Info
x
Basescu
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 13 Mai 2013, ora 08:31
Independentul basel a reiterat iar ideea caragieleasca : " si de nimeni nu depand ! "
curat murdar, coane traiane si degeaba ai mai facut ieri "o baie de multime " !
|
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Mai 2013, ora 16:27
De la: bilbe, la data 2008-11-13 15:28:36Intreba pe piratu" pe unde a pierdut flota?!.I-ti dau dreptate,toata clasa politica ne pacaleste in fata,iar in spate i-si impart frateste prada!.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Mai 2013, ora 17:19
moaaaama, parca ati fi unul si acelasi sau, hai sa fac un rabat : parc' ati frati , neica si ati avut aceeasi gramatica ! brava voua !
|
Postat pe: 13 Mai 2013, ora 17:23
De la: XYW, la data 2010-12-11 10:13:05Domnule Pensionar,domnule Somer ,domnule profesor,stimati forumisti,eu sunt un medic.Sa nu creada cineva ca sunt Corcodel .Sunt doar un medic de oase si coate-n gura si nu am legatura cu Corcodel.Dovada este ca domnul Corcodel este plecat intr-o localitate pe langa Homorod, iar eu nu ! Va dau cuvantul meu de onoare.Il admir pe domnul Corcodel,imi place viziunea dansului lucida si pragmatismul dansului,admir inteligenta dansului si bunul sau simt, insa nu sunt Corcodel ci doar un fan al dansului .Nici domnul Pensionar nu este Corcodel ,nici domnul Somer.Il cunosc pe domnul Pensionar,pe domnul Somer si pe domnul Corcodel, si nu seamana deloc ! Va dau cuvantul meu de onoare si eu nu mint niciodata ca este pacat! mortaaaal ! unde sunteti voi mai fani ai basescului , toti ca unu' si unu' fiind toti ?
|
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 09:23
asaaaa! ia sa mai bagam un pic batul prin gardul Cotroceniului si sa vedem ce iese ....sau, cine latra !
ieri, Jupinu' , dupa ce ne-a atentionat ca el NICIODATA nu a impus ceva procurorilor, ne spuse ce lista lunga de CERINTE are de la ei .....dar, NUUUUU , nu le impune nimic, doar le Cere ! cea mai tare insa, mi s-a parut Tema de cercetare data Procurorului General, fost adjunct al Codrutei, care s-a straduit ingrozitor de mult ca sa afle tainele revolutiei si n-a reusit ! e, poate ca acu', gata, vom afla !
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 14:58
Ti-ai pierdut mintile de tot, Cotoroanto ... ai ajuns sa te certi cu tine insati ...
Nu observi ca, din cauza atitudinii tale, nu se mai inghesuie nimeni sa dea cu piatra in Base, replici ... Traiasca Guvernarea USL, viitorul luminos al intregii omeniri ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 15:05
Imperiul roman, ww2, imperiul rus, de fapt toate imperiile, cind au ajuns sa nu mai aiba ce cuceri, ori s-au impartit in 2, ori in mai multe.
Au facut implozie. Toate dar toate cuceririle bazate pe expansiune, au ajuns la implozie. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 15:11
De la: 9am_1454, la data 2013-05-16 14:58:33Ti-ai pierdut mintile de tot, Cotoroanto ... ai ajuns sa te certi cu tine insati ... hehehe ! oi fi ajuns- n'oi fi ajuns, da' avu iefect bagatul batului prin gard iote ca te-ai si infiintat ! ....adevarul e ca mi-a fost dor de tine si am stiut Exact cum sa te scot din birlog ! ce faci ? cum iti mai merge ? mai baga si tu cite o vorba, un banc, ce esti asa ursuz ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 16:09
De la: , la data 2008-10-30 14:51:39ATOTPUTERNICULE,SLAVA SI MARIRE TIE! Iti scriu in mod special tie deoarece tu esti cel care il apara pe baselu si gasca lui exceptandu-l pe infectul de dracusor ,un pusti cu creierul spalat si infectat mult prea devreme.TU,ATOTPUTERNICULE[CUM SUNA DE PARCA DEJA ESTI DUMNEZEU,ASTEAPTA PANA AJUNGI IN CERURI SI PE URMA CONSIDERA-TE ATOATECUNOSCATOR,PANA ATUNCI E PACAT SA NU PUI MANA PE O CARTE,POATE TI SE MAI LIPESTE CEVA DE CREIER CA MUSCA DE HARTIA UNSA CU MIERE],TU spui ca trebuie sa mergem la vot,probabil esti de acord si cu tembelii care vor sa introduca votul obligatoriu,eu fiind mai umil nu-mi permit sa spun ca le stiu pe toate sau sunt atotputernic asa ca talica,dar iti spun in cel mai serios mod ca pana in prezent,nici un partid sau personalitate politica nu m-au convins sa merg la alegeri.Nu-mi regasesc interesele si aspiratiile in nici un program de-al lor,oricat de stufos sau pompos ar fi,chiar daca ar fi incarcat numai cu bune intentii,nu apreciez ca merituos nici un candidat.Cunosc prea multe mizerii despre fiecare partid si despre fiecare candidat ca sa-mi irosesc timpul si votul si sa-mi murdaresc constiinta,votand.Oricum slava tie,ATOTPUTERNICULE[OI FI SI TU VREUN ZEU SI NU STIM NOI] SI SA TRAITI BINE GAOZARILOR,HA,HA,HA! e si asta un soi de atitudine benefica desigur, nu ca a mea, de opozitie, dar tu fiind pe cai mari , iata ce reactii trezeai cam acu' 4.5 ani !
|
Postat pe: 17 Mai 2013, ora 14:14
N-am ce sa mai spun ...
Evident, Basescu a ramas cel mai tare din parcare. Poporul l-a vrut pe Ponta. Asta are. Berleuzi de teapa ta se arata multumiti ca si cum s-ar fi schimbat ceva in bine, ca si cum s-ar fi facut ceva din ce se angajau ca or sa faca. PDL a cam amutit. Si cand vorbeste, rar, e lipsit de vana. Mai critic e SRS. Fiindca PDL si opozitia sunt caca-maca, se face opozitie din interiorul USL. USL face de toate, el guverneaza, el isi critica guvernarea ... Io, ce sa mai zic ? Nu mai zic nimic ... Tie voiam sa-ti spun ca i-ai alungat, dracului pe toti. Care cum a marait ceva, te-ai repezit ca descreierata, gramada pe el si, bietul om, a dat bir cu fugitii ... E o tactica si asta. Doar ca nu aduce nici un castig nimanui. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Mai 2013, ora 14:42
De la: 9am_1454, la data 2013-05-17 14:14:04N-am ce sa mai spun ... si tu n-ai miriit ? adica, ce spun eu miriit ? nu i-ai halit cu fulgi cu tot, pe toti , punindu-i pe fuga ? pe mine n-ai putut ,ca-s mai atzoasa....deh, carne mai batrina, mai tabacita ! tu nu i-ai alungat pe toti, ca d'aia ti-am postat chestia cu ATOTPUTERNICUL sau nu mai stii cine era ' mnealui , cel mai tare-n clontz ? si, ma cam calca pe batatura chestia asta cu alungatu' de pe forum si Nu inteleg nicicum in CE FEL se poate intimpla asta ,daca celalalt nu vrea sa plece si tine piept vitejeste ? nu ma incoltisesi tu , cu Adi camionagiul , cu Silver si cu Black, basca jupin Mytcor sau cine o fi fost el ? m-am zmiorcait eu, cumva, ca va repeziserati ca descreieratii pe mine, gramada ? m-am plins eu vreodata de ce mi-ati facut voi mie si cum m-ati insultat, ca din timpita nu ma scoteai ? baaaaa, mottoul meu a fost si va ramine: " Zoe, fii barbata !"....baaaa si v-am dovedit, baaaaa ! hai, pa, mai treci p'aici ca din cind in cind mi se face dor de tine ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Mai 2013, ora 14:54
si acum raspund la problema :NU sunt multumita de ce se-ntimpla !
Nu stiu ptr. ce Ponta a semnat acel "contract de coabitare " cu Basescu ! NU inteleg de ce l-a revigorat, dupa upercut.ul de la referendum ! NU sunt de acord si nu-mi place compromisul pe care-l face si C. Antonescu si daca ar fi fost dupa mine , la poanta cu numirea Codrutei si a celorlalti procurori pupincuristi, ii ziceam lui Ponta : Adio, ma ! " USL. ul s-a nascut cu un SCOP si .in clipa de fata s-a ales praful de acel obiectiv ptr. care au iesit 7.4 MILIOANE la vot ....deci, din pctul meu de vedere si, probabil al multora ....ca si a lui S.R .Stanescu care, dupa parerea mea forteaza o rupere a aliantei, USL Nu mai exista ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2013, ora 00:40
De la: gabigabi2, la data 2013-05-17 14:42:29De la: 9am_1454, la data 2013-05-17 14:14:04N-am ce sa mai spun ... Zoie, tie ti-a gresit Dumnezeu sexul ... Si, ca bonus, tot tampita ai ramas ... Nu vezi, nu auzi, habar n-ai pe ce lume esti ... Iar incepi cu 7,4 milioane ? N-ai inteles nici dupa 9 dec ca au fost doar vre-o 4 mil ... ? Pacat. Si daca se rupe USL, ce ? Ti se pare ca SRS si Crin au habar ce si cum sa faca s-o ducem mai bine ? Tot nu intelegi ... tot nu pricepi ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2013, ora 06:57
vezi, Silviule ,de ce te iubesc eu pe tine ? ca esti consecvent si nu te dezminti si, eu nu intelegtu nu intelegi noi nu intelegem ! si aseara ,la Realitatea Tv a fost o discutie pe tema spuselor acelui Friedman , mare analist si, asa timpita cum sunt eu am inteles ca zice ce v-am tot spus eu pe aici : ca Romania nu-si intelege rostul si INTERESUL ; ca Germania urmareste binele sau si-n clipa de fata celelalte state europene au ALT interes si se coace o buba mare ; ca, Austeritatea propovaduita de A. Merkel si aplicata de Baselu' tau cu supramasura , e-n opozitie cu nevoia de investitii - locuri de munca- micsorarea somajului si ca, sa fereasca Dumnezeu de mai rau ....si e previzibil deja, ca va inflori nationalismul si pina la radicalizarea politicii de extrema dreapta- sau chiar stinga- nu mai e decit un pas ! concluzia : NU eu sunt cea timpita si las locul liber cui vrea sa-l ocupe .... P.S nu mi-a gresit Dumnezeu sexul, nu-ti fa griji , dar femeia Berbec e cea mai barbata din tot zodiacul si recunosc : armata era de mine ! siun P.S 2 ai impresia ca STIE Cineva ce trebuie facut, cind toata Europa e-n fierbere si cauta solutii ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Mai 2013, ora 08:05
superba- la minte si la trup- madam Macovei, a dat ieri-alaltaieri ,o gulguta cu adresa cam imprecisa, dupa parerea mea ....sau, cu efect neasteptat, caci acuzindu-i pe Ponta, Antonescu sau Zgonea ca fac presiuni sa fie gratiat don JIJI nedreptatitul, a ciocanit la poarta Cotroceniului, deoarece Gratierea unei persoane nu o poate face decit presedintele tarii ! deci : pe cine a impuscat Macoveaica ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Mai 2013, ora 14:03
De la: gabigabi2, la data 2013-05-23 08:05:37 Macovei are dreptate. Ca de obicei, le zice pe-alea drepte. Tu, bati campii. Tot ca de obicei ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Mai 2013, ora 14:31
De la: 9am_1454, la data 2013-05-23 14:03:43De la: gabigabi2, la data 2013-05-23 08:05:37 si, tot ca de obicei, mataluta pui contre : CINE acorda gratieri in tara asta ? Ponta? C. Antonescu , Zgonea ? Min. Justitiei cumva? poate CCR .ul ? nu, neicusorule : Doar don Basescu ....DACA VREA ! deci : catre Cine a trimis sageata, macoveaica ? si cit de bine face Ro acest fel de a trimite sageti otravite , aiurea-n tramvai ? dar, as vrea sa-mi spui in ce consta dreaptatea ei ? ca ce ? argumenteaza ! P.S desi imi displace total mutunachele de Gigi Becali, romanul are o vorba care-l absolva pe el de vreo vina in prejudiciul schimbului de terenuri si vorba suna cam asa : " nu-i prost cel care cere, ci cel care da " ! el, ca un PARTICULAR ce era , a facut o Afacere Imobiliara si nu era el cel prost; ca nu trebuia el sa pazeasca averea Statului ! Prost este Statul asta care prin oamenii pusi in functii cheie se LASA JEFUIT de 23 ani ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Mai 2013, ora 14:46
si pedeapsa ptr. toti cei care au condus diversele ministere si in urma lor a ramas Dezastrul ar fi, dupa mine : Inchisoarea pe 20 ani si confiscarea tuturor averilor !
e greu de facut ? e greu de aflat cine si cit a condus un minister si care au fost rezultale acelei conduceri ? nuuu, deloc si tot spun despre asta pe aici si, ce daca ? ! doar trebuie sa se vrea asta si, nu se vrea , asta e clar ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1134 mesaje Membru din: 6/03/2013 |
Postat pe: 23 Mai 2013, ora 15:25
Daca George Becali este un afacerist escroc, generat si promovat de o democratie originala si un stat de drept inexistent, aceast aspect conteaza mai putin, in fond, justitia romana a condamnat un produs neaos al societatii romanesti post decembriste, dar nu pentru mituirea unui ministru al apararii, ci pentru un prejudiciu adus statului, mai sa fie, de altfel, cum poti interpreta condamnarea unui afacerist escroc pentru un prejudiciu adus statului in comparatie cu justificata condamnare a fostului ministru al pararii Babiuc V.,(membru PD-PNL , profesor de drept si fost ministru al justitiei "90-"91 gov.P.Roman) pe care l-ai votat la gramada, mai nou impreuna cu Becali G.-PNL (USL), Gabi, sau condamnarea generalului Cioflina D.,("Legiunea de Merit în grad de Comandor", acordatã de presedintele Statelor Unite ale Americii
Ordinul National "Serviciul Credincios" în grad de Mare Cruce, acordat de presedintele României (2000)", raportata la condamnarea unui escroc privat,BG, si a unui administrator politic al bunurilor aflate in posesia armatei,Babiuc V.? Odata cu pronuntarea acestor hotarari jud. definiive si irevocabile impotriva celor doua "personalitati", BabiucV. si Cioflina D. le-au fost retrase cumva; avantajele si privilegiile de care s-au bucurat pentru ocuparea unor functii reprezentativ-decizional-administrative in stat ? Nu-i prost cine cere, dar modalitatea/modalitatile prin care isi atinge scopul cererilor pe care le formuleaza, poate fi condamnabila moral, sau penal. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Mai 2013, ora 15:39
daaaa, corect si " Cine nu casca ochii ,casca punga " si Statul asta a inchis ochii si a cascat gura si a pierdut tot "cascavalul" strins in 45 ani de munca sustinuta de un popor intreg, cu multa durere si sacrificii !
ASTEPT analiza facuta pe activitate- rezultate a tuturor ministrilor post-decembristi si : "dupa fapta si rasplata ", altfel nu iesim la liman nicicum ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Mai 2013, ora 18:45
"Noi, finlandezii, am respectat intotdeauna educatia",
spune ambasadorul Finlandei la Bucuresti, intr-un interviu in exclusivitate la "Pasaport diplomatic"; despre cum reuseste societatea finlandeza sa traverseze orice obstacol si sa-si conserve bunastarea, Finlanda, o tara foarte frumoasa, in care orice european si-ar dori sa traiasca, macar si numai pentru respectul pe care statul il acorda fiecarui cetatean in parte, este "vizitata" si prezentata in editia din aceasta saptamana a "Pasaportului Diplomatic". Balazs Barabas, realizatorul emisiunii Digi24 a realizat un interviu cu ambasadorul Finlandei la Bucuresti, Excelenta sa, Ulla Vaisto prilej cu care a abordat unele dintre cele mai importante aspecte ale vietii societatii finlandeze. Cum reuseste Finlanda sa-si protejeze cetatenii in conditiile actualei crize economice mondiale, ramanand statul cel mai bine organizat in materie de politici sociale? - "Aceasta este intr-adevar o problema cu care ne confruntam. Si desi finantele publice din Finlanda sunt intr-o situatie buna, este o problema de care trebuie sa tinem cont permanent. Guvernul trebuie sa ia in calcul in fiecare an cheltuielile si necesitatile, sa economiseasca si sa faca sistemul mai eficient. Si credem ca putem mentine sistemul de bunastare pe care l-am construit, si finlandezii vor sa-l aiba. Daca intrebam finlandezii daca ar prefera o societate pe model american, sau un sistem european, nord-european, 90% dintre finlandezi vor raspunde ca prefera societatea de tip finlandez. ... Este nevoie si de vointa populatiei de a plati impozitele, de a intelege care este situatia, deci nu cred ca sistemul nostru social este amenintat. Poate se va schimba, exista pericole, dar exista un consens si un acord atat de larg despre cum trebuie facute lucrurile, incat nu cred ca societatea de bunastare de la noi este in pericol", Un alt domeniu de o importanta majora este educatia, cu unul dintre cele mai eficiente sisteme din lume, la care s-a ajuns insa si in urma unor sacrificii: -"Este la fel rezultatul unei dezvoltari de lunga durata, de reforme. Noi, finlandezii, am respectat intotdeauna educatia. Este un domeniu pe care toti finlandezii il pretuim foarte mult. Chiar si in vremurile cand trebuia sa platim pentru educatie, parintii faceau sacrificii pentru ca, copiii lor sa primeasca o educatie buna. ... Tot sistemul de educatie este gratuit, iar invatamantul superior este tot gratuit, bineinteles, platim impozite mari pentru acest lucru. Iar succesul acestor reforme este ca toti au sanse egale de a primi o educatie buna in toata tara, nu are importanta in ce zona a tarii traiesti, sau daca vii dintr-o familie bogata sau mai putin bogata. Ai exact aceleasi sanse de educatie. Aceasta a fost tinta reformei educatiei. Este bazata pe o pregatire de foarte inalt nivel al profesorilor, pregatirea universitara dureaza cel putin 5 ani, ca sa devii profesor. Iar meseria de profesor este foarte populara in Finlanda, e dificil sa intri la o facultate pedagogica. Cei mai buni intra acolo. Salariile lor nu sunt cele mai mari dar sunt bune, destul de competitive. Programa este revizuita permanent, pe baza cerintelor economiei, a ceea ce vom avea nevoie peste 10 ani sau 20 de ani. Apoi, exista o foarte buna cooperare intre parinti si profesori si o politica foarte buna de a nu lasa in urma niciun copil. Chiar si copiii cu necesitati speciale merg la aceleasi scoli, ei sunt sprijiniti, primesc ajutor, deci exista aceasta politica de a include cu adevarat pe toti in sistemul de educatie." Cat despre ce crede excelenta sa ca ar trebui sa faca Romania pentru a ajunge cat mai aproape de modelul finlandez, raspunsul a fost foarte clar - institutii eficiente. -"Daca aveti institutii stabile, cum ar fi parlamentul, guvernul, presedintele, administratia publica, si toate acestea functioneaza bine... De exemplu la noi, administratia publica functioneaza pe baza de meritocratie. Eu de exemplu nu am fost numita pe criterii politice, nici colegii mei din ministerul de externe finlandez. Noi nu suntem membri de partid parasutati in administratia publica. Suntem functionari publici si toata administratia este bazata pe meritocratie. Noi chiar lucram pe baza de merit. ... Eu inteleg ca acestea sunt rezultatele unei evolutii, lucrurile nu se schimba peste noapte, iar Romania este o democratie tanara, de doar 23 de ani. Adica a trecut timp foarte putin de la revolutie, de la deschiderea societatii romane. Nu ma astept ca lucrurile sa se intample peste noapte, dar directia trebuie sa fie cea buna, stabila." O editie "finlandeza" a "Pasaportului diplomatic", despre oameni si locuri in care multi si-ar dori sa traiasca, o cultura si o mentalitate din care foarte multi dintre cei aflati in pozitii publice dar si fiecare roman in parte ar avea multe de invatat. www.youtube.com/watch?v=5CnJSslQVzQ Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Mai 2013, ora 14:48
Nu va convin nerealizarea in Romania a unor concepte socio-administrative deduse din textul finlandezei, pe care le-a enuntat in acel interviu, va simtiti cumva frustrati, tradati, mintiti si pacaliti ?
|
Postat pe: 24 Mai 2013, ora 15:15
ba nu - ba da , suntem foarte multumiti si nu stiu de unde ai dedus asta ! poporul e fericit , intelectualii tarii la fel si nici societatea in ansamblul ei , ca organism social , nu are nimic de spus ! deci : e bine....ca daca nu era , se tineau grevele si protestele , lant !
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Mai 2013, ora 15:38
Am inteles ca in ultimul timp,simte ca i s-au inecat corabiile,si sta doar inecat in alchool!.
|
Postat pe: 24 Mai 2013, ora 15:41
nu cred ! sta pitit , dar urmareste tot si cloceste un ou de scorpion !
|
Postat pe: 25 Mai 2013, ora 06:55
Multa filozofie de doi bani.
Ca si in alte cazuri, cu mintea ta stamba, ca de obicei, reusesti sa indoi si lucrul drept. Cotoroanto, locul lui Becali era de mult la parnaie ! Din cauza atitudinilor lui, spre exemplu, ar fi trebuit desfiintat de mult CNA-ul ... pentru ca nu a amendat si desfiintat acele televiziuni care au difuzat toate mizeriile debitate de urangutan . Becali, ca si alte lepre, reprezinta produsul media, al televiziunilor avide de rating. Revenind la tema. Mobilizarea generala impotriva lui Basescu a acestor pitecantropi, a venit din faptul ca avocatii lor le-au spus ca s-ar putea sa ajunga la puscarie ... pentru dosare de acum 16 ani ... Apropos, am vazut cretinei care, ca sa arata ce ingeras e Bacali, intreaba cu emfaza, de ce nu s-a solutionat dosarul asta de acum 16 ani de cand s-a facut schimbul de terenuri ? De ce nu s-or fi intreband de ce nu s-a solutionat intr-un an de la data declansarii , dar in doi, dar in trei ani, in patru, in cinci .... pana in 2004, cand a venit Basescu presedinte, de ce nu s-o fi solutionat ? Basescu ramane cel mai bun lucru care ni s-a intamplat de zeci de ani incoace. Progresele facute de el prin incurajarea procurorilor si a judecatorilor sa-si faca treaba, par mici dar sunt enorme. Earu de neconceput pana la el. Criticii ar putea spune ca se putea face mai mult. Se poate. Dar el a facut ceva ... putin, poate, dar in directia buna. Trebuie doar sa vezi. Mai e mult de facut ... asa este, dar inceputul l-a facut el ... In capul unora ca Becalii, Copos si multi asemenea este ca daca vin ei la putere, Ponta da un telefon si rezolva tot, cu oricine. Uite ca nu e asa ! E o lupta permanenta pentru a se mentine ce s-a castigat. SI aceasta independenta firava a justitiei trebuie aparata mereu. Macovei are perfecta dreptate in ceea ce spune. Tu nu intelegi, nu ai cum s-o faci, pentru ca mintea ta e croita altfel. Stramb. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Mai 2013, ora 07:26
Buna dimineata, Silviule ! din pctul tau de vedere, asa este si pina la un punct iti dau dreptate ! eeee, dar de acolo incoace ,spun ca nu-i asa si asta ptr. ca "dreptatea" lui Bas' si a madamei Macovei e la fel de partinica si oarba in ce-i priveste ! sunt din acelasi aluat si, vai de capul nostru , caci acolo se sparg toate si noi le platim !
n-are Ro atitea puscarii ca sa-i cuprinda pe toti... sau, dupa cum am mai spus si alta data : la Muuunca ,pe santierele patriei ! hai sa traiesti si nu mai fii suparat, caci e cum si-a botezat un user avatarul : isi zice @ VAX POPULI !
|
Postat pe: 25 Mai 2013, ora 08:14
zi-i separat de postarea mea, ca vad ca nu se pune ! baga tare !
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Mai 2013, ora 11:40
Sef NATO.....
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 25 Mai 2013, ora 14:33
De la: 9am_1454, la data 2013-05-25 06:55:12 Te autosugestionezi ca este putin mai bine ca sa nu te poti autoconvinge ca iti este putin mai rau, Silviu, daca tu consideri ca Romania este intr-o pozitie mai buna dtpdv decat inainte de regimul Basescu, atunci, orice sinteza analitica , obiectiv-critica a perioadei respective sau orice argument real, cuantificabil sau demonstrabil, defavorabil regimului Basescu ti-ar fi prezentat, explicat, si justificat, pentru tine nu ar insemna nimic, n-ar reprezenta decat o actiune subiectiva a cuiva impotriva deciziilor si politicilor idolului tau politic. Din nefericire, erorile politico-decizionale comise, premeditat,intentionat, din ignoranta sau datorita unei acute lipse a unor informatii esentiale, eventual a unei culturi politice involuate, ramase la stadiul de liceean absilvent caruia i s-a predat in scoala sumare cursuri ideologice socialiste, au generat un adevarat dezastru politico-institutional interrelational, economic, social, si dublarea datoriei externe a Romaniei intr-o perioada in care o criza financiara s-a transformat intr-una economica continentala si trans continentala, intr-o perioada in care imprumuturile externe contractate nu se regasesc in investitii profitabile ale sectorului economic romanesc, altfel spus, imprumuturi externe aiuristice directionate intr-o proportie coplesitoare spre consum, (finantarea fondului de salarii bugetare, pensii, ajutoare de somaj si sociale) In concluzie, rostogolirea vechilor imprumuturi externe prin contractarea unor imprumuturi externe noi, lipsite de o analiza prevdictiva in ceea ce priveste sustenabilitatea rambursarii acestor credite dintr-o activitate economica productiva si/sau comerciala, ci numai prin majorari de taxe si impozite intr-un procent ingrijorator, colectate in principal, peste 70%, de la persoane fizice,( vezi dubla taxare, taxa energie verde+tva inclusa in factura de energie electrica) etc. In fond, de la criza financiara, ascunsa sub presul campaniei electorale din 2009, si acea faimoasa iesire din criza a economiei romanesti trambitata de E. Boc in 2011, Romania a ajuns intr-o grava depresie financiar economica, cu o datorie externa dublata si in continua evolutie negativa, (+114$/secunda) cu un acord cu FMI inghetat, cu refuzul BM de a credita guvernul Ro. cu refuzul ECB de a interveni in Ro., si colac peste pupaza, incapacitatea Romaniei de a accesa fondurile europene care ii sunt alocate de bugetul uniunii prin intermediul diferitelor programe de convergenta. Daca tu, Silviu, considri ca regimul, sau perioada politico-economica in care T. Basescu s-a aflat la pupitrul de comanda al statului citez: "ramane cel mai bun lucru care ni s-a intamplat de zeci de ani incoace", pot sa-ti accept aceasta afirmatie, dar nu pot fi de acord cu ea, de aceea, imi permit sa-ti adresez cateva intrebari: -cum a putut numi in ptr. functia de pm al Ro. un impostor incompetent socialist? -politica, atitudinea si comportamentul carui factor politico-economic a generat votul favorabil masiv (70% din prezenta la urne) al populatiei pentru o coalitie stangista, utopica, contra naturii,->usl -cum iti explici reducerea drastica in ultimii doi ani a investitiilor externe in Romania, sub 1,5Mld.€/an. -cum iti explici migratia in proportie de masa a tutror investitorilor straini din Ro. de la Coca-Cola si pana la Mechel, plus inchiderea sau falimentarea premeditata de guvernul roman a peste 150.ooo firme romanesti in perioada 2009-2011, si inca vreo 60.000 in 2012-2013 ? -cum iti explici avalansa majorarilor de taxe locale, impozite, accize etc. USL din anul 2013? -cum iti explici reducerea cu peste 30% aconsumului de energie electrica la nivel national? -cum iti explici crestere preturilor la bunurile de larg consum, in intervalul 2012-2013 cu peste 35% -cum iti explici intentiile de relocare a productiei Renault si Mittal Steel Galati? -cum iti explici noua lege prin care se administratiile locale vor intra in insolventa? -cum iti explici procentul imens dim pib-ul Ro. alocat achitarii salariilor bugetare,al pensiilor si ajutoarelor sociale de tot felul, cat si a serviciilor de care beneficiaza tot administratorii si reprezentantii statului? -cum este posibil, 2,5 Mil.angajati in economia privata, in majoritate pe un salariu minim, sa sustina financiar 1.5 salariati ai statului, si vreo 11Mil.de pensionari? -etc. Silviu, tine minte! orice comunist ati vota, nu va reusi sa-ti reprezinte interesele niciodata, comunistii nu stiu decat: sa taxeze, impoziteze, fraudeze, si sa redistribuie oneros catre clanurile din care provin, sau i-au sustinut politic, bruma de lichiditati financiare pe care nu reusesc sa si-o insuseasca direct. Corpul social, electoratul, interesele generale ale cetatenilor, nu conteaza, sunt cantitati neglijabile si pagube colaterale intr-o ecuatie comunistoida. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

curat murdar, coane traiane si degeaba ai mai facut ieri "o baie de multime " !
PDL face un apel la toti userii sa pastreze un vocabular decent
de asemeni va atentionam ca numai Domnul Basescu poate folosi un vocabular marinaresc-cazon in calitate de PRESEDINTE al ROMANIEI,
Acum dupa ce in acesti ultimi 4 ani a-ti trait bine ,lasatii si pe cei de la PDL sa traiasca bine,nu cereti prea multi euro pe vot,cum a facut primarul PDL CARE A CERUT 5000 EURO PENTRU 50 DE VOTURI-sintem in perioada reducerilor
unde sunteti voi mai fani ai basescului , toti ca unu' si unu' fiind toti ?
ce faci ? cum iti mai merge ? mai baga si tu cite o vorba, un banc, ce esti asa ursuz ?
sau nu mai stii cine era ' mnealui , cel mai tare-n clontz ?
ba nu - ba da , suntem foarte multumiti si nu stiu de unde ai dedus asta ! poporul e fericit , intelectualii tarii la fel si nici societatea in ansamblul ei , ca organism social , nu are nimic de spus ! deci : e bine....ca daca nu era , se tineau grevele si protestele , lant !