back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2012, ora 10:31

De la: CREMENE, la data 2012-12-10 20:20:58
De la: 9am_679, la data 2012-12-10 09:18:05
De la: Polixenia, la data 2012-12-09 23:58:53
De la: giovausaro, la data 2012-12-08 03:32:17Ce sa astepte mai Mili ,ma?Dumnezeu iti da da nu-ti baga-n traistaAvem o tara cu inca multe rezerve trebuie doar valorificate..putem dar nu vrem.Asteptam sa ni-se dea....

Am lasat iar prostii sa incline balanta,prin neparticipare la vot

Prostii tot prosti raman chiar si in ziua alegerilor!
De aici toata viata amara pe care o ducem si repercursiunile viitoare.
Totusi trebuie sa fim optimisti .......... guvernarea usl nu va fi de durata deoarece au aratat in 7 luni ca nu sunt in stare de nimik.
Acesti nemernici bolsevici nu vor avea viata lunga la guvernare deoarece tot prostii vor strange cureaua pana foamea ii va scoate din case.
Numaratoarea inversa a inceput.

Stau si ma intreb cum de va mai rabda viata asta? Probabil ca ati primit ordin de la guvernatorul curtiii, adica base sa iesiti pe topic si sa va dati rotunzi cu destaptaciunea voastra de mujici comunisti, afirmand ca cei care cu au votat cu slugile basiste, care nici macar nu au reusit sa ramana impreuna dupa ce poporul le-a spus sa se care acasa, ar fi prosti. Oare cat de penibil si ridicoli trebuie sa fiti ca sa veniti acici si sa spuneti ca cei care au alta optiune politica decat voi sunt prosti si cat de netrebnci puteti sa fiti, ca sa aveti tupeul, ca dupa ce am avut de suportat toate hotiile pdl-iste sa veniti sa sa vorbiti de repercursiuni, de foamea care va scoate lumea in strada. Trebuie sa recunosc ca multa nesimtire, ca si seful vostru base, care e cel mai mare mincinos, si ticalos din tara asta.
Ma tem ca zilele lui base la Cotroceni sunt numarate, daca nu-si tine gurita bine inchisa, va cam fi trimis si el acasa.

asa-i in democratia de tip basescian : cine nu-i cu ei e impotriva lor ! si cine nu gindeste ca ei e infractor si-n general, poa' sa crape Ro lor nu le pasa, caci mai drag le e Idolul lor de mucava , sustinut de forte exterioare tarii ....forte care, vazindu-le ce vor, iti dai seama ca nu de dragul Ro il sustin ci, ptr. ce mai pot sa primeasca de la el ca recunostinta ca-n lupta cu Ro si poporul roman, il impun cu forta !

9am_679

322 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Decembrie 2012, ora 17:15

De la: giovausaro, la data 2012-12-08 03:32:17Ce sa astepte mai Mili ,ma?Dumnezeu iti da da nu-ti baga-n traistaAvem o tara cu inca multe rezerve trebuie doar valorificate..putem dar nu vrem.Asteptam sa ni-se dea....

Totusi trebuie sa fim optimisti .......... guvernarea usl nu va fi de durata deoarece au aratat in 7 luni ca nu sunt in stare de nimik.
Acesti nemernici bolsevici nu vor avea viata lunga la guvernare deoarece tot prostii vor strange cureaua pana foamea ii va scoate din case.

Stau si ma intreb cum de va mai rabda viata asta? Probabil ca ati primit ordin de la guvernatorul curtiii, adica base sa iesiti pe topic si sa va dati rotunzi cu destaptaciunea voastra de mujici comunisti, afirmand ca cei care cu au votat cu slugile basiste, care nici macar nu au reusit sa ramana impreuna dupa ce poporul le-a spus sa se care acasa, ar fi prosti. Oare cat de penibil si ridicoli trebuie sa fiti ca sa veniti acici si sa spuneti ca cei care au alta optiune politica decat voi sunt prosti si cat de netrebnci puteti sa fiti, ca sa aveti tupeul, ca dupa ce am avut de suportat toate hotiile pdl-iste sa veniti sa sa vorbiti de repercursiuni, de foamea care va scoate lumea in strada. Trebuie sa recunosc ca multa nesimtire, ca si seful vostru base, care e cel mai mare mincinos, si ticalos din tara asta.
Ma tem ca zilele lui base la Cotroceni sunt numarate, daca nu-si tine gurita bine inchisa, va cam fi trimis si el acasa.

Ok ,,desteptule''............discutam in,, fe-marte'' !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2012, ora 18:26

De la: 9am_679, la data 2012-12-11 17:15:51

Ok ,,desteptule''............discutam in,, fe-marte'' !

deci , am spus bine ca, intocmai ca si dnul guvernator al Ro , devenita cu Sprijinul lui total interesat, prin cedare de Suveranitate, o colonie a marilor puteri , URITI aceasta tara si poporul care s-a saturat de voi si va doriti si'o Catastrofa de s-ar putea , numai ca razbunare !
brava, ba romani second hand ce sunteti .....bine v-a zis Bas' al vostru : sunteti fara demnitate, fara onoare !

9am131669

164 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 10:13

Un scuipat suveran

Te nfiori. Te cutremuri. Te nspimnți. Te gndești n ce țar, condus de o clas politic penal și inresponsabil, triești.
Parlamentul viitor nu este ngrozitor, este chiar noaptea minții. Un coșmar suveran produs de un scuipat național.
Peste 20 de penali, arestabili, foști colaboratori ai Securitții, interlopi, amante, soții, copii, neamuri, sute de traseiști, mafioți prin excelenț. Ce caut ei acolo? Protecție n fața Justiției, afaceri...Ce dracului caut cofetarul lui DD? Asta cred c nimeni nu poate explica.

Ca cetțean al acestei țri, n care mi-e o enorm rușine cu acest Parlament nfiortor, le mulțumesc lui Viorel Hrebenciuc și lui Clin Popescu Triceanu. Ei au generat aceast catastrof pentru ca, mai apoi, ntr-un fel sau altul, toat clasa politic s tac brusc.

Ce transmit acești indivizi societții? Ce exemple dau ei? Ce legi corecte s fac unii ca Relu Fenechiu, Gigi Nețoiu, SRS, Antonie Solomon, Gigi Becali sau penalul Giread? Cam ce poate s nvețe un tnr de la Cici de la Sistem, de la Alin Petrache, Oana Niculescu Mizil sau avocatul scrntit al lui DD?!

S fii cinstit? Nu. S furi pe rupte. Dac te aresteaz, oricum ești n Parlament.
S fii corect? Nu. S nvrți tot ce se poate. Legile se fac pentru tine, pentru neamurile și interesele tale și alor ti- tot n Parlament.
S nveți, s ai o diplom, o facultate, un master? Nu. Nici vorb. Stai pe canapeaua lui Dragnea sau a lui Crin și ajungi sigur, sigur, n Parlament. Sau dac dorește don'șoara, de ce nu n Guvern?

"Așa suntem noi, plagiatorii, mai votați", a grit azi Victor Ponta. Dup ce auzi asta, cam ce poți s mai zici?

Furtul e-o virtute. Dosarul penal e o calitate. Ctușele-s efemere. Banul greu și amantlcul sunt valorile de preț ale politicii. Ce s-a ntmplat e-o batjocur la adresa oamenilor drepți și cinstiți. Și n țara asta, sunt, Slav Domnului, destui!

Prin numrul absolut halucinant de 588 de parlamentari- Romnia a reușit s depșeasc Congresul Statelor Unite. Iar raportat la populație, am depșit și Franța, Olanda, Polonia sau Italia. O rușine internațional imposibil de explicat.

Da, poporul a votat. ns poporul a votat ce i-a dat clasa politic. Și Voicu dac ar fi fost n vreun colegiu n mod clar ar fi ieșit parlamentar.
Pe 22 noiembrie 2009, 7.765.573 de oameni au votat "DA" pentru reducerea numrului de parlamentari la maximum 300 de persoane. Iar 6.740.213 au votat "DA" pentru Parlament unicameral.

Eu pot s nțeleg motivele penale pentru care domnul Relu Fenechiu a spus, acum cteva sptmni, c peste 7,7 milioane de oameni greșesc și nu-i prea duce capul. Dar, totuși, cu milioanele astea de voturi ce trebuiau s fie executorii pentru clasa politic ce s-a ntmplat?
Nimic. V spun eu. O știe toat lumea. Pentru simplul și cinicul motiv c 7,7 milioane de voturi nu sunt suverane cnd vine vorba de EI.

Spitale inchise ,la pret de elicopter,stie arafat de ce !
Polixenia

2831 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 12:46

E greu sa traiesti intr-o lume a prostilor

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 13:17

Prostii sunt masochisti

Fosta membra 9am.ro

939 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 13:57

De la: Polixenia, la data 2012-12-12 13:17:48Prostii sunt masochisti

'Prosti dar multi, Maria Ta..'

Omul fericit este acela care stpnete i munca, i dragostea.-Sigmund Freud Stai departe de oamenii care i micoreaz ambiia. Oamenii mici ntotdeauna fac asta. Cei cu adevrat mari te fac s te simi c i tu poi deveni mare.-Mark Twain
Fosta membra 9am.ro

939 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 14:42

'.....
Furtul e-o virtute. Dosarul penal e o calitate. Ctușele-s efemere. Banul greu și amantlcul sunt valorile de preț ale politicii. Ce s-a ntmplat e-o batjocur la adresa oamenilor drepți și cinstiți. Și n țara asta, sunt, Slav Domnului, destui!...'

Dreapta indignarea, dar cu cateva flori nu se face primavara.
' Unde-au fost romanii cand li s-a furat..' onoarea? Cinstitii au cam stat impasibili dupa perdele si 4 milioane si ceva le-au ras in nas.
Daca in 1991 a fost duminica Orbului, in 9 dec a fost duminica adormirii constiintei.
'Fiecare pasare pe limba ei piere' M-am asteptat la victoria USL-ului, adevarat nu la asa scor, dar daca as fi facut un pariu ca-mi tai mana dreapta ca USL- nu va baga in parlament toti coruptii, securistii, penalii, o pierdeam prosteste. Totul e sa minti frumos. dar un pariu tot fac, in 2013, credulii se for confrunta cu cele mai mari dezamagiri, cresteri de preturi, cresteri la facturile de utilitati, poate si de taxe.
Vom avea si justificari, hotii ailalti au furat totul si trebuie rabdare vreo 4 ani....
Am vazut o distincta( ati citit bine, nu distinsa) castigatoare a maritului parlament, ca ce conteaza plata a vreo 180 de parlamentari in plus la marele buget al tarii de cateva zeci de miliarde.
Ramai fara argumente, de asemeni si la replica urmatoare, ca saracii nostri parlamentari ar avea cele mai mici salarii din UE, ca si cum bugetul Ro ar fi echivalent cu al Elvetiei, ca sa iau o tara mai mica in raport cu populatia noastra. Mai ca-mi vine sa-l pup pe frunte pe Ticu si sa-i spun: mai frate, faca-s e voia ta! Dar mortii de la groapa nu se mai intorc si eu nu mai vad, nici un Vlad Tepes, nici un Stefan cel Mare, nici macar un temporar Mihai Viteazul, un Carol I, un Antonescu(generalul) nu confundati cu cei adormiti, si cu atat mai putin, nici macar un Coposu, si asta cam ani buni de aici incolo.

Omul fericit este acela care stpnete i munca, i dragostea.-Sigmund Freud Stai departe de oamenii care i micoreaz ambiia. Oamenii mici ntotdeauna fac asta. Cei cu adevrat mari te fac s te simi c i tu poi deveni mare.-Mark Twain
Fosta membra 9am.ro

939 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 15:19

Iata ca nu s-a uscat bine cerneala la ce am scris, ca o stire la Romania Actualitati a confirmat deja hotararea guvernului de creste impozitele si taxele pe anul 2013 cu 16%.
Calculati cate taxe aveti si la valoarea platita pe anul 2012(Stabilite in 2011) adaugati 16% la valoarea taxei si veti plati cu cateva sute se lei mai mult pe anul viitor. Pentru bravii parlamentari, multimea de baroni si imbagatiti, legal sau prin evaziune, va fi un mizilic, dar pentru grosul populatiei(cu salariul mediu pe economie, cu ceva mai mult, pensionari, va trebui sa manance mai putin sa-si puna poftele in cui de alte necesitati. Si abia e inceputul.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 15:31

De la: 9am131669, la data 2012-12-12 10:13:49

Un scuipat suveran

Te nfiori. Te cutremuri. Te nspimnți. Te gndești n ce țar, condus de o clas politic penal și inresponsabil, triești.
Parlamentul viitor nu este ngrozitor, este chiar noaptea minții. Un coșmar suveran produs de un scuipat național.
Peste 20 de penali, arestabili, foști colaboratori ai Securitții, interlopi, amante, soții, copii, neamuri, sute de traseiști, mafioți prin excelenț. Ce caut ei acolo? Protecție n fața Justiției, afaceri...Ce dracului caut cofetarul lui DD? Asta cred c nimeni nu poate explica.

Ca cetțean al acestei țri, n care mi-e o enorm rușine cu acest Parlament nfiortor, le mulțumesc lui Viorel Hrebenciuc și lui Clin Popescu Triceanu. Ei au generat aceast catastrof pentru ca, mai apoi, ntr-un fel sau altul, toat clasa politic s tac brusc.

Ce transmit acești indivizi societții? Ce exemple dau ei? Ce legi corecte s fac unii ca Relu Fenechiu, Gigi Nețoiu, SRS, Antonie Solomon, Gigi Becali sau penalul Giread? Cam ce poate s nvețe un tnr de la Cici de la Sistem, de la Alin Petrache, Oana Niculescu Mizil sau avocatul scrntit al lui DD?!

S fii corect? Nu. S nvrți tot ce se poate. Legile se fac pentru tine, pentru neamurile și interesele tale și alor ti- tot n Parlament.
S nveți, s ai o diplom, o facultate, un master? Nu. Nici vorb. Stai pe canapeaua lui Dragnea sau a lui Crin și ajungi sigur, sigur, n Parlament. Sau dac dorește don'șoara, de ce nu n Guvern?

"Așa suntem noi, plagiatorii, mai votați", a grit azi Victor Ponta. Dup ce auzi asta, cam ce poți s mai zici?

Furtul e-o virtute. Dosarul penal e o calitate. Ctușele-s efemere. Banul greu și amantlcul sunt valorile de preț ale politicii. Ce s-a ntmplat e-o batjocur la adresa oamenilor drepți și cinstiți. Și n țara asta, sunt, Slav Domnului, destui!

Prin numrul absolut halucinant de 588 de parlamentari- Romnia a reușit s depșeasc Congresul Statelor Unite. Iar raportat la populație, am depșit și Franța, Olanda, Polonia sau Italia. O rușine internațional imposibil de explicat.

Da, poporul a votat. ns poporul a votat ce i-a dat clasa politic. Și Voicu dac ar fi fost n vreun colegiu n mod clar ar fi ieșit parlamentar.
Pe 22 noiembrie 2009, 7.765.573 de oameni au votat "DA" pentru reducerea numrului de parlamentari la maximum 300 de persoane. Iar 6.740.213 au votat "DA" pentru Parlament unicameral.

Eu pot s nțeleg motivele penale pentru care domnul Relu Fenechiu a spus, acum cteva sptmni, c peste 7,7 milioane de oameni greșesc și nu-i prea duce capul. Dar, totuși, cu milioanele astea de voturi ce trebuiau s fie executorii pentru clasa politic ce s-a ntmplat?
Nimic. V spun eu. O știe toat lumea. Pentru simplul și cinicul motiv c 7,7 milioane de voturi nu sunt suverane cnd vine vorba de EI.

exact si adauga la lista ta si intreaba-te DE CE E Romania unde este cu o madam Udrea , cu un Blaga, un Videanu , un Cezar Preda ,basca onor excelenta sa, T. Basescu ,care AVEA DOSAR PENAL la momentul lui 2004 si-l mai asteapta inca !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 15:42

De la: mili, la data 2012-12-12 14:42:43
'.....
Furtul e-o virtute. Dosarul penal e o calitate. Ctușele-s efemere. Banul greu și amantlcul sunt valorile de preț ale politicii. Ce s-a ntmplat e-o batjocur la adresa oamenilor drepți și cinstiți. Și n țara asta, sunt, Slav Domnului, destui!...'

' Unde-au fost romanii cand li s-a furat..' onoarea? Cinstitii au cam stat impasibili dupa perdele si 4 milioane si ceva le-au ras in nas.
Daca in 1991 a fost duminica Orbului, in 9 dec a fost duminica adormirii constiintei.
'Fiecare pasare pe limba ei piere' M-am asteptat la victoria USL-ului, adevarat nu la asa scor, dar daca as fi facut un pariu ca-mi tai mana dreapta ca USL- nu va baga in parlament toti coruptii, securistii, penalii, o pierdeam prosteste. Totul e sa minti frumos. dar un pariu tot fac, in 2013, credulii se for confrunta cu cele mai mari dezamagiri, cresteri de preturi, cresteri la facturile de utilitati, poate si de taxe.
Vom avea si justificari, hotii ailalti au furat totul si trebuie rabdare vreo 4 ani....
Am vazut o distincta( ati citit bine, nu distinsa) castigatoare a maritului parlament, ca ce conteaza plata a vreo 180 de parlamentari in plus la marele buget al tarii de cateva zeci de miliarde.
Ramai fara argumente, de asemeni si la replica urmatoare, ca saracii nostri parlamentari ar avea cele mai mici salarii din UE, ca si cum bugetul Ro ar fi echivalent cu al Elvetiei, ca sa iau o tara mai mica in raport cu populatia noastra. Mai ca-mi vine sa-l pup pe frunte pe Ticu si sa-i spun: mai frate, faca-s e voia ta! Dar mortii de la groapa nu se mai intorc si eu nu mai vad, nici un Vlad Tepes, nici un Stefan cel Mare, nici macar un temporar Mihai Viteazul, un Carol I, un Antonescu(generalul) nu confundati cu cei adormiti, si cu atat mai putin, nici macar un Coposu, si asta cam ani buni de aici incolo.

si CHIAR nu stii de ce s-a ajuns la absurditatea asta de marire de nr. de parlamentari si cum e posibil ca prin redistribuire "marii" pedelisti sa mai intre-n Parlament ?
chiar nu stii sau te faci ca nu stii ? ca una-i una- alta-i alta !

dar, tare ma macina o intrebare : pe vremea Comunismului citeai cu aceeasi osirdie Rom. Libera, organul PCR si Scinteia, ca astazi EVZ si te uiti cu sfintenie la B1 care indeplinesc aceeasi functie ca ziarele comuniste de atunci ?
daca atunci Stiai bine ce politica de indoctrinare duc si nimeni nu mai citea decit obligat .....dar, nu mai citea, era obligat sa-si faca abonament la ele si era treaba lui de mai citea sau nu , de ce astazi , Stiind ca B1 si EVZ sunt ptr. propaganda partidului conducator , NU le aplici acelasi tratament ? Basescu-i de alta factura ca Ceausescu?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 15:51

mda m-am mai gindit : Ceausescu era de alta factura decit Basescu, categoric !
Ceausescu era un nationalist si vroia ca Ro sa nu depinda de nimeni- de unde si achitarea datoriilor , Bas' e un Individualist caruia i se rupe de Ro numai sa fie el la PUTERE !
Ceausescule, ma scuzi, neica , te-am atins la onoarea ta de roman suveran !

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 19:57

De la: gabigabi2, la data 2012-12-12 15:31:02

Un scuipat suveran

exact si adauga la lista ta si intreaba-te DE CE E Romania unde este cu o madam Udrea , cu un Blaga, un Videanu , un Cezar Preda ,basca onor excelenta sa, T. Basescu ,care AVEA DOSAR PENAL la momentul lui 2004 si-l mai asteapta inca !

''Afla ce e nou pe Wall-Street

Adio promisiuni electorale: Guvernul va majora taxele locale
12 Dec 2012 , 14:33

Guvernul a avizat majorarea taxelor si impozitelor locale pentru anul viitor, cu pana la 16,05%, au declarat surse oficiale.
UPDATE:
Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca nu va publica HG privind actualizarea taxelor locale cu inflatia pana nu se va intelege foarte clar ca Guvernul nu mareste aceste taxe, iar actualizarea cu rata inflatiei se poate face doar de catre autoritatile locale, daca doresc.
Azi in sedinta de Guvern a revenit acea Hotarare promovata de Guvernul Ungureanu, in conformitate cu legea, o Hotarare de Guvern care da voie, conform legii, conform tuturor legilor privind finantele publice locale, da voie autoritatilor locale - Consiliu Local, CGMB - sa actualizeze taxele locale cu inflatia. Nu obliga, insa", a spus Ponta, citat de Mediafax.............................''
Sa traiti cum ati votat!

Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 20:19

Un scuipat suveran

Ce sensibil ai devenit D-le, si cata rusine iti este de acest parlament, uitand probabil ca acesta este stric rezultatul guvernarii basiste, de care nu ti-a fost rusine, ci mai degraba ai sustinut-o cu sarg, in stilul tau de ciolovec basist.
-uiti probabil sau nu te intereseaza, fiindca esti basist, urmatoarele:
dupa referendumul cu 300 de parlamentari, care nu a fost decat un slogan al maimutelor basiste, pe care s-a recocotat basescu la putere, timp de 3 ani a fost guvernul boc la putere sustinut de o majoritate mare, care i-a permis sa treaca o groaza de legi antiromanesti prin asumare, dar nu a schimbat constitutia, asa cum a promis stapanul vostru, base.
-uiti si de guvernul mru, care nici el nu a schimbat constitutia, dar in schimb, a dat legea in care spunea ca trebuie musai cvorum la referendum,
- in vara usl a scos legea cu uninominalul pur, care ,scotea din lege magaria cu redistribuirea, ar fi dus in parlament in jur de 370 de parlamentari in ambele camere, dar pdl-ul a contestat-o la CCR, iar amicii lui base de la curte, au spus pas, mergem pe legea veche, altfel nu intra PDL-ul si PP-DD in parlament.
-uiti ca printre hotii care au intrat sunt si Anastase, spoita la curat cu parchetul dupa furtul din acelasi parlament, ca a intrat udrea, si multi altii,
Vorbesti de traseiti, ok sunt si nu sunt de acord cu ei, numai ca nu vorbe-ai de traseisti cand, s-a infiintat UNPR, alte slugi basiste, revopsite in USL, iti amintesti de reevaluatul Oprea?
Iar cum spunea cineva de la PDL, si o maimuta daca candida de la USL intra in parlament, asta spune multe. Spune ca poporul a adunat atata ura si dispret la adresa lui base si a tot ceea ce este basist si basism, adica slugi, colaboratori, lingai, presa basista, incat ar fi votat cu oricine care se arata antibasist. USL-ul fara ajutorul lui base, care a ridicat poporul impotriva lui, nu stiu daca scotea 45%.
Asa ca scuipatul acela va aparine, numai ca ati scuipat impotriva vantului si v-a venit intr-e ochi.
Sa va fie de bine.

Fosta membra 9am.ro

472 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 20:20

Faaaa,baaa.maaa .prostilor de-ati votat ce-ati votat ca prostii ,ce va-ngramaditi ca ramele la baliga? Ce va dau astia voua ?Un pish...t lacoltul blocului??hahahahUSL-isti prosti! prosti si credinciosi

Cand apare un destept pe lume ,poti sa-l recunosti dupa faptul ca toti prostii il urasc!
CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 20:46

De la: mili, la data 2012-12-12 14:42:43
'.....

Ai perfecta dreptate, dar ar trebui sa incepi cu alte dosare mai de la varf, de exemplu, casa din Mihaileanu, dosarul flota, dosarul de spalare de bani a lui base cu Casuneanu, albite de DNA, sau de ce nu cu dosarul lui Ridzi, sau cu dosarul lui Videanu, in care Curtea de Conturi spunea ca atunci cand a fost primar a sfeterisit cam 1.000.000. de euro, cu rebordurarea Bucurestiului, iar parketul a zis pas si aici, sau de dosarul ALRO, din care au disparut interceptarile cu Udrea, sau putem vorbi de multe alte dosare atat de la unii cat si de la altii.
Iar alaturarea de nume, de la Ceausescu, Tepes, Stefan sau Mihai, cu otrepele din politica de acum, e mai mult decat blasfemie, indiferent cu cine ii compari, fie ca sunt de la USL, sau din cealalta tabara.
Victoria la scor, si probabil daca era vreme mai buna era la un scor mai mare, este drept rezultat la politica basito-pdlista, mai ales basista. Poti sa-ti amintesti de scorul de la referendum, impotriva lui base. Scorul a fost dat de ura, de ura romanilor, care s-au cam saturat de sti tu cine.

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 20:50

De la: 9am_1111, la data 2012-12-12 20:20:39Faaaa,baaa.maaa .prostilor de-ati votat ce-ati votat ca prostii ,ce va-ngramaditi ca ramele la baliga? Ce va dau astia voua ?Un pish...t lacoltul blocului??hahahahUSL-isti prosti! prosti si credinciosi

La fata pe care o ai in poza, si scrisul si nivelul de exprimare sunt pe masura. Daca tot ai iesit din grota mergi si tu la buda, cum e normal. In grota in care stai, stim ca-ti faci nevoile sub perna.

Fosta membra 9am.ro

472 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 21:41

De la: CREMENE, la data 2012-12-12 20:50:55
De la: 9am_1111, la data 2012-12-12 20:20:39Faaaa,baaa.maaa .prostilor de-ati votat ce-ati votat ca prostii ,ce va-ngramaditi ca ramele la baliga? Ce va dau astia voua ?Un pish...t lacoltul blocului??hahahahUSL-isti prosti! prosti si credinciosi

La fata pe care o ai in poza, si scrisul si nivelul de exprimare sunt pe masura. Daca tot ai iesit din grota mergi si tu la buda, cum e normal. In grota in care stai, stim ca-ti faci nevoile sub perna.

DAAA!ai ghicit !io ma c4C si-l pun sub perna si cand s-aduna un morman mare vin cu caruta si-l rastorn la voi Am vazut ca mancati -molfaiti intruna din materialul ala maro ,moale cateodata ,tare uneori depinde si de ce mananc daca mananc Asa ca spune-i lu'Cacarau ca aveti matereal destul pt propaganda uselisto-rahatista a idelurilor neintinate si plagiate ale UMILILOR MANCATORI DE R4H4T CE SUNTETI!

Cand apare un destept pe lume ,poti sa-l recunosti dupa faptul ca toti prostii il urasc!
9am_679

322 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 21:44

Prosti.....?...putin spus.
Cei 7400000 de ,,votanti usl.. ..sunt de fapt 4000000 de pensionari basiti....!
Romania a devenit patria pensionarilor ,,destepti''....iar cei care mai muncesc trebuie sa traga la jug pentru a le asigura traiul decent .
Ei cu votul .....noi cu munca .......

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 21:50

De la: 9am_1111, la data 2012-12-12 21:41:11

DAAA!ai ghicit !io ma c4C si-l pun sub perna si cand s-aduna un morman mare vin cu caruta si-l rastorn la voi Am vazut ca mancati -molfaiti intruna din materialul ala maro ,moale cateodata ,tare uneori depinde si de ce mananc daca mananc Asa ca spune-i lu'Cacarau ca aveti matereal destul pt propaganda uselisto-rahatista a idelurilor neintinate si plagiate ale UMILILOR MANCATORI DE R4H4T CE SUNTETI!

Ai descoperit formula rahatului?Poate o impumuti si altora care posteaza pe aici

Fosta membra 9am.ro

472 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 21:51

De la: 9am_679, la data 2012-12-12 21:44:30

Prosti.....?...putin spus.
Cei 7400000 de ,,votanti usl.. ..sunt de fapt 4000000 de pensionari basiti....!
Romania a devenit patria pensionarilor ,,destepti''....iar cei care mai muncesc trebuie sa traga la jug pentru a le asigura traiul decent .
Ei cu votul .....noi cu munca .......

sTII care-i treaba? ca votul ca votul da' botu'el e cu maro de la Cac4Re4za Suprema acuma-sa o sa vezi ce desfrau pa ei ,ce miros de haznale o sa fie pe toate drumurile !N-o sa le mai ajunga nimeni cu r4h4tul la nas ca o sa-l si inhate imediat!

Fosta membra 9am.ro

472 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 22:29

De la: Nr4, la data 2012-12-11 09:00:37

asta e , acei 10 milioane cu care se lauda base ca l-au sustinut stind acasa sa nu legitimeze lovitura de stat nu s-au prins ca asta nu e referendum ci acum sunt alegeri parlamentare.Asa ca au stat linistiti din nou acasa sa nu cumva sa ii ia locul antonescu lu bietu base.
Ce naiba Traiane, aminteste-le basistilor tai ce sa faca..stii doar ca ei nu gandesc singurei si nu actioneaza fara ordin.Noroc ca pdl-ul a stiut sa faca legea electorala si a reusit sa intre pe usa din dos a redistribuirii.Iti dai seama ca, intr-o societate normala a uninominalului simplu, nu mai aveam nici un pede in parlament?Ca am fi avut numai uselisti si minoritati.
Ce imi plac legile electorale in Romania.. voteaza lumea sa te dea afara la referendum dar tu ramai in functie.voteaza poporul sa bage pe altii in parlament dar ai tai tot intra.. soi rezistent, nu piere cu una cu doua..

Auzi ma ? ce-i c4c4atul ala pa fata ta? e de caine sau ti-a dat Cacareaza o prima ? si ca sate dai mare te-ai manjit si pa fata ca sa credem noi ca-i mancat icre de Manciuria!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 22:42

Cind sint depresat intru pe aici sa ma mai revigorez.
De-abia ma abtin sa discut.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 22:54

Ca sa vezi, dupa ce la referendum, poporul va zis pas, la alegeri si cele locale si cele parlamentare, va zis din nou pas, ati iesit ca guzganii pe forumuri sa improscati cu rahat.
Nu merge, ramaneti in grote si roadeti la ce ati furat impreuna cu base, udrea si altii, nu mai iesiti cu rahati pe aici, fiindca stim ca sunteti in solda lui base ca sa injurati si sa jigniti pe aici.
In mod sigur inca nu vi s-a dat prima de craciun, fiindca nu v-ati facut norma la mancat rahat pe topicuri, sau va descarcati refuarile de fustrati, ca zeul vostru sta pitit pe undeva si nu va mana din urma ca pe o turma sa latrati si o faceti din oficiu.
Oricum sunteti sub orice critica, ca si seful vostru.
Apropo de pensionari, fiindca faceti atata caz de ei, de ce nu iesiti in strada sa cereti o lege, sa ii stranga si sa ii duca intr-un lagar de exterminare si sa scapati de ei. fiindcca iesirile normale din sistem nu mai sunt suficiente pentru voi. Taiati din pensii, din salarii. din alocatii, din indemnizatiile pentru mame, pentru a fi bani pentru terenuri de fotbal in panta, pentru parcuri in padure, pentru partii de schi neutilizabile, pentru absolut orice se poate face la ptreturi de 10 ori mai mari, si de unde se poate fura.

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 22:57

Apel ctre Lichelul

Ai dus USL-ul la 66%, dei l puteai duce i la 90%. N-or s-i fac statuie pentru asta, dar snt gata s te mpieze. Nu le fora mna.
Te-ai cocoat sus, pe un catarg de care alii au fost spnzurai. Ca s te dea jos, romnii au ieit pe canicul, pe ploaie, pe viscol i pe ger. Ar fi ieit i dac ar fi fost cutremur, inundaii, holer sau lcuste. Nu-i ispiti iar.
ara asta i-a dat multe. i-a dat ocazia s torni la Securitate, s faci contraband, s intri n Partidul Comunist, s te mbogeti, tu i familia ta, n anii beznei i ai frigului. i-a dat halatul de mtase, cusut cu aur, n care o s-i petreci btrneile. N-o obliga s-i dea i papucii.
Ai fost de cinci ori ministru al drumurilor i nu avem autostrzi. Ai fost de cinci ori ministru al navelor i nu mai avem flot. Ai fost de dou ori primar al Capitalei i nu mai avem, pe strada Mihileanu, o cas care aparinea statului. Ai fost ales, dac punem i suspendrile, de patru ori preedinte. i, dup cum se arat, nu avem preedinte. Avem, n schimb, rbdare. Dar e pe terminate.
Ura. Ai fcut din aceast interjecie un substantiv public. Ferete-te de verbele din '89.
Stai doi ani linitit. i pltim noi salariul, paza, mesele, transportul. Nu ne cere i baci.
Ai furat mult i ai lsat urme peste tot. Ai folosit cnd mna lui Cuneanu, cnd conturile lui Popoviciu, cnd tampila Primriei sau pe a Biroului Electoral Central, cnd dosarele judectorilor de la Curtea Constituional, cnd reeaua ofiereasc motenit de la adversarii ti. Amprentele tale snt risipite pe case, pe terenuri, pe conturi i pe mandate care nu i se cuvin, n loc s fie adunate la Poliie. Mulumete-i lui Dumnezeu c eti liber, nu-l njura c nu i-a gsit nimic despre Crin Antonescu.
Ai minit cum nimeni n-a mai minit pn la tine, i-ai jignit pe muli, ai obosit pe toat lumea. Eti idiotul odihnit al petrecerii, care i indispune pe toi. Nebunul care stric cheful unei ri. Serios, chiar nu mai vrem s bem nimic, nu insista.
Ai modernizat nu statul, ci Securitatea. O s rmi n cartea de istorie fotografiat din fa i din profil. Cu toate astea, nu e totul pierdut: ai putea fi uitat.
Numete-l pe Ponta cum vrei tu, dar nu uita: nainte s te mbei de Crciun, numete-l premier. Se cheam democraie. E ca atunci cnd mai muli i zic c eti beat, iar tu i asculi i mergi la culcare.
i, apropo: exist un Dumnezeu al beivilor, o mn nevzut care i mpiedic s cad. Ai grij, cu srbtorile astea, s-ar putea ca Domnul s surzeasc de la pocnitori i s nu te aud n caz c te prbueti.

www.catavencii.ro

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 23:35

Ce plictiseala !

originala ...nu-mi plac copiile .
Fosta membra 9am.ro

472 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 23:50

De la: gabigabi2, la data 2012-12-12 15:51:53mda m-am mai gindit : Ceausescu era de alta factura decit Basescu, categoric !
Ceausescu era un nationalist si vroia ca Ro sa nu depinda de nimeni- de unde si achitarea datoriilor , Bas' e un Individualist caruia i se rupe de Ro numai sa fie el la PUTERE !
Ceausescule, ma scuzi, neica , te-am atins la onoarea ta de roman suveran !

Auzi fato? nu te mai gindi(haha)las-o dracu de gindire ( ) ca-ti strica tenu" !Vine el Cacarau(fratee ce ironie pt tara asta ,unu-i Cacarau altu-i Base ,Bombonel,Cointa .M.u.ie e ala de dadu ortu popii da nu sa mai duse nici la Moscova
Bucura-te fatoo ca mine(haha) poimmine(hahaha) te cheama la Parlament sa-ti dea cota da materie fecaloido-cacareazo-comunisto-mafiota de pe tot Mappamondul sectorului 4 si p'orma te imbogatesti

Fosta membra 9am.ro

472 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2012, ora 23:52

De la: CREMENE, la data 2012-12-12 22:54:22Ca sa vezi, dupa ce la referendum, poporul va zis pas, la alegeri si cele locale si cele parlamentare, va zis din nou pas, ati iesit ca guzganii pe forumuri sa improscati cu rahat.
Nu merge, ramaneti in grote si roadeti la ce ati furat impreuna cu base, udrea si altii, nu mai iesiti cu rahati pe aici, fiindca stim ca sunteti in solda lui base ca sa injurati si sa jigniti pe aici.
In mod sigur inca nu vi s-a dat prima de craciun, fiindca nu v-ati facut norma la mancat rahat pe topicuri, sau va descarcati refuarile de fustrati, ca zeul vostru sta pitit pe undeva si nu va mana din urma ca pe o turma sa latrati si o faceti din oficiu.
Oricum sunteti sub orice critica, ca si seful vostru.
Apropo de pensionari, fiindca faceti atata caz de ei, de ce nu iesiti in strada sa cereti o lege, sa ii stranga si sa ii duca intr-un lagar de exterminare si sa scapati de ei. fiindcca iesirile normale din sistem nu mai sunt suficiente pentru voi. Taiati din pensii, din salarii. din alocatii, din indemnizatiile pentru mame, pentru a fi bani pentru terenuri de fotbal in panta, pentru parcuri in padure, pentru partii de schi neutilizabile, pentru absolut orice se poate face la ptreturi de 10 ori mai mari, si de unde se poate fura.

Ce dai ma copy-paste-uri d'astea p'aici???n-ai vorbele cu tine ?? sau ai gura plina??

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2012, ora 10:20

De la: 9am_1111, la data 2012-12-12 21:41:11

baaa, Paduchiosule, du-te-n Modrogan si varsa-ti ura acolo, caci ei Sunt direct Raspunzatori ptr. ce s-a intimplat incepind din iarna cind lumea a-nceput sa iasa-n strada....in iunie cind ati pierdut alegerile locale, cele 7.400 mil. de scuipati primiti in ochi le meritati din plin si acum, parlamentarele !
hai, du-te si oftica-te si da-te cu fundul de pamint impreuna cu ceilalti ISTERIZATI basiti !

Fosta membra 9am.ro

472 mesaje

Postat pe: 13 Decembrie 2012, ora 10:50

PA mine politica ma -ntereseaza mai putin decat credeti voi caprofagii lui Cacarau si limb1stii lui Bombonel Io sunt 'nteresat sa ma simt io bine cu g40aza pa limba voastra si sa am bani da mancare ,ca restu ',mai vad io ,va tin la curent oricum

Pagini: << 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: