabili si deci : nu astepta cumva sa recunoasca vreodata ca s-au inselat si sa-si mai si ceara scuze ! intrebat daca are vreun regret, ceva, , Jupinu' exact asta a spus : ca nu are nimic sa-si reproseze sau sa indrepte ceva si, tot asa ar face de'ar fi s-o ia de la-nceput ! asta-i marfa, Blackule ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 16:35
De la: gabigabi2, la data 2014-09-08 14:56:43De la: haak0n, la data 2014-09-08 11:26:50De la: gabigabi2, la data 2014-09-07 18:10:23 Esti o nesimtita raspandaca mincnoasa si chiorpeaca pe deasupra, Partoneto, ar fi cazul sa-ti zgaiesti bulefricile incetosate cu prostia si vanitatea care iti zace-n tigva vacuumata si sa incerci a observa data la care au fost emise acele elucubratii, ineptii, a caror paternitate ti-ai insusit-o, Partoneta nesimscoroafa! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 16:42
Daca nu accepti/suporti: incompetenta, minciuna, coruptia, hotia, prostia si ignoranta, lasitatea, reaua vointa, nesimtirea, naivtatea si superstiitiile, ezoterismele de toate nuntele, ESTI BASIST !
Ei bine, Partoneto, daca-i p'asa, ATUNCI: sunt BASIST ! Dar tu ce esti, Partoneto !?
|
|
|

pardon, chestia cu justitia nu a fost ratata deloc , asa cum am spus initial si asta ptr. ca Asta a Vrut sa faca din ea : un Instrument politic !
?
!
!
cu pumnii........ alt lucru care iti arata nivelul!