back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1458 1459 1460 1461 1462 1463 1464 1465 1466 1467 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 14:09

De la: _2148_, la data 2014-05-30 11:34:40Nasol , fiecare poate actiona suportand consecintele si rigoarea legii , iar legea nu se aplica dupa cum crede cineva ca ar merita sau nu .
Daca maine te-ar scuipa cineva pentru ca asa ar crede acea persoana ca meriti , asta nu inseamna ca acea persoana a primit o derogare de la cineva , ai inteles tanti !?

dar voi cind ii INSULTATI pe toti de pe acest forum, aducind Atingere demnitatii persoanei , Aveti vreo derogare de la altceva decit de la bunul-simt ? nu credeti ca forma asta de "raporteaza ptr. abuz de limbaj" e tot o Amendare a acestui Ultraj comis de voi, asta ca sa vorbim pe concret ?!
Cum va permiteti si-n special don academician Hakon sa ma porecliti in tot felul si sa faceti ironii STUPIDE si NEJUSTIFICATE la adresa mea ? Daca sunteti atit de Atenti la litera Legii si la Spiritul ei, Revizuiti-va intii voi comportamentul la adresa celorlalti , lasati batjocura facuta din spatele unor cifre si a unor nick name si abia pe urma va puteti da indignati ca impostorul a fost scuipat , ca asta-i si Ipocrizie si LASITATE....macar baiatul ala a avut curajul gestului facut pe fata !
P.S
da' oare ce-a patit individul care l-a lovit in fata cu o piatra, caramida, ce'o fi fost si i-a spart arcada lui Berlusconi ?
da' arabul ala de'aruncat cu pantoful , alt gest de suprem dispret ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 14:20

De la: _2148_, la data 2014-05-30 13:25:10
De la: Black_Friday_, la data 2014-05-30 12:56:14
De la: _2148_, la data 2014-05-30 10:47:02
De la: Black_Friday_, la data 2014-05-30 10:26:33
De la: _2148_, la data 2014-05-30 10:03:52 Limbajul asta dur se practica de mult la politice , voi ati fost promotorii acestui limbaj si tot voi va plangeti ?

Alooo , Blackule , in ce tara crezi ca traiesti , daca ti se pare normal ca un presedinte ,oricare ar fi el , sa suporte cu stoicism scuipatii unor deraiati mintali , iar tu sa ai dreptul sa te vaicaresti ca te-a alintat cineva in virtual cu termenul "m..bip..st" ?

Savaliuc stie ce e ala ultraj ?
Credeti ca daca scuipatul ar fi fost Ponta , n-ar fi patit nimic zglobiliticul ala ?

Criticam , criticam ,dar pe niste motive intemeiate ,sau s-a dat liber la scuipat de demnitari prin tara ?
Ca sa stim si noi ...

Daca tie ti s-ar spune in mod curent ca esti ...ista si ti s-ar parea o forma de alint, eu nu ma bag. Na, fiecare cu gusturile lui si fiecare face ce vrea in dormitor. Nu ma deranjeaza decat atunci cand oamenii aduc ostentativ in public nabadaile din dormitor.

Dar tu stii ce este ultrajul? scria foarte clar in postarea de mai sus, dar tu nici nu citesti si iti dai cu parerea.

"Atentie, fapta lui Zglobiu, in legislatia actuala, nu este una penala! Ultrajul, in forma veche, a fost dezincriminat, azi fiind prevazut doar in forma amenintarii sau actelor de violenta. E Codul adoptat de Guvernul Boc si promulgat de Basescu! Scuipatul nu poate fi o forma de violenta, intrucat victima nu poate avea suferinte fizice, nu poate obtine certificat medico-legal de ingrijiri medicale, conditie unica a dovedirii unei vatamari fizice. "

Blackule , nu cred ca ai inteles . Pentru o persoana care se simte jignita de acel termen in virtual , nu-i normal ca ultrajul sa nu o deranjeze .
Serios ca nu-i ultraj ?
Ia baga dex !

CAPITOLUL I
Infraciuni contra autoritii
Art. 257
Ultrajul
(1) Ameninarea svrit nemijlocit sau prin mijloace de comunicare direct, lovirea sau alte violene, vtmarea corporal, lovirile sau vtmrile cauzatoare de moarte ori omorul svrite mpotriva unui funcionar public care ndeplinete o funcie ce implic exerciiul autoritii de stat, aflat n exercitarea atribuiilor de serviciu sau n legtur cu exercitarea acestor atribuii, se sancioneaz cu pedeapsa prevzut de lege pentru acea infraciune, ale crei limite speciale se majoreaz cu o treime.
(2) Svrirea unei infraciuni mpotriva unui funcionar public care ndeplinete o funcie ce implic exerciiul autoritii de stat ori asupra bunurilor acestuia, n scop de intimidare sau de rzbunare, n legtur cu exercitarea atribuiilor de serviciu, se sancioneaz cu pedeapsa prevzut de lege pentru acea infraciune, ale crei limite speciale se majoreaz cu o treime.
(3) Cu aceeai pedeaps se sancioneaz faptele comise n condiiile alin. (2), dac privesc un membru de familie al funcionarului public.
(4) Faptele prevzute n alin. (1)-(3), comise asupra unui poliist sau jandarm, aflat n exercitarea atribuiilor de serviciu sau n legtur cu exercitarea acestor atribuii, se sancioneaz cu pedeapsa prevzut de lege pentru acea infraciune, ale crei limite se majoreaz cu jumtate.

Detalii: legeaz.net/noul-cod-penal/art-257

Bello, unde incadrezi tu scuipatul? Aveam pretentii de la tine.

"Ameninarea svrit nemijlocit sau prin mijloace de comunicare direct, lovirea sau alte violene, vtmarea corporal, lovirile sau vtmrile cauzatoare de moarte ori omorul..."

L-a scuipat cu flegme calibrul 7.62? Nu mai repetati bai nene in cor tot ce va serveste jarteaua asta de kakaon.

Si-a scos base certificat medico-legal care sa ateste ca scuipatul i-a provocat vreo vatamare corporala?

Ca pe bietul kaakaon nu il ajuta dovleacul, stiu de mult. Dar sa repeti si tu aceleasi idiotenii precum felationistul asta, chiar nu ma asteptam.

Blackulet , nu te supi ,da' sunteti cu..capul atat tu cat si Savaliuc ! Pe Savaliuc il inteleg , da' tu ...

Adeca fa un exercitiu de imaginatie : daca un nenea mai impulsiv din fire il ia la scuipati pe un simplu functionar de la ghiseu aflat in exercitiul functiunii , nu este o amenintare ?

Mai , ia incearca tu pe pielea ta sa scuipi un jandarm sau un politai si sa-l trimiti dup'aia sa-si scoata medico-legal !!

eu cred ca nu mai intelegeti lb. romana si, categoric va trebui introdus in lege o specificatie asupra Scuipatului : ce e el Amenintare, Lovire , Insulta , Dezaprobare sau expresie a Dispretului ?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 14:20

pai, cine dreaq te pune sa joci rolul raspandacei decrepite din opera mincinoasei nesimtite, daca mai incerci sa ne violezi ratiunea si siluiesti inteligenta, primesti suturi si zaturi exprimative peste acel bot balos care vehiculeaza numai ineptii , insinuari aiuristice, elecubratii abjecte.

clar, Partoneto !?

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 30 Mai 2014, ora 14:22

De la: gabigabi2, la data 2014-05-30 14:09:42
De la: _2148_, la data 2014-05-30 11:34:40Nasol , fiecare poate actiona suportand consecintele si rigoarea legii , iar legea nu se aplica dupa cum crede cineva ca ar merita sau nu .
Daca maine te-ar scuipa cineva pentru ca asa ar crede acea persoana ca meriti , asta nu inseamna ca acea persoana a primit o derogare de la cineva , ai inteles tanti !?

dar voi cind ii INSULTATI pe toti de pe acest forum, aducind Atingere demnitatii persoanei , Aveti vreo derogare de la altceva decit de la bunul-simt ? nu credeti ca forma asta de "raporteaza ptr. abuz de limbaj" e tot o Amendare a acestui Ultraj comis de voi, asta ca sa vorbim pe concret ?!
Cum va permiteti si-n special don academician Hakon sa ma porecliti in tot felul si sa faceti ironii STUPIDE si NEJUSTIFICATE la adresa mea ? Daca sunteti atit de Atenti la litera Legii si la Spiritul ei, Revizuiti-va intii voi comportamentul la adresa celorlalti , lasati batjocura facuta din spatele unor cifre si a unor nick name si abia pe urma va puteti da indignati ca impostorul a fost scuipat , ca asta-i si Ipocrizie si LASITATE....macar baiatul ala a avut curajul gestului facut pe fata !
P.S
da' oare ce-a patit individul care l-a lovit in fata cu o piatra, caramida, ce'o fi fost si i-a spart arcada lui Berlusconi ?

Nu prea intelegi ce citesti . Poi daca cineva e banat pentru abuz de limbaj , nu inseamna ca si-a ispasit o pedeapsa si a actionat in cunostinta de cauza ?
Iar ai inceput sa deraiezi , incarcandu-ti frazele cu balablauri
Nu esti tu in masura sa dai lectii de limbaj , ai jignit si mai ales , ai provocat de atatea ori .
Tu faci abuz de bun simt atunci cand intr-o discutie , din lipsa de argumente , incepi sa provoci cu ad-hominem-uri ? Ha !
In virtual ,orice limbaj e permisiv pana intervine adminu' !

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 14:24

De la: gabigabi2, la data 2014-05-30 14:20:16
eu cred ca nu mai intelegeti lb. romana si, categoric va trebui introdus in lege o specificatie asupra Scuipatului : ce e el Amenintare, Lovire , Insulta , Dezaprobare sau expresie a Dispretului ?

iar eu cred ca: esti o tuta care a zgait ochii la tv si nu stie ce expresii amenintatoare o fi proferat pampalaul inainte sau dupa ce a scuipat.

aaa, cum e ?
ai fost martor ocular, sau nu ?
daca nu, taci dreaq sa nu te faci de pomina cu ineptiile pe care le vehiculezi.

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2014, ora 14:33

De la: _2148_, la data 2014-05-30 10:03:52 Limbajul asta dur se practica de mult la politice , voi ati fost promotorii acestui limbaj si tot voi va plangeti ?

Alooo , Blackule , in ce tara crezi ca traiesti , daca ti se pare normal ca un presedinte ,oricare ar fi el , sa suporte cu stoicism scuipatii unor deraiati mintali , iar tu sa ai dreptul sa te vaicaresti ca te-a alintat cineva in virtual cu termenul "m..bip..st" ?

Credeti ca daca scuipatul ar fi fost Ponta , n-ar fi patit nimic zglobiliticul ala ?

Criticam , criticam ,dar pe niste motive intemeiate ,sau s-a dat liber la scuipat de demnitari prin tara ?
Ca sa stim si noi ...

Daca tie ti s-ar spune in mod curent ca esti ...ista si ti s-ar parea o forma de alint, eu nu ma bag. Na, fiecare cu gusturile lui si fiecare face ce vrea in dormitor. Nu ma deranjeaza decat atunci cand oamenii aduc ostentativ in public nabadaile din dormitor.

Dar tu stii ce este ultrajul? scria foarte clar in postarea de mai sus, dar tu nici nu citesti si iti dai cu parerea.

"Atentie, fapta lui Zglobiu, in legislatia actuala, nu este una penala! Ultrajul, in forma veche, a fost dezincriminat, azi fiind prevazut doar in forma amenintarii sau actelor de violenta. E Codul adoptat de Guvernul Boc si promulgat de Basescu! Scuipatul nu poate fi o forma de violenta, intrucat victima nu poate avea suferinte fizice, nu poate obtine certificat medico-legal de ingrijiri medicale, conditie unica a dovedirii unei vatamari fizice. "

Blackule , nu cred ca ai inteles . Pentru o persoana care se simte jignita de acel termen in virtual , nu-i normal ca ultrajul sa nu o deranjeze .
Serios ca nu-i ultraj ?
Ia baga dex !

CAPITOLUL I
Art. 257
Ultrajul
(1) Ameninarea svrit nemijlocit sau prin mijloace de comunicare direct, lovirea sau alte violene, vtmarea corporal, lovirile sau vtmrile cauzatoare de moarte ori omorul svrite mpotriva unui funcionar public care ndeplinete o funcie ce implic exerciiul autoritii de stat, aflat n exercitarea atribuiilor de serviciu sau n legtur cu exercitarea acestor atribuii, se sancioneaz cu pedeapsa prevzut de lege pentru acea infraciune, ale crei limite speciale se majoreaz cu o treime.
(2) Svrirea unei infraciuni mpotriva unui funcionar public care ndeplinete o funcie ce implic exerciiul autoritii de stat ori asupra bunurilor acestuia, n scop de intimidare sau de rzbunare, n legtur cu exercitarea atribuiilor de serviciu, se sancioneaz cu pedeapsa prevzut de lege pentru acea infraciune, ale crei limite speciale se majoreaz cu o treime.
(3) Cu aceeai pedeaps se sancioneaz faptele comise n condiiile alin. (2), dac privesc un membru de familie al funcionarului public.
(4) Faptele prevzute n alin. (1)-(3), comise asupra unui poliist sau jandarm, aflat n exercitarea atribuiilor de serviciu sau n legtur cu exercitarea acestor atribuii, se sancioneaz cu pedeapsa prevzut de lege pentru acea infraciune, ale crei limite se majoreaz cu jumtate.

"Ameninarea svrit nemijlocit sau prin mijloace de comunicare direct, lovirea sau alte violene, vtmarea corporal, lovirile sau vtmrile cauzatoare de moarte ori omorul..."

L-a scuipat cu flegme calibrul 7.62? Nu mai repetati bai nene in cor tot ce va serveste jarteaua asta de kakaon.

Si-a scos base certificat medico-legal care sa ateste ca scuipatul i-a provocat vreo vatamare corporala?

Ca pe bietul kaakaon nu il ajuta dovleacul, stiu de mult. Dar sa repeti si tu aceleasi idiotenii precum felationistul asta, chiar nu ma asteptam.

Blackulet , nu te supi ,da' sunteti cu..capul atat tu cat si Savaliuc ! Pe Savaliuc il inteleg , da' tu ...

Adeca fa un exercitiu de imaginatie : daca un nenea mai impulsiv din fire il ia la scuipati pe un simplu functionar de la ghiseu aflat in exercitiul functiunii , nu este o amenintare ?

Mai , ia incearca tu pe pielea ta sa scuipi un jandarm sau un politai si sa-l trimiti dup'aia sa-si scoata medico-legal !!

hai nu zau ! Pai hai sa-ti mai dau o speta , poate i-o bagi lui Gadea sub nas !
Daca maine un boschetar si-o scoate si iti arunca un jet de urina drept in fata , e amenintare , e pericol public , e expresie a dispretului sau te duci la medico-legal sa vezi daca ala n-avea cumva pietre la rinichi ?

Sau poate te-oi bucura ca ai reintalinit un membru MISA ete ca varianta asta n-am luat-o in calcul

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 14:41

si mai e ceva de spus : cind ti-a fost contestata " Ciuruirea" executata prin FRAUDA in noaptea lui 2009 ; cind ai fost Suspendat de 2 ori si ai cistigat la " masa verde" , in SCUIPAREA pe vointa poporului de care faci atita caz ; cind esti Huiduit la scena deschisa si de Ziua Marinei si de Ziua Nationala si oriunde te duci si scazi in sondaje tot mai mult , caci nu mai ai frina devenind Sfidator la adresa aceluiasi popor, asteapta-te si la gesturi jenante ptr. tine si, cind a aparut un scuipat in ochi, fa-ti un examen de Constiinta si INTREABA-TE cu sinceritate daca nu l-ai meritat !
ori, iata ca asa ceva Nu s-a intimplat ; omul ala nu a fost doar amendat ci, e tirit cu forta , amenintat cu sodomizarea si trimis la balamuc de justitia "independenta " care vrea sa-i dea satisfactie orgoliului basescian !
asta e parerea mea !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 14:46

De la: _haakon_, la data 2014-05-30 14:20:33pai, cine dreaq te pune sa joci rolul raspandacei decrepite din opera mincinoasei nesimtite, daca mai incerci sa ne violezi ratiunea si siluiesti inteligenta, primesti suturi si zaturi exprimative peste acel bot balos care vehiculeaza numai ineptii , insinuari aiuristice, elecubratii abjecte.

clar, Partoneto !?

si tu al cui rol il joci ? ce-ti inchipui c'ai fi tu pe aici ? si la cererea cui ?

orice raspuns imi vei da, tot cu eroare este, ptr. ca nimeni NU da 2 bani pe consideratiile tale morale sau politice , care e sublime, dar lipseste cu dasavirsire !
ti-e clar ?

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2014, ora 14:50

Blackule , da-o draequ' de treaba , chiar asa pe fata ?
Se vede din avionu' in care nu te-ai mai urcat ca cele 2 texte sunt scrise de utilizatori diferiti

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 14:50

De la: _2148_, la data 2014-05-30 14:22:53
De la: gabigabi2, la data 2014-05-30 14:09:42

P.S

Nu prea intelegi ce citesti . Poi daca cineva e banat pentru abuz de limbaj , nu inseamna ca si-a ispasit o pedeapsa si a actionat in cunostinta de cauza ?
Iar ai inceput sa deraiezi , incarcandu-ti frazele cu balablauri
Nu esti tu in masura sa dai lectii de limbaj , ai jignit si mai ales , ai provocat de atatea ori .
Tu faci abuz de bun simt atunci cand intr-o discutie , din lipsa de argumente , incepi sa provoci cu ad-hominem-uri ? Ha !
In virtual ,orice limbaj e permisiv pana intervine adminu' !

ai fost tu banata ? sau hakon ? ce fel de "pedeapsa " e daca el e tot aici si-si deverseaza umorile pe aici ? si, INCETEAZA sa folosesti cuvinte ca Deraiat , Jignit sau ca fac atac la persoana, intrucit FOLOSIREA lor de catre tine, exact asta este : ATAC LA PERSOANA !
Intelegi, da ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 14:55

De la: _haakon_, la data 2014-05-30 14:24:23

iar eu cred ca: esti o tuta care a zgait ochii la tv si nu stie ce expresii amenintatoare o fi proferat pampalaul inainte sau dupa ce a scuipat.

aaa, cum e ?

da' tu ai fost martor ocular ca sa sti ca nu stiu eu ? atunci , te citez " taci dreaq sa nu te faci de pomina cu ineptiile pe care le vehiculezi " !
deci reluam intrebarea cu ce-i SCUIPATUL .... iata o discutie necesara-n Parlament : e o Amenintare,o Lovire , Insulta, Dezaprobare sau e expresia unui Dispret suveran ?

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2014, ora 14:59

Da ,da da , sa se mai infiinteze o comisie parlamentara !

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 15:03

De la: gabigabi2, la data 2014-05-30 14:46:10
De la: _haakon_, la data 2014-05-30 14:20:33pai, cine dreaq te pune sa joci rolul raspandacei decrepite din opera mincinoasei nesimtite, daca mai incerci sa ne violezi ratiunea si siluiesti inteligenta, primesti suturi si zaturi exprimative peste acel bot balos care vehiculeaza numai ineptii , insinuari aiuristice, elecubratii abjecte.

clar, Partoneto !?

si tu al cui rol il joci ? ce-ti inchipui c'ai fi tu pe aici ? si la cererea cui ?

orice raspuns imi vei da, tot cu eroare este, ptr. ca nimeni NU da 2 bani pe consideratiile tale morale sau politice , care e sublime, dar lipseste cu dasavirsire !
ti-e clar ?

clar-clar !
stiam, indiferent cate explcatii, demonstratii si argumente oferi, nici doi bani nu valoreaza ptr. o tuta proastano-ipocrita si nesimtita cum esti tu, Partoneto!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 15:04

De la: _2148_, la data 2014-05-30 14:33:44

Ca sa stim si noi ...

Serios ca nu-i ultraj ?
Ia baga dex !

CAPITOLUL I
Art. 257
Ultrajul

hai nu zau ! Pai hai sa-ti mai dau o speta , poate i-o bagi lui Gadea sub nas !
Daca maine un boschetar si-o scoate si iti arunca un jet de urina drept in fata , e amenintare , e pericol public , e expresie a dispretului sau te duci la medico-legal sa vezi daca ala n-avea cumva pietre la rinichi ?

Sau poate te-oi bucura ca ai reintalinit un membru MISA ete ca varianta asta n-am luat-o in calcul

intrebarea ramine si asta ptr. ca nu apare in Lege vreo incadrare a gestului de a scuipa !

cind va spun ca sunteti FARISEI si IPOCRITI ziceti ca va jignesc ....himmmm, ai Grija la Atacul la Demnitate a unei persoane , caci chestia cu URINA si MISA asta este !

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 15:09

De la: gabigabi2, la data 2014-05-30 14:55:44
De la: _haakon_, la data 2014-05-30 14:24:23

aaa, cum e ?

da' tu ai fost martor ocular ca sa sti ca nu stiu eu ? atunci , te citez " taci dreaq sa nu te faci de pomina cu ineptiile pe care le vehiculezi " !
deci reluam intrebarea cu ce-i SCUIPATUL .... iata o discutie necesara-n Parlament : e o Amenintare,o Lovire , Insulta, Dezaprobare sau e expresia unui Dispret suveran ?

Partoneto. nu eu am venit pe forum cu elucubratiile vehiculate de A3 sau cele pe care le-a vehiculat jurnalistul pampalau in linck-ul postat de female/male prin care se sustine ca, prostanacul respectiv suporata o procedura abuziva a autoritatilor, da?

prin urmare, esti apta cognitiv sa percepi si intelegi pozitia si opinia pe care le am eu fata de voi doi, raportate la speta respectiva, Partoneta nesimtita?

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 15:17

De la: gabigabi2, la data 2014-05-30 15:04:36

....himmmm, ai Grija la Atacul la Demnitate a unei persoane , caci chestia cu URINA si MISA asta este !

pai, asta cu urinoterapia impusa de gurul tau atunci cand participai la intrunirile MISA , nu comiteai un ultraj contra bunelor moravuri?
adica, tu gargariseai urina si tot noi te ultragiem ?
Partoneto, mai esti normala la cap ?
Eu nu cred si nici nu ai reusit sa ma convingi ce esti zdravana !

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Mai 2014, ora 15:32

De la: _2148_, la data 2014-05-30 14:50:37

Se vede din avionu' in care nu te-ai mai urcat ca cele 2 texte sunt scrise de utilizatori diferiti

Belo, ce ai fumat tata? Vorbesti in dodii mai rau decat o faci tu de obicei...

Nu inteleg la ce te referi, iar in avion sa stii ca m-am urcat, acum fiind in Bucuresti.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 15:36

alooooo, vad ca citesti ce scriu altii ,dar de combinat informatiile aflate astfel , le combini total aiuristic ..... probabil , doar super- cognitia ta e vinovata si imaginatia usor bolnavicioasa care iti joaca feste !
da' asa-i cu geniile astea pustii si neintelese !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 15:42

De la: Black_Friday_, la data 2014-05-30 15:32:36

Nu inteleg la ce te referi, iar in avion sa stii ca m-am urcat, acum fiind in Bucuresti.

Salut !
cred ca stiu eu la ce se refera, ptr. ca m-am mirat si eu de " fenomen "....cind citez postarea lui Hakon si scriu ce vreau sa spun,ori Nu apare postarea , desi mi se spune ca am postat cu succes ,ori caracterele literelor din postarea mea isi modifica forma ca in postarea incriminata dar , nu intotdeauna se-ntimpla asta si ea te-a banuit pe tine de participare pe " shest " !.... asa cred ....da' sa vedem ce zice si dumneaei ca se refera ?!

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2014, ora 15:46

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2014, ora 16:01

De la: Black_Friday_, la data 2014-05-30 15:32:36

Blackule , cand vrem sa aflam cate ceva , o lasam mai intai pe Gabi sa vorbeasca pentru a ne confirma !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 16:07

hai, ca te-ai zapacit de tot de cap decind esti in gratiile lui Hakon!

eee, acu ' ce sa zic : tusea si junghiul se potrivesc si lovesc impreuna !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2014, ora 16:12

aham , moi se pare ca v-am dat idei da' no problem , puteti sa continuati , pe mine nu reusiti decat sa ma amuzati copios !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 16:20

e bine, ca si voi ati ajuns de risul forumului !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2014, ora 16:25

De la: gabigabi2, la data 2014-05-30 16:20:35e bine, ca si voi ati ajuns de risul forumului !

serios , cu ce ?

ce draq sa mai zici si tu acum , dupa o asemenea gafa !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 16:29

asaaaaa, na belea : tiganii au dovezi filmate ca i-au dat lu' Mircica , fratele lu' Traian , niste parale....muuulte- multe sa ajunga ptr amindoi si ptr. cineva care trebe din justitia " independenta " ca sa-l scoata pe Bercea Mondialu de la racoare !

ce ziceai" madam " ca eu votez cu hotii ?
asa-i "madam " , eu ma incuscrii cu ei ; tot eu eram acuzata ca faceam trafic cu arme ; eu participai la intrunirile tiganesti unde ma- nfratii cu ei ; si, tot eu ma-ntoli tiganeste si mi-am pus salba de aur la git !
sa va traiasca " alba ca zapada " asta, ca se-nnegri de tot !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 16:35

De la: _2148_, la data 2014-05-30 16:25:18
De la: gabigabi2, la data 2014-05-30 16:20:35e bine, ca si voi ati ajuns de risul forumului !

serios , cu ce ?

ce draq sa mai zici si tu acum , dupa o asemenea gafa !

CARE Gafa, femeie ?
dar chiar totul la tine e minciuna ?
asta-i adevarul, de ce naiba nu crezi ce-am spus, caci asa s-a si intimplat ? toata discutia a fost purtata cu mine, Gabi si NUMAI cu mine !
culmea e ca , tocmai voi, cei CLONATI si para- clonati, Cereti socoteala altora ! dar, cam asa se-ntimpla si nu ar trebui sa ma mai mir de nimic !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2014, ora 16:42

De la: gabigabi2, la data 2014-05-30 16:29:07 asaaaaa, na belea : tiganii au dovezi filmate ca i-au dat lu' Mircica , fratele lu' Traian , niste parale....muuulte- multe sa ajunga ptr amindoi si ptr. cineva care trebe din justitia " independenta " ca sa-l scoata pe Bercea Mondialu de la racoare !

asa-i "madam " , eu ma incuscrii cu ei ; tot eu eram acuzata ca faceam trafic cu arme ; eu participai la intrunirile tiganesti unde ma- nfratii cu ei ; si, tot eu ma-ntoli tiganeste si mi-am pus salba de aur la git !

Sa le vedem , analizam ...vino cu dovezile , intai !

De unde ai preluat stirea , ca sa stim si noi !? Ui' ce scrie pe Realitatea

Mircea Bsescu, fratele preedintelui, antajat de ginerele lui Bercea Mondial

PUBLICAT
Astzi, la 11:32

ACTUALIZAT
Astzi, la 15:28

SURSA
Mediafax

COMENTEAZ

Mircea Bsescu a fost antajat de ginerele i fiica lui Bercea Mondial, care l-au ameninat c, dac nu le d 280.000 de euro, vor face publice informaii despre presupusa implicare a acestuia n fapte de corupie, cei doi fiind prini cnd primeau 10.000 de euro, potrivit unor surse judiciare.

Imediat dup ce a fost antajat de ginerele lui Bercea Mondial, Mircea Bsescu s-a prezentat la Direcia Naional Anticorupie Constana i a fcut denunul, iar Marius Constantin a fost prins n flagrant, n timp ce primea 10.000 de euro, o prim tran din suma de 280.000 de euro.

"Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție Serviciul teritorial Constanța au dispus punerea n mișcare a acțiunii penale și reținerea pe o durat de 24 ore (ncepnd de la data de 30.05.2014, ora 23:55, pn la data de 31.05.2014, ora 23:55) a inculpatului CONSTANTIN MARIUS, pentru svrșirea infracțiunii de șantaj, n stare de recidiv, prevzut de art. 131 din Legea nr. 78/2000", anun un comunicat al DNA.

n cauz mai sunt cercetate dou persoane, respectiv Anghel Izaura și un minor n vrst de 17 ani, faț de care s-a dispus punerea n mișcare a acțiunii penale sub aspectul svrșirii infracțiunii de șantaj, prevzut de art. 131 din Legea nr. 78/2000.

Deci fratele presedintelui s-a prezentat la DNA , DENUNTAND SANTAJUL dupa care s-a organizat un flagrant !

Tu chiar atat de rau intentionata esti sau intelegi mereu , pur si simplu de-a-mboulea?

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 16:44

De la: gabigabi2, la data 2014-05-30 16:29:07 asaaaaa, na belea : tiganii au dovezi filmate ca i-au dat lu' Mircica , fratele lu' Traian , niste parale....muuulte- multe sa ajunga ptr amindoi si ptr. cineva care trebe din justitia " independenta " ca sa-l scoata pe Bercea Mondialu de la racoare !

bre, matale esti batuta in cap cu leuca, ori esti deraiata complet si nu stii ce vorbesti, de unde stii tu ce i-a dat, cand i-a dat, cat i-a dat, cine si cui i-a dat ?

iar daca tot esti intr-atat de informata, de unde avea tiganul atatia bani, isi poate justifica suma pe care pretinde ca a dat-o ?

hai sa te vad, esti o Partoneta raspandaca, o deraiata , sau una d'aia de bate tasta de-a-mboulea ca tuta nesimtita ?

mmmm, hai sa ne rasconvingem si noi de cat te duce dovleacul si cat de mobilata intelectual esti pentru a raspunde unor asemeea intrebari.

na, placinta, sau shaorma-nfuriata, citez
"Deci fratele presedintelui s-a prezentat la DNA , DENUNTAND SANTAJUL dupa care s-a organizat un flagrant "
postat@2148

ca sa vezi cat de tuta deraiata esti !

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2014, ora 16:44

bre, matale esti batuta in cap cu leuca, ori esti deraiata complet si nu stii ce vorbesti, de unde stii tu ce i-a dat, cand i-a dat, cat i-a dat si cine cui i-a dat ?

iar daca tot esti intr-atat de informata, de unde avea tiganul atatia bani, isi poate justifica suma pe care pretinde ca a dat-o ?

hai sa te vad, esti o Partoneta raspandaca, o deraiata , sau una d'aia de bate tasta de-a-mboulea ca tuta nesimtita ?

mmmm, hai sa ne rasconvingem si noi de cat te duce dovleacul si cat de mobilata intelectual esti pentru a raspunde unor asemeea intrebari.

na, placinta, sau shaorma-nfuriata, citez
"Deci fratele presedintelui s-a prezentat la DNA , DENUNTAND SANTAJUL dupa care s-a organizat un flagrant "
postat@2148

ca sa vezi cat de tuta deraiata esti !

Pagini: << 1458 1459 1460 1461 1462 1463 1464 1465 1466 1467 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: